Stozhka tilkkutäkki päiväpeite

Artikkelit:

"SUOSITUKSET CARE

Tietoa ostajille

"Miten valita TUOTTEEN"

Tietoa ostajille

"Miten voit ostaa

Tietoa ostajille

Tietoa ostajille

"Huhtikuu-toukokuu 2008

aikakauslehti "Kar'єra että uspіh"

"Matkailu ja viihde" №1 (184)

1

FANTASY UNLIMITED"

"Matkailu ja viihde" №15,

"Luominen peitetty tyynyt

"Marrakesh9quot;. Osa 1. Kaleidoskooppi

"Luominen peitetty tyynyt

Keski kuvio ja ommel

aloittelijoille SKHMS"

"luoda opas

Fair Masters:

"Työskentely rullat,

tai nauhojen tikkaus"

Yleisin kysymys ostajan valinnassa tilkkutäkki kohteita on kysymys ompeleen. Yritän selventää joitakin vivahteet tikkaus peittoja / päiväpeitteet ja kertoa, mikä vaikutus eri ompeleita laadusta lopputuotteen.

Suurin suosikki tapa minun quilting - manuaalinen. Olen tikattu koriste Kestävä vahvistettu säiettä. Käsin ommel, toisin kuin kone antaa tietyn pehmeyttä, liikkuvuutta tikattu tuote. Jos vertaamme tiheästi tikattu käsin neprostegannym tuotteen, voit melko samankaltaisessa pelipaidan ja tavallinen kankaalla. Tällaisia ​​tuotteita ovat pehmeämpiä, Kookkaammat enemmän miellyttävän tuntuista. Kone koristeompeleita on puolensa.

Siten pidämme useita vaihtoehtoja erityisiä esimerkkejä. ohjelma "minimum9quot; tuotteen - tehdä toiminnallisia ompeleita koneella tai käsin. On välttämätöntä, että ainakin pese tuote ei jää pois tiiviste. Jos tämä on tavallista täyte polyesteriä, kun konepesuun neprosteganogo tuotteita, voit saada sen paljon täyteainetta kertakorvauksen.

Tämän vaihtoehdon olin rajaaminen toiminnalliset ommel käsin.

Täällä, rivit piireissä tikattu vraskol (eli suoraan niveleen pritachivaniya osat), ja rivien porrastettu neljäsosaa siksak linja.

Nämä tuotteet ovat paljon halvempia kuin tuotteiden korkea-asteen koristeompeleisiin. tämä toiminnallinen käsi-ommel.

On esitetty fragmentti kattaa laitteeseen vapaasti juokseva silmukkaa. Etäisyys vierekkäisten linjojen 1-3cm. Tämä ommel on tarpeeksi vahva, ja lisäksi antaa koriste kosketus tuotteen. Tällainen tuote voi olla ilman pelkoa pestään pesukoneessa suurimmalla spin nopeus.

paneeleille "Fudziyama9quot; käytetty manuaalinen art tikkaus. Tämä tarkoittaa sitä, että eri komposiitti tikattu kenttäviivat siten, että suurin olisi korostettava ydin tilaa ja väri paikat.

lasimaalaus "cheshuya9quot; on helpotus silmukkaa vraskol, iso puoli ympyrää etualalla hieman tikattu paksu samansuuntaisesti. Tikattu taivas ikäänkuin samankeskiset ympyrät, joiden lopullinen aksentti huipulle Fuji. Neliön lohkojen vasemmalle tikattu ytimekäs vinoviivaa.

Langan väriä on myös merkitystä. Valossa kevyttä materiaalia - luo helpotus, valo pimeä kangas - antaa lisää kontrastia kaikkein tummennetut alueet.

Kuten tiedetään, Japanin tikkaus on herättänyt huomiota ympäri maailmaa ansiosta uskomattoman huolellisesti tehty ja moitteetonta laatua tuotteiden. Minulle työ suoritetaan Japanin aiheista - suosikki. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​juoni, mutta kudos on valittava huolella, ja tilkkutöihin on tehtävä suurella rakkaudella.

Kukin lohko "Kesa9quot; Sillä on oma ainutlaatuinen koriste ommel joka jäljittelee Japanin kansallinen kirjonta "sashiko9quot;. Tämä käsikirja ommel melko korut prosessi, ompeleet ovat paljon pienempiä kuin perinteisissä päällysteet. Joissakin lohkot silmukkaa linjat korostavat kankaan kuvio, mutta jossain vain kuvion läpi, yhdistettynä sen tyylillä.

Ja toinen työ Japanin teema -

"Fire and Ice". Kaikki tikattu vaaleansininen säiettä. Keski läppäosa, joissa on suoria yhdensuuntaisia ​​ommel viivoja kolmeen suuntaan. Luonnollisesti tällainen tuote antaa ompeleen kolminkertainen voimaa, ja koriste-tyyli- vaikutus.

Sivuilla varsien kuva (motiivit kamon) tikattu sininen vasemmalla puolella ja punainen lanka oikealla puolella (piirustuksien Susan Briscoe).

Jos koostumus on tilkkutäkki päiväpeite on tiukka matemaattinen painopiste väri paikat, on järkevää vahvistaa vaikutus käyttämällä ompeleita.

Esimerkiksi, tämä kuva osoittaa verhon "merenpohja"Tekniikassa "bardzhello9quot;. Kädessä pidettävät ommel linjat lävistäjiä pitkin kunkin suorakaiteen muotoisen suuntaan väri aaltoja. Tästä johtuen verhon saa ylimääräistä vaikutusta spatiaalitilavuus.

On myös syytä huomata erityinen vahvuus tilkkutäkki päiväpeite, koska kiitos pistellä kautta jokainen rätti olemme tehneet täysin turvallinen kaikki päästöoikeudet valaisimeen.

Sängyt kiinteiden osien tai suuria laikkuja, hieman muuttaa väriä effektno peitto yhdensuuntaisesti hieman aaltoileva linjat (echo ommel). lankanidontalinja sujuvasti taivuttaa ja muuttaa suuntaa, joissakin paikoissa ne suotuisasti korostavat tilkkutäkki koostumus, ja paikoin luoda ainutlaatuinen kuvioitu helpotus.

Suunnilleen sama koristefunktion voi pelata ja kone ommel. Jotta saavutetaan tietty vaikutus, kuten ompeleen tulisi olla tarpeeksi paksu, 1 cm rivien välissä. Linjat voi olla minkäänlaista kokoonpano: lähettää kuvia, malleja, simuloida kohokuvioitu tausta.

Ympäri Keski kukka säädetyn ompeleen rajalla kuvaava symmetrinen kuvio, enemmän tikattu kuvio ympäri tavanomaista täyttö rinnakkaista. Alareunassa paneelien pinnalla prosteganuyu kuvaa kukka-aiheita, lisäksi ommeltu painikkeet ja helmiä.

Virtaava riviä ompeleita on aseteltu pitkin suoraa tilkkutäkki pehmentävät kulmia ja suoria viivoja.

Tässä tapauksessa väri koostumus sängyt "my space" vähän heterogeeninen ja epätasapainoinen, ja koostumus silmukkaa Toisaalta, on symmetrinen ja yhtenäinen. Kaikkein keskipiste ympyrän piirretään verho, joka säde kasvaa tasaisesti. Tämä mahdollistaa tasapainottaa värivirheet ja samalla vahvistaa "vspyshku9quot; valopilkku keskellä. On tietty näkökulma, ja teräviä kulmia suuruudeltaan hieman "sglazhivayutsya9quot;.

Siellä käytetään Sintepon tiheys 150, joten helpotusta osoittautui varsin laaja.

Muutama sana pistojen määrä. Seuraavat kaksi kuvaa - huopia, ommeltu yhden kuvion. Tikattu päiväpeite vasemmalle viistoon läpi suuren neliöt tasaisesti. Tikattu päiväpeite oikea puoli on samanlainen, mutta 2 kertaa useammin. Ja kiinnittää huomiota koko. alkuperäinen edessä koko oli sama molemmilla päiväpeitteet. Itse asiassa - extra 5cm ruskea päiväpeite "ushli9quot; volyymin luotu silmukkaa.

Usein kuulen kysymyksen: mikä on ero päässä tilkkutäkki huopia? Voidaan sanoa, että ero puhtaasti muodollinen, selviä eroja määrittelyssä ja rajoja ei. Valmistustekniikka on sama, mutta jos oletetaan, että huopa on pehmeämpi, lämpimämpi, lisää volyymia, jossa tuotteen nimessä on tiheämpää tekokuitutäyte eikä kovin paksu ompelemalla voi olla melko luokitella huopia ja paljon muuta helposti ja tiheästi prosteganoe on enemmän huopa.

180h200sm

175h195sm

Peitto: miten ommella, kuinka valita malli

Quilt - valoisa sisustus oman talon tilkkutäkki - tämä on yksi yksinkertaisimmista tuotteiden tilkkutäkki, voidaan luoda ei ole tarpeen käyttää monimutkaisia ​​muotoja ja siirtymät. Voit ottaa perustaksi alkeis- suorakulmion, raitoja tai timantti, kolmio (joka myöhemmin arvotaan neliöt).

Tilkkutäkki historia esiintyminen

Peittoja ommeltu käytännössä hetkellä näytti yleisesti lakanat. Se oli eräänlainen edullisen mahdollisuuden saada täyden peiton käyttää luomaan sitä kaikenlaisia ​​paloja kudosta. Paljon myöhemmin, tekniikka alettiin kutsua tilkkutäkki (vain alussa 20-luvulla), mutta sen ydin pysyy samana - luoda ainutlaatuisia ja kirkas värikäs koostumuksia.

Ainutlaatuinen, värikäs ja kirkas koostumus sisustaa kotisi

Nyt tilkkutöihin pidetään yhtenä mielenkiintoisimmista ja moderni, ottaen huomioon talouden suuntaukset. Viljelty olemassakaan taide-, käsintehtyjä, ja vain tilkkutäkki fantasiaa ja omaa näkemystään kauneuden - ennen kaikkea.

 1. Luominen värillinen koostumus kankaan.
 2. Silloittamalla reunaläpät sisäsivulla (edessä - yksi).
 3. Muoto siirteiden ei tarvitse olla tasainen. Voit käyttää jokainen niistä, vaikka erimuotoinen.
 4. Kankaan materiaali voi myös olla erilainen, mutta on toivottavaa, - yhtenäinen rakenne.

Historia mainitaan, että tilkkutäkki periaatteessa syntyi hetkellä lanka ja lanka, joka vahvistaa arkeologisista löydöistä. Perinteisesti uskotaan, että tikkaus tsaarin Venäjällä alkoi käyttää 17-luvulla, kun useat kankaan ommeltu helmassa ja viitta kuninkaiden. Samaa menetelmää käytettiin sitten talonpojat vaatteiden, jota ei ollut varaa ostaa tai tehdä itse kaikki puuvilla, ja tämän niiden on täytynyt tehdä vain vanhaa varastoa läppiä leikata vaatteita.

Miten pistellä peitto

Ommel suoritetaan sisäpuolelle. Ei ole vaikea arvata, että lopullinen suoritusmuodon silloitettu läppä 2, jotka on liitetty toisiinsa pitkin reunaa sisennetty 1,5 cm.

Joten, mistä aloittaa kokoonpanoon läppien? Tietenkin tekemällä luonnos. Voit tehdä tämän, joku käyttää yksinkertaista luonnos, joku - erikoistunut tietokoneohjelma. Täällä kuin haluat. On suositeltavaa jakaa valmiin luonnos numeroiduiksi neliöt. Samoin, se kerätään ja valmiin kankaan.

Älä unohda, että itse asiassa pitäisi saada pussilakana. Voit pitää ura mahdollisuudesta muuttaa täyteainetta? Periaatteessa ole tarpeen, jos huopa itse on ommeltu kestävästä kankaasta, joka ei anna pölyä. Tämän periaatteen mukaan on nyt tehnyt lähes kaikki patjat.

Samasta lopullinen ommel saada alkuperäisen ja värikäs, on suositeltavaa:

 • jokainen läppä ennen silloittumista varovasti silittää reunat;
 • nauttivat ompelukone (käsityötä vie paljon aikaa, ja sauma ei täysin tasainen);
 • se on parasta valmistaa suuria laikkuja raidat, ja vasta sitten ommella ne koko verkossa.

Jos aiot lisätä tuotteen mihin tahansa kuvioita, se on parasta sijoittaa ne keskelle viltti.

Jos ottaa perustaksi kokoa 140 110 senttimetriä (klassinen versio vauvan huopia), keskusaukio on noin 30 30 tai 40 40 senttimetriä.

Surround peitto: Vaihtoehdot

Tikattu lämmin peitto voidaan luoda kahdella tavalla. Classic - käyttö-eristys vuori. Tämä on helpoin vaihtoehto. Raskaampi - on käyttää puuvillavuoraus, johon sinulla tulee sitova ja huopa. Tämä peitto on yleismaailmallinen - talvella, voit lisätä sen täyteainetta kesällä - puhdistaa sitä.

Joka täyte sopii tilavuus viltti? Pääsääntöisesti tätä varten:

Lisäksi koostumus voi olla villa, ja villaa (synteettinen). Siellä ovat kukin ompelija tehdä omia valintojaan perustuu heidän mieltymyksensä.

Täyteainetta huopia surround jokainen ompelija valitsee itse

Reunus on klassinen - jossa on sisennetty 1,5 cm. On otettava huomioon yhä Täytepaksuus ja ehdollisesti lisätä sen viimeinen raita.

Luonnollisesti täyteainetta voidaan arkistoida levyinä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti korjata sitä. Mutta tässä tapauksessa viilto korvata täyte ei selvästikään ole välttämätöntä, niin kasvot ommeltu reunaa pitkin.

Koska äänenvoimakkuus huopa - kaksipuolinen, sitten esikatselukuvat on tietenkin kaksi. Se on parempi jakaa tuote useaan osaan ja ensimmäinen läppä valmistaa sarjaa niistä - kaksi erillistä kankaille.

Yhdiste kaikki osat tulisi aloittaa, jolla on suurempi etupuoli (jossa korjattu reuna). On suotavaa antaa kaiken kovalle alustalle, huolellisesti kiinnittäen huomiota taittuu. Jos on - kangas on sileä uudelleen.

Sitten murskaa täyteainetta ja puristuksiin ohjaustapit. Tarvittaessa - ommeltu puuvillavuorella. Viimeinen vaihe - linja reunaa pitkin takimmaisen terän. Täällä kaikki on helppoa, jos ensimmäinen vaiheet on tehty oikein.

Kuvioita tilkkutäkki: Ideoita

On yli 150 vaihtelut tilkkutäkki kuvioita. Esimerkiksi tekniikka, jossa kukin läppä on muodoltaan epäsäännöllisiä, on perinteisesti kutsutaan "hullu". Jos käytät laatta, pellon (jos haarautuu interlacing nauhoja). Se on, ensisijainen kerros koostuu neliöitä, ja on tehty ylhäältä raidoituksesta.

Klassisesta muunnelmia pitäisi vielä mainita "lentävät hanhet", "no", "runko" (nämä ovat ilmestyneet Venäjällä puolivälissä 60s). Muuten, Amerikassa on tekniikka luoda kuvioita tilkkutäkki, jota kutsutaan nimellä "ananas". Itse asiassa - tämä on sama runko, vain koriste käyttää kaksi vastakkaista nauha, joka on ommeltu muodossa, mitä jotkut geometristen muotojen poikki huopa tason (ja voi olla vain toisella puolella). Ja tietenkin, että kangas ei tarvitse olla sama rakenne. Perustana on yleensä kova ja nauha tikkaukset - "kiilto".

Tämä on yksi niistä harvoista malleja, joita voit käyttää oman peiton

Mitkä ovat parhaat ideat kuvioita? Yleisimpiä:

Alunperin keksi niitä lännessä, mutta myöhemmin ne "siirretään" Venäjän ja craftswomen. Mutta nämä - tämä on vain 2-3 prosenttia kaikista käytetyistä tekniikoista, kuten voitte nähdä kuvia, jotka on julkaistu lehdissä leikata ja ommella.

Eikä kukaan kieltää luoda ainutlaatuinen kuvio abstraktsionny! Että tämä on tärkein etu tilkkutäkki - ei rajoituksia käytetään periaatteessa.

Lopputuote - on ruumiillistuma mielikuvituksen kirjailija ja hänen yksin. Aloittelijoille, on toivottavaa käyttää yksinkertaista mallia - ompelu neliöt tai litteä nauhat. Niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta käsiteltäessä ompelukone, ihanteellinen vaihtoehto - se on tyyliin tilkkutäkki "hullu." Mutta ammattilaiset voivat jo luoda vaikeimmista koostumus yhdistää useita malleja. Mutta se on oikeastaan ​​aika raskaita koneita, joka vaatii hieman taitoa itse.

Kuvio Quilt: valmistelu läpät

Ei välttämättä ompeluun käytettyä peittoja jo Paikkauskohdat. Koska ne voidaan valmistaa ja itsenäisesti, esimerkiksi vanhoja vaatteita. Alkuperäinen tätä varten on farkut, puuvillaa ja pellavaa. Heidän kanssaan, muuten on melko yksinkertainen.

Ennen kuin aloitat kirjonnan peitto, valmistella luonnos työn laatu

Suunnitelmat peitto on valmistettu yksinkertaisia ​​geometrisia kuvioita. Asettelu tapahtuu parhaiten on luonnos. Voit käyttää tähteet yhdestä tilkkutäkki. Nämä aihiot myydään kaupoissa jopa tekstiilejä.

 1. lopullinen muoto olisi sujuvaa kasvot;
 2. leikkaaminen on parempi tehdä räätälöidä veitsellä tai saksilla, sama;
 3. suunniteltuun koko laastarit on parempi lisätä leveys mittanauha - nivelille.

Muunnelmia ompeleita voidaan käyttää rohkeimmat, jotka vaihtelevat yksinkertaisista nidontaan laatat tai mosaiikki, viimeistely koristeompeleilla.

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Miten saada peitto tai viltti ommel

Jos rakastat ommella ja puuhastelun omin käsin, sivusto "Kysy kuinka" sisältää yksityiskohtaisia ​​ohjeita "Miten saada peitto tai viltti ommel ". Stitch tuotteet - erittäin kovaa työtä, mutta luettuani vihjeet ja oppia "viisaus" silmukkaa, luot mestariteos, miellyttävä paitsi sinä, vaan myös ystävien ja sukulaisten (jos annat heille peitto, huopa tai tyyny).

Oletetaan, että on jo päättänyt tuotteen koosta, tekstuuri edessä huopia (peitot), tyynyt ja tyynyt.

vuori - Tämä maalaus, joka sulkee etupinnan kääntöpuolen.

tiiviste - on sijoitettu ylemmän ja vuori. Paksuus vuori riippuu tuotteen määränpään. Ohut kudos (fleece villa) käytetään tack silmukkaa, tyynyliinat.

Mutta kattamaan tarvetta ottaa runsaampi materiaali - täyte polyesteriä lyöntivuoro tai hollofayber. Kerros vanua on suljettu pois, koska Tuotteet on täytetty vanulla ei voi pestä.

Kerroksiin älä eksy, niiden toisiinsa silmukkaa.

Huopa ommel (verho) voivat olla erilaisia. Jos ensin ommel, niin tee se klassinen - neliön tai mielivaltaisen rivit:

Tee ommel lasten huopa (huopa) voi olla muodossa auringon:

Sen jälkeen, kun isäntä ompelemalla tekniikka, voi mennä muoto on monimutkaisempi, - geometrisia muotoja, malleja tai kuvioita:

kuvio ompeleet vaihtoehto: Jos kuvio edessä kasvot suuret kukat, voidaan ommella, ympäröi heidät tielle, joka on suuri kuvio. Luovaa mielikuvitusta ja luoda.

Miten tehdä ompeleen peitot:

1. leikkaus kolme kerrosta: etupinnalla alusta ja vuori.

 • Tiivisteen on oltava suurempi kuin yläosasta vähintään 1 cm tai enemmän, riippuen siitä, miten hoitaa reunat huopia (huovat). Jätä 2-3 cm (ylimääräinen voidaan poistaa aina - kätevä leluja tai tyynyt tilkkutäkki).
 • Vuori on oltava suurempi päälle 5 cm, joka on tarpeen tuotekaasun jatkokäyttöä reunat.

Tiivisteen (esimerkiksi täyte polyesteriä) ei ole aina mahdollista saada oikean kokoinen, joten jos ommella tikattu päiväpeite siitä parivuode, kytke pad kahden rainan koneen ompelemalla.

2. Ennen ommel sinun täytyy silittää etupinnalle ja vuori.

3. Laita liina lattialle nurjaa puolta ylöspäin. Vedä vuori useissa paikoissa kiinnitä reunat teipillä.

4. Seuraava kerros, aseta tiiviste.

5. Peitä pinta-arkin ylöspäin.

6. Cleave tuote nastat kehän ympäri, vetämällä varovasti etupinnalla (erityisesti silloin, kun ompelu tilkkutäkki).

7. Seuraavaksi täytyy prometat huopa (huopa) keskeltä reunaa suoria viivoja. Se ei varasta, älä kiinnitä harsinlankaa alussa ja lopussa saumat.

Miten harsinlangat osoittaen päässä yksitoikkoinen vuori, koska kasvot värikäs peitto kerrokset liitossauman ei näy:

8. Irrota sokat ja soveltaa ylemmän kerroksen kuvio hallitsija tai mallia.

Olen ommella peitto tilkkutäkki (tilkkutäkki), joten teen ommel välillä laastaria.

Koneen ompeleita Kiinnitä parsinommel ja kirjonta (jos se ei ole täydellinen, sitten ostaa, muuten on vaikea tehdä tikin peittoja / peitot, ja se voi muodostaa rypyt liner), asenna paksu neula, langat saman paksuisia, löysää ylälankaa. Saada sileä siisti silmukkaa ommella samalla nopeudella, jännityksen ohjaamiseksi langan jarrun kaarteessa tasaisesti painamalla poljinta siirtää terän ilman nykäyksiä.

Valita väri ylälangan kangas kasvojen sävy, väri alalangan vastaamaan vuori.

Tikkaus, alkavat keskeltä huopa (peitot), ensin yhteen suuntaan toiseen, sitten keskeltä toiselle puolelle.

Suora tai koristeommel (voit yhdistellä eri ompeleita), tee ommel, tuote.

Avulla jalka silmukkaa (parsintaan ja kirjontaa) voit peitto peitto siisti malleja.

Manuaaliseen silmukkaa käyttää lyhyt neula - lyhyempi neula, sitä pienempi silmukkaa saadaan. Yritä saada sama silmukkaa. 2 Laita Hylsy: oikealla keskisormi ja etusormi vasemman kätensä, joka autat työntää neulan alle peiton ylös.

Vetää kankaan kirjontakehyksessä tai suuri runko.

Pidä neula suorassa kulmassa yläpintaan, lävistyksiä kaikki 3 kerrosta, lanka vetää alas. Työnnä neula sormustin alhaalta ylös vasemmalla kädellä. Siten hitsaussauma tikattu kaikki tuote on piirretty kuvion, sekä kone ompeleen keskeltä reunoihin tuotteen.

Kun ommel peitot (peitot) on valmis, poista harsintalanka hoitaa reuna tuotteita ja ihailla hänen työtään.

Katso esimerkki ammattimainen video esitys ompeleet:

Säästä hyödyllisiä neuvoja:

Rakas, poskazhite: denim ommeltu peitto, neliöitä 18-17 (kukin neliö kolmesta osasta) piiskaa ompelukone ei toimi, koska se ei sovi ja on erittäin vaikea liikkua. Koota hakaneula läpi aukiolle. Mielestäni niskan päällä, poskazhite paikallisvaleluna pokvadratno?

Vain laittaa huolellisesti reunasta ja päästä keskellä, tasoitus alle jalka

kuin "keppi" keskellä, jalka peitto, olen "hylsy" sovi kaikkiin autoihin

Reunat tuotteet valmistetaan Rulik tai rajalla. Reunus ommellaan suorassa kulmassa, ensin 2 vastakkaisella puolella, sitten kaksi muuta vastakkaista sivua (kunkin sivun pituus hapsut pituus = 2 + huopia puolella vanteen leveys) .. Tai toinen menetelmä: peräkkäin ommeltu, esimerkiksi myötäpäivään (pituus kummallakin puolella border = pituus + leveys peitot puolella vanteet).

Itse erillisen lausunnon, koska vielä käsitellä kulmat voidaan järjestää eri tavoin.

Myöhemmin, ehkä voisin lisätä, ja nämä ohjeet.

Mutta miten oikein käsitellä reunaan?

Tärkeintä ei tarvitse pelätä, jokainen on varmasti onnistua! Ennen kuin teet ompeleen koneeseen, prometayte peitto keskustasta ulospäin, kuten kirjoitettu ohjeita, tee pistojen määrä on 2-3 kertaa suurempi kuin kuvassa. Harjoitella pieni pala sandwich materiaalien, joita käytetään peitot (kaikki kerrokset).

Älä kiirehdi, vaan suorittaa koneella pisto tuotekeskus. Varret suoristaa ylemmän kerroksen ja alemman saadaan, jos pieni ryppyjä, joskus, ei ole kovin. Tämä käsikirja tekijän työtä, ja kukaan ei huomaa), sitäkin suuremmalla syyllä, ensimmäisen kerran 2 2 - todella kova. Aloitin huopia lapsille)

Olen ommella huntu on melko suuri ensimmäistä kertaa 2on2, alkaen keskellä ripsien -sborit.Prichem jalka osti erityisellä vivulla .Skalyvala nastat jokaisen laatikon, en tiedä miksi se osti poluchaetsya.Teper jalka josta puhuimme, mutta se tarvitsee suurta taitoa, pelkään niin etten käänny .Ei en tiedä mitä tehdä, niin paljon työtä

Ei ole erikoiskone ja jalka, peitto ja kirjonta, joita voi ostaa erikseen ompelukoneen.

Tikkaus helpompi tehdä tällaista selkeää jalka - kudosta ei kutistu tai ryppyä, näkyvä yleiskuvan työstä.

Mutta jos aiot tehdä hyvin ohut huopa ommel ja suoria linjoja, sopii myös vakio jalka.

Zdravstvuyte.Skazhite ja teillä erikoiskone tikkaus ja kirjontaa tai ehkä voit ostaa jalka ja piiska?

1