Stone olohuoneessa

Pitkät pöydät alla TV - täydellinen ratkaisu olohuoneeseen

Todella monipuolinen pala tahansa olohuoneessa voi olla pitkä TV pöytä. Siinä yhdistyvät onnistuneesti toiminnalliset ja esteettiset komponentti, ja taitava suunnittelu roolissa keskeinen tiloissa aiheesta.

Pelaa tilaa tv

Meidän mentaliteetti on, että televisio, pääsääntöisesti on tärkeä osa olohuoneessa. Useimmissa tapauksissa, tämä on kiinteä paneeli, joka on sijoitettu seinään tai huoneen keskellä, jalustalle. Hänen vieressään mukavassa nojatuolissa tai sohvalla sijoitetaan perheenjäsenten asiakkaat, ystävät ja katsella televisiota tai elokuvaa liittyy aktiivista mielipiteiden vaihtoa.

neuvosto: Tällä järjestelyllä viemä tila TV näyttää harmonisesti, ja läsnäolo osiot huonekalujen avulla voit tallentaa levyjä elokuvia, musiikkia ja muita kohteita, jotka on helppo aina käsillä.

Tällainen sisä- näytettä voidaan pitää optimaalista useista syistä:

 • original design ratkaisu;
 • luo visuaalisen illuusio tilan tilavuutta;
 • pitkä ja kapea kalusteet yhdistyvät täydellisesti litteä plasma-tv ja korkean kaiuttimien;
 • hyvin valittu tyylikäs sängyn suotuisasti täydentää yleistä näkymä olohuoneeseen;
 • täynnä tarvittavat asiat osastojen ja laatikot - näyte toiminnallisuutta.

Joka tapauksessa, osto tämän huonekalun merkittävästi parantaa ulkonäköä ja toimivuutta olohuoneessa.

Klassiset taulukot alla TV

Klassinen versio pitkät pöydät vähentää merkittävästi suorituskykyä tyyli kehyksen. Silti mitään kokenut suunnittelija varmasti kykenee tarjoamaan tusinaa tapoja luonnollisesti täydentää sisätilojen sali hyödyllisiä ja kauniita esineitä:

 • Käytä modulaarinen huonekalujen vaativat monimutkaista asennusta erityisiä osastoja äänentoistolaitteiden, ja myös asennettu päälle hyllyille;
 • laite pystysuoraan järjestetty variantti on tarkoituksenmukaista suorittaa kanssa, kun läsnä on kuuro tai läpinäkyvä ovet, niin osastoissa voi tallentaa kirjan tai astiat;
 • periaatteen soveltamisesta symmetria kova, kokenut suunnittelijat suositeltavaa käyttää tällaisia ​​taulukoita korvaa vanhan lipasto, laatikot henkilökuntaa.

On selvää, että vaikka nämä muutamat vinkit tarjoavat laajan ajattelemisen aihetta. Ja jos käännymme ammattilaisille, huonekalujen valmistajat, tässä tapauksessa luultavasti vielä enemmän mahdollisuuksia tehdä tilaa enintään esteettisiä ja toiminnallisia. Tahansa mittarilla tietokoneohjelma tarjoaa monia erilaisia ​​ratkaisuja, jotka valitsevat kaikkein paras ei ole vaikeaa.

Pitkät pöydät alle TV moderniin tyyliin

Lukuisia muunnelmia valmistus pitkiä kaapit nykypäivän tyylien voit valita objekteja takaseinän, tai ilman sitä.

Jos vaihtoehto on tuote lähes koko pituudeltaan seinän osana sisätilojen monimutkainen, on olemassa kaksi vaihtoehtoa kiinnitys paneelin:

 • TV voidaan asentaa suoraan seinään, on sijoitettu keskelle huonekalut kokonaisuus;
 • Toinen ehdotus liittyy varustamiseen kiinnike taulukoita, jolloin sinulla on mahdollisuus kääntää television, riippuen siitä, mikä sijaitsee paikkaan, josta voit katsoa sen.

neuvosto: Toisessa tapauksessa katseleminen on miellyttävää, ja ei tarvitse porata seinään, varsinkin jos se on konkreettinen.

Tahansa huonekaluliike tarjoaa valikoiman kymmeniä tai jopa enemmän esineitä, jotka ovat:

 • toinen väri, pituus, yhdistelmä laatikot, lisäyksityiskohtia sisä- tai kompleksi kahden tai kolmen komponentin erilaisia ​​konfiguraatiossa;
 • koriste-elementtejä, jotka edustavat sävyttää tai läpikuultavaa lasia, ne voidaan yhdistää erottuvan rakenne ja väri;
 • kuuro ovi, jossa on herkkä lanka ja lakka pinnoite.

Asiantuntijat uskovat, että ulkonäköä tiloja voidaan parantaa, miten tuote näyttäviä sisustus, sekä tiukempia versioita. Se kaikki riippuu tyyli esineitä, jotka muodostavat olohuoneen kalusteet ensemble ja niiden harmoninen suhde.

Missä tahansa näistä tapauksista, rooli kaappien on yhtä tärkeää kuin sohva tai vaatekaappi useista syistä:

 • johtuu siitä, että johdot voidaan kätkeä sisällä, tallennettu suurin esteettinen olohuone;
 • Rakenteelliset tiiviyttä voit poistaa suurimman seinän ja voittaa ulkoasun tasolla säilyttäen toimivuutta ja käytännöllisyyttä huonekalut;
 • suunnittelupäätös tekee tyylikkään ja ergonominen muotoilu, sisustus on varmasti tulee olemaan ei voida kutsua tylsä ​​ja banaali;
 • Nykyaikaiset materiaalit ja kestävä huonekalut auttaa lisäävät kestävyyttä ja luotettavuutta kotiympäristössä.

Siksi miljoonat ihmiset ovat valinneet tämän ratkaisun sisätilojen.

Eri tyylejä ja malleja tv jalustat

Huolimatta valtava määrä erilaisia ​​pitkiä TV pöytä, niissä kaikissa viitataan tietyn tyylin. Käytä jokainen niistä olisi perustuttava koko suunnitteluratkaisu olohuoneessa:

 • malli klassinen muotoilu ei pidä sekoittaa perinteiseen, tämä klassismi, olettaen täyttäminen puutavaran ja työtasot tummaa lasia, sopii täydellisesti modernin teknologian on suositeltavaa avohyllyt, ei liikaa koristeita ja ilmeikäs puurakenne;
 • tyyli barokki - veistos, applique, tai jopa enemmän omaperäisiä ratkaisuja, loisto tapaus ei ole este, tyytyväinen valkoinen TV väri, joka saa täydellinen yhdistelmä valkoista yhteiskunnan akryyli julkisivu, tämä tyyli on hyvä valoisa olohuone;

 • varten nykypäivä vaaditaan metalli ja lasi, ja puuta - ei ole paras, että voimme valita, mutta sama akryyli- ja puun puku yhtenäinen, mahdollisimman hyvin;
 • korkean teknologian ja tekno - paras mahdollisuus käyttöönoton sisä- ja monipuolisin plazmostenda konfiguraatio ripustimet, lipasto ja hyllyt, mutta tyyli- johdonmukaisuutta ja absoluuttinen neutraalisuuden.
 • Eri kokoisia ja mallisia modernin tv paneelit ovat kuitenkin lähes mallisuojilla neliöön. Yleensä tämä on melko suuri huonekalu huoneessa, joten se oli pitkä, kapea kaappi sopii tasaamiseksi yleinen käsitys huoneen. Mitä enemmän television, mitä kauemmin on suositeltavaa valita hänet lisäelementti.

  Kaikenlaisia ​​tuotteita voidaan jakaa seuraavasti:

  1. konsoliversiota - paikallaan, ja seinälle, se on hyvä kaikenlaisia ​​sisustus ja vapaa maa lattiaan antaa helppous ei vain kaapin, mutta koko seinän;
  2. ratkaisu takaseinät - mahdollistavat saman telineeseen tai ilman käyttöä tilaa laatikot ja osastojen.

  Myös malleja, mikä viittaa ratkaisuja esineet upotettu olemassa monimutkainen, sekä muutoksia pyörillä ja muiden laitteiden, jotka mahdollistavat mobiili muuttaa järjestely huonekaluja huoneessa. Joissakin tapauksissa tämä auttaa asentanut pollarit keskellä huonetta. Tässä tapauksessa ylempi osa oletetaan, jossa voidaan pyörittää TV.

  Paras vaihtoehto on mukautettu. Viime vuosina, Huonekaluhelat tuotantoa merkittävästi parantunut, läsnäolo tietokoneen suunnittelun ohjelmia täyttämään kaikkien asiakkaiden mielikuvitus ei ole vaikea tehtävä. Sama koskee materiaaleja, jotka ovat kestävämpiä, kevyt ja esteettisesti houkuttelevampia. Tällainen valinta olisi kalliimpi, mutta huone on henkilöitymä tyyliä ja valitus.

  Ei kommentteja, mutta voit kirjoittaa mielipiteensä tai esittää kysymyksen.

  Valitse huonekalut olohuoneeseen: peukalot lajit sisätilassa

  Kaappi olohuoneessa on käytännöllinen huonekalu, joka lisäksi koristaa sisustus luvulle ostaja pyrkii valitsemaan huonekalut olohuoneeseen: kaappi, pöytä, sänky, ja niin edelleen, ei vain taloudellisesti, vaan myös toiminnallinen näkökulmasta. Siksi vähittäiskauppaketju tarjoaa laajan valikoiman kaapit, anna merkitä TV sijoittaa kirjoja tai ruokia. Tärkeintä - huolellisesti analysoida vaihtoehtoja. Tällöin sinun ei tarvitse katua rahoista turhaan.

  Kaappi olohuoneessa: mitä etsiä valitessaan

  Korkea ja matala, kulmikas ja peili - kauppa verkon tarjoaa erilaisia ​​muunnoksia, ottaen huomioon useita arkkitehtuurin trendejä ja taloudelliset mahdollisuudet. Löytää oikea vaihtoehto joukossa monia ehdotuksia, alku tarvitsee saatavilla huoneeseen vaihtoehdoista. Kiinnitetään huomiota koko, aste valaistuksen, geometrian seinät ja niin edelleen.

  Se alkaa mitat. Jos suuri huone istuvuus pukeutuja ja komeroon, pienessä huoneessa, sinun täytyy tehdä jotain yhdessä.

  Keskeytetty kaapit sopivat täydellisesti sisustus, suunniteltu tyyliin hi-tech

  Tässä suhteessa suunnittelijat ovat kehittäneet useita yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Pieni roikkuu kaappi - mahdollisuus milloin tahansa tilaan pitää jatkuvasti kysyntää kohteita;
  • Kannattajat toiminnallisten alueiden suunnittelussa arvostavat modulaarinen jalustat, jotka voidaan transformoida;
  • Säästää niukkoja tila auttaa saranoitu, jonka avulla on mahdollista tallentaa astiat, kirjoja, ja niin edelleen;
  • suuntiin Retro Fanit voivat korvata taulukoita iso ja tilava pukeutuja.

  Valitsemalla kulmikas lipastot ja Wall olohuone

  Kaikki eivät voi ylpeillä suuri koko olohuone, niin heille, valmistajat ovat kehittäneet kulmikas ratkaisuja. On tärkeää muistaa, että tässä tapauksessa kaappi täyttää monia tehtäviä. Kaikki alkaa ilmeinen paikka järjestää kiinteistön omistajalle. Tämän jälkeen kasvu visuaalisen tilaan.

  On suositeltavaa, ettei kestä kauan, ja suuri kulma vaihtoehtoja.

  Kulmakaappi vie vähän tilaa, joten se sopii hyvin pieni olo

  Edut tällaisia ​​ratkaisuja ovat ilmeiset, kun kyseessä on oikea sijoittaminen huonekalujen ostettujen tuotteiden:

  1. Elävä seinä ei-oletusasetukset, pidempi vaihtoehto. Tämä tapahtuu seuraavista syistä. Ensin pitkä lipasto vuotia eivät ole suhteessa seiniin. Toiseksi, läsnäolo useita toimistoja yhdessä paikassa voit tallentaa tarvittavat asiat.
  2. Värimaailma valitaan perustuu väriä seiniin ja vähäisemmässä määrin otettu huomioon väritys huonekaluja. Voidakseen tule elävä paikka psykedeelistä keskittymistä, parempi luopua tarpeetonta kokeilua värillä.
  3. On suositeltavaa asettaa sen peilin pintaan vastapäätä sisäänmenokoostumuksen luoda ylimääräisen tunteen keveyttä ja mukavuutta.
  4. Jos laitat vieressä peili, peli on syntynyt valo lisää muutaman senttimetrin huoneeseen.

  Funktionaaliset kaappi astiat olohuoneessa

  Ei kaikki perinteet ovat meidän ajan kehittänyt sosialismi suunnittelijat ovat taipuvaisia ​​määrite vääriä. Yksi niistä - asennus olohuoneessa tilava jalustat käytetään varastointiin astiat. Kun tämä on tärkeä varaus, joka liittyy toiminnallisen komponentin. Tähän tallennetut koriste lasiesineet suunniteltu juhliin, ei ole jokapäiväistä.

  Muunnos sisätilojen parempaan on mahdollista, koska kotelo kaunis astiat sijoitetaan

  Jotta ne sopisivat olemassa oleviin kaapin sisustus, sinun täytyy noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. On toivottavaa valita tällainen kaappi, jossa etuosa on jaettu 3-4 osaan. Tällainen päätös olisi hyödyllistä missä tahansa sisätilojen huoneeseen. Molemmin puolin, voit merkitä astiat, ja keskellä - laittaa keräilytuotteissa pulloon, esimerkiksi viini;
  2. Luotettavuus Hylly - tämä indikaattori on aina oltava näkyvissä. On että häikäilemättömät valmistajat tarpeettomasti säästä. Toisaalta näyttää siltä, ​​että se on tyylikäs kalusteet, ja toisaalta - ne eivät pysty kestämään paino laitteet;
  3. Luotettavuutta lukitusmekanismin - tarve tarkastaa, että monet ihmiset unohtavat. Tämän seurauksena lapset voivat kiivetä sisälle Smashing levyt 1-2.

  Huonekalut olohuoneeseen: n sääntöjen hoidon

  Kestävyys huonekalujen riippuu suorituskykyä valmistajan suositusten liittyvät hänestä huolta. On niitä ja jalustat, muoto ja mitat ovat ole merkitystä. Ensinnäkin, sinun täytyy säännöllisesti pölystä ja vähäinen määrä muita epäpuhtauksia.

  Vain muutaman päivän valkoinen mattapinnan pimentyneinä missä vuotanut kahvia tai teetä. Lisäksi hygieniasäännöt, useita muita suosituksia.

  Sillä puuhuonekalujen edellyttävät pesuaine lika ja pöly sekä tavallista rätti

  Ne liittyvät toiminnallinen osa tuotteen - sitä tarkempi ne täyttyvät, sitä kauemmin huonekalut kestää:

  • Puolivuosittain, sinun täytyy tarkistaa kiinnikkeet ja sivuläpät;
  • Läsnäolo keskikokoiset halkeamien ja sirujen aukkoon osa - hyvä syy korvata oven;
  • Pyörillä tai staattinen jalat - riippumatta siitä, miten yhteystiedot jalustoja ja lattia pitää voidella kuuden kuukauden välein tai pyörän varmistaa luotettavuuden staattisen jalkojen
  • Läsnäolo eläimiä talossa tai lapsia asetetaan lisääntynyt velvoitteet liittyvät operatiivisiin poistamiseen ikäviä yllätyksiä.

  Mukavat huonekalut lounge: monitoiminen kaapin tyyppi (video)

  Oikein valittu kaappi tallentaa tarvittavat asiat sisällä, ja yläosa, esimerkiksi plasma-tv. Laatu jalat ja varusteet, tilavuus sisätilojen - kaikki tämä tulisi tarkistaa ennen ostamista. On suositeltavaa ostaa kaappiin, jossa on pieni marginaali sisätilaa. Tällöin yhtäkkiä kohtasi odottamattoman muodostua epämiellyttäväksi.

  Opas sisustus

  TV pöytä - se on arvokas lisä nykyaikaiseen teknologiaan. Että hän ei katso ulkomaalainen isoja vaatekappaleita sisustus, sinun täytyy lähestyä valinnan hyvin vakavasti. Ja sitä ennen, on hyödyllistä tietää, joka suunnittelee, materiaalit ja värit ovat nyt trendi.

  Yleisin pidetään pieni suorakulmainen jalusta, joka on vain hieman suurempi kuin asetettu television heille. Niitä täydentävät hyllyt ja ovet saranoitu tyyppi ja tarjoaa reiät johtoja ja kaapeleita niiden takaseinällä.

  Suorakaiteen muotoinen ja tällaisia ​​konstrukteja suoritetaan:

  • avoin tyyppi hyllyt pystytukiin;
  • muodossa vaakasuora palkki, jossa on kaksi sivuseinää;
  • muodossa huonekaluelementtien - kaapin, jossa voit piilottaa television ovien takana, jos et pidä sitä huomionarvoinen.

  Ensimmäisen luokan ja mukava tv olisi kätevää malli pyörii laakereilla työtasot - kaappi joten ei muuta tilannetta, mutta näyttö on helppo kääntää suorassa kulmassa teille.

  Kaapit voi olla massiivinen tai kevyt, joko kiinteä tai liikkuva (jälkimmäisessä tapauksessa niiden komplementaarisen pyörät). Menestyjät ja kulmikas muotoilu - ne ovat uskomattoman ergonomisia Ne tehostavat käyttää tilaa huoneeseen.

  Kulmikas ajaa ja perusvapauksien raskaan rakentamisen ja kevyt hyllyt, älä sekoita tilaa.

  Kuitenkin moderni kaapit ja niin kaunis kompakti - ne ovat kapeita, kuten nyt suosituin erittäin matalat tv-ruuduissa.

  Lisäksi TV jalusta voi olla lattialla seisova tai keskeytetty. Ensimmäisessä tapauksessa ne ovat erillisenä kaluste jaloilla tai pyöriviä rullia. Väärä - se on moderni versio, jonka avulla voit luoda tilava tunnelma. Se on pikemminkin tilava hylly, joka voi sisustaa koko seinän eikä vain laskeutua tv paneelit.

  Materiaalit, jotka tuottavat taulukot

  Massiivipuuta TV jalusta tehty harvinainen - Ainoa poikkeus on sisustettu klassiseen tyyliin tai tyyliin barokin mahtava ylellisyyttä. Vaativiin sisustuksiin valitsevat usein huonekaluja MDF tai vaneri laminoitu lastulevy. Ja jos tech sisustus on annettu, edullinen suunnittelu metalli, lasi ja muovi - hyvä, valinta niiden valtava.

  Lasin jalustat alla TV: tä voidaan sävyttää, läpinäkyvä tai himmeä - mutta joka tapauksessa, se maustetaan (tämä on tärkeää turvallisuussyistä).

  Monet nykyaikaiset mallit perustuvat nimenomaan lasin käyttö - eri värejä, eri pintaefektejä. Yhdessä materiaalin puun lämmintä ilmaa ulkonäkö ja helppo, ja yhdessä kiiltävä kromi metalli ostaa dynamiikkaa.

  Silti yleisin materiaali voidaan kutsua lastulevy. Nämä levyt on luokiteltu koostumus, paksuus, päällysteen tyyppi ja suunnittelu.

  Tärkeää. Turvallisin ympäristön kannalta optio - melamiini E1-luokan olemassa eurooppalaiset määräykset.

  Tämä pinnoite on myös tyylikäs - se voi jäljitellä kivi ja puu, on sileä pinta tai kuvioitu.

  Viilutettu materiaalit ovat myös suosittuja, koska niiden tuotannosta käytetään puusta. Viilu kutsutaan ohuiden kiven paksuus on enintään 1,0 mm, - se voi olla pähkinä, tammi, pyökki, kirsikka, Wenge tai sapele.

  Jos kotelon TV kaapit käytetään lastulevy tai MDF, ja vaadittu käyttämään toista materiaalia - erityinen päätyreunan, melamiinia tai muovista. Se antaa suojan vahinkoja huonekalut, antaa valmiin ulkonäkö reunat ja ei salli kosteus on suojakerroksen alla.

  Et voi valita TV pöytä, ei kiinnitä huomiota sen värin. Mutta tässä se on otettava huomioon useita tekijöitä:

  • mitä värejä käytetään sisätilojen, yleinen muotoilu;
  • väri vieressä huonekalut;
  • sävy ruumiin television ja täydentää sen tekniikkaa.

  Esimerkiksi jos huone on sisustettu minimalistiseen skandinaaviseen tyyliin, tai jopa taulukoita edullisesti valkaistu, valo puun sävyt. Kun se tulee etnisiin ja klassinen, puu on tummempi luonnolliset värit - suklaa, ruskea.

  Kaikista puulajeja Kysytyimpien yksinoikeudella musta ja pähkinä - ja täyteläinen ja kauniita kuvioita.

  Jalustat moderni sisustus voi olla terästä, valkoinen tai musta - sitten he näyttivät sulautua tv-paneelit, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa.

  Valinta koon ja tarkoitus huone

  TV-voivat olla suuria tai pieniä, kapea ja pitkänomainen, tai muistuttava neliön tyvestä. Valitse tyyppi mallin, värin ja rakenteen tulisi heijastaa toimintaa huoneen ja ominaisuuksia hänen tyyli:

  1. Tilava olohuone helposti yhteen ja perustavanlaatuinen klassinen muotoilu - puusta, veistetty, kullattu tai patinoitu. Tämä kaappi voi simuloida takka tai ylellinen kaappi.
  2. Pienessä olohuoneessa mallikas tilava kaappi olisi myös aiheellista, mutta se on luovuttava muita huonekaluja naapurustossa.
  3. Makuuhuoneessa, kaikki oikein minimalistinen muotoilu, vain kehystys tv-paneelit, mutta ei herätä huomiota itseensä.
  4. Maalaistalon et ole erityisen rajoitettu valikoima - kaikki riippuu alueen huoneeseen, jossa on tv.
  5. Lastenhuoneessa on parempi antaa etusija kirkkaat värit ja käytännön aineiston. Tumba voi jopa olla muovia - ennen kaikkea välttää teräviä kulmia tai särkyviä osia.

  Neuvoston. Älä unohda, että puu - se on lähes aina kuuluvat klassiseen muka tyyliin. Moderni sisustus asianmukaisesti kirkas ja kuvioitu DSP, ja high-tech tai teknis mahdotonta ilman kiiltävää metallia ja läpinäkyvä lasi.

  7 Vinkkejä valinta TV-teline

  -televisiotaso olla toimiva ja viihtyisä, ja sitä varten on sellaisia ​​ominaisuuksia kuten:

  • liikkuvuutta ja vakautta;
  • kätevä katseluun korkeus;
  • saatavuus lisälokerot, hyllyt, tilaa johtoja.

  Tärkeimpiä suositukset valinta julkaisu:

  1. Materiaali Steinin, sen väri ja tyyli tulisi vastata ympäröivän huonekaluja. Jos tämä on ongelma - suosia neutraaleja universaali rakenteita lasia.
  2. Mitat kaapit on oltava parametrien laitteiden tai ylittää ne. Pieni kaappi yhdessä suuri tv paneelit näyttää epämiellyttävä jakkara.
  3. Muista ottaa huomioon toiminnallinen - seisoo jalustalla vain televisio- tai onko se suunniteltu tallentamaan monimutkaisia ​​videolaitteita, kirjoja, projektori, ja niin edelleen. Näin ollen olisi ajatellut läsnäolo laatikot, hyllyt, markkinaraon.
  4. Kaappi huoneen moderniin tyyliin ei pitäisi ylikuormittaa koristeellisia yksityiskohtia - nyt trendi toiminnallinen minimalismia.

 • Huonekalut on oltava vakaa ja käytännöllinen, ja liikkuvuutta se tarjoaa pyöriviä rullia.
 • Ostaa osoittautui laadukkaita, kiinnittää huomiota tuotannon tunnettuja yrityksiä. Mutta eivät täysin luota brändi - se on parempi tutkia huolellisesti suosikki vaihtoehto, kiinnittäen huomiota laatuun varusteet ja pintojen.
 • Turvallisuusvaatimukset - yksi tärkeimmistä. Pyöristetyt reunat, turvalasin, ei katkoksia pinnat ja kestäviä huonekaluja - ja television jalustan miellyttää sinua pitkään, mitä tyyli hän ei kuulu.
 • Valitsemalla seinän olohuoneen - mitä kannattaa kiinnittää huomiota

  Nurkkaan olohuoneen kalusteet: vinkkejä valitsemalla sohvat, kaapit, seinät ja kaapit

  Nykyelämän - valitse materiaalit, muoto, tyyli

  Verhot olohuoneeseen - valitse materiaalien tyypistä muotoilu ja tyyli

  Seinämaalaus sisätilojen olohuoneen - muuttaa huoneen totaalisesti

  Taustakuva olohuoneessa: Mitä harkitsemaan valitessaan