Stereoskooppisen kuvan hinta ja mistä ostaa

3D Photo Seinämaalaus Ctereoskopicheskie

kasvaa

kasvaa

kasvaa

kasvaa

Tämä hakemisto on kerännyt itsessään paras stereoskooppisen videon taustakuvaksi eri puolilta maailmaa. Meidän studio on valmis voit valita kuvia painoa. Tunnetuin paikkoja maapallolla: nähtävyyksistä ja arkkitehtuurin.

Stereoskooppisen taustakuvia luovat erityisen ilmapiirin huoneeseen. Voisitko unelma: saat yleiskatsauksen panoraama kaupungin yöllä ja Hudson-joen? Big Ben kuin ulkopuolella? tai Eiffelin torni, johon voi ojentaa käden?

Asiat menivät edellyttää uusien teknologioiden käyttöä. Nykyaikaiset laitteet ja 3D visualisointi erityistä ammatillista tietokoneohjelmia, ovat auttaneet meitä saavuttamaan korkealaatuisia ja vaikutus läsnäolon tuotteissa.

Suosittelemme käyttöä yksinoikeudella 3D stereoskooppisen tapetti tekemät meidän studio suunnittelussa olohuoneen seinät, makuuhuone, olohuone tai lastentarha. He täydellisesti koristella sisustuksen ja luoda ainutlaatuinen muotoilu, joka ilahduttaa kauneuden sinulle ja perheellesi.

ja saat ilmaisen toimituksen *

 • 8 (800) 777-82-97

(Free Venäjällä)

 • 7 (495) 108-32-82 (Moskova)

  stereoskooppisen taustakuvat

  Ostaa bulk stereoskooppisen tapetteja voi olla verkkokaupastamme. Tarjoamme laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Nopea toimitus avulla voit valita tavaroiden mahdollisimman lyhyessä ajassa. Nykyaikaisen tekniikan voit erittäin edullinen tehdä kodin tyylikäs ja ainutlaatuinen.

  Ei löytänyt halutun kuvan kuvaston?

  Stereoskooppisen Photowall tilauksesta

  Näyttää siltä, ​​että kaikki on yksinkertainen: seinälle sijoitettu tilavuudeltaan hahmo, tila laajenee ja huone herää eloon. Mutta tässä mitä pitäisi seinälle? Sen jälkeen, kun kaikki, jossa 3-D-vaikutus kuvan tarttuvat huomiota ja on keskeinen osa sisustus on yhden päivän. Kuvio sisältää hiukkasia, jotka heijastavat valoa. Ne perustuvat polyesteriä. Se takaa oikean värin ja värin vakaus. Juoni on simuloitu tietokoneohjelmassa. Kun se tarvittava tasapaino saavutetaan välillä sävyjä ja syvyyttä. Sitten kuvio tulostetaan välivuori, vinyyli, tekstiili.

  Tahansa huoneeseen - se on rajoitetusti tilaa, joka on valitettavan vaikuttaa alitajuntaan. Seinien ja katon - pitkään he yrittivät sisustaa ja muuttaa, tai vielä parempaa jotenkin laajenee rikkoen tavallista kehystä. Kun käytetään tähän suuret ikkunat, maalauksia, seinämaalauksia, mosaiikkeja ja muita keinoja, mutta tänään oli yksinkertainen ja tehokas ratkaisu. 3-D taustakuvia voit visuaalisesti simuloida kaiken, mitä nauttia tässä elämässä, olipa se sitten kauniita kukkia tai merimaisema, syksyn lehtiä syksyllä tai valot suurkaupungin. Huone ei ole enää yleistä ja tulee pieni maailma, joka on joka päivä miellyttää isäntäänsä.

  Makro kuvantaminen. Meitä ympäröi hämmästyttävä maailma. Jos nostat sen yksittäisiä fragmentteja, on mahdollista saada suuri fantastinen tarinoita. kastepisaroita sulka lentävät, lunta tai kuplia ... Paljon tilaa mielikuvitukselle on yksinkertaisesti valtava.

  Panoraama. Itse asiassa se mahdollistaa tilaa "poista seinään" avata silmät isäntä ja vieraat jotain kaunista: Marine auringonlasku, vuoret, kukka niitty tai romanttinen kuja. Tilaa enää rajoittaa. Stereoskooppisen kuvan tapetteja huoneissa ei koskaan tungosta.

  Abstraktio. Toinen suosittu tarina, joka tekee erilaisia ​​harmaan päivää. Tällainen kuva paneelit on tyylikkäästi sisustettu moderniin tyyliin :. minimalismi, hi-tech ja muut geometriset muodot, yksinkertaiset kuviot ja optisia illuusioita ei tuo mitään ylimääräistä sisätilojen, vaan ainoastaan ​​täydentää sitä.

  Stereoskooppisen tapetteja sisätilassa

  Ensinnäkin tällaiset paneelit on käytetty kahviloissa ja ravintoloissa. Suunnittelun oli houkutella kävijöitä. Vähitellen volyymi tapetti on käytetty tavallisissa kodeissa. Tehokkaasti, ne näyttävät keittiössä, jos laittaa ne seinälle vieressä pöydän. Lisäksi keittiö monissa kodeissa ei eroa suurikokoisia, ja stereoskooppinen kuva paneelit tehdä siitä visuaalisesti. Toinen pieni huone, jossa tilaa ei satu lisätä - tätä käytävää. Kuitenkin kauneus tarina on taka-alalle, koska ihailla häntä käytävällä on yleensä kiireinen. Mutta käytännössä koristeena, vedenoton tai kuvia stucco.

  © 2016 Rosfotooboi. "ART9raquo LLC; INN: 3456789066 Website Design: MP

  Ostaa tai tilata stereoskooppisen taustakuvia

  Uudenlainen seinän suunnitteluavaruuden, hankkimalla yhä enemmän suosiota, teräs stereoskooppisen työpöydälle luoda vaikutelma irtotavarana pinnan. Tämä vaikutus saavutetaan käyttämällä uutta tekniikkaa ja materiaaleja, koska erityinen taittuminen ja heijastamalla valoa hiukkasilla päällystämällä taustakuva. Kolmiulotteisten kuvien Oheisesta piirroksesta erityistä ilmaisuvoimaa ja lisäksi antaa vaikutelman syvyyden huonetilaan. Käytettäviä materiaaleja tuotanto stereoskooppisen tapetti, Ne sisältävät Friseline tai vinyyli, joka käsittää emäksen ja tilavuus suoraan pinnoittamalla. Nostamalla tällaiset taustakuva näyttää hyvin erityisen - saatat löytää itsesi niityllä meren, vuorten ympäröimänä tai joukossa satuhahmot, mutta kuvat voidaan esittää ja erilaiset koristeet.

  Tyypit stereoskooppisen Photowall

  Käyttöä erilaisten teknologisten tuotannon stereoskooppisen tapetti voit saada erilaisia ​​tapetti, tärkeimmät joista ovat seuraavat:

  • - Single. Tämän tyyppinen tapetti on yksi kuva, joka on sijoitettu yhdelle puolelle huonetta.
  • - Standardia. Tämä kolmiulotteinen taustakuva kuvan kuvioita tai abstrakti linjat käytetään liittämällä kaikki seinät huoneen.
  • - Panoraama. Kuten tapetit esitetään kiinteän uuman, jonka pituus voi olla suurempi kuin 10 m.
  • - Loisteputki. He ovat ilmaisseet pimeässä valon Kohdistamalla erityinen kuvan sommittelua. Päivänvalossa, ne eivät poikkea tavanomaisesta tilavuudesta taustakuva.
  • - LED. Nämä tapetit sisältävät useita LED mikrolampochek, asetuksen yhteydessä, joka muuttaa kuva. Tämä on kallein laji tapetti, joka vaatii lisää huoltoa.

  Edut stereoskooppisen valokuvatapettia

  tärkeimmät etu irtotavarana valokuvatapettia on kyky luoda ainutlaatuinen sisustus valitsemalla kuva, jota haluat käyttää koristeluun huoneeseen. Heidän absoluuttinen etu on sen ylimääräisen valituksen ja kyky olla erityinen rauha omassa huoneessa.

  Joukkolatauksen tapetti voit visuaalisesti lisätä tilaa, mikä on erityisen tärkeää pienille ryhmille. Sen lisäksi, että esteettisiä etuja tämän tapetteja on käytännön etuja, joita ovat:

  • - kestävyys;
  • - korkeiden lämpötilojen kestävyys;
  • - kosteudenkestävyys;
  • - ympäristöystävällisyyttä;
  • - helppous puhdistus epäpuhtauksia.

  Valinta sisätilasta valokuvatapettia

  at Valitsemalla stereoskooppisen tapetti Siinä olisi otettava huomioon koko huoneen ja sen ominaisuuksia. Kuten jo mainittiin, tämän tyyppinen taustakuva auttaa lisäämään visuaalinen tila ja on siksi erityisen sopivia pienissä huoneissa. Huomaa kuitenkin, että ilmentymä syvyysvaikutelma katsottuna lähietäisyydeltä katoaa, ja siksi liian pienet huoneet käyttää stereoskooppisen tapetit menettää merkityksensä. Suurissa tiloissa näyttävät näyttäviä suuria lukuja.

  Valinta vaikuttaa ja jossa määrätään tiloissa. Makuuhuoneessa suosivat värejä, rauhoittava värit, lastenhuoneessa on hyvin täynnä kirkkaita värejä ja kuva satuja, keittiön pitäisi olla optimistinen, jalostus kuvia hedelmiä, vihanneksia ja asetelma vessaan sovi merimaisemat, näyttö meren elämää. Kaikissa tapauksissa valinta tärkein stereoskooppisen valokuvatapettia on ne noudattavat yleistä tyyliin suunnittelun tilaa.

  Muutaman Menut teille meidän manageri lisätietoja