stereo Asuminen

Audiojärjestelmien kotiin: ominaisuudet, valinta, asennus, selostuksia

äänentoistolaitteiden markkinoilla on aina ollut erityinen ja vaikea tavallisille kansalaisille, jotka vaadittiin tietoa monien vivahteita luomisessa akustiikkaan. Laitteet tämäntyyppisten laitteiden kotona - varsinkin tärkeä tapahtuma, koska se on läheinen suhde henkilökohtaista tilaa mies ääni. Joka tapauksessa, valitsemalla audiojärjestelmä kotiin, riittämätön seuraa perusperiaate hinta ja laatu. Joissakin tapauksissa on kaikki mahdollisuudet saada optimaalinen tiettyyn tarkoitukseen laitteita vähän rahaa, ja joskus olosuhteiden vuoksi tarpeen ratkaista perusongelmaa suuret investoinnit.

Vaikka valmistajat ovat aktiivisesti mainostaa kompakti audiojärjestelmän malli on vielä arvo koko kaiuttimen ja kaikuva laatua asumiseen. Yksinkertaisesti sanottuna, vähän päästöjä aiheuttavia ääni alkeis pystyä "tyanut9raquo; basso. Eli korkealaatuista ääntä järjestelmien kodeissa on vähintään keskikokoisia ja kehon optimaalisen akustiikan. Toinen ehto, itse asiassa, riippuu rakentaminen kehon materiaalista. Välittömästi Täytyy sanoa, että puu on parempi. Kaikki edut edullisia ja käytettävyys vertailukelpoinen, joka on valmistettu muovista, jossa on luonnollinen analogi, äänenlaadun ja sama käsittely basso taajuuksia. Ne, jotka epäröivät takia vaatimaton budjetti, on välttämätöntä tarjota keskipitkän lisähintaa MDF, mutta tässä tapauksessa oletamme kompromissin työn laadun järjestelmän.

Basic akustiikka

Nyt voit mennä päätoimiventtiilin indikaattoreita, jotka luonnehtivat työtä tahansa äänentoistojärjestelmän kotiin ja sen jälkeen. Näin ollen optimaalinen parametrit ovat seuraavat:

 • Herkkyys emitterit (kaiuttimet). Pohjimmiltaan, se on osoitus tuottaman melun järjestelmä. Kotikäyttöön olosuhteissa hyväksyttävä herkkyys on 90 dB tai enemmän.
 • Taajuusalueella. Tämä ominaisuus voidaan pitää tärkein. Se vaikuttaa taajuus ääniaaltoja käytävä, joka voi toistaa järjestelmän. Täytyy sanoa, että paras äänijärjestelmä yleensä mahdollisimman lähellä sen vaihteluväli, joka on identtinen kyky käsitykseen ihmisen korvaan. Joten voimme turvallisesti hankkia variantteja indikaattoreiden 000 noin 18-20 Hz.
 • Joukko äänimerkkejä kaistaa. Tämä on satelliittien määrä, joka on kaiuttimet, jotka toimivat eri taajuuksilla. Paras kokoonpano pidetään 5,1.
 • Sähkövoimalaitteiden. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä suurempi on suurin määrä. Mutta on tärkeää muistaa, että tämä raja on oltava vähintään 30% korkeampi kuin potentiaali vahvistimen. Keskimääräinen teho audiojärjestelmä, suunniteltu koti, on 50 wattia.

Ominaisuudet kannettavien järjestelmien

Plus paikallaan akustiset järjestelmät, että ne pystyvät tarjoamaan parhaan äänenlaadun. Puolestaan ​​kannettava äänijärjestelmä puuttuu tämä etu useista syistä. Ensinnäkin sen muotoilu on viritetty liikkuvuutta, ei voittaa musiikin toistoa, esimerkiksi käytön vuoksi saman muovia. Toiseksi, hyvin paikka tällaisten laitteiden toimintaa on harvoin edullista äänen laadun kannalta.

Joka tapauksessa, tämän tyyppisten laitteiden on omat etunsa. Ne ovat samassa liikkuvuuden, joka sallii järjestelmän kävellä, mökki, toimisto jne ... Nykyaikaisessa muodossa kannettava äänijärjestelmä on vähän tekemistä mono-pylväs kokoonpano, jossa on sisäänrakennettu 1,0 3,5 mm. Mallin linja ja Sven JBL yritystä, esimerkiksi löytyy hyviä stereolähteitä kuten subwoofereilla 2.1.

Toisin kuin muita välineitä, audio vaativat erityistä lähestymistapaa asennuksen. Se ei ole vain turvata laitteiden ja niiden osien, mutta ennen sitä, mikä on tärkeämpää valita oikea asettelu. Pääsääntöisesti tavallisten käyttäjien on käsiteltävä laitteiston 5,1, vaikka yleisempää ja järjestelmät 7.1. Molemmissa tapauksissa, asennus audiojärjestelmien välineinä käytetään kaiuttimien seuraavia sääntöjä:

 • Etu- ja patterit sijaitsevat korkeudella korvien käyttäjän - tyypillisesti 1 m lattiasta.
 • Etukaiuttimissa käyttäjän pään tulee muodostaa tasakylkinen kolmio, jonka kärkikulma on yhtä suuri kuin noin 60 °.
 • Etäisyys lähteestä kuuntelija on vastattava etäisyys etukanavilla, ainakin noin.

Ensimmäisen luokan ääni on nyt lähes mitään ongelmia sopivien laitteiden. Rajoitukset voivat johtua ainoastaan ​​määrä, josta saatu audiojärjestelmä. Hinnat vaihtelevat keskimäärin 7-15000. Rub. Jos ajatellaan keskihinta ryhmään kuuluu malleja Sony, Samsung, Pioneer, ja niin edelleen. E., Negatiivinen lausunnot voivat aiheuttaa vain joitakin toimintoja. Esimerkiksi, se voi olla ilman langattoman yhteyden laitteiden.

Lisäksi joskus on valituksia rakentaa laatua, vaikka valmistajat ovat vielä edullisia musiikkilaitteiden huolellisesti soveltuvat valmistukseen suolet. On loogista, että vähiten kielteisiä lausuntoja aiheuttaa järjestelmän Hi-End, täydennettynä konsolit elämäntapa. Tämä tuote on JVC, Bose ja muut yritykset erikoistunut audio segmentissä. Tällaisia ​​järjestelmiä kiitetään paitsi erinomainen akustiikka, perus äänenlaatu, toimivuus ja ergonomia, mutta myös ylellisempi. Kuitenkin on näiden laitteiden ja miinus - on kallein äänentoistojärjestelmät.

Viime aikoihin asti uskottiin, että miten paljon äänenlaadun klo amatööri tasolla, on mahdotonta. Siksi ääni talon valittiin pikemminkin eikä kriteereitä arvioida äänen ja toiminnallisuus, samankokoisia ja kauneutta suunnittelua. Kuitenkin, tilanne on muuttunut, tekniikka mahdollistaa tavoittaa tällaisten korkeuksiin puhtaus suunnassa äänen, että nämä ominaisuudet tulevat ensiarvoisen tärkeää. Niinpä ne, jotka haluavat ei vain ole terve tausta kotona, ja nauttia musiikista, sinun pitäisi perusteellisesti analysoida laitteet, huolellisesti laskemalla sen toimintakykyä.

Axel24> Blogi> Ääni talossa käsillään

Terveisiä teille rakkaat lukijat. Haluan kertoa teille hanke, johon olemme työskennelleet veljeni viime kuussa. Veli ammattimaisesti auton ääni, kuten auton musiikkiin tehty, päätimme kerätä korkealaatuisen äänen kotona. Voit tehdä tämän, tarvitsimme:

1) Dairy tammi lastulevy väri sopivaksi sisätilojen

2) 2 injektiopulloa silikonitiiviste

3) Ruuvit 300sht. 50 vahvistamisesta teräs suluissa.

4) porakoneen ja muut pienet laitteet, joita ilman se ei voi tehdä.

Se oli suunnattu 65,5 litran laatikko asetetaan 33 Hz

Napilennye arkit asetetaan tiiviste ja sidotaan teräksen kulmat. erillinen elin laatikossa tehty sarvet ja srednyakov luonnollisesti kaikki sinetöity.

Kokoamisen jälkeen ulompi saumat käsiteltiin edelleen valkoinen tiiviste, että kaikki näytti kulttuurin. Takaseinä sulautettujen liittimet helpon liittämisen.

Se oli myös ostaneet:

1) vastaanotin VSX-322-k HDMI lähdöt

2) Virran kicx 4,100

3) 2 bassokaiutin Ural AS D +10,3

4) suukappale Cadence XT-20

5) Keskitaajuudet Ural AS DB 165S

6) jännite-muunnin 220 12V. valtaan vahvistin.

Aseistettu juotos rauta ja kupari johdot koukussa sarake tinattu juotosliitoksia ja päät. Tulos tyytyväinen. none stereot ja kotiteatteri ei anna tällaista tilavuuden kuulostaa tätä järjestelmää. Totuus ja kuunnella sen osuus vain kolmasosa valtaa, koska kaupunkiasuntoa ja naapurit täytyy ajatella samoin.

5 Comments

ja voi olla koko pylväiden ... Rakastin sitä ... Haluan toistaa projekteja ...

Leveys 33, syvyys 40, korkeus ilman jalkoja 70. kuono on syvennetty 1,8 cm. fazik oviaukko 4cm. syvyys 33,5. Se on vain talon sai liian viileä. Radio kuunnella heitä tai viemäriin musiikkia ilman hoitoja. Matalilla kotona hiljaisella äänellä ja antaa tällaisen resonanssivärähtelyä, joka esimerkiksi eteisessä korvissa pop painetta, ja keittiössä, jopa huoneen poikki, kaikki mukeja ja lautaset laulaa kaappeja. Alareunassa naapuri suunnilleen sama ääniä.

Miten valita hifi-järjestelmä kotiin

Useimmat kotikäyttäjille akustiikka on vähän epämukavuutta kuunnellen MP3-musiikkia ja jopa elokuvia yksinkertaisella stereokanalnoy ääniraita. Kuitenkin jotkut haluavat saada korkein äänenlaatu, ja jatkuvasti säätää taajuuskorjaimen käytön aikana halvin kaiuttimet - työllisyys väsyttävää. Jos - yksi näistä käyttäjistä, ja sinun ei tarvitse liioiteltu basso, josta vapista paitsi lasia, vaan myös betonilattiat - Hi-Fi-järjestelmä, on sinulle.

On syytä huomata, että Hi-Fi - se ei ole halpaa. Todennäköisesti tällainen järjestelmä on kerätä vähitellen ostamista kirjaimellisesti sarakkeeseen kuukaudessa. Mutta se on sen arvoista, jos haluat täysin suojautua turhautumista käytettäessä akustiikka.

Valitse osat Hi-Fi-järjestelmä

Luultavasti välinen päätös kokoonpano laadukkaita järjestelmiä ja itse asiassa ostaa se kestää muutaman kuukauden - paljon aikaa tullaan opetteluun kaikki vivahteet tällaisen akustiikan. Sen pitäisi näyttää erikoistuneiden lehtien lukemisen jälkeen joitakin näitä ilmaisuja, kuten "lämmin putkiääni" ja "rohkea myrkyllinen vastaanotin" on sinulle ole tyhjiä sanoja.

Mutta ennen tulossa täysimittainen audiofiilivirittimessä pitäisi ymmärtää peruskäsitteet liittyvät Hi-Fi-kaiuttimien. Esimerkiksi on välttämätöntä ymmärtää, mitä vaikuttaa kustannuksiin akustiikan.

Toisin Hi-koneilla, Hi-Fi kaiutin kannattaa täsmälleen yhtä paljon kuin pitäisi. Lisäksi, sen kaikkien osien - olla se merkityksetön tai sarake-SAT vahvistin - suunnilleen samanarvoinen. Korostamme: on oltava sama. Useammassa Yksinkertaisesti sanottuna, sinun täytyy ostaa laite samasta hintaluokan takia vajoaminen kuin väistämättä vaikuttavat lopulliseen äänijärjestelmä. On myös tärkeää ottaa huomioon toimintaolosuhteet: jos järjestelmä ei ole sijoittautunut erityinen kahdeksankulmainen huone, ja siinä on erilaisia ​​esineitä, suuresti vaikuttaa äänen etenemistä (jopa huonekalut) - järjestelmän osista vain voi laadullisesti ääni siinä tapauksessa, että ne ovat mahdollisimman lähellä puitteissa teknisen ominaisuudet.

Tahansa hifijärjestelmä tulisi koostua seuraavista osista:

 • Speaker Set (kahdesta kahdeksan);
 • vahvistin tai AV-vastaanotin;
 • äänilähteen (tietokone, stereo, soitin);
 • joukko kaiutinkaapelia - liittää äänilähteen vahvistimeen ja vahvistimen liittämistä passiivinen ja bassokaiutin.

Kokemattomille käyttäjille, kaikki nämä komponentit yhdistetään yhteiset ja myydään kauniissa laatikoissa ylihintaan. Myyjä ylistää sinua tasoinen, jossa näkyvät kaikki sen vivahteita esimerkkinä mp3-tiedostoja bittinopeus 128 kb / s, tai ollenkaan, radio mukaan lukien. Tämä mahdollistaa sen täyttää kaikki ääni puutteita ja johtaa kuluttajaa harhaan. Uskot, että niin jotain rakkautta ja huomiota kerännyt musiikkitiedostot kuulostavat hyviltä. Mutta meidän tarvitsee vain katsoa yksittäisten osien järjestelmän, ja kun se tulee selväksi - laadullisesti kaiuttimet eivät ole kaukana Kiinan tietokoneesta stereo 500 ruplaa. Siksi paras vaihtoehto on kokoonpano Hi-Fi-järjestelmä omin käsin yksittäisten osien.

Jos taloudellinen kapasiteetti on rajallinen ja koko huone ei salli täysin sijoittaa kaikki elementit akustiikan 5,1 tai 7,1, kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaan stereo. Ne koostuvat kahdesta kaiuttimet toistaa äänen etukanavien - vasemmalle ja oikealle.

Etukaiuttimet ovat kahdenlaisia:

 • lattia - ovat suuria ja yleensä monen kaistan;
 • hylly tai seinä - pienempi ja, mukaan jotkut käyttäjät, luo vähemmän runsas äänen kuva.

Se etu, että toista tyyppiä on ensimmäinen tapauksessa pieni huone - kaikki ääni tulee huoneeseen. Kun kyseessä on suuri kerros kaiuttimet voi paljastaa joitakin ongelmia, pääasiassa basso - koska fyysisten ominaisuuksien alhaisen ääniaaltoja ei mene huoneen keskelle, niin kuin sen pitäisi, ja vastakkaiseen suuntaan - naapureille seuraavassa huoneistossa. Lisäksi, voi olla vääristymiä ääni - surina basso linjat.

Voimme sanoa, että hylly kaiuttimet ovat huonompia lattiaan mittakaavassa. Mutta on myös merkittävä etu microdynamic ominaisuuksia, jotka vahvistavat lukuisat testiajoa ja testit. Subjektiivisesti saatat huomata, että pienet stereoääni tarjoavat syvyys vastineeksi sen laajuuteen: niin helppo nähdä pienimmätkin vivahteet musiikin, lyö vivahteet rummut, helistimiä jousia ja niin edelleen.

Valinta vahvistava laite

Vahvistin tai vastaanotin? Tämä kysymys huolestuttaa monia käyttäjiä ensimmäinen kohtaaminen Hi-Fi kaiuttimet. Ero näiden laitteiden pääasiassa sijaitsee helppokäyttöisyys ja useita toimintoja.

Toiminnallinen vahvistin on yleensä rajoitettu vain äänentoisto; Joissakin malleissa voi myös kerätä signaalin ja toimittaa sen useisiin palstoihin kerralla tai muuttaa äänen enemmän erilaisia ​​fyysisiä ominaisuuksia. Vastaanotin on sama - se on monikäyttöinen laite, joka sisältää:

 • radio;
 • audiodekooderi eri tekniikoita;
 • DAC - laite, joka muuntaa analogiset signaalit digitaalisiksi ja takaisin, mikä on tärkeää, jos äänilähde ei salli kytkeä digitaalisen hayfay sarakkeessa kyseisen rajapinnan;
 • vahvistinasteen (toisin kuin perinteiset stereo, on kaksi kanavaa, ja kuudesta kahdeksaan, joka sallii yhdistää kaikki elementit surround yhdessä bassokaiutin, eikä kerätä joukko vahvistimia, yksi kutakin sarake);
 • Laite yhdistetään akustisten signaalien;
 • videon käsittely-yksikön.

Näin voimme tehdä yksinkertainen johtopäätös - vastaanotin on parhaimmillaan silloin, kun se on keskellä volyymin multimedian järjestelmiä, kuten kotiteatterijärjestelmä kahdeksan akustiikka. Yksinkertainen stereo on tarpeeksi ja vastaava stereo - uskotaan, että laatu on tässä tapauksessa korkeampi.

Olet pitkään valita oikea järjestelmä säilytettiin sen kuusi kuukautta, on vihdoin kotiin, mutta koukussa ja ... mitään ei tapahtunut. Ei mitään erikoista, ainakin, ja toisin kuin vanha sarakkeet 500 ruplaa ei ole näkyvissä. Älä huoli - se on aivan normaali tilanne. Yksi osto korkealaatuisten-kaiuttimien ja niiden oikea yhteys ei riitä - on myös tärkeää kunnolla asentaa ne.

Ennen käyttöönottoa järjestelmän täydessä toiminnassa on tarpeen lämmittää sarakkeeseen. Tarkoituksena on varmistaa, että laite osa tasapainoista ja tuli sopusoinnussa keskenään, diffuusorit ja jäähdyttimet venytetty sai elastisuus ja yleisesti kaikkiin järjestelmän piirteistä saavuttaneet ne suunnitellut. Mutta miten se toteutetaan kuumentamalla kaiuttimista?

Lämmetä joudut käyttämään musiikkia, joka kattaa koko taajuusalueen - paras tähän sopii joka asemalle, joka lähettää musiikin eri tyylilajeja. Sisältävät sarakkeet tarvitaan päivässä, säätää äänenvoimakkuutta noin kolmannes suurimman välttäen ylikuormitusta.

Ei tietenkään helppo kääntää päälle kovaa musiikkia 24 tuntia kenellekään, joka ei painu. Jotkut temppuja auttaa sinua tässä:

 • sarakkeet on kytketty mono-tila saavuttaa identiteetti äänen kunkin dynaamisen aiheuttajat;
 • yksi sarake on yhdistetty vahvistimeen oikein - positiivinen positiiviseen ja negatiivinen negatiivinen, ja toinen - palautuva, eli plus miinus ja päinvastoin;
 • sarakkeet asetetaan vastakkain puhujat toisilleen - lähentymisen pitäisi maksimoida, mutta koskematta;
 • pylvään päälle voidaan peittää materiaali ei lähetä ääni - vaahdon huopa tai kangas.

Saamme järjestelmän tyypistä Aktiiviset äänen - äänen kaiuttimien tulee olemaan opposition ja peittää toisiaan. Karkeasti ottaen äänen ulostulo on sama, mutta et kuule mitään.

Myös eivät sisällä sarake heti heidät kotiin. Anna laitteen olla hieman tottua huonelämpötilan - mitään tappaa elektroniikka nopeammin kuin lauhde, johtuva lämpötilaero.

Jälkeen lämpeneminen on vain pystyy määrittämään ihanteelliset kaiuttimet - ja voit nauttia laadukkaasta Hi-Fi-ääni.

Muut artikkelit Stereotila

7.1 kaiuttimet, järjestelmän komponenttien 7.1 liitäntä

Jos ajatellaan nykyisiä akustisia tyyppejä, on mahdotonta sivuuttaa sarakkeeseen 7.1. Huolimatta siitä, että suurin osa tiedostoista ei ole suunniteltu niin laaja järjestelmä, löytyy jo. 5397

5,1 kaiuttimet, järjestelmän komponenttien 5,1 yhteys

Erityyppisiä akustisen suositeltavaa käyttää kohteesta riippuen. Niinpä yleisin vaihtoehto elokuvien katseluun ovat 5,1 kaiuttimet. Kuusikanavaisella järjestelmä sallii. 2586

2.1 kaiuttimet, järjestelmän komponenttien 2.1 liitäntä

On olemassa erilaisia ​​puhujia, jotka kuvaavat äänilaitteita. Kaiuttimet akustinen tyyppi 2.1 ovat varsin suosittuja liittämiseksi tietokoneeseen. Ne kulkevat hyvin. 6775

TV - tämä on yksi niistä laitteista, jotka vaativat yleensä enemmän laadullisia. 13245

Kuulokkeet - on hyödyllinen monissa tilanteissa laitetta, ottaen laatu on täysin. 9088

Meidän aikanamme ei edes hieman korkealaatuisen äänen järjestelmä ei ole ilman hyvää. 8947

Toistaa lempikappaleitasi, ihminen tarvitsee paitsi musiikkitiedostoja ja laite. 8942

Ohjelmisto, joka hallinnoi äänikortti, sinun täytyy päivittää jälkeen. 8408

Tällä hetkellä markkinoilla on paljon akustinen art audio järjestelmät - ne voivat olla. 6792

On olemassa erilaisia ​​puhujia, jotka kuvaavat äänilaitteita. Sarake. 6775

Ennen kuin uusi äänijärjestelmä alkaa miellyttää omistajalle puhtaan äänen, sen pitäisi olla. 6661