Stencils lasimaaleille

Stencils varten lasimaalauksia ja lasimaalauksia (86 kuvaa): Helpoin tapa koristella kotiin

Kun olet katsellut mestarikursseja lasimaalausikkunoissa ja lukenut tietoja kiinnostuksesta tähän liiketoimintaan, päädyttiin tekemään itseään valmistettu lasimaalaus. Mutta ensimmäisessä vaiheessa on este - tämän taidekohdan luominen edellyttää luonnoksen laatimista, jossa on otettava huomioon suunnitellun valmistusmenetelmän ominaisuudet. Tämä ongelma on ratkaistu yksinkertaisesti siksi, että on valmiita malleja, luonnoksia ja stensiilejä lasimaalaukseen.

Kuva - 1 Ikkunan peilit

Kuva - 2 lasimaalauksia värillisestä lasista

Kuva - 3 lasimaalauksia

Ennen kuin laitat kuvan lasille, on tärkeää tarkastella vivahteita:

 • tontti - aiheuttaa kuvan tai abstraktio. Jos sisustus on klassismin, barokin tai rokokoon tyyliin sisustettu, abstraktia hylätään parhaiten;
 • väri ja viivat - tummia malleja käytetään huoneissa, joissa on korkeat katot, koska ne poistavat tilan vapaasti. Kevyet kuvat lasilla tekevät huoneesta tilavampaa. Maalauksen muunnos peilillä ei ole suljettu pois;
 • kukkien ja perhosten ystäville on tärkeää muistaa, että ei pitäisi ylikuormittaa kankaita elementtien lukumäärän kanssa. On parempi kuvata suuri kukka sijasta uuma.

Internetissä löydät maalaustapoja. Erikoismyymälöissä myydään maaleja, joten kysymys on, miten maalata lasia, jota sinulla ei ole.

Maalaa keittiön lasilla, käytä maisemia, makuuhuone ja lastenhuone valo ja pastelli värit sopivat.

Kuva - 4 stensiilit

Kuva - 5 Muotovamman lasimaalaus

Kuva - 6 Lasilevyn maalaus värillisellä lasimaalilla

Kuva - 7 Lasimaalaus - Mandala kalaa

Kuva - 8 lasimaalaus maljakoilla

Kuva - 9 Lasten kuva maalatusta tai tyypillisestä lasimaalauksesta - karhu Teddy

Lasimaalauspiirustukset ovat pohjimmiltaan mustavalkoisia piirroksia, joiden osalta yksittäisten elementtien muoto on selkeästi jäljitettävissä. Ne voidaan kuitenkin suorittaa väreissä. Tällaisissa valmisteissa löytyy usein kukkia, lintuja, eläimiä, muotokuvia, asetelmia, arabeksia, tonttikuvia itä-, keskiajalta ja mytologisista aiheista.

Kuva - 11 Tällaisissa aihioissa on usein kukkia, lintuja ja eläimiä

Kuva - 12 stencil-luettelo

Kuva - 13 stensiilit, jotka ovat käyttökelpoisia maalaamaan läpikuultavaa lasia ja suuria esineitä

Kuva - 14 Stencils lasimaalausta varten voidaan toteuttaa värillisenä

Kuva - 15 Stencils lasimaalauksia

Käyttää kaavain ei ole vaikeaa: painettu malli on asetettu valmis lasi ja valmistettu lasi taide maalaus tai piirustus polymeerisen silmukan jälkeen täyttö kraskami.Sdelat yksinkertainen värjättiin värjättiin tämä tekniikka voi jopa lapsi, sitä enemmän on saatavilla paljon lasten stensiilit.

Kuva - 16 Stencil piirustus maalit lasia Enotics

Kuva - 17 Kuvat luovuudelle

Tällaisen stencilin avulla on mahdollista luoda lasimaalaus mistä tahansa läpinäkyvästä lasituotteesta, joka soveltuu maalaamiseen, lasimaalauksen tai pienen sisustuksen tekemiseen ikkunoiden ja ovien koristelemiseksi.

Kuva - 18 Partition lasimaalilla

Kuva - 19 ikkuna lasimaalaus elämänpuu tyylitelty kuva

Kuva - 20 Kaikissa huonekaluissa lasimaalaus korostaa hienostuneisuutta ja armoa

Maalausta ja lasimaalausta varten voidaan käyttää samoja stensiilejä. Mutta on olemassa malleja, jotka helpottavat klassisen lasimaisen ikkunan luomisen seuraavassa vaiheessa. Joitakin lasimaalauksia sisältäviä järjestelmiä ja piirustuksia ovat osien tai suositusten numerointi tiettyjen lasityyppien valinnasta kullekin yksittäiselle elementille.

Kuva - 21 Ruusut muodostavat sydämen - luonnoksen lasimaalauksesta Spectrumista

Pieniä koristeellisia lasimaalauksia ja sävellyksiä on monia tällaisia ​​malleja: lintuja, perhosia, kissoja, satuja sankareita jne. Ne voidaan painaa pahville, leikata yksittäisiä osia ja laskea niihin lasia.

Kuva - 22 Lasikuitu linnuista

Kuva - 23 Kello lasimaalauksella

Kuva - 24 viimeisteltyä maalattua lasimaalausta

Kuva - 25 lasimaalaus eläimessä

Kuva - 26 lasimaalaus - perhonen

Kuva - 27 lasimaalaus huonekaluille

Kuva - 28 joulun yö lasimaalaus

Kuva - 29 Elokuvan avulla lähes kaikki kuvio voidaan toteuttaa

Kuva - 30 Lasimaalaus Tiffanyn omia käsiä

Koristella sisä- tai huonekalujen ovet, voit käyttää stensiilit lasi matot, johon sulkeminen tausta ja jättäen avoin paikka, joka on tarkoitus piirustus (tai päinvastoin). Työpajassa matto suoritetaan hiekkapuhalluksella tai syövyttämällä. Kotona, sileyden vaikutuksen aikaansaaminen voi olla taiteellisen maalauksen avulla spraymaalia tai levittämään sitä sienellä.

Kuva - 31 Lasikuitumatto

Kuva - 32 Tällaisia ​​stensiilejä voi koristella huonekaluilla, ovilla ja väliseinillä

Kuva - 33 stetcilit matolle

Kuva - 34 Stained stencils kaunis koostumus

Kuva - 35 Stencil - Kuvia muusikoista

Mutta niitä ei tarvitse käyttää mattoihin: tällaisten stensiilien avulla voit koristella huonekaluja, ovien ja osioiden eri maalattuja kuvioita, symboleja ja piirustuksia. Stencils ovat hyödyllisiä maalata läpinäkymätöntä lasia ja suuria esineitä, esimerkiksi lasimattoja, sekä soveltaa mihin tahansa lasipintoihin toistuvien koristeiden.

Kuva - 36 lasimaalaus 3 ovea

Kuva - 37 Lasimaalausmaalaus

Kuva - 38 Stencils hyödyllisiä maalata läpikuultava lasi ja suuret esineet

Kuva - 39 Stencil - Lehtikuori

Kuva - 40 Mustavalkoinen pitsikoriste

Toinen suhteellisen yksinkertainen ja suhteellisen edullinen nykyaikainen tapa luoda lasimaalauksia on itsekiinnittyvä värikalvo (lasimaalauksen alla) ja koristeellinen lyijynauha. Jotta tällainen simulaatio tarpeen luonnoksia ja malleja, mutta älä leikkaa yksityiskohtia, koska lasi - par, mutta pienellä marginaalilla, joka voidaan poistaa jälkeen liimaus. Värillisten ikkunoiden kalvo on hyvä, koska sen avulla on mahdollista toteuttaa lähes kaikki kuvio ja käytännössä millä tahansa pinnalla, myös kaarevat.

Kuva - 41 Elokuvan lasimaalaus, joka jäljittelee täydellisesti Tiffanyn tekniikkaa

Kuva - 42 Elokuvan lasimaalaukset, ovet

Kuva - 43 Lasimaalaus elokuvasta

Kuva - 44 Itseliimautuva lasi-värikalvo

Kuva - 45 Elokuva-lasimaalausten tekniikka

Toinen vaihtoehto on viimeistelty kalvo, jonka kuvio voidaan liittää läpinäkyvän lasin takaosaan. Kuten näette, on olemassa monia tapoja luoda lasitukset tuotteita, joiden valmistus on yksinkertaistaa huomattavasti valmiin stensiilit ja malleja, sekä uusia lasimaalauksia tekniikoita, kuten applique ja tulostuksen.

Kuva - 46 Valmiin elokuvan versio, jossa kuva

Kuva - 47 Lasimaalaus lasilla

Kuva - 48 Lasimaalaus. Käyttöominaisuudet

Kuva - 49 Elokuvan lasimaalaus liukuovien vaatekaapille

Kuva - 50 Luonnos vitriinistä valmistetusta kalvosta

Lisää kommentti

Haluan. Haluan. tehdä. mitä värejä tarvitaan. lasimaalaus läpinäkyvä. missä ostaa lyijynauhaa ja miten tehdä elokuva. että sinun tarvitsee leikata yksityiskohdat. tai miten

Sisustus

Asuntojen suunnitteluprojektit, asunnot ja maalaistalon korjaukset avaimet käteen -periaatteella. On prikaati: viimeistelijät, el.

 • Asuntojen, talojen ja liiketilatilojen suunnittelu, koristelu. Korjaus kompleksista, osittain.

 • Yhtiö "Project-Design" tarjoaa arkkitehdin suunnittelun monimutkaisia ​​palveluja.

 • Sisustussuunnittelu: - yksilöllisen tilatyylin luominen - 3D-visualisointi - kaikki työntekijät.

 • Olemme mukana sisustussuunnitteluprojektien ja niiden toteutuksen kehittämisessä. Vain pätevä persialainen.

  Ilmainen ohjelmisto talon suunnitteluun

 • Mikä ohjelma valitsee keittiömallin?

 • Suunnittelu katosta kipsilevystä: 120+ ajankohtaista ideoita tähtitaivasta jäljittelemisestä afrikkalaisiin savanneihin

  © 2007-2018 EtotDom - rakennus- ja korjaustilausten vaihto

  Kun käytät sivuston materiaaleja pakollisena

  ehto on hyperlinkin olemassaolo sivustolle: etotdom.com

  Haluatko varmasti poistaa tämän kommentin?

  Haluatko varmasti poistaa kaikki käyttäjän kommentit?

  Haluatko varmasti hylätä käyttäjän kommentin?

  Haluatko varmasti siirtää käyttäjän kommentin roskapostiksi?

  Haluatko varmasti siirtää käyttäjän kommentin roskakoriin?

  Stencils for glass painting: vinkkejä ja ideoita aloittelijoille

  Lasin maalaukseen tarkoitettuja stensiilejä käytetään helpottamaan piirtämistä, varsinkin jos päällikkö ei voi piirtää. Kaava mahdollistaa maalauksen entistä tarkemman ja tasaisemman. Yksinkertaisia ​​stensiilejä voi tehdä itse. Tehdäksesi tämän, riittää löytää tarvittava piirustus Internetistä, tulostaa se ja käyttää kirkon veitsiä leikkaamaan yksityiskohdat. Voit myös ostaa valmiita stensiilejä myymälässä luovuuteen ja sisustukseen. Polymeerikalvosta on erityisiä uudelleenkäytettäviä itseliimautuvia stensiilejä. Miten ja mitä on mahdollista käyttää stensiilejä, harkitsemme tässä artikkelissa.

  Lasin maalaus on tehty akryyli- tai värillisellä lasilla maalilla tai sienellä. Nämä maalit ovat sopivimpia lasille, koska niitä ei ole pestä pois (toisin kuin guassi tai vesivärit) ja nopeasti kuivaa tarpeeksi (öljyyn tai temperaaniin verrattuna). Käytetään myös maalipintoja maalaustekniikkaan.

  Jokaisella maalilla on omat ominaisuutensa ja vaatii tiettyjä työtaitoja. Kuitenkin mille tahansa tällaisesta maalista voit käyttää valmiita kuvioita, joiden avulla on helppo käyttää kuvioita mihin tahansa lasipintaan. Kuvaajan tai kuvion valinta on tekijän harkinnan mukaan.

  Välittömästi on syytä mainita eron kaavion ja mallin välillä. Pääsääntöisesti stensiili on kuva, joka leikataan paperi-, kartonki- tai polymeerimateriaaliin (kalvo, levy). Tällaisen piirustuksen siirtämiseksi pinnalle on vain välttämätöntä korjata stensiili ja kulkea se maaliin. Tyhjät, veistetyt paikat maalataan ja pysyvät pinnalla. Useimmiten kaavainta käytetään merkintöjä tai suuria osia varten.

  sapluuna Onko jokin piirros, jota voidaan käyttää uudelleenkäytettävänä näytteenä. Tyypillisesti malli siirtyy pinnalle ääriviivoilla. Esimerkiksi suuri osa leikataan ja sitä ympäröi kynä tai ääriviivat siirretään pinnalle hiilipaperin läpi.

  Siten pidämme yleinen algoritmi luomiseen maalien lasin pintaan kuvan, maalaus, kuvio käyttäen sapluuna tai mallin.

  Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

  • lasituotteen, esimerkiksi lasipullo tai levy;
  • rasvanpoisto neste, esimerkiksi alkoholia, ja vanulla;
  • mikä tahansa maali lasille;
  • harjat;
  • sapluuna;
  • Scotch.
  1. Rasvanpoisto. Tämä on tehtävä päästä eroon likaa ja tahroja, tasaisemmin Maalausta.

  1. Kiinnitä sapluuna tai mallin piirustus.

  Jos maalattu lasit, kupit tai maljakoita, sitten korjata kuvaa ei ole vaikeaa. Tehdä tämän, ulkosivulla kankaan liimattu teipillä tai sähkö- nauha leikata tai valmiin kaavaimen. Malli kuvio on kiinnitetty sisäpuolelta.

  Jos aiot maalauksen levyt, on välttämätöntä ymmärtää sen toiminnallisuutta. Koristelautanen luotu kauneutta ja ei saa käyttää ruokia, joten voit maalata sen molemmin puolin ja määrästä riippuen piirustuksen kiinnitetään sisä- tai ulkopuolelle. Jos tämä pöytälautaset, joka myöhemmin on elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin, on parempi pitäytyä ääriviivat piirustus sisä- ja ulkopuolella maalityyppi. Kaavain on asennettu ulkopinnalle.

  Pullojen on parempi käyttää stensiilit.

  Jos haluat piirtää pullon ääriviivat, on suositeltavaa käyttää samaa käsikirjoitusta. Kynä linjat myös paremmin soveltaa ja selvästi näkyvissä maalattu pinta. Näin ollen, pullo voi olla ennalta-akryyli maalilla.

  1. Tekniikasta riippuen ja värit alkavat maalata kuvan sapluuna.

  Spot maalaustekniikka on ääriviivat värejä. Tätä tekniikkaa, hyödyntää paremmin ääriviivat piirustuksen. Piirtämällä viivoja on sovellettava pisteeseen samankokoisia saman matkan. Maalaus haetaan yleisestä erityiseen eli suurempi kuvien pienempiä yksityiskohtia. piste koko riippuu puristusvoiman putkeen.

  Maalaus tehdään akryylimaaleilla harjat erikokoisia tai sienellä. Jos kuva on laittaa klisee, se riittää kostuttaa sienellä tai pumpulipuikolla maali- ja siirrettiin liikkeitä jakaa maali sapluuna.

  Jos käytät ääriviivat kuvan, että on maalattu yksityiskohtia piiri. Tyypillisesti ensimmäinen maali kattaa suuria osia kuvan, ja sitten pienempi. Tehdä yksityiskohtainen piirustus, on käytettävä ohutta harjaa tai ääriviivat maali putkissa.

  Lasimaalauksia maalaus vaatii enemmän taitoa ja tarkkuutta, eikä akryyli neste ja se on helppo levittää pinnalle. Tämän välttämiseksi sinun täytyy ensin hakea ääriviivat piirros värit kulta, hopea ja musta varten ottelun ja anna maalin kuivua.

  Linjat ja yksityiskohdat kuvan, pääsääntöisesti ääriviivat eivät ole liian paksu ääriviivat maali jottei jäädä reikiä ja rikkoa linjat. Paint tässä tapauksessa roolissa este. Sitten välinen tila piirit ovat värillisiä maaleja värjättiin harjalla tai erityisen pitkänomainen putket nokkia.

  1. Jätä aineiden kuivua. Se voi kestää jonkin aikaa riippuen maalia. Optimaalinen aika aikana luonnollinen kuivaus - 24 tuntia. Kun maali on kuivunut, voit peittää kuvan akrylaattilakkaa parempaa ankkurointia.

  Seuraavat ovat esimerkkejä stensiilit eri aiheista.

  Lisätietoja katso video kokoelma.

  Ominaisuudet lasimaalauksia maalaus käyttäen stensiilit

  Lasimaalauksia maalaus on tiedetty jo pitkään. Mutta tämä tekniikka piirustus ja kiinnostunut nykytaiteilijoiden. Saamiseksi näyttäviä kuvia ja mukava työskennellä piirtäminen erityisiä stensiilit käytetään lasimaalauksia maalit. Joissa tällaiset laitteet ovat siisti ja sileä kuviot saadaan jopa aloitteleville taiteilijoille.

  Värjättiin - läpinäkyvä kuva, kuva, kuvio, joka suoritetaan lasin pintaan. Sijainti kuvat ovat tällaisia ​​kattoikkunat ikkunoiden, ovien, valojen, kaaret, kupolit, seinien ja jopa lentokoneita erityisiä koristeisiin taiteellisen tuotteen.

  Kun lasi maalaus harjoitetaan jäljittää linjat ja kuva-osaa levittämällä ohut maalikerros ääriviivat, jolloin osat on lasi, jossa on reikiä ja katkoviivoilla. Maali toiminta - este. No, välinen tila piirielementtien sivellin tai putki, joka on erityinen pitkänomainen nenä, lasimaalaukset maalit.

  Tänään taidelasityöt enemmän ja enemmän parantunut, mikä luonnollisesti edellyttää, että laajentuminen käsitteen "lasimaalaus".

  Jos haluat aloittaa yksinkertaisesta työstä, katso Internetissä sapluuna näytteet maalaukseen lasia, joka voi leikata itse. Alkuvaiheessa piirustus lasimaalaus tällainen menetelmä on hyväksyttävä ja edullista. Kun opetella luottavaisesti käyttää tätä tekniikkaa luoda kuvan, voit ostaa malleja kaupoissa että erikoistuvat kohteita koristamaan.

  Lasin koristelu, voit käyttää työkaluista:

  • Neste degreaser (kuten sprii).

  • Matting tahnaa tai ruiskulla.

  Tässä tapauksessa päähenkilö prosessi itse sapluuna maalaus lasille. Lasimaalauksia - todellinen ihme.

  Videon, mitä tarvitaan lasin maalaus.

  Pinnan esikäsittely ja kaavain

  Ennen soveltamalla hyvin puhtaan lasin pinta vedellä ja pesuaineella tai alkoholia. Sovelletaan ensimmäisen maton tahna. Maksimaalisen sileys piirustus puhdas pinta on erityisen tärkeää. Yritä sapluuna varmistaa mittatarkkuus.

  Sovelletaan spray liima takapuolelle näytön. Jos matiruete lasi, se on välttämätöntä. Yrittää jakamiseksi tasaisesti liimaa pintaan kaavain sapluuna uudelleenkäytettäviä.

  Seuraava tärkeä valmisteluvaihe - mukava ja tiukka tahna sapluuna. Tasoitus kautta paperiarkille säästää se vaurioilta, ja lasi - saasteilta. Ota matot liitä ja sivele sitä kuin hillo leipä, kertakäyttöinen lusikka.

  Pasta ei ole aggressiivinen, vahingoita ihoa ja lasille heti lähtee jälkiä. Siksi on tärkeää, ettei pudota.

  Peittämään tasaisesti piirustus suuri maalikerros. Kuva näyttää epäselvä. Jätä tahna 10-15 minuuttia jakeluun lasipintaa. Kerää ylimääräinen tahna takaisin pankille, koska se on uudelleenkäytettäviä. Lasipintaa tulee huuhdella mahdollisimman nopeasti, jotta maali ei ole kulutettu liikaa alueella. Tee tämä alla vahva virtaavassa vedessä nopeasti ja voimakkaasti.

  Uudelleenkäytettäviä liima mallineita lasimaalausikkunat luoda kauniita kuvia lasipinnoille.

  Tehdä tarve on akryyli maali, se ei levitä pinnalle, se on vaikea pestä pois. Guassi ja vesiväreillä ei voida soveltaa tätä tekniikkaa. Älä myöskään sovi ja tempera ja öljyväreillä, joilla on pitkä kuivumisaika.

  Jos valitset erityinen maalaustekniikka, voit käyttää värejä hahmotella lasipinnan.

  Älä sekoita näitä kahta käsitettä. Jälkeen mallineita kutsutaan piirustuksiin, leikataan pintoihin, kuten:

  Ennen työn aloittamista varmista turvata sapluuna pinnalla. Tämä tekniikka mahdollistaa saada kuvan levittämisen jälkeen maali sapluuna. Void ja leikkaus alueet maalataan. Näin helppo soveltaa etikettejä tai suuria osia.

  Mallit maalaus - ns suoritusmuodoissa kuvio käyttämällä useita näyte. Olennainen ero tekniikan rakenteessa sovellus on se, että kuva siirretään pintaosien jälkeen obvedut sen ääriviivat. Suuri osa on esitetty kynän tai hiilipaperia.

  Miten oikein laittaa lasipinnan kuva, maalaus tai kuvio? Toimenpiteiden sarja on seuraava:

  1. Valmista useita Tarvittavat materiaalit ja työkalut.
  2. Tee pinnan rasvanpoisto, poista se likaa ja tahroja, joten voit hakea maalata tasaisesti.
  3. Muista varmistaa sapluuna pinnalla, jotka käyttävät nauha.
  4. Levitä maali sienellä alkaen vaaleat sävyt.
  5. Pienet esineet voidaan tehdä siveltimellä.
  6. Lopputuotteen on kuivattava niin kauan kuin vaaditaan eri värejä. Optimaalisesti käytetty luonnollinen kuivaus päivällä.
  7. Kuivaamisen jälkeen pinta kuvio voi olla päällystetty akrylaattilakkaa siten, että kuva paremmin kiinni.

  Kuville teräviä ääriviivoja on tärkeää, että sieni oli kuiva. Sitten lasi maalaus näyttää kauniilta.

  Käyttö mallineita värjättyä lasia maalit antaa näyttäviä kuvia pinnoille:

  Maalattu levyt ei tulisi käyttää syömiseen, jos kuvio on päälle levitetään. Se on koristeellinen vaihtoehto. Jos haluat pystyä edelleen tätä ruokailuvälineet aiottuun tarkoitukseensa, on suositeltavaa laittaa kuvan pohjasta läpinäkyvää lasia levyjä.

  Seuraavat suositukset auttavat saamaan laadukkaita kuvia lasille omin käsin:

  • Soveltamista kuvien pinnalla pullo on parempi käyttää leikata mallineita lasimaalaus.
  • Sovellus piirit helpompi tehdä suunnitelma. Sitten maalaus lasille on selvä.
  • Ääriviivat linjat aiheuttama kynä, selvemmin ilme maalatut pinnat, siis, se on suositeltavaa välittömästi maalata akryyli pullo värjättyä lasia maalit.

  Joukko kuvia riippuu valinnasta maalaustekniikoita. Kiitos tekniikka, voit kohta työskennellä ääriviivat värjätään maalilla pinnalle. Sekvenssi toimii seuraavasti:

  • Piirtää ääriviivat yksinkertainen kynä.
  • Levitetään pitkin ääriviivoja kohtia, jotka ovat samankokoisia samalla etäisyydellä.
  • Tekniikka vaatii kuvioinnin yhteisten osien yksityiselle, kun - suuri kuva, sitten - tarkempia yksityiskohtia. Siitä miten paina kuorien putkeen riippuu koosta väritys pistettä.
  • Käyttämällä reuna kuvan väri kohdetta on ääriviivat kuvio.
  • Suorittamaan yksityiskohtaiset piirustukset, käyttää pienellä siveltimellä tai ääriviivat maali putkeen.

  Suorittamaan lasimaalauksia seinämaalaus tarvitsee taitoa ja tarkkuutta. Maali putkissa ei ole niin paksu kuin akryyli, joten ne voivat levitä pinnalle.

  Toivomme, että tiedot auttavat oppimaan tätä mielenkiintoista tekniikkaa. Let piirustus värillinen silkkipainomusteiden tuo ilo luovan prosessin!

  Lasimaalaus sapluuna (1 video)

  Erilaisia ​​stensiilit ja malleja (23 kuvat)

  vetoöljyä maalit perusteet

  Millaisia ​​ja muodot ovat harjalla maalata ja miten valita ne?

  Kuinka kaunis guassi maali, jos - tulevaisuuden lupaus

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Seuraa meitä:

  Memo maalari [Test]

  Suosituimmat artikkelit

  [TOP 3] Neuvosto apua yrityksesi!

  «GidPoKraske» - joukko ammattilaisia, jotka päättivät jakaa salaisuuksia ja pelimerkkejä luoda kauniita pintoja maalilla.

  "Ennen maalausta työtä, suosittelemme, että luet artikkeli on keskeisillä" - sanoo päätoimittaja Igor Sheremet.

  Puhelin: +7 919 937 2375

  Internet Journal "GidPoKraske9quot; © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Kun kopioit materiaalia sivuston aktiivinen linkki takaisin lähteen on pakollista!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin