Standardi koot jääkaappien

Vakiomittaisuus jääkaapissa

Nykymaailmassa on vaikea kuvitella mukavaa elämää ilman tällaista teknisen kehityksen jääkaapissa. Kylmäkalusteet ovat nyt paljon välttämätön asia asunnossa kuin television tai tietokoneen. Yksi tärkeimmistä asioista, joka kohtaa uudelle omistajalle tarvittavat kohdat ostaessaan - on valinta sen mitat. Ihannetapauksessa jos tämä suhde on saavutettu suhteessa kokoon jääkaappi huoneen koosta, jossa se tulee olemaan sisälle voisi tallentaa kaikki tarvittavat, mutta ei liian sekavaa ympäristössä.

Suositukset valita koot

On olemassa jonkin verran lausumaton suhde suositeltava koko jääkaapin ja ihmisten määrä asunnossa asuu, jossa todetaan, että mitä suurempi perhe sitä suurempi on koneen. Tätä sääntöä ei aina toimi, ja paljon muuta tärkeää ottaa huomioon tottumukset ja elämäntapa tulevia omistajia tekniikkaa. Esimerkiksi jopa yksin elävien henkilö saattaa tarvita niin paljon kuin mahdollista, isokokoiset jääkaappi, jos esimerkiksi haluaa mennä päivittäistavarat kerran, mutta pitkään. Suuri perhe voi olla tapana syöminen, tässä tapauksessa pieni jääkaappi olisi sopivampi vaihtoehto. Siten valitsemalla jääkaappi, sinun täytyy keskittyä pelkästään koko huoneen, jossa hän seisoo, mieltymykset ja elämäntavat tulevaisuuden omistajat tämän ihme tekniikkaa.

Mitat jääkaapin on valittava, mittaamalla aiemmin keittiöön, tai tilaa, jossa se seisoo. On tärkeää säätää sujuvaa avaamista jääkaapin oven, tehdä tätä voit vapaasti, ilman vahingoittaa vieressäni huonekaluja ja edullisesti ei läpikulun estämiseksi muiden perheenjäsenten. Lisäksi osto olisi arvioitava suhde ulkoisen tilavuuden sisäinen käyttökelpoisia tilaa. Huonosti suunniteltuja tuotteita, jotka vievät suuren alueen, mutta se mahtuu obscenely pieniä tuotteita.

On myös hyödyllistä arvioida etukäteen suhteeseen toisiinsa nähden jäähdytys- ja pakastuslokeroon. Tältä osin on tärkeää ottaa huomioon omat arkiset: Jos tallennat paljon jäädytettyjen säilöttyjä sieniä, lihaa, vihanneksia ja muita kasveja, on parempi valita malli, jossa on suuri pakastin haluttaessa tuoretta ruokaa, voit lahjoittaa tilavuus pakastimen vuoksi yhä kylmälokeroon tilavuus .

Valikoima eri kokoisia jääkaappien on hyvin laaja, sillä välin, voit valita joitakin vakiokokoja hyväksytty useissa Euroopan maissa:

 • leveys 60 cm;
 • korkeus 85-200 cm;
 • syvyys 60 cm;
 • tilavuus 30-800 litraa.

Korkeutta voidaan yleensä nähdä korkealla porrastus - jopa 2,5 metriä ja pieni - jopa 1,3 metriä. Lisäksi on tällainen esimerkinomainen taksonomia:

 1. Euroopan tyyliin (Sen sijaan kapea aggregaatit yli 1,8 metriä). Kylmälokeroon on yleensä asennettu yli jäädyttämistä.
 2. Aasian versio keskikokoinen. Pakastin suhteellisen pieni ja sijaitsee yli jääkaapin.
 3. Amerikkalaista tyyppiä. Se tarjoaa paljon suuremmat mitat leveys ja korkeus kuin tavanomaisen mallin.

Pienimmät yleensä jääkaappi-baareja. Nämä ovat yleensä hotellihuoneissa, toimistot tai pienissä mökeissä käytetään usein tallentaa vauvanruokaa tai juoman kylmänä olohuoneessa. Leveys, kuten vauvojen tyypillisesti 0,5 m, korkeus voi vaihdella 50-120 cm. Avaruutta pieni (tilavuus on tyypillisesti 120-220 litraa joka jääkaappiosan vie 25-140 litraa, ja pakastimen 4-60 litraa), mutta hinta on monta kertaa pienempi kuin suurempien malleja. Niille on ominaista pieni paino ja yksinkertainen ohjausjärjestelmä, se on usein yhden kammion yksikköä.

Korkean keskitason korkeudella aggregaattien voi nousta jopa 180 senttimetriä. Tällaisia ​​malleja voidaan yksikamarinen ja kaksikamarinen. He tekevät usein upotettu.

Jääkaapit suuri koko suositellaan suurille perheille tai pitkille ihmisille. Niiden korkeus voi saavuttaa 210 senttimetriä, ja vähän ihmisiä saamaan ruokaa ylähyllyllä kyseisen mallin ei tule olemaan helppoa. Standardi suunnassa keskisuuren ja suuren jääkaapit on 60 cm, leveys voi vaihdella 50-60.

luokittain Rinnakkain jääkaapit ovat todella vaikuttavia koon, jonka toimipisteet sijaitsevat toistensa päällä ei ole, mutta lähellä - pakastelokeroon vasemmalla ja jäähdytys - oikea. Tämä muotoilu keksittiin, jotta voidaan varmistaa mahdollisimman vähäinen yksityiskohdista - jos kahden sijasta olisi yksi ovi auki, se veisi enemmän tilaa, ja sen paino on monta kertaa suurempi kuin olisi tavallinen. Tällaiset mallit ovat luonnollisesti edellyttävät asianmukaisia ​​avaruus - ne eivät sovi pieni keittiö. Kiistaton etu tällaisten jättiläisiä koskee samanaikaisesti varastoida suuria määriä tuotteita. Tällaiset jäähdyttimet ovat sopivia ihmisiä, jotka yrittävät päästä ulos kaupasta mahdollisimman vähän ja ostaa suuremman määrän tuotteita.

Kylmäkalusteet vaihtelevat Rinnakkain miehen generaattorit usein jään erityinen osastoja tallentamiseksi ja jäähdytyksen viinejä integroitu mekanismit smoothieiden. Joissakin malleissa voi liittää uusimman "älykäs koti" järjestelmä ja kauko lisäksi huolimatta sen vaikuttava koon, nämä yksiköt ovat varsin maltillisia virrankulutus.

Standardi mitat tällaiset mallit ovat:

• korkeus 170 cm 1,9 m;

• leveys 1 metri;

• syvyys 60-80 cm;

• määrä voi vaihdella 350-800 litraa. Jääkaapin on jopa 520 litraa, ja pakastimen - jopa 280.

Suosituin kaksitilamallilla. Niiden valikoima on laaja, ja asiakkaat voivat valita laitteen mukaisesti kaikki toiveesi, jotka vaihtelevat korkeuden ja päättyen suosikki värejä. Siinä on kaksi upotettu kompressorit säätää lämpötilaa kunkin kammion erikseen. Nykyaikaiset valmistajat kyllästetty kylmäpöydät useita uusia vaihtoehtoja: jäädyttäminen Toimintanäytöt, automaattinen sulatus, antibakteerinen päällyste, puhallus, kamera erityinen alue tuoreuden, ja monet muut saavutukset engineering ajatteli. Tällaisella innovaatiot käyttää jääkaappia ei ole ainoastaan ​​välttämätöntä, vaan myös erittäin mukava.

Mitä varastointi tuotteita pidetään mukavin kotitalouksien jäähdytys- kaapit. Ne erottuvat erityinen kokoonpano: yli kaksi erillistä säilytyslokeroa: jäädyttäminen, säilytyslokero lihan, hedelmien ja vihannesten, muut yksiköt, joilla on erityistehtäviä. Tämä tilanne toimistoja lisää merkittävästi taso tuotteiden turvallisuuden, koska jokainen tyyppistä ruokaa säilytetään yksityinen ovi, joka johtaa lasku määrän oviaukot, ja tämä on suotuisa säilyttämiseen sisälämpötila ja mikroilmaston. Tällaisia ​​malleja ovat usein varustettu uusimpia ominaisuuksia, kuten tyhjiö säilytyslokero tai erityisiä ilmansuodattimia säilyttää tuoreuden.

Suurin haitta näiden yksiköiden on niiden melko suuri mitat:

 • keskimääräinen korkeus 2 metriä;
 • leveys vaihtelee 60 cm 1,2 m;
 • Syvyys voi saavuttaa 90 cm;
 • määrä voi olla jopa 700 litraa.

Jotta säästää tilaa, monet valmistajat tarjoavat sijoittaa jääkaapin epätavallisella asettelun ja se voidaan integroida keittiöön, alueella suuret yritykset ovat ei-standardi malleja. Esimerkiksi voit ostaa kapea malli, jonka leveys on vain 40 senttimetriä. Vakiosyvyys kuten alkuperäinen malleja vaihtelee myyjä myyjä.

Upotettu jäähdytin on tyypillisesti syvyys 55 cm ja leveys 60 cm, korkeus voi olla jopa kaksisataa senttimetriä, mallista riippuen. Tapauksessa, jossa laite on rakennettu pöytätason alle, on olemassa joitakin vivahteita: erityisesti, voi olla kaksi vaatekaappi, ja mikä tärkeintä - sen koon on oltava pieni. Korkeus voi olla suurempi kuin 82 cm, syvyys ja leveys on usein välillä 55 ja 57 cm.

Määrittää koko jääkaappi on tarpeen muistaa piirteitä huoneeseen, jossa se on. Niinpä on tärkeää säätää, että avaaminen ovi ei overdrive sisäänkäynnin keittiöön. Lisäksi yksikkö koon on oltava sellainen, että se on mahdollista sijoittaa sen etäisyys ei ole pienempi kuin 50 cm kuumennuslevy tai akkua. Myös takaseinässä jääkaapin pitäisi olla suoraan seinän vieressä. Näin ollen sen lisäksi, että koko jääkaappi on tärkeää tehdä mittauksia ympäröivälle alueelle, jotta asianmukaisesti sijoittaa laitteen huoneessa.

Määrittämisen jälkeen toivottu ja tarpeellinen mitat jääkaapin on tärkeää kiinnittää huomiota materiaalin ja sijainti hyllyt tuotteiden määrä ja sijainti oksat, virrankulutus, melu ja tärinä, lisäominaisuuksia ja muita ominaisuuksia. Silti jääkaappi nykymaailmassa - se on välttämättömyys ja käyttää se kattaa monta kertaa päivässä, joten lähestymistapa sen valinta olisi erittäin huolellisesti ja vastuullisesti.

Asiantuntijalausuntojen valita jääkaapissa - seuraavissa video:

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Vakiomittaisuus jääkaapissa 6 tarvittavat parametrit

Siinä esitetään korjauksia keittiössä, on välttämätöntä laskea koko jääkaapin Jos päätät ostaa jääkaappi, niin ennen kuin varmasti on monia tärkeitä asioita. Olisi huolehdittava jotta välttämätön keittiön tehopakkaus oli laadukas ja kestävä. Kuitenkin päivittäisessä käytössä lähes tärkein parametri on koko jääkaapissa - nimittäin koko kodinkoneet vaikuttavat sen käyttömukavuuteen.

Valinta Säännöt: vakioleveys jääkaapin

Yleisin jääkaapin - standardi, joka on sopiva kompakti keittiö. Vakioleveys on tyypillisesti noin 60 cm, ja korkeus on alueella 1,7-1,8 m Tämä yleinen koko, joka toisaalta ei tee liian raskas tekniikka, toisaalta -. Sen sijaan, että ruokaa pieni perhe. Tyypillisesti tällaiset laitteet on ominaista matala syvyys, mutta määrä on useimmissa tapauksissa riittää kolme ihmistä.

Standard jääkaappi - hyvä valinta, jos et aio tallentaa sen paljon lihaa, pakastetut hedelmät ja vihannekset sekä pieni määrä ihmisiä asuu asunnossa, esimerkiksi nuoren perheen lapsi.

Pientä keittiö suunnittelijat suosittelevat valitsemaan jääkaappi vakioleveys

Jos pieni määrä asukkaita, vaan tarvitaan suuri, tilava pakastin, voit ostaa erillisen kammion pakasteet. Tavanomaiset jääkaappi tarpeeksi jokapäiväiseen tarkoituksiin, ja lisäksi kamera yhteen kaikki, jotka haluat jättää sen myöhemmin. Standard jääkaappi riittävän korkea, joten se voi olla sekä irrottaa ja upotettu muotoon.

On syytä huomata, että käsite standardin jääkaapin voidaan riitauttaa sellaisenaan Euroopassa kutsutaan melko korkea malleja - jopa 2 metriä. Tämä suuri koko laitteesta, pidä keskimääräinen Atlant kotimaista tuotantoa.

Ei-vakiokoko jääkaappi

Jos tarvitset iso jääkaappi, tai keittiön on pieni tai erityinen muoto, saatat tarvita ylimääräisen ja laitteet. Mitkä ovat epätyypillisten jäähdyttimet ja miten valita sopivin teidän tapauksessa? Suuren perheen parempi saada mahdollisimman laaja tekniikka, leveys on noin 80 cm, kun mikään ei yksinkertaisesti ole parempi kuin kaksiovinen vaihtoehto sisäänrakennettu jääkaappi.

Jos 4-5 ihmistä asuu kotona, se on kapea ja korkea jääkaappi olisi epämukavaa, mutta kaksinkertainen Assistant kilpailu ei ole tarkka.

Suuri perhe on täydellinen mukautetun kokoisen jääkaappi

Suuri perhe ja tarvitsevat tilava pakastin, etsiä malleja, joissa on kamera laitteen alaosassa, koska suuri pakastin ja korkea elämässä aiheuttaa usein paljon vaivaa. Keskikapasiteetti et sovi, mutta suurin on suuri osasto juomia, kuten Coca Cola, on ihanteellinen ratkaisu lapsiperheille. Tietysti tällainen jääkaappi paino on melko suuri, joten oikein määritellä paikka teknologia keittiössä, joten et tarvitse sitä liikkua.

Pieni koko kotitalouden jääkaappien

Suurin osa ehdotuksista markkinoilla on suuri ja kallis jääkaapit suurilla pakastimet ja huomattavan määrän tuotetta. Kuitenkin, jos asut yksin ja tarvitset jääkaappiin yksi henkilö, se ei ole syytä käyttää ylimääräistä rahaa - alueella lähes mitä tahansa tuotetta on aina pienet laitteet korkeus 100-120 cm, joka on halvempaa ja ei vie liikaa tilaa keittiössä. Minimileveys jääkaappi on tyypillisesti noin 50 cm tällainen laite, joka on myös silloin ei ole tarvetta laaja jääkaappi -. Maan toimistossa. Ei ole väliä kuinka monet ihmiset eivät tule maahan, käyttää rahaa suuria kalliita laitteita ei tarvita, koska se on lähes ympäri vuoden, seisoo toimettomana. Korkeus pieni jääkaappi on enintään 1 metri, joten se lähes näkymätön keittiössä, toisin vieviä kollegansa.

Millaisia ​​minijääkaapit nykyään löytyy markkinoilta? Pohjimmiltaan tämä:

 • Sisäänrakennettu jääkaappi. Ne on asennettu keittiökalusteiden ja tässä tapauksessa ne eivät vie liikaa tilaa.
 • Vapaasti seisova jääkaappi. Pieni laite voidaan sijoittaa sopivin paikka.

Perehtynyt erikokoisia jääkaappien voidaan helposti itse internetissä tai erikoistuneissa myymälöissä

Pitäisikö minun ostaa pieni jääkaappi parit? Jos haluat säästää tekniikka, jääkaappi ei selvästikään ole sopivin tähän aiheeseen. Säästää kaikesta, mutta ei teknologiaa, joka tallentaa tuotteita. Pieni jääkaappi on halvempi, mutta tuo paljon haittaa, ja muistuta itseäsi he päivästä toiseen. Se on yksi asia säästää pölynimuriin, joka käytät kerran viikossa. Pieni jääkaappi jokapäiväisessä luo päänsärky.

Valitse pienet mallit vain erityistapauksissa:

 1. Yhdelle henkilölle. Mini Teknologia perustella 100% käytettäessä yksi henkilö. Vain näin voidaan välttää haittaa. Kuitenkin, jos talo on usein vieraita, miettiä säästää tärkein on art keittiö.
 2. maahan. Viettää paljon rahaa laitteiden että käytät vain harvoin, se on selvästi kohtuutonta.
 3. Toimistossa. Tyypillisesti toimistoissa jääkaappien käytetään aivan erityisellä tavalla ja usein täynnä ruokaa. Toisaalta, jopa ilman jääkaappi, liian huono, joten kutsua kollegansa ostaa mini laitteita.
 4. Ylimääräisenä jääkaappi sisällä. Tapauksissa, joissa perhe on laajentunut, hyvä ratkaisu olisi hankinta muita jääkaappi.

Tämä voi laittaa jääkaappiin keittiössä, ja toisessa huoneessa. Joskus toinen jääkaappi tai pakastin on sijoitettu myös parvekkeella.

Korkeus jääkaappi ja muut vivahteita valinta

Mitä korkeus jääkaappi, kätevin vaihtoehto pidetään tässä tapauksessa, tekniikan, joka on verrattavissa ihmisen pituus. Toisin sanoen, jääkaappi eurooppalainen standardi korkeus, esimerkiksi, 180 cm, on ihanteellinen ihmisen kasvua hieman keskimääräistä.

Valitessaan jääkaapissa olisi otettava huomioon sen laatu, korkeus, leveys ja muut asetukset

Alhaisen ihmiset Eurooppalaistyyppisestä jääkaappien voi myös olla erittäin kätevä, mutta niiden osalta on parempi valita tekniikka ja pakastin päälle, ei pohja, muuten pääse hyllyille on ongelmallista.

Toinen tärkeä seikka, joka olisi otettava huomioon ostaessaan jääkaappi keittiössä, on sen soveltamisala. Keskimääräinen perheen katsotaan olevan ihanteellinen kapasiteetti on alueella 300-350 litraa, mutta järkevä käytettävissä olevan tilan ja 250 litraa voi olla riittävä. Suhteen mitat pakastuskammioon, sen koko on tyypillisesti pienempi kuin 100 litraa, kun taas suurin voi olla pakastin tilavuus on 150 litraa tai enemmän.

Tyypilliset mitat jääkaapin (video)

No, kuten näette, ostaessaan jääkaapissa kotiin olisi otettava huomioon monia tärkeitä vivahteita. Yksi tärkeimmistä asioista - on koko kodinkoneet, se on korkeus, leveys ja kapasiteetin jääkaapin riippuu siitä, miten mukava olisi käyttää laitetta talossa. Standardin perhe on yleensä tarpeeksi laite korkeus 180 cm ja tilavuus noin 300 litraa. Suuren perheen parempi ostaa kaksiovinen, jossa on suuri analoginen pakastin, vähintään 100 litraa.

jääkaappi koot: standardi ja ei-standardi mitat

Mitat jääkaapin - yksi tärkeimmistä muuttujista, jotka vaikuttavat valintaan kodinkoneiden ostaessaan. Optimaalisesti valita jääkaappi, joka on huoltaja tuoreuden tuotteita, se ei ole aina helppoa. Päätehtävänä - tarkkailla optimaalinen suhde "tarpeellinen ja riittävä" suhteessa koko jääkaappien. Tyytyväisenä mahdollisimman vähän, mutta se on epämiellyttävä. Miehittää keittiö raskas laite, joka on tyhjä suurimman osan ajasta - liikaa.

Yleensä katsotaan, että ei tarvitse jääkaapissa paljon yksinäinen henkilö. "Mitä piti hänet siellä, jos joku asuu?" - yleinen virhe. Yksi voi mennä kauppaan kerran viikossa, mieluummin varastossa tuotteita aika ajoin suhteellisen pitkään. Emme yksin voi olla iso koira, lihaa, joka tallentaa saman jääkaapissa. Hän on loppujen lopuksi voi olla tapana laittaa varastointia jääkaapissa laatikko olutta, jos tuli yllättäen ystäviä. Joten kaikki nämä sidokset jääkaapin koon ihmisten määrä asunnossa asuu - todellinen yleissopimus, ja makuasia.

Tärkeämpää on koko asunnon, josta osti jääkaappi, ja erityisesti - keittiössä joissa normaalisti löytää paikka jääkaapissa. Poikkeuksena voi olla mini-jääkaappi, asennettu olohuoneeseen tallentaa juomia.

Mitat jääkaappien on valittava siten, että kun ovi avataan esteettömästi. Ulkomitat on optimaalisesti korreloida hyödyllisiä sisätilat. Ratkaisevaa on suhde tilavuudesta jäädyttämistä ja jäähdytys osastoja. Jos haluat vain tuoreita tuotteita, on parempi uhrata vuoksi kapasiteetin kasvattamiseen pakastimen jääkaapin. Jos sinulla on tapana talvipakkasilla sieniä, yrttejä ja muita lahjoja sato - on tarpeen harkita malli, jossa iso pakastin, tai jopa ostaa erillinen pakastin.

Mitat standardin jääkaappien

Pienin koko jääkaappi-baareja. Ne voidaan usein nähdä hotellihuoneissa, mutta ei vain siellä. Pieni jääkaappi on tarkoituksenmukaista olohuoneessa, ja sen koko voi sopivat täydellisesti, jopa huonekalujen väliseinämä. Leveys vauva-jäähdytin on 50 cm, korkeus voi olla 50-120 cm.

Tätä seuraa pieni keskimääräinen malli. Yleensä ne ovat yhden oven, huippu pakastin. Korkeus kuten jääkaappien voi olla jopa 1,5 m, syvyys ja leveys vakiona.

Korkeus keskimääräinen korkean tulotason malli 180 cm. Ne voivat olla kaksikammioinen ja yhden kammion. Pakastin ylä- tai alapuolella. Nämä ovat kooltaan yleensä sisäänrakennettu malleissa.

Iso jääkaappi on suunniteltu pitkille ihmisille: niiden korkeus voi olla jopa 210 cm, ja saada tuotteiden kaikkein ylimmän hylly pieni nainen voi olla vaikeaa. Syvyys jääkaappien ja edellä kuvattua tyyppiä tyypillisesti standardi ja on 60 cm, leveyden - 50-60 cm.

Useimmat suuret jäähdyttimet ovat vierekkäin luokkaan. Heillä on kaksi kameraa sijoittaa vierekkäin. Pakastimen vasemmalla ja oikealla jäähdytys. Niiden koot vaikutuksen jopa Gargantua leveys jääkaapin tämän tyyppi voi olla jopa 1 m tai enemmän, syvyys 60-80 cm Tietenkin, kuten jättiläisiä ostaa suurkeittiöissä, pieni keittiö Khrushchev ihme jääkaapissa yksinkertaisesti eivät mahdu .. Mitat tämä hirviö voi tallentaa vuori tuoreiden ja pakastettujen elintarvikkeiden kunnolla.

Taulukko standardi mitat yleisimpiä jääkaappien on esitetty alla.

Jos olet tilannut keittiökalusteiden on todennäköisesti valmistaja pyytää sinua valitsemaan sisäänrakennetun vakiokoko jääkaappi. Koska huonekalut kootaan rakennuspalikat, se on suunniteltu tietyn koon sisäänrakennettu laitteet. Toisaalta, tämä on hyvä, koska sinulle tarjotaan varustaa keittiökoneet saman merkin, joka on samantyyppinen rakenne ja mitat. Toisaalta, se voi estää sinua käyttämään olemassa olevia kodinkoneet sekä valita ne malleja keittiöön, jonka näytätte houkuttelevampaa suunnittelu tai hinnasta.

Mutta todennäköisimmin sinulla ei ole ongelmia huolto: Yhtiön tuotantoa keittiökalusteiden on yleensä tekevät yhteistyötä suurten laitevalmistajien jotka ovat kehittäneet palvelukeskusverkoston ja hyvä maine.

Sisäänrakennettu jääkaappi huomattavan sovi keittiöön tilaan. Mutta vapaasti seisovia mallissa on etunsa. Esimerkiksi - ei tarvitse poimia tekniikka mittoihin huonekalut. Jos mitat keittiön riittävän suuri, voit laittaa siellä kuitenkin suuri vaatekomero vierekkäin, täytä se ylös varastoja, ja unohtaa säännöllisiä matkoja supermarketista jotain muuta kuin tuoreita hedelmiä ja maitoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin