Stalinka room layout 2

Sarjan kotiin: "stalinki9quot;.

Stalinin ajan rakentaa "joka tapauksessa" oli mahdoton hyväksyä. Koska nämä rakennukset näyttävät silti pohjimmiltaan, monumentaalinen, näyttäviä ja kestäviä. Jopa Utility Systems koteihin useimmiten ovat erittäin hyvässä kunnossa. Erittäin suotuisa huoneistoja, mutta sinun täytyy tehdä hyvä korjauksen suunnitteluun. Kuvamateriaalia stalinkas riittävän suuri, ja siksi kallista asuntoja myytävänä.

Yhden makuuhuoneen huoneistoja ovat kooltaan 50-60 / 29-37 / 8m.-12m. m²

Kahden makuuhuoneen huoneistoissa on kooltaan 69-78 / 41-53 / 8m.-12m. m²

Asunto layout - sivusto niille inetersuet

huoneistoja, myynti ja kunnostaminen asuntoja

Sijoitus 1, 2, 3 ja 4 huoneen huoneistoja stalinki

Luovuttamisesta huoneistoja stalinistinen pilvenpiirtäjiä

Sanomalehdessä mainoksia osto ja myynti kiinteistöjen on hyvin yleinen lukea kiinteä stalinki. Kuitenkin, etteivät kaikki ihmiset tietävät, mitä on tällainen asunto. Samaan aikaan monet niistä, jotka tietävät, kovasti ostaa sen, ja ainoa asia, joka estää heitä - erittäin korkea hinta asuntoja stalinistisen pilvenpiirtäjiä.

Disposition tyypillinen stalinki

Se stalinki pidetään ensimmäinen massatuotantoon rakennetaan maassamme, kerrostaloissa. Rakentaa niitä alkoi puolivälissä 30-luvun viime vuosisadan valmistui vain keskellä 50s. Tänä aikana kymmeniä tuhansia asuntoja koko Neuvostoliitossa rakennettiin.

Disposition stalinki usein ominaista ylellisyyttä, tilava, mukava asunnot, suuret ikkunat, korkeat katot - kaikki pakko viettää paljon resursseja rakentaa, mutta ihmiset, jotka ovat saaneet tällaisia ​​asumiseen, olivat melko tyytyväisiä.

On kuitenkin tarpeen jakaa kahteen tyyppiin stalinki.

  1. Sotaa edeltäneen. Resurssien puute, kuten talon, se ei ollut. Siksi jokaiseen kotiin tuli erityisen huolellisesti - arkkitehdit mietitty erityisesti hienostunut ja elegantti julkisivut ovat usein sisustettu empiretyyliä. Useimmissa tapauksissa, taloja oli rakennettu punatiilinen, joka antoi heille erityinen eleganssia ja valittaa.

Stalinistisen pilvenpiirtäjä, rakennettu empiretyylinen 30s

rakennetut talot sodan jälkeen alkoi näyttää paljon vaatimattomampi

Layout muuttunut - yhä useammin alkoi näkyä tasainen käytävällä tyyppi (pitkä käytävä, sivukonttoreita erillisissä huoneissa). Nyt jos asunto olisi 3 makuuhuonetta, on usein asuu peräti kolme perhettä. Kyllä, se antoi joitakin epämukavuutta asukasta. Mutta sallii ainakin joitakin asuntoja enemmän ihmisiä. Maan johto koetaan väliaikainen vaihe - koska se rakennettaisiin riittävä määrä taloja, ihmisiä erillistä asuntoa suunnitellaan jakaa.

Stalinin kotiin suurimmaksi osaksi suhteellisen alhainen - useimmiten se on kolmi- tai nelikerroksinen, monumentaalinen ja voimakas rakennuksia.

Tietenkin on olemassa poikkeuksia, esimerkiksi 24-kerroksinen kudrinskaya neliön rakennus, rakennettu vuosina 1948-1954.

Mutta ne ovat niin pieniä, että kaikki tällaiset rakennusten maassa voidaan laskea sormin. Lisäksi asunto Stalin Pilvenpiirtäjä on niin arvostettuja, että ostaa niin asuntojen kuvitella hyvin harvat kansalaisistamme. Joten niille et voi puhua.

Suunnitteluesimerkki yhden makuuhuoneen asunto stalinki

Useimmat asunnot stalinkas on 2 huonetta tai 3. Vähemmän löytyy 4-huoneen kartanossa. Ja vielä vähemmän - yhden makuuhuoneen huoneistoja. Mutta riippumatta siitä, kuinka monta huonetta, asuntoja rakennettiin varsin tilava. Se on noin kokoa asuntoja:

  • 1-huone - 32-50 neliötä;
  • 2-huone - 44-70 neliötä;
  • 3-huoneen - 57-85 neliömetriä;
  • 4 makuuhuonetta - 80-110 neliömetriä.

Huonekorkeus yllättää vaativammankin vuokralainen - 2,9-3,2 metriä. Windows - valtava, lähinnä 125h185 140h210 senttimetreiksi. Keittiö yhden makuuhuoneen huoneistoja suhteellisen pieni - vain 7-8 metriä. Mutta kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja on erittäin tilavat huoneet - 8-12 metriä. Tämä unelma jokaisen kotiäiti.

Suunnitteluesimerkki kahden makuuhuoneen stalinka 6-kerroksinen rakennus

Sanotaan, että joskus näet huoneistoja stalinistisen rakennukset yli neljä huonetta - viisi tai jopa kuusi. Mutta tällainen asunto, todennäköisesti, rakennettiin käytettäväksi asuntola; ja asuntojen määrä näitä asuntoja on hyvin pieni. Siksi puhua yksityiskohtaisesti niistä ei ole välttämätöntä.

Esimerkiksi 4-huone layout stalinki

Tietenkin on olemassa joitakin haittoja, mutta ihmiset, jotka haluavat elää tilavaa majoitusta, helppo sietää niitä.

Esimerkiksi stalinkas ei hissiä. Mutta 3-4 kerroksisessa rakennuksessa hissi ei ole välttämättömyys. Sama voidaan sanoa jätehuolto.

Ja tässä näet mitä kylpy "Stalinka" ja miten se voidaan korjata.

Tuota ikkunoiden sopivan kokoisia otetaan kaikki yritykset eivät, niin maksaa korjauksen on hyvin, hyvin ei ole halpaa.

Rakennusvuosi voi myös estää kokemattomia ostajia - monet stalinok rakennettiin noin 80 vuotta sitten. Mutta asiantuntijat ovat hyvin tietoisia siitä, että rakentaminen heitä antamaan tae 125-150 vuotta! Siksi useita vuosikymmeniä, asukkaat huoneistoissa ei tarvitse huolehtia.

Lopuksi, kustannukset stalinok. Tämä on herkin paikalla. Usein kaksio Stalin on paljon kalliimpaa kuin kahden makuuhuoneen vuonna Hruštšovin tai brezhnevki. Siksi varaa vain hyvin varakkaita ihmisiä voidaan sellaisia ​​ostoksen.

Älä Redevelopment mahdollista stalinki

Vaikka suuri ulkoasu ja on yksi tärkeimmistä eduista, mitä voi olla ylpeä jokainen asunto-stalinki, joskus ihmiset ovat yhä kiinnostuneita - onko muutokset voidaan tehdä Stalinille? Tämä voi tapahtua eri syistä.

Esimerkki kunnostaminen huoneisto stalinki

Yksi yleisimpiä kunnostaminen on muuttaa muotoa ja kokoa käytävällä. Tosiasia on, että monissa stalinkas on melko pitkä käytävä, joka mukaan omistajat asunnon, olisi tarpeen lyhentää. Säästöt mittari lisätty olohuone.

Tietenkin stalinkas huoneessa koot ja niin se on melko suuri, mutta on olemassa useita neliömetriä koskaan tarpeeton.

Useimmiten ongelma ei ole siellä. Käydessään asiantuntijat kuitenkin sen arvoista! Onhan jopa vetokäden hänen omaisuutta, luultavasti ei pysty suorittamaan kaikki laskelmat ja määrittää - onko purkaminen ei vahingoita tavallisia puisia osioita koko rakennuksen.

Esimerkki kunnostaminen kahden makuuhuoneen asunto Stalinin talossa

Täällä on toinen miinus stalinok. Nuo seinät, jotka olivat alunperin itsekantava, on tullut ajan myötä purkamiseen.

Toisin sanoen, ne olettavat osan kuormasta koko rakenteesta, vaikka aluksi se ei ollut suunniteltu. Ja jos moderniin tiili ja paneeli talot puusta osioita voi turvallisesti purkaa sitä työssään stalinkas kunnostaminen prosessi voi merkittävästi vaikeuttaminen.

mahdollisuus kunnostaminen yhden makuuhuoneen stalinka

On kuitenkin olemassa myös ihmisiä, jotka suunnittelevat yhden huoneen stalinka melko tyytyväinen, mutta se on ratkaiseva ei riitä käyttökelpoista tilaa mukavaa elämää. Oikeastaan ​​tässä tapauksessa on olemassa melko paljon erilaisia ​​tapoja ratkaista ongelmia, sopii täydellisesti stalinok ja Hruštšov.

Kuitenkin stalinki on hyvä ominaisuus, jonka ansiosta ongelma puute vapaata tilaa ratkeaa helposti. Puhumme epätavallinen kattokorkeus. Olemme jo maininneet, että stalinkas katot ovat erittäin korkeat - yleensä noin 3 metriä. Ja jotkut omistajat taitavasti hyödyntää tätä. He vain luoda toisen kerroksen omassa huoneessa.

Tätä tarkoitusta varten tavallista laivanlankut ja palkit. Saada lupaa ja sopia tällaisia ​​rakennusalan viranomaisten kanssa ei tarvitse - tärkein kantava rakenne rakennuksen ei vahingoittunut ja eivät muutu.

Vain ihmiset jakavat huoneen kahdessa kerroksessa. Korkeus ensimmäisen käännökset ovat tavallisesti noin 2 metriä, ja toinen - noin 1 metri. Kyllä, tehdä täydellinen kerroksessa mahdotonta. Sen sijaan, laittaa sänkyyn, jopa kaksipaikkainen, se on vielä mahdollista. Usein sängyn alla, alakerrassa, varustettu toimisto. Näin voit säästää huomattavan vapaalla alueella, saavat enemmän tilaa asunnossa. Päätös on hyvin epätavallista, mutta erittäin tehokas. Joten jos päätät jotain, niin olen pahoillani siitä vain ei ole.

2018 Helppo liiketoimintaa. Varoitus! Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Muista kuulla pätevän ammattilainen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat omistajilleen

Ideoita suunnitteluun "stalinka"

Keskellä XX vuosisadan Neuvostoliitossa rakennettiin koko multi-stalinki kotiin. Pääsääntöisesti Stalinin kotiin muodostui kolme tai neljä kerrosta, mutta oli pitempi rakennuksia.

Useammin kuin ei ne täyttävät yhden makuuhuoneen tai kahden makuuhuoneen huoneistoja, joissa korkeat katot ja suuret ikkunat.

Luovuttamisesta tällaisia ​​asuntoja tarjoaa mahdollisuuden ja väljyys, mutta ei aina mielellään omistajineen sijainti ja koko huonetta. Monet ajattelevat remontin kotiin, mutta eivät tiedä, miten se oikein ja onko mahdollista kuvitella niin vakava korjausta. Siksi ennen käyttöönottoa riippumattoman rakennuksen sinun tulee neuvotella ammattilaisten ja saatava lupa STT ja muut asuntoviranomaisten.

Vuonna stalinok, toisin kuin Hrushtshev on suuria ja tilavia huoneita. Niille on ominaista leveä ikkuna kynnykset, korkeat katot ja suuret mittarin tiloissa. Joissakin huoneistoissa on varastolle ja palvelijan huone, ulkoasu yhden nousuputken voivat poiketa merkittävästi toisistaan. Joissakin huoneistoissa on mixed-stalinki päällekkäisyyttä. Keittiössä, kylpyamme ja wc, ne koostuvat konkreettisista ja muissa huoneissa - puusta.

Tämä sekoitus materiaaleja on hyvä, koska parketit taipumus mätänemään ja vajoamisen, miksi asenna ne kylpyhuoneessa ei ole hyväksyttävää.

Toinen ominaisuus stalinok - pieni allas, joka on kooltaan 120-150 cm sellaiset mitat, syntyy useita ongelmia .. Lisäksi se ei aina ole mahdollisuutta asentaa tilava kylpyhuone. Nämä huoneistot sijaitsevat useimmat keskeinen osa kaupungin kaksi tai kolme kerroksisia. Paikan päällä sijaitsee huoneistossa on 1-4 kooltaan 15-25 neliömetriä.

On toinenkin tyyppi stalinok suunniteltu työväenluokan elävä. Tällaiset rakenteet koostuvat 2-4 kerrosta ja laskeutumiset on tummat. Hyvin harvoin Stalin asunnot sijaitsevat korkean nousee. Joskus voit löytää ruumiillistuma coenobitic suunnitelma, joka edustaa pitkä käytävä viereiseen huonetta. Rakennukset on rakennettu kestävä ja massiivinen betoni, jonka avulla säilyttää lämpöä sisätiloissa talvella ja pitämään viileänä kesällä.

Betoni voi myös luoda äänieristystä, mikä säästää rahaa asennus ääntä vaimentava järjestelmiä.

Rakentaminen Stalinin on monia etuja, mutta jotkut ihmiset haluavat muuttaa niiden sijoittelu. Useimmiten tämä johtuu siitä, että kotitalouksista on pitkä, kapea käytävä, joka haluaa lyhentää.

Disposition stalinok, joka koostuu 1 huone, tämä on melko monimutkainen prosessi. Yhdessä huoneessa asukkaiden täytyy laittaa kaikki tärkeät asiat, ja löytää se paikka viihtyisään oleskeluun kiireisen päivän jälkeen.

Nykyään on olemassa 4 vaihtoehtoja kunnostaminen, mikä mahdollistaa asiantuntevasti ja käyttää viisaasti elintilaa. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Etuna tässä suoritusmuodossa on, että liitto kaksi suurta alueilla johtaa kasvuun visuaalinen tilaan. Suunnitelma vaatii erottaminen keittiön, olohuoneen makuuhuoneessa kannettava osio, joka jakaa huoneen kahteen toiminnalliset alueet. Makuutila voi laittaa parivuode, vaatekaappi ja jopa kirjoituspöytä, oleskelutila sohvaryhmä muuntaja.

Toinen etu tällaisen suunnitelman - kylpyhuone WC ja tilava eteinen, joka mahtuu helposti vaatekaappi tallentamiseen päällysvaatteet, hattuja ja muita vastaavia asioita.

On muistettava, että väliseinä välillä olohuoneen ja makuuhuoneen pitäisi koostua ohut ja kevyt materiaali. Tämä ei muuta rakennetta rakennuksen, poista näytön tai koriste osioita milloin tahansa.

Lasten avaruusjärjestön

Tärkein Tämän ratkaisun etuna on se, että huoneen säädetty yhden hengen sänky lapselle, joka ympäröi hyllyt. Näin voit järjestää samassa huoneessa ja rentoutumisalue aikuisille ja lapsille. Ja vapaa-ajan toimintaa, tai voit järjestää harjoituksia parveke.

Tilaa säästävä keittiö yhdistettynä olohuoneen käyttäen hätävara osio niiden reuna. Ja tilava vaatekaappi, voit erottaa käytävällä huoneesta.

Ainoa haittapuoli tämä suunnitelma on puute yksityisyyttä, sillä lasten makuuhuoneessa ja aikuisten tulee olemaan näköpiirissä toisistaan.

Etuna tästä ulkoasu on, että keittiö-ruokasali sijaitsee erillisessä tilassa, ja se liittää tupa haju Ruoan ja melua. Huoneistossa on erillinen stalinka wc ja sauna, ja eteinen on varustettu vaatekaappi ja vaikka mitä. Päähuoneesta helposti muodostaa huone, joka koostuu vuodesohva, vaatekaappi ja mini-seinät.

Huonona puolena tässä projektissa on puute lasten tilaa.

Toimivan huone Loggia

Hankkeeseen osallistuu yhdistetyn keittiö-ruokasali, erillinen wc sekä lasten ja aikuisten makuuhuonetta pääsy loggialle. Huonekalut sijaitsee kehä huoneen tilan säästämiseksi keskiosan. Sohva erotettu teline, johon mahtuu kirjan lisävarusteita. Lasitettu parveke käytetään tutkimuksessa, ja se sisältää kompakti kirjoituspöytä, tuoli ja kaappi-tapaus.

Haittapuolena suunnittelu on puute varastotiloja, joten se kannattaa ostaa huonekaluja sisäänrakennettu laatikot ja hyllyt.

Vaihtoehtoja kunnostaminen huoneistoissa, joka koostuu 2,3 ​​ja 4 huonetta riippuen mitä haluat muuttaa. Esimerkiksi voit yhdistää keittiö kylpyhuone. Tämä menetelmä antaa tupakeittiö, jossa on hyvin sijoitettu toiminnalliset alueet. Tietenkin tämä vaihtoehto ei sovi yhden makuuhuoneen huoneistoja puutteessa yhdistää toisiinsa huonetta, mutta suuri apu järjestää tilaa talo useita huoneita.

Jos mahdollista, on mahdollista kuljettaa yksi seinä yhdistää kaksi oleskelutilat. Näin voit saada suuri huone kerätä koko perheelle ja sisäänpääsy vieraille. Se voi helposti sijaita kulmasohva, sohvapöytä ja koko seinän hyvin harkittu tallennusjärjestelmän. Vaikeinta - on luoda yksiö. Tämä vaihtoehto tarjoaa täydellistä purkamista seinät, joka vapauttaa kotelon seinistä.

Puute fyysisiä rajoja lisää tilaa, ja oikein valittu valaistus erottavat sen toiminnallisiksi vyöhykkeisiin.

Lisätä alueen huoneen, voit käyttää purkaminen seinään. Tämä on monimutkainen ja pitkä prosessi, joka vaatii hoitoa ja interventio ammattilaisia. Yhdistämällä kaksi huonetta saavat enemmän tilaa rentoutumiseen tai työhön. Jos muutos on säädetty 2 makuuhuoneen asunto, jossa asuu lapsiperheelle eri sukupuolta, on mahdollista turvautua väliseinien asentaminen yhdessä tiloissa. Kuten väliseinät voidaan käyttää kipsi seinään, tai kaksi kaapit, toisiaan päin takaseinästä. Tämä luo kahden vastaavan makuuhuoneen samassa huoneessa, jossa on suuri tallennusjärjestelmän.

Hyvin usein tyypillinen stalinki issa remodeling kylpyhuone. Omakotitalo wc yhdistettynä kylpyhuone saada enemmän sisko pesukonetta varten, pukeutumispöytä ja penaali. Jos kapea käytävä stalinkas tai lyhentää sitä, on mahdollista edelleen lisätä koteloon. Voit tehdä tämän, siirrä seinään.

Ideoita ulkoasu huoneiston-stalinki voi olla aika paljon. Tärkeintä on ymmärtää, mitä vaatimuksia sen on täytettävä. Voit yhdistää keittiö olohuone, kylpyhuone kylpyammeella voi vähentää käytävällä - kaikki, joiden avulla voidaan muuttaa kotelon tarkastus- ja omia valmiuksia.

Kun yksi vaihtoehdoista uudistusta "stalinka" näet, videon katselussa hieman pienempi.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin