spunbond valokuva

Mikä on spunbond: ominaisuuksia ja sovelluksia

Nykyaikainen teollisuus tarjoaa erilaisia ​​materiaaleja käytetään laajasti, tekevät elämästä paljon helpompaa. Yksi kirkkaimmista edustajat tällaisten universaali Kehruusidotun tekstiilituotteiden ansaitsee huomiota.

Spunbond - on ei-kudotun kankaan tuotannon erittäin ohuita kuituja polimeyh. Jotta ei häiritä, saatua materiaalia tällä tavalla on myös nimitystä spunbond.

Kuvaus peitemateriaalin spunbond

On olemassa eri versioita sidekuituja kankaalle, ja materiaalin ominaisuudet annetaan sen vakaa suosio:

 • helppo - lähes painoton, älä paina katettu seisoo.
 • kestävä - ei syövy, lahoa, sienet ja tartuntoja mikro-organismien, jotka kestävät kemikaaleja ja lämpötiloja.
 • Luontoystävällinen - ei vapauta ympäristöön vaarallisia aineita jopa äärimmäistä kuumuutta, turvallisia viljelykasvien ja ihmisille.
 • pervious - jolla on hyvin kosteutta ja ilmaa, kastumatta ja säilyttää alle mikroilmaston.
 • suojaava - jäätymisen estämiseksi maihintuonnista eikä kiehu kuuman säteiltä.
 • monitoiminen - sitä käytetään maataloudessa, teollisuudessa, rakentamisessa, lääketieteen, huonekalujen valmistus ja muilla teollisuudenaloilla.
 • saatavissa - maksaa vähemmän kuin perinteiset verhoustuotteet.

Mitat kangas riippuvat tiettyyn tarkoitukseen, pääkomponentti on sen tiheys, se vaihtelee välillä 15 g / m ja 160 g / m. Paksuus kangas on riippuvainen tiheydestä tiheämpi, paksumpi. Leveys materiaaliin määritetään valmistajan ja laji, se voi olla muutaman senttimetrin ja useita metrejä. Kattavat spunbond tuottavat usein rullina, joiden leveys on 1,6 metriä, mutta on 0,8 metriä ja 3,2 metriä. Rullan pituus voi olla jopa 1000 lineaarista metriä. Linkkiä, miten valita katemateriaali maan kattamiseen.

Tämän ei-kudottua materiaalia, jossa on ainutlaatuiset ominaisuudet painetaan useita yleisesti käytettyjä kangas, se on nyt käytetään lähes kaikilla elämän aloilla.

 • maataloudessa - jotka peittävät kankaalle kuin kasvi, materiaalina yksityiseen kasvihuoneiden suojaavat rikkaruohot ja säilyttämään sadon. Soveltuu hyvin peittävä materiaali vuodepaikkaa.
 • Rakennusteollisuudessa - eristävänä aineena teiden, pysäköintialueiden, putkistojen ja muiden teillä.
 • Lääketieteessä - ommella kirurgiset laitteet, kertakäyttöiset vuodevaatteet, naamarit ja muut vastaavat.
 • Tuotannossa naisten ja lasten hygieniatuotteita - ulompi, läpäisevä kerros.
 • Valmistuksessa huonekalujen - ylimääräisenä podshivnoy materiaali sijasta luonnonmateriaaleja.
 • Koska pakkausmateriaali.

Kaikki versiot sovelluksen siirtää vaikeita, mutta erityisesti palkkio spunbond klo kesäasukkaita, hän ja pakkasta tarjous versoja suojelee sekä rikkakasvien ja tuholaisten estää hapen. Lisäksi kangas suojaa auringon säteet.

Se tuottaa useita lajikkeita materiaalia, jolla pyritään tiettyyn tarkoitukseen. Ominaisuuksien parantamiseksi ja säätöjä käyttäen lisäaineita, väriaineita, kangas yhdistettynä eri emäksiä, jolloin saatiin uutta kudosta.

 • Agrotextiles (agrovoloknom) - spunbond tarkoitettu rajata, tämä raina, joka annetaan erityisiä stabilointiaineita, UV ja sammutettiin ne estävät kuidun hajoamisen vaikutuksesta auringon. Yksi lajike, musta kehruumenetelmällä tarkoitettu katteeksi: alle rainan nostaa maan lämpötilaa, rikkaruohot tapetaan, ja kosteus säilyy lisäämällä aika välillä waterings. Esimerkiksi kehruumenetelmällä EUV 60. Etuliite "EUV" tarkoittaa UV-stabilointiaine, ja kuviossa on esitetty materiaalin tiheys - 60 g / m, multaa arkki voi olla muita tiheydet. Valkoinen EUV spunbond, jonka tiheys on 42, 30, 17 tarkoituksena on suojella vihanneksia ja puutarhakasveja pakkaselta, lämpöä, tuholaisia.
 • väri spunbond - syötetään väriaineet, joissa koristeellisia toiminto. Tämä on valoisa, tiheä tarpeeksi materiaalia, josta ommella koteloihin, joita käytetään huonekalujen valmistuksessa. Kangas, jonka tiheys on korkeintaan 50 g / m sininen tai vihreä on lääketieteellinen kertakäyttöinen tarvikkeet (naamarit, vaatteet, levyt, vaipat).
 • laminoitu spunbond - jossa on polypropyleeninen emäksen, se ei lähetä kosteutta ja ilmaa, on yksi sileä puoli, tiheys 42-65 g / m. Kova, vahva ja kestävä materiaali. Lähinnä käytetään lääketieteessä.

Voittoaika - spunbond kasvihuoneisiin

Mitä hyötyä päällysmateriaali kasvihuoneisiin? Nykyään monet yksityiset yrittäjät haluavat käyttää peittämiseen kasvihuoneiden ja kasvihuoneet kalvoa, ja tiheä, valkoinen kehruumenetelmällä. Heidän kanssaan helpompi työskennellä, se on täysin varastoidaan missä tahansa lämpötilassa, kestää kauemmin. Lisäksi tällainen kasvihuone kasveja hengittää hyvin, ja sademäärä tunkeutumaan, ja eivät kumuloidu lätäköitä pienintäkään löysällä.

Riippuen tehtävistä ja mahdollisuuksista, voit tehdä alkeis-, kehyksetön suojia, kannettava kasvihuone on vakaampi tai täydellinen, paikallaan kasvihuone.

 • Nopea ja helppo. Kehä tulevaisuus istutukset luonut Maamuuri tai säädettyjä puolella improvisoitu, jonka korkeus on noin 10-15 cm. Materiaalikerros päälle jos hyvin varhaisessa kasvi, se on parempi ottaa web ja tiukasti taitettu useita kerroksia. Kiinnitä kangas helpoin maahan, koska avata, ei ole tarpeen, ja kosteus, ja valo tulee vapaasti.
 • kantolaukku. Kyhätä kokoon puurunko helmiä, koko riippuu kulttuurin ja maa-alueella. Top suljettu spunbond.
 • kasvihuone. Kuten on laita muiden materiaalien, runko- voidaan käsitellä puiset palkit, säleet, metallinen kaari, PVC-putket, johdot, jne .. Mitat rakenteet riippuvat annoskoot, määrä ja ominaisuudet viljelmiä. Perustan kasvihuoneessa eivät tukea haudata maahan. Välimatka laakerin elementtien 1-1,5 m, spunbond kevyt ja ei kerry pinnalle veden, jolloin ristikappale ei voi tehdä. Yhdistetyt osat on kiinnitetty lanka, pultteja tai ruuveja. Kangas kasvihuone on kohdassa "SF" luokkaan, jonka tiheys on noin 60 g / m². Se helpompi liittää kannen runkoon, materiaalirainalle voi päällitikkaa kangas jouset. Tämä vähentää asennusaikaa, tallennuksesta on luotettava ja helpompi säätää kireyttä.

Jos haluat rakentaa kasvihuone, linkki - edut polykarbonaattia kasvihuoneissa. Katso myös kuvia kasvihuoneet ikkunasta kehyksiä.

Video - miten kasvihuone ulos spunbond:

Käytössä kehruusidotuissa tasaisen korkea kysyntä, joka on kannustanut monia ulkomaisia ​​ja kotimaisia ​​valmistajia tuottamaan tätä monipuolinen materiaali. Koska pääosa kulutustavaroiden suuren osan markkinoista käytössä tuotteita Kiinasta. Eurooppalaiset valmistajat voivat erottaa puolalaisen tilalla TEXTON (TEXTON). Vuonna lähellä ulkomailla spunbond harjoittavat Ukrainassa - "Odeteks" LLC ja Valko - "BELREAHIM". Venäjän kehruusidotuissa tuottaa useita yrityksiä: "Hex", "Himkor", "Sibur-GEOTEKSTIILIT" ja muut.

Valokuvan - punossidottu close-up:

Spunbond kuin pingotuskankaalla yrittää irrottaa perinteisen elokuvan, jolla on myös etunsa. Lisäksi on olemassa "LUTRASIL" - ei-kudottu synteettinen, jolla on sama tarkoitus ja ominaisuudet.

 • elokuva. Kun massa positiivinen parametrien huomattavasti huonompi ja kehruumenetelmällä ja lutrasilom. Hän ei anna kosteutta ja ilma, ei pysty pitämään haitallista säteilyä, ja mulching hänen vähän apua. Kasveja, on peitetty polyeteeni, vaativat päivittäiset huomiota kasvun, mutta kuitukankaiden synteettisiä kevyt ja hengittävä. Taimet ja jätetään viikossa voi olla, ei mitään pahaa tapahtuu.
 • LUTRASIL. Analoginen kehruusidotuissa lähes toistaa hänen suorituskykyä, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu maatalouden - kasvinsuojelu- ja bioleikkuu. Saatavilla vain valkoinen tai musta väri ja ei mene hygieniatuotteissa kertakäyttövaatteet, huopia, eristys ym. Päätellen soveltamisala, Kehruusidotun voittaa, jos vain päällysmateriaali, pisteet on sidottu. Lue myös, mitä valita: LUTRASIL tai spunbond.

Ero agrovoloknom ja kalvon on kuvattu tässä video:

Jokainen materiaali on hyvä paikallaan - elokuva luotettavasti suojata tuulelta ja kehruumenetelmällä lutrasilom toimittaa vähintään vaivaa alueella. Paras vaihtoehto on yhdistelmä materiaaleja, jotka perustuvat heidän vahvuutensa.

Miten saada valaistusta polykarbonaatti Kasvihuoneet?

Kustannukset ei-kudotut riippuu valmistaja, suorituskyky ja käyttötarkoitus. Pakkaus ohut spunbond (17 g / m) 2,1 m x 10 m, pyydetään 150 ruplaa. Musta, tiheästä materiaalista (80 g / m), on 50 ruplaa olkaimet. Ohut, värillinen kehruumenetelmällä käytetään taustamateriaali on 25 ruplaa olkaimet. Valkoinen ukryvnoy spunbond tiheys oli 60 g / m, myydään 3600 ruplaa rulla (150 lineaarinen metriä).

Koska tavanomaiset kuluttaja spunbond täytyy suojella kasveja, kaikkein arvostelut on peittäminen lajin.

 • "Käytän mustaa tiukka Kehruusidotun SUF useita vuosia, multaa vuodepaikkaa. Unohdin monivuotinen rikkaruohoja ja usein kastelua, hyvä kangas leikataan, sijaitsee tiiviisti, voidaan käyttää useita vuodenaikoina. No, joka keksi sellainen hyödyllistä materiaalia, joka helpottaa työtä kuljettajien. " Evgeny
 • "Olen kasvaa ruusuja langan, että talven tarvitsevat luotettavan suojaa. Pitkään vaivannut kanssa improvisoitua liinat ja rätit kunnes hän tuli ostoksia spunbond. Ompele hänen vieviä huopia, venytetään runko lanka kaarien ja mitään ongelmia. Olen erittäin tyytyväinen tähän maalaus. " Alla S.
 • "Mökki sijaitsee kaukana, useammin kuin viikonloppuna, mene ja katso se on mahdotonta. Kun elokuva käytetään taimia, usein ollut vaikeuksia: sataa, antaen, niin aurinko polttaa. Nyt kanna spunbond ja pakkassuojaus, ja vesi kulkee, ja itse kasvien se herättää kasvuprosessin. Vähintään aikaa ja vaivaa, se on nyt välttämätön avustaja sivuilleni. " Alexander Petrovich

Kattavat kuitukankaita spunbond, on suuri apu niille, jotka haluavat kodin vihreä. Se luotettavasti suojaa viljelykasvien säätuhoja ja tuholaiset, ja aika säästää paljon omistajia.

Kuinka - että täytyi käyttää samanlaista materiaalia alueellaan tiheys 17g / m2 ja lopussa kauden koko materiaalin kuorivat. Lehtien munakoisoa ja pippuria tarttunut että entistä voimakkaammin edistää tämän paketin kun kudoksen poistamisesta pensaita. Yleensä tämä materiaali on tullut huonoon kuntoon jälkeen yhden kauden. En tiennyt että punossidottu, agril tai muu - materiaalista, jonka tuotantoa ei tiedä, mutta tosiasia on. Sitä ennen ostanut agril Agron PEGAS kaiverruksen se (luultavasti tuotu) täällä, että oli hyvä: paksu (50g / m2) on vahva ja kestävä 3 kausi riittävän tarkasti, jos käsiteltävä huolellisesti hänen kanssaan.

Voi hauskaa! Olen kärsinyt pitkään elokuva kasvihuoneissa-rahaa se muuttuu paljon, ja kova ja epämukava 🙁 Nyt aion etsiä Kehruusidotun kaupungissamme, helpottamaan työtään ja tehdä täydellinen mikroilmasto minun sazhentsev.A että he ja niin helppo klimate.Budu toivomme, että sato tänä vuonna miellyttää minua.

Olen aina nauttinut tavanomaiset elokuva. Katso heidän kasvihuoneet täyttö. Melko äskettäin alkanut käyttää spunbond ja olen kehittänyt sen erittäin hyvän vaikutelman) sisällä olevan mikroilmaston se on täydellinen kasvien ... Tämän vuoden sato kääntyy kuin koskaan ennen. Olen erittäin iloinen siitä, että löysi tällaisen materiaalin)) Kaikki Kehotan !!

En ole koskaan nähnyt tällaista materiaalia - kehruumenetelmällä. Olen joka vuosi olen pintakalvon kasvihuone maassa. Tämä on hyvin aikaa vievää prosessi- ole helppo elokuva. Ja onko se sen arvoista ei ole halpaa. Nyt vain aion kattaa kasvihuone. Minun täytyy kokeilla tätä kamaa. Ja se osoittautuu halvempia ja parempia arvioita. Jää vain löytää olemme kaupungissa, josta voi ostaa. No, että en ostanut elokuvan. Nyt aion säästää.

Tietoportaalin noin maiseman suunnittelu. Tehtävänä meidän kirjoittajien kertovat yksityiskohtaisesti, valokuvien ja video-ohjeita, kuinka rakentaa sivuston.

Kattavat spunbond aine ja sen tekniset

Materiaali luokitellaan spunbond kuitukankaiden, jolloin erilainen kuin tavallista käyttää polyeteenikalvo ja ruokaa. Se on suuren kaistanleveyden mahtuu helposti kosteutta, valoa ja happea. Mutta nyt markkinoilla, tämä materiaali on suhteellisen uutta, ja kuluttajat ovat kohteli häntä tietyllä pelkoa, joten kehruusidotuissa saavuttanut suosiota kerralla. Kiitos lukuisista eduista materiaalin voi pian korvata spunbonded polyeteenikalvon kokonaan.

Käyttää eri tyyppisiä ei-kudotut kunkin kauden

Riippuen ajanjakso kehruumenetelmällä käytetään eri tarkoituksiin. Eräs esimerkki on vanha versio peitemateriaalin, joka ei ainoastaan ​​vähentää vuodon kosteuden ja estää ylikuumenemisen, mutta myös suojaa tuulenpuuskien ja haitallisia vaikutuksia UV-säteiltä. Spunbond edistää lähettämiseen tarvittava määrä happea ja UV-valon, voi vahingoittaa taimia tai muita kasveja. Syksyllä se on käytetty, jotta haitallisten vaikutusten rajoittamiseksi sään. Vaikka lyhyen päivän talvella, katemateriaali on osoittanut suurta kykyä hankkia lisääntynyt aikaa tämän vuoden satoa. Käyttämällä kehruusidotuissa loppusyksystä luo vaikutus lumi, joka suojaa kasveja pakkaselta, ja ylempi maakerros jäätymiseltä. Keväällä tämän materiaalin avulla on mahdollista aloittaa ennen kylvöä. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen suojan kasveja hyönteisiä päivällä jäädyttämistä yöllä.

Päällysmateriaali kehruusidotuissa: tekniset tiedot

 • Se on kuitukangasalustalle, erittäin vahva ja kevyt.
 • Se täyttää kaikki tunnetut standardit ympäristöystävällinen tuote.
 • Ei kuulu muodonmuutoksia.
 • Se on kyky siirtää happea ja kosteutta.
 • Se suojaa kasveja lämpötilan muuttuessa.

Spunbond - päällysmateriaali, joka on tehty pohjalta kehrätty polypropyleeni sulattamalla. Sen jälkeen useita lankoja on saatu, jotka on järjestetty avulla erityisiä kiinnittimiä. Seurauksena lämpökäsittely korkeassa lämpötilassa altistuminen filamentit on sulatettu yhteen. Tuloksena on hyvin kestävä materiaali, joka on lähes mahdotonta repiä käsin. Yksi tuotannon vaiheissa sen koostumus stabilisaattoria lisätään erityinen ultravioletti joka suojaa materiaalin muotoaan ja tuhoisa auringonvaloa. Toisin lyhytikäinen elokuva, pystyy tukemaan enintään viisi vuotta jatkuvassa käytössä kehruumenetelmällä peitemateriaalin. Arviot siitä käyttäjiltä ilmoittavat, että on tarpeen tehdä lopullinen valinta kannattaa tällaista laadukas ja ympäristöystävällinen materiaali.

Suojata pakkaselta aikaisin viljelykasvien, taimet ja taimet käyttää kehruumenetelmällä - päällystemateriaali korkealaatuisia, jota kutsutaan myös agrovoloknom. Kasvihuoneisiin sitä käytetään myös erinomainen korvike elokuva ja lasin. Spunbond - päällysmateriaali, joka tarjoaa kosteuden ja ilman tunkeutuminen, verrattuna samaan lasiin tai kalvo, kun se ei aiheuta jyrkkä lämpötilan nousu kasvihuoneen sisällä.

Sovellus maataloudessa

Maataloudessa, käytetty materiaali useissa suoritusmuodoissa. Mieti tärkeimmät.

 1. Vuodepaikkaa. Kevyt ja vahva materiaali, erinomainen happea ja kosteutta läpäisevä, luo vaikutus sironneen valon. Lisäksi kasvihuoneilmiötä on läsnä kasvihuoneessa koko ajan, päivän, muodostaa esteen ulkoista puuskiin viileää ilmaa. Tiheys käytetty materiaali on 17 g / sq. m, mikä auttaa suojaamaan kasveja pakkaselta ja ylläpitää optimaalisen sisäilmaston. Hyödyllisiä ominaisuuksia voidaan tunnistaa sellaiset tekijät kuin lasku vesihöyry, jolla oikea lämpötila tasapainoa, päivällä ja yöllä, nostamalla fruiting, hyvän suojan tuholaisia.
 2. Spunbond päällysmateriaali kasvihuoneisiin. Tiheys materiaali on 60 g / sq. m. Sitä käytetään kasvihuoneissa kätkeminen pakkasta ja suojella taimia ja muita kasveja ja jopa puita. Se on ominaisuus suojella ilmaston ja lisää aikaa vegetatiivisen kasvun kasveja. Keskimääräinen elinikä on noin kolme vuotta.
 3. Mulching - on suojella maata villi rikkaruohoja. Sillä sitä käytetään materiaalia, jonka tiheys on 60 g / sq. m. Se on musta. Tunnettu siitä, spunbond tällainen, että materiaalin koostumus sisältää mustaa pigmenttiä. Etujen joukossa voidaan mainita esimerkiksi alentamalla polttoaineen standardit tukevat haluttua maaperän lämpötila estää sen muodostumisen muotin pinnan juuresten, vähentää aikaa ja rikkaruohojen kasvun torjunta-aineiden käyttöön.

Lopuksi sanomme että kateaineita spunbond saanut vain positiivista palautetta ihmisiltä, ​​jotka ovat käyttäneet sitä rakentaa kasvihuoneita. Sen edut voidaan parantaa huomattavasti käyttämisen alaa polymeerin arkki. Polyeteenikalvo, ja pian kaikki korvataan tämän korkean laadun ja suhteellisen edullinen materiaali.

Spunbond materiaali: mitä se on, ominaisuudet ja soveltaminen

Kuitumateriaalit, olemme jo pitkään käytetty erilaisia ​​toimintoja. Valmistukseen kuitukankaiden tuotannossa uutta erityistä kehittämä.

Yksi seuraus niistä, joiden tiedetään monet asiantuntijat eri teollisuuden aloilla, on kehruumenetelmällä materiaalia. Siitä ja sen mahdollisia sovelluksia käsitellään tässä artikkelissa.

Katsotaan mitä se on - spunbond, harkitse ominaisuudet ja soveltaminen tätä materiaalia. Spunbond - kuitukangas, eli peräisin kuidut tai säikeet ilman tukea kutomakoneiden. Tarkemmin - nimi yksi teknologisen valmistusmenetelmiä kuitukankaasta, mutta ammattilaisten keskuudessa ns materiaalia itse.

raaka tarpeeksi Sitä käytetään yleisesti, koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet, laatu ja edullinen hinta. Ensinnäkin kehruusidotuissa on ympäristöystävällisiä raaka-aineita.

Verrattuna ikäisensä etuna on korkea lujuus, stabiilisuus, koska happamassa, ja emäksinen. Se on pieni tiheys, mikä tekee sen helpoksi.

Myös hengittävä, kulutusta kestävä ja lämpöstabiilia tarpeeksi.

valmistusmenetelmiä, standardit ja GOSTS

spunbond Se viittaa geotekstiilillä, raaka-aineeksi sen valmistamiseksi ovat kuituja muodostavat polymeerit, joista eniten käytetään - polypropeeni, ja joukossa valmistusmenetelmiä - spunbonded.

Kehruunystyt - erityinen muoto lujat lävistys eri muovimateriaaleja. Käyttö kehruusuuttimen sulan polymeerin voidaan saada ohut jatkuvaa filamenttien muodostamiseksi tekstiiliraina.

Nämä säikeet pysyvät koossa neulaus tai lämpösidonnalla kalanterin - erityinen kone, joka mahdollistaa jatkuvasti valettu polymeeri levy viemällä se telojen välistä aikana pyörimisen.

Ontelosta välissä, niiden pituus, halkaisija raina hankkii tarvittavan paksuuden ja leveyden. Tällaiset koneet monille tuttuja pyykkiä. Että ne tarjoavat silitys samanaikaisesti kuivauksen asioita.

Sitomalla filamentit voidaan muodostaa ja vesisuihku menetelmä, ja kuumaa ilmaa, ja kemiallinen kyllästetty filamentit. Menetelmän liimaus lankoja Se riippuu ominaisuuksista raaka-ainetta ja sen soveltamisala.

kehruusidotuissa valmistustekniikka on kaksi pakollista vaihetta - muovaus ja sen jälkeen kuituja rainan. Mutta on kolmas vaihe, joka koostuu lisäjälkikäsittely maalauksia - maalaus, kyllästys erityisellä junat, ja niin edelleen.

Materiaali hyvin värittyneitä. Menetelmä valmistamiseksi väri svetostabilizatornyh väriaineseosten ja muodossa masterbatsien lisättiin spunbond valonkestävyys. UV-suoja polttamalla ja tuhoa tarjoaa täydentää suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen.

Tarvittaessa, perustamisesta paksuus, tiheys ja pinnan vedenläpäisevyys tällaisista materiaaleista ovat asiaa koskevien standardien siihen:

 • GOST 50276-92 (ISO 9863-90) "Menetelmä paksuuden määrittämiseksi tietyissä paine";
 • GOST 50277-92 (ISO 9864-90) "Menetelmä pinnan määrittämiseksi tiheys";
 • GOST P 52608-2006 "Määritysmenetelmät veden läpäisevyys."

suoritusspesifikaatiot

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Kuitukankaiden tunnustettu tiheys. Koska eri teknologisia lähestymistapoja, kehruumenetelmällä tiheys voi vaihdella 15-600 g / km.m.

Spunbonded huovuttaa pinta on korkea tiheys (yli 150 g / neliömetriä). Se on määritelty sen käyttö emäksinä lattianpäällysteet ja katto.

Lämpösidotut kehruusidotuissa - on helpoin kaikkien lajikkeiden materiaalin tiheys, koska on vähemmän kuin 150 g / neliömetriä Siksi yleisimmin käytetty eri tarkoituksiin erilaisia ​​inhimillisen toiminnan.

Kuten geotekstiilillä käytetään ja lämpöpuristettua snanbond. Näitä tarkoituksia varten, tiheys voi vaihdella välillä 15-150 g / neliömetriä

Lisäksi tiheysindeksi otetaan huomioon:

 • lujuutta ja kestävyyttä, eli kuinka kestäviä lainkaan kuormia ja kuinka nopeasti palauttaa alkuperäiseen muotoonsa;
 • murtokuormituksessa;
 • lämmönkestävyys ja kylmänkestävyys (lämmönkestävyys);
 • sähkönjohtavuus.

On todettava, että kankaan spunbond on alhainen sähkönjohtavuus ja erinomaiset ominaisuudet koskien edellä mainitut vaatimukset. Tunnettu siitä, että geometrinen ominaisuudet raaka-kokoa, joka on tärkeä ilmanläpäisevyys, jäykkyys, eristys, jne. Etuja ovat myös helppo leikata, koosta riippumatta.

Vuodesta näkökulmasta hygieenisten ominaisuuksien Spunbond ei reagoi ilmassa ja jätevedet myrkyllisiä-haitallisia aineita, ei voi vaikuttaa hometta ja lahoa, ja siksi on ympäristöystävällinen.

Eduista ja haitoista tvillikangas, sekä menetelmiä sen soveltamisesta, jota kuvaamme yksityiskohtaisesti uudelleen.

Selvittää, miten oikein hoitaa kangasta twill, tarkistaa täältä.

Sovellukset ovat erilaisia. Sitä käytetään rakentamisessa:

 • tiet ja pysäköintialueet;
 • rautateiden ja lentoasemien jälleenrakentaminen;
 • leikkipaikat urheiluun;
 • Vahvistaa pinnan putki;
 • vahvistamiseksi pengerrystöiden, rinteissä;
 • suojella rinteillä eroosiolta;
 • viherrakentamiseen;
 • Rakentaminen Hydraulitekniikan;
 • Vettä viherrakentamiseen suunnittelee rannoille.

Puutarhaviljelyssä, spunbond kankaat ovat Joka kattaa parhaiten ei-kudottua kangasta, visuaalinen sovellus on esitetty video:

Ainutlaatuiset ominaisuudet spunbond ja huomasin valmistajat verhoiltuja huonekaluja, vuodevaatteet, laukut. Hänen ansiostaan ​​tuote kuitukankaat entistä houkuttelevampaa. Tuotannon erilaisia ​​laukkuja ja takaisin pakkauksissa tuotteita käytetään suorittamaan tehtäviä, antaa tuotteelle ylimääräinen jäykkyyttä ilman painotusta (vahvistamalla saumat, välityynyissä).

Auton kattaa käyttäen tuotetut spunbond hankkia selkeä ja kaunis muoto, kestävyyttä ja kestävyys. Pakkaukset ja kotelot monet tuotteet eivät ole niiden käyttöä.

Valmistus työvaatteita ja terveys-tuotteet

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tuotantoon spunbond kertakäyttövaatteet, työvaatteet ja univormut. Tässä se on yksinkertaisesti välttämätöntä vahvistamista kauluksia, telineet, venttiilit taskuissa ja hihansuissa.

Tossut, cap, puku ja puku Kehruusidottujen esitetty kuva:

Mutta sen korvaamaton tilaisuus - tehdä kestävää materiaalia UV-säteilyä ja antistaattisia aineita haluttu väri - voinut sivuuttaa lääkettä. Spunbond saa tehdä tuotteita anti-allergiaa, myrkytön, ja mahdollisuus steriilin käsittelyn. Se johtuu siitä, että se on tehty kertakäyttöisiä vaatteita sairaanhoitajien ja lääkärin. Ensinnäkin, se on kertakäyttöinen sarjoja toimintojen suojanaamarit ja hengityssuojaimet.

Yhtä tärkeää, sellaiset vaatteet elintarviketeollisuudessa, salongit kosmetiikkaa ja palvelusektori. Siellä voi tavata erilaisia ​​väritys takit, viitat, pukuja ja vastaavat, mukaan lukien kertakäyttöiset.

Räätälöimään tuotteita lääketiede on tulossa suosittu spunbond laminaatti (kaksikerroksinen), joka on valmistettu tekniikan poistamalla kerrostuminen ja lujuuden lisäämiseksi ja veden kestävyys. On tärkeää, että lääkinnällisten laitteiden, kuin pitäisi krovoottalkivayuschimi.

tämä Materiaali on pehmeä ja miellyttävä, mikä tekee tuotteesta mukavampaa aikana. Tällaiset kehruusidotuissa tarpeen joissakin tuotteita elintarviketeollisuudelle.

Lyhyesti hinnoista ja sääntöjä hoidon

Artikkelissa keskustellaan siitä, että alhainen raaka-aineiden hinta, joka riippuu suoraan ominaisuudet: tiheys, paksuus ja leveys tuotteen valmistaja, jne. Hinta voidaan asettaa neliömetriä kohti, tai, telan tai tietyn tuotteen. Per sq. m. vaihtelee riippuen tiheydestä ja kohde 1-60 ruplaa.

Hoito tuotteita spunbond yksinkertainen. Jos tuote on kertaluonteinen, se ei vaadi huoltoa. On vain tarpeen oikein valita materiaali tiettyyn tarkoitukseen, että asia kestää pitkään.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Moskova, Jäähdytys kohden., 1 +7 (499) 404-26-80

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin