Spunbond päällysmateriaali

Kattavat spunbond aine ja sen tekniset

Materiaali luokitellaan spunbond kuitukankaiden, jolloin erilainen kuin tavallista käyttää polyeteenikalvo ja ruokaa. Se on suuren kaistanleveyden mahtuu helposti kosteutta, valoa ja happea. Mutta nyt markkinoilla, tämä materiaali on suhteellisen uutta, ja kuluttajat ovat kohteli häntä tietyllä pelkoa, joten kehruusidotuissa saavuttanut suosiota kerralla. Kiitos lukuisista eduista materiaalin voi pian korvata spunbonded polyeteenikalvon kokonaan.

Käyttää eri tyyppisiä ei-kudotut kunkin kauden

Riippuen ajanjakso kehruumenetelmällä käytetään eri tarkoituksiin. Eräs esimerkki on vanha versio peitemateriaalin, joka ei ainoastaan ​​vähentää vuodon kosteuden ja estää ylikuumenemisen, mutta myös suojaa tuulenpuuskien ja haitallisia vaikutuksia UV-säteiltä. Spunbond edistää lähettämiseen tarvittava määrä happea ja UV-valon, voi vahingoittaa taimia tai muita kasveja. Syksyllä se on käytetty, jotta haitallisten vaikutusten rajoittamiseksi sään. Vaikka lyhyen päivän talvella, katemateriaali on osoittanut suurta kykyä hankkia lisääntynyt aikaa tämän vuoden satoa. Käyttämällä kehruusidotuissa loppusyksystä luo vaikutus lumi, joka suojaa kasveja pakkaselta, ja ylempi maakerros jäätymiseltä. Keväällä tämän materiaalin avulla on mahdollista aloittaa ennen kylvöä. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen suojan kasveja hyönteisiä päivällä jäädyttämistä yöllä.

Päällysmateriaali kehruusidotuissa: tekniset tiedot

 • Se on kuitukangasalustalle, erittäin vahva ja kevyt.
 • Se täyttää kaikki tunnetut standardit ympäristöystävällinen tuote.
 • Ei kuulu muodonmuutoksia.
 • Se on kyky siirtää happea ja kosteutta.
 • Se suojaa kasveja lämpötilan muuttuessa.

Spunbond - päällysmateriaali, joka on tehty pohjalta kehrätty polypropyleeni sulattamalla. Sen jälkeen useita lankoja on saatu, jotka on järjestetty avulla erityisiä kiinnittimiä. Seurauksena lämpökäsittely korkeassa lämpötilassa altistuminen filamentit on sulatettu yhteen. Tuloksena on hyvin kestävä materiaali, joka on lähes mahdotonta repiä käsin. Yksi tuotannon vaiheissa sen koostumus stabilisaattoria lisätään erityinen ultravioletti joka suojaa materiaalin muotoaan ja tuhoisa auringonvaloa. Toisin lyhytikäinen elokuva, pystyy tukemaan enintään viisi vuotta jatkuvassa käytössä kehruumenetelmällä peitemateriaalin. Arviot siitä käyttäjiltä ilmoittavat, että on tarpeen tehdä lopullinen valinta kannattaa tällaista laadukas ja ympäristöystävällinen materiaali.

Suojata pakkaselta aikaisin viljelykasvien, taimet ja taimet käyttää kehruumenetelmällä - päällystemateriaali korkealaatuisia, jota kutsutaan myös agrovoloknom. Kasvihuoneisiin sitä käytetään myös erinomainen korvike elokuva ja lasin. Spunbond - päällysmateriaali, joka tarjoaa kosteuden ja ilman tunkeutuminen, verrattuna samaan lasiin tai kalvo, kun se ei aiheuta jyrkkä lämpötilan nousu kasvihuoneen sisällä.

Sovellus maataloudessa

Maataloudessa, käytetty materiaali useissa suoritusmuodoissa. Mieti tärkeimmät.

 1. Vuodepaikkaa. Kevyt ja vahva materiaali, erinomainen happea ja kosteutta läpäisevä, luo vaikutus sironneen valon. Lisäksi kasvihuoneilmiötä on läsnä kasvihuoneessa koko ajan, päivän, muodostaa esteen ulkoista puuskiin viileää ilmaa. Tiheys käytetty materiaali on 17 g / sq. m, mikä auttaa suojaamaan kasveja pakkaselta ja ylläpitää optimaalisen sisäilmaston. Hyödyllisiä ominaisuuksia voidaan tunnistaa sellaiset tekijät kuin lasku vesihöyry, jolla oikea lämpötila tasapainoa, päivällä ja yöllä, nostamalla fruiting, hyvän suojan tuholaisia.
 2. Spunbond päällysmateriaali kasvihuoneisiin. Tiheys materiaali on 60 g / sq. m. Sitä käytetään kasvihuoneissa kätkeminen pakkasta ja suojella taimia ja muita kasveja ja jopa puita. Se on ominaisuus suojella ilmaston ja lisää aikaa vegetatiivisen kasvun kasveja. Keskimääräinen elinikä on noin kolme vuotta.
 3. Mulching - on suojella maata villi rikkaruohoja. Sillä sitä käytetään materiaalia, jonka tiheys on 60 g / sq. m. Se on musta. Tunnettu siitä, spunbond tällainen, että materiaalin koostumus sisältää mustaa pigmenttiä. Etujen joukossa voidaan mainita esimerkiksi alentamalla polttoaineen standardit tukevat haluttua maaperän lämpötila estää sen muodostumisen muotin pinnan juuresten, vähentää aikaa ja rikkaruohojen kasvun torjunta-aineiden käyttöön.

Lopuksi sanomme että kateaineita spunbond saanut vain positiivista palautetta ihmisiltä, ​​jotka ovat käyttäneet sitä rakentaa kasvihuoneita. Sen edut voidaan parantaa huomattavasti käyttämisen alaa polymeerin arkki. Polyeteenikalvo, ja pian kaikki korvataan tämän korkean laadun ja suhteellisen edullinen materiaali.

Muunnelmia ja sovelluksia spunbond materiaalin ukryvnogo

Päällystysmateriaali Kehruusidotun suosio on kasvussa kotimaan maataloudessa. Se on laaja soveltaminen eri tavoin maatalouden.

Spunbond ihanteellinen kattaa kasvihuoneet, kukkaistutuksia, kasvihuoneet sekä bioleikkuu materiaalia. Useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka on tämän materiaalin avulla voimme sato tuottavuutta ja nopeuttaa kypsymistä hedelmän.

Spunbond - kuitukangas on valmistettu pääasiassa polypropeenia. Se on erittäin kevyt ja on täysin vaaraton. Se kestää hyvin korroosiota, kulumista, käytännössä muuttumattomana vaikutuksen alaisena suoraan auringonvaloon.

Mitä tulee tämän materiaalin etu ovat korkea suoritusteho. Se sallii ilman ja kosteuden kulkea helposti rakenteen läpi materiaalin, jolloin kehruumenetelmällä tehokkaasti kattamaan viljelykasvien.

Mieti kohokohtia spunbond tuotanto. Tämä materiaali on polypropeenia lämpökäsittelyllä. Tämä polymeeri kuumennetaan korkeimmat lämpötilat, koska mitä on jaettu hienoja kuituja. Mikroskooppisen kuidut vaikutuksen alaisena voimakas ilmavirta ja korkean lämpötilan jatkuvassa kudonnaiskaistaleesta. Tämä kudos on parannettava edelleen erikoisaineista - valostabilaattoreita. Ne lisäävät vastustuskykyä auringonvalolle ja mahdollistaa helpompi säilyttää tasainen lämpötila kasvihuoneessa.

1.1 aineistovaatimuksia

 • tasaisuutta tiheys spunbond. Tämä laatu mahdollistaa vakaammin ilman jakamiseksi ja veden kasvit;
 • suuri valonläpäisevyys. Riippuen Kehruusidottujen, tämä luku voidaan pienentää tai suurentaa riippuen viljelmän tyyppi;
 • kevyt. Tällainen materiaali painaa pinnalla paino vain 17-40 grammaa 1 neliömetri (tyypistä riippuen). Näin voit peittää taimia ja taimet, ilman pelkoa haittaa;
 • hyvä kestävyys lämpötiloja. Tämä kuitu toimii optimaalisesti lämpötiloissa, jotka vaihtelevat -50-100 astetta. Lisäksi sen rakenne ei muutu;
 • kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan. Materiaali on käytännössä olematon epäröi ja ei poisteta ajan;
 • korkea vesihöyryn läpäisevyys. Sen avulla kasvit hengittää, mikä vaikuttaa suuresti niiden kehitystä;
 • Se ei reagoi erilaisia ​​kemiallisia. seoksia. Webissä ei vaikuta torjunta eivät ole, eikä myrkkyjä, ei lannoitetta.

Erilaisia ​​kehruusidotuissa on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka soveltuvat vaihtelevasti eri tehtäviin. Maataloudessa käytettäessä valkoista kuitua, spunbond väri ja musta.

Musta spunbond Rullassa

Kukin niistä on edelleen jaettu alatyyppeihin tiheydestä riippuen:

 • valkoinen aine, jonka tiheys on 17 g per m2. Käytetään työskenneltäessä hauras nuoria versoja, sekä kattamaan laskeutumiset ja nuoria versoja. Loistavan syötön kosteus ja valo;
 • valkoinen, 30 g per m2. Suojaa viljelykasvien rakeita ja teräviä lämpötilan muutoksia;
 • valkoinen, 60 g per m2. Soveltuu suojelemiseksi viljelykasvien erittäin epäsuotuisista sääoloista. Kestävät rakeet, lumi, doji ja vahva pakkasella. Sitä käytetään myös "suojelun" kasveja talvella säästää versot ja kukannuput;
 • musta, 50 g per m2. Sitä käytetään kerroksena hedelmät ja maahan. Se parantaa maaperän lämpenemistä. Se estää rikkaruohojen kasvua;
 • musta, 60 g per m2. Suojaa kasveja keväthallojen;
 • värillinen spunbond. Sitä käytetään silloin, kun materiaalin sinun täytyy kattaa sekä kasvien ja maaperän.

Lisäksi käytetään myös materiaalia, jonka tiheys on 80 g per m2 (merkitty - spunbond - 80). Se tarjoaa erinomaisen suojan lämpö- ja mekaanisia rasituksia.

Folio tyyppi voi merkittävästi nopeuttaa kasvua ja syntymistä nuoria versoja. Se heijastaa ultraviolettisäteet, joka keskittyy paremmin lämmitetty siemeniä.

Vahvistettu tyyppi on suurempi lujuus ja kestää suuria kuormia.

1.3 Miten valita oikea materiaali

Valitsemalla markkinoilla kuitukangasalaa, on tarpeen tietää tärkeimmät tuottajat Kehruusidottujen, tarjoaa korkealaatuisia. Näitä ovat Agrotex, Plant-Protex yhtiö LUTRASIL, agriini yritys. Spunbond myydään rullina, keskimääräinen pituus on 100 metriä. Koskien leveys, kahden poistetaan: 160 cm. Ja 320 cm äskettäin usein pienemmiksi rulliksi, 10 m pitkä Ne on suunniteltu erityisesti tarpeisiin puutarhurit ..

Korkeaa suorituskykyä sallitaan Kehruusidotun monilla maataloudessa. Sitä voidaan käyttää missä tahansa aikaan vuodesta. Jousi materiaalia käytetään kattamaan nuoret versot ja varhaista.

Sen avulla voit pitää enemmän kosteutta maaperään, on edelleen vakaa lämpötila maan ja ilman uuman alla. Tämä moninkertaistaa vastus nuorten istutukset keväthallojen ja alhainen yöllä lämpötiloissa. Lisäksi materiaalin tiheys tekee mahdolliseksi pitää versoja linnuista ja eroosiota.

Kasvihuoneet alle spunbond

Käyttäen spunbond 60 (tiheys 60 g neliömetriä kohti) pinnoite helpottaa vuodetta tai kasvihuoneissa. Kasvit kasvihuoneessa saavat riittävästi valoa, ja helppo päästä eroon tiivistymistä. Vakaan lämpötilan ansiosta piilottaa ruusut tai marjoja rakeita, kylmä suihku ja varhainen pakkaset. Useimmiten se käyttää tyypin valkoisella liinalla.

Kesällä, suurin ongelma on se, ettei sadon kosteutta ja korkeita maan lämpötila. Ratkaisee tämän ongelman käyttämällä mustaa kangasta kuin multiruyuschego materiaalia. maanpintaa katettiin pallo spunbond jättäen leikkauksia varten kasvatetuille kasveille. Kattaminen viivästyttää enimmäiskosteuspitoisuuden maaperään ja ylikuumenemisen estämiseksi kasvien juurien. Lisäksi se vähentää merkittävästi rikkaruohojen kasvua sängyt ja estää ulkonäkö maamyyräsirkat ja etanoita, jotka vahingoittavat kasveja.

Karhunvatukat, mansikat, herukat vähemmän alttiita eri sairauksiin, jos kukkapenkissä niiden alla makasi punossidottu. Useimmat marjat hedelmien taudit joutuessaan kosketuksiin kosteassa maaperässä. Tässä kangas toimii välikappaleena kostea maa ja kasveja. Istutus mansikoita spunbond suuresti lisää saantoa.

Hyödyllisiä olisi käyttää web rypäleitä syksyllä. Valmistautuminen talven rypäleen tärkeä asia. Tämä materiaali mahdollistaa kasvin entistä saumattoman siirtymisen tilaan syvän unen, estää negatiivinen vaikutus äärimmäisiä lämpötiloja. Muiden viljelykasvien käyttämällä tämän päällysteen voi suuresti pidentää vegetatiivinen ja hedelmällisyyttä.

2.1 Sovellukset musta spunbond (video)

2.2 käyttö kuitukankaita kattamaan ruusuja

Erityisen kylmät talvet, joka on kuuluisa Venäjä, on syytä miettiä suojaan spunbond ruusuja. Monet lajikkeet ruusut voi turvallisesti pakkasenkestävyys miinus 22 astetta. Kuitenkin pakkasta -30 on kohtalokasta heille.

Miten piilottaa ruusut kunnolla. Shelter ruusut ovat parhaita joulukuussa, kun lämpötila ei ole niin epäröivä. Tämä ajanjakso on kaikkein paras. Jos ruusut kattaa ennen korkeita päivällä lämpötila aiheuttaa heille mädäntyä ja ne kuolevat. Siksi on tärkeää rakentaa turvakoti 10-15 päivää etukäteen tarkistaa ennusteita. Piilossa pensas noin plus tilavuus 1-1,5 m halkaisija ympärillä pensas.

On tarpeen parhaiten suojella juuret pakkaselta. Yllä holkki puitteet vahvistamiseksi tai paksumpi lanka. Sitten hän piilotti muoviritilä tai mesh. Ja se menee tuaineeseen. Tämä suppilon viettää talven nousi.

Ansioita Lutrasila kuin päällystysmateriaali

 • Mulchagram: mitä se on ja mihin sitä käytetään?

 • Muunnelmia ja ominaisuuksia käytön agrovoloknom

 • Kuitukankaat peitemateriaalien ja spunbond LUTRASIL, ja niiden erot

 • Miten käyttää Geotekstiili Viemäreiden?

 • Piirteitä valmistus ja soveltaminen kuitukankaiden GEOTEKSTIILIT Dornit

 • GEOTEKSTIILIT: ominaisuudet, tyypit, sovellus

 • Kattaa elokuvan rakennusalalla ja maataloudessa

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  © 2017 moezerno · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

  Mitä kehruusidotuissa: sovellus ominaisuudet ja katemateriaali

  Viimeisen 10 vuoden vihannes kasvava ja puutarhanhoito työpajoja ja foorumeita, on olemassa aktiivista keskustelua etuja ja ominaisuuksia uuden suojaisan spunbond materiaalia.

  Jo monet puutarhurit onnistuneesti käyttää materiaalia sivustoissa, mutta kaikki eivät ole tietoisia suuntiin sen soveltamisesta. Kun tämä tekniikka ei ole pysähdyksissä, ja valmistajat ovat jatkuvasti säätöjen sille, jonka avulla voit laajentaa luettelo tuotteista ja avaavat uusia mahdollisuuksia sovelluksen.

  Mikä on kehruumenetelmällä ja missä sitä voi käyttää?

  Saamaan paremman punossidottu, on tarpeen tutkia sen tuotantoteknologiaa. Tuote saatiin sulan polymeerin hienoja kuituja, jotka tulevat ilmavirtaan ja talletetaan web.

  Tuloksena on kestävä, kulutusta kestävä ja pitkäikäinen ei-kudottu kangas, joka on löytänyt laaja soveltaminen, myös maataloudessa. Jatkuvaan käyttöön polymeerimateriaalin ultravioletti- auringonvalo teknologia, jonka sisällyttäminen sulaan agrovoloknom stabilointiaineita.

  Puutarhanhoitoa käyttö agrovoloknom tiheys on 17 60-80 g / m2, riippuen välittömästi tarkoitukseen. Spunbond käyttää sekä avoimissa ja kasvihuoneissa.

  Perinteisesti on olemassa kolme pääaluetta, joissa päällystysmateriaali spunbond voidaan käyttää: nopeuttaminen maaperän lämpeneminen ja vastaanottaa aikaisemmin itämisen, suojelu kasvualustaa kuivaus ja säästöjä kasvien kastelu suojaten ankara talvi sitkeys alhainen pakkasta. Kuitenkin sovellus ei rajoitu spunbond.

  Spunbond ominaisuuksia ja piirteitä sovelluksen eri vuodenaikoina

  Ennen kuin kuvataan vaikutus agrovoloknom kasvin kasvuun ja saanto muodostumista, on tarpeen harkita sen olennaisista ominaisuuksista:

  • hyvä hengittävyys (alempi tiheys, sitä voimakkaampi kaasu vaihto);
  • homogeeninen rakenne (taata tasainen jakautuminen lämmön ja kosteuden ja ylläpitää jatkuvaa mikroilmasto);
  • valoa läpäisevän (voi vaihdella riippuen tarkoituksesta);
  • korkea lämmöneristyskyky (myös suoraan riippuvainen tiheys);
  • alhainen ominaispaino, ei painostaa jopa nuoria versoja;
  • Korkea lujuus, kulutuskestävyys ja prässi vastus (joka tekee käytännön ja kestävä materiaali);
  • vastus sääolosuhteiden (ei muutosta sen ominaisuuksia lämpötiloissa -55-100 ° C);
  • ei altistu mädättäjäbakteereita ja muotti;
  • inertti erilaisia ​​kemiallisia yhdisteitä (torjunta-käsittely ei vaikuta tilaan materiaali);
  • Se ei ole myrkyllinen kasveille ja tulevaisuuden sato.

  Esitetään ominaisuudet voivat vaihdella jonkin verran riippuen ja valmistaja ei-kudottua kangasta.

  Käyttö Kehruusidotun on mahdollista milloin tahansa aikaan vuodesta. Keväällä sitä käytetään lämmityksen nopeuttamiseksi sängyt, jotta aikaisemman viljelykasvien. Samalla se suojaa taimia syntyneille alhaisen yön lämpötilat ja paluu pakkasta, palvelee siemenet ja nuoret versot suojaa linnuista ja jyrsijöistä, säilyttää kosteuden maaperässä ja hidastaa eroosiota, ne estävät vahvan kevään tuulet.

  Lisäksi valkoinen spunbond tiheys 42 ja 60 g / m2, voi kattaa kehysten vuodetta, kasvihuone tai kasvihuoneessa. Tämä tarjoaa optimaalisen valon tasolla, ei ole lauhde, ja asettaa suojaa kylmää ja pakkasta raekuurot.

  Puhkeamista kesällä agrovoloknom luotettava multaa materiaalia, säilyttää kosteuden, ylikuumenemisen estämisessä juuristo ja hidastaa rikkaruohojen kasvua. Lisäksi spunbond este useita vaarallisia tuholaisia ​​(esim., Ja etanoita ja medvedok).

  Materiaalin käyttö puutarhanhoidossa (istutukset mansikka, karviaismarja, mustaherukka, karhunvatukka) vähentää astetta kehityksen aiheuttaman sairauden kanssa kosketuksiin kosteassa maaperässä marjoja. Tämä tarkoittaa lähinnä harmaahomeen, aiheuttava aine, joka on mikä tahansa maa.

  Käyttäen spunbond syksyllä aika voi ulottua paljon hedelmiä viljelykasvien suojaamalla niitä äkillinen jäähdytys ja ero yön ja päivällä lämpötila. Siten on mahdollista pidentää kasvukautta, mikä on erityisen tärkeää Kaukoidän ja Siperian. Myös syksyllä agrovoloknom käyttää tehokkaasti valmistettaessa kasvien, talvehtivien avoimella kentällä, alentaa lämpötilaa.

  Ajoissa kansi kudotun monivuotisten kasvien mahdollistaa täydellisen siirtymisen vaiheeseen syvää lepoa ja toimii luotettavan suojan juuristo ensimmäisen halla, kun ei ole lunta.

  Talvi kehruusidotuissa suojaa podzimny viljelykasvien taimien hedelmien ja marjojen viljelyyn, koristekasvit siirtämistä ääri: äärimmäiselle kylmyydelle, ettei lumi, voimakkaat tuulet, jään muodostumisen crust jälkeen sulaa, pullistumia juuristo.

  Vuodenajasta riippumatta agrovoloknom käytetään kasvihuonevihannestuotantoa, jonka avulla on mahdollista laajentaa liikkeeseen vihanneksia. Myös lepää kehruusidotuissa vuoteet jää puhdas ja kaunis hedelmä tomaattien rot kehitystä on poissuljettu.

  Tietenkin eri teoksia käytetään erityyppisiä katemateriaali, jolla on näiden tai muiden ominaisuuksien. Maatalouden tuottaa valkoinen, musta ja bicolor kehruumenetelmällä eri tiheydet.

  Valkoinen kulkee auringon säteet ja kasvien se menestyksekkäästi kehitetty. Musta, päinvastoin estää kasvien kasvua, niin käytetään multaa kansi.

  Spunbond alue ei rajoitu lajeihin eri valmistajilta on omat tiheysvaihteluista ja mielenkiintoisia ratkaisuja muodossa lopputuotteiden (suojavyöhykkeet, puunrungot, pehmeät säiliöt) teollisuuden ja yksityisten puutarhanhoito.

  Spunbond tai polyeteenikalvo

  Ehkä jotkut kuljettajien on edelleen epäilyksiä siirtymistä ei-kudottu kangas. Monet jatkuvat talvella suojien ja kasvihuoneissa käyttää muovia. Alentamalla kysymys, meidän on ymmärrettävä, että parempi spunbond tai elokuvan?

  Tämän analyysin perusteella voidaan päätellä, että polyeteenikalvo on vanhentunut materiaali voi luoda optimaaliset olosuhteet kasvien kasvulle ja kehitykselle.

  Valmistajat ja vähittäismyyntihinta

  Johtavat merkit kuitukankaan maataloudelle ovat LUTRASIL (Freudenberg, Saksa), Agril (Avintiv, Ranska), Agrotex (GK hex Venäjä), agriinin (UNISPAL, Ukraina) ja kasvien Protex (Puola). Venäjän markkinoilla voi ostaa mistä tahansa valmistajan spunbond virallisia edustajia ja aluejohtajat tai puutarhanhoito myymälöissä.

  Maatilojen kattaa materiaali, jota myydään rullina 100 m tai enemmän, useimmat vaati leveys 160 tai 320 cm. Jotta suunnittelu tuotteen mitat vaihtelevat. Tarpeisiin kuljettajien valmistajat tuottavat lehtiä pituus on 10 metriä.

  Internetissä löydät erikoisliikkeitä tarjoavat Kehruusidotun valmistajan hinta, kun tukkukaupan liitteenä lisäalennuksia. Vaikka vähittäiskaupan on täysin hyväksyttävää yksityinen loma-asunnon. Muodostumista neliöhinnat vaikuttaa materiaalin tiheydestä ja tyyppi spunbond.

  Tukkumyyjien keskimääräinen hinta punossidotun, jonka tiheys on 42 g / m2, 3- 6 RUB / m2, tiheys 60 -. 80 g / m2 kustannus 7-12 hieroa / m2 .. Keskimääräinen myyntihinta (at 2016 vuosi) pakkauksen rainojen välillä 10 m 170 (leveys 320 cm, tiheys 17 g / m2) 550 ruplaa. (Leveys 320 cm, tiheys 60 g / m2).

  Kommentit (0)

  Uutta sivustolla

  Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

  Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

  Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

  Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

  Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

  Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

  Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

  Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

  On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

  Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin