Spunbond mikä on käyttöä

Spunbond materiaali: mitä se on, ominaisuudet ja soveltaminen

Kuitumateriaalit, olemme jo pitkään käytetty erilaisia ​​toimintoja. Valmistukseen kuitukankaiden tuotannossa uutta erityistä kehittämä.

Yksi seuraus niistä, joiden tiedetään monet asiantuntijat eri teollisuuden aloilla, on kehruumenetelmällä materiaalia. Siitä ja sen mahdollisia sovelluksia käsitellään tässä artikkelissa.

Katsotaan mitä se on - spunbond, harkitse ominaisuudet ja soveltaminen tätä materiaalia. Spunbond - kuitukangas, eli peräisin kuidut tai säikeet ilman tukea kutomakoneiden. Tarkemmin - nimi yksi teknologisen valmistusmenetelmiä kuitukankaasta, mutta ammattilaisten keskuudessa ns materiaalia itse.

raaka tarpeeksi Sitä käytetään yleisesti, koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet, laatu ja edullinen hinta. Ensinnäkin kehruusidotuissa on ympäristöystävällisiä raaka-aineita.

Verrattuna ikäisensä etuna on korkea lujuus, stabiilisuus, koska happamassa, ja emäksinen. Se on pieni tiheys, mikä tekee sen helpoksi.

Myös hengittävä, kulutusta kestävä ja lämpöstabiilia tarpeeksi.

valmistusmenetelmiä, standardit ja GOSTS

spunbond Se viittaa geotekstiilillä, raaka-aineeksi sen valmistamiseksi ovat kuituja muodostavat polymeerit, joista eniten käytetään - polypropeeni, ja joukossa valmistusmenetelmiä - spunbonded.

Kehruunystyt - erityinen muoto lujat lävistys eri muovimateriaaleja. Käyttö kehruusuuttimen sulan polymeerin voidaan saada ohut jatkuvaa filamenttien muodostamiseksi tekstiiliraina.

Nämä säikeet pysyvät koossa neulaus tai lämpösidonnalla kalanterin - erityinen kone, joka mahdollistaa jatkuvasti valettu polymeeri levy viemällä se telojen välistä aikana pyörimisen.

Ontelosta välissä, niiden pituus, halkaisija raina hankkii tarvittavan paksuuden ja leveyden. Tällaiset koneet monille tuttuja pyykkiä. Että ne tarjoavat silitys samanaikaisesti kuivauksen asioita.

Sitomalla filamentit voidaan muodostaa ja vesisuihku menetelmä, ja kuumaa ilmaa, ja kemiallinen kyllästetty filamentit. Menetelmän liimaus lankoja Se riippuu ominaisuuksista raaka-ainetta ja sen soveltamisala.

kehruusidotuissa valmistustekniikka on kaksi pakollista vaihetta - muovaus ja sen jälkeen kuituja rainan. Mutta on kolmas vaihe, joka koostuu lisäjälkikäsittely maalauksia - maalaus, kyllästys erityisellä junat, ja niin edelleen.

Materiaali hyvin värittyneitä. Menetelmä valmistamiseksi väri svetostabilizatornyh väriaineseosten ja muodossa masterbatsien lisättiin spunbond valonkestävyys. UV-suoja polttamalla ja tuhoa tarjoaa täydentää suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen.

Tarvittaessa, perustamisesta paksuus, tiheys ja pinnan vedenläpäisevyys tällaisista materiaaleista ovat asiaa koskevien standardien siihen:

 • GOST 50276-92 (ISO 9863-90) "Menetelmä paksuuden määrittämiseksi tietyissä paine";
 • GOST 50277-92 (ISO 9864-90) "Menetelmä pinnan määrittämiseksi tiheys";
 • GOST P 52608-2006 "Määritysmenetelmät veden läpäisevyys."

suoritusspesifikaatiot

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Kuitukankaiden tunnustettu tiheys. Koska eri teknologisia lähestymistapoja, kehruumenetelmällä tiheys voi vaihdella 15-600 g / km.m.

Spunbonded huovuttaa pinta on korkea tiheys (yli 150 g / neliömetriä). Se on määritelty sen käyttö emäksinä lattianpäällysteet ja katto.

Lämpösidotut kehruusidotuissa - on helpoin kaikkien lajikkeiden materiaalin tiheys, koska on vähemmän kuin 150 g / neliömetriä Siksi yleisimmin käytetty eri tarkoituksiin erilaisia ​​inhimillisen toiminnan.

Kuten geotekstiilillä käytetään ja lämpöpuristettua snanbond. Näitä tarkoituksia varten, tiheys voi vaihdella välillä 15-150 g / neliömetriä

Lisäksi tiheysindeksi otetaan huomioon:

 • lujuutta ja kestävyyttä, eli kuinka kestäviä lainkaan kuormia ja kuinka nopeasti palauttaa alkuperäiseen muotoonsa;
 • murtokuormituksessa;
 • lämmönkestävyys ja kylmänkestävyys (lämmönkestävyys);
 • sähkönjohtavuus.

On todettava, että kankaan spunbond on alhainen sähkönjohtavuus ja erinomaiset ominaisuudet koskien edellä mainitut vaatimukset. Tunnettu siitä, että geometrinen ominaisuudet raaka-kokoa, joka on tärkeä ilmanläpäisevyys, jäykkyys, eristys, jne. Etuja ovat myös helppo leikata, koosta riippumatta.

Vuodesta näkökulmasta hygieenisten ominaisuuksien Spunbond ei reagoi ilmassa ja jätevedet myrkyllisiä-haitallisia aineita, ei voi vaikuttaa hometta ja lahoa, ja siksi on ympäristöystävällinen.

Eduista ja haitoista tvillikangas, sekä menetelmiä sen soveltamisesta, jota kuvaamme yksityiskohtaisesti uudelleen.

Selvittää, miten oikein hoitaa kangasta twill, tarkistaa täältä.

Sovellukset ovat erilaisia. Sitä käytetään rakentamisessa:

 • tiet ja pysäköintialueet;
 • rautateiden ja lentoasemien jälleenrakentaminen;
 • leikkipaikat urheiluun;
 • Vahvistaa pinnan putki;
 • vahvistamiseksi pengerrystöiden, rinteissä;
 • suojella rinteillä eroosiolta;
 • viherrakentamiseen;
 • Rakentaminen Hydraulitekniikan;
 • Vettä viherrakentamiseen suunnittelee rannoille.

Puutarhaviljelyssä, spunbond kankaat ovat Joka kattaa parhaiten ei-kudottua kangasta, visuaalinen sovellus on esitetty video:

Ainutlaatuiset ominaisuudet spunbond ja huomasin valmistajat verhoiltuja huonekaluja, vuodevaatteet, laukut. Hänen ansiostaan ​​tuote kuitukankaat entistä houkuttelevampaa. Tuotannon erilaisia ​​laukkuja ja takaisin pakkauksissa tuotteita käytetään suorittamaan tehtäviä, antaa tuotteelle ylimääräinen jäykkyyttä ilman painotusta (vahvistamalla saumat, välityynyissä).

Auton kattaa käyttäen tuotetut spunbond hankkia selkeä ja kaunis muoto, kestävyyttä ja kestävyys. Pakkaukset ja kotelot monet tuotteet eivät ole niiden käyttöä.

Valmistus työvaatteita ja terveys-tuotteet

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tuotantoon spunbond kertakäyttövaatteet, työvaatteet ja univormut. Tässä se on yksinkertaisesti välttämätöntä vahvistamista kauluksia, telineet, venttiilit taskuissa ja hihansuissa.

Tossut, cap, puku ja puku Kehruusidottujen esitetty kuva:

Mutta sen korvaamaton tilaisuus - tehdä kestävää materiaalia UV-säteilyä ja antistaattisia aineita haluttu väri - voinut sivuuttaa lääkettä. Spunbond saa tehdä tuotteita anti-allergiaa, myrkytön, ja mahdollisuus steriilin käsittelyn. Se johtuu siitä, että se on tehty kertakäyttöisiä vaatteita sairaanhoitajien ja lääkärin. Ensinnäkin, se on kertakäyttöinen sarjoja toimintojen suojanaamarit ja hengityssuojaimet.

Yhtä tärkeää, sellaiset vaatteet elintarviketeollisuudessa, salongit kosmetiikkaa ja palvelusektori. Siellä voi tavata erilaisia ​​väritys takit, viitat, pukuja ja vastaavat, mukaan lukien kertakäyttöiset.

Räätälöimään tuotteita lääketiede on tulossa suosittu spunbond laminaatti (kaksikerroksinen), joka on valmistettu tekniikan poistamalla kerrostuminen ja lujuuden lisäämiseksi ja veden kestävyys. On tärkeää, että lääkinnällisten laitteiden, kuin pitäisi krovoottalkivayuschimi.

tämä Materiaali on pehmeä ja miellyttävä, mikä tekee tuotteesta mukavampaa aikana. Tällaiset kehruusidotuissa tarpeen joissakin tuotteita elintarviketeollisuudelle.

Lyhyesti hinnoista ja sääntöjä hoidon

Artikkelissa keskustellaan siitä, että alhainen raaka-aineiden hinta, joka riippuu suoraan ominaisuudet: tiheys, paksuus ja leveys tuotteen valmistaja, jne. Hinta voidaan asettaa neliömetriä kohti, tai, telan tai tietyn tuotteen. Per sq. m. vaihtelee riippuen tiheydestä ja kohde 1-60 ruplaa.

Hoito tuotteita spunbond yksinkertainen. Jos tuote on kertaluonteinen, se ei vaadi huoltoa. On vain tarpeen oikein valita materiaali tiettyyn tarkoitukseen, että asia kestää pitkään.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Moskova, Jäähdytys kohden., 1 +7 (499) 404-26-80

Päällysmateriaali spunbond: kuvaus, ominaisuudet, sovellus, selostuksia

Nykyaikainen teollisuus pyrkii helpottamaan ihmisen elämässä, kuten sen taloudellisen toiminnan. Siten, maataloudessa se on varsin suosittu kehruusidottu - ei-kudottua materiaalia perusteella tehdyt ohuin polymeerikuituja ja filamentteja. Muuten, teknologian tuotannon kutsutaan vastaavasti - spunbond.

Ainutlaatuisen ominaisuuksien tällaisten materiaalien, ohittaen monia perinteisiä kankaita, käytetään laajalti monilla aloilla ihmisen toiminnan, kuten:

 • Maatalous. Sitä käytetään elvyttämiseen kasvihuoneissa, kuin kattaa kangasta kasvinsuojeluaineiden rikkakasvien edistää säilyttäminen sadon.
 • rakentaminen. Sitä käytetään eristävän materiaalin Teiden, putkistojen, valtateillä, vahvistamiseen penkereissä.
 • lääketiede. Kysyntä ompeluun kertakäyttöisiä asuja ja vuodevaatteet, hengityssuojaimet ja kasvonaamiot.
 • Kemianteollisuudessa. On perusta läpäisemättömän ulkokerroksen hygieniatuotteet naisille ja lapsille.
 • Huonekaluteollisuudessa. Podshivnoy materiaali - erinomainen korvaaja luonnonmateriaaleja.

Edut ainutlaatuinen materiaali

Edut Kehruusidotun johtuu:

 • ympäristöystävällisiä. Vaikka vahva lämmitys materiaali ei päästäminen ympäristöön haitallisia aineita, joten on turvallista ihmisille ja kasveille.
 • Suuri lujuus. Aiheuttama lisääntynyt kovuus polypropeenifilamentteja, tarjoaa web Kulutuskestäväpinnoitetut ominaisuuksia.
 • Monipuolisuus. Käytetään eri aloilla (maatalous, teollisuus, lääke-, rakennus-, jne).
 • Suojan varmistamista. Kun käytetään kasvihuoneissa jäätymisen estämiseksi maihintuonnista ja vaikutus palavan auringonvalolta.
 • kulutuskestävyys. Ei ruostu, ei vaikuta sieni ja mikro-organismeja ei voi mädäntynyt.
 • läpäisevyys. Erinomainen johtaa ilmaa ja kosteutta, eivät kastu ja tallentaa alla mikroilmasto, mikä on erityisen tärkeää puutarhanhoidossa.
 • pysyvyys lämpötilan, hapan ja emäksinen media.
 • helppous, lähes painoton, koska alhaisen tiheyden materiaali.
 • Alhainen hinta.

Tärkein parametri on tiheys Kehruusidotun: 15 g / m 2-160 g / m 2. Se määrittää materiaalin paksuus. Leveys on myös eri arvoja. Päällysmateriaali - spunbond, jota käytetään maatalouden tarkoituksiin, tuottavat usein leveys 160 ja 320 senttimetriä.

On syytä huomata, että sen lisäksi, että tiheys tuotetaan ei-kudotut otetaan huomioon sellaiset tekijät kuin:

 • johtokyky. Sen täytyy olla alhainen.
 • Kestävyyttä ja joustavuutta. Muuten - miten kestävä materiaali kuormitettuna ja kuinka nopeasti palauttaa alkuperäiseen muotoonsa.
 • Murtokuorman.
 • Pakkasenkestävyys ja lämmönkestävyys.

Käyttö maataloudessa

Spunbond tuotetaan useissa muodoissa, riippuen kohteesta. Säädöt ja parantaa suorituskykyä saavutetaan avulla väriaineiden lisäämällä uutta kudosta, joka on saatu yhdistämällä ainutlaatuinen materiaali eri perusteet. Yksi Agrotextiles (toisin agrovoloknom). Se sisältää osan erityinen stabilointi, ultravioletti sammuvia ja estää hajoaminen materiaalin vaikutuksen alaisena auringon. Spunbond - päällysmateriaali tarkoitettu kasvinviljelyyn.

Aikaisemmin polyeteenikalvo käyttää tässä ominaisuudessa. Onko parempi spunbond tai filmistä? Jälkimmäinen verrattuna moderni analoginen on joitakin merkittäviä haittoja: ei hengittävä, romahtaa auringonvalo, sade kertyy kosteutta pinnalla, maaperä on kuiva. Sopimaton silppuavaa. Se tunnusomaista alhainen kulumiskestävyys, koska se on helposti vahingoittua terävät reunat kasvihuoneissa. Tietenkin polyeteeni suojata tuulelta, mutta viljelykasvien peitetty vaatii päivittäistä huomiota, mikä ei ole totta Kehruusidotun, jotka voidaan turvallisesti jättää taimet päivää seitsemästä kymmeneen. Kasveilla ei tapahtunut: sademäärät pour, antaa ilmankierto, tiivistyminen ei täytä. Kuitenkin paras ratkaisu olisi näiden aineiden yhdistelmästä, jossa käytetään niiden myönteisiä puolia.

Yksi erilaisia ​​Kehruusidotun agrovoloknom on musta, jota käytetään useimmiten maan kattamiseen. Tällaisessa agrovoloknom kasva rikkaruohoja, lisääntynyt maan lämpötila, säilyttää kosteuden, joka eliminoi puutarhuri jälleen kastellaan maa. Esimerkiksi merkintä "SF 60" on spunbond osoittaa, että sen tiheys - 60 g / m 2. Muuten, FMS sanoista "stabilointiaine vastaan ​​UV-valossa." Kasvihuoneisiin käytetään valoa pingotuskankaalla spunbond täydellisesti vuotavat ja vesi. Taimet kasvu nostaa valon kangas, joka ei aiheuta hänelle mitään haittaa.

Valkoinen punossidotun, jonka tiheys on 17 indikaattoreita, 30, 42, suojata vihanneskasvien jäätymiseltä, lämpötilan muutoksia ja tuholaisia. Tämä on melko suosittu materiaali kattaa kasvihuoneissa. Koska se on helppo käyttää, se voi kestää pitkän käyttöiän, se pidetään täydellisesti tahansa ympäristössä. Kasveja kasvihuoneessa hengittää hyvin, ne ovat suojassa tuulelta, sateelta tunkeutua sisälle.

Värivaihtoehtoa web riittävän kirkas ja tiheä (jopa 50 g / m 2) ja käytetyn koristelussa (ompeluun koteloihin, huonekaluissa, lääkintätarvikkeita).

Spunbond polypropeeni laminaatti on tunnettu siitä, että perusta ei oikeuta ilmalle ja kosteudelle. tiheys indeksi - 42-65 g / m 2. Se vaatii lääketeollisuudelle takia lujuus, jäykkyys.

Suuri kysyntä Kehruusidotun johti valmistajien kiinnostunut (kotimaisten ja ulkomaisten) vapauttamaan tällaista materiaalia. Useimmat kehruusidotuissa kotimarkkinoilla edustaa kiinalaiset tuottajat, jopa yllättäviä. Kotimaisten yritysten on tarjota "Himkor9raquo;" Geksa9raquo; "Sibur-Geotekstil9raquo;.

Hinta riippuu ei-kudotun kankaan ominaisuudet, valmistaja ja tarkoitukseen. Siten, pakkaus ohut kehruumenetelmällä 2,1 m * 10 m tiheys oli 17 g / m 2 on noin 150 ruplaa. Raina, jonka indeksi on 80 g / m 2 maksaisi 50 ruplaa juoksumetriä kohti. Väri ohut materiaali arvioidaan myyjän on 25 hieroa / rm. m.

Rullaa valkoinen ukryvnogo spunbond materiaali (150 n. M) tiheys oli 60 g / m 2 on noin 3600 ruplaa.

Asiakkaat ylistää spunbond, jonka ominaisuudet käsitellään artikkelissa, sillä laadukas suojamateriaaleihin pelastamaan sadon ehjä. Invasion rikkaruohot, usein kastelua ei ole enää huolissaan puutarhuri, vapauttaen arvokasta aikaa muuhun, tärkeämpiäkin asioita. Musta kehruusidotuissa suojaa kasveja kuuma auringonvalolta ja antaa heille tarvittavat varjossa ja mukavan ympäristön laadulliseen kasvuun.

Spunbond - suhteellisen uusi materiaali, joka on tullut suosittu, koska korkea laatuominaisuuksia. Se on homogeeninen rakenne, joka tarjoaa luoda suotuisat mikroilmasto regenerointi kasvihuoneissa. Se takaa jatkuvan ilman virtauksen ja tasaisen jakautumisen saostumisen helposti siirtää kosteutta. Koska helppous se ei vahingoita hauraimmatkin hedelmää. Se ei saastuta ympäristöä.

Mitä kehruusidotuissa: sovellus ominaisuudet ja katemateriaali

Viimeisen 10 vuoden vihannes kasvava ja puutarhanhoito työpajoja ja foorumeita, on olemassa aktiivista keskustelua etuja ja ominaisuuksia uuden suojaisan spunbond materiaalia.

Jo monet puutarhurit onnistuneesti käyttää materiaalia sivustoissa, mutta kaikki eivät ole tietoisia suuntiin sen soveltamisesta. Kun tämä tekniikka ei ole pysähdyksissä, ja valmistajat ovat jatkuvasti säätöjen sille, jonka avulla voit laajentaa luettelo tuotteista ja avaavat uusia mahdollisuuksia sovelluksen.

Mikä on kehruumenetelmällä ja missä sitä voi käyttää?

Saamaan paremman punossidottu, on tarpeen tutkia sen tuotantoteknologiaa. Tuote saatiin sulan polymeerin hienoja kuituja, jotka tulevat ilmavirtaan ja talletetaan web.

Tuloksena on kestävä, kulutusta kestävä ja pitkäikäinen ei-kudottu kangas, joka on löytänyt laaja soveltaminen, myös maataloudessa. Jatkuvaan käyttöön polymeerimateriaalin ultravioletti- auringonvalo teknologia, jonka sisällyttäminen sulaan agrovoloknom stabilointiaineita.

Puutarhanhoitoa käyttö agrovoloknom tiheys on 17 60-80 g / m2, riippuen välittömästi tarkoitukseen. Spunbond käyttää sekä avoimissa ja kasvihuoneissa.

Perinteisesti on olemassa kolme pääaluetta, joissa päällystysmateriaali spunbond voidaan käyttää: nopeuttaminen maaperän lämpeneminen ja vastaanottaa aikaisemmin itämisen, suojelu kasvualustaa kuivaus ja säästöjä kasvien kastelu suojaten ankara talvi sitkeys alhainen pakkasta. Kuitenkin sovellus ei rajoitu spunbond.

Spunbond ominaisuuksia ja piirteitä sovelluksen eri vuodenaikoina

Ennen kuin kuvataan vaikutus agrovoloknom kasvin kasvuun ja saanto muodostumista, on tarpeen harkita sen olennaisista ominaisuuksista:

 • hyvä hengittävyys (alempi tiheys, sitä voimakkaampi kaasu vaihto);
 • homogeeninen rakenne (taata tasainen jakautuminen lämmön ja kosteuden ja ylläpitää jatkuvaa mikroilmasto);
 • valoa läpäisevän (voi vaihdella riippuen tarkoituksesta);
 • korkea lämmöneristyskyky (myös suoraan riippuvainen tiheys);
 • alhainen ominaispaino, ei painostaa jopa nuoria versoja;
 • Korkea lujuus, kulutuskestävyys ja prässi vastus (joka tekee käytännön ja kestävä materiaali);
 • vastus sääolosuhteiden (ei muutosta sen ominaisuuksia lämpötiloissa -55-100 ° C);
 • ei altistu mädättäjäbakteereita ja muotti;
 • inertti erilaisia ​​kemiallisia yhdisteitä (torjunta-käsittely ei vaikuta tilaan materiaali);
 • Se ei ole myrkyllinen kasveille ja tulevaisuuden sato.

Esitetään ominaisuudet voivat vaihdella jonkin verran riippuen ja valmistaja ei-kudottua kangasta.

Käyttö Kehruusidotun on mahdollista milloin tahansa aikaan vuodesta. Keväällä sitä käytetään lämmityksen nopeuttamiseksi sängyt, jotta aikaisemman viljelykasvien. Samalla se suojaa taimia syntyneille alhaisen yön lämpötilat ja paluu pakkasta, palvelee siemenet ja nuoret versot suojaa linnuista ja jyrsijöistä, säilyttää kosteuden maaperässä ja hidastaa eroosiota, ne estävät vahvan kevään tuulet.

Lisäksi valkoinen spunbond tiheys 42 ja 60 g / m2, voi kattaa kehysten vuodetta, kasvihuone tai kasvihuoneessa. Tämä tarjoaa optimaalisen valon tasolla, ei ole lauhde, ja asettaa suojaa kylmää ja pakkasta raekuurot.

Puhkeamista kesällä agrovoloknom luotettava multaa materiaalia, säilyttää kosteuden, ylikuumenemisen estämisessä juuristo ja hidastaa rikkaruohojen kasvua. Lisäksi spunbond este useita vaarallisia tuholaisia ​​(esim., Ja etanoita ja medvedok).

Materiaalin käyttö puutarhanhoidossa (istutukset mansikka, karviaismarja, mustaherukka, karhunvatukka) vähentää astetta kehityksen aiheuttaman sairauden kanssa kosketuksiin kosteassa maaperässä marjoja. Tämä tarkoittaa lähinnä harmaahomeen, aiheuttava aine, joka on mikä tahansa maa.

Käyttäen spunbond syksyllä aika voi ulottua paljon hedelmiä viljelykasvien suojaamalla niitä äkillinen jäähdytys ja ero yön ja päivällä lämpötila. Siten on mahdollista pidentää kasvukautta, mikä on erityisen tärkeää Kaukoidän ja Siperian. Myös syksyllä agrovoloknom käyttää tehokkaasti valmistettaessa kasvien, talvehtivien avoimella kentällä, alentaa lämpötilaa.

Ajoissa kansi kudotun monivuotisten kasvien mahdollistaa täydellisen siirtymisen vaiheeseen syvää lepoa ja toimii luotettavan suojan juuristo ensimmäisen halla, kun ei ole lunta.

Talvi kehruusidotuissa suojaa podzimny viljelykasvien taimien hedelmien ja marjojen viljelyyn, koristekasvit siirtämistä ääri: äärimmäiselle kylmyydelle, ettei lumi, voimakkaat tuulet, jään muodostumisen crust jälkeen sulaa, pullistumia juuristo.

Vuodenajasta riippumatta agrovoloknom käytetään kasvihuonevihannestuotantoa, jonka avulla on mahdollista laajentaa liikkeeseen vihanneksia. Myös lepää kehruusidotuissa vuoteet jää puhdas ja kaunis hedelmä tomaattien rot kehitystä on poissuljettu.

Tietenkin eri teoksia käytetään erityyppisiä katemateriaali, jolla on näiden tai muiden ominaisuuksien. Maatalouden tuottaa valkoinen, musta ja bicolor kehruumenetelmällä eri tiheydet.

Valkoinen kulkee auringon säteet ja kasvien se menestyksekkäästi kehitetty. Musta, päinvastoin estää kasvien kasvua, niin käytetään multaa kansi.

Spunbond alue ei rajoitu lajeihin eri valmistajilta on omat tiheysvaihteluista ja mielenkiintoisia ratkaisuja muodossa lopputuotteiden (suojavyöhykkeet, puunrungot, pehmeät säiliöt) teollisuuden ja yksityisten puutarhanhoito.

Spunbond tai polyeteenikalvo

Ehkä jotkut kuljettajien on edelleen epäilyksiä siirtymistä ei-kudottu kangas. Monet jatkuvat talvella suojien ja kasvihuoneissa käyttää muovia. Alentamalla kysymys, meidän on ymmärrettävä, että parempi spunbond tai elokuvan?

Tämän analyysin perusteella voidaan päätellä, että polyeteenikalvo on vanhentunut materiaali voi luoda optimaaliset olosuhteet kasvien kasvulle ja kehitykselle.

Valmistajat ja vähittäismyyntihinta

Johtavat merkit kuitukankaan maataloudelle ovat LUTRASIL (Freudenberg, Saksa), Agril (Avintiv, Ranska), Agrotex (GK hex Venäjä), agriinin (UNISPAL, Ukraina) ja kasvien Protex (Puola). Venäjän markkinoilla voi ostaa mistä tahansa valmistajan spunbond virallisia edustajia ja aluejohtajat tai puutarhanhoito myymälöissä.

Maatilojen kattaa materiaali, jota myydään rullina 100 m tai enemmän, useimmat vaati leveys 160 tai 320 cm. Jotta suunnittelu tuotteen mitat vaihtelevat. Tarpeisiin kuljettajien valmistajat tuottavat lehtiä pituus on 10 metriä.

Internetissä löydät erikoisliikkeitä tarjoavat Kehruusidotun valmistajan hinta, kun tukkukaupan liitteenä lisäalennuksia. Vaikka vähittäiskaupan on täysin hyväksyttävää yksityinen loma-asunnon. Muodostumista neliöhinnat vaikuttaa materiaalin tiheydestä ja tyyppi spunbond.

Tukkumyyjien keskimääräinen hinta punossidotun, jonka tiheys on 42 g / m2, 3- 6 RUB / m2, tiheys 60 -. 80 g / m2 kustannus 7-12 hieroa / m2 .. Keskimääräinen myyntihinta (at 2016 vuosi) pakkauksen rainojen välillä 10 m 170 (leveys 320 cm, tiheys 17 g / m2) 550 ruplaa. (Leveys 320 cm, tiheys 60 g / m2).

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin