Spirea vangutta valokuva

Spirea Vangutta - Olet siro puutarhassa

Kukinnan upea pensas muistuttaa lumivalkoinen pilvi, mutta ei taivasta, mutta maan päällä. Lisäksi pallomainen kukinnot kätkeminen oksat pensas, se on myös ylellinen kauneutta lehtensä, maalattu molemmin puolin eri sävyjä vihreä (top - pimeässä, ja pohja - valossa), joka syksyllä korvataan vihreän värin oranssinpunainen. Joskus kuulet Spiro virheellisesti kutsutaan "mesiangervon", koska samankaltaisuutta kasvien keskenään. Itse asiassa ne eivät ole edes "perhe", kuten spirea Vangutta - pensaat, ja Mesiangervo - yrtti. Todistamaan tätä kaunis kasvi, on välttämätöntä tietää, kuinka istutus ja hoito.

Tämä sitkeä laji käynnistettiin Ranskassa risteyttämällä kaksi kasvattajat jo lajit - Spirea Spirea Kantonin ja kolmilapaiset. Korkeudella uusien lajien enintään 2 metriä. Kukinnan pensas oksat täysin salata tasainen kukintoja sateenvarjo tyyppi, jotka ovat yleensä maalattu valkoinen - valokuvapaperille grade "Lumikki."

Mutta on myös vaaleanpunainen väri kukkia. Se on väri Spirea Vangutta, lajikkeet nimeä kantava "vaaleanpunainen jään".

Tämä pensas on vaatimaton maaperän ja maan, jolle se kasvaa, vaikka asiantuntijoiden mukaan paras Spirea kasvaa hiekkamaassa, mutta ei alueilla, missä korkea kosteus maaperän - jos hoito on paljon monimutkaisempi.

Suositukset maisemasuunnittelijoille

Kauneus koriste pensas on pääsyy siihen, että suurin osa Spiro Vangutta maisemasuunnittelun istutettu osana hedge. Kuitenkin sama maisema suunnittelijat suosittelevat istuttamalla tätä pensas, ja pankit tekojärviä alueella (esim lampi), jossa he tulevat pienoiskoossa analogi itkuraita, lyhyt, tai aidan.

Alkuperäinen ja näyttää todella hyvältä yhden Bush Spiro Vangutta, istutettu keskellä kukkapenkkiin, tai nurmikon edessä talon (cm. valokuva).

Kopio koristepensaat voi olla sekä siemeniä ja pistokkaita. Siemenet ennen istutusta maaperään itää ei ole välttämätöntä. Ne kylvetään kuivassa maassa (cm. valokuva), Jonka pitäisi olla rakenteesta rikkaita omalla alueella. Se on ensimmäinen pintalevy multaa sekoitetaan kompostiin ja torfokroshkoy - jättäen vain kastelua. Kun siemenet antaa taimet ja ituja päästä korkeus 10 cm, heidän täytyy sukeltaa. Lasku on pysyvä paikka suorittaa seuraavana keväänä.

Kuitenkin, siementen itävyys spiro Vangutta hyvin pieni (vain 5%). Siksi pensaat levittävät pistokkaita usein.

Jotta saadaan korkealaatuinen pistokkaat otetaan vain vahva, voimakas versoja, jotka leikataan pois pensaasta, kahden viikon kuluttua nuutuminen kukkia. Sitten pistokkaat on laittaa säilytysastioihin, joissa on substraatin aikaisemmin valmistettu seoksesta hiekkaa ja torfokroshki otetaan yhtä suureen osaan. Kontit asetetaan kasvihuoneeseen olosuhteissa, joissa hoito on jatkuvasti ylläpitämään korkea ilmankosteus. Seuraavat jousi, kasvit voidaan istuttaa avoimella alueella paikassa niiden jatkuva kasvu, esimerkiksi, osana suojauksen.

Istutus Spiro Vangutta ja hoidon ensimmäisenä vuonna

Riippuen kun haluat miettiä kukinnan pensas, valitaan ja sen saapumisaika maaperään. Jos haluat, kun olet tyytyväinen Spirea kevään kukinnan sen istutus on tehtävä syksyllä, kun Bush heittää kaikki lehtensä. Sitten hän kukoistaa huhti- ja toukokuussa. Jos haluat nähdä silmut spirea Kesällä se voidaan istuttaa keväällä ja syksyllä. Tärkein vaatimus on noudatettava, istutus olisi suorittaa joko ennen kukintaa silmuja (jousi) tai sen jälkeen täydellinen nollauksen lehtiä (lasku).

Jos sinun pensaat kukki syksyllä, sen istutusta pitäisi tehdä keväällä, mutta ennen ensimmäistä lehdet ilmestyvät oksilla Spiro.

Poista ensin ne juuret ovat:

 • kuivettuu;
 • Se on vaurioitunut louhinnan;
 • iski kasvien taudin.

Jos et ole kaivettu ennen istutusta pensaita ja osti niitä säiliöissä, kuten kuvassa, ei ole tarpeen vapauttaa juuret kuivalla maalla. On parempi täyttää kolme tuntia säiliön vedellä, jonka jälkeen laitos on helppo poistaa laatikosta, ja hoito siirretyn pensaiden huomattavasti yksinkertaistettu.

Ennen istutusta spiro Vangutta tarpeen valmistella kasvi reikä, joka on tarpeeksi syvä sovi sen kasvien juurien, ja salaojakerroksen, ja kerros lannoitetta muodossa tofokroshki, sekoitetaan komposti. Tarkemmin sanottuna, syvyys lasku kuoppa on suurempi kuin pituus kasvi, noin 0,2 metriä. Kuivatus kerros on valmistettu hiekkaa ja soraa tai murskattua kiveä. Koko maa louhittu lasku kuoppa kaivamisen aikana, ennen nukahtamista takana reikä on tarpeen multaa, sekoittaa se hiekalla ja komposti. Sitten maaperään noin taimia on hyvin tiivistetty ja runsaasti kasteltava. Tässä tapauksessa on huomattava, että taimet ei voida kastellaan kylmällä vedellä, ja ainoa, joka on huoneen lämpötilassa.

Yksinkertaisuudesta huolimatta tämän koriste pensas, sopimattomasta hoidosta (esim kun liikaa kastelua maaperään) voi johtaa siihen, että Spirea voi vaikuttaa tuholaisten kuten:

Jos huomaat ensimmäisiä merkkejä tappion nämä hyönteiset pensaat, sitten heti poistaa oksat lehtien, johon ne on ratkaistu, ja polttaa ne, ja koko kasvi on käsiteltävä fungisidi.

Pohjimmiltaan, sinun täytyy tehdä grooming spirea Vangutta säännöllisesti, mutta ei liikaa vettä, samoin kuin karsimisesta. Tällaiseen koristepensaat syksyn muodostaen kruunun karsimisesta on edellytys terveen kasvin kasvua ja sen riehakas Bloom. Älä pelkää leikata versoja, koska tämän toimenpiteen jälkeen kasvin hyvin nopeasti antaa uusia versoja, jotka kukkivat paljon upea kuin vanhat oksat.

Jos aikana talvehtiminen kasvi kärsi ankaran pakkasen, vinkkejä sen oksat, seurauksena jäädyttämisen, voi kuolla. Nämä näivettynyt ampuu sitä on pakko poistaa keväällä ennen ensimmäistä lehdet Spiro.

Normaalille kasvulle ja rehevän kukinnan Spiraea Vangutta tuottamaan riittävästi vain yksi lannoite ympäri vuoden. Tänä keväänä maaperään täytyy tehdä monimutkaisia ​​lannoitteita.

Istutus ja hoito spirea Vangutta tontille

Kukinta spirea Vangutta ei jätä välinpitämättömäksi ei kokenut puutarhurit, aloittelijoille tai amatöörejä sadon. Ja se ei ole vain hämmästyttävää, täynnä valkoisia kukkia versoja, mutta tässä vaatimaton koristepensaat, yksinkertaisuus istutuksesta ja hoidosta spirea Vangutta. Erilaisten spirea kasvanut 1868, ja se on saatu ponnistelujen ansiosta jalostajien ristissä kasvien spirea Kantonin ja kolmen terä. Tuloksena saatiin kasvi 2 metrin kruunu, joka kääntyy kukinnan vaiheessa puhtaan valkoisia kukkia täynnä versoja.

Massa avaaminen silmut spirea Vangutta on kesä- tai heinäkuussa, jos kevät on pitkä ja melko kylmä. Samaan suotuisissa olosuhteissa pensaassa spirea elokuussa, kukintoja uudelleen näkyviin, mutta ne ovat paljon pienempiä kuin ensimmäisellä kerralla.

Jos XIX vuosisadalla kasvitieteen onnistui saamaan vain Spiro Five-valkoisia kukkia ja tumman vihreät lehdet, mutta tänään on lomakkeita vaaleanpunainen ja kaksinkertainen kukkia, sekä koukeroinen kirjava lehtineen.

Se ulottuu käytön spirea maiseman suunnittelu ja laajentaa ympyrä ihailijoita tämän hämmästyttävän kasvin.

spirea vaatimukset Vangutta maahan ja laskeutumispaikan

Todella runsas kukinta spirea Vangutta mahdollista saavuttaa vain sillä edellytyksellä, että kasvit saavat tarpeeksi auringonvaloa. Jos suojaus Spiraea pensaat tai irrottaa pysyy varjoissa, odottaen talletukset valkoisia kukkia versot eivät ole sen arvoinen. Loput kasvi on vaatimaton ja erityistä huolta laskeutumispaikan ei tarvita. Kasvava ja hoito spirea voidaan edelleen yksinkertaistaa, jos luo optimaaliset olosuhteet kasvulle pensaita.

Kuten kaikki edustajat perheen spiro Vangutta suurempi mieleen löysä, hyvin valutettu maaperän kohtalaisia ​​määriä ravinteita ja happamuus välillä 6 ja 7 yksikköä.

Paras maaperä - sekoitus kahdesta osasta SOD maa, yksi osa hiekkaa ja sama määrä alankoalueiden turpeen:

 • Tiheä savimaata tai musta ennen istutusta spirea make turvetta tai hiekkaa.
 • Huono hiekkamaassa rikastettua orgaanisen humus ja kivennäisaineita.
 • Liian happamia maa-alue on tarpeen deoksidoida.

Istutus spirea Vangutta ja hoitaa taimia

Sillä pensaat spirea parempi syksyllä istutusta. Jos istutettu taimi maahan vasta lokakuun puolivälissä et, voit tehdä sen keväällä, kunnes mehu syntyy liikettä. Jopa suuret pensaat spirea Vangutta hyvin sopeutunut elinsiirron jälkeen. Tärkeintä on ajaa ulos uuteen paikkaan kasvin:

 • Se oli tarpeeksi tilaa juuristo;
 • ei puutu ravintoa ja kosteutta;
 • ehtinyt juurtua ennen pakkasta.

Pääsääntöisesti koukuttava taimi paljasjuuristen kulkee kivulias, mutta nuori pensaiden, laski sivuston konteissa ja kulkeutuu maaperään tomppeli maan, kun he menevät kasvuun. Siksi istutus ja hoito spirea tässä tapauksessa on paljon yksinkertaisempaa, ja istuttaa pensas milloin tahansa lämpimänä vuodenaikana.

Korkeat pensaat Tämän tyyppinen sopii yhden laskeutumiset sekä käytettäväksi suojaukset. Ja itse asiassa, ja toisessa tapauksessa, kuopan alle spirea tilavuuden tulisi olla 20-25% enemmän kuin taimi juuristo.

Olisi pidettävä mielessä, että alareunassa lasku kuopan säädetään valuma-kerroksen paksuus on 7-20 cm, riippuen maaperän ja pohjaveden.

Jos pensas spirea Vangutta käytetty:

 • yhdessä istutus kuoppaan kasvit on syvyys on 50 cm ja halkaisija;
 • Ryhmä, etäisyys vierekkäisten taimia ei saisi olla pienempi kuin 0,7-1,5 metriä.
 • suojaus Spiraea, kuoppa kaivettiin laskeutuvat etäisyydellä puoli metriä yksittäisten kasvien ja vierekkäisten rivien.

Hoito spirea alkaa heti istutuksen jälkeen. Puunrungot ovat hyvin tiivistetty ja kastellaan lämpimällä vedellä niin kostuttaa koko juuristo holkin. Vesivarojen säästämiseen maaperän alla kruunu turpeen multaa.

Hoito spirea pensaat Vangutta

Kaikkia toimenpiteitä viljelyyn ja hoitoon spirea Vangutta alennetaan säännöllistä kastelua, rikkakasvien ja irtoaminen maaperän matala puunrunkojen, karsimisesta ja lannoitteita. Kuiva kausi, ja myös leikkauksen jälkeen pensaat spirea kastellaan niin, että maaperä oli märkä syvyys on noin puoli metriä.

Kitkeminen ja irtoaminen maaperän parantaa ilmastus maaperän, kasvin saavat enemmän vettä, ruokaa ja happea. Määrän vähentämiseksi kasteluveden voidaan käyttää maan kattamiseen.

Spiraea suojaukset tämäntyyppinen helppo kuljettaa terveys leikata, mutta on tärkeää muistaa, että nuput kehittyä versoja toisen elinvuoden, eikä sen pitäisi vaikuttaa sadon. Mutta kukinnan jälkeen, mikään ei estä puutarhuri leikata versoja kuihtuneet ja vanhoja, ja kaikki lyhentää vaikea munuaisten, josta uusi haara on voimakas. Aika terveys karsiminen oksat poistetaan yli 7-vuotiaat, sivuoksat, kruunu varjostusta ja ampuu jälkiä taudin esiintyminen ja tuholaisia.

Poistamisen jälkeen heikko ja estää kasvun versoja pensas spirea nopeasti palautettu. Ei vaikuttaa voimakkaasti kasvien ja jäädyttämistä. Silloinkin kun jäätyneet versoja leikkaamisen jälkeen vihermassa aloitetaan pian.

Tukeakseen voimia Bush ennen kukinnan juuret antaa kattavan kasveja koristekasvit. Sama kastiketta ei loukkaantunut, ja ennen puhkeamista kylmällä säällä.

Spirea maiseman suunnittelu: Kuvat ja käyttöesimerkkejä

Yleisimmin käytetty laitoksissa tämän lajin löytyi suojauksiksi hengessä, ei ainoastaan ​​auttaa piilottaa sivuston uteliailta katseilta, mutta myös tulla todellinen koriste.

Volume pensas roikkuvat versot näyttävät hyvältä verrattuna muihin koristekasvit kuten lila tai chubushnika. Spirea pensas Vangutta hyvä ryhmässä, ja yksi lasku. Hän ei koskaan menettänyt ja tulee keskustan tahansa koostumuksen.

Hyviä naapureita varten spirea Vangutta siepata viestikapulan sukulaisia ​​kesän kukinnan.

Valokuva spirea maiseman suunnittelu voidaan arvioida sen yleisyys ja korkeat koristelu kasvien eri vuodenaikoina. Kevättalvi pensaat peitetty kauniin vihreä tai kirjava lehtineen, jonka jälkeen runsas, kestävät jopa kolme viikkoa kukinnan. Ja vaikka se spirea Vangutta ei menetä viehätyksensä. Syksyyn sen lehdet muuttuvat eri sävyjä keltainen, oranssi, punainen ja violetti paksu.

Yksityiskohtainen kuvaus valkoinen Spiraea vangutta

Spirea Vangutta - on pensas erilaisia ​​koko muodon ja värin kukinnot. Se eroaa ja ajoitus kukinnan ja sen kesto. Korkeus pensas voi olla jopa kaksi metriä korkeita. Halkaisija kasvit voivat myös kasvaa 1,5-2 metriä. Spirea tämäntyyppistä on erittäin vaikuttava ja kaunis kukinnan. Kukinta on niin kaunis ja upea, joka ei jätä välinpitämättömäksi lähes mitään ohimennen mies. Yksityiskohtainen kuvaus Bush, ja kuvia löytyy alla.

Kuvaus Spiraea Vangutta erityistä huolellisuutta

Kukinta alkaa yleensä toukokuun puolivälissä tai alussa kesäkuukausina. Kesto se on kaksi kolmen viikon ajan. Railakas Bloom luo rehevä valkolakit, minkä vuoksi useimmat versoja roikkua muodostaen kaaren.

spirea Vangutta

No näyttää pensas yhden laskeutumisia, ryhmissä tai yhdessä muiden koristekasvit.

Versot spirea pitkä tummanruskea. Kukat ovat valkoisia.

Sinänsä kasvi on melko vaatimaton pensas. Siksi hoito spirea ei vie paljon vaivaa. Se on kasteltava harvinaisia, mutta vuolaasti. Taajuus kastelu - kahden viikon välein. Älä missaa tätä kuvaajaa, koska Bush tottuu tietynlainen kastelun ja vähitellen mukautuu. Näin ollen, se voi suuria määriä ja parempaa laatua imeä tarvittava määrä vettä, joka menee kehitystä ja muodostumista kasveja.

Optimaalinen määrä vettä on noin 20 litraa (kaksi kauhat). Mutta pitää muistaa, ilmasto-olot, sillä sää vaikea ennustaa. Erityisen sateinen kuukautta kastelua vähennetään, ja joskus ei ollenkaan on kasteltava. Tämän vuoksi on tarpeen tarkkailla maaperän kosteutta. Erityisen kuuma ja kuiva kesäpäiviä kastelua nostetaan kerran viikossa.

Tarkkailla lämpötilaa ja valaistusta mahdollistaa holkin muodostamiseksi riittävä määrä energiaa laajennettu kukinnan ja rehevä.

Jos suojaus Spiraea pensaat tai irrottaa pysyy varjoissa, odottaen talletukset valkoisia kukkia versoja ei ole tarpeen

Spirea rakastaa auringonvaloa ja sietää täysosuman auringon säteet. Kasvi on vaatimaton ja ei vaadi erityisalueille, mutta on otettava huomioon tällainen termofiilisten kasvien. Paras paikka spirea on lyhyt pritenenie kun maksimilämpötilat päivän. Koska kasvi voi olla hieman ylikuumentunut, jos koko ajan alle paahtavan auringon. Kun luot varjossa kasvi voi levätä kunnolla ja saada voimaa.

Kuten on käynyt selväksi, Bush rakastaa auringonvaloa ja valaistus on erittäin tärkeä seikka. Hyvin valaistu paikka Spiro mahdollistaa suoran kaikkia ravinteita kasvun ja toiminnan kukinnan.

maaperän ja lannoitteiden vaatimukset

Vangutta suotavana, että maaperä oli löysä, hyvin vuotaa ilmaa. Happamuus on aikeissa spirea 6-7 .

Parhaat vaihtoehdot maaperä Bush tulee olemaan sekoitus:

Jos kasvi on istutettu maahan, joka on tai multa chernozem, Tässä tapauksessa sinun täytyy lisätä pieni määrä turvetta tai hiekkaa.

Jos maaperä on huono, Sitten sen normalisointi voi lisätä humusta mineraalilannoitteet.

Parhaan kukinnan spirea Vangutta, olisi lisättävä kolmoissuperfostaatin valmistuksessa ravinteikkaassa maaperässä

Vangutty sisältävät lannoitteet ovat myös tärkeä kriteeri. Lannoitteita tulisi tehdä vähintään kerran kasvukauden aikana kasvien. Lannoitteita on elintärkeää aikana karsinta, sekä kesällä että talvella.

Sopivin lannoite on monimutkainen mineraali- ja orgaaniset. On myös suositeltavaa lisätä superfosfaatin.

Määritettäessä muodossa lannoitteen valinta olisi annettava rakeinen lannoite, joten ne on kyky liuottaa pitkä ja asteittainen assimilaatio kasville. Tämä mahdollistaa pidemmän ajan tarjota voimalaitokselle.

Yksi vaarallisimmista tuholaiset ovat hämähäkkipunkit. Ensimmäiset merkit tappion kasvin: ulkonäkö hämähäkinseitit, kellastumista ja kuivaus lehtiä levyjen. Ei voi olla pieniä reikiä lehdet ja kukinnot. Hengenpelastus- on toteutettava mahdollisimman pian. Käytä hyönteismyrkyt kuten fosfamidianalogit tai Malationi.

Spider punkki koskettaa monia kasveja (karviaiset, viinirypäleet, henki, vadelmat)

Pensas myös vahingoista ja kirvoja. Haitallinen hyönteinen imee mehut apikaalisella meristeemit ja nuppuja. He rakastavat vahingoittaa nuoret versot. Hyvä valmiste on Pirimor.

Tehdas sairaudet ja vaurioitunut. Nämä sairaudet ovat samat kuin useimpien Puutarhakasvien. Tämä voi olla hometta, perunaruttoa, ja muita sairauksia peronosporosis.

Tässä tapauksessa sinun on heti auttaa kasvia. Käsitellä torjunta-aineiden osalta.

Sopivin aika istutus pensaat on syksyllä. Koska laitos selviää talven aikana, ja keväällä alkaa aktiivisesti kasvaa ja kehittyä. Kevätkylvön on myös sallittua, mutta sinun täytyy olla aikaa ennen mahla virtaa kasvissa.

Spirea Vangutta lasku auki maahan voidaan suorittaa keväällä ja syksyllä, ja tehdä se paremmin kuin koskaan nuppuja tai lehdet putoavat kokonaan

Taimi on hyvin juurtua ja alkavat kasvaa. Mutta se on otettava huomioon samanaikaisesti:

 • aukon koko - 50-50 senttimetriä
 • alareunassa lasku kuopan pitäisi panna Kuivatus 10-20 cm paksuus
 • juuristo Sen pitäisi tilava istuvuus kaivettu kuoppa
 • välimatka pensaat Se vaihtelee 0,5-1,5 metriä
 • siten, että laitoksen ei ole pulaa ravinteita ja tarvittavat kastelu
 • pensaassa Sinun täytyy kypsyvät versoja ja muodostavat hyvän juuriston talvella

Spiro paljasjuuristen istutus on vähemmän hyvin siedetty kuin suljettu. Mutta jos et kaiken ajoissa, ja avaa juuristo on hyvin tottunut.

Voit Vangutta kukoisti erinomaisesti ja tyytyväinen kauneudellaan, on tarpeen tarjota hyvää hoitoa. Hän on ajankohtainen kastelu ja muodostumista kruunu kasvi. Bush ylimääräinen energia ei tuhlata tarpeettomia elpymistä ja paranemista solujen ja kudosten Meidän täytyy poistaa kuivataan ja vahingoittuneet versot. Suoritettuaan tämän toimenpiteen, Bush oksat ja tulee nopeasti loistavaa. Tämä spirea kukkivat ylenpalttisesti.

On luotava multaa kerros juuristo, ja ajoissa taistelemaan ja toteuttaa ehkäiseviä toimenpiteitä tauteja ja tuholaisia ​​vastaan.

Lisättyjä Vangutta kautta siemenet, pistokkaat, ja jakamalla Bush kantoja.

Levitys siementen Spiraea on pitkä ja työläs prosessi. Kuten kaikkien viljelykasvien Vangutty siemenet eivät säilytä lajiketunnistettavia. Tämä menetelmä soveltuu jalostukseen uusien lajikkeiden.

Tätä tarkoitusta varten, erityisesti valmistettu pistokkaita. Leikata pistokkaat tarvitsevat vuosittain versoja. Karsinta tehdään kesäkuun lopulla. Lukumäärä silmut yhdellä kahvan tulisi olla noin 5-6 . Jos spirea kukkii kesällä, leikkaaminen pistokkaat pitäisi tehdä heinäkuussa. Paremman juurtuvat pistokkaat voidaan liotetaan Alpin, kornevina, IAA ja muita huumeita.

Kahva kummallakin spirea olisi 4-5 lehdet

Voit myös luoda kasvihuone olosuhteet pistokkaita. Ulkona pistokkaat paremmin zamulchirovat ja laittaa Tenek.

Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen. Voit tehdä tämän kaivaa henki, irti maasta ja löytää paikka erottaminen Bush. Yksi jako olisi 3-4 hyvin kehittynyt paeta.

Istutetaan pensaita Näin saatu Spiraea Vangutta voidaan valmistaa etukäteen istutus kuoppaan, jossa hedelmöittynyt maaperän, ja kuivatus on

Tämä olisi tehtävä syksyllä. Istutusreiän valmistettu etukäteen. Istutuksen jälkeen pensaat runsaasti kasteltava.

Suorittamiseksi lisääntymiselle valinnassa vahvin Bush paeta ja painoi sen maaperään. Tässä tapauksessa, kosketuskohdan maanpinnan kanssa paeta tehdään viilto on oksa. Escape kiinteät henkselit tai kiveä ja täytettiin maaperään. Kosketus maaperän paeta on kostea.

Syksyllä kappaleen kerrostamalla spirea Vangutta antaa tuloksen - paikalle viillon muodostettu lisäksi juuristo, ja uusi puu voidaan erottaa ja istutetaan

Toisintaminen tällainen menetelmä suoritetaan keväällä, ja puolivälissä syksyllä paeta jo muodostunut juuria.

Kuten aiemmin mainittiin, Vangutta vaatimaton kasvi. Se on hyvin siedetty elinsiirtoa.

Paras aika elinsiirron olisi alkukeväästä, kun alkoi liikkeen mehua ituja. Spirea on siirretty osaksi valmis reikään ja runsaasti kastellaan.

Syksy elinsiirron pensaat on suoritettava ensimmäisen vuosikymmenen syyskuun, jotta spirea aikaa juurtua ja talvehtivat hyvin.

Kesällä siirto-toivottuja. Tällöin laitoksen on annettava Tenek ja ylläpitää kostea maaperä.

Luokittelu ajoitus kukinnan spirea

Vangutta on termi viittaa Keväällä kukkivat kasvit. Tähän ryhmään kuuluvat myös spiro Grey, Argut, nipponskoy.

Tämäntyyppisessä spirea kukkia valkoinen, että kukkivat vanha puu keväällä. Muoto Bush ja rehevä pallomainen.

Myös letnetsvetuschie kasveja, jotka sisältävät Japani Spiraea, Bumolda, Ivolistye. Kukinta tapahtuu niiden kesäkuukausina nuoria versoja.

Yhdessä muiden kasvien

Spirea tietyn lajin alkaa kukkia samaan aikaan, kun syreenit alkavat kukkia. Jos kasvi pensaita lähellä lila, se luo alemman tason kukinta koostumuksen.

Vangutta painotetaan kaunis violetti värisävyjä sen valkoiset ja rehevän silmut.

myös spirea näyttää kaunista yhdessä havupuita ja kasveja, jotka ovat kauniita koriste lehtiä.

Sovellus maiseman suunnittelu

Spirea kaikenlaisia ​​ovat olennainen osa luoda kaikkein tyylikäs koriste-sävellyksiä. Ne käyttävät maisema suunnittelijat koristamaan nurmikoille ja kulkutiet. Spirea luo kaunis näkymä altaat ja suihkulähteet.

Leviäminen pensas spirea sopiva laskeutuu vihreä nurmikko, kiskoilla, lähellä uima-allasta ja suihkulähteitä

Vangutta kauniista rehevän kukkii valkoisen värin koristella tahansa kukkapenkkiin ja puutarhoissa.

Pensas on suuren suosion puutarhurit ja ystäville puutarhakasvit. Spirea Vangutta vaatimaton kasvi eikä vaadi erityistä hoitoa. Asianmukaista hoitoa on helppo saavuttaa runsas kukinta ja kaunis.