Spatula laattojen liitosten injektointiin

Spatula laattojen liitosten injektointiin

Kuminen spatula nivelten injektointiin: lajikkeet, sovellus

Laatoitettu laatta täydennetty näkymä antaa laatoitusliitosten pätevä, siististi toteutettu injektointi. Tämä on viimeinen kosketus, johon vaikuttaa kokonaisvaltainen työn vaikutelma. Jotta vältyt liitokset eivät vahingoittaisi vastuullista toimintaa onnistuneesti, tarvitaan hyvä työkalu. Tällainen sopeutuminen on spatula nivelten injektointiin, mikä auttaa lopettamaan korjaustyöt kylpyhuoneessa.

Työn tulos riippuu oikein valituista injektointilaitteista, joten on tärkeää tietää eri lastatyyppien tyypit, ominaisuudet ja niiden hoito. Työkaluista voi tulla universaali hankinta sekä alkeiskouluttajalle että ammattihenkilölle.

Työkalun kuvaus troolausta varten

Tavallisesta metallipinnoitteesta ja maalauskollegoista on spatula nivelten saumoille, joka on valmistettu kaikesta seoksesta valmistetusta kumiosasta, jossa on leikatut reunat, kuten veitsen terä. Materiaalin plastisuus ja lastan taipumisen mahdollisuus antavat:

 • varovasti työstää varovasti koristepintoja ilman pinnan vaaraa;
 • helpottaa huomattavasti työtä vaikeasti tavoitettavien paikkojen sulkemisessa suunnittelun ominaisuuksien vuoksi.

Kumilastan erottuva piirre, päinvastoin kuin maalin analoginen, on työkalun suuri koko, jonka työkanka on 80 cm. Tässä työssä tämä tekijä luo etua, koska se kiihdyttää injektointia huomattavalla seinien tai lattian pinnalla. Usein käytetään hyvin pieniä malleja, jopa 4 cm, sopivia kulmien käsittelyyn, vaikeisiin paikkoihin.

Mukavuussyistä, kumi lastalla tai puinen varustettu muovinen kahva, joka vastaa yleistä valoisuutta, sitkeys työkalu on sovitettu injektointi laatat eri viimeistely koostumukset seosten muodossa sementin tai epoksia. Lajikkeita ilman kädensijaa sovitettu laastin kulmissa, monimutkainen syvennyksiä ja muut kovat päästä alueille.

Rakennus- ja korjaustöissä on käytetty kumisaksia:

 • laattojen maalaukseen, parkettiliitokset;
 • rakennuksen seoksen jäänteiden poistaminen.

Teokset ovat monimutkaisten viimeistely- tai restaurointityökaluina, joten pinnan pitäminen ilman naarmuja tai muita vaurioita on tärkeä tekijä. Eri kokoisia laitteita käytetään hoidetun tason koosta riippuen.

Pieni hinta useista kopioista välineistä mahdollistaa niiden harkitsemisen kulutettavan materiaalin. Kumi on ihanteellinen materiaali korkealaatuisille materiaaleille tiheille ja luotettaville injektointiliitoksille.

Spatulaulaite on ensi silmäyksellä niin yksinkertainen, että se näyttää mahdottomalta pilata instrumenttia. Käytännössä kuitenkin käy ilmi, että yksityiskohdat ja ominaisuudet vaikuttavat työn mukavuuteen ja tuottavuuteen:

 • kahva. Olisi sovitettava jatkuvaan käyttöön sopivalla tavalla, joka ei salli käsien käsittelemistä troolausseoksella. Kädensijan muoto helpottaisi puristusta lastalla, täyttämällä liitoksen tai liitoksen laatta. Riittävät paineet tiivistävät koostumuksen, lisäävät tuottavuutta.
 • kumilevy. Muoto, tiheys, muovi ominaisuuksista tulee olla esteetön kokoelma ylimääräisen seoksen laatat jälkeen injektoinnin, ja kavennettu - pakottaa laastin jopa kulmissa. Puhdistus pinnan on oltava täydellinen, ilman mahdollisuutta täyttää huokoset ja pieniä halkeamia.

Spatulien kumi- ja kumikangas ovat ulkoisesti samanlaisia, mutta eroavat huomattavasti kulumiskestävyydestä ja kestävyydestä. Kumin monipuolisuus on veden kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. Kumi ikääntyy nopeasti ja hajoaa tai muuttuu hauraaksi ja katkeaa.

Kumiastio Kumiastio Monikerroksinen kumilastat

Näiden laitteiden joukossa voi olla erilaisia:

 • muodossa: suosio tulee ensiksi trapezoidisella kumisaksella, jota seuraa suorakulmainen, sitten suorakulmainen, pyöreällä reunalla, kahdeksalla ja kiilamaisella;
 • värin mukaan: kumien päävärit ovat mustavalkoiset. Tämä ei ole vain väri, vaan heijastaa kankaan jäykkyyttä. Vakavampi on musta versio. On tehokkaampaa tiivistää laastin, jolloin ei ole tyhjiöitä. Valkoinen versio on lempeämpi, pehmeämpi, sopii liitosten viimeistelyyn sekä laattojen liitoksiin;
 • kynätyypeillä: Monissa instrumenteissa on puolisuunnikkaan muotoinen kahva. Tämä on kätevä vaihtoehto, mutta katsovat, että kahvan kiinnike edesauttaa työn tehokkuutta. Tällaisten mallien hinta on korkeampi. Valinta riippuu työn määrästä ja sovelluksen voimakkuudesta. Löydät myös lisävarusteita työkaluille, joissa on puukahvat tai pidikkeet, sekä kiinteä kangas ilman kahvoja;
 • tarkoitukseen: hankaus ja kiinnitysliitokset: Sementti- tai epoksiesteen täyttöliitokset suoritetaan tärkeimpien spatulaalityyppien avulla. Leikkaus on tehty pyöreällä muodolla varustetulla erikoisella kumirastalla. Tällainen lajike otettiin käyttöön Kiilto, ja sitten muut valmistajat alkoivat lisätä samankaltaisia ​​malleja laastin pakkauksiin.

Tällaisen sopeutumisen tarve sauman muodostamiselle käytti aina ennen kuin päällikkö käytti improvisoituja keinoja käyttäen 6-10 mm: n poikkileikkausta sähkökaapelia.

On huomattava, että pyöreää lastalla voidaan käyttää tehokkaasti, kun ura on pehmeää, mutta jäykällä laastilla sauman muodostuminen on vaikeampaa.

Kuinka käyttää työkalua oikein ja missä tapauksissa

Työkalun tekninen kumi on täysin teroitettu: terä leikataan kulmassa tuotannossa. Viisteen sijainti on lastan työpuoli. Työkalu sopii erinomaisesti monimutkaisiin alueisiin, se sopii mihin tahansa muotoon: sylinteri, kaari, kartio. Mallit, joissa ei ole eri muotoisia kahvoja, tarvitaan saumojen, putkien sulkemiseen, kaarihitsauksiin, ruuveihin. Kumityökalu soveltuu laattojen ja koristekivien, saumojen, linoleumliitosten, parketin, keramiikan ja saumojen käsittelyyn. Puttyötä kumisaksella ei voida tehdä. Mitään muotoa tai kahvaa ei ole sovitettu tällaisiin töihin.

Asiantuntijat uskovat, että injektointiprosessi kumityökalulla on kätevä, ja se voidaan sovittaa yhteen kahden perusliikkeen kanssa: tuoda seos spatulaan sauman syvyydelle ja poista ylimäärä pintaan. Ompele antaa lopullisen ilmeen, lopullisen helpotuksen. Joskus kohokuviointi on tehty kumivälin pyöreällä puolella, joskus on varustettu kahvalla tai erillisellä työkalulla.

Tärkeintä on muistaa, että louhintatöitä tehdään laattaliiman täydellisen kuivauksen jälkeen.

Kuivatuotteita jäävät pois pinnalta puhtaalla tai uudella (jos nykyisellä) kumisaksella. Jos se pestään, sinun on odotettava, kunnes se kuivuu kokonaan. Pidä työkalua lähes kohtisuorassa, älä paina voimakkaasti, jottei poistetusta seoksesta poistettaisi laattojen tai kivien liitoksia.

Tietoja laadusta, valmistajista ja kustannuksista

Oikean työkalun käyttö on avain menestyksekkään ja laadukkaan työn, ammatillisen lähestymistavan viimeistelyyn. STAYERin, SPARTA: n ja FIT: n valmistajat, kotimainen Zubr-yhtiö otti huomioon spatulas-työkalujen käytön ja käytännön, jotta ne olisivat mahdollisimman käteviä ja monipuolisia.

Voit ostaa työkalun vähittäiskaupassa, pienissä ja suurissa tukkukaupoissa. Koosta ja suunnittelusta riippuen kappaleen hinta on keskimäärin 45-80 ruplaa. Kolmeen kumipatruunan (40 mm, 60 mm, 80 mm) sarjojen kustannukset vaihtelevat 50-80 ruplaa. Valkoinen kumi arvostetaan korkeammaksi, noin 10%. Instrumentin hankinta pienissä tukkukaupoissa (kulutusmateriaalina) on kannattavin: kappaleen hinta on enintään 35 ruplaa.

Kumisakseli Bison Kumiastio STAYER

Edullisia kumihyllyjä voidaan pitää kulutettavana materiaalina, eikä niitä voida säästää, jos korjaustyö on valmis ja työkalua ei enää tarvita. Ne, jotka ovat ammattimaisesti viimeistelytyössä, pahoittelevat osaa kätevällä laitteella ja tarvitsevat seuraavia vinkkejä:

 • Työkalun kestoa voidaan pidentää säännöllisesti puhdistamalla sen pinnasta rakennussekoituksista;
 • on välttämätöntä seurata mikrohiukkasten ulkonäköä, niiden ulkonäkö häiritsee työkalun joustavuutta, koska ratkaisu tulee aukkoon;
 • kumikannan reunojen tulee olla sileitä, ilman jaggiesia, halkeamia. Jos haluat pitää työkalun kunnossa, voit vahingoittaa vaurioituneita paikkoja varovasti.

Oikea, varovainen käyttö lisää huomattavasti lastan käyttöikää.

Kun valitset työkalun, sinun on tarkasteltava tarkemmin seuraavia tietoja:

 • Kumikiinnitys on teroitettava, se on tärkeä työtä varten.
 • arvioida lastan jäykkyyttä ja korreloi sen kanssa materiaalien ominaisuuksiin (laatat, kivi, liankiekon koostumus);
 • Kahvan kätevyys (jos se on puinen, sen on kuivausaineella käytettävä käyttöiän pidentämistä).

Kumilastat auttavat menestymään menestyksekkäästi ja iloisesti saavuttaakseen kauniin, korkealaatuisen tuloksen.

 • Mitkä ovat pistoolit nivelten kiinnittämiseen, tarkastelu ...
 • Miten hieroa kaakeleiden saumoja omalla kädelläsi kylpyhuoneessa
 • Vanhan laastin irrottaminen laattojen saumoista, parhaat käytännöt

Itse grouting väliset nivelet

Liuoksen valmistamiseksi kaada mitattu määrä puhdasta kylmää vettä säiliöön. Kaada seos veteen pieniin osiin ja sekoita perusteellisesti. Pieniä määriä liuosta voidaan sekoittaa käsin pienen lastan avulla. Sekoittimia käytetään valmistettaessa huomattava määrä troolausta. Ole varovainen, kun lisäät vettä - sen ylimäärä saattaa aiheuttaa värjäytymismassan värin.

TÄRKEÄÄ: Valmista täsmälleen niin paljon liuosta, kuin voit käyttää pakkauksessa ilmoitetun seoksen työajan aikana. Muista - materiaali menettää erittäin nopeasti plastisuuden ja on hankalaa työskennellä sen kanssa.

Hylkäämisen sekvenssi

Kouristusliitokset suoritetaan pääsääntöisesti kolmessa vaiheessa:

 1. Sauman täyttäminen liuoksella;
 2. Sauman muodon muodostuminen;
 3. Pintapuhdistus.

Välittömästi ennen työn aloittamista kevyesti kostuta laattojen pinta ruiskulla.

Pienen lastan avulla. Levitä jauhatus seoksella kumitulpan työpinnalle. jonka koko määräytyy päällysteen alueen mukaan.

Täytä liitokset tasaisesti ja levittää koostumusta laattojen pinnalle. Jos pienimuotoisen levyn mosaiikkiviilua tai -vuorausta käsitellään - laastia levitetään laattojen koko pinnalle. Suurten kokoluokkien välisten liitosten täyttöä varten - laastia voidaan käyttää vain sauma-alueella.

Liitosten täyttämisen yhteydessä joustava kumilastat on sijoitettava noin 30 asteen kulmassa vuorin pintaan ja 45 asteen kulmassa saumauslinjaan.

TÄRKEÄÄ: Ompeleet on täytettävä kokonaan, tai nestemäisen liuoksen jälkeen injektoinnin sovellus ja tasoitus ne epäonnistuvat, ja reuna liitokset on alttiina, mikä vähentää huomattavasti estetiikan vuorauksen ja sen kestävyyttä. Eivät aseta toimiva osuus lastalla rinnakkain saumat - tässä tapauksessa lastalla puristuu ne lastalla seoksesta heti käytön jälkeen.

Yritä pitää pinnalla limakalvon pysyy mahdollisimman pienenä laastit, joten säästät paitsi materiaali, mutta myös käytetty aika puhdistus laatat. Suuren alueen vuorauksen levittämistä varten ja niiden kätevästä jakautumisesta saumoissa käytetään erityisiä kumitukia.

Jalostusseoksen työajan lisäämiseksi materiaali on ajoittain kostutettava sumuttamalla seosta sekoittaen huolellisesti.

Suora sauma

Suora sauma on yksinkertaisin muotoilu. Tämä injektointimenetelmä on tehokas suurille alueille, sekä pienen muotoisen laattojen kanssa. Suora saumausmenetelmä on suositeltavin, kun se tiivistää mosaiikkilevyjen liitoksia.

Saumanmuodostus suoritetaan sienimuovien avulla.

Kostuta raastin ja purista se varovasti - ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Tämän jälkeen irrota ylimääräinen hankausseos vuorauksen pinnalta tekemällä sienimäinen pinta laattojen yli 45 asteen kulmassa saumauslinjoihin.

Pinnan lopullista puhdistusta varten voit käyttää sienellä, joka on liotettu lämpimään puhtaaan veteen.

Suora saumamenetelmän soveltaminen on välttämätön edellytys laattojen päiden erityiselle kokoonpanolle. Kaikkien laattojen päiden tulee olla sileitä (ilman fileitä).

Laatat, joiden suora pääty on yleensä, valmistetaan posliinista.

Tämän injektointimenetelmän merkittävä haitta on nivelten karkea ulkonäkö. niiden epätasaista leveyttä. Kuitenkin tällaisen vian ilmeneminen riippuu paljolti masterin taidosta.

Pyöreä sauma

Pyöreää liitosmenetelmää käytetään, jos vastakkaisissa kaakeleissa on selkeät fileet (yläosat).

Useimmiten fileet ovat lattialla.

Levyjen pehmeydestä johtuen laatat eivät voi leikata ja käsitellä tuotantoprosessissa ilman mikrokreän muodostumista. Näiden vikojen poistamiseksi kasvot käsitellään ja pyöristetään käyrä.

Melko usein, jotta saadaan lisää koristeluvaikutusta, käytetään viisteitä - viistejä laattojen reunojen yli.

Filetit ja viistot eivät salli sienen käyttöä injektointiin - tässä tapauksessa sauma on liian karkeaa.

Pyöreiden saumojen laitetta varten käytetään erityisiä kumitulppoja.

Näiden avulla saatu saumarakenne näyttää esteettisesti miellyttävältä ja suojaa myös saumoja luotettavasti kosteudelta.

Käytä saumaa, joka on esitäytetty litteällä lastalla (tai kumilastilla litteällä ompeleella), käytä pyöreää sivua, joka on upotettu veteen. Spatulan rakenne mahdollistaa myös kulmasaumojen käsittelyn.

Kapeiden liitosten (1-1,5 mm) muodostamiseksi käytä erityisiä pyöreitä lastiloita.

Tämä työkalu on harvoin saatavilla vähittäiskaupassa, mutta se on melko helppo tehdä itse - pyöreästä johtoaukosta, jonka halkaisija on 6,5 mm, jota käytetään tietokoneiden ja muiden kodinkoneiden virtalähteenä.

Teosten suoritusjärjestys on samanlainen kuin edellä. Märkä vesi-spatulassa (lanka) suoritetaan putkimaisen seoksen läpi täytetyn liitoksen avulla muodostaen tasaisen ja tasaisen muodon.

Hienostyötöiden ammatillinen toteutus

Ammattimaiseen ja tuloksia säännöllisesti injektointilaastia työtä laajoilla alueilla sovelletaan erityisiä sarjaa, joka koostuu säiliöstä vlagoudaliteley (verkkojen ja rullat), sekä useita graters ja sienet erikokoisia.

Havaitsemisen estetiikan lisäksi laastilla on yhtä tärkeä suojaustoiminto sulkemalla kattotiilien päätyreunat, jotka ovat alttiimpia kosteuden ja mikro-organismin vahingollisille vaikutuksille.

Älä unohda - korkealaatuinen vuori ei ole myöskään kestävä, jos sen saumoilla on merkittäviä puutteita - kuoppia ja väärinkäytöksiä. Liitosten pinnan tulee olla mahdollisimman homogeeninen ja tasainen.

Laajennusliitosten laite

Liikuntasaumoja luodaan, kun vuoraukset ovat täynnä erityisiä saniteetti- tiiviste, joka on valittu luettelo (mukaisesti kosketus laastin koostumus).

Seosainetta levitetään pistoolilla. Sauma on muodostettu sormella, joka on kastettu veteen tai pieni kumilastat.

Kun koostumus kuivuu (ks. Ohjeet), ylimääräiset urakuivat poistetaan kuivalla kankaalla. Merkittävien epäpuhtauksien poistamiseksi voit käyttää tasainen puu (muovi) kaavinta tai lapiota.

TÄRKEÄÄ: Kosteutta kestävät muokkaustulokset voidaan puhdistaa märällä liinalla tai sienellä.

Epätelittymättömiä muovityyppityyppejä on lisäksi käsiteltävä erityisellä kyllästyksellä - niiden kosteutta hylkiväksi ominaisuuksien lisäämiseksi.

Minkälainen kumisulatus injektointia varten on helpompi työskennellä?

Näyttäisi siltä, ​​että ensimmäinen kumitulppa saumojen kiinnittämiseen tai jopa tavalliseen kuminauhaan sopii liittämiseen. Työkalun laatu riippuu kuitenkin työstä ja lopputuloksesta. Jos harjoittelet usein laattoja tai vain arvostavat työmukavuutta - tämä artikkeli on sinulle. Siinä puhutaan työkaluista laattojen saumojen, valinnan ja erojen injektoimiseksi.

Kuvassa näkyy useita kumivälilevyjä

 1. Ensimmäinen spatula on suosituin. Siinä on mukava kahva, mutta pieni työpinta, joten suorituskyky vähenee. Kuvittele kuinka kauan mosaiikki mosaiikkiin tällaisella työkalulla.
 2. Toinen vaihtoehto on hankala kynä, joten heidän on vaikeampi työskennellä, kädet ovat likainen.
 3. Kolmas nurkalaatikko voi joskus olla kätevä kipsiä varten, täyttämällä liitokset koristekiven, kulmissa tai friiseissä.
 4. Raimonden neljäs puolisuunnikkaan muotoinen kumilastat ovat parempia kuin kaikki aiemmat versiot: sillä on mukava kahva ja suuri työpinta. Itse asiassa tämä on paranneltu versio toisesta versiosta.
 5. Alle viitenumerolla 5 on esitetty useita muunnoksia Raimondi-luettelosta. Monet päällystystyöt haluavat työskennellä tällaisten raastimien kanssa. Niissä on vaihdettavat kumista tai kumista valmistetut suuttimet. Tällainen työkalu voi helposti kestää jopa vuosikymmenen, vahvistus tästä näkyy kuvassa. Mutta työskennellessäsi sen kanssa sinun on huolellisesti puristettava kumia muusta laastista, muuten se menettää kimmoisuutensa ajan mittaan. Joten menin nyt paksuun kumiin tehtyyn suuttimeen kartiolla. Raastin terävä reuna on helppo murskata seos jopa kulmissa. Kumi on helppo puhdistaa ja se ei ole tukkeutunut seoksella.

Kumisuutin on varustettu spatolla, joka on palvellut noin 10 vuotta. Ajan myötä lateraalinen puoli muuttui epätasaiseksi, joten jouduin jauhamaan sitä Bulgarian kanssa.

Nopea navigointi artikkelille

Sovittimet nivelten kiinnittämiseen

Huomion arvoisia ovat myös muut työkalut nivelten kiinnittämiseen.

 • Pyöreä laatta nivelen muodostamiseksi. Et voi ostaa sitä erikseen, mutta se asetetaan Kiilto-laastille: SAUMALAASTI ja Kesto. Heille on kätevää suorittaa sauman muodostus, mutta jos sitä ei ole olemassa, se voidaan korvata tavallisella halkaisijaltaan 8-10 mm: n langalla. Laattojen reunojen tulee olla sileät ja tasaiset.

Kesto Saumakana Johto ei mahdu jokaiselle laastille. Esimerkiksi joissakin värillisissä saumoissa on sellaisia ​​epämiellyttäviä raitoja.

Pistooli injektointia varten on kätevä seoksen levittämiseen leveissä saumoissa (koristekivi, villisika, klinkkeri)

Jakelija Maxin on kätevä, kun seosta levitetään pinnan koko pinnalle

Työkalut puhdistusaineiden puhdistusta varten

 • Kauha Skipper puristusteloilla. Se on erittäin kätevä maalausjäämien puhdistamiseen, varsinkin jos käytät seosta epoksipohjaisesti.

Kauha Skipper puristusteloilla

Selluloosa yhdistetty sieni

Mestariluokka lattialaattojen lohkosta, katso video:

Pohjimmiltaan kaikki esitellyt työkalut ovat välttämättömiä ammattikäyttöön. Kertakäyttöinen työ riittää ostamaan vain yhden spatula-makaron, jossa on kumisuutin.

 1. Laattojen liitosten ihanteellinen injektointi ilman vaivaa (ohjeet seoksen valinnasta ja käytöstä)
 2. UNIS-laattaliima: valinta, tekniset tiedot, kulutus, opetus
 3. Grout Mapei sementin ja epoksin perusteella: kuvaus, tekniset tiedot, laskenta ja soveltaminen

Keraamisten laattojen saumaus

Laattojen niveltäminen ei ole niin vaikeaa kuin saattaa vaikuttaa.

Tärkeintä on noudattaa useita sääntöjä:

 1. Älä jätä laastia laattoihin liian kauan, koska se on vaikea poistaa;
 2. Älä käytä laastia laattaan, jos laattaliima ei kuivu täysin.
 • kumi-spatula nivelten injektointiin;
 • kova lavat (sekoitetaan maaliin veden kanssa);
 • 3-4 sientä;
 • astia siivilöiden sekoittamiseksi;
 • kumi kaavin lasi puhdistukseen;
 • ämpäri puhdasta vettä.

Ennen kuin aloitat maalaustyöt, tarkasta ne ja varmista, että laattaliima on kuiva, käytä harjaa puhdistamaan laattojen liitokset ylimääräisestä laastista.

Saumojen puhdistus Saumojen puhdistus

Aloita valitsemalla haluamasi huoneen kulma. Älä käynnistä injektointia alueelta, johon sinun on siirryttävä. Älä hankaa liian suurta osaa pinnasta, koska sinulla ei ole aikaa pestä.

Maalaa ämpäriin Maalaa lastalla

Joten jatkamme prosessia itse. Laita pieni kuiva laastin pieneen puhdasasti ja lisää vähän vettä. Käytän yleensä 1 kuppijauhetta. Älä tee sakeutta liian nestemäiseksi, koska kuivumisessa saattaa muodostua halkeamia. Kun olet sekoittanut laastin, jätä se 10 minuuttia, ja sekoita se uudelleen ennen levittämistä. Laastin on oltava riittävän paksu, eikä se saa tyhjentää ja tiputtaa spatulasta. Valmis seos pysyy käytössä noin 2 tuntia, mutta yritä käyttää sitä nopeammin.

Tärkeää! Vaivaamisen aikana seos astiaan, eivät lisää grout liikaa vettä, huono laasti imee vettä, joten se vaatii hieman. On injektointi lasi noin 1/8 kupillista vettä.

neuvosto: Jos sinulla ei ole aikaa treenata ratkaisua säiliöön, ja se kuivui, älä lisää vettä, se vain heikentää saumausta ratkaisua parempi vaivaa uuden puolueen injektointiaineita.

Grout lastalla laatat Grout lastalla laatat

Nyt voimme alkaa soveltaa laasti. Käytä kumi lastalla, soveltamalla laasti vinosti estää höyläys laastia yhteinen. Ylimääräinen laasti laatta pois pinnasta kumi kaavin.

neuvosto: Käytä kaavin jälkeen laasti kuivuu hieman, juuri ennen rahaa laatta laasti.

Noin 15 minuutin märällä sienellä pyyhkiä ylimääräinen liuos laatta säännöllisesti myötäilevät sieni ämpäri puhtaalla kylmällä vedellä.

Saumaus Saumaus

neuvosto: eivät muuta vettä ämpäriin, vaikka se näyttäisi hyvin likainen, saadaan puhdas pinta laatta, yleensä purista sitä niin kovaa kuin mahdollista. Kuten on parempi käyttää sienellä, vaahto tuotteet (esimerkiksi sieni tiskaus).

My laatta sienellä Sieni injektointi

Kuten kuivaus laatat puhdistuksen jälkeen, voivat muodostaa plakin ( "tuman9raquo;), älä huoli, tämä on normaalia, noin 60 minuutin kuluttua, kiillottaa laatat kuivalla liinalla.

neuvosto: Jos haluat soveltaa tiiviste laatan päällä, odota 72 tuntia injektoinnin, koska tiiviste voidaan maalata.

injektointi sormi injektointi sormi

Jos sinulla ei ole kumilastalla, voit pyyhkiä sorminivelten, tämä on etunsa, laattojen ei niinkään värjättyä laasti, se on helpompi siivota.

Kumilastalla jälkivalamista: lajikkeiden käytön

Täytetty lomake levitetystä laatat antaa toimivaltainen siististi tehty saumausta laatoitus. Tämä on viimeinen silaus, johon riippuu kokonaisvaltaisen käsityksen työstä. Jotta ei pilata laattasaumat, suorittaa tärkeiden toimintojen onnistunut, sinun on hyvä työkalu. Tällainen laite on lastalla laastia, joka auttaa lopettamaan Korjaustöissä kylpyhuoneessa.

Vuodesta oikein mitoitettu laite jälkivalamista tuloksena työ edellyttää siis tärkeää tietää tyyppejä, varsinkin sovelletaan erilaisia ​​lastat ja huolehtimaan heistä. Työkalu voi olla yleinen hankkiminen, niin noviisi kotona työtä sekä asiantuntija-.

Työkalu Kuvaus injektointilaastin työstä

Tavallisista metallia valmistettu yhdestä kumista kelluvaa rappaus ja maalaus muiden lastalla jälkivalamista leikatut reunat, kuten veitsen terä. Plastisuus ja materiaalin kyky sallia lastalla mutka:

 • pehmeä, kevyesti työskennellä koriste pinnat ilman vaaraa pintavaurioita;
 • helpottaa suuresti työtä hankalissa paikoissa ansiosta tiivistys ominaisuuksista.

Erottava piirre kumilastaa toisin kuin maali analogi on suuri koko työkalun työ- raina saavuttaa 80 cm. Tässä asiakirjassa tämä tekijä on etu, koska nopeuttaa injektointi huomattavalla pinnan seiniin tai lattiaan. Usein hyvin pieni malli, jopa 4 cm, sopii hoitoon kulmat, vaikeissa paikoissa.

Mukavuussyistä, kumi lastalla tai puinen varustettu muovinen kahva, joka vastaa yleistä valoisuutta, sitkeys työkalu on sovitettu injektointi laatat eri viimeistely koostumukset seosten muodossa sementin tai epoksia. Lajikkeita ilman kädensijaa sovitettu laastin kulmissa, monimutkainen syvennyksiä ja muut kovat päästä alueille.

Kumilastaa rakennus- ja korjaustöitä on:

 • ja injektointi laatat, parketti nivelet;
 • poistamalla jäljellä laasti.

Työt ovat viimeistely tai korjaavat luonne eritasoisia, joten säilyttäminen pintojen ilman naarmuja tai muita vaurioita on tärkeä tekijä. Applied erikokoiset laitteet koosta riippuen käsitellyn pinnan.

Pieni hinta joukko useita kopioita välineiden avulla voimme tarkastella niitä uhrata. Kumi on ihanteellinen materiaali korkealaatuista tehoa tiheän ja luotettava saumausta.

lastalla laite, ensi silmäyksellä, on niin yksinkertainen, että pilata työkalu näyttää olevan mahdotonta. Mutta käytäntö osoittaa, että siinä on yksityiskohtia ja ominaisuuksia, jotka vaikuttavat mukavuutta ja suorituskykyä teosten:

 • kynä. Se pitäisi mukauttaa jatkuvan toiminnan käyttäjän sopiva muotoilu, joka estää saastumisen kädet laasteja. Muoto kahvan pitäisi edistää painostaa lastalla seos, täyttämällä sauma tai laatta liitäntä. Riittävä paine tiivistää koostumus, parantaa tuottavuutta;
 • kumilevy. Muoto, tiheys, muovi ominaisuuksista tulee olla esteetön kokoelma ylimääräisen seoksen laatat jälkeen injektoinnin, ja kavennettu - pakottaa laastin jopa kulmissa. Puhdistus pinnan on oltava täydellinen, ilman mahdollisuutta täyttää huokoset ja pieniä halkeamia.

Kumi ja kumi huopa lastat näyttävät samanlaisilta, mutta eroavat merkittävästi kulutuskestävyys ja kestävyys. Monipuolisuus kumi sijaitsee vedenpitävyys, ja kemiallinen kestävyys. Kumi vanhenee nopeasti, ja joko hajoaa tai haurastuu ja taukoja.

kumi lastalla kumi lastalla Monikerroksinen kumilastalla

Joukossa runsaasti erilaisia ​​lastat, nämä laitteet voivat vaihdella:

 • muoto: suosio ensimmäinen paikka on puolisuunnikkaan muotoinen kumi lastalla, hänelle - suorakulmainen, sitten suorakulmainen pyöristetyin reuna, kahdeksan, ja kiilamaisen;
 • väri: pääväriä kumi - musta ja valkoinen. Se ei ole vain maalaus, mutta heijastus kudoksen jäykkyys. Kovemmat on musta versio. Ne tehokkaasti sinetöidä laastin poistumatta tyhjiöitä. Valkoinen versio pehmeämpi, pehmeämpi, sopii saumojen ja laattasaumojen;
 • mukaan erilaisia ​​kahvoja: Monet työkalut tulevat puolisuunnikkaan muovinen kahva. Tämä on kätevä vaihtoehto, mutta uskomme, että kynä teline on suotuisampi työn tehokkuuden. Hinta tällaisten mallien yllä. Valinta riippuu siitä, kuinka paljon työtä, sovellus intensiteetti. Vaihtoehtoja työkaluja jälkivalamista puukahvaiset tai haltijat myös esiintyä, sekä kumista terä ilman kahvoja;
 • Tarkoitettu: injektointi ja liitosten: Saumaus sementti tai epoksi laasti suorittaa perustyyppiä lastat. Rasshivku tehdä erityinen kumilastaa sauva-pyöreä muoto. Tällainen yritys on ottanut käyttöön Kiilto, niin tällaiset mallit alettiin pakettiin lisätään valulaastilla muiden valmistajien.

Tarve tällaisen laitteen muodostamiseksi sauman käytettiin aina ennen master tarkoittaa käsillä, käyttäen segmentti sähkökaapelin osan kanssa 6-10 mm.

On huomattava, että pyöreä lastalla voidaan käyttää tehokkaasti, kun laasti on pehmeä, mutta tiukka laastin sauma muodostumista vaikeaa.

Miten ja milloin käyttää työkalua

Kumi työkalu täydellisesti teroitettu: tuotanto kangasta leikataan kulmassa. Sijainti chamfer - työryhmän lastalla. Työkalu erinomaisesti monimutkaisten osien, mukautuu tahansa muoto: sylinterin kaaren, kartio. Mallit ilman käsitellä erimuotoisia tarpeesta saumausta nivelissä putkien kaari vanteet, markkinaraon. Kumi työkalu sopii hoitoon nivelten laatat ja koriste-kivi, tiivistys nivelten linoleumin, parketti ja keramiikka. Spackling työ ei voida suorittaa kumisella lastalla. Kumpikaan rakennetta tai kahvaa ei muuteta tämäntyyppistä työtä.

Asiantuntijat uskovat, että prosessi injektointi kumin väline käyttökelpoisia ja voidaan sovittaa kaksi tärkeintä liikkeet: lastalla tuoda seos syvyys yhteinen, ja sitten poistaa ylimääräinen pinnasta. Saumaus antaa valmiin ulkonäkö, lopullinen helpotus. Joskus purkaa tekevät pyöristetty puolella kumilastalla, joskus varustettu kynällä tai erillistä työkalua.

Tärkeintä on muistaa, että Betonointi työtä tehdään sen jälkeen kun koko kuivauksen laattaliima.

Pysyy kuivana laasti poistetaan pinnalta puhtaana tai uusia (jos mitään), jossa on kumi lastalla. Jos se pestään, on välttämätöntä odottaa täydellisen kuivumisen. Pidä työkalu mitä tarvitset on lähes kohtisuoraan, painamasta jottei poistaa talletettu sekoitus laatta tai kivi nivelissä.

Laatuun, tuotantokustannukset ja

Soveltaminen "oikea" työkalu - avain onnistuneeseen ja laadukasta työtä, ammattimainen lähestymistapa kulusta viimeistely. Valmistajat stayer yhtiöt, Sparta, FIT, kotimainen yritys "Bison" ottaa huomioon kokemukset ja käytännön spatulas jotta ne mukavin ja monipuolisin.

Työkalu voi ostaa vähittäiskaupan, pieniä ja suurissa erissä. Riippuen koosta ja ominaisuuksista hinta per pala keskimäärin 45-80 ruplaa. Kustannukset Sarjaa kolme kumia lastat (40 mm, 60 mm, 80 mm) vaihtelee 50-80 ruplaa. Valkoinen renkaat arvostetaan korkeammalle noin 10%. Työkalu Ostaminen pieni tukku (kulutustavaraa) kannattavin: hinta per osake - enintään 35 ruplaa.

Kumilastalla Bison Kumilastalla stayer

Halpa kumi Lastojen voidaan pitää kuluva osa ei tallenna, jos korjaustyöt on saatu päätökseen, ja työkalu ei enää tarvita. Niille, jotka ammattimaisesti viimeistelytyöt, pahoillani osittain kätevä laite ja he tarvitsevat seuraavia vinkkejä:

 • pidentää työkalun voi olla säännöllinen puhdistus pinnan rakennuksen seokset;
 • tulisi seurata ulkonäkö mikrosäröjen estää niiden esiintyminen välineen elastisuutta, koska rako saavat ratkaisun;
 • reuna kumitelineet olisi sujuvaa, lovia ja halkeamia. Jos haluat tallentaa työkalun työkunnossa, voivat olla siististi leikata vaurioituneet alueet.

Oikea, huolellinen käyttö huomattavasti pidentää lastan palvelun.

Valitessaan työkalu, kannattaa tarkastella lähemmin seuraavat tiedot:

 • kumitelineet on teroitettava, on tärkeää, että laastia työtä;
 • äänestää jäykkyys lastalla ja korreloivat ominaisuudet materiaalin (laatta, kivi, koostumus lastalla seos);
 • Comfort kahva (jos se on puuta, soveltaminen lakka tarvitaan pidentää käyttöikää).

Kumilastaa toimii onnistuneesti ja ilo, saavuttaa kaunis, korkeatasoisia tuloksia.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

Meistä / Mission

Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

- Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin