Spatsifilus naispuolinen happiness kuva

"Nainen onnea" Flower: kotihoitoa (kuva). Mitä tarvitaan "naisten onnea", joka kukki, ja tyytyväinen?

Spathiphyllum tai muuten "naisten onnea", ns kukka ihmisiä, on erittäin kaunis ja alkuperäinen trooppinen ikivihreä kasvi, joka kasvaa jokien ja vesialtaiden Etelä-Amerikassa ja Uudessa-Guineassa.

Kukinto kasveja kellertävänä valkoisena tähkä ympäröi valkoinen-pisaran muotoinen arkki sijaitsee pitkä varsi.

Ajan myötä tämä lista muuttuu vihreäksi.

Kirkkaan vihreä, pitkänomainen lehdet ja kannassa kasvit kasvavat juuresta.

Näin ollen, laskeutui potin Spathiphyllum voi edetä runsas kimppu, joka koostuu kirkkaan valkoinen kukkia ja rikas-vihreät lehdet helpotus.

"Naisten onnea" - kukka: vivahteita kasvinviljelyn ja kotihoito

Kukka, "naisen onnellisuus" (Spathiphyllum) heimoon kuuluvien Araceae siedä luonnoksia ja normaalisti kasvaa vain ilman lämpötilassa vähintään 17-19 astetta.

Spathiphyllum vaatimaton Kasvien hoito, kukkakauppias täytyy oppia:

• Pidä poissa kukka alttiina suoralle auringonvalolle ja kirkas.

• Pidä poissa kuivuudesta ja ylimääräinen kosteus pysähtyneisyys.

• Puhdista lehdet kukka pölyltä.

• Pidä oikea huonekosteus kehittämiseen tarvittavia juuristo ja Spathiphyllum.

"Nainen onnea" Flower: Care kotona - sijainti ja kattavuus

Kukka "naisten onnea" - photophilous kasvi, mutta periaatteessa valon puute ei vaikuttaisi sen "samochuvstvii9raquo;. Kuitenkin pysyvä tummuminen voi pahentaa ulkonäön kukka, häiritä kauneutta lehdet ja aiheuttaa kasvin pienentää sen kokoa.

Määritellä paremmin kukka, hyllylle tai pöydälle ikkunan vieressä näkymät pohjoisen puolelle. Siten hajavalo voi olla myönteinen vaikutus kasvuun ja kehitykseen "naisten onnea" kotona.

Tärkeää! Jos kuuma kausi Spathiphyllum altistuu suoralle auringonvalolle, ikkuna saatavilla huoneeseen on tarpeen tummua.

"Nainen onnea" Flower: Care kotona - lämpötilan ja kosteuden

Tehdas tuntuu miellyttävältä huoneen lämpötila nousee 15-20 astetta merkki. Kesällä Spathiphyllum kestää jopa lämpötila yli 30. Talvikaudella kasvi itse tuntuu hyvältä jopa 13, mutta se ei ole suositeltavaa vettä tässä lämpötilassa.

Kosteuden tason normaalin kehityksen ja kasvun Spathiphyllum, on 50-60%. Jos kaikkia sääntöjä järjestäytyneen kastelu periaatteessa vaihtelut kosteus (vähentää tai lisätä sitä) ei vaikuta kehitykseen "naisten onnellisuutta."

"Nainen onnea" Flower: Care kotona - kastelu

On ymmärrettävä, että jos lehdet ovat pudonneet Spathiphyllum - kasvi tarvitsee kastelua, ja välittömästi ja runsas.

Voit suorittaa asianmukaisen kastelua "naisten onnea" vaatii toplenkaya, Vodicka pehmeä ja toivottavaa ratkaista. Puolustaa vesi pitäisi olla vähintään puoli päivää, ja sen jälkeen kastelu huolehtia siitä, että veden altaaseen ei viivästy.

Spathiphyllum suositellaan suihkuttaa lehdet ja kasvi itse on usein juotetaan kesällä päivässä ja talvisin jopa kaksi kertaa viikossa, varsinkin kukinta Varo läikyttämästä nesteitä kukinto itse.

"Nainen onnea" Flower: kotihoitoa, ja se on välttämätöntä seoksen ja kastike

Spatiffillum rehun lannoite suositellaan 30 päivän välein ja on parempi syksyllä. Talvella lannoite voida auttaa ja kasvukausi, päinvastoin kasvaa ja tehdä lannoitetta useammin.

Syöttää täytyy nimenomaan suojaamaan vodichku tehdä puoli grammaa lannoitteiden. Ja sitten kevään ja syksyn eniten tarvitsevat vuorotella ruokinta "naisten onnea" mineraali- ja orgaanisia lannoitteita.

Tuottaa tarvittavat substraatin kasvit tarvitsevat komponentit seuraavissa suhteissa 2: 2: 2: 1:

• hiekkaa, mieluiten joki.

Parantaa vedenpoistoa potin alustan pinon suositeltavaa esikuivattu puunkuorta, neulat, tiili sirut ja sitten hiili jonnekin 10% kutakin komponenttia suhteessa substraattiin. Seos muuttuu pehmeä, löysä ja hedelmällinen.

Oikea muutos "naisten onnea" - kukka ja hoito kotona

Spathiphyllum tulisi repotted kerran vuodessa, keväällä, kun kasvi on vielä lepovaihe.

Kukkaruukun valita siten, että se on hieman suurempi kuin edellisen aluksen. On tärkeää tietää, että ennen kuin juuristo ei täysin täytä potin, kukka 'naisen onnellisuus "ei käynnisty. Yhteydessä, mikä on liian suuri alus sitä ei suositella käytettäväksi elinsiirtojen. Pohja potin on tarpeen säätää kuivatus, esim., Schebonkoy, kevytsoraa tai soraa, ja soveltaa edellä kuvattu substraatti valmistetaan etukäteen maaperän kerros.

Istuttaa mahdollisimman pian tottuneet uuteen asuinpaikkaan, eli pataan, on parempi peittää säiliön kalvo, paljastaen pari kertaa päivässä tarvittavan ilmanvaihdon.

Tärkeää! Com, joka koostuu maa- ja vanha juuret asianmukaisesti siirtää uuteen potin, koska vahinkojen todennäköisyys elinsiirron aikana kukka juuristo, sitten Spathiphyllum, voivat juurtua ja vastaavat pitkään.

Aikuisten kasvien Spathiphyllum istutetut suositellaan 3-5 vuoden välein.

Lisääntyminen ja kukinnan "naisten onnea" - kukka ja hoito kotona

Lisääntymiselle "naisten onnea" tehdään jakamalla prosesseja. Kun istuttamisen kasvit olisi erotettava osa pensas joidenkin lehtiä. Se on parempi erottaa ituja juuret olivat 3-4 cm. Mutta jos juuristo on vielä ole tuotantoa pitää olla vähän vettä pehmeä kunnes juuret sitä. Lisäksi prosessi on tarpeen istuttaa potin ennalta laaditun maaperään.

Kukinnan Spathiphyllum hoito on tarpeen poistaa vanha Kukkatertut, jotka on päällystetty tummia täpliä ja pilata ulkonäköä kukka. Tämä tulisi tehdä niin esteettisestä näkökulmasta ja provosoida uusien kukkia.

Taudit ja ongelmat kukka nimeltä "naisten onnea" syntyi hoitaa niitä

Periaate "naisten onni" on melko vastustuskykyisiä tautia. Mutta jos kukka ei riitä kosteutta, se voi helposti iskeä hämähäkki punkit ja kirvat.

Jos tuholaiset edelleen voitolle heikkeni kasveja, se aluksi tarvitse eristää muista sisä- ja kasvien, käsiteltiin hyönteismyrkyt ja runsaasti märkä maaperän liuos mangaania.

Virheelliset hoito Spathiphyllum viljelijä voi kohdata seuraavia ongelmia:

• liiallisesta kosteudesta tai liiallinen auringonvalo kasvin kasvu pysähtyy ja heittää upouusi lehtiä.

• Jos potin "naisten onni" on valittu väärin - kasvi ei kukkia, yhteydessä, mikä on tarpeen poimia toiseen astiaan sen kokoisia.

• Jos kärjet lehtien "naisten onnea" ovat alkaneet kuivua, se voi osoittaa huonoa, riittämätön kastelua.

• Tumma läiskät kukka arkkeja osoittaa, että kasvi on liikaa kosteutta tai se on saastuttanut loisia.

• mustuneet vinkkejä lehtien osoittavat puutteita tasapainon mineraalien kasvi.

• Jos periaatteessa terve kasvien lehdet alkoivat kellastua, niin se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa - "naisten onnea" ei tarpeeksi aurinkoa.

• Teen köyhien kehitysmaiden lehdet - merkki siitä, että maaperään kasvi on väljä ja melko tiheä.

• Jos kukka guttatan arkki alkaa nopeasti muuttuu vihreäksi, ylimääräinen typen laitoksessa tai alueella, jossa kasvi on liian korkea lämpötila.

Ja silti se on tärkeää, että aikana elinsiirron tehtaan mehu ei päästä haavasta iholla viljelijän - se johtaa palovammoja ja kipua.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Flower Naisten onnellisuutta - Spathiphyllum kuvassa. Miten hoitaa Spathiphyllum kotona

Tärkeä rooli luoda viihtyisä ja kodikas tunnelma hyvä pelata ruukkukasveja. Esimerkiksi Spathiphyllum hyväksytty antaa tytöille. Kaikki ruukkukasvit naisten onnellisuuden aiheuttavat monia legendoja. Naisten onni - se on ennen kaikkea kasvi on hyvin kaunis ja vaatimattomia hoitoa.

Se näyttää kukka naispuolinen onnellisuus

Se ei jätä ketään kylmäksi, tämä ylellisyys pensas alkuperäisen silmuja. Kukka Spathiphyllum on tunnettu siitä, että se on ei varret. Lehdet on järjestetty pitkillä petioles toipumassa juurakot, saavuttaa pituus 14-17 cm. Kukka varret kasvaa juurakot, ovat vihreitä tai valkoisia. Kukat ilahduttavat silmät isännät vuosittaisen keväällä ja syksyllä, kun kasvi tarjota täydellisen hoitoa.

Flower Naisten onnellisuutta - miten huolehtia, että kukki

Jos kasvi alkaa kukkia ei ole pitkä, se on tilaisuus pohtia syitä. Ensinnäkin olisi oikein kasteltava kukka, koska se voi poniknut puutteesta nestettä alkaa hävitä ja lehdet kellastua ja kuivaa se. Miten tehdä kukka Spathiphyllum kotona? Ensimmäinen askel on tiiviisti maaperään, ei salli sen kuivua. Kuitenkin liiallinen kosteus voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa kasville. Jos lehdet alkoivat muuttua mustaksi, sillä puhutaan tarpeesta vähentää kastelua.

Yhtä tärkeää on asettaa tehtaan valoisassa huoneessa, jossa ei ole vetoa. Spathiphyllum kukkivat hyvin, jos hän saa oikean määrän valoa, mutta älä polta ultraviolettivalossa. se ei ole suositeltavaa valita liian suuri potin naisen onnellisuutta, koska se hidastaa kukinnan. Halkaisija säiliön saisi ylittää useita kertoja koko juurakoita. Lisäksi onnistuneen kukinnan versoja täytyy istuin vahingoittamatta juuristo.

Spathiphyllum - kotihoito

Jotta kasvi kehittyisi hyvin, on luotava suotuisat olosuhteet. On hyvä ottaa käyttöön useita sääntöjä kukkien hoidosta. Naisen onnea:

 1. Säädä huoneen lämpötila talvella vähintään 15 astetta ja kesällä 22 astetta.
 2. Älä anna luonnoksia.
 3. Ilman kosteuden hallinta, koska spathiphyllum tuli Venäjältä trooppisista maista. Tätä varten voit asentaa suihkulähteen kotona tai suihkuttaa säännöllisesti lehtiä.
 4. Valaistus on tarpeen naisviljelmille, mutta auringon suorat säteet voivat vahingoittaa sitä. Ihanteellinen vaihtoehto potin sijoittamiselle on ikkuna lähellä olevaa ikkunaa, koska täällä valo häviää hyvin, toisin kuin ikkunalaudalla.

Miten vettä kukka

Yksi sisätilojen kasvatuksen tärkeimmistä hetkistä on oikea kastelu. Kuinka hoitaa spathiphyllum, joten se ei kuihtua, ei alkanut tahraa ja roiskua? Talvella on tarpeen vettä kukka kerran viikossa ja 2-3 kertaa kesällä. Veden lämpötilan tulee olla noin 20 astetta (huoneen lämpötila). Spathiphilla ei ole suositeltavaa pullottaa tai tislattua vettä.

Paras vaihtoehto on vesijohtovesi, jota pidetään avoimessa astiassa siten, että kloori haihtuu (vähintään 24 tuntia). Pehmentää nestettä ennen kastelua auttaa puu tuhkaa, sitruunamehua, oksaalihappoa tai etikkaa. Valittu aine lisätään pieneen määrään ennen laskeutumista. Kiellettyä vettä ei saa käyttää, koska se ei liukene ilmaa ja voi aiheuttaa juurien mätää.

Kukka naisen onnea - lisääntyminen

Yleensä paras aika istuttaa tai istuttaa pensas on kevät. Tee tämä alustan valmistuksen jälkeen. Algoritmi on seuraava:

 1. Maa koostuu hiekasta, turpeesta, turpeesta, humuksesta (2 osaa turpeesta ja 1 osa jäljellä olevista komponenteista).
 2. Aikuisten kasvi on useita juurikerroksia. Ne on erotettava huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu.
 3. Syntyneet nuoret versot juurineen istutetaan uusiin ruukkuihin.
 4. Maa on hyvin vuotanut vedellä.
 5. Istutettuja pensaita jätetään useita päiviä sopeutumaan.

Kokeneet viljelijät tietävät, miten propagandaa spathiphyllumia kotona jakamalla riisomi. Tämä vaihtoehto on kuitenkin monimutkainen, vaatii tietyn taidon, koska levottomat toimet voivat vahingoittaa juurta ja ituja. Toinen tapa on siementen levittäminen siementen avulla, mutta kestää kauan ja ei suosittele kukkakaupat.

Jos feminiinisen onnen lohko laajenee suuresti, on siirrettävä se suuremmaksi, minkä vuoksi kasvi pystyy kehittymään ja kukistamaan normaalisti. Kuinka siirtää kukka Naisen onnea:

 1. Valmista maaperä lehdestä, turpeesta, humuksesta ja hiekasta.
 2. Laita kuivatus potin pohjaan (rikkoutunut polystyreeni tai laajennettu savi).
 3. Täytä jokin maa.
 4. Aseta juurijärjestelmä pottiin.
 5. Täytä maaperän jäänteet.
 6. Pudota maahan valmiiksi vedellä etukäteen.

Kukka Naisen onnea - merkkejä ja taikauskoja

Tätä laitosta pidetään epätavallisena. Naisen onni liittyy monien ihmisten käsityksiin, salaliittoihin ja taikauskoihin. On tavallista antaa kukka naisille ja tytöille: on erittäin tärkeää, että sitä ei osteta yksin, vaan esitettävä sukulaisille. Reilun sukupuolen edustajat pitävät mielellään naisen onnellisuutta ja uskovat, että kukka kantaa tällaisen nimen tietyistä syistä.

Merkkejä kukasta Naisen onnea:

 1. Uskotaan, että tytölle annettu kukka tekee hänestä houkuttelevamman miehille, naiselliselle ja lempeälle.
 2. Jos uskot merkkejä, naisten onnellisuus talossa antaa tytöille mahdollisuuden hankkia perhe.
 3. Jos kukaan on sijoitettu puolisoiden makuuhuoneeseen, riidat ja ristiriidat kulkevat perheen kanssa.
 4. Uskotaan, että naisen onnea talossa auttaa tulevia äitejä raskauttaan helpommin.

Kun suosikki kasvien kuivat lehdet tai alkavat kääntyä keltaiseksi, viljelijät ovat hyvin huolestuneita ja eivät tiedä, mitä tehdä. Yleensä jos naisen onnen kukka on sairas, merkit ilmestyvät seuraavasti:

 1. Vähentää kasvua. Tallenna kukka auttaa hillitsemään kastelua ja hieman varjostusta.
 2. Lehdet alkavat kääntyä keltaiseksi tai mustiksi kärjissä, ruskean sävyn keskellä. Tämä voi tarkoittaa loisia tai liiallista nautintoa.
 3. Punoitusvajat ja keskimmäiset lehdet voivat osoittaa maaperän fosforin, typen, kaliumin puutteen.
 4. Lehtien kärjet muuttuvat keltaiseksi, merkkinä siirretyn kukan mukautumisesta uuteen ympäristöön. Jos naisen onnea on jo aikuinen ja muodostunut, kastelua on vahvistettava.
 5. Tuholaiset (kilpihuopat, hämähäkkipeitteet, tavalliset kirvat) voivat vaikuttaa kukaan, jos huone on kuiva ilma.

Miksi kukkivat naisen onnea

Monet tämän kukan omistajat huomaavat, että se ei voi kukoistaa pitkään. Syyt miksi spathiphyllum ei kukka kotona voi olla seuraavanlainen:

 • liian iso potti;
 • virheellinen kastelu;
 • valon puute;
 • matala lämpötila;
 • lisäravinteiden puuttuminen;
 • tarvitsevat elinsiirtoa.

Kukaan mielellään omistajat kauniin ulkonäönsä, se tarvitsee säännöllistä ruokintaan. Ilman tätä kukinta muuttuu epäsäännölliseksi tai pysähtyy kokonaan. Miten ruokkia spathiphyllumia? Yksinkertaisin vaihtoehto on käyttää orgaanisia lannoitteita. Voit ottaa lintujen roskia tai ostaa mineraaliyhdisteitä kukkaviljelytiloihin myymälässä. Voit tehdä lannoitusta kuukausittain kerran. Aktiivisen kehityksen aikana on syytä ruokkia kahdesti.

Houseplant Nainen onnea - kuva

Kun näet tämän kauniin kasvin - ja välttämättä haluat asettua sen kotiisi. Spathiphyllum on erittäin rehevä persikka, jossa on pitkänomainen lehdet vihreällä värillä, ilman varret. Sen korkeus on 50 cm. Kukinnan kukan spathiphyllumin kuvan mukaan voidaan todeta, että kasvin kukinto voi olla punainen ja valkoinen. Jos kunnolla huolehdit pensas, säännöllisesti lannoittaa ja kastelee aikataulun, niin kasvi näyttää hyvältä, kuten kuvassa.

Video: hoito spathiphyll kotona

5 vuotta sitten mieheni antoi minulle "naisen onnellisuuden". En ole varma, että hän houkuttelee onnea, mutta kasvaa hyvin, jatkuvasti kukoistaa valkoisilla ja punaisilla silmukoilla, jotka ovat vaatimattomia. Useita kertoja oli tarpeen istuttaa pensas, koska se kasvaa hyvin nopeasti.

Elizaveta, 42 vuotias

Siskoni osti spathiphyllumin syntymäpäiväni. Olen asunut kotona kymmenen vuoden ajan, kasvaa hyvin ja aina kukoistaa. Henkilökohtaisen persikka onneksi ei tuonut, mutta se näyttää hyvin kauniilta. Se on helppo siirtää ja huolehtia siitä, ei ole erityisiä päärynöitä kasvi.

Äiti oli ostanut spathiphyllumin äitinsä, minkä jälkeen hän odottamattomasti naimisissa 15 vuoden yksinäisen elämän jälkeen ja hyvin menestyksekkäästi. Pyysin myös ihailua. Nyt huoneessani on kaunis pensas, jossa on suuria lehtiä ja punaisia ​​silmuja, kuten lehdissä. Hoito kukalle ei rasita.

Kukat "Naisen onni" ja "Ihmisen onnellisuus": merkkejä, valokuvia ja maagisia ominaisuuksia

Kun kukkia kasvatetaan ja jopa maaseutualueiden kukkapenkki hajoaa, naiset kiinnittävät usein suurta merkitystä kansanmerkkeihin ja taikauskoihin, käyttävät erilaisia ​​kuun kalentereita.

Kuka ei halua saada omaa, ansaittua naisen onnellisuutta ja kasvattaa kauniin kasvin huonehenkilön avulla, joka myös tuo suuria ja pieniä kotimaisia ​​iloja.

Villessä kukka löytyy trooppisten jokien rannoilta. Kauniit kiiltävät lehdet ja harvinaiset lumihiutaleet kukkien muodossa houkuttelivat kukkaviljelijöiden huomiota ja nyt "Naisen onni" näkyy usein asuntoissamme.

Legenda kertoo, että jumalatar Astrata esitteli Spathiphyllumia tavalliselle maanpäälliselle tälle hääpäivässään ja toi hänelle ilon ja onnellisuuden tehtaalla.

Tärkeintä on tehdä tämä puhtailla ajatuksilla ja sydämillä, uskoa ihmeeseen ja halu täyttääkseen sen.

Spathiphyllumiin liittyy monia merkkejä ja uskomuksia.

Ne koskevat lähes kaikkea: sekä tyttöjä että naisia, etsimiä tai rakkaita nuoria ja aviopareja.

Tämän jälkeen kiitollisuuden osoituksena hän antaa maaginen valta rakastajattarilleen, täyttää kaikki toiveet ja onnelliseksi.

On syytä huolella harkita kaikkia kasveihin liittyviä merkkejä:

 1. Naimattomia tyttöjä tulee houkuttelevammaksi ja hoitavat kasveja. He ovat selviytyneet vakavasta tauosta, he onnistuvat selviytymään masennuksesta nopeammin, on helpompaa saada heidät ulos sorrettuneesta valtiosta ja aloittaa uudelleen täyden elämän. Kasvin pitäisi antaa yksi miehistä (isä, veli, rakas, setä). Kukinnan aikana sinun pitäisi odottaa käden ja sydämen tarjoamista.
 2. Nuori rakastunut mies voi antaa sen rakkaalle. Tässä tapauksessa hän testaa tunteitaan. Jos kasvi alkaa kuivua tai kuivua, se merkitsee jäähdytyksen alkua, mutta jos kukka ei tule heikkoon ja tuskalliseksi, mutta kukoistaa kukkivat, tytön rakkaus jatkuu.
 3. Pariskunnilla voi olla maaginen rituaali, joka tuo perheen konfliktinratkaisua, epäluottamuksen ja mustasukkaisuuden tuhoamista. Molempien aviopuolisojen on tarpeen hengittää kukkivat silmut aromia muutaman minuutin ajan. Jos kukka on kukoistunut kotona pyöristetyn vatsaan muodossa - sinun on odotettava lisäystä perheessä, pian raskaus tulee. Hyvän suhteen palauttamiseksi miehellensä pitää pitää kasvi makuuhuoneen ikkunanoven tai puolisoiden sängyn vieressä.

Kaikki merkit osoittavat, että toiveet täyttyvät, kun ihana kasvi kukoistaa. Ihmeet alkavat ensimmäisellä alttarilla.

Kasvien maagiset ominaisuudet ja käyttökelpoisuus ilmenevät, jos se tulee taloon lahjana, mieluiten läheisestä sukulaisesta. Äiti voi tehdä tällaisen lahjan tyttärelleen, nuori mies antaa rakastetut, sisaret voivat antaa toisilleen.

Unelmien sanojen tulkinnan mukaan on syytä huomata, että haaveillut kukkiva spathiphyllum ei voi tuoda mukanaan muutakin kuin talon ikkunan seisomaan kasveja.

Jos "Naisen onni" unelma on hyvä merkki, se merkitsee kaikkien suunnitelmien ja toiveiden täyttymistä.

On myös miehen muoto kukka onnea. Trooppinen sademetsä, samankaltaisilla väreillä, mutta eri väreillä ja anthuriumilla. Sävyt voivat olla hyvin erilaisia: kirkkaanpunainen, keltavihreä, jopa sininen

Ihmisissä tällaista kutsutaan miespuoliseksi onnellisuudeksi.

Säilytetty legenda kertoo, että muinaisina aikoina heimon johtaja halusi mennä naimisiin rakastamansa tytön kanssa hänen vieressään vallitsevasta ratkaisusta. Mutta kun hän ei saanut kyllästämätöntä kauneutta, hän päätti saavuttaa omansa hyökkäämällä ja tappamalla monet tytön kollegoista.

Belle ei halunnut kuulua maahanhyökkääjä ja heittäytyi tuleen, mutta jumalat sääli häntä ja kääntyi flamingonkukka. Siitä lähtien, menin legendaa kukka-laakeri perheen onni, ja kaste pisarat aiheuttavat yhdistys itku kauneutta.

Avajaisissa silmut ovat positiivisin energialaitoksille. Mielestä omistajat näiden kahden väriä, ne auttavat luomaan perheen hyvinvointia ja lisätä määrärahoja, jos ne ovat seistä ja kukka ympärillä.

Hyvä kasvu tarvitsee vakaan, ei lämpötilaero, lämpöä.

Kastelu on oltava nopeaa ja säännöllistä. Vesi on lämmin ja vie laskeutua. Jos reunat lehdet alkavat muodostaa kuivattu nauhat, on suositeltavaa muuttaa koostumusta kasteluveden.

Talvella vähentää kastelua, voit kostuta maaperä, mutta älä kaada. Tämä on aika lepoaika Voimalaitos.

Lisätä kosteutta talvella, kun lämmitys-akut, ja ilma on liian kuivaa lähellä kasveja voidaan toimittaa myös Märkäsumppu kiviä tai laajennettu savea. Määräajoin, kuten kuivaus, vesi on kaataa.

Paikka, jossa halkaisijan tulisi olla kirkas, ilman vetoa. Eivät siedä suoraa auringonvaloa. Voi sairastuvat ja palovammoja. Paras paikka kasvaa - valo osittain varjossa tai hajavalon.

Suositeltava elinsiirtoa - kahden vuoden välein. Ne voidaan tehdä myös kukinnan aikana. Varovasti siirtää laitoksen toiseen astiaan, suurempi, yksi on vain seurata jottei nukahtaa kasvua kohtaan, ja yritä vahingoittaa juuret ilmassa.

Hyvä kukkivat kasvit "mies" ja "nainen" onnen perheen innostaa rauhaa ja hiljaisuutta. Tietenkin tämä on vain uskoa, mutta on mukava tuntea, että he antavat meille perheen hyvinvointiin.

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin