Spathiphyllum valokuva kotihoito

Flower Naisten onnellisuutta - Spathiphyllum kuvassa. Miten hoitaa Spathiphyllum kotona

Tärkeä rooli luoda viihtyisä ja kodikas tunnelma hyvä pelata ruukkukasveja. Esimerkiksi Spathiphyllum hyväksytty antaa tytöille. Kaikki ruukkukasvit naisten onnellisuuden aiheuttavat monia legendoja. Naisten onni - se on ennen kaikkea kasvi on hyvin kaunis ja vaatimattomia hoitoa.

Se näyttää kukka naispuolinen onnellisuus

Se ei jätä ketään kylmäksi, tämä ylellisyys pensas alkuperäisen silmuja. Kukka Spathiphyllum on tunnettu siitä, että se on ei varret. Lehdet on järjestetty pitkillä petioles toipumassa juurakot, saavuttaa pituus 14-17 cm. Kukka varret kasvaa juurakot, ovat vihreitä tai valkoisia. Kukat ilahduttavat silmät isännät vuosittaisen keväällä ja syksyllä, kun kasvi tarjota täydellisen hoitoa.

Flower Naisten onnellisuutta - miten huolehtia, että kukki

Jos kasvi alkaa kukkia ei ole pitkä, se on tilaisuus pohtia syitä. Ensinnäkin olisi oikein kasteltava kukka, koska se voi poniknut puutteesta nestettä alkaa hävitä ja lehdet kellastua ja kuivaa se. Miten tehdä kukka Spathiphyllum kotona? Ensimmäinen askel on tiiviisti maaperään, ei salli sen kuivua. Kuitenkin liiallinen kosteus voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa kasville. Jos lehdet alkoivat muuttua mustaksi, sillä puhutaan tarpeesta vähentää kastelua.

Yhtä tärkeää on asettaa tehtaan valoisassa huoneessa, jossa ei ole vetoa. Spathiphyllum kukkivat hyvin, jos hän saa oikean määrän valoa, mutta älä polta ultraviolettivalossa. se ei ole suositeltavaa valita liian suuri potin naisen onnellisuutta, koska se hidastaa kukinnan. Halkaisija säiliön saisi ylittää useita kertoja koko juurakoita. Lisäksi onnistuneen kukinnan versoja täytyy istuin vahingoittamatta juuristo.

Spathiphyllum - kotihoito

Siten, että laitoksen on hyvin kehittynyt, on tarpeen luoda suotuisat edellytykset. Sen olisi tehtävä muutamia sääntöjä, miten hoitaa kukan naisten onnea:

 1. Säädä huoneen lämpötila ei ole alle 15 astetta ja 22 astetta talvella kesällä.
 2. Vältä luonnokset.
 3. Ohjaus kosteus, koska Spathiphyllum saapui Venäjällä trooppisissa maissa. Voit tehdä tämän, voit asentaa suihkulähde tai kodin ajoittain suihkuttaa lehtiä.
 4. Edellytetty valaistus nainen kukkia, mutta suoraa auringon säteet voivat vahingoittaa häntä. Ihanteellinen vaihtoehto saattamista potin on taulukko ikkunan lähellä, koska on olemassa hyvä valo siroaa, toisin kuin ikkunalaudalle.

Miten kastelu kukka Naisen onni

Yksi tärkeimmistä seikoista kasvaa huonekasveja on oikea kastelu. Miten hoitaa Spathiphyllum, joten se ei kuihtui pois ennen kuin se alkoi mustata ja mätänemään? Sinun täytyy kasteltava kukka 1 kerran viikossa talvella ja 2-3 kertaa kesän aikana. Veden lämpötilan on oltava noin 20 astetta (huoneen lämpötila). Ei suositella kasteluun Spathiphyllum pullotettua tai tislattua vettä.

Optimaalinen - vesijohtovettä, erillään avoimessa astiassa haihtua kloori (vähintään päivää). Lievittää neste ennen kastelua auttaa tuhkaa, lime mehu, oksaalihappo tai etikkaa. Valittu materiaali lisätään pieni määrä ennen selvittämisestä. Kielletty käyttö keitettyä vettä, koska se ei liukene ilmasta ja voi aiheuttaa root rot.

Flower Naisten onnellisuutta - lisääntymiselle

Yleensä paras aika istuttaa tai pensas on istuin keväällä. Tämä tulisi tehdä sen jälkeen, alustan valmistuksessa. seuraavaa algoritmia:

 1. Aluke koostuu hiekkaa, turvetta, turve, humus (2 osaa turve maa ja 1 osa muut komponentit).
 2. Aikuinen kasvi on monia juuripistokkaita. Niiden tulisi erottaa huolellisesti, jotta se ei vahingoita Bush.
 3. Tuloksena oleva versot juuret istuvat uusia ruukkuihin.
 4. Pohjavesi hyvin irtoa.
 5. Istutetut pensaat lähti muutaman päivän, jotta he sopeutunut.

Kokeneet viljelijät tietävät tapa levittää Spathiphyllum kotona jakamalla juurakoita. Kuitenkin tämä vaihtoehto on monimutkainen, vaatii taitoa, sillä huolimaton toiminta voi vahingoittaa juuri ja ituja. Toinen menetelmä - lisääntymisen Bush avulla siemenen, mutta se on aikaa vievää eikä kovin suosittu puutarhurit.

Jos Bush naispuolinen onnellisuus on kasvanut voimakkaasti, on tarpeen siirtäisivät sen suurempaan astiaan, koska tämä kasvi voi kehittyä normaalisti ja Bloom. Miten istuttaa kukkia naisten onnea:

 1. Valmistella pohjalakana, turvetta maa, humus, hiekka.
 2. Makasi ruukun kuivatus (rikki vaahto tai kevytsoraa).
 3. Kaada hieman maaperän.
 4. Aseta juuristo potissa.
 5. Kaada jäänteitä maaperään.
 6. Kaada pohjaveden valmistettu etukäteen.

Flower Naisten onnellisuutta - merkkejä ja taikausko

Tämä kasvi katsotaan epätavallista. Naisen onnellisuus on määrä tehdä paljon kansanmusiikkia, hurmaa ja taikausko. Kukka päätti antaa naisille ja tytöille: on tärkeää, että hän ei osta omaa, ja se esiteltiin perheelle. Kauniimpi sukupuoli mielellään pidettiin Naisten onnea ja uskovat, että kukka on saanut nimensä, koska tietyt syistä.

Merkkejä kukka Naisten onnea:

 1. Uskotaan, että annetaan tyttö kukan tekee houkuttelevammaksi miehille, naisellinen ja herkkä.
 2. Jos uskot enteitä, naisten onnellisuutta talossa antaa tytöille mahdollisuuden perustaa perhe.
 3. Jos kukka sijoittaa makuuhuoneessa puolisoiden, riitoja ja epäsopua ohitetaan perhe.
 4. Uskotaan, että naisten onnellisuutta talossa auttaa odottavien äitien helpompi kantaa raskauden.

Kun rakkaasi tai kasvin kuiva lehdet alkavat kellastua, viljelijät ovat hyvin kokeneita ja tiedä mitä tehdä. Pääsääntöisesti jos kukka naisten onnellisuus on sairas, seuraavat oireet näkyvät:

 1. Kasvun hidastumisesta. Tallentaa kukka auttaa kohtalainen kastelua ja hieman varjostusta.
 2. Lehdet alkavat kellastua tai pimentyä kärjissä on paikkoja keskellä ruskea. Tämä voi olla merkki loisia tai liiallinen kastelu naisten onnellisuutta.
 3. Mustattu päät ja puolivälissä lehtiä voidaan osoittaa puute maaperän fosfori, typpi, kalium.
 4. Keltainen, kuiva vinkkejä lehdet - merkki mukauttaminen siirretyn kukka uuteen ympäristöön. Naisten onni, jos jo kasvanut ja muodostivat on välttämätöntä vahvistaa kastelu.
 5. Tuholaisia ​​(Panelboard kirvoja, hämähäkki punkit, kirvat normaali) voi iskeä kukka, jos huoneen kuivua.

Miksei kukkia naisten onnellisuutta

Monet omistajat kukka huomata, että se ei voi Bloom pitkään. Syyt siihen, miksi ei kukkivat Spathiphyllum kotona voi olla seuraava:

 • liian suuren potin;
 • epäsäännöllinen kastelu;
 • valon puute;
 • alhaisen lämpötilan ilman;
 • puute ruokinta;
 • tarvitsee elinsiirron.

Kukkaan tyytyväinen hänen joukkonsa kaunis näköala, se tarvitsee säännöllistä ruokintaa. Ilman sitä kukinta tulee epäsäännöllinen tai jopa pysähtyä. Miten ruokkia Spathiphyllum? Helpoin vaihtoehto - käyttää orgaanisia lannoitteita. Voit ottaa lintujen ulosteiden tai hankkia mineraalikoostumukset kukkivia kasveja kaupassa. Käyttäytyminen kastiketta kuukausittain kerran. Vuosina aktiivisen kehityksen täytyy ruokkia kahdesti.

Huonekasvi Nainen onnea - valokuva

On syytä nähdä kun tämä kaunis kasvi - ja haluaa laittaa hänet kotiinsa. Spathiphyllum - erittäin rehevä pensas pitkänomainen vihreät lehdet, ilman varret. Sen korkeus on 50 cm. Kuva Spathiphyllum kukinnan voidaan päätellä, että kukinto kasvit voivat olla punainen ja valkoinen. Jos oikein hoitaa bush, säännöllisesti annettuna ruokinnan ja juottamisen aikataulussa, tehdas näyttää hyvältä, kuten kuvassa.

Video: kotihoitoon Spathiphyllum

5 vuotta sitten mieheni antoi minulle "Paratiisi". En ole varma, että se houkuttelee onni, mutta kasvaa hyvin, jatkuvasti kukkivat valkoinen ja punainen silmut, vaatimaton. Useita kertoja jo istuin Bush, koska se kasvaa hyvin nopeasti.

Elizabeth, 42 vuotias

Spathiphyllum sisko osti minulle synttärilahjaksi. 10 vuotta asuu talossani, kasvaa hyvin, kukkii jatkuvasti. Henkilökohtainen onnellisuus ei pensas tuonut, mutta näyttää todella hyvältä. On helppo elinsiirtoa ja huolehtimaan hänestä, mitään erityistä oikkuihin tehtaansa.

Äiti osti Spathiphyllum hänen in-law, ja sitten hän yhtäkkiä meni naimisiin 15 vuoden elävien yksin, ja erittäin onnistuneesti. Pyysin myös ilmaiseksi on ihme. Nyt se kasvaa omassa huoneessa kaunis pensas suuret lehdet ja punainen silmut, kuten kuvassa lehdissä. kukan hoitoa ei ole taakka.

Spathiphyllum: Care kotona (kuva). Grow "naisen onnellisuus": ongelma hoidon kotona

Spathiphyllum tai "Naisten onnea" - suosittu talon kasvi perheen Araceae.

Luonnossa se kasvaa päiväntasaajan Etelä-Amerikassa ja Filippiineillä.

Nimi tämän kukan sai epätavallisen muodon suojuslehtien lehtien - katettu kirjekuoreen kukinto spadix.

Sen lisäksi koristeellinen Spathiphyllum on hyödyllisiä ominaisuuksia:

• imeytyy huoneen ilman epäpuhtauksia, kuten hiilimonoksidin, formaldehydi, bentseeni, trikloorietyleeni, ksyleeni;

• kosteuttaa ilma, täyttää sen ionien ja haihtuvien tuotannon, estävät sienten kasvua.

Tällä hetkellä noin 50 lajia Spathiphyllum josta kasvamaan huoneen olosuhteet ovat hyödyllisiä:

Kukinta (Sp. Floribundum) -. Kasvaa jopa 40 cm spadix on kermainen väri, valkoinen huntu aikaisin kukkivat ja on vihreä lopussa. Se kukkii runsaasti ja pitkään asianmukaista hoitoa.

Kannolistny (Sp.Cannifolium) Se hankki nimi samankaltaisuuden lehtensä lehdet Cannes. Kukat tihkua hienovarainen maku.

Wallis (Sp.Wallisii) - pieni kasvi korkeus 30 cm tulee Kolumbian sademetsään. Lehdet ovat tumman vihreä, pitkänomainen muoto. Valkoinen huntu on kolme kertaa pidempi kuin korvan. Se kukkii vuolaasti pitkään. Tarpeeksi varjo-ja konstailematon sisältöä. Perusteella tällaisen valikoivan käytön, monet lajikkeet on johdettu (esim., Picasso, Domino).

Gelikonielistny - srednerosloe muodossa (kasvaa jopa 1 m korkeus). Tumman vihreät lehdet ovat aaltoilevat reunat ja kiiltävä paistaa. Soikea kansi kahdesti pituus cob.

Superb (Sp. Blandum Schott) - kasvi on pitkänomainen lehdet pitkänomainen vihjeitä. Vihertävänvalkoisia verhon muodossa samanlainen ruutuun. Tästä kukka oli toinen nimi "flagolit9raquo;. Se kukkii paljon kukkia.

Perusteella tämäntyyppisiä erityyppisen kasvatettiin. Heidän joukossaan ovat Giants (Sensation, Figaro, Pablo) ja kääpiötä (Mini). Hybridit ovat kestävämpiä, pidempi ja kukkivat runsaasti.

Suosituin sisätiloissa puutarhanhoito seuraavissa lajikkeiden Spathiphyllum:

Mauna Loan - laajalti viljelty hybridi pitkä (70 cm) leveä lehdet tumman vihreä väri;

domino - Eri kirjava lähtee: vihreällä pohjalla valkoisia raitoja ja aivohalvauksia. Koko kasvi on jopa puoli metriä korkea. Spadix on valkoinen tai beige sävy. Valkoinen huntu loppupuolella kukinnan vihreät. Lajike oli siitoseläimet-Spathiphyllum Wallis, helposti kotiin viljely;

Chopin - mukava valikoima, on saanut maailmanlaajuista tunnustusta. Suhteellisen alhainen kasvi (jopa 35 cm korkeus). Suihkussa Rich Green uponnut suonet. Vaatimaton hoidon. Kun kukinta vapauttaa miellyttävä tuoksu;

cait - Hollantilainen rasitusta johdettu perusteella tyypin Wallisin. Se on kirjava keltavihreä lehdet. Korkeus on noin 50-70 cm;

Picasso - lajike ja kirkkaat värit: tummalla vihreällä pohjalla valkoisia raitoja, jotkut lehdet ovat täysin valkoisia. Nopeasti ja helposti levittävät, vaatimaton hoitoon;

tunne - Kokoa "gigant9raquo; Hollantilainen valinta (kasvaa jopa kuusi metriä korkea). Tumman vihreät lehdet uurrettu pituus 70-90 cm ja leveys 30-40 cm. Shadow sopii hyvin sisätilaan toimistotilaa.

Spathiphyllum: Care kotona - lisääntymiselle, elinsiirrot

lisättyjen Spathiphyllum jakamalla Bush. Se on kätevä tehdä se keväällä istuttamisen kasveja. Kunkin erillisten osien pitäisi olla 2-3 lehtiä. Tällaiset delenki laittaa erityiseen substraatti Araceae, ostettujen tai tehdä itse. Komponentteina ottaa humus, turve, turvetta tai pohjalakana, hiekkaa tai perliitin suunnilleen samansuuruisiin osiin. Jos käytät yleispohjamaaliksi, niin se lisätään hiili, kookoskuitua.

Jos jako juurakoita Spathiphyllum kääntyi delenki ilman juuria, ne ovat juurtuneet hiekkaa tai perliitti. On toivottavaa sijoittaa pistokkaita ruukkuihin niin teplichku kattaa tai paketti luoda suuri ilmankosteus. Ajoittain ne ilmasta ja kosteuttaa. Juurtumisen jälkeen niiden istutetaan yksittäisissä ruukuissa kanssa esikäsitellylle alustalle.

Spathiphyllum istuttaa kun he kasvavat: taimien vuosittain, ja aikuisilla 3-5 vuoden välein. Väliset siirrot suurissa yksilöiden päivittää ylemmän maakerros vuosittain. Jälleenlaivaushetkellä toteutetaan keväällä, varoen vahingoittamasta juuria. Uuden potti on valittu siten, että se oli enemmän kuin edellisenä vain pari senttiä. Liikaa kapasiteettia ajankohdan viivästyttäminen kukinnan. Alareunassa ruukut valinnaisen kuivatuskerros - Spathiphyllum pidä kosteutta pysähtyminen.

Juuret Spathiphyllum punottu koko maa com - tarvittavat käsittely uuden potin

Kun kyseessä on elvytyksessä sairaiden kasvien (koska sopimattomasta hoidosta) suoritetaan elinsiirtoja kanssa täydellinen korvaaminen maaperän. Voit tehdä tämän, juuret ovat vapautettu vanhasta maa (Room liota kulhoon vettä) ja tarkastettava lahoa.

Spathiphyllum kotihoidon - maaperä, valaistusolosuhteissa kukinnan

Spathiphyllum kuin kotoisin tropiikissa rakastaa hajavalon. Täydessä varjossa sen lehdet muuttuvat väriltään tummanvihreä, kasvi lakkaa kukkia. Auringolta aiheuttaa palovammoja lehtiä. Jos et voi järjestää kasveja Etelä ikkunalaudalle, on tarpeen säätää make varjoa keskipäivän aurinko.

Lämpötila ja kosteus

Naisten onni - lämpöä rakastava kasvi, mutta ei siedä äärimmäistä kuumuutta. Ihanteellinen lämpötila keväällä ja kesällä se tulee + 22-24oS ja talvella - ainakin + 16oS. Kosteus - ei merkityksetön luku terveydelle Spathiphyllum. Koska se tulee tropiikista tarvitsee suuri ilmankosteus. Huoneen olosuhteissa on usein ruiskutettava, laittaa lokero märkä kiviä tai kevytsoraa, järjestää lämmin suihku. Jos sachte nainen kukkia, kun vesi menettelyjä, on tärkeää, ettei päästä vesipisaroita kukkia.

Spathiphyllum kasvaa hyvin hedelmällinen löysä maaperä neutraali tai lievästi hapan reaktio (pH 5-6). Alennuksessa on valmiita Seos Araceae. Substraatti voidaan tehdä itsenäisesti sekoittamalla yhtä suuret osat turvetta maaperän lehtiä multaa ja lisäämällä ne väljyys turvetta ja hiekkaa.

Spathiphyllum alkoi kukoistaa, sinun on koottava noudattaminen tällaisia ​​ehtoja:

• Ikä: ei kannata odottaa kukinnan taimien;

• Oikein valitut koko potin - se olisi hieman ahdas. Jos kasvi on istutettu suuren potin, niin kukinnan on odotettava, kunnes juuret eivät täyttää koko maan com;

• Alhainen lämpötila;

• puute huoneen ilmankosteus;

• puute ravinteita - kasvin näyttää masentunut, pienet ja keltaisia ​​lehtiä. Sitä vastoin usein Spathiphyllum lisää runsaasti paino lehtipuu - "zhiruet9raquo, eli typpeä maaperään ylitarjonta. Mutta se ei riitä fosforia ja kaliumia, jotka säätelevät kukinnan.

Spathiphyllum care kotona - eläinten ruokinnan ja juottamisen

Spathiphyllum voidaan nimetä vodohlebom - hän tykkää juoda vettä. Kaikkein runsaasti kastelua tarvitsee aikana aktiivisen kasvukauden ja kukinnan. Pintamaan tulee kuivua välillä waterings. On kuitenkin tärkeää, ettei täytä kasvi- ja ei sido kosteutta savi huone. Kasteluveden olisi käytettävä puolustaa (vähintään 12 tuntia) ja lämmin, ja parempi suodatettiin.

Maaliskuusta syyskuuhun Spathiphyllum ruokitaan monimutkainen lannoitteita dekorativnotsvetuschie kasveja. Hyvä vuorottelevat orgaanisia lannoitteita. Kaikki pukeutuminen teki vasta raskas kastelua. Ylimääräisen ilmenevät täplät lähtee.

Spathiphyllum kotona: miksi hän kuoli?

Kasvaessaan sisätiloissa Spathiphyllum sen vaikutusta kuten tuholaiset kuten hämähäkkipunkit, miinaajakärpästen, kirva, Jose asteikko. Nämä hyönteiset ovat kantajia erilaiset virukset, sienitaudit. Voit "sokerinen" eritteiden kirvoja usein päättää nokinen sientä - lehdet ovat peitetty mustalla sametilla pinnoitteella. Torjunnassa "veri-luuserit" kasvin voidaan aloittaa folk korjaustoimenpiteitä, kuten hyönteisten pestä saippualla ja vedellä, tinktuura tupakan lehtien, sitrushedelmien kuoret tai sipulia kuorii alkoholia. Jossa leesio Spathiphyllum tuholaisia ​​vastaan ​​ruiskuttamalla hyönteisten (Akhtar, Fitoverm, vihreä saippua, Bona Forte bio-hyönteismyrkky) ja punkkimyrkyt (aktellik, Fufanon, Sanmayt, flumajta).

Alhaisilla huoneen ilmankosteus Spathiphyllum lehtien kärjet kuivua. Tämä pätee erityisesti lämmityskauden aikana. Lisätä kosteutta suorittaa monimutkaisia ​​tapahtumia: usein ruiskutus, kukkaruukun sijoitetaan pannulla märkä kevytsoraa tai sammal, kuuluu ilmankostutin.

Kelta-ruskeita pilkkuja lehdissä - auringonpolttama on tarpeen järjestää tehtaan osittain varjossa. Parhaiten soveltuvat kynnykset itään ja länteen suuntaan. Jos ikkunat kasvot etelään, sitten vähentää valon voimakkuus on välttämätöntä laittaa tehtaan huoneeseen tai pritenit.

Jos reunat lehdet puolestaan ​​musta, kuiva, sitten se viittaa siihen, kostutusaineita maaperän tai puute kivennäisaineita (typpi, fosfori).

Kun ei ole riittävästi kasteluun Spathiphyllum lehdet kellastua. Jos vain vihjeitä kellastua - tämä on merkki siitä, että kasteluveden sisältää paljon kovuuden. Käytä suodatettua tai keitettyä vettä.

Nuoret lehdet eivät ole täysin käytössä? Syynä tähän on liian tiheä maaperä, joka estää täysipainoisen kehittymisen juuristo. Tässä tapauksessa laitos on istutetaan pehmeä substraatti Araceae.

Jos valkoinen huntu nopeasti vihreät (paljon aikaisemmin kuin heidän fysiologinen kypsyys), se osoittaa korkea pitoisuus typpeä maaperään. Sama ilmiö voi olla, jos kasvi on kuuma.

Jos yhtäkkiä sagged kaikki lehdet, niin on olemassa useita mahdollisia syitä: kasvin jäädytettiin (Winter liikenne), puute kastelu, liiallinen maaperän kosteutta. Ensimmäisessä tapauksessa potin kasvi voidaan upottaa altaan vettä täysin märkä maaperän ja rinnakkain spray lehdet lämpimällä vedellä.

Kun väri muuttuu lehdet (ne ovat mustia), on ylivuoto. Laitos on tarpeen saada pois potista, tutkimaan juuret leikata mätä, terveitä käsittele fungisidia ja siirrettiin uuteen mureneva maaperää. Pot on otettava koosta juuristo - korkean kapasiteetin juuria ei voi absorboida kosteutta ja uudelleen zagniyut. 2-3 päivää sen jälkeen, kun persadki kasvi on kasteltava liuoksella kornevina.

Ruskea ja keltainen läikkiä lehdillä kun kasvi on jatkuvasti kaadetaan kylmään vetoinen ja podmerzli.

Laajat ruskea tai mustia alueita lehdet ominaisuus kun ylimääräistä lannoitetta (polttaa). Tämän jälkeen arkki nopeasti muuttuu keltaiseksi ja kuolee. Pelastaa kasvin, sen juuret on puhdistettava juoksevalla vedellä ja istutetaan uusia maaperään.

Mass epätasainen kellastumista lehtien ehdottaa nälkään Spathiphyllum. chlorosis (mosaiikki) on kuva:

• värjäytynyt suonet, lehti on vihreä;

• suonet vihreä, keltainen lehtiä terä - jossa pulaa rautaa.

Kuroa puutetta hivenaineiden suihkutetaan kasvi-lannoitetta ja rautakelaatti.

Spathiphyllum lehtiä chlorosis

Spathiphyllum ei kasva alle seuraavista syistä:

• Suuret pot - niin kauan kuin kasvi ei pääse leviämään juuristo, kehityksen perusteella keskeytetään;

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Hoito kotona Spathiphyllum

Se ei ole helppo luoda vihreä maailmassa asunnossa jotta kasvit miellyttävä terveen näköisiä, kauneus kukkia. Ei onnea niille, jotka eivät ole ikkunoita etelälaidalla, hämärtää ylä parvekkeella. Mannaa niille ystäville kukkia tullaan kuvattu kuvan Spathiphyllum ja kotihoitoa ei ole vaikeaa hänelle. Ei vaadi erityisiä edellytyksiä kukka tulee asukas Ikkunoiden pohjoiseen, tai täydellisesti järjestetty varjossa muita kasveja.

Spathiphyllum kukka nimi tulee kreikan sanoista ja käännetty kukka ja päiväpeite, kuvaus kukka, joka koostuu useista kukinnot kerättiin "kukuruzinu" ja valkoinen kehystys purjeen.

Se viittaa kasvikuntaa Araceae. Tämä kukka on pitkä jäykkä lehdet tulevat ulos maasta. Kasvi tuotu tropiikissa Kolumbian, mutta on monissa trooppisilla alueilla. Kulttuurissa kasvattajat ovat luoneet paljon hybridit ovat erikokoisia, väri lehdet ja kukat. Verhoa voi olla valkoinen, kerma, vihreä sävy. Cob on kaikki sävyt punaiseksi.

Spathiphyllum kahdenlaisia ​​ovat yleisimpiä, ovat toimineet valinta:

 • Spathiphyllum kukinnan;
 • Spathiphyllum Wallis.

House kasvi, asukas kynnys voi olla kompakti kukka Wallis. Se on pienempi lehtiä, ja sen korkeus ei ylitä 40 cm, joka on erittäin kätevä sisätiloissa kukka puutarha. Tilavat huoneet sisustaa kukinnan pensas. Huolehtiminen niistä on sama, ja erilaisia ​​kukka varret, 12 cm Wallis ja kaksi kertaa niin kauan kuin isoveli.

Spathiphyllum puhdistaa ilmaa kotona, absorboivat fenoliset valikoima huonekaluja. Se kerää bentseeni yhdisteitä ja kyllästää ilman otsonin kanssa. Kohonnut otsoni luo kuuma tunnelma. Läsnä 4-5 kasvien lisää hapen määrä ionien kymmeniä kertoja.

Miten hoitaa Spathiphyllum kotona?

Olet ostaa kukkakauppa kasvi, toi kotiin ja odota, se keuliminen? Ei, maaperä on täynnä niin paljon valtaa, se riitti myytäessä. Ja vaikka Spathiphyllum ole mukautettu uusiin olosuhteisiin, on parempi elinsiirtoa, jottei kaksinkertaistaa stressiä.

Paljastaa salaisuudet menestys kotihoidon Spathiphyllum aloittaa valmistelun maaperän ja istuttamalla tai tonkia uuden laitoksen:

 1. Ravinteiden seosta, joka koostuu yhtä suureen osaan lehtiä multaa, turvetta ja lanta humusta ja hiekkaa. Alustan täytyy lisätä pelimerkkejä keraamiset ruukut tai laatat ja hienonnettu koivuhiiltä.
 2. Säiliön tulisi olla enemmän kuin 2-3 cm halkaisijaltaan. On huomattava, että kasvi tarvitsee elinsiirron vuosittain ja aina, kun säiliö on lisääntynyt. Tyhjennysreikä on peitetty shard kupera päälle kaadetaan kevytsoran palloja il kiviä.
 3. Lisätyistä Spathiphyllum, tutkimalla rako elinsiirron aikana levystä holkki erillistä fragmenttia jälkeen maseroimalla maahan kooma. Kun istutus ei pitäisi haudata kaulan, ei kukkia. Älä ota suuren potin, juuret pitäisi olla hieman tungosta. Maan pakkautunut ja hyvin kastellaan.
 4. Sillä ei ole väliä, jos uudet lehdet kasvin kuivua hieman reunoilla, kasvit sopeuduttava.

Valitse paikka uudelle asukas on yksinkertainen. Yleensä kesä Spathiphyllum kehittyy hyvin ja kukkii lämpimässä huoneessa pohjoisessa ikkunassa. Kuitenkin talvella kun muut kasvit lepotilassa ajan, kukkien tarvitsee paljon valoa ja voidaan laittaa etelässä ikkunassa. Voit laittaa kukka muiden ikkunoiden, mutta pitää muistaa, että suorassa auringonvalossa ei ainoastaan ​​tuo palovammoja lehtiä, mutta myös luoda edellytykset juuristo taudin.

Välttämätön edellytys kukka on sen tarve uimiseen. Ei ihme toinen nimi Spathiphyllum on Naaras. Hän rakastaa suihkussa, jos ei, sopiva lähtee spray kastelu. Hän rakastaa paistatella varjoa lämpöä, mutta ei hiostava ilma.

Pidettiin pyhänä naisellinen kukka magic ja määrätty hänet raskaaksi apua, kuljettaa ja synnyttää terve vauva.

Kasvi rakastaa kastelua, mutta ylivuoto juuret voivat mädäntyä. Siksi kokeneet viljelijät odottavat kukan itse pyytää juotavaa, ja roikkuu hänen roikkuvat lehtiä. Tämä väliaikainen kuivuus ei vahingoita kasvi. Kuitenkin talvella vähentävät kastelua ja kasvien sielut eivät täyty, vain spray, ja sitten harvoin.

Miten hoitaa Naaras Spathiphyllum kelpaavan hänen kukinnan? Sinun täytyy säännöllisesti ruokkia kukkien kasvun aikana vihermassa ja kukinnan. Voit tehdä tämän, käyttää nestemäistä lannoitetta laimennettuna suositellun annoksen, kastellaan vain joku märässä maassa. Talvella kasvi ei lannoitettu.

Ehdottomasti ei kasvit sietävät raikas tuulahdus kanssa pahaenteinen nimi luonnoksen. Siksi laita ne pois tuuletusaukot, parvekkeen oven. Pitkään kukinnan on tarpeen leikata vanhan nuolia tyvestä, jotta vapauttaa seuraavan piikki. Kesto kukinnan riippuu yksinkertainen, mutta pakollista kunnossapidon.

Salaisuus menestyksen kotihoidon Spathiphyllum tarjota tarvittavat edellytykset kasvi- ja ehkäistä tauteja ja tuholaisia.

Tuholaisten vaarallinen spider mite, joka löytyy lehdet vaikeus, läsnäolo rainojen takapuolelle levyn ja vaalea kanssa vaaleat pisteet vastaan ​​puhkeamiselta. Toinen yleinen tuholainen on kirvoja kuitulevyjen, määritetään, kun läsnä on tummia täpliä lehdillä. Voidaan käyttää ohjaamaan sekä folk korjaustoimenpiteitä ja erityisiä valmisteluja.

Merkki siitä, että ylivuoto, puute tai ylimäärä lannoitteita, muita epänormaaleja olosuhteet lehdet kuivaus maaperään. Syyt täytyy löytää pois sulkemalla. Äärimmäisessä tapauksessa, pura kukka ja siirtäisivät osalla terveistä prosessin sääntöjen mukaisesti, vaan ainoastaan ​​pitää ensimmäinen pehmeä vesi juuret ilmestyi.

Et voi tehdä kukka kesällä tilaa raitista ilmaa. Laitos johtuen ilmastonmuutoksesta ja voi sairastua.

Miten hoitaa Spathiphyllum - video

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Hei Mitä kanssa kukka voi olla? Se, että kosteus meidän asunto on 60%, niin ilmeisesti ei pidä paikkaansa ...

Mutta Press Photo:

Todennäköisesti se mätänee. Tutkia juuret, leikataan pois vahingoittunut, käsittele sienitautien. Nämä kauheat lehdet tulisi leikata ja istutettu kukka uusiin maaperässä. Älä laita potin vedon niitä lehdet alkavat kadota. Älä täytä - hän ei pidä siitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin