Spathiphyllum lajeja

Spathiphyllum

Spathiphyllum - usein nähty vieras laakatasoissa kukka ystäville. Tämä eksoottinen kasvi kasvaa Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Yleisiä kosteassa tropiikissa, jossa sataa säännöllisesti ja aina lämmintä. Se oli tässä ilmastossa tuntuu miellyttävältä. Tämän kukka kasvoi hyvin, kukoisti ja kehittyi oikein kaupunkiasuntoa on tarpeen luoda samanlaiset elinolosuhteet.

Otsikolla näet kuvia ja lajien nimet ja lajikkeiden sisä Spathiphyllum (naaras onnellisuus kukka).

Huoneessa viljelmää kasvatetaan useita erilaisia ​​kasveja, jotka eroavat kooltaan ja muodoltaan lehtiä. Suurin laji on Spathiphyllum gelikonielistny ja taipumus lusikka. Nämä kasvit kasvavat jopa 1 m korkea ja on kaunis suuret lehdet aaltoilevat reunat.

Pienemmät laji: Spathiphyllum kukinnan ja ihana. Nämä kasvit ovat pienempiä - noin 50 cm. Pienimmät lajit Spathiphyllum Wallis (Kuva alla) ei ylitä 30 cm korkea ja on kapea tumma lehdet ja silmut ohut valkoinen huntu.

useita lajikkeella Hollannissa. Grade Spathiphyllum "Domino" on pienikokoinen ja alkuperäinen kirjava lähtee. Grade «Caiti» on lehdet keltaisella pesee. Sen korkeus on 70 cm. Suurin valikoima «Sensation» on suunniteltu maisemointi laajoja alueita. Klo korkeus se saavuttaa 1,5 metriä ja siinä on iso valkoinen kukintoja.

Muita suosittuja lajikkeita Spathiphyllum: Strauss, Chopin, Alan, Picasso, Gemini, Bellini, Verdi, Haiti.

Pensas on juurakko, jossa on useita versot lehtiä pidempi pitkulaisia ​​terävillä vinkkejä. Niiden reunat voivat olla suoria tai aaltoileva.

Joillakin lajeilla kasvaa jopa korkeus 1 m, leveys lehdet - yli 20 cm:. Pienissä lajien arkki leveys on 12-15 cm holkin korkeus on enintään 60 cm.

Tämä kasvi elää pitkään. Hyvällä hoidolla se Se kasvaa ja kukkii vähintään 10 vuotta, ja usein paljon. Mutta vaikka me heistä huolta huono ja törkeän virhettä, kun kasvanut, pilaa se vain ei toimi, hän elää useita vuosia, ja se voi jopa Bloom.

Koska voimakas aurinko on haitallista kasveille, laita se ikkunalaudalla voi olla vain huoneisiin, joissa Ikkunoiden pohjoiseen.

Kuitenkin monet viljelty kukka aurinkoinen olohuoneessa, koska se on melko suuri ja hyvin koristekasvina, sisustaa huone. Tällöin kukka pitäisi laittaa ei ikkunalaudalla, ja erillinen kaappi tai pöydän kaukana ikkunasta, diffundoitua valo sen laskiessa sitä. Tämä suojaa sitä suoralta auringon, ja näyttää kaunis olohuone sisustus.

Nyt olet nähnyt lajin Spathiphyllum ja osaa valita sopiva sinulle.

Näinkö? Jakaa sen ystävien sosiaalisiin verkostoihin:

Syyt siihen, miksi ei ole kukintaa Spathiphyllum

Spathiphyllum voivat kukkia monesta syystä: joko hän oli liian nuori, tai on liian suuri potti. Tässä artikkelissa opit, miksi ei kasva tai kukkivat Spathiphyllum ja mitä tekemistä kasvien? Siirry koko artikkeli ...

Miksi lehdet muuttuvat mustaksi Spathiphyllum?

Jos näet, että mustuneet Spathiphyllum lehdet - sinun täytyy tunnistaa ongelman syyn. Tässä artikkelissa opit, miksi lehdet muuttuu mustaksi ja vinkkejä lehtien Spathiphyllum (naaras onnellisuus kukka) ja mitä tehdä sen kanssa. Siirry koko artikkeli ...

Oikea elinsiirtoa Spathiphyllum

Elinsiirron nuori Spathiphyllum tulisi suorittaa vuosittain keväällä. Parempi tehdä se huhtikuussa tai toukokuun alussa.

Tässä artikkelissa opit elinsiirtoa Spathiphyllum kotona toisessa potin tai jälkeen ostoksen. Siirry koko artikkeli ...

Spathiphyllum: suosittu lajeja ja lajikkeita kanssa valokuva!

Esittelyssä suosittu laji ja lajikkeita Spathiphyllum (spatifillum): kuvaukset ja valokuvia vinkkejä huolellisesti. Äskettäin Spathiphyllum "naisten onni" on yhä suositumpaa ja yhä useammin asettuu kodeissamme.

Kuvaus lajien Spathiphyllum valokuvista

Valitessaan Spathiphyllum ei haittaa tutustua suosittuja näkemyksiä ja niiden ominaisuuksia.

Mehän tarvitsemme kukka "Naisten onnea", joka olisi halunnut ja antoi miellyttävä tunteita.

Tunnetuimpia ovat: Spathiphyllum Wallis (Spathiphyllum wallisii) ja kukinnan Spathiphyllum (Spathiphyllum floribundun).

Perusteella näiden lajien näy useimmissa hybridilajikkeiden Spathiphyllum, joka kukkakaupat kasvavat kodeissaan.

1. Spathiphyllum Wallis (Spathiphyllum wallisii) - kompakti kasvi, joka mukautuu täydellisesti kotiin.

Normaalisti kasvi kasvaa 35-45 cm korkea, mutta on olemassa myös kääpiö muotoja (15-25 cm). Lehdet ovat pitkulaisia ​​tummanvihreää.

Korva valkoinen ympäri kapea pitkä valkoinen huntu. Kukka vuolaasti pitkään ja kukkivat sisäilmaan, melko vaatimaton ja varjoa suvaitsevainen.

2. Spathiphyllum kukinnan (Spathiphyllum floribundun) - asukas sademetsää Kolumbiassa. Omatekoista lajikkeita johtaa siitä.

Kukka kasvaa jopa 50-70 cm korkea, lehdet ovat soikeita suikean tummanvihreä kevyempiä alapuolelta. Se kukkii runsaasti ja pitkään, kannattomina 15-20 cm ja 10-12 cm päiväpeite.

Spathiphyllum lajikkeet: Suosituin!

Lajikkeet Spathiphyllum on valtava monimuotoisuus. Joka vuosi on paljon uusia sekamuotojen valtaavat faneilleen.

Katsomme suosituimmista lajikkeista IVY, joka usein löytyy kukkakauppoja.

Spathiphyllum Hybridilajikkeet enemmän kestävyyttä ja pidemmän kukinnan (On lajikkeiden vuoden kukinnan). Suuri määrä koristekasvien lajikkeita, viljelijät eristetään pienoiskoossa ( "crumb") on suuri ( "jättiläinen", "Figaro" "tunne").

yleinen tällä hetkellä tunnetuin ja suosituin lajikkeet ovat: «Domino», «Picasso», «tunne» ja «Chopin». Spathiphyllum lajikkeet aakkosjärjestyksessä:

1. Spathiphyllum "Domino» ( «Domino») - lajike on alkuperäinen väri lehtilavan: vihreä tausta on valkoisia raitoja. Tämä ominaisuus houkuttelee puutarhureita.

Spathiphyllum 'Domino' kasvaa 40-50 cm korkea. Korva valkoinen tai kellertävä väri, kattaen valkoinen, mutta muuttuvat vihreiksi ajan mittaan. Lajike astutettiin Spathiphyllum Wallisin.

2. Spathiphyllum "Picasso» ( «Picasso») - ikään kuin "Domino", katsotaan uudenlaista sitä. Hollantilainen viljelijät ovat asettaneet suuria toiveita häntä tulevaisuudessa, ja meillä on mahdollisuus nyt katsella häntä. Spathiphyllum "Picasso" on johdettu perusteella Spathiphyllum wallisii.

3. Spathiphyllum 'Sensation »(«Sensation») - suuri koko kasvi suuri kukinto voi olla jopa 150 cm korkea. Lehdet kasvavat noin 60-90 cm pitkä ja 30-40 cm leveä.

Kukka kasvaa hyvin heikossa valaistuksessa. Grade "Sensation" käynnisti Hollannin asiantuntijoita.

4. Spathiphyllum "CHOPIN» ( «Chopin») - erittäin mielenkiintoinen ja kaunis lajike sai tunnustusta eri puolilla maailmaa. Kukka on kirkkaan vihreä lehdet pyöreä muoto ja kirkas valkoinen huntu suuri.

Täällä Spathiphyllum (spatifillum) näiden lajien ja lajikkeiden kiinnitti huomiota ensiksi, mutta on vielä paljon kauniita kukkia. "Naisten onni" on varmasti tullut ja asettua jokaisessa perheessä!

Toivotamme sinulle miellyttävää tunteita ja paljon kauniita kukkia!

Laihdutus laiska kotona! Vatsa ja sivut menevät 7 päivää, jos.

Kasvit alkavat kasvaa voimakkaasti, ja kukkivat runsaasti, jos he syöttävät lusikalla.

Päästä irti kerman kaventamiseksi ja vahvistamaan lihaksia emättimen!

Miten näyttää nuoremmalta 63-20 vuotta ilman leikkausta ja injektiot! Kirjoita resepti.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset tiedemiehet ovat löytäneet ainutlaatuinen."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Julkaistu 1. joulukuuta 2015 mennessä 14:38 (Päivitetty: 14 syyskuu 2016) Tekijä: FlowersHolidayTeam

Opas huonekasveja:

"Ikä rasva menee pois, Mama Do not Cry! Lisää vain pisara."

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset lääkärit löysivät hämmästyttävä."

"Kasvot näyttää nuoremmalta, vaikka 45! Vain levitä penniäkään."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

Kopioi artikkeli kokonaan on kielletty ilman kirjallista suostumusta sivuston hallinnon. Jakaakseen tietoa kenenkään kanssa voit kopioida 1-2 kappaleita tekstiä ja asettaa hyperlinkki artikkeli.

tyypit Spathiphyllum

Tärkeimmät lajit ja lajikkeet Spathiphyllum

Kulttuurin tunnetuimpia ovat kaksi erilaista Spathiphyllum: kukinnan (S. floribundum) ja Wallis (S. wallisii), sekä valtava määrä hybridit ja lajikkeet. Ne eroavat keskenään kokoisia, värikuoria, tähkä.

Spathiphyllum (Spathiphyllum) - ikivihreä monivuotinen kasvi perheen Araceae. Nimi "Spathiphyllum" tulee kahdesta kreikan sanasta: "sleep" - verhon "fillum" - listan. Kukat ovat hyvin näyttävä, kerätty korva valkoinen, jota ympäröi valkoinen tai vaalean vihreä huopa.

Tärkeä myönteinen ominaisuus lajeja ja lajikkeita on paitsi kauneutta, eleganssia kukintoja, mutta myös pitkä kukinta. Asianmukaista hoitoa, jotkut lajikkeet kukkivat kestää enintään kuusi kuukautta (maaliskuu-syyskuu).

Spathiphyllum Wallis (Spathiphyllum wallisii)

Jos talossa ei ole tarpeeksi tilaa suuri kukkaruukku kanssa Spathiphyllum, voit ostaa vaatimattomampi näkemys - Spathiphyllum Wallis. Tämä kasvi on kääpiö muoto lehtiä 15-30 cm korkea, kukinto jopa 30, 8-10 kukkia. Kaikki kasvi 30-40 cm pitkä, lyhyt juurakko, tummanvihreä ruusuke pitkänomainen suikean lähtee Beaux. Tähkä valkoinen, joka kattaa kapea, kolme kertaa pitempi kuin korvan, ensimmäinen puhtaan valkoinen, sitten ylös vihreä. Kukinta runsas, pitkä. Kasvi on vaatimaton, varjoa sietävä, kasvaa hyvin sisäilmaan.

Isänmaa - trooppisten sademetsien Kolumbian. Tämäntyyppinen alttiina aktiivisen kasvatustyöstä, mikä kymmeniä lajikkeita kasvatetaan lehtien eri muotoisia ja kokoisia katettu.

Spathiphyllum kukinnan (Spathiphyllum floribundun)

Myynnissä tarjoaa monia lajikkeisiin hybridejä, mutta hyvin harvat tietävät kantaisä itse, Spathiphyllum lajit - wild kukinnan trooppisten sademetsien Kolumbian. Tämä tyyppi edustaa srednerosloe kasvin korkeus 50-60 cm, soikea suikean jättää pituus 15-20 cm, leveys 9-12, tummanvihreää, hieman karkea pinta, lähes sametti. Kääntöpuolella matta, kevyempi. Kanta enintään 25 cm, ja verhon - 10-12. Se kukkii runsaasti ja pitkään. Nuput on säädetty poskionteloiden terveiden lehtiä, joihin riippuu kukintojen sadon ensi vuonna.

Spathiphyllum melko tai miellyttävä (Spathiphyllum blandum)

Suurempi muodossa kuin floriferous, viljelmän vähän tunnettu. Laitoksen tummanvihreä, pitkulainen suikean piirtämä kärki lähtee. Petioles pitkä ja tehokas. Kukinto spadix, jota ympäröi vihertävän valkoinen huntu, joka on muodoltaan kuin pieni laatikko. Siksi toinen nimi kukkien - flagolist. Se kukkii hyvin vuolaasti huhtikuusta kesäkuuhun, on suuri joukko kukinnot. Hyvällä hoidolla voi kukkia 2 kertaa vuodessa. Isänmaa - trooppinen Amerikassa. Vaatimaton, kasvaa hyvin tummennetut alueet, mutta kasvuvauhti tämäntyyppisen äärimmäisen hitaasti.

Spathiphyllum kannolistny (Spathiphyllum cannifolium)

Toinen mielenkiintoinen siitä näkökulmasta kerätä, lajien Spathiphyllum jossa iso kirkkaan vihreä soikeat lehdet muistuttavat lehdet Cannas. Valko-vihreä huopa voimakkaasti tuoksuva kukkia keltavihreä spadix. Isänmaa - trooppisten sademetsien Venezuelan Guyana, Thaimaa, Kolumbia. Jollaisia ​​käytetään hybridisaatio tuottaa lajikkeita. Viljelmä on harvinaista.

Spathiphyllum taipumus lusikka (Spathiphyllum cochlearispathum)

Se on suuri kasvi enintään 1 m, jossa on pitkänomaisen soikeita lehtiä. Pituus lehdet 30-40 cm, leveys-15-20. Piirturilevystä tummanvihreä, kiiltävä, aaltoileva reunoilla, pidetään pitkän (jopa 50-70), vahva varret. Kukinto-maissintähkä, valkoinen. Päiväpeite soikea, pitkä. Isänmaa - trooppisten sademetsien Brasiliassa.

Spathiphyllum gelikonielistny (Spathiphyllum heliconiifolium (Dryand) Schott) - arvokas koristekasvit sovellu viljelyyn huoneen olosuhteissa. Kasveja jopa metrin korkeuteen. Lehdet ovat pitkänomaisen soikeita, pituus - 35-50 cm, leveys - 20-25 lyhyesti todennut, kiiltävä, tummanvihreä, aaltoileva reunoilla. 75-90 ruoti pituus, emättimen alustasta (5-9 cm pituus). Kukinto - cob, pituus 8-10, valkoinen, sitten tummuminen melkein mustaan. Verhon soikea, pitkä tähkä lähes 2 kertaa 15 cm: n pituus, 10 leveys. Isänmaa - trooppisten sademetsien Brasiliassa.

Spathiphyllum ja koriste lajikkeita

Spathiphyllum hybridit ovat yleisimpiä, ne ovat sitkeitä, kukkivat ympäri vuoden. Vammaisten useita koriste lajikkeita pienoiskoossa, esimerkiksi, "Little", joka on laajalti käytetty koostumuksissa on myös erittäin suuri, esimerkiksi, "Figaro", "jättiläinen" "tunne". Muita suosittuja lajikkeita on nimeltään "Adagio", "Prelude", "palatsi", "rohkea", "tuntuu", ja muut.

Spathiphyllum "Mauna Loan" - yleisin kulttuurissa lajikkeiden hybridi alkuperää. On laaja tumman vihreät lehdet jopa usein yli 70 senttimetriä pitkä varret, leveä, lumivalkoinen huntu muotoja. Vanhemmat lehdet ovat taidokkaasti nuokkua, ja vaikuttavat briljanttivihreä vaiheessa. Käytetään usein srezochnyh kulttuuri, t. To. Kukinto on tallennettu maljakko elämän pitkään.

Nevysokoroslye koristeellinen lajike kirjava värillinen lehdet, kuten "Domino" ja "Caiti", joista suurin osa on keltainen väri lehtiä levyt. erittäin hyvä pienistä, kompakti, tyylikäs näköisiä lajikkeiden "Alfa", "Quatro", "Mozart", "Sweet Chico". 'Mini' - pienoiskoossa lajike, kasvi- mutaatio spatifiluma kukinnan saavuttaa 10-12 cm korkea; 'Chopin' - elegantti lajike pyöreä mehukas kirkkaan vihreät lehdet ja suuri valkoinen-huntu kukinnot.

"Domino" - Yksi mielenkiintoisimmista erilaisia ​​koriste lajeja. Hänen piirre - alkuperäinen poctraya väri lehdet, jotka ovat jonkin verran paksumpia, ovat täynnä valkoiset raidat, aivohalvauksia. Kooltaan korkeintaan Spathiphyllum Wallis. Valkoinen huntu muuttuu vihreäksi ajan. Korva valkoinen tai kellertävä. Mukautuu helposti kotiin sisältöä.

"Caiti" - Hollannin lajike ei niin kauan sitten ilmestyi markkinoille. Toisin kuin edellisessä kasveja, tämä lajike lehtiä terät koristeltu "keltainen pesee." Lähtee pehmeämpi kuin alkuperäinen laji Spathiphyllum (S. wallisii). Kasvien korkeus 50-70 senttimetriä. Kukinto käytännössä pysty erottamaan "Domino". Kasvi voi olla mahtava maisema-arkkitehtuurin täydennys paludarium. Voi kasvaa menestyksekkäästi kuljetettiin 50% vettä.

"Picasso" - uusi lajike, joka on tullut tilalle "Domino" välillä Hollannin puutarhatiloilla, tuottajien ruukkukasveja. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että koeajon "sarjassa" tämmöinen ole tyytyväisiä markkinoijat. Laitos ei ole yleistä (vienti tämän kohteen keskeytettiin). Se edellyttää hyvää valaistusta, mutta ei liikaa, eikä suoraa auringonvaloa. Kastelu rikas, lämpötila ei ole alempi kuin 16-18 astetta. Yleensä sisältö on samanlainen kuin muut lajikkeiden spatifilumam johdettu perusteella Spathiphyllum Wallis.

Suurimpia spatifilumov huomattava "Figaro", "Pablo". Nämä kasvit päästä korkeus noin yksi metri, yleisesti käytetty lattia soliternyh koostumuksia Fytodesign parantaminen rajoitettu valaistus.

"Sensation" - suuri hollantilainen rasitusta, joka tavoittaa puolitoista metriä korkea. Tämä lajike sopii maisemointiin tiloissa hämärässä. Tehtaalla on tumman vihreät lehtivihannekset säleikkölevy pituus 70-90 senttimetriä, leveys 30-40, kukinto suuri.

Spathiphyllum - lempeä trooppinen kasvi tarvitsee kosteutta, lämpöä, hyvä valo ja suojaa suoralta auringonvalolta ja vedolta.

Täysi tai osittainen kopiointi kielletty materiaaleja.

Koordinoiduilla materiaalien käyttö aktiivisen linkin tarvitaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin