Spathiphyllum erilaisia ​​lajikkeita valokuvista

Valitse yksi tyypit ja lajikkeet Spathiphyllum kuvia ja kuvauksia

Spathiphyllum havaittiin ensimmäisen ja kuvannut saksalainen kasvitieteilijä harrastaja Gustav Wallis XIX vuosisadalla. Mielenkiintoinen kasvi tiedemies ja edelleen yleisiä Kolumbiassa ja muissa alueen maissa, monet Spathiphyllum näkyy suo pankit lampien, aluskasvillisuuden trooppisten sademetsien.

Kun Yhdysvalloissa ja Euroopassa, tehdas on herättänyt huomiota viljelijöille ja miten kulttuuri huone, Spathiphyllum on tullut tunnetuksi kaikkialla maailmassa. Mutta valinta työtä uusien lajikkeiden ja hybridit aloitettiin suhteellisen äskettäin, vain puolivälissä 60-luvun viime vuosisadan.

Syntymistä soveltuu kasvaa huonekasveja ehdot:

  • kääpiö ja vaikuttava koko;
  • lehdet eri muoto ja väri;
  • Se on miellyttävä tuoksu;
  • kykenee pitkä ja lähes vakio kukassa, aiheutti merkittävää kasvua kiinnostusta kulttuuriin.

Nykyisin käytössä olevat Flower ystäville kymmeniä lajikkeita Spathiphyllum, kuva, joka mahdollistaa jatkuvasti yllättävä monimuotoisuus.

Ominaisuudet ja valokuva Spathiphyllum kukka

Spathiphyllum, kuten monet kasvit elävät trooppisilla ja subtrooppisilla vyöhyke, vuosi ei irtoa lehtensä, jäljellä vihreä ja houkutteleva. Lehdet kasvit ovat melko suuria, pitkulainen suikean, jossa upotettu suonet ja kiiltävä pinta.

Koska Spathiphyllum käytännössä mitään varsi, tai se on vahvasti lyhenee ja leviävät pitkin maahan, lehdet nousevat suoraan maaperään. Ja kukinnan kasvien kukka varret nousevat tyylikäs valkoinen suojuslehdistä ympäröivä valkoinen tai kellertävä tähkä. Toisin kuin yleisesti luullaan, kuva ei kukka Spathiphyllum, ja sen kukinto. Ja täällä pieniä kukkia kerätään korvaan ei terälehtien tai ulkonäköä.

Siksi evoluution kuluessa, kasvi on saanut valkoisen ja vehreää suojuslehti, joka näytti lippua, houkuttelee hyönteisiä. Tähän mennessä tiedetään kasvitieteilijät yli neljä tusinaa lajia Spathiphyllum, mutta vain muutamia lajeja käytetään kulttuurin tilaa ja maisemointiin. Yleisin asukkaat kynnykset ovat kasveja, jotka kuuluvat lajeihin Spathiphyllum Floribundum ja Wallisii.

Tumman vihreät lehdet Spathiphyllum Floribundum katsottuna kuvan Spathiphyllum, tiheä, hyvin havaittavissa ohut ja midrib varren pituus 10 cm.

levy itse on 20 cm pitkä, ja nuoret lehdet kirkastumistaan ​​jo kypsä. Kukka varret ovat 15-20 cm nousta yli lehdet, perianth valkoinen, verrattuna muuntyyppisten keskisuurten, pitkä vain 4-8 cm ja leveys ei ole suurempi kuin 3 cm piirre muodossa -. Pitkä vuoden kukintoja.

Jos vertaamme valokuvan tai miellyttävä Spathiphyllum Spathiphyllum Blandum edellisen sellaista edustajan välittömästi havaittavissa eroja muoto ja rakenne lehtiä. Tämä suuri Spathiphyllum luonnossa kasvavat Surinam, pitkänomainen elliptinen-muotoinen lehdet ovat selvästi erottuvat uponnut laskimot. Pituus yksi levy on 30 cm, sama koko ja ruoti kiinnitetty maanalainen varsi hiipivästä kasvi.

1

Vihreänkellertävä pituus 20 cm ja suojuslehti kukinnon-korva sijaitsee yläosassa lyhyen kannattomia. Kukat ilmestyvät säännöllisesti, ja asianmukaista hoitoa kasvi kukkii jatkuvasti.

Tehdas Spathiphyllum Cannifolium katsottuna kuvassa Spathiphyllum ja sen kukka, tihein ja kapea kaikilta lähilajien lehdet jopa 40 cm.

Vastakkaisella suojuslehti valkoinen, ja "kääntöpuolen" on voimakas vihreä sävy. Pituus kattaa tämä suuri, houkutteleva kasveja on 10-22 cm, joka on kaksi kertaa suurempi kuin valkoinen tai kellertävä maissintähkä. Ominaisuudet laji on se, että kukat on korostunut aromi ja korva ei kokkareista mutta tasainen. Luonnossa kasvit tämän lajin löytyvät trooppisten metsien Etelä-Amerikan sekä Trinidad.

Brasiliassa todettiin, toinen mielenkiintoinen Spathiphyllum lajikkeita. Se Spathiphyllum Cochlearispathum - kasvi, joka kasvaa metrin korkea ja erittävät ohut kiiltävät lehdet elliptinen. Joiden leveys on 12-15 cm: n pituudelta yksi rikas vihreä arkki saavuttaa 30-40 cm, jossa varret on myös hyvin pitkä ja voi kasvaa jopa 70 cm.

Nimi muodossa johtui kovera säästävää, kuten kuvassa Spathiphyllum, muoto, valkoinen huntu, joka, kun ne erääntyvät tähkä muuttuu tumman vihreäksi.

Tämäntyyppinen Spathiphyllum nimetty sen löytäjä ja askeettinen kulttuurin G. Wallace, on kaikkein vaatimaton ja siksi yleisin nykyään. Wild Spathiphyllum Spathiphyllum Wallisii Wallis ja tuli perusta valintatyön aktiivisesti käynnissä maailmassa, ja antoi faneille paljon huonekasveja mielenkiintoisimmista ja suosituimmista lajikkeista.

Tällaisia ​​laitoksia ovat pieniä, ja useimmat niistä korkeus nousee 30-40 cm, joka kotona on valtava etu. Toisin kuin on jo kuvattu laji on Kolumbia antaa pitkänomainen, totesi jättää jopa 24 cm. Petioles joustava, pitkä, lopulta taipua ja jättää heidät laiha.

Kukinto tämän lajin pituus ei ylitä 3-5 cm ja kätkeminen niiden valkoinen tai vihreä kansi ainakin kehittämiseen tähkä tulla täysin vihreä. Cob y paljasti kukka Spathiphyllum, kuten kuvassa, melkein valkoinen tai kermaa, ja sitten myös muuttuu vihreäksi. Tällaista ominaisuuden vuodenaikojen kukkii - keväästä syksyllä.

Vuosien mittaan työn kasvattajien toi hyvää hedelmää, ja kukka viljelijät tuntevat nyt ole ainoa laji esiintyy luonnossa, mutta myös näyttävä lajikkeet ja hybridit Spathiphyllum.

Useita lajikkeita, kuten hybridi kasviperäistä, voidaan nyt löydetty kukkakauppoja. Maailmassa tunnetaan suuri Spathiphyllum Mauna Loan, nimetty tulivuori Havaijilla. Koukeroinen ja laatu tunne, ja valokuva Spathiphyllum Domino aina herättää huomiota, koska epätavallinen kirjava viherkasvit.

Kaunis kasvi valkoinen suojuslehdistä yleisesti elliptinen, kovera ja hienovaraisesti kermainen kätkeminen maissintähkä. Kirkkaan vihreä huomautti lehdet järjestetään varret 10 senttimetrin pitkä varsi ja kasvaa lyhennetty, joskus maanalainen varsi. Melko lyhyt, 5 cm, on järjestetty tähkien korkeissa 25 senttimetrin kantoja.

Syntymäpaikka näyttäviä kasveja - Kolumbia, jossa kun ensimmäinen otettiin Spathiphyllum Wallis. Kukinta Mauna Loan pitkittynyt tai lähes jatkuvaa, kukinto voidaan leikata siten ne säilyttävät tuoreuden jopa kuukauden.

Yksi suosituimmista ja hyödyllisiä lajikkeita Spathiphyllum Chopin, Spathiphyllum Chopin, se on universaali, vaatimaton kasvi koristeluun asuin sisätilojen ja maisemointi toimistoja ja julkisia rakennuksia. Kasvi selviytyy imeytymistä haitallisten aineiden haasteen ilmaan. Samalla holkki on melko pieni ja tuskin saavuttaa korkeus 35-40 cm.

Se Spathiphyllum lajikkeet Rich Green kiiltävät lehdet uponnut suonet ja terävä kärki. Perianth pitkänomainen, valkoinen, vihreä kärki ja veined.

Lisäksi ensimmäisellä puoliskolla päivän kasvista kuuluvat herkkä tuoksu, joka varmasti lisää kulttuurin houkutteleva viljelijöille.

Vain yksi kuva Spathiphyllum Domino välttämättä aiheuta innostuneen vastaanoton ja kannattajien mielenkiintoa huonekasvien. Spathiphyllum Domino - se on harvinaista tyyppi kasvi, joka on lisäksi vaatimaton, toinen merkittävä etu, värikäs kirjava lehvistö lukuisia valkoiset täplät ja viivoja.

Tällöin kasvi on hyvin kompakti ja korkeus enintään 35 cm. Kuten kaikki tällaiset lajikkeet, kirjava lajike tuntuu riittävän hyvin valaistu ikkunat, mutta suorassa säteet voivat menettää houkuttelevuutta ja alkaa kuihtua. Siksi Domino vaatii pimennysosa näyttö, hyvä kastelua ja puute luonnoksia. Aamulla Laitoksen omistaja pilaa aromi, jonka intensiteetti keskipäivällä vähenee.

Hollantilainen kasvattajat perustuu Spathiphyllum Wallis sai vieläkin mielenkiintoisempaa, kuin domino, kirjava lajikkeita, jotka ovat valkoinen väri kattaa koko sektorin lamina. Spathiphyllum Picasso - mannaa puutarhurit jotka eivät pysty huolehtimaan kasvien huolellisesti ja rakastava epätavallinen kulttuuriin.

Kasvi, kuten kaikki Spathiphyllum, vaatimaton ja vaativa vain peitto, jonka pitäisi olla kirkas, mutta ei tulikuuma. Erikoisuus tässä luokassa, kuten nähdään kuvan kukka Spathiphyllum on kirjava väritys ei ole vain lehtiä, mutta myös tyylikäs, jossa on terävä kärki perianth.

Hollantilainen lastentarha erikoistunut Cupido ovat kotieläimiä Spathiphyllum. Erie tämä kasvi on tullut niin tunnettu koko maailmassa, joka kompakti Spathiphyllum Wallis kasvanut asiantuntijoita Alankomaista ansaitsi nimen Spathiphyllum Cupido.

Kasvit kirkkaan vihreät lehdet ja sulavasti kaareva kukinnot sängyt koristavat tahansa sisustukseen, ja osoittavat itse nekapriznymi mahtuu lemmikkieläimet.

Spathiphyllum Alana korkeus noin 50 cm, lehdet kasvavat takaisin lähes mutka, kuten muiden kasvilajien Wallis ja pysyvät lähes pystysuora.

Lehdet ovat kiiltävät, tiheä, rikas vihreä väri. Bract leveä, tehokkaasti huomautti, jossa on havaittavissa vihreä suonet kääntöpuolella.

Tämä hybridi Spathiphyllum voidaan turvallisesti johtuvan kaikkein koriste ja tehokkaasti. Spathiphyllum tunne pensaita voi päästä korkeus viisi jalka, mikä tekee tavallaan yksi suurimmista joukossa nykyisiä sisätiloissa lajikkeita.

Tehtaalla on suuri houkutteleva lehdet tumman kiiltävän värin ja pituus 40-80 cm. Suuri kukinto Spathiphyllum Tunne kuin paljon hyötyä verrattuna muihin vastaaviin lajikkeisiin. Esiintyvät yläpuolella lehtien, perianths on valkoinen väri, sitten vähitellen muuttuu vihreäksi ja sulautuvat on yhteinen tausta. Cob suuri, pehmeämpi kuin muut kasvit, kukka Spathiphyllum, kuten kuvassa säilytetään pitkään.

Muun pitkä lajikkeiden Spathiphyllum, kuvassa, on huomattava Makea Silvio hybridiperäisiä hennon silmuja ja tuuhea pensas jopa 75 cm. Tätä taustaa vasten monenlaisia ​​erityisen näyttävät pienoiskoossa kasveja Spathiphyllum Strauss 30 senttimetrin korkeudella.

Joskus voi kuulla, että taimitarhat tarjoavat Spathiphyllum kanssa punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​suojuslehdet. Kuitenkin ennen kuin periksi houkutteleva tarjous ja kiire ostaa harvinainen kukka, se auttaa ymmärtämään luokitusta.

On käynyt ilmi, valkoisia huntu voi vain vaikutuksen alaisena piikki keinotekoisesti kemikaaleja ja suojuslehti vain muuttuu vihreäksi luonnollisissa olosuhteissa.

Silti kasveja, jotka liittyvät läheisesti Spathiphyllum ja ottaa värillisiä perianth siellä. Se on tunnettu kukkakaupat anthurium ansiosta kasvattajat lajikkeesta riippuen kykenee miellyttää omistajalle tulipunainen, viininpunainen, vaaleanpunainen ja melkein valkoinen päiväpeitteet kukinnot.

Spathiphyllum ja Anthurium on paljon yhteisiä morfologisia ominaisuuksia, niin lännessä käytettävät kasvit yleisnimi - rauha lilja.

Muuten, jos Spathiphyllum pidetään taikakalu naisten onnellisuuden, The anthurium - ruumiillistuma ihmisen hyvinvoinnin ja voimaa. Vaikka punainen Spathiphyllum vielä onnistunut saamaan nämä kasvit voivat olla hyvä pari ja täydentävät toisiaan ikkunalaudalla.

Spathiphyllum

Spathiphyllum - usein nähty vieras laakatasoissa kukka ystäville. Tämä eksoottinen kasvi kasvaa Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Yleisiä kosteassa tropiikissa, jossa sataa säännöllisesti ja aina lämmintä. Se oli tässä ilmastossa tuntuu miellyttävältä. Tämän kukka kasvoi hyvin, kukoisti ja kehittyi oikein kaupunkiasuntoa on tarpeen luoda samanlaiset elinolosuhteet.

Otsikolla näet kuvia ja lajien nimet ja lajikkeiden sisä Spathiphyllum (naaras onnellisuus kukka).

Huoneessa viljelmää kasvatetaan useita erilaisia ​​kasveja, jotka eroavat kooltaan ja muodoltaan lehtiä. Suurin laji on Spathiphyllum gelikonielistny ja taipumus lusikka. Nämä kasvit kasvavat jopa 1 m korkea ja on kaunis suuret lehdet aaltoilevat reunat.

Pienemmät laji: Spathiphyllum kukinnan ja ihana. Nämä kasvit ovat pienempiä - noin 50 cm. Pienimmät lajit Spathiphyllum Wallis (Kuva alla) ei ylitä 30 cm korkea ja on kapea tumma lehdet ja silmut ohut valkoinen huntu.

useita lajikkeella Hollannissa. Grade Spathiphyllum "Domino" on pienikokoinen ja alkuperäinen kirjava lähtee. Grade «Caiti» on lehdet keltaisella pesee. Sen korkeus on 70 cm. Suurin valikoima «Sensation» on suunniteltu maisemointi laajoja alueita. Klo korkeus se saavuttaa 1,5 metriä ja siinä on iso valkoinen kukintoja.

Muita suosittuja lajikkeita Spathiphyllum: Strauss, Chopin, Alan, Picasso, Gemini, Bellini, Verdi, Haiti.

Pensas on juurakko, jossa on useita versot lehtiä pidempi pitkulaisia ​​terävillä vinkkejä. Niiden reunat voivat olla suoria tai aaltoileva.

Joillakin lajeilla kasvaa jopa korkeus 1 m, leveys lehdet - yli 20 cm:. Pienissä lajien arkki leveys on 12-15 cm holkin korkeus on enintään 60 cm.

Tämä kasvi elää pitkään. Hyvällä hoidolla se Se kasvaa ja kukkii vähintään 10 vuotta, ja usein paljon. Mutta vaikka me heistä huolta huono ja törkeän virhettä, kun kasvanut, pilaa se vain ei toimi, hän elää useita vuosia, ja se voi jopa Bloom.

Koska voimakas aurinko on haitallista kasveille, laita se ikkunalaudalla voi olla vain huoneisiin, joissa Ikkunoiden pohjoiseen.

Kuitenkin monet viljelty kukka aurinkoinen olohuoneessa, koska se on melko suuri ja hyvin koristekasvina, sisustaa huone. Tällöin kukka pitäisi laittaa ei ikkunalaudalla, ja erillinen kaappi tai pöydän kaukana ikkunasta, diffundoitua valo sen laskiessa sitä. Tämä suojaa sitä suoralta auringon, ja näyttää kaunis olohuone sisustus.

Nyt olet nähnyt lajin Spathiphyllum ja osaa valita sopiva sinulle.

Näinkö? Jakaa sen ystävien sosiaalisiin verkostoihin:

Syyt siihen, miksi ei ole kukintaa Spathiphyllum

Spathiphyllum voivat kukkia monesta syystä: joko hän oli liian nuori, tai on liian suuri potti. Tässä artikkelissa opit, miksi ei kasva tai kukkivat Spathiphyllum ja mitä tekemistä kasvien? Siirry koko artikkeli ...

Miksi lehdet muuttuvat mustaksi Spathiphyllum?

Jos näet, että mustuneet Spathiphyllum lehdet - sinun täytyy tunnistaa ongelman syyn. Tässä artikkelissa opit, miksi lehdet muuttuu mustaksi ja vinkkejä lehtien Spathiphyllum (naaras onnellisuus kukka) ja mitä tehdä sen kanssa. Siirry koko artikkeli ...

Oikea elinsiirtoa Spathiphyllum

Elinsiirron nuori Spathiphyllum tulisi suorittaa vuosittain keväällä. Parempi tehdä se huhtikuussa tai toukokuun alussa.

Tässä artikkelissa opit elinsiirtoa Spathiphyllum kotona toisessa potin tai jälkeen ostoksen. Siirry koko artikkeli ...

"Naisten onnea" Spathiphyllum: tyypit ja kukka kuvat

Spathiphyllum (Spathiphyllum) - monivuotinen ikivihreä yrtti, perheenjäsen Araceae.

Nimi "Spathiphyllum" tulee kahdesta kreikan sanasta: sylki "- verhon ja" fillum "- listan. Koska laitos nimettiin se, että se on ainoa lumivalkoinen terälehtiä kuin verhon kääreet kukinto spadix. Tästä syystä joskus Spathiphyllum nimeltään "valkoinen purje".

Homeland kasvit - Etelä- ja Keski-Amerikassa, Etelä-Aasiassa, Filippiinit. Luonnossa kasvit löytyy jokien ja purojen soinen trooppisissa metsissä.

Ihmisiin, kukka on nimeltään "naisten onnellisuutta." Sanotaan, että esitetyt kukka emäntä suoda onnea. Mutta antaa vain ostanut tehtaan. Joka tapauksessa on mahdotonta antaa Naaras, kasvaa talossa: lehtineen ja onnellinen perhe-elämän hänen kanssaan.

Jos kotona Spathiphyllum kasvaa, niin perhe aina hallitsemaan rakkaus, onni ja ymmärrystä. Jos aloitus- riitoja ja skandaaleja, joskus kukka kuolee.

Muuten, kissat eivät pidä sen maku, niin kodeissa villieläinten kukka hienoa elää.

Spathiphyllum auttaa löytämään häntä kihloissa naimaton, ja ne, jotka haaveilevat lapsesta - iloiseksi äidit.

Suosittu laji ja lajikkeet Spathiphyllum Asuminen

On yli 40 lajia kukan Naisten onnea, mutta vain harvat niistä ovat yleisiä kotona. Johtuen valintatyö, ne kukkivat pitkään, lähes huoltovapaa, ja kaunis katsoa.

Yleisimpiä ovat:

Tämä on yksi yleisimmistä lajikkeiden sisätiloissa, koska se on hyvin kaunis ja vaatimattomia hoitoa. Oikeissa olosuhteissa, Chopin voivat kukkia vuodeksi! Kompakti kasvi, kasvaa 30-35 senttimetriä. Rikas vihreät kiiltävät lehdet ovat masentuneita raitoja. Kukka valkoinen-vihreä, pitkänomainen muotoja, tuoksuu hyvältä.

Tämäntyyppinen kaikkein vaatimaton, joten jos olet uusi puutarhatalouden, kiinnittää huomiota häneen. Kääpiö kasvi saavuttaa 15-25 senttimetriä. Kukinto kapea pitkä huntu, 3 kertaa pituus korvan ensin valkoinen, ja ylös vihreä ajan. Se kukkii vuolaasti pitkään.

"Domino" - kirjava naispuolinen onnellisuus

Tällainen hybridi, jossa epätavallinen väri - sen vihreät lehdet ovat valkoisia suonet. Kasvi on keskikorkea, noin 30-40 cm. Huopa kukka maalattu valkoinen, ja sitten häipyminen muuttuu vaalean vihreäksi. Tähkä valkoinen tai keltainen.

"Sensation" - jalo jättiläinen kukka

Hollantilainen rasitus jättiläinen kokoa - voi saavuttaa 1,5 metrin korkeuteen. Kukka näyttää vaikuttavan ja jalo. Lehdet ovat laajoja uurrettu, 40 cm leveä, 70-90 cm pitkä. Erittäin miellyttävän vaikutelman suurissa hämärässä - niin usein kasvatettu toimistotiloja.

Eräänlainen erottuu epätavallinen kirkas väri. Sen tumman vihreät lehdet on koristeltu valkoiset raidat, sekä jonkin verran lehtien kokonaan maalattu valkoiseksi. Sisällöstä Picasson kuin vaatimaton, kuten Wallace, myös moninkertaistaa nopeasti.

Room kukka "naisen onnellisuus" on hyödyllisiä ominaisuuksia:

  • tyhjentää ilman hiilimonoksidia, formaldehydi, tolueeni, ksyleeni, bentseeni, etyylibentseeni, trikloorietyleeni;
  • hävittämällä patogeenisiä organismeja ilmassa (erityisesti vaikuttaa tehokkaasti homesienet);
  • rauhoittava vaikutus psyyken asukkaiden talon.

Spathiphyllum hyvin suosittu kasvi, arvostaa ja kauneuden lehdet ja kauneuden kukka, ei liian vaativa hoitaa. Kuitenkin he tarvitsevat jatkuvaa ruiskuttamalla ja runsaasti kastelua, nämä tekijät on otettava huomioon ostaessaan kasveja.

Tämäntyyppinen Spathiphyllum nimetty sen löytäjä ja askeettinen kulttuurin G. Wallace, on kaikkein vaatimaton ja siksi yleisin nykyään. Wild Spathiphyllum Spathiphyllum Wallisii Wallis ja tuli perusta valintatyön aktiivisesti käynnissä maailmassa, ja antoi faneille paljon huonekasveja mielenkiintoisimmista ja suosituimmista lajikkeista.

Haluan myös! Ja minä! Olen Pietarista. Pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz.

Ja voit varastaa elinsiirtoa

Miksi varastaa? Saanen kertoa teille! Te Moskovasta?

Hyvä den! Ja mitä?

Kuinka paljon osake. Ja mitä arvosanaan.

Kaikki naiset keksivät näitä tarinoita ... vastaamaan toiveisiin, etteivät kaikki kasvit ovat "Spathiphyllum", vaan ainoastaan ​​se, joka tuoksuu hajuvettä. Ne ovat harvinaisia, vaikea löytää ... Etsikää, niin te löydätte ...

1