Sorvi käsiinsä metalli

Miten tehdä sorvi metallin käsillään?

Artikkeli - askel askeleelta ohjeet valmistukseen sorvin metallin käsissä. Miten tehdä kotitekoinen kone kotona?

Käytön sorvin oltava autossa, konepajateollisuudessa, korjaamot ja työpajoihin.

Koneen hinta on korkea, eikä jokainen myymälä tai korjaamo on varaa ostaa sitä. Tietäen mitä osia tarvitaan ja miten yhdistää kaikki solmut samalla mekanismilla, voit tehdä sen omin käsin.

Perusrakenne sorvin

Sorvi on luotu perusteella kehyksen, vakaa ja kestävä, kestää voimakkaiden kuormitusten ja vaikuttava. Hän asennettu pääjärjestelmän mekanismien ja kokoonpanoja.

Ensimmäinen sorvit ilmestyi XVIII vuosisadalla, kun tuotannon tukea. Venäjän keksijä Andrew Nartov keksi mekanismin, joka kehrätty käyttämällä vauhtipyörä, ja itse asiassa kaikki koneen osat on valmistettu metallista, kuten ruuvit, kiskot, hihnapyörät.

Kanssa kehittyvän teknologian, se on korvattu mekaanisella ohjauksella varustetun.

On olemassa useita erilaisia ​​metalleja varten, jotka vaihtelevat voimaa, kokoa ja suorituskykyä voima:

 1. Sorvi metalli työpöydän tyyppi on suurin paino on 100 kg ja jonka teho on 400 wattia. Sen soveltaminen on merkitystä pieniä kauppoja ja yksityiset työpajoja, joissa metalliosat käsitellään ja korjataan ja ei tuoteta suuria määriä.
 2. Sorvi yhteisökäytön tyyppi edustaa yleensä symbioosissa sorvaus, jyrsintä ja poraus, joka on valmistettu pieniä tuote-eriä. Teho on enintään 1000 W voi toimia tuotantoympäristössä.
 3. Ammatillinen sorvi kanssa metallin ominaisuudet ovat yleensä automaattinen valvonta ohjelma on suuri paino ja suuri teho. Tämäntyyppisissä koneissa käytetään teollisuudessa ja suurten yritysten käsitellä osia jopa 3000 mm koostumukseltaan erilaisia ​​materiaaleja.

Niiden korkeat kustannukset, suuren mittakaavan ja korkea teho ei voida hyväksyä käytettäväksi kotona tai pienissä yrityksissä. Vaihtoehtona olisi niiden kokoonpano, joka nopeasti ja tehokkaasti tuottaa osia ja tuottaa esimuottiin.

Miten kerätä sorvin itsenäisesti?

Tarvitset valmistukseen improvisoitua sorvi:

 • hydraulinen sylinteri, akseli iskunvaimentimen;
 • metalli akselit, kulmat, kanavat ja palkit;
 • akselit;
 • palkki putki kiinnityselementit;
 • hitsaamalla;
 • moottori, kahden hihnapyörän vyö ajaa.

Ensisijaisesti tuotamme perusrunko rakenne pitkittäisohjaimet. Tätä tarkoitusta varten kaksi U-palkit, ja kaksi metallista tangot, joiden paksuus on vähintään 30 mm työalueen koneen 50 mm. Kaksi pitkittäistä akselia on kiinnitetty kaksi kanavaa korkeampi oppaita terälehtiä. Jokainen välilehti on kiinnitetty U pulttien ja hitsaus.

1

Kiinnitystuki valmistettu hydraulisylinteri. Tässä tapauksessa, joiden seinämän paksuus on 6 mm. Sisähalkaisijasta puoli painetaan kiinni kuhunkin kahteen 203 laakerin. Laakerit on sijoitettu sisälle halkaisijaltaan 17 mm reikä, johon akseli on sijoitettu. Aukon hydraulinen sylinteri on täytetty voitelunestettä. Sijaitsevat suuren halkaisijan hihnapyörän mutteri, joka estää puristamiseen laakerit.

Hihnapyörä on sopiva pesukoneesta. Halkaisija hihnapyörän akseli on sama kuin moottorin akselin. Sitten Permutation hihnapyörät halkaisijaltaan erilaisia, voit muuttaa pyörimisnopeutta. Mummo on asennettu metallinen palkki.

Poikittainen tuki on valmistettu metallilevystä, joka on hitsattu akselit. Ne ajetaan kahteen ohjaimeen, koska johdeakseli käytetään iskunvaimentimen. Siirrettäväksi poikittaisella tasolla kunkin johtimen puku tiiviisti asennettu kotelon.

Työkalun pidike on tehty kaksi paksua metallilevyä. Korjattu kiinnitettynä jarrukengät kautta metalli mutteri. Välillä teränpitimeen levy pultattu.

Pidike osat on valmistettu metallista putkeen. Kiinnitys on tehty neljällä pultilla. Jotka on ruuvattu ennalta hitsaus pähkinä.

Moottoriajoneuvon pesukoneen. Tässä tapauksessa, 180W. Moottori on kytketty puskinpalkkiin hihnavoimansiirron. Kone on varustettu mekanismilla samonatyazheniya. Vyö ulottuu painon alla moottori. Suunnittelu kulmat kiinnitetään katokset.

Kaikki osat kootaan yhdeksi rakenteeksi. Sorvin on käyttövalmis.

Video: tuotanto Metalli sorvi kotona (joissakin osissa).

Miten tehdä omin käsin sorvi metallin

Jos askareita usein tarpeen kääntää osia, leikata tai teroitus työkaluja, voit ostaa sopiva asetus. Mutta voit tehdä kotitekoinen sorvi metallin pieni määrä työtä kotona.

Tarkoitus ja hyödyt kotiin asennuksen

Kone on valmistettu omalla taloudellisiin tarkoituksiin. Tästä riippuu monimutkaisuudesta suunnittelu ja moottorin teho. Yleensä se voi suorittaa samaa työtä kuin ammattimainen asennus:

 • kääntämällä eri pinnat (kuten sylinterit, kartiot);
 • valmistus langat;
 • podrezochnye työtä;
 • metalli päättyy.

Koska tällainen laaja toimiva laite käyttämällä tätä voidaan teroittaa veitset korjata joitakin osia auton, leikkaa metallia ja vastaavat

Samalla tuottaa sorvin käsiään - se on parempi vaihtoehto, koska:

 • tällainen tuote on halvempi;
 • se ei ole niin hankalaksi kuin monet teollisuuslaitoksissa;
 • on mahdollista suunnitella ja toteuttaa erityisiä tehtäviä, jotka ovat välttämättömiä omistajalle;
 • se on helppo sijoittaa autotallissa, irtoa ja korjata mahdolliset kovaa pintaa vasten.

Saat kotitekoisia sorvi

Kotitekoinen sorvi metallin laitteena tehty omin käsin, on useita suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä ottaa huomioon työn aikana se:

 1. Koska kanssa aihioita on aina mukana suuri värähtelyaaltomuoto, on tärkeää saada aikaan sama järjestely ja käyttävän asennus - niiden on oltava samaa akselia pitkin.
 2. Sovellus virrankääntäjä moottorit - tätä vaihtoehtoa toivottavaa, koska usein nämä mekanismit voivat mielivaltaisesti tihentynyt kierrosta minuutissa; Tämä on vaarallista, sillä kappaleen voi lentää.
 3. Jos et voi laittaa toinen moottori, kun kyseessä on asennus keräilijä on tarpeen antaa sille alennusvaihde - mekanismi kompensoi epätasainen käynti.
 4. Optimaalisesti sopiva moottori - asynkroninen, jonka taajuus poikkeaa merkittävästi rpm.
 5. Orja keskus voi olla staattinen tai liikkuva rakenteita; Joka tapauksessa se on tavallisuudesta pultti, joka työstetään takakonttiin hankitun kartion - sen avulla hän pystyy pyörimään.

Valmisteluvaihe: suunnittelu ja piirustukset

Valmisteluvaiheessa, on tärkeää käsitellä sitä, joitakin osia tullaan tulevaisuudessa metallin sorvi. Perusteella valitsemalla sopivat yksiköitä ja osia romun. On tärkeää pitää mielessä, mitä on mekanismi ongelma keskittyy, jota tullaan käyttämään.

Periaatteessa asennus tulisi koostua seuraavista osista:

 • Sähkömoottori lähetteen käyttömekanismiin. Valitsevat usein käyttöasetukset vanhasta pesukone. teho on yleensä valitaan väliltä 1000-1500 wattia. Suorittamaan kotitöihin riittää.
 • Liitososan (metalli kulmat, pultit).
 • Rungon ja metallinen alusta (putki, kanava).
 • Telit - kahva pituussuuntaisen liikkeen laakerit.
 • Tukiosan (kehysrakenne).
 • Työntövoima mekanismi etuhampaat.
 • Selkä ja lavassa - mieluiten voit ottaa toisella koneella.

Järjestelmä valmis laite on esitetty kuvassa.

Kun kaikki kohteet ovat varastossa, voimme tehdä perustavanlaatuinen piirustukset ovat. Perustana voimme ottaa seuraavat luvut.

Sorvi koottu, sen pääkohdat voidaan nähdä tässä.

HUOM. Tuota sorvi metallin kädet paras metallituotteet (putket, kulmat jne). Tahansa puurakenne lyhytikäinen, ja työ osan kanssa on paljon vaikeampaa.

Making sängyn: askel askeleelta ohjeet ja video

Edelleen Toimilla valmistuksessa tukiyksikön (frame), asennus- työvälineet, yhteydet moottori ja sen välittömän käyttöönoton. Toimenpiteiden sarja on seuraava:

 1. Ensin se suorittamiseen tarvitaan runko, joka voi leikata se pois teräsputket (kohdat) mukaisesti mitat piirustuksissa. Kaikki liitokset on tehtävä vain suorassa kulmassa, joten voit tarkistaa oikeellisuuden yhteyden perinteisen monikulmio. Runko on tehty ohjaimet. jossa voit käyttää niin kauan akselit.

 • Sivupylvästä kehyksen olisi kiinnitettävä erityistä huomiota, koska ne ovat laakerin elementtejä. Siksi ne ovat pitkälti riippuvaisia ​​liikkumattomuus koko rakenteen. Se on parasta tehdä näyttelyosasto ammattilainen sorvi.

 • Edelleen on tarpeen kerätä kaikki tukiasennelmaan: sivuelinten ovat reunoilla niiden välillä - kahteen ohjaimeen. Kiintein väliajoin ohjausholkin asennettu, kuten on esitetty.

 • Edelleen kiinteä holkki, jossa on kiinnitetty takapylkän ja teränpitimeen. Näin se on parempi tehdä holkki olivat erikokoisia, koska aikana mekanismin, tässä tapauksessa on enemmän.

 • Kiinnityskohdan kaliiberin tehdään tavallisten teräslevyistä. On tärkeää, että ne ovat virheettömiä ja sileä. Optimaalinen paksuus levyn - sisällä cm.

  HUOM. Reiät näiden levyjen tehdään myös ammattimaisesti koneeseen. Niiden pitää olla erityisen tarkka, koska pienetkin virheet eivät anna laitteen toimimasta kunnolla - liikkuvat osat ajoittain jumiin.

 • Edelleen suorittaa asennuksen johtoruuvin. On mahdollista valmistaa kierre metalli kiinni, mutta on enemmän yksinkertaisia ​​variantit - esim., Käyttää vanhaa jalka kääntöpalkin

 • Kun kiinnitysruuvit on tärkeää huomata, että sivulevyt on varustettu hihat. On itse ruuvi on kiinnitetty pyörän pyörivästi, ja Vernier.

 • Tämän jälkeen asennettu pinta, joka on sitten asennettu vetolaite.
 • Tämän jälkeen runko on kokonaan koottu. On tärkeää pitää mielessä, että kaikki elementit liittyvät tiiviisti - pienintäkään löysällä jättää tutkimatta, koska aikana värähtelevä keinutuoli vahvistavat haurauden mekanismin ja voi aiheuttaa vaurioita.

  Läpinäkyvä asennusohjeet kehyksen - tämän videon.

  Kokoonpano mekanismi kädet: askel askeleelta ohjeet ja video

  Jatketaan työskentelyä asennus koneen ja sen kiinnittäminen työtasolle. seuraavaa algoritmia:

  1. Jos et voi ottaa ylärungon vanhan koneen, se voidaan tehdä myös käsin. Tätä tarkoitusta varten akselin otetaan ja asennettu tukeen pulteilla.

 • Samalla tavoin takapylkän, jos ei ole läsnä valmiissa muodossa, voidaan valmistaa perusteella ruuvin profiilin ja holkin. Myös kahva on valittu mistä tahansa moottori ja on asennettu yksi mekanismi.
 • Seuraavassa vaiheessa - kokoonpano tukirunko on samanlainen kokoonpano tekniikkaa.
 • Ytimessä työkalun pitimen, joka on valmistettu seuraavasti puolestaan ​​on tavanomainen levyn, joka paksuus on toivottavaa olla vähintään 10 mm. Vahvistamisesta tukea - pulteilla.

 • Apurunko voidaan hitsata profiili putkien. Sen mitat tulee vastata lopputuotteeseen, koska muuten on vaikea muuttaa asentoa hihnan.
 • Viimeisen vaiheen - on asennettu moottori, jossa on hihnaveto.
 • Video: Mini sorvi käsin. lavassa

  On tärkeää tehdä ensimmäinen ensimmäisen kierroksen tyhjäkäynnillä, ja tarkista toiminta kaikille laitteille karkea pala metallia.

  Sorvi porat: kokoelma algoritmi

  Käytöstä laitteen kaupunkiasuntoa on täysin mahdollista, että muutaman tunnin luoda kotitekoinen sorvi metallin tavallisista pora. Se toimii moottorin, ja pyörivä mekanismi. Suunnittelu ei ole yhtä tehokas, mutta se on hyvä tehdä pieniä tehtäviä.

  Asennus porat, on toivottavaa tehdä metallirakenne - optimaalisesti sovittaa vanha työpöytä.

  tuottamiseksi seuraavaa algoritmia:

  1. Ensimmäinen, kuten aina, teki sänkyyn. Tässä tapauksessa, jos on olemassa vahva penkki, jossa on sileä pinta, se voi toimia tukena, ja sitten se kehys, ei tarvita.
  2. Luo sitten puinen pohjarakenteen tai valittu valmiiden metalli seistä. Pohjaan on tärkeää kiinnittämiseksi poran päähän. Tämä voidaan tehdä käyttämällä tavanomaista puristin.

 • Painopiste Toisaalta voidaan tehdä baareissa sopivan kokoinen. Ne kiinnitetään pintaan ruuveilla. Kaikki muut kokoamisvaiheet osalta eivät poikkea olennaisesti tavanomaisista laitteista.
 • Video: sorvi harjoitukset kotona

  Selviytyy asennus ja puutuotteita - sitä voidaan soveltaa yksinkertaisesti kohokuvioitu veistämällä puun, kuten on esitetty video.

  TIP. Työ sorvin poran ei rajoitu paloittelu ja leikkaus ja teroitus. On mahdollista asettaa kopiokoneen, jolla koti sijaitsee ihanteellisella saadaan samanlaisia ​​yksityiskohtia muutamassa minuutissa.

  Minikoneille: Video valmistus

  Usein liiketoimintaa varten vaatia pientä kotitekoinen sorvi metallin - Tässä video selkeä askel askeleelta ohjeet sen valmistus.

  Saavat tiettyjä sääntöjä noudattamalla työskenneltäessä koneella välttämätöntä erityisesti, jos se on tuote, joka valmistetaan omin käsin.

  Heti kokoonpanon pitäisi ajaa konetta muutama minuutti tyhjäkäynnillä ja kuunnella ääniä moottorin: niiden pitäisi olla yhtenäinen, ilman ylimääräisiä häiriöitä. Aloittaminen sisältää seuraavat vaiheet:

  1. Asianmukaisia ​​vaatteita, jotka on kiinnitetty kaikki painikkeet ja poistaa ulkonevat osat.
  2. Työpaikalla ennen työn palauttamiseksi täydellistä jotta se olisi vain työkalut - jos pystyt ilman liikaa melua ja energian tuhlausta johdonmukaisesti toteuttamaan koko suunnitelmaa.
  3. Ennen jokaista istuntoa kotitekoinen kone on eheys tarkistetaan kaikkien osien ja luotettavuutta niiden liitännät.
  4. On myös tärkeää huolehtia riittävän valaistuksen työpinnan ja sijoitettu oikein omistaa varjo ei häiritse työtä.

  Käytön aikana, sinun täytyy noudattaa seuraavia sääntöjä:

  1. Osien poistaminen, samoin kuin puhdistuksen, toimintamekanismin rasva toiminnan aikana tuotettua.
  2. Kun on jalostuksen osa, sinun täytyy olla oikealla puolella ja turvallisen välimatkan päässä laitteesta itsestään.
  3. Se ei saa siirtää kohteita tai pidä luovuttaa toimintamekanismin.
  4. Jos työ on leikkaavat osat, cut-off-osaa ei voida ylläpitää käsin - En tiedä, mihin suuntaan se siirtyy milloin tahansa.
  5. Ei ole hyväksyttävää, nojata edes kiinteä osa koneen pohjalta työtasolle.
  6. Kaikki osat pelimerkit poistetaan varovasti jälkeen jokaisen työjakson.

  Graafinen kuva on esitetty kaaviossa.

  Visuaalinen tekniikka toimii sorvin metallille, valmistetaan omissa käsissä, esitetty video.

  Ominaisuudet care sorvi

  Care mekanismi - ehdoton edellytys sen pitkäikäisiä häiriöttömän toiminnan. Sinun täytyy noudattaa muutamia sääntöjä:

  1. Kaikki jätteet, jotka kuuluvat työpinnan laitteen käytön aikana, ota heti poistaa.
  2. Varmistaa tasaisen jakautumisen öljyä opas sinun täytyy siirtää kelkan 7-8 kertaa edestakaisin.
  3. Ajoittain, sinun tyriä kaikki liitännät, koska jatkuva tärinä toiminnan aikana vähitellen heikentynyt niitä.
  4. On tärkeää varmistaa, että hihnan kireys on aina yhtenäinen - ei voida hyväksyä, koska liian tiukka tai liian löysä.
  5. Kaikki liikkuvat osat on voideltu määräajoin tavanomaisella moottoriöljyä. Tällöin laakerit voidellaan erityisen huolellisesti - heillä on erityinen kitkaa aikana.

  HUOM. Voiteluaine ei saa pudota hihnojen, koska tässä tapauksessa kitka vähenee huomattavasti, hihna liukuu pinnan yli hihnapyörän, jolloin jännitys heikkenee.

  Professional Metal sorvit

  Jos tarvitset ammattilaisen työkalu suuria määriä monimutkaisia ​​toimia, on käsiteltävä sitä, mitkä ovat eri metallin sorvi.

  Kaaviokuva laitteesta kuvion.

  Niiden käyttötarkoituksesta riippuen ja laitteen toiminnot olemassa useita erilaisia ​​sorvit metallin:

  • Universal suunniteltu perusteos metalli:
  • poraus;
  • jyrsintä;
  • kääntämällä.

  Tämä on eniten kysyntä tyyppisiä laitteita - niitä voidaan käyttää käsittelemään kohteita ja sen ulkopuolella kanssa tasainen, kartiomainen ja lieriöpintoja. On mahdollista suorittaa monimutkaisia ​​työtä leikkaamalla hienoja säikeitä, lopussa käsittely komponentteja ja valmiin reiän lähes minkä tahansa halkaisija.

  • Putki ketjuttaminen laite on tarkoitettu eritasoisten käsittely putket ja niiden liitokset. Niitä käytetään pääasiassa kaivos- ja etsintä.

 • Sorvi, jossa tietokone numeeriset (CNC) - on erillinen luokka Nykyaikaisissa koneissa, joita käytetään lähes kaikki suuret teollisuuslaitoksissa. Avulla sähköisen kokoonpano voi saavuttaa korkean tarkkuuden leikkaus, osien tuotannon tahansa monimutkaisuus. Tällöin kaikki prosessit ovat täysin automaattisia, mikä eliminoi inhimillinen tekijä.

  Sijainnista riippuen runko on niin erilaista koneiden:

  1. Kaltevan (kulmassa 30-60 astetta). Tässä tapauksessa kaikki hake kaadetaan kourun kautta erityiseen säiliöön jätteen, niin että tuotantoprosessi on täysin automatisoitu.

 • Vaakasuora sänky - nämä laitteet on varustettu valinnainen takki, joka estää sirontaa jätteen käytön aikana.
 • Riippuen ominaisuuksista kappaleen sekä samantyyppisen metallin seuraavista toiminnan laadun sorvin:

  • Kääntämiseksi, jossa manuaalinen tai automaattinen syöttö.
  • Kääntämällä kartiot.
  • Salakuuntelu.
  • Reikien poraamiseen.

  Kääntämällä käsin tai ADF

  Tässä tapauksessa on tärkeää asettaa päälle leikkaus niin, että se oli hieman akselin työkappaleen. Jos tämä ei ole mahdollista, niin se on parempi asentaa toisen työkalun tai podshlifovat yksityiskohtia.

  Usein kun sisältyvän työn toteuttavan Takapylkän ei tarvita - se voidaan yksinkertaisesti poistaa

  HUOM. Jos et voi antaa luotettavaa kiinnittymistä työkappaleen istukkaan, voit käyttää selkänojan.

  Monet mallit mahdollistavat automaattisen kappaleen. Tässä tapauksessa, leikkaavaan osaan on sijoitettu oikealle aihion.

  Käytön aikana, se on aina parempi pitää vasemmalla kädellä voidaan heti painaa hätä seis, jos työ tuo alas haluttuun suuntaan.

  Toimi seuraavasti:

  • Yksityiskohta kiinteän karan ja kärkipylkän.
  • Jos on mahdollista. niin kone säätää nopeus mekanismin. Se valitaan riippuen materiaalin pehmeys, joka voidaan määrittää ennalta alle hakemistoon. Jos tämä ei ole mahdollista, on mahdollista luoda kokeilemalla.
  • Seuraavaksi on rouhinta, sitten - Hieno.
  • Jos haluat tehdä niin sanottuja Morsen kartio, sinun täytyy siirtää kartion keskustaan ​​sijoitettiin suorassa kulmassa, kuten kuvassa.

  Ominaisuudet kääntämällä kartio tekniikkaa Yleiskonepöytä näkyy videon.

  Sorveihin voi suorittaa sisäisiä tai ulkoisia kierre työkappaleeseen. Kaiverrus soveltaa sekä lieriömäinen ja kartiomainen tuotteen. Profiilit on kolme lajiketta:

  Teknologisesti suoritetaan käyttäen terävää leikkuri latvat. Leikkuri on asennettu tuki- ja liikkuu sen kanssa, jolloin jalanjäljet ​​metallisen artikkelin tietyin intervallein.

  Leikkurit voivat olla joko yhtenä kappaleena, ja joukkuetta kiinnikkeet. Valmistetaan myös leikkurit juotettu levyt - ne ovat erityisen kestäviä, koska levyt suoritetaan voimakkaista seokset (messinki).

  Asianmukaisen poraus on erityisen tärkeää valmistella työkappaleen pään. Hän on leikattu maksimoida pinta oli tasainen. Myös, lopulta sinun täytyy tehdä hieman sisennys töihin voitaisiin toteuttaa juuri oikeaan kohtaan. Syventäminen onnistuu poralla tai taltta.

  Koko aukkojen säädetään asettaa sopivan bitin. Jos reikä tehdään pienemmäksi, voidaan suorittaa väljentäminen - että on tulossa reikää leveämpi harjoitteita.

  Valmistus sorvi metallin käsillään on helppoa. Tärkeintä - valita oikea sähkömoottori sopivilla työparametrien ja antamaan jäykkyyttä rakennesaumoissa.

  Käyttö eristys foliolla - Asennusvihjeitä ja arvostelu

  Erittelyt mineraalivilla + GOST

  Sieni vahvistamisesta eristys tyyppejä ja keskihinnat

  Käyttö eristys foliolla - Asennusvihjeitä ja arvostelu

  Erittelyt mineraalivilla + GOST

  Sieni vahvistamisesta eristys tyyppejä ja keskihinnat

  Selluloosa eristys tekniset tiedot ja laitteet

  Juutti eristys keskihinnat ja -liitosteknologiaa

  Ympäristöystävällisiä eriste - valintoja kodin ja

  Eristetty puu tietojen, hintojen ja singularities

  Eristys TECHNOROOF tekniset tiedot (B60, H30) ja

  Kotitekoinen sorvi metalli

  Kotitekoinen sorvi metallin käsillään useinkin tulee varteenotettava vaihtoehto tehtaan laitteet. Jos sinun on isäntä autotallin pieni metallinen teoksia, täydellinen ratkaisu olisi tehdä koneesta omin käsin. Jotkut yksityiskohdat ovat ostaa, mutta yleensä voit oikeutetusti pitää syntynyttä aggregaatin kotitekoinen laitteella.

  Kuvat kotitekoinen sorvi metallin

  Koska tehdas ja kotitekoinen konetta käytetään koneen metallikappaleiden jotka pyörivät käytön aikana.

  • Leikkaustyökalu toimii pyörivän metallikappaleen, muuttamalla sen muotoa, kokoonpano, koko;
  • Kun käsitellään metalli on merkittävä rooli etuhampaiden ja sijoittaa työkappaleen suhteen pyörimisakselin;
  • Tämä sanelee valinta toimintatila koneen;
  • Yksinkertainen muunnelma kotitekoinen sorvin metallista voidaan vetää pora ja sen suojelijana. Näiden perusrakenne, kerätään omin käsin, voit käsitellä tuotetta ei ole monimutkaisia ​​muotoja. Toiminnassa työkappale ei siirry.

  Ispolzuya pöydän sorvi prisposobleniya olet smozhete sozdavat izdeliya muodossa slozhnyh -. Tsilindry, konusy, jos pr ja sfery ennakoimisen ustroystve vozmozhnost izmeneniya polozheniya zagotovok otnositelno vrascheniya OSI kone prevratitsya enemmän funktsionalnoe oborudovanie. On mahdollista tuottaa huonekaluja, sisustus, sisustus, jne

  Piirustus improvisoitua sorvi metalli

  Jos päätät tehdä koneeseen poraa tai muu lähdelaite, sinun täytyy olla eteensä piirustusten ja kuvaava video. Avulla valokuvia ja video-ohjeita, jotka perustuvat valittuun piirustuksia sinua, hallita helpommin halutun tuloksen saavuttamiseksi.

  On selvää, että tuotanto koneen - ei ole helppo tehtävä. Siksi lukea piirustuksia, mitkä komponentit voit tehdä itse, mutta se on parempi ostaa tai tilata asiantuntijoilta.

  Luettelo vaadituista komponenteista tulevaisuuden rakentaminen sisältää:

  1. Kehys. Tämä on perusta koneesi, laitteiden rakennus, joka talon kaikki suuret sivustot. Sijainnin määrittämiseksi välittömästi menetelmän - taulukko tai lattialle.
  2. Karapylkän kone. Hän headstock, joka tarjoaa kiinnityksen aihioita ja muuttaa työkappaleen suhteen pyörimisakselin.
  3. Jarrusatula sorvi. Niiden avulla, kiertoliike siirretään moottorin työkappaleeseen.
  4. Opas. Oikein toteutettu oppaita voit tarkasti hakea metallituotteiden etuhampaat. Joten parempaa hoitoa.
  5. Takapylkän koneen. Se on tarpeen tapauksessa, jos haluat korjata työkappaleen molemmilla puolilla.
  6. Kuljetukseen. Käyttäen kelkan pohjan on kiinnitetty leikkureita.
  7. Käyttämällä liukusäädintä voit muuttaa etäisyyttä edessä ja takana (kara) isoäiti.
  8. ohjausyksikkö. Se voi sisältää useita hammaspyöriä, jotka tarjoavat muutosta karan pyöriminen ja tilat työkappaleen suhteen leikkuutyökalu.

  Jotkut käsityöläiset luoda monitoiminen kotiin heti sorvaustyökalu. Suosittu ratkaisu - se on funktio poran koneeseen. Halutun vaikutuksen käyttäen erityistä ammuksia. Tämä patruuna vaihdetaan koneeseen, sillä seurauksella, että ei vain voit teroittaa, mutta myös porata työkappaleen yhdellä koneella.

  Valitse Lisää tai tee - melko vakava kysymys. Jos olet todellinen mestari talonsa, jotta patruunat omin käsin ei ole niin vaikeaa. Mutta aloittelijoille sorvaajat parempi ostaa valmiina tehdas ammuksia ja muuta niitä tarvittaessa.

  Päättävät laitteita, muista ottaa käyttöönottoa piirustuksia. Perustuen yksityiskohtaiset ohjeet, myös aloittelijat voivat suorittaa laadultaan erinomainen koneeseen. Pystyykö hän muuttaa patruunat ja työskennellä poraa tilassa vai ei, se riippuu teitä.

  1. Selvitä ensin, kun valitaan moottorin. Jotkut käyttävät moottorit harjoituksissa sekä sen suojelijoita. Mutta tämä ei ole aina paras ratkaisu. Asiantuntijat neuvovat valita moottorit riittävästi virtaa. He pystyvät vastaamaan tarpeita metallintyöstöaineissa käsillään, ja palvelee pitkään ilman taukoa.
  2. Seuraava kohta - on siirtää vääntömomentin sähkömoottorista karapylkän. On olemassa kaksi ratkaisuja. Ensimmäisessä - isoäidin asennetaan suoraan akselille moottori. Toinen tehokkaampi - käyttää väli hihnapyöräyksikköjä, joilla on eri halkaisijat. Tällainen suoritusmuoto on houkutteleva, että on mahdollista säädellä pyörimisnopeus työkappaleeseen.
  3. Kysymys muuttamalla etäisyyttä hoitaja, asiantuntijat neuvovat ratkaista avulla kierukka-akselin. Valitse laite, radan piki joka minimiin.
  4. Kara karapylkän on vaikea itse valmistukseen. Siksi on parempi älä ota riskiä ja ostaa isoäiti tuottajalta. Sillä on tarvittavat toiminnot ja myös ei tarvitse huolehtia luotettavuuden osalta laitteen.
  5. Lukituslaitteet voivat olla teriä, tehty omin käsin. Vain suorittamalla puristimet, olla varma, että ne säännellään kahdessa tasossa - pysty- ja vaakasuunnassa.
  6. Kiinnittäminen pöytään. On olemassa erityisiä kiinnitysreiät tulevaisuudesta koneen, voit korjata sen tukevasti pöydälle. Tämä poistaa tärinää ja varmistaa korkea työstön.
  7. Etuhampaat. Jotkut sorvaajat etuhampaat tehdään itsenäisesti, laatuun he harvoin myöntävät tehtaan tuotteita. Rouhinnalle olisi hieno kotitekoisia veitsiä, mutta suorittaa herkempää toimintoja, vielä neuvoisin ostamaan joukko tehtaan työkaluja. Lisäämällä istukkaan eri suuttimet, voidaan suorittaa eri käsittelyt metallin aihioita.

  pitkälti omatekoinen koneet ovat hyviä. On tärkeää ymmärtää, että luotettavuuden, turvallisuuden ja toiminnallisuuden tason saavuttamiseksi tehtaan malleja, ne eivät kykene. Koska jos haluat kääntölaitteineen pitkällä aikavälillä, on parempi olla ottamatta riskejä, kokeilla ja ostaa hyvä, todistettu yksikkö johtava valmistaja.

  1