Solmioneula koukku

Neuloa kaunis virkkaus patalappuja: järjestelmä ja kuvaus

Hyvä emäntä keittiössä kaikki on kaunista. Mutta kuinka usein pilata kuvan vanhan poltetun rätit, jotka on toteutettava lämpimiä ruokia. Mutta tämä ei ole vain esteettisesti miellyttävä, mutta myös epämiellyttävä ja vaarallinen - voit polttaa sormet. Mutta jos tiedät mikä käsi pitää työkalut neulominen, voit pitää ongelmaa ratkaistuna. Jopa jäänteitä lanka ja lanka vääntynyt vanha neuleet sopii hyvin myös yhdistää tack koukku. neulominen järjestelmä voi olla vähemmän monimutkaiset - niiltä, ​​jotka vievät pois puoli tuntia lähes taideteoksia. Mutta varaudu siihen, että tulos työsi kotitaloudet saattavat vahingossa Yhdelle tai sotkee ​​ruokaa.

Yksinkertainen virkattu patalappu. Ajo aloittelijoille

Tämä projekti vaatii vähintään aikaa ja taitojen neulojien tulokkaita auttaa hioa taitoja muodostumista sileä kangas leikata.

Tack on neliön muotoinen, työ alkaa keskelle. Suljettavissa sarana 4 ympyrän, yksi nostosilmukka ja aloittaa kuvio: sc ja ilman sarake 2 ilma silmukka. Myöhemmissä rivit pylväiden väliin on 1 silmukka, lisää vain kulmat, ilman sc. Ja niin edelleen, kunnes tack ei oikean kokoinen. Merry Terry reuna saavutetaan vain lisäämällä pistojen määrä: neuloa peräti neljä.

Kokeilla värejä, jos haluat tehdä suurimman osan raidallinen tack. Mielenkiintoinen vaikutus on Melange Lanka - sileä väri siirtymät edullista asettaa pois monokromaattista hapsut.

Klassinen muotoilu "Isoäidin Square" myös saanut alkuperäisen tack virkatut. kuvio kaaviot ovat hyvin yksinkertainen: silmukoihin 4, 3, nostosilmukat, mutta osana kuvion 2 ja 3 pylvään nakida ja silmukka väliin. Saada sileä kulmat, lisää 2 silmukkaa. Tangot on järjestetty ruutukuvio. Erittäin mielenkiintoinen vaikutus voidaan saavuttaa eri väristä. Kirkas ja epätavallinen katsoa näitä neliöitä rivien sateenkaaren väreissä.

Perustuen mallia "mummon box" monet uusia, jotka tekevät erinomaista tack koukku. Järjestelmät voidaan aloittaa päässä neliön ja kulmasta, mutta myös mahdollisuus ympäröimään kukka keskellä.

Rivit työstä tehdään seuraavasti:

1. Ydin kukka: rengas - 4 ilma silmukka.

2. 1 nostosilmukka 8 kaaria silmukkaa ja ilman nakida sarakkeita.

1

3. Merkki daisy terälehtiä: kunkin kaari on neulottu 3 ilma silmukka, kolme saraketta, jossa on kaksi sc ja uudelleen 3 silmukoita.

4. perustana lehdet ovat pitkänomaisia ​​kaaria 4 piiriä, joka pidetään valkoista terälehtiä. Tämän seurauksena kukka nousee ja tulee kolmiulotteinen.

5. Käyttöönotto pohjalta tavallista "isoäitini neliö." Seuraava - langan värin on mielivaltainen.

Huomautus: piste kaaviossa eivät ole ilmaa silmukoita, se on vain legenda paikkoja liittää seuraaviin tekijöihin.

Hauska hedelmät asua omassa keittiössä, jos osaat neuloa ympyrää. Jos ei - niin tämä on hyvä syy oppia ja sitten käyttää uusia taitoja, kun neulominen hatut, lautasliinat, koreja, ja jopa tyynyt. Voit vyvyazat siisti tack koukku järjestelmä olisi laskettava tiettyjen sääntöjen. Sitten kangas ei saavuta kartion muoto ja ei frills.

Neulottaessa pylväät nakida aloita aina 6 silmukkaa eturivissä tekevät 12 Art. s / n, henkisesti jakaa ne 12 kiilat ja kunkin seuraavan sarjan silmukoita lisätä kiilan. Ei saada säännöllisen kuusikulmion, päästöoikeuksia tarvitsevat vähän liikkuvat suhteessa toisiinsa. Määrä silmukoita ei vaikutettu, mutta se osoittautuu jopa tasainen ympyrän. Jos neuloa sarakkeita ilman sc edetään samalla tavalla, mutta lähtien 6 saraketta ja tehdä lisäys kussakin kuudesosa ympyrän.

Kehitämme edelleen teemaa neule ympyrässä. Työskennellä kätevä jäännöksiä monivärinen lanka mukanaan luo kaunis virkattu patalappuja. Järjestelmä on hyvin yksinkertainen, kun työskennellään paksua lankaa hanke onnistuu puolessa tunnissa.

Tärkein ominaisuus ensimmäisen suoritusmuodon on kaksivärinen tack määrä "melanzhevoy9raquo; lanka, joka saadaan yhdistämällä yhdessä juosteessa kutakin väriä. rivit työstä tehdään seuraavasti:

 1. Ympyrä 4 silmukkaa väri A.
 2. 11 palstoja SC.
 3. Kussakin silmukan 2. monissa tapauksissa kaksi saraketta SC värillinen säiettä.
 4. Sekä numero 3, mutta väri B. Yhteensä 44 sarakkeeseen.
 5. Undergirding reuna tack värikuvio "rakushki9raquo;: neuloa viisi saraketta ks yksi silmukka, yksi puuttuu, ilman sc sarake, toinen ohittaa ja toista viisi saraketta.

Erittäin vaikuttava ja näyttää kovaa tack (koukku) "zvezda9raquo;. Järjestelmää sitä vastoin osoittaa, että kaikki loistava - helppo, ja jos olet perehtynyt perus neuletekniikat, tämä toimisi, alle voima. Useimmiten näitä värikkäitä patalappuja tehdä, niin näyttää siltä, ​​että bändi taitavasti toisiinsa.

No, paljastaa salaisuus "zvezdy9raquo;:

 1. Ympyrän sulkee 8 silmukkaa.
 2. Teemme tasainen ympyrän, joka on keskellä "zvezdy9raquo,. Tässä esimerkissä käytetään pylväät nakida (18 kpl.), Mutta on olemassa muunnelmia piiri, jossa palkit ovat käytetään ilman sc.
 3. Nyt tehdä hyvin pitkänomainen kaaria, jotka muodostavat perustan terälehdet: 1 nostosilmukka 23 ilma silmukka sarake ilman sc - kaikki yksi silmukka. Me ohita silmukka ja toista ympyrän. Se muuttuu 9 terälehtiä.
 4. Strapping silmukat sarakkeet ilman SC.
 5. Sitten voit käyttää eri väriä. Jatkamme kiinnittää baareja, ilman SC terälehtiä, tekemällä tarvittavat lisäykset: on kaksi saraketta kärjessä kunkin terälehti. Joten neulo 6 krs.
 6. Nyt mielenkiintoisin vaihe. Kauniisti säädetyn terälehtiä ja alkaa kiinnittää reunaan tack sarakkeet ilman SC. Yläosien florets do Pico (kahden ilma saraketta 3 piiriä). On välttämätöntä, että verkossa tai kääri vanteiden. Voit tehdä silmukka ripustamista ja - tämä on yksi pico, mutta ei 3 ja 20 silmukoita.

Ja niin se on tämä tyylikäs "zvezda9raquo;. Voit lisätä useita rivejä sitoutumisesta, niin tack näkyy ympyrän ympäröivät keskelle.

Tämä iloinen kukkia koristavat tahansa keittiöön. Monet Masters auringonkukat neuloa-virkattu pannulaput, piiri samanaikaisesti voi olla erilainen - yksinkertaisista piireissä musta tai ruskea lanka, sidottiin ympyrän keltainen "rakushkami9raquo,, mutkia, kuten tämä.

Mutta itse asiassa, jos tarkastellaan huolellisesti kuvausta edellisen Tack, kukkien sinulle yksinkertaisesti toistaa. Tee samat vaiheet - tasainen ympyrä, mutta pylväistä kahdella ks määrän 11 ​​kpl ja neulo terälehtiä eikä 9 ja 12. sitoo 3 pylväsriviä ilman sc ja jatkaa ympyrää kartalla, tehdä tarvittavat lisäykset.

Älä unohda, että patalappu - on ensisijaisesti toiminnallinen kohde. Lanka puuvillaa muutamassa lisäyksiä sopii solmioneula koukkuun. Järjestelmät malleja, joissa vähintään reikiä, luo tuotteen, joka luotettavasti suojata kädet. Mutta tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi luopua kaunis harjakattoisia tack. Jos kuvio on paljon reikiä, muista kaksikerroksinen versio. Ommella neliö tai ympyrä, virkattu, tai limakalvon fleece ja puuvilla.

Virkattu patalappuja: pyöreä, neliö, muodossa marjoja ja kukkia - kaavioiden ja kuvaukset, kuvia ja video oppituntia

Virkattu patalaput - hieno asia! Mikä on niin hienoa näistä tavallisista keittiötarvikkeet? On olemassa useita vastauksia tähän kysymykseen. Ensin kaunis patalappuja, kuten liittyvät samaan tyyliin hänen lautasliina, koristavat ja täydentävät yleistä sisätilojen keittiön. Toiseksi se on välttämätön väline käsiteltäessä kuumia kattiloita. Kolmanneksi emäntä aikana neulominen näiden tuotteiden parantaa heidän käsitöitä taitoja. Toinen plus on, että valmistuksessa keittiötarvikkeet eivät vaadi paljon kierteet. Siksi on hyvä vaihtoehto kellua jäänteitä lankaa. Runsaasti tilaa mielikuvitusta ja luovuutta työssä tuotannon näiden vempaimia yksinkertaisesti rajaton. Voit valita keksiä malleja ja kuvioita, ja voit käyttää valmiita.

Pannulappu muodossa auringonkukka

Jos olet aloittelija neulojan ja ole varma taidoistaan ​​- älä masennu. Ensinnäkin oppia neuloa ympyrä koukku, niin tutustu askel askeleelta ohjattua luokan aloittelijoille ja turvallisesti hoitaa homman. Onnistutte.

Nämä ovat iloinen tack sinun kannattaa ottaa yhteyttä omin käsin.

Vihreä ja valkoinen keittiö käsintehtyjä patalappuja

Kaksi patalappuja, tarvitset 150g valkoista lankaa, 150 g ja 100 g vihreää vaaleanvihreä. Vie lanka 100% puuvillaa. Hook № 4.

Tuotanto hyödyllisiä asioita kotona omin käsin - ihana harrastus!

Neulo patalappuja ovat toivottavia 2 kierteet, muuten he saavat ohuempi ja nopeasti lämmittää. tack neulominen on vain yhdenlainen silmukoita - bar ilman SC. Kunkin seuraavan kierrosten sarja 1 ce

Malli № 1 "pieniä soluja". Vihreä lanka neuloa ketju 35 ce plus 1 VP elpymistä. Neuloa sarakkeet w / n.

1-5 riviä: * 5 s vihreä lanka, valkoinen lanka silmukat 5 * - 3 kertaa. Suorittaa useita 5 silmukoita vihreä säiettä.

6-10 riviä: * 5 s valkoinen lanka, 5 silmukoita vaaleanvihreä kierre * - 3 kertaa. Suorittaa useita 5 silmukoita valkoinen säiettä.

Toista 1.-10 rivi, kunnes yhteensä 35 riviä ei. Kuinka vaihtaa väriä selvästi näkyvissä valokuvan. Valjaat kysymys vihreä lanka 1 pyöreä lähellä sarakkeita w / n. Joka kulmassa provyazyvat yhdestä kulmasta silmukoita edellisen rivin 3 rkl. b / n. Saat välilehtiä kierroksen lopussa sitominen ajaa 15 ce ja sidottu heidän taiteensa. b / n.

"Suuri solu" malli № 2. Dial 15 ce vihreä ja valkoinen lanka ja neulo 19 krs st. b / n. Klo 20. rivi keskenään väri langat - vihreä valkoista ja valkoisesta vaalean vihreä. Neulo sarakkeita ilman nakida toinen 19 riviä ja viimeistely neulonta. Valjaat silmukka ja suorittaa samat kuin mallin kuvaus №1.

Kuten näette, kaikki on hyvin yksinkertainen. Menojen pari tuntia aikaa, voit sitoa lempeä ja kaunis patalappuja.

Alkuperäinen koristelu keittiö voi olla patalappu muodossa marjoja. Teemme sen muodossa mansikoita. Neulominen tällaista kantaa niin, että aika kuluu nopeasti. Etsi pari tuntia vapaa-aikaa, tutkia tätä mestarikurssi, ja sitoa tällaisen kauneuden.

Patalappu Virkkaa Mansikat

sekvenssi suorituskykyä

Virkkaa patalappuja "Klubnichka9raquo; Virkkaa tarvitsevat koukku № 3,5, vihreä ja punainen villa '50

Vihreä lanka neuloa ketju 16 ce ja se on suljettavissa renkaaksi.

1 rivi. 6 CP (3 + 3v.p. nostosilmukat) 3 rkl. s / n. toisen ja kolmannen ilman silmukka ketju pohja, kaaren 8 ce, 3 rkl. s / n. Kolmannen ja neljännen ce emäksen ketju koukusta reunasta kaaren 3 ce 6 art. s / n. viidennessä ja kahdeksannessa ce emäksen ketju, kaari 3. s., 3 rkl. \ n. yhdeksännessä ja kymmenennessä ce emäksen ketju koukusta 8. kaari. s., 3 rkl. \ n. kymmenes ja yhdestoista luvulla. n. perusta ketju koukusta 3. n. 6 ruokalusikallista. \ n. jäljellä. n. ketju pohja. Täydellinen sarja yhdistää sarakkeeseen. Me jatka neulomista kolmannella rivillä ja sisältää järjestelmän mukaisesti esitetty seuraavassa kuvassa.

neulominen järjestelmä

Alussa 4. määrän lanka liittää punaisen ja neulo että järjestelmän 17 sarjaan. Neulominen loppuun. Tack taitettu puoli ja ommella.

Sen sijaan, että punainen lanka, voit käyttää keltaista, oranssia tai vaaleanpunainen. Tämä keittiö lisälaite on käsityönä on ainutlaatuisia lahja ystävälle, sisaren tai äidin syntymäpäivä tai 8. maaliskuuta.

Tyylikäs ja erittäin omaperäinen sisustus keittiö on patalappu muodossa tähdellä. Hän näyttää taideteos. Monet kotiäidit edes pahoillani käyttää niitä tarkoitukseensa, ne ripustaa ne kauneutta. Katsokaa tätä valokuvaa, voit olla varma, että tämä lisälaite todella näyttää hyvältä. Very nice Tack ja katsoa väri, valitse vaihtoehto artikkelissa itsessään virkkaa kukkia alkaa kaavalla

Tarkemmat mestarikurssi kuvaava teos aivohalvauksia

Tällaisille neule tack tarvitset koukku № 2, 100% puuvillaa lanka 50 g kaksi väriä. Vuorottelu langan väri on omaan makuun. Neuloa tack tähden olisi 2-kertainen, että se on hyvä pitää muodon ja eivät saa liian ohut.

Määritä ketjun 8 ce ja oikosulku renkaassa.

2 sarja. * 1 rkl. b / n., 23. . * N, toista * - * 9 kertaa (kaavio № 1). Jatka neulomista järjestelmä № 2, jossa neuloa 3. ja 4. krs, vaihda langan väriä ja neulo 5. ja 6. krs, neulo sitten kierre on 2-sarjan edellisen värin. Sen jälkeen, kääri kukin lepestochek ja suorittaa 2 -sarjan vanteita. Tie silmukka 20. n., sidottiin yksi rivi art. b / n.

Keittiön patalappu "Zvezda9raquo; Se sopii samaan hengenvetoon, työstää sitä hyvin mielenkiintoinen. Kokeile ja näet itse. Mene töihin askel askeleelta, katso ilmainen video tutorials:

Ei ole mahdollista olla katselemaan pitsi Tack esitellään seuraavassa valokuva. Nämä lisävarusteet eivät edes halua käyttää. Nämä ovat todellisia taideteoksia.

Hyvä uutinen on, että nämä kauniit asusteet luoda valtaa jokaisen knitter.

sekvenssi suorituskykyä

Virkattu pannunalusissa tarvitse jäännökset lanka ja koukku, joka vastaa langan paksuuden. Tack koostuu kahdesta osasta - ylhäältä ja alhaalta.

Neliö patalappu koukku "Tsvetok9raquo;. Alaosan 1 sarja. Linkki ketju 4 ce lähellä rengasta. Antenni silmukka 4, suljettavissa renkaaksi.

2 sarja. * 3 rkl. s / n., 3. n. *. Toista 4 kertaa, loppuun Conn. Art.

3-sarjan. Neuloa mukaan järjestelmään artiklan. s / n, mutta ilmassa silmukan edellisen rivin -. 2, Art. s / n. 4 ce, 2 rkl. s / n, ja sitten -. Art. s / n. Art. s / n. edellisen rivin.

Näin voit neuloa tarvittava määrä rivejä. Mitä enemmän rivejä tie, sitä suurempi tack.

Järjestelmän, jossa neulotaan alempi osa on esitetty alla olevassa kuvassa

alaosa neulonta järjestelmä

Top: 1 alue. 4 ce oikosulku renkaassa.

2 sarja. 3 CP nosto, renkaassa neuloa * 1 rkl. s / n., 4 ce * Toista 15 kertaa (16 v. s / n.).

3-sarjan. * 6 ruokalusikallista. s / n. 4 ce edellinen rivi, Conn. Art. trail. 4 ce edellisen rivin *. Toista 8 kertaa.

4 sarja. 3 CP nosto, * 4 ce, Art. s / n. yhdisteessä. Art. edellisen rivin. * Toista 8 kertaa.

5-sarja. 1 ce nosto, * 6 ruokalusikallista. s / n., 2st. b / n., * toista 8 kertaa.

6-sarjan. 5 soed.st. kuoressa edellisen rivin (kaavio - musta nuoli) * 3 rkl. s / n., kutoutua (shishechka) 3 CP, shishechka, CP 3, shishechka 7 ce, Art. b / n. keskellä st. s / n. aikaisemmasta kuoret, 7 ce *, toista 4 kertaa.

7 ja seuraavat rivit neuloa järjestelmään.

Järjestelmä neulonta yläosa

Pyöreä tack "Tsvetok9raquo; Se sopii samalla tavalla, vain ympyrän. Neuloa pyöreä muoto entistä helpompaa kuin neliö.

Järjestelmä pohjasta pyöreän tack

Järjestelmä yläosa

Kukin mestarikurssi esitellään tässä artikkelissa auttaa neulojille luomaan ainutlaatuisia prihvatochki keittiö. Vie hyväksyä tätä tietoa päästä pois jäteastioita lankaa jäänteitä ja luoda, luoda, luoda. Mukavuutta ja kauneutta kotiisi!

Vaihtoehto pääsiäisenä: kana-ryaba.

Jälleen Berry aiheita:

Ei lähestyi, mikään malleista? Katso lisää vaihtoehtoja artikkelissa patalappuja Koukku: Scheme (verkkosukat JA MUUT tack)

Miten sitoa tack koukku, kädet?

Mitkä ovat ajatukset, neulotut virkatut patalaput, mestarikurssi?

Kaavio virkkaa keittiö Tack "Klubnichka9quot; piiri on kiinnitetty

Nopein vaihtoehto solmioneula koukku ilman sc käyttö baareja, Tie neliön liina silmukka. Seuraava ohjelma virkata Joulupukki tack, tack liittyy neliön kuva joulupukin.

Alunperin näyttää patalappu "leppäkerttu", Järjestelmää sovelletaan

Ja vielä yksi järjestelmä tack on vaikeampaa niille, jotka ovat pystyneet neuloa ja lukea piirejä. Kuva skeema voi ladata, painettu luettavassa kooltaan ja hitaasti neuloa. Mallin keittiö patalaput "Lepestki9quot, vaikea, mutta se on erittäin mukava

On joitakin hyviä ideoita, neulominen tack koukku. Voit käyttää lanka eri kirkkaita värejä, macrame. Muista sitoa nauhat roikkuu meidän tack. Kukan väri voi poimia sisätilojen keittiön. Tämä voi olla hyvä lahjaidea kaikkiin tilanteisiin ja nostamiseen mielialan itse käytössä, ja tällainen tack neule. Tässä on ideoita ja järjestelmiä kuten kukkaruukun haltijoille

Ottelua mansikoita, voidaan yhdistää niin

Ensin annan yksinkertainen solmioneula tämän järjestelmän mukaisesti.

Associate VP 5, yhdistää ja tehdä kolme silmukkaa nostamiseen.

Seuraava neuloa järjestelmään.

7-sarjan ja muuttaa säiettä.

Toteutettava kangas ympyrä prihvatku.Sdelayte lisä 1 sm.Prikrepite nastat tack kankaalla. Helma, ommella saumat piilotettu tkan.Ne unohda ompele reikä.

Sitten tie kukka tämän järjestelmän mukaisesti.

Ommella sen keskelle potin haltijoille. Puoliväliin mennessä, voit ommella kukka helmi.

Tarkempi kuvaus löytyy täältä.

Voit liittää tack on vaikeampaa.

Tässä muutamia niistä. Tack-auringonkukka.

Kirjailija tämän muuttuneet tack hieman järjestelmää.

Patalappu Leppäkerttu.

Kuvaus neulomisen patalappuja

voi katsoa täältä.

Virkkaa tack hetkessä. Olen oppinut, että vaikka työvoiman luokkien koulussa, mutta se oli hyvin alkeellinen järjestelmä.

Haluan kertoa teille monimutkaisempia, esimerkiksi tämä loistava ajatus kaunis keittiö patalappuja, jotka sopivat oikealle neljä värillistä langat, kuten valkoinen, vihreä, punainen ja kellertävä. Joskus et tiedä mitä tehdä niiden kanssa. Joten, älä heitä pois, vaan tekevät hyödyllinen asia, joka miellyttää sinua keittiössä.

Neulo sirkulaaarisesti täydentäminen kuten:

Jatkamme halutun koon ja homman näin:

Edge tuotteet voivat koristella oman, voit sitoa kuten näkyy ensimmäisessä kuvassa.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen ja epätavallisella tavalla. Voidaan käyttää ja kaksi väriä, niin saat tämän:

Patalappuja keittiössä on hyvin välttämätön asia, koska ne ovat erittäin kätevä ottaa kuuma kansi, paistinpannu kahva ja niin edelleen.

Tack voit ostaa, mutta voit hyödyntää, hyvä tack virkattu ei ole niin vaikeaa.

Tack voidaan valmistaa eri muotoja, eri värejä, lanka on parempi ottaa tiukemmin, niin se on kestävämpi.

Voit linkittää tässä ovat melko patalappuja meloni, se näyttää siistiltä ja erittäin söpö.

Tässä on video, jossa selitetään yksityiskohtaisesti ja helposti kotona solmioneula.

Neulottu patalappu hyviin suorituksiin, on parempi neuloa tiheä kuvio tai tolstoyts langasta tai ompele vuori kangasta tai huopaa, että sormet eivät pala läpi harjakattoisia tack.

Tässä on käytännöllinen patalappu. Neuloa puuvilla järjestelmä, kääntöpuolella ommellaan huopa.

Mutta hauska kauniit kasvot-tiiviste. Jos tie ei ole tarpeeksi paksu lanka, on toivottavaa myös podkladik.

Tack - hyvä apulainen keittiössä. Neuloa se voi olla mikä tahansa muoto. Pian pääsiäisen ja voit tehdä prihvatochki kana. Se tekee suuren matkamuisto ja koristeluun ruokia.

Silti on mahdollista tehdä patalappuja muodossa marjoja. Esimerkiksi tässä mansikka

Se teki tässä ohjelmassa:

Jos et ymmärrä kaikkea, voit katsella videota 2 osasta:

Ja minä uhraan epätavallinen solmioneula - muodossa kierre koukun. Jos haluat jotain epätavallista, niin tämä on sinulle)

Tässä se on, tietenkin, värit, voit ottaa hyvin erilaisia, mitä haluat.

neulominen järjestelmää sovelletaan:

Ja toinen Tack muodossa kimalainen tai mehiläinen:

Kuvaus tälle tack:

Pyydetään ottamaan yhteyttä tack muodossa kuusikulmion.

neulominen periaate on seuraava: neuloa palstoja sc ja ilman silmukoita.

Käytämme seuraavaa mallia:

Melko söpö patalappu, jotain vastaavaa evästeen.

Jos neuloa paljon ja olet vielä jäänteitä lankaa, mutta et tiedä minne laittaa ulos, voit liittää yhden tack keittiöön - hyödyllinen asia tapahtuu ilman lisäkustannuksia. Tässä on mestarikurssi Knitting patalappuja-lammas:

Mielestäni erittäin mukava asia. Miten neuloa:

Myös merkitystä on tulevan vuoden Kukko patalappu muodossa kana.

1