sokeriruoko valokuva

sokeriruoko valokuva

Jaksossa koskevaan kysymykseen, jossa se kasvaa sokeriruokoa? Kysy Juliste Oery Poletaev paras vastaus on Kulttuuri alkoi muinoin. Sokeri uutettu sokeriruo'osta, joka tunnetaan sanskritin: «sarkura», arabiaksi kutsutaan «sukhar», Persian «schakar». Sokeri mainitaan antiikin Euroopan kirjoittajien nimillä «saccharum» (Plinius), mutta myös erittäin harvinainen ja kallis aine, saavuttaa vain lääkkeen. Kiinalaiset ovat oppineet puhdistettua sokeria jo VIII Art. Ja arabien kirjailijoita IX luvulla. mainita sokeriruoko kasvina kasvatetaan rannoilla Persian

Sokeriruoko lajit sokeriruoko Kew Gardens, Lontoo

Sokeriruoko lajit sokeriruoko Kew Gardens, Lontoo

Lahti. Vuonna XII vuosisadalla. Arabit vei hänet Egyptiin, Sisilia ja Malta. Keskellä XV luvulla. sokeriruoko ilmestyi Madeiralla ja Kanariansaarilla. Vuonna 1490 Euroopan sokeriruoko tuotiin Amerikkaan Antilleilla, ja saarella San Domingo hän oli eronnut erilaisissa, koska siihen mennessä se oli tullut valtava sokerin kulutus. Sitten alussa XVI taulukossa. sokeriruoko esiintyy Brasiliassa, vuonna 1520 Meksikossa, 1600 - Guyanassa vuonna 1650 - saarella Martinique vuonna 1750 - .. saarella Mauritiuksen jne Euroopassa sokeriruo'on viljelyyn oli aina hyvin pieni, kuten tuodaan tropiikin sokeri on halvempaa, ja lopuksi sen jälkeen, kun teräs valmistusta sokeri sokerijuurikkaista, sokeriruo'on viljelyyn on täysin hylätty. Alle tropiikissa ja tähän mennessä sokeriruoko kasvatetaan suuria määriä.

[Edit] kasvitieteen kulttuuri

Kasvatetaan sokeriruoko pistokkaita. Sokeriruoko on korotkochlenistoe voimakkaasti tonkia rhizome, joka kehittää lukuisia, tiheä, sylinterimäinen, sileä, solmitaan, vihreä, keltainen, purppura, saavuttaa jopa 1 &# 189; ja jopa 4 metrin korkeuteen, jonka paksuus on 2-5 cm varret. suuri, leveä lehdet (jopa 60 cm ja jopa 1 &# 189; m pitkä ja 4-5 cm leveä.). Varsi päättyy pyramidin vispilällä 30-60 cm pitkä; korvat pieni, yksi-väri, koottu pareittain ja alla karvainen karvat. Sokeriruoko viljely vaatii trooppinen tai subtrooppinen ilmasto, jossa on vähintään 600 mm (24 in) vuosittaisten kosteutta. Se on yksi tehokkaimmista photosynthesizers kasvikunnan, pystyy muuntamaan jopa 2 prosenttia aurinkoenergia biomassaa. Prime kasvava regi

sokeriruoko

Yleiskuva ryhmä kukkivien kasvien, Mosambik

sokeriruoko L. (1753)

Sokeriruoko viljellään, tai sokeriruoko jalo (Lat. sokeriruoko ) - kasvi; suvun sokeriruoko ( saccharum ) Perhe Poaceae. MAN sekä sokerijuurikkaan tuottamaan sokeria.

Sokeriruoko on viljelty - monivuotinen yrtti, monia erilaisia ​​kasvatetaan tropiikissa, jossa on 35 °. w. 30 ° S. m., ja Etelä-Amerikassa vuorille nousee korkeus on 3000 m.

Sokeriruoko tulee lounaisosassa Tyynenmeren. Saccharum spontaneum esiintyy luonnossa muodossa Itä- ja Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Intiassa, Kiinassa, Taiwanissa ja Malesiassa ja Papua-Uusi-Guinea. Alkuperäkeskuksella voivat Pohjois-Intiassa, jossa on lomakkeet alhaisimmat kromosomi asetettu. Saccharum robustum löytyi joen varrella Uudessa Guineassa ja osa ympäröiville saarille, ja on levinnyt laajalle alueelle. Sokeriruoko viljellään tapahtuu todennäköisimmin peräisin Uudesta-Guineasta. Tämä ruoko voi kasvaa vain tropiikissa sopivalla ilmastosta ja maaperästä. Saccharum Barberi, todennäköisesti peräisin Intiasta. Saccharum sinense löytyy Intiassa, Indokiinan, Etelä-Kiinassa ja Taiwanissa. Saccharum edule, ilmeisesti, on puhtaimman saccharum robustum ja se löytyy vain Uudessa-Guineassa ja läheisille saarille. [2]

Rhizomatous monivuotinen nopeasti kasvava kasvi korkeus ja 6,4 m. [3]

Juurakko korotkochlenistoe voimakkaasti juurtuvat.

Varret lukuisia, tiheä, lieriömäinen, paljas, gnarled, vihreä, keltainen, purppura. Halkaisija varren 5 cm.

Lähtee suuri, leveä (60 cm 1,5 m pitkä ja 4-5 cm leveä), joka muistuttaa maissin lehdistä.

Varsi päättyy kukinto - pyramidin vispilällä 30-60 cm pitkät korvat pieni, yksi-väri, koottu pareittain ja alla uponnut hiuksia.

Kulttuuri sokeriruoko alkoi muinoin. Uutettu sokeri sokeriruo'osta, tunnettu sanskritiksi: "sarkura" arabiaksi kutsutaan "cracker" Persian "Shakar". Sokeri mainitaan antiikin Euroopan kirjoittajien nimillä «saccharum» (Plinius), mutta myös erittäin harvinainen ja kallis aine, saavuttaa vain lääkkeen. Kiinalainen oppinut puhdistettu sokeri jo VIII luvulla ja IX luvulla arabien kirjailijoita mainita sokeriruoko kasvina kasvatetaan rannalla Persianlahdella. XII luvulla arabit vei hänet Egyptiin, Sisilia ja Malta. Keskellä XV luvulla sokeriruoko ilmestyi Madeiralla ja Kanariansaarilla. Vuonna 1492, Euroopan sokeriruoko kuljetettiin Amerikkaan Antilleilla, ja saarella San Domingo hän oli eronnut erilaisissa, koska tällä kertaa oli laajamittainen käyttö sokeria. Sitten alussa XVI vuosisadalla sokeriruoko ilmestyi Brasiliassa vuonna 1520 Meksikossa, 1600 - Guyanassa vuonna 1650-m - saarella Martinique vuonna 1750-m - saarella Mauritiuksen jne Euroopassa sokerin viljely .. ruoko oli aina hyvin pieni, koska sokerin tuotu tropiikissa halvempaa. Lopulta, kun teräksen valmistuksen juurikassokerin viljelystä sokeriruoko on kokonaan luovuttu Euroopassa.

Tärkein moderni sokeriruokoviljelmien ovat Kaakkois-Aasiassa (Intia, Indonesia, Filippiinit), Kuubassa, Brasiliassa ja Argentiinassa.

Kasvatetaan sokeriruoko pistokkaita.

Viljelyn sokeriruo'on vaatii trooppinen tai subtrooppinen ilmasto, jossa on vähintään 600 mm vuotuinen sademäärä. Sokeriruoko - yksi tehokkaan käytön kasvi fotosynteesi, pystyy muuntamaan yli 2% aurinkoenergian biomassaa. Alueilla, joilla etusijalla ruoko sadon, kuten Havaiji, sato jopa 20 kiloa neliömetriä kohden.

Saamiseksi sokeria leikata varret kukinta; varressa on 8-12% kuitua, 18-21% sokeria ja 67-73% vettä, suolaa ja proteiinia aineita. Leikkaa varret murskataan rauta akselit ja purista mehu. Mehu sisältää enintään 0,03% proteiineja, 0,1% rakeista ainetta (tärkkelys), 0,22% typpeä, joka sisältää limaa, 0,29% suoloja (pääasiassa orgaanisia happoja) 18,36% sokeria, 81% vettä ja hyvin pieni määrä aromaattisista aineista, jotka saatiin raaka mehu erikoinen haju. Raakaan lisättiin suolaliuoksella svezhegashonoy kalkin erottamiseksi proteiinien ja kuumennetaan 70 ° C: seen, sitten suodatettiin ja haihdutettiin, jolloin sokerin kiteytymisen.

Sokeriruoko saada jopa 65% maailman sokerintuotanto.

Sokeriruoko on yksi tärkeimmistä vienti erät monissa maissa.

Ennen 1980, johtava tuotannon sokeriruo'on on Intiassa, koska 1980 - Brasilia. Vuoteen 1992 Kolmanneksi tasaisesti miehitetty Kuuba, jos sen valmistaminen lähtien 1990-luvun alusta, on laskenut jyrkästi päättymisen vuoksi Neuvostoliiton.

Serp

jos et tunne tunteita?

Ruokosokeri - monivuotinen kasvi, joka esitti +1,5-3vuotta kypsyvät (versot kasvaa tänä aikana noin 5m, kun varren pituuden - 2-3m), ja poistettiin sitten. Tähän saakka ihmistyötä käytetään satoa. Tämä johtuu siitä, että edullisia käsityötä (katso alla) ja se, että komponentit jättävät noin 15 cm maan suurin mehukas osa varren, kun työskennellään machetella leikkaus pitkin ruoko suoraan juuren alle.

Dominicana kerron paljon ole ehtinyt, mutta nähdä viimeaikaisten arvostelut se kannattaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin