Sohva kätensä

Ottomaanien ja sohva käsillään: yksinomaan ja edullisesti

Osmanien on hyvä, että päivä näyttää varsin mallikas, ja yöllä muuttuu mukava kerrossänky. Myymälöissä vastaavia tuotteita on täynnä, voit valita minkä tahansa värin ja koon. Mutta jos haluat jotain yksinoikeuden ja taitavat kädet kyllästynyt töissä, miksi ei rakentaa oman sohva sohvalla. Itse tai lapset. Ja samaan aikaan ja tallentaa työt.

Valikoima välineitä ja materiaaleja

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää jossa muotoilu ehdotettava sohvalla. Tarvitsenko sen takaisin (tai ehkä kaksi), kuinka suuri on jalat jos alusvaatteet laatikosto oletetaan. No, ja muut yksityiskohdat on otettava huomioon. Mallista riippuen laskettu materiaalien määrää ja niiden tyyppi.

Kuitenkin, pääsääntöisesti, valmistukseen ruhon ottomaanien käyttää joko puulevyjen tai huonekaluja paneelit. Ensimmäinen vaihtoehto on halvempi, ja toinen - se on parempi kestävyydeltään ja ympäristöystävällisyys. Myös puuta, teräs huonekalut kulmat, ruuvit liitososat.

Kuten työkaluja, sinun pitäisi olla valmis:

 • teroitettu kynä merkitsemiseksi;
 • mittanauha, hallitsija, kolmio;
 • sähköinen palapeli;
 • ruuvimeisseli (tai ruuvimeisseli);
 • Huonekalut (rakennus) nitoja kiinnitys verhoilu.

Tyylikäs omatekoinen sohva puutarha

vedettävä malli

Tällainen vaihtoehto huonekaluja, kuten ulosvedettävä sänky-sohva, tehty omin käsin, on täydellinen perhe, jossa kaksi lasta. Tämä edellyttää kahta vahvaa runko sopivaa kokoa (muuten, voit käyttää vanhaa sänkyä tai sohvat. Tai tehdä kehykset pois puupalkeilla.

Ulompi sohva, joka ei ehdolla, ja takapuoli on riittävän korkea jalat. Sen puitteissa on parannettu kapea poikittaisliuskaa 1,4 cm: n paksuinen.

Alaosassa pedin liukuu ensimmäisessä, on vain osa etupuolella ja kaksi haaraa. Se on varustettu leveämpi poikittaisliuskat leikataan vanerin paksuus 1,4 cm. Ne on kiinnitetty siten, että liikkeen lasku ylemmän baareissa. Lisäksi tarvitaan rajat baareja, matkustamisen rajoittamiseksi ja kiinnitä laaja säleet.

Päälle sängyn laitetaan vaneria - perusta patja. Patja valmistettu arkki vaahtoa ja verhotun verhoilu kangas. Voit myös käyttää ortopedinen patja sohvan tai ottomaanien.

Jos haluat oppia tekemään tyylikäs sohva käsillään, hän kertoo seuraavaa videota:

Jotta se itse - hyvin käytännöllinen. Loppujen lopuksi lapset kasvavat niin nopeasti - mitä ylityksistä. Mitä enemmän voit tehdä melko pieni asia, että vauva on hyvin samankaltainen.

Niinpä päätimme rakentaa pieni sohva +1,5-,8 metriä. Tässä on askel askeleelta opas siitä, miten tehdä sohvan lastenhuoneen omin käsin:

 1. Raiteen 4 3 senttimetriä - tämä on meidän runko. Vahvistaa sen metalli kulmat. Vaihtoehtoisesti voit tehdä jalat - vaikka baareissa, vaikka kihara tolpat.
 2. Nyt otamme puulevyjen ja päällystää meidän runko puolelta paitsi alkuun. Saamme iso laatikko, joka osioitu poikki baarissa. Käsitelty pinta sisällä ja - gruntuem ja väri.
 3. Istuin ja selkänoja (tai suorille) leikattu paksu vaneri. Liimaa ne kaksi kerrosta vaahtoa - 10 cm ja 2 cm. Kuivauksen jälkeen, liima piukka osat lyöntivuoro, ja top - verhoilu kangas.
 4. Jossa kulmat ja Ruuvien kiinnittämiseksi runkoon takaisin. Istuin on kiinnitetty avulla huonekalujen saranat - alta käännyimme tilava laatikot nukkumaan.

Seuraavaksi näytämme miten sohvalla kädet sängystä, sekä havainnollistaa huomata kirkas kuvia.

Ottomaanien teini, tehty omin käsin

Se tapahtuu niin, että haluan päivittää sisätilojen niin, ja ajatellut sitä suihkulähde, mutta pysähtyy yksi - rahan puute. Mutta talo on vanha, mutta edelleen vahva vuode, ja Master vasaralla, saha ja ruuvimeisselillä "sinulle." Tällöin on vaarana saada täydellinen sohva, joka ei ole läheskään arvoton. Onko se kaunis verhoilu on käytetty.

Kuvaamme vaihe vaiheelta:

 1. Purkaa vanha sänky, varovasti poistamalla sekä selkää ja jalkoja. Niin, ja irrota patjan etukäteen (jos on). Jos sänky on hyvin vanha, ja sitten purkaa runko, promazhem osaa liimaa (PVA paras), ja kerätään ja anna kuivua. Se ei näy ikäviä narisevia aikana.
 2. Ompele kannessa tiheitä, mittaamalla kaikki yksityiskohdat. Kiinnitä kansi käyttämällä liima-ainetta tai huonekaluja nitoja. Jälkimmäisessä tapauksessa on mahdollista, että kumpikin osa liittää erillinen pala kangasta leikattu.
 3. Jos on patja, sitten laittaa hänet paikallaan. Jos se ei ole (kuluminen), sitten ostaa. Tai käytä sijasta tiheää polyuretaanivaahdon patjakoko. Sijauspatja sulkeminen kannen verhoilukangas ja ompele toisessa tapauksessa - ei välttämättä elegantti, mutta tiukka
 4. Yksi päädyt laittavat runkoon ja tehdä ulkoasun liidulla muodon mukaan tulevan takaisin ottomaanit.
 5. Scrollsaw palapeli takaisin, päälle liitetään jalkansa ja keinokuitutäyte sänky, ommella nämä osat verhoilu kannet.
 6. Kaataa runko jalat ylöspäin. Jalat mekko kannet ja kiinnitä piilossa reuna runkoon.
 7. Takaisin, pukeutunut kansi (reuna helma pohjassa siisteys), kiinnitä ruuveilla muutamassa paikassa.

Hyvä esimerkki sijoittamalla ottomaanit tehty omin käsin

Luo oma sohva

Jotta sohva sohva, tarvitset hieman: määrittää mallin löytää oikea piirustus ja määritä mitat. Voit tehdä tämän, mitata tilaa tulevaisuuden huonekaluja.

Nyt valmistaa puulevyn paksuus 1,9 cm, josta tuote koostuu runko. Vielä tangot 3 4 senttimetriä, mikä tekee suunnittelun vankka.

 1. Meillä leikattu kaksi puolta, etu- ja takapaneeliin. Lisäksi takaosa tulee olla suurempi kuin etuosan (ero riippuu halutusta korkeudesta selkänojan), ja oikea - vasen hieman korkeampi.
 2. Kaikki osat kootaan, liimaus huonekaluja ruuvit, joiden kannat ovat piilossa. Tangot on pultattu sivukappaleet, lähtevät senttimetri ylhäältä. Keskellä tuotteiden me korjata kaksi poikkiputken pitää pehmeät tyynyt.
 3. Sulje huolimaton reunat lastulevy erityistä tyynyjä, käytetään suojaamaan pieniä neilikka ja liimaa. Sitten gruntuem, lakka tai maali runkoon.
 4. Pehmeät tyynyt (kolme kappaletta paikkaa ja kolme - taakse) valmistettu tiheäksi polyuretaanivaahto. Kotimaan tapauksissa - koko. Päällystämiseen käsittävät kaksi päärmättyjen kangas kappaletta silmukat reunoilla, hihnoitetaan johto.

Saat tietoa siitä, miten tehdä sohvan kädet tyyliin "Chester" sohva, kertoo seuraava video:

vanha ottomaanien

Kun pehmuste hakattu ja kuluneita, huonekaluja, jopa erittäin vahva, tulee erittäin säälittävä. Ja vieraat kutsuttu hävetä. Mutta tämä voidaan korjata omin käsin, ostavat seitsemän metriä sopiva verhoilu ja kohdentamalla ajoissa töihin.

 1. Ensin täytyy purkaa poistamalla kaikki piirtoheitin kohdetta (erityisesti takana).
 2. Käyttämällä sitten Poistoaineet, sivuleikkurit ja tasainen ruuvimeisselillä poistaa vanhoja verhoilu. Yritämme tehdä sen mahdollisimman huolellisesti - itse asiassa kaikki nämä palaset toimii laukaus malli tuoreen verhoilu.
 3. Katso seuraavaksi sen alla, jos vaahto tai keväällä yksiköt ovat epäkunnossa, sinun tulee vaihtaa. Joka tapauksessa, tuore vaahto kerros ei ole tarpeeton.
 4. Thrust vanha verhoilu, leikattu hänen uusia yksityiskohtia.
 5. Ompele niitä tarvittaessa.
 6. Se on edelleen vahvistaa kankaan huonekalut nitoja, välttäen vääntymistä ja vetämällä hyvin.
 7. Kerää päivitettyjä sohvalla.

Kuinka kätensä vetää vanhan tuolin, Difa, sohva tai esimerkiksi sohvalla, kertoo seuraava video:

Seuraavaksi pogovrit noin vyötärön keväällä sohvatyynyissä käsillään.

Jousi korttelin päässä tyyny vielä melko hyvä, ja ylemmät kerrokset ovat arvottomia - on usein kohdattu. Tällöin paras vaihtoehto - päällystää spring pack puolelta tuntui, ja sitten - kolmen senttimetrin merkit 4065 polyuretaania.

Jos jouset ovat epäkunnossa, ja ne korvataan. Kuitenkin, jos hinta on liian korkea, se näyttää, voi tehdä uusia tyynyt samasta vaahto. Halvempaa. Pehmeille kietovat keinokuitutäyte.

Vanha sohva uusilla tyynyt

Periaatteessa jos sohva ei suunnitella liian monimutkaisia ​​rakenteita (esimerkiksi suorakulmainen tuote yhdellä puolella takana), voit tehdä oman piirustus. Osoittaa kaiken tarpeellisen ulottuvuudet huomioon ottaen kokoonpanosta takaisin ja jalat.

Alla olemme koonneet sinulle erilaisia ​​kotitekoisia ja ammatillinen piirustukset valmistukseen ottomaanien tai sohva käsillään.

Piirustukset sohva ja jalkajakkarat

Ja kun haluat swing makuun, tehtyään jotain ihmeellistä ja alkuperäinen (jos talous sallii, ja kokemus), voit hakea web mestarikurssi, jossa pääsääntöisesti, ja oheisiin piirustuksiin.

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

verhoillut huonekalut

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Sohva käsillään. Corner, linja ja muut (inkrementaalinen 60 kuvat)

Pyöristetty sohva käsillään

Jotta tällainen epätavallinen sohva kätensä tarvitsevat oikea materiaali. Sopivat optimaalisesti tähän tarkoitukseen huonekalupaneelit, puusta tai paksua vaneria. Materiaalin tulisi olla sellainen, että selviytyä tietyllä kuormalla.

Pantannut joitakin Varastokoot kiinnittämiseen verhoilu.

Hanat tehty helpompaa kuitulevy, ja sitten vahvistavat levyt.

Pehmeä osa on edullista tehdä monikerroksinen. käytetty vaahtokumi eri määrillä paksuus ja tiheys. Se on kiinnitetty istuin ja selkänoja sohva sekä sivuosissa.

vaahto on suljettu keinokuitutäyte.

Päälle näistä kerroksista vetää suojukset huonekalukankaisiin.

Kansi voi tehdä omia tai tilata valmiiksi, jos käytetty kangas on liian paksu.

Jalat ovat saatavilla myymälöissä huonekalut tarvikkeet. Tee mukava sohva tyynyt apua.

Ulostaitettava kirja: miten tehdä omin käsin

Alkaa tehdä kirja sohva kädet on luotava perusrunkoon sisustuselementtejä. Tämä istuin ja selkänoja, sivuosat ja laatikko asioita.

sohva kädet portaittain. valokuva

Aloittaminen valmistuksen kanssa ruutuun. Otettava kaksi levyt satayhdeksänkymmentä senttimetriä pitkä ja kahdeksankymmentä senttiä. Niiden leveys on kaksikymmentä senttimetriä, ja paksuus kaksi ja puoli senttimetriä. neljä tarvitaan bar 20cm pitkä ja jonka poikkileikkaus 5x5cm.

Nämä materiaalit keräävät ruutuun.

Täydentävä rakenne määritellään yli telineet levyt pituus 80 cm, leveys 5 cm ja paksuus 2 cm. Pohjaan kansilehden lastulevystä mitat 190h80sm.

Jotta istuin ja selkänoja kehyksiä, ota puutavara osan kanssa, 40x60 cm. Koska se tekee suorakulmion 189h65sm. Puutavara osat yhteyden nauloilla ja ruuveilla, rassverlivaya reikiä.

Valmiiden luurankoja liitteenä lamellien puuta. Ne tukevat patjan.

Ensimmäinen, levystä lastulevyn, paksuus 2,5 cm, leikkaa sivuseinän sohva. Mitat ovat kuvan.

Sitten, että samankokoisia strays runko, joka on kiinnitetty ja Shape seinään.

Sivuilla laatikko on porattu reikä porata, jonka halkaisija on 10 mm.

Kun kaikki kehykset kootaan, joka yhdistää osat sohva. Koota sohvalla kädet kirja, vaatisi erityisjärjestelyjä. Niitä myydään kaupoissa tarvikkeet tarkoitettu pehmustetut huonekalut. Ne kiinnitetään niin, että oli aukko 1cm (kun ne leviävät) välillä selkänojan ja istuimen. Taitettuna istuin ei pitäisi ylittää tasoa käsinojat.

Päälle säleet on kiinteä välivuori. Se on kirjattu vaahtolevyt, paksuus on noin kuusi senttimetriä. Levy on asetettu oikein runkoon eikä sulkumekanismi muutos, leikatut kulmat.

Jotta reuna istuintyynyn on pehmeä, siellä on kiinnitetty kaistale prorolona paksuus 2 cm ja leveys 20 Top liimataan solumuovilevy, jonka paksuus on 4 cm. Sen reuna on taitettu alas istuimen alle.

Samanlaisia ​​toimintoja suoritetaan kanssa takaisin. Sitten selässä ja istuinsuojia kiristetään, ommeltu kooltaan.

Jotta pehmeä käsinojat, ne roll out vaahto. Vaahtoa käytetään 4cm paksu. Kaistanleveys 15cm alussa ja puolivälissä alennetaan 5cm.

Edellä kiinteä vaahto paksuus 2 cm.

Sisäpuolelle käsinojan on kiinnitetty siten, vaahto 32cm pois pohjasta.

Liimauksen jälkeen vaahto taaksepäin osa levyn on kiinnitetty päälle jo olemassa olevan materiaalin. Ylimäärä leikata.

Etupuolella käsinojan ovat sojottaa reunan, jonka haluat työntää.

Valmiit osat tarttuvuus kangasta ja naulataan niihin lisävarusteita.

Jää vain kerätä sohva kädet täynnä.

Tehdä kulmasohva käsillään ei ole vaikeaa, mutta se vie aluksella, vaneri, derevoplity, vaahto, pehmuste polyesteriä ja kangasverhoilu.

Ensimmäisessä vaiheessa tehdään istuin, eli alempi vuode. Asentamiseksi levyt ruuveilla tai kulma levyjen. Laudat käytetään leveys 20 25 cm.

Tuloksena pohja kansi Suurlastulevyä.

Top istuin levy voidaan sulkea kokonaan tai kiinnitä se silmukan. Voit yhdistää vaihtoehtoja.

Ensimmäistä selkänoja tehty kehys. Tukiosa on vaippa, jonka levymateriaalia, ja takaisin voidaan sulkea yksinkertaisesti liinalla. Erityiset mitat riippuvat parametrit tyynyt ja selkänojalla.

Seuraavaksi tee toinen osa kulmasohva käsillään. Kaikki vaiheet toistetaan, kunnes yläistukan.

Istuin leikattu arkki, samaan aikaan sen kanssa koko. Se on kiinnitetty vaahtokumi, spandbond istuvuus ja täyte polyesteriä. He kaikki suoristettu ja kiinnitetty alapintaan nitoja. Yläkansi on venytetty. Tämä istuin voidaan asettaa silmukan tai jätä irrotettava.

Yhdistää kaksi komponentteja käytetään sohvaa nurkassa yksityiskohtia. Se on valmistettu minkä tahansa levyn materiaalien mukaisesti leveys sohva. Back ja alemmat etupuoli okleivayut lyöminen, jonka päälle on sijoitettu spandbond. Takapuoli verhoilla kankaalla.

Jalat on valmistettu tukkien, jotka on tehty reikiä. Ne ovat kiinni pohjaan runko, valmistettu kulmamuodostumat. Kehykset syötetään kehykset ja yhdistetty pitkillä ruuveilla reikien läpi jaloissa.

Liittää kulman elementin sivulle, joka yhdistää alemman osa seiniä. Vieressä nurkassa sohva kädet täytyy tehdä käsinojat.

Jotta tässä yhteydessä oikean kokoinen, se on kääritty tekokuitutäyte ja vetämällä luukkua. Valmis varsi on kiinnitetty ruuveilla tai kiinnitys verhoilu neuloja.

Vuonna huonekaluliikkeet et voi aina löytää alkuperäiseen malliin, joten se on harvinaista tehdä sohvan käsillään.

Ensimmäinen arkkia vaneri riittävä paksuus pohjaosan leikata ja kerätä sen avulla puutavaraa. Sohva parempi valmistus puutavaran elementtejä, ja pinnan vaippa arkkia lastulevy, jonka paksuus kolmesta viiteen millimetriä. Tällöin takana on tarpeeksi vahva.

Valmiiksi käsiteltyä emäksen tahra tai lakattu. Näin se on kestävämpi.

Pehmeä pohja vaahto, täyte polyesteriä, ja huonekalukankailla. Näiden kahden tyynyt on valmistettu paksuudeltaan 16 25cm. Ne on liitetty toisiinsa nitoja ja sitten kiinnitetään runkoon avulla Koristeteippaus.

Luoda sohva kaukaloiden kädet otettava lavat, hiomalla pinnalle, ja pohjustus maalilla.

sohva käsillään lavalta. valokuva

Ota kaksi baaria ja leikkaamalla ne kulmassa kahdenkym- neljäkymmentä astetta. Tästä näkökulmasta se riippuu selkänojan kulmaa. Tangot on kiinnitetty lavan kulmiin.

arkkia vaneri tai Paneeli myös hiottu, pohjamaalattu ja maalattu. Sitten kun selkänoja on kiinteä.

sohva lavojen käsin. valokuva

On käynyt ilmi puitteet sohva. Hänen nosti jalat.

Pehmeille Istuin ja selkänoja käytetty vaahto. Levyt leikattu ja levitetään tarkkuudella.

Päälle rakennusliima ominaisuuksia kangas, joka on kiinnitetty huonekalun nitoja.

Kaikki yksiköt lisäksi vahvistunut. Tuloksena on sohva tehty käsin lavalta.

Sohva olohuoneessa: me itse

Jotta sohva olohuoneessa omin käsin, sinun on ensin tehdä piirustus ja laskea kaikki ulottuvuudet. Sitten perustuu näihin tietoihin derevoplit tai paksua vaneria leikattu yksityiskohtaisia ​​tietoja tulevista sohva.

Tiedot kerätään kehys, kiinnittämiseksi ruuveilla. Tee dia, liittämällä tarvittavat lisävarusteet ja pyörät. In puitteissa oppaita.

Leikata vaahto ja täyte polyesteri koko. Vaahto liimataan pohja, kansi tekokuitutäytteinen ja tartuntaominaisuudet kankaalla. Kangas on kiinnitetty alapuolelle nitoja. Tämä patja käytetään liukuva osa. Muilta suunnittelun on myös pehmeät tyynyt ja patjat. Se auttaa tekemään sohva olohuoneessa käsillään yksityiskohtaisen videon.

Sohva sohva: video valmistusprosessin

Sohva on käsillään vain tarpeeksi. ensin luotu kehys ja pohja. Hänen levyt leikataan sopivan paksuinen. Materiaali hiottu, merkki ja kootaan yhtenäisen rakenteen. Takana ja sivuilla sohva kolme levyä liimattu yhteen. Sitten laittaa tukea istuimen ja se on kiinnitetty sinne. Lisäksi, kaikki osat pidetään yhdessä kulmat suuremman rakenteellisen lujuuden.

Perusteella tuloksena pinon tyynyt istuin ja selkänoja. On käynyt tehty omin käsin sohva sohvalla.

Voit tehdä omin käsin ja keittiön kulmasohva. Tämä huonekalu on kompakti ja samalla helppokäyttöinen.

Näiden mittojen puolella leikata osa. Ne on kiinnitetty tukitankojen kanssa poikkileikkaus 4h4sm ja pituus 45 cm. Lisäksi, samalla korkeudella on kiinnitetty toinen säde, joka on lujittavan rakenteen.

Tämä osa tarvetta varastointiin. Se on valmistettu lankkuja 2,5cm paksu ja 15cm leveä. Se kestää kaksi lautaa ja kaksi pituus 120 cm - 30 cm. Pohja on valmistettu vanerilevy.

Sivuseinät on yhdistetty vaakasuora baareja. Nämä kiinnittävät selkänojan runko, joka päällystää vanerilevy.

Puitteissa tämän osan sohva koostuu kahdesta pitkittäisestä baareja ja neljä rajat. Pituussauvat on kiinnitetty ruuveilla. Näiden sormijatkettuja rajat liitteenä. Pultattu runkoon ruuveilla viilu. Satulan on liitetty taka pitkittäisvartta pianosaranat. Siellä on myös kiinnitetty takaisin telineet metalli kulmat.

Samoin kerätä pätkä keittiön kulmasohva käsillään. Valmistamiseksi kulmikas yhdiste ts asennettu telineeseen ja kiinnitä istuimen. Sitten, kaikki osat yhdistetään yhtenäiseksi rakenteeksi.

Kaikki osat puretaan ja kutakin istuin ja selkänoja vaahto leikataan erikseen. Se on kiinnitetty liimalla, ja päälle pehmytkudoksen osien tarttuvuus. Kangas leikkaa yksityiskohdat korvaus. Varmistaa kudoksen nitoja.

Valmistukseen pieni sohva parvekkeelle tarpeeseen vaneri tai lastulevy. Materiaalin paksuuden tulisi olla noin kaksi senttimetriä.

Metallilevyn ja puutuotteita, kehys. Kiinnitä ruuveilla.

Runko okleivayut vaahto ja keinokuitutäyte. Sisällä ulosvedettävä setti mekanismi.

Klo taitto tarpeesta patja, joka on helpompi tehdä omin käsin. Voit tehdä tämän, valita sopiva vaahdon paksuus ja tiheys.

sohva pinta päällystää kangas.

istuimet tyynyt muodostuvat arkkien vaahto eri tiheys ja ylhäältä liittää yli tekokuitutäytteinen.

Tyynyt ja patjat kangas tartuntaominaisuudet.

Tuloksena on pieni sohva parvekkeella laiturissa.

Sohva vanhasta kylpy käsillään

Se ei tarvitse heittää pois vanha kylpyamme tai vuokrata romu. Se voi olla hyvä, jos teet sohva vanhasta kylpyammeet.

Tämä edellyttää teräs- tai valurautainen kylpy, joka jalat poistettu, ja pinta on puhdistettu maalista. bulgarialainen

katkaista yksi seinä. Zashlifovyvayut viipaleita.

sohva vanhasta kylpyammeet omin käsin

Tuloksena runko sohva vanhasta kylpy maali tahansa sopivalla maali metallia. Jalat ovat myös puhdistetaan ja värjätään, ja sitten laittaa paikalleen.

Ottaa pala istuin vaahto, josta leikkaa pois patjan. Se on kääritty tekokuitutäyte ja peitetään kangas kansi.

Erilaisia ​​sohvat omin käsin

Joskus sohvat tarjoamia huonekaluliikkeet, eivät sovellu erityisiä sisustus. Tässä tapauksessa helpompi on tehdä omiin käsiinsä. Ennen ryhtymistä huonekalujen valmistuksessa, on tutkittava perusidean. Auttaa kuvissa alla. He voivat tavata erilaisia ​​sohvia ja valitse muutama inspiroiva ideoita.

Sohva kätensä - materiaalien valinta ja tarvikkeet, luominen asumisen ja vaiheiden kavennus (73 kuvaa + video)

Varsin vaikuttava talouden improvisoitua sohva ja mahdollisuus sen valmistuksen mukaisesti yksilön toiveiden ja vaatimusten - suosittu syitä koottavien sisustustuotteita.

On tärkeää ymmärtää, että vuodesohva eroaa kiinteän takaistuimen selkänoja ja sivulle käsinojat, mikä vaikeuttaa kokoamisen.

Jos kuitenkin on tarkka piirustus, laadukkaat materiaalit, ja vahva halu, voit nopeasti ja helposti tehdä sohva käsillään.

Ensimmäinen askel on tehdä sohvan pitäisi olla tarkkaavainen tutustuminen tehdyt kuvat omin käsin huonekaluja. Haun aikana voit lopulta päättää tulevaisuudesta malli sohva, muotoilu ja materiaalit.

Alkuvaiheessa liittyy valitsemalla sopiva malli sohva suunnittelu, joista suosituimpia tyyppejä seuraavista:

 • "Euro-kirja", mikä tarkoittaa, että on olemassa exit ja kokoontaittomekanismi;
 • Sohva puulavoilla, toimintojen suorittamiseksi moduulin kestävä ja tilava tilaa muodossa hyllyt tai laatikoissa;
 • Kulmasohva, tunnettu siitä, että sen "L-muotoinen" muoto ja suunnittelu monimutkaisuus.

Ensimmäinen asia on katsoa ympärilleen ja etsiä sopivia vaihtoehtoja, koska usein lunastamatta asiat voivat muuttua tyylikäs ja mukava sohva.

Siten renkaan traktorin, peitetty kankaalla ja pehmeä täyte ja täydennettiin ominaisuus selkänoja on mielenkiintoinen vaihtoehto kalusteiden hankinta.

Voit antaa toisen elämän ja vanha valurauta kylpyamme, katkaisevat toisella puolella ja sovittamalla sopivan kokoinen patja. Myös sohva perusteella voidaan profiloida putki, johon on kiinnitetty kaksi arkkia paksua vaneria tai OSB-levyt ja koristeltu patjat.

Valmistukseen sohva seuraavia materiaaleja tarvitaan tyhjästä: puupalikkaa aluksella, vaneri tai lastulevy, vaahto, vanu, verhoilu kangas, PVA liima.

Älä tee ilman seuraavia työkalut: ruuvimeisseli, ruuvit, hiekkapaperia, sähköinen palapeli, vannesahan, mittanauhakoteloita hallitsijoita.

Valmistukseen kannen ja verhoilu tarvitaan veistä, sakset, nitoja ja ompelukone.

On olemassa monia järjestelmiä, joita voidaan käyttää kerätä sohva käsillään. Esimerkiksi kokoonpanoa varten lavan muotoilun toiminnot vahvistavat kuormalavojen ja korjata ne sivuseinä. Kun istuin ja selkänoja käyttää samaa leveä.

Tehdä omin käsin sohva, sinun täytyy tehdä kolme toisiinsa lohkoa. Ensimmäinen ja toinen suorakulmainen yleinen lohko edustavat alapinnan puoleisen muotoilu, kun taas kolmas on kokoontaitettava sisäänvedettävä istuin tai sohva.

Pohjan kunkin yksikön - kehyksen vanerin tai lastulevyn, kiinnitetty runkoon puun. Että ensimmäinen ja toinen osasto on varustettu etukäteen irrotettavat kannet. Kolmas erä on varustettu laatikko-istuin pyörillä.

Neljäs vaihe - verhoilu ja kannet

Päällystää sohva, parantaa sen mukavuutta ja antaa sille esteettinen ulkonäkö auttaa jatkojalostukseen pinta ja käsintehtyjä verhoilu ja kannet.

Ensimmäinen, kaikki karkeat reunat kiillotetaan hiomapaperilla tuotteiden maaleja, minkä jälkeen avulla niittejä tai liimaa valmis pinta kiinteän lyöminen tai ohut vaahto.

Kangasverhoilu sohva itse paremmin tilata erikoistuneella varattuna tarkat mitat. Tallennettu materiaali on näkymätön alueille nitojan kansi on tiukalla, mutta tulevaisuudesta paikalle teline, on toivottavaa tehdä viillon.

 • Ajo valmistus tyynyt yksinkertainen: koko pohjan yhden tai useamman taikasiteet täyttää ne vaahto, ommella ja laittaa tuotteen.

  Viides vaihe - tarvittavat korjaukset

  Pidentää uuden sohvan, sinun täytyy seurata säännöllisesti hänen tilansa omin käsin korjata ja korjata viat tarvittaessa.

  Kuitenkin koottavien ja muotoilu obbivanii sohva katsella häntä ja reagoida siihen, mitä vahinkoa on helppoa.

  Jos sinulla on aikaa, materiaaleja ja halu tehdä, yrittää tehdä sohvan käsillään voi olla erinomainen lähtökohta tulevalle saavutuksia.

  Parempi aloittaa yksinkertaisia ​​malleja, vähitellen osaamisen lisäämiseen täydentämään standardin vaihtoehtoja ja lisäämään tuotteen toiminnallisuuteen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin