Sohva, jossa ortopedinen patja päivittäiseen käyttöön

Sohva, jossa ortopedinen patja päivittäiseen käyttöön

Sohvan valitseminen ortopedisen patjan avulla päivittäiseen käyttöön ei ole kovin yksinkertainen tehtävä. Pehmustetuista huonekaluista löydät laajan valikoiman sopivaa rakennetyyppiä, sopivinta muutostekniikkaa ja mukavaa patjaa. Mitkä mallit ovat markkinoilla tänään? Onko heillä puutteita? Ja miten valita oikea sohva joka päivä?

Sohvatyypit, joissa on ortopedinen patja

Kaikki sängyt säännölliseen käyttöön voidaan jakaa kahteen suureen ryhmään järjestelyn tyypin mukaan. Kulmasohva on erinomainen ratkaisu, jos huoneen pinta-ala ei ole liian suuri. Se voidaan sijoittaa myös pieneen keittiöön, puhumattakaan olohuoneesta tai makuuhuoneesta sekä toimistosta. Jos tällaisten kalusteiden vuoteessa on ortopedinen patja, unelma ei ole vain mukava vaan myös terveellinen. Samaa voidaan sanoa ortopedisistä malleista, jotka sijoitetaan yhteen seinään.

Tärkein ero on muutosmekanismi, joka voi johtaa sohvan hajoamiseen rinnan tai kohtisuoraan taakse.

Onnistunut vaihtoehto nukkua sohvilla pidetään Kannettavien ja niiden muunnelmat ( "evroknizhka", "rasti-tak", "click-klyak", "Sohva Sohva") ja nostettavissa malli. Niitä on helppo ymmärtää, mutta "kirjoja" ei voi asentaa lähelle seinää.

Ensimmäisessä tapauksessa istuin nousee tyypilliseen napsautukseen ja laskee sitten; toisessa - tyynyt poistetaan, istuin ulottuu ja sitten tyynyt asetetaan laiturin päähän.

Roll-out-sohvilla on vielä yksi plus: tilava säilytyslaatikko voit puhdistaa vuodevaatteet, peitot ja tyynyt - ja se on erittäin kätevä, kun yksi huone on välittömästi sekä olohuone ja makuuhuone.

Kaksoismuotoisista kahdesta ranskalaisesta ja yhdysvaltalaisesta vaihtoehdosta on paras vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Lisäksi Sadeflexin mekanismissa ei tarvitse törmätä lattian tyynyihin. He "lähtevät" muutoksen aikana pinnasta ja vähemmän kulutusta.

Tällaisten sohvien edut ja haitat

Kuten minkä tahansa muuntyyppisen huonekalut, ortopediset sohvat ovat omat "pluses" ja "cons."

Mitkä ovat ostajan edut?

 • Valtava valikoima ja kyky valita hyvin sohva, joka sopii täydellisesti sisätilaan.
 • Löydät molemmat kompakteja malleja pieniin huoneistoihin sekä ylellisiä vaihtoehtoja tilaville huoneille.
 • Edullinen hinta ja mahdollisuus säästää ostamalla yksi huonekalu, joka korvaa sekä sängyn ja sohvan.
 • Hyvät ortopediset ja anatomiset ominaisuudet.

Samalla sohvilla on puutteita joka päivä:

 • joidenkin malleiden pinnalla voi olla liitoksia ja saumoja, vaikka nykyaikaiset tuottajat terveelliseen uneen pyrkivät jättämään tuotteisiinsa tällaiset puutteet;
 • jos patja deformoituu, kouristellaan, silloin on vaikea korvata se - on helpompaa ja halvempaa ostaa uusi sohva;
 • Ortopedisten mallien kustannukset ovat ilmeisistä syistä suuremmat kuin perinteisten sohvien.

Jos katsotte erittäin vaativia asiakkaita, on pysyä onnellinen ja suunnittelu sohva, ja ortopedinen ominaisuudet sen pinnan, on tarpeen tarkastella uudelleen ei ole vaihtoehto. Ja on aivan mahdollista, ettet löydä mitä olet haaveillut. Tässä tapauksessa voit ostaa haluamasi sohvan ja sitten erikseen poimia patja sille. Tämä vaihtoehto on varmasti vähemmän kätevä, koska patja on puhdistettava jossain, ja useimmat ortopediset tuotteet eivät ole taitettavissa.

Tietenkin huonekalujen ulkonäkö, joka yhdistyy täydellisesti huoneen tyyliin - se on erinomainen, mutta suunnittelu ei todennäköisesti ole erilainen unen aikana. Lepo oli mukava, sinun pitäisi huolellisesti tutkia "täyttö" sohvan.

Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat malleja, joissa on kevät ja jousittamattomat patjat. Ensimmäisessä tapauksessa on suositeltavaa antaa etusija tuotteille, joissa on lohko itsenäisistä jousista, jotka tukevat kehoa oikeassa anatomisessa asennossa. Optimaalinen jousikorkeus on 8-12 cm, kun taas enemmän se on suurempi, pehmeämpi sohva on. Jousilohkojen täydennykseksi käytettiin eri täyteaineiden välikerroksia: lateksi (luonnollinen ja synteettinen), kookospähkinä jne. Ne vaikuttavat jäykkyyden asteeseen ja tukevat jousien aiheuttamia ortopedisia vaikutuksia.

Kevyet analogit, jos ne ovat laadukkaita, eivät ole vähemmän sopivia ja usein paljon halvempia. Täyteaineena käytetään samoja lateksi, termoplastinen vaahto, huopa ja sen moderni muutoksia, villa ja muut. On selvää, että luonnon materiaalit eivät aiheuta allergiaa, ja kestää pidempään, ja jos olet valmis myöntämään ostaa riittävä määrä rahaa, niin suosia sitä tarvitsevat niitä.

Miten valita sohva, jossa on ortopedinen patja

On olemassa useita yksinkertaisia ​​suosituksia, joiden avulla voit valita oikean ortopedisen sohvan joka päivä. Mitä minun pitäisi kiinnittää huomiota?

 • Määritä etukäteen uuden huonekalun asennuksen sijainti ja valitse valittu vaihtoehto "neliöt".
 • Selvitä mahdolliset kuormat, joita sohva kestää. Tämä luku on merkitty tuotepassiin. Suositeltu paino ylittää huonekalujen ennenaikaisen huononemisen.
 • Muunnoksen mekanismi on valmistettava vahvalta metallista, jolla on suojaava korroosionestopinnoite. Tässä tapauksessa kosteutta ei pelkää häntä.
 • Lasten sohvan on täytettävä kaikki turvallisuus- ja ympäristöystävällisyysvaatimukset. Myymälän konsulttien vakuutuksia tuetaan parhaiten tarkistamalla laatustodistukset.
 • Verhoilusohva ei saa olla vain houkutteleva vaan myös käytännöllinen, sillä päivittäisen käytön seurauksena huonekaluilla on enemmän mahdollisuuksia menettää näkyvä ulkonäkö. Tiheissä verhoilukankaissa, joissa on homogeeninen rakenne, neulasta ei saa olla muodonmuutoksia tai lävistyksiä. Suorat saumat ovat toinen arvokasta laatua kuvaava indikaattori.

Etsit sohvaa, joka palvelee uskollisesti ja totuudenmukaisesti päivittäin monta vuotta, mikä tarkoittaa, että sen koko suunnittelun on oltava terve.

Älä unohda tärkeintä: kaikissa huonekaluissa sinun pitää istua ja makaamaan ennen ostoksen rekisteröintihetkeä. Pyydä häntä asettamaan sohva useita kertoja, varmista, että sen sisälle tehdään aivan niin siististi kuin ulkona. Suuri takuu ortopediseen sohvaan joka päivä on toinen todiste siitä, että valmistaja tarjoaa laadukkaita huonekaluja.

Vuodesohva päivittäiseen käyttöön

Laituripaikan valinta on vastuullinen työ. Hyvä, voimakas uni antaa sinulle terveyttä, iloa ja hienoa tunnelmaa. Jos asunto on pieni ja sinun täytyy yhdistää makuuhuone olohuoneeseen, tarvitset vain kiinteän ortopedisen vuodesohvan. Sen varmistamiseksi, että hän saa mukavan nukkumisen ilman heräämistä, valittaessa on otettava huomioon useita keskeisiä kohtia.

Sohvan valinta alkaa haluamallasi mallilla, mutta ei kauneuden muotoa ja värisävyn viehätys määräävät verhoiltujen huonekalujen laadun. Vuodesohva päivittäiseen käyttöön on helppo taittaa, olla vahva ja kulutusta kestävä. Se palvelee sinua pitkään, jos kiinnität erityistä huomiota tärkeimpään asiaan, kun valitset:

 • muutosmekanismi;
 • sisäinen täyttö;
 • ruhon luotettavuus;
 • verhoilukankaan laatu.

Kuinka sohva reinkarnaa mukavasta paikasta istumaan suuressa sängyssä? Tätä varten on olemassa erilaisia ​​muutosmekanismeja. Paras on se, jonka avulla voit muuntaa sohvan sängyn nopeasti, vaivattomasti, mieluiten yhdellä kädellä. Tämä on mahdollista, jos muutosmekanismia harkitaan pieniksi. Lisäksi jos päivittäiseen käyttöön hankitaan vuodesohva, tällaisen mekanismin on oltava täysin luotettava. Hänen on kestettävä päivittäiset kuormat vuosikausia ja paremmin - vuosikymmeniä.

Tältä osin on todistettu useita erilaisia ​​mekanismeja, jotka muuttavat sohvat. Jokaisella on sen edut ja heikkoudet, ja joissakin tapauksissa se on korvaamaton. Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin tällaisia ​​mekanismeja:

Tämä luettelo muuttamismekanismeista on kaukana täydellisestä, mutta se sisältää järjestelmät, jotka kestävät päivittäisen kokoonpanon kuudesta kymmenestä vuoden palvelusta. Mekanismit, jotka ovat suosittuja Länsi-Euroopassa ja Amerikassa, eivät välttämättä toimi säännöllisesti, aika ajoin, jotta talolla on laituripaikka vieraille, jotka ovat yhtäkkiä saapuneet. Esimerkiksi simpukkamalliston ranskalaista versiota ja sen amerikkalaista kollegaa "sedaflex" ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Sohvafonia, jossa on ortopedinen patja

Mikä on harmonikkajärjestelmä? Se sai nimensä sohvan muutoksen taustalla olevalle harmonisointiperiaatteelle. Nukkuva paikka, leveä ja mukava, koostuu kolmesta lohkosta. Taitetussa tilassa kaksi muodostaa selkänoja, ja kolmas istuin. Usein päivittäiseen käyttöön tarkoitetulla vuodesohvalla varustettu "harmonikka" -mekanismilla on myös ortopedinen patja. Se sopii laadukkaaseen yölepoon, ei selkäkipuja. "Harmonikka" -mekanismin luotettavuus ja yksinkertaisuus tekevät siitä suosittujen ostajien keskuudessa.

Sukujen muuntamiseen käytettävät mekanismit päivittäiseen käyttöön ovat luotettavia. Sohvan avaamiseksi vedä hihna kiinnitettynä istuimeen, kunnes se pysähtyy. Tämän sohvan istuin koostuu parista kerroksista, jotka muuttuessaan muodostavat patjan nukkumiselle. Järjestelmän ainoa haittapuoli: Vuodesohva sijaitsee tavanomaisen patjan paksuuden alapuolella. Poistettavaa mekanismia käytetään erilaisten mallien sohvissa, massiivisesta kulmasta pieniin lasten "kuutioihin". Tällaisilla sohvilla on mukava, iso pesula.

Nykyisen viime vuosisadan puolivälissä suosittu sohvakirjan sijasta tuli samanlainen järjestelmä, mutta täydellisempi. "Kirja" -järjestelmää (sitä kutsutaan myös nimellä "Click-clack") ei voida muuttaa, kun se on lähellä seinää. Eurobook on helppo hajottaa missä tahansa sen paikassa. Miten muutos tapahtuu? Sohvan istuin vedetään eteenpäin ja pehmeä selkä taitetaan paikalleen. Istuimen alla avautuu valtava laatikko sängyn säilyttämiseksi, kooltaan yhtä suuri kuin sohvan alue. "Eurobook" -mekanismin muunnelmia voidaan kutsua "euro-maiden" järjestelmiksi.

Merkittävä haittapuoli eurobook - jalat etenevän eteen voivat vahingoittaa lattiapäällysteitä. Tämä ongelma ratkaistaan ​​onnistuneesti metallimekanismilla "Tick-tak", jota kutsutaan myös "kävely-eurobookiksi". Vuodesohva on säädetty liikuttamalla ylös ja eteenpäin. Istuin nousee, tekee askeleen, liikkuu, raaputtamatta lattiaa. Rasti-rasti-mekanismi voidaan ostaa päivittäiseen käyttöön.

Delfiinin muutosmekanismi

"Dolphin" -järjestelmässä sängyn liukuva osa on piilotettu istuimen alle. Käsiteltäessä yksi käsi riittää: vedä istuimeen kiinnitetty hihna eteen- ja ylöspäin. Kätevä ja huomaavainen mekanismi kääntää sohvan nopeasti suurelle ja erittäin mukavalle sängylle. "Dolphin" -järjestelmää käytetään pääasiassa massiivisissa kulmikkaissa ja suorissa sohvissa.

Huomionarvoista on vuodesohva päivittäiselle ja pysyväksi käytölle Verona-mekanismilla. Tämä järjestelmä on poistuvan mekanismin ja "delfiinin" hybridi. Makuuhuone on kolme korttelia, joista kaksi on piilotettu istuimen alle. Kun siirryt kohti sinua, äärimmäinen osa kääritään ensin rullille, sitten nousee ja sopii Dolphin-järjestelmään. Verona on luotettava mekanismi, joka on suosittu.

Valitsemalla taitettava sohva salille tai lastenhuoneelle on välttämätöntä paitsi muutosmekanismilla. On tarpeen selvittää, mikä on peitetty verhoilun alla. Moderni ortopediset sohvat nukkumiselle voivat olla kolme tyyppistä täyteainetta. Ne ovat:

Sekä polyuretaanivaahdot että jousipatjat voivat olla hyviä, mukavia ja kestäviä. Tärkein edellytys on laadukkaat materiaalit, joista ne valmistetaan. Pehmeiden lohkojen täyttöä lukuun ottamatta käytetään jousia ja polyuretaanivaahtoa (vaahtokumia), lateksia, huopaa, lyöntiä. Jokainen näistä materiaaleista on ensiluokkaista. Usein laatu on ominaista hinta. Valitettavasti hyvä ei voi olla halpaa.

Onko sinun valita sohva, jossa on ortopedinen patja? Pyydä kauppaa, jos sillä on laatusertifikaatti, lue tämä tuote tuotteesta internetissä, selvitä siitä, miten tuottaja on luonteenomaista. Hyväksytty ortopedisten lohkojen ja patjojen valmistajat Consul, Dream Master, Ascona ja muut. Istu tai edes makaudu valitulla mallilla. Onko se kätevä? Kiinnitä huomiota verhoiluun. Onko kangas hyvä? Se kestää kauan?

Valitse sohva, jossa on ortopedinen patja päivittäiseen käyttöön, kiinnitä huomiota runkoon. Se on suunnittelun perusta, kokoonpanon laatu ja sen valmistuksessa käytetty materiaali riippuvat huonekalujen kestävyydestä. Edullisten mallien runko on pääasiassa lastulevyä. Premium-luokan ja ylellisen, kosteutta kestävän vanerin pehmustetuissa huonekaluissa käytetään luonnollista puuta.

Sohvat päivittäiseen nukkumaan ortopedisen patjan kanssa

Mikä sohva on paras päivittäiseen lepoon? Kotimaisten huonekalujen yritykset tarjoavat monia alkuperäisiä, laadukkaita malleja suurten ja pienten sohvien, nojatuolien, sarjojen jokaiseen makuun ja kukkaroon. Valitsemalla markkinoilla olevan vakiintuneen valmistajan tuotteen voit välttää ostamasta huonompaa tuotetta. Venäjän tunnetuista tehtaista ovat:

 • huonekalutehdas «Anderssen»
 • huonekaluteollisuus "Shatura";
 • tehdas "Allegro Classic";
 • huonekalutehdas "Avangard".

Jotkut suositut vuodesohva-mallit nukkumisesta parhaista kotimaisista valmistajista.

Sängyn koko (cm)

puuta, vedenpitävää vaneria

valkoihoinen pyökki, vaneri

Martel Rose BB

puuta, vedenpitävää vaneria

Nykyään voit ostaa vuodesohva jättämättä omaa tilaa. Jokaisella pehmustetuilla huonekaluilla toimivalla yrityksellä on virallinen verkkosivusto, jossa on yksityiskohtaisia ​​tietoja yrityksen tuotteista ja luettelosta. Perehtyä mallien kuvaamiseen ja niiden teknisiin ominaisuuksiin katsomaan valokuvaa, saada lisätietoja, tilata haluamiaan tavaroita ja antaa toimitus on mahdollista, ei nousta suosikki nojatuoli.

Sohva-sohva ja sohva, ortopedinen patja - tekevät unelmistasi täydellisen

Jos emme aina ole nukkumassa sohvalla, joskus mieluummin käyttää sitä kodikkaisiin kokoontumisiin television edessä, me usein ostaa ottomaani sekä päivällä että yöllä. Ja nukkua oli helpompaa, valmistajat alkoivat tuottaa samanlaisia ​​tuotteita ortopedisten patjojen kanssa. Ovatko ne niin mukavia ja hyödyllisiä - selvitämme sen.

Onko se kannattaa ostaa tällaisia ​​tuotteita

Tällainen sohva tai sohva on käytännöllinen huonekalu, erityisesti pienille yhden makuuhuoneen huoneistoille, joissa makuuhuone toimii samanaikaisesti olohuoneena. Päivän aikana voit istua vieraiden sohvalla ja yöllä vetää sänky alhaalta laatikosta mukavasti nukkumaan.

Ortopedisella vaikutuksella varustettu patja luo tasaisen, elastisen pinnan, joka vaikuttaa selkärankaaseen ja antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua täydellisesti. Ja sitten voit herätä aamulla hyvällä tuulella ja hyvällä terveydellä. Kuka haluaa kieltää tämän - nukkumisen jälkeen vain yhden yön jälkeen, minkä vuoksi et hyväksy paluuta korkittuun sohvaan tai sänkyyn, jossa on puuvillasta valmistettu patja.

Ja jos ottomaania käytetään aina uneen, niin sinun ei pitäisi säästää terveydelle. Varsinkin jos sinulla on ongelmia selässä tai kaulassa, joka alkoi särkyä aamulla epämiellyttävien tyynyjen takia. Sinun pitäisi ostaa tuote, jossa on hyvä ortopedinen patja, ja kaikki ongelmat katoavat.

Sohvan ja sohva-ottomaanien ortopediset patjat

Asiantuntijat ilmoittavat virallisesti, että ortopedisen patjan sohvalla tai ottomaanilla päivittäiseen käyttöön tarvitset sopivan perustan, jonka on oltava tasainen ja luja. Se voi olla paksu vaneri, lastulevy, puu. Ihanteellinen - ristikko leveistä vanerilevyistä, vahva ja joustava. Niitä kutsutaan lamelleiksi, ne asennetaan puuhun tai metalliin ja tukevat täydellisesti patjaa.

 • Ja jos ottomaani tehdään tällaisen ortopedisen pohjan perusteella, niin se on mahdollisimman mukava nukkumaan siihen. Esimerkiksi, kuten tilava kaksinkertainen ottomaanien kanssa ortopedinen patja "Modern-2" tehdas "Elegy" (Borovichi). Se on erittäin pehmeä takaosa, kaasunostimen mekanismi ja lamellien jousialusta. Kannattaa nauttia 16 tuhatta ruplaa ja ilman patjaa. Sinun on maksettava mukavuutta.
 • Kuitenkin, kuten edellä mainittiin, säätiö voi olla vankka. Tärkeintä on, että se oli tasainen ja kova. Tietenkin se menettää ilmanvaihdon ja joustavan pinnan vaikutuksen, mutta se on halvempi. Niinpä Vladimirin Raduzhnyn tehtaan ottomaanien "Lotos", jossa on kaksi pehmeää selkää, kaasunostolaite ja ortopedinen kevätkukko maksoivat alle 14 tuhatta ruplaa. Pohja on tehty lastulevystä.

Valokuvat suosittu sohva ja ottomaanien malleja, joissa on ortopedinen patja

Hephaestus Amati lovi Romulus Odysseus

Ortopediset patjat voidaan varustaa millä tahansa mallilla: yksi, kaksinkertainen, kulma-ottomaani ja sohva. Jälkimmäiset ovat erityisen käytännöllisiä, koska ne eivät vie paljon tilaa ja ne voidaan sijoittaa pienessä huoneessa. Patja on melko raskas, joten ortopedisella ottomaanilla on pääsääntöisesti nostomekanismi, jonka avulla voit nostaa jalustan ja pyyhkiä pyykki ulos laatikosta.

Ottomaanien "sammakoita" ortopedisen patjan kanssa

"Oikea" ortopedinen patja koostuu välttämättä useista kerroksista. Ydin voi olla jousilohkoja (riippuvaisia ​​tai riippumattomia) samoin kuin yksi tyyppisten täyteaineiden, kuten:

 • suuritiheyksinen polyuretaanivaahto;
 • kova kookoskuitu;
 • lateksi (keinotekoinen tai luonnollinen);
 • tuntuu erityisellä lämpökäsittelyllä.

Samaa materiaalia käytetään eri yhdistelmissä jousen sulkemiseen tarkoitetun vaippan aikaansaamiseksi. Riippuen kerrosten määrästä ja laadusta, patja saa tiettyä jäykkyyttä. Myös kaksipuolisia malleja, jotka voidaan kääntää ja tehdä pehmeämpiä, sitten kiinteämpiä.

On syytä mainita toinen tyyppinen ortopediset jousittamattomat patjat, joita kutsutaan päälliköiksi (tai futoneiksi). Ne koostuvat kerroksista lateksista tai kookospähkinästä, ja ne on suunniteltu erityisesti vanhan sohvan tai sohvan pinnan tasoittamiseksi. Joten tämän patjan avulla voit kääntää minkä tahansa sohvan ortopediseksi.

Miten valita ortopedinen patja, seuraava video kertoo:

Seuraava video sisältää entistäkin hyödyllisempää tietoa ortopedisten huonekalujen valinnasta päivittäiseen käyttöön:

Secrets of high quality huonekalujen valinta

Tarkista ensin tuotteen pohja. Sen pitäisi olla riittävän vahva ja luja. Jos pinta on tukeva, tarkista, että se on sileä ja sileä, ilman karheutta, lovia ja ulkonevat ruuvit. Muussa tapauksessa patjan kansi tulee nopeasti käyttökelvottomaksi - ja meidän täytyy kääntää se ilmalle.

Jos alustassa on lamelleja, haluamme varmistaa, että lamellit eivät vaurioidu ja ne on kiinnitetty kunnolla, eikä ristikko ole ollut liian harvinaista (patja vajoaa). Lamellien parhaat materiaalit ovat pyökki ja koivu.

Aloitetaan nyt patjan valitseminen.

Ja muutamia suosituksia:

 • Ihmiset ovat patjoja jousilla (ilman kookospähkinää) tai lateksituotteita. Ja täydellinen - päinvastoin, on parempi ostaa sohva-sohva tai sohva, jossa ortopedinen patja vaikeampaa. Jos jouset, sitten paksu teräslanka, jos ilman jouset, sitten lisäämällä kookos.
 • Vanhuspuinen kova patja ei toimi - tarvitset pehmeän tai keskikovaisen kovuuden. Ja niille, joilla on ongelmia kaulan ja selän yläosassa, kannattaa ajatella kiinteää patjaa.
 • Paras kansi on valmistettu jacquard-kangasta, joka sopii hyvin patjaan eikä sitä ole poistettu.
 • Hyödyllinen asia on tikattu patjan pad, joka suojaa patjaa lialta. Se voidaan poistaa ja pestä.
 • Muistamme, että kerran kuudessa kuukaudessa tai hieman useammin on tarpeen kääntää patja (jos on tällainen mahdollisuus). Ja myös päätyjalka on muuttunut.

Ja viimeinen vinkki: poimi sohva kätevällä nostomekanismilla, joka voi helposti selviytyä ison patjan kanssa.

Lopuksi ehdotamme, että katsot kuuluisan lääkärin videon esittelyä sohvien, sohva- ja muiden ortopedisten patjojen valinnasta:

Pidätkö artikkelista? Tilaa päivityksiä sivustoon Contact, Classmates, Facebook, Google Plus tai Twitter.

Tilaa päivitykset sähköpostilla:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

verhoillut huonekalut

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin