snow Machine

Lumikoneet kuulustella - miten valita sopiva vaihtoehto?

Tarkasteltaessa ajaudumme talven avokätisesti pommitetaan alue puutarha, sen omistajalle aina on välttämätöntä ryhtyä lapio.

Ensimmäisten minuuttien tämän työn tuo ilon liikkeen ja nauttia liikunnan.

Kuitenkin hyvin pian, tämä prosessi alkaa väsyä ja tekee pohtimaan vakavasti mahdollisuutta koneellistaminen.

Onneksi markkinoilla tänään, on olemassa lumikoneet - paras vaihtoehto perinteisille lapio, joka vuosisatojen ajan oli ainoa tapa käsitellä lumen raunioista.

Uusimmat, kone on niin laaja, että ilman yksityiskohtaista tutustuminen sen ominaisuuksista on mahdotonta tehdä paras valinta.

Snowblower Asuminen ja tehokkaasti ratkaisee ongelman ja pääsyä teillä. Koska kiinteistö tänään ovat varsin erilaisia ​​keskenään niiden alueella, ja laitteet niiden puhdistus on valittava ottaen huomioon tulevan työn edessä.

Rakenteellisesti tahansa lumilinko on pyörällistä (radat) ja liitteet tarkoitettu keräämisestä ja heittää lunta sivuun. Puhdistus tämä kone on käyttää kierreruuviroottorin, mutta lumi kallistumista voidaan tehdä eri tavoilla.

Yksivaiheiset koneet ja augereiden käyttää puhdistukseen, ja hylkäämään lumen massa. Kahden vaiheen yksikköä hidastavan suorittaa erityinen roottorin, johon ruuvit ohjataan lumi.

Yhden vaiheen rakentaminen käytetään koneissa pieni (jopa 5 hv) ja yksiköissä keski- ja suuritehoiset (8-13 hv tai enemmän) on sijoitettu kahden vaiheen (pyörivä lumi) järjestelmä.

1

Mikä lumilinko paremman vastauksen antaa ei ole vaikeaa, koska sen tärkeimmät muuttujat ovat kompakti koko, ohjattavuus, ja pieni hinta. Nämä vaatimukset ovat täysin vastuussa ruuvikonetuotteet välillä manuaalisesti ja ruiskutuslaitteille. Ne poistettiin varovasti irtonainen lunta polkuja, avoimet alueet ja puiden ympärillä.

Esimerkkinä voidaan mainita sähköinen lumilinko Stiga. Kun moottorin teho on 1,8 kW, se varmasti selviytymään lunta ja 25 cm korkea ja on työleveys 45 cm valusangossa.

Tärkeintä! Jos kiskoilla ja alustat puutarha mukaisesti koristepinnoite sitten ostaa auton kumipehmusteisilla ruuveja, jotka eivät satu.

Haitta yksivaiheisen siivoojat on kyvyttömyys toimia tehokkaasti on lumen. Joten älä odota hanget sivuston otsyreyut ja sinetöity.

Perus valintakriteerinä on lumilingon moottorin teho.

Sähkömoottorit (1,5-2 kW) laitetaan tekniikka on suunniteltu puhdistukseen pienillä alueilla (100-200 m2).

Bensiinimoottorit vaihtelee 3,5-5 hv varustettu koneet puhdistamiseen tarkoitettuja alueita 4-6 eekkeriä.

Jos alue on yli 10000 m2, on parempi ostaa 4-tahti bensiini pyörivät lumi puhtaampaa lunta Patriot on enintään 6 hv tai toinen on samassa käyttö- parametrit.

Kun moottorin teho 8-13 hv lumilinko varmasti jaksamista laajalle alueelle (jopa 50 000 m2).

Lumipuhdistusvälineet todistaa kanssa etuveto verrattuna enemmän suurnopeusjunaradalla ja liikuteltava, mutta vähemmän kelvollinen.

raiteille koneen eivät vain voi toimia hyvin epätasaisilla pinnoilla, mutta myös helppo voittaa kääntyessään Puutarhapolut ja leikkikentillä.

Tämä on tärkeä osa lumilingon rakenteen, koska laatu sen toiminta riippuu helppous ja luotettavuus käynnistin alhaisessa lämpötilassa.

Pienitehoisia yksiköt on varustettu ainoastaan ​​manuaalinen käynnistysjärjestelmä. Kalliimpia lumenpoistolaitteiden lisäksi johto on sähköinen, joka saa virtaa kotitalouden pistorasiasta 220 V.

Ennen puhdistusta laite on kytketty ensimmäiseen pistorasiaan, tehdas, ja sitten näyttää sen pihalla. Kuuma moottori lyhyiden pysähdysten jälkeen helposti ajaa johdosta.

Ladattava käynnistimiä tällaiset koneet ovat melko harvinaisia, ja anna moottorin alkaa mistä tahansa.

Tämä toimii parametri Lumilinko y on alueella 45-105 cm, ja se riippuu koneen virta.

Kourujen tällaisten laitteiden on valmistettu metallista tai muovista. Se etu, että muovin rakenteiden on alhainen hinta, ei korroosiota ja pienempi kertyminen lunta. Kuitenkin verrattuna teräs, ne ovat vähemmän kestäviä ja heittää lunta massa pienellä tarkkuudella.

Valikoima vastuuvapauden säädellään käyttöpaneelista tai sietää katuojaan erityisellä ruuvilla. Pienillä tehoilla Lumilinko se ei ylitä 5 metriä, ja malleja keski- ja suuri teho vaihtelee 10: stä 15 metriä.

Valitse halpa lumikoneet tuottavaa ja käyttäjäystävällinen toiminta on mahdollista vain siinä tapauksessa, että asianmukaista huomiota tyypin lähetyksen.

Helpoin vaihtoehto on yksi nopeaa tiedonsiirtoa. Sen haitta on kyvyttömyys hienosäätää työntövoima lumen tiheys vaihtelee.

Useimmat itseliikkuvat Lumityökalujen (Husqvarna, Käsityöläiskatu, Huter) ovat mekaanisia vaihteilla, viisi tai kuusi eteenpäin ja yksi tai kaksi taakse. Ensimmäinen ja toinen vaihdetta käytetään työskenneltäessä paksu ja märkää lunta. Vähälumisilla puhtaana keskipitkän (3-4) vaihde, ja viides ja kuudes käytetään matkan kone työpaikalla tai pysäköinti.

Mitä lumilingon valita arvioimalla sen vahvuudet ja heikkoudet, jokainen päättää omasta. Mutta sinun on otettava huomioon sellaiset tärkeät tekniset vivahde, kuten läsnäolo tai puuttuminen mekanismi lukituksen pyörät.

Riittävän suurella koneen painoa (80 kg ja yli), avata yhden pyörän avulla se helposti kääntää dime. Edullinen silloin, kun lukituksen voidaan ohjata suoraan kahvan koneen painamalla erityistä vasara. Toinen vaihtoehto - avata nastat ole yhtä helppo käyttää ja ei käytetä puolestaan, mutta vain liikkuvan lumilingot.

Muita vaihtoehtoja, jotka lisäävät työskentelymukavuutta - ajovalojen ja taka kahvat.

Tarve hyvän valaistuksen käy ilmi työskenneltäessä aamulla ja illalla tuntia, kun lyhyt talvipäivä Korvataan läpitunkematon pimeys. Pidä kiinni lämmin vaihdevipu on paljon mukavampi kuin kylmää pakkaa muovista.

Nykyisin tunnetuimpia ovat seuraavat laitteen valmistajan ilmoittamat: Honda, Husqvarna, MTD, Huter ja Käsityöläiskatu.

Yhdysvaltalaiset yritykset ja MTD Käsityöläiskatu luotettavaa autoja turistiluokassa ja ammatillinen luokkaan.

Merkki "Champion" kuuluu maantieteellisesti Yhdysvaltoihin, mutta todellisuudessa kerää hänen tekniikkansa Kiinassa. Tämä on positiivinen vaikutus sen hinta ja samalla ei vähennä laatua. Kuitenkin arviossa, joskus on viitteitä tarpeesta tarkistaa laadun kiristäminen kierreliitokset pyörien ja käyttörullan ennen ensimmäistä lähtöä.

Saksan Huter viittaa keskimääräiseen hintaluokkaan. Tämän tuotemerkin koneet on suunniteltu ja laadukas kokoonpano, korkea elinikä ja hyvä suorituskyky.

Honda ja Husqvarna miehittää kapealla kallis, mutta erittäin laadukas ja kustannustehokas teknologia, joten arvion näistä koneet ovat aina positiivinen.

Hinnat itseliikkuviksi lumi poistoaineet mallit vaihtelevat 4000 8000 ruplaa.

Itseliikkuvat keskipitkän teho koneet ovat hintaluokassa 18 000-40 000 ruplaa.

Hintalappuja voimakas telaketjuajoneuvot alkaa 45 000 ruplaa.

Hyödyllisiä videoita aiheesta:

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

välineet

Joskus käy niin, että heti talven lumi jyrkästi ja kattaa kaikki valkoiset huntu. Tietenkin talvi ilman lunta - ei talvella. Mutta, miten päästä kotiin, jos ajaudumme vain muutaman tunnin kasvaa vaikuttava koon? Spade ei aina pysty selviytymään suurten hanget.

Tällaisten tilanteiden välttämiseksi on parempi miettiä osto lumiaura. Tämä artikkeli kertoo siitä, missä ja miten käyttää lumen clearing laitteet, mitkä ovat sen tyyppisiä, ja mitä etsiä valitessaan lumilinko.

Lumilinko - mikä se on ja mihin sitä käytetään

Lumilinko - on yleinen laitteiden suunniteltu automaattista lumityöt laajoilla alueilla. Koneen puhdistamiseen lumesta pyyhkäisee, kerää ja heittää lunta keräyspisteisiin. Se on erityisesti suunniteltu vapauttamaan ihmisen raskaan käsityötä ja merkittävästi säästää aikaa lumityöt.

Jossa on lumen clearing laitteita käytetään? Se on välttämätöntä niissä paikoissa, joissa aikaa lumityöt, pieniä ja suuria määriä työtä. Sitä käytetään tyhjentää yksityinen alue, lähellä kauppoja, kahviloita, jne Nykyään moderni kaupunki voi tehdä ilman lumilinko. Eri yritykset, apuohjelmat käyttävät usein sitä puhdistukseen teollisuus- ja lähialueilla.

Suurin ero lumessa kone on moottorin tyyppi. Tämän kriteerin mukaisesti erottaa seuraavat laitteet:

 • Bensiini lumityökalujen
 • Electric lumityökalut.

Sähköinen lumilinko käytetään useimmiten yksityissektorilla, jossa puhdistus alue ei ole kovin suuri. Niiden paksuus on jopa 2000 W ja ne on varustettu ruuvin kumia. Etuna tällaisen Lumityökalujen - on helppokäyttöinen ja kevyt.

Bensiini Lumikuormaajaa on tehokas laite lumityöt. Se on varustettu manuaali, tehokas metalli ruuvi ja suuri kumi pyörät. Tämä lumilinko pystyy murtamaan jopa lumen. Tämäntyyppinen lumityöt koneet on ostettu vain niissä tapauksissa, joissa on tarvetta tähän - olisi poistettava riittävän suuria määriä lunta, kuten suhteellisen kalliita, tehottomampi polttoaineen kulutusta ja huoltoa.

Mukaan menetelmän lumityöt lumikoneet ovat:

Yhdellä vaiheessa lumilingon kuin toimiva elin on ruuvi. Hän jauhaa, kerää ja heittää lunta.

Kaksivaiheisessa lumilinko paitsi kaira roottori voidaan soveltaa myös, kun toiminnallisena yksikkönä. Aluksi murskataan lumi ja rake käyttämällä välipaloja, ja toinen vaihe lisää lujuutta lumi heitetään.

Myös lumityökalut jaetaan:

 • Itseliikkuvat, joka on otettu huomioon suunnittelussa pyörillä tai telaketjuilla asemaan;
 • Tyhmä että hoidetaan manuaalisesti.

Dumb talvityökoneiden laitteet on paras valinta omistajille pienten tonttien, koska se tarvitsee siirtyä omasta. Tällaiset koneet puhdistamiseen suhteellisen pieni kapasiteetti, niin on useita etuja: saatavuudesta, tarkkuudesta, kustannustehokkuutta ja ketteryyttä. Mutta samaan aikaan, on olemassa tietty puute, kuten siivous kompakti ja syvässä lumessa on ongelmallista.

Itseliikkuvat lumilinko liikkumaan itsenäisesti, joten voit puhdistaa lumen laajoilta vähentämällä käyttäjän työtä ja enemmän tehoa. Ne ovat myös tärkeä etu - kyky pudota lunta yli etäisyys on alle 15 m, ne ovat myös vastustuskykyisiä alhaisissa lämpötiloissa ja ovat voineet ajaa syvä, lumen ..

Itseliikkuvat kone lumityöt on:

Pyörillä Lumityökalujen ovat yleisimpiä ja halpa, jäljittää ja harkita ammatillista.

Toimintaperiaate lunta aurat

Moottorin käynnistyksen jälkeen, se ajaa tanko vino lavat tai kierteisiä seiniä, tai pikemminkin kaira. Aikana lumilingon liikettä alueella ruuvimekanismista poimii lunta ja toimittaa sen erityiseen säiliöön, jossa on riittävän voimakas juoksupyörä. Sitten lumi siirretään varattuun paikkaan häntä. Lunta koneissa on lisävarusteena suunniteltu helppokäyttöiseksi.

Esimerkiksi lumen työkaluja talon usein varustettu ajovalot, joka edistää helpottaminen selvitys sivuston pimeässä.

Varmistamaan mukavasti asiantuntijat ovat joskus varustettu lumikoneet on lämmitys kahvat. Joissakin malleissa on sähköinen käynnistin, joka yksinkertaistaa käynnistysprosessin lämpötiloissa reilusti alle nollan.

Snow kone kotiin usein varustettu mekanismilla, jonka avulla voit erikseen valvoa kunkin pyörän, joka yksinkertaistaa huomattavasti laitteen hoitoprosessissa.

Rautatiet käytetty pyörivä lunta lumikoneet osien syöttö- lunta.

Lumikoneet edistää muuntaminen mekaanista työtä jännittävä ja hyödyllinen harrastus raitista ilmaa.

Edut yhden tarkoituksen koneet lumityöt ovat kaikille selvää.

Ensin huolto näkökulmasta tämä tekniikka ei ole nirso.

Toinen tarvittaessa korjaus lumiaurat suoritettu melko nopeasti eikä vaadi merkittäviä taloudellisia investointeja. On syytä huomata, että oikeilla hoidon ja ylläpidon tarve korjaukset syntyy erittäin harvoin.

Kolmannessa, tämä tekniikka on hyvin yksinkertainen käyttää, luotettava, taloudellinen ja tehokas.

Oikea valinta lumiaurat

Valitessaan lumen poistaminen koneen, jonka hinta riippuu monista tekijöistä, on tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin:

 1. Käynnistystapa (manuaalinen, automaattinen tai kombinirvoanny);
 2. Siirtymä kauha laitteet, jotka on tarkoitettu tarttumista lumi (korkeus ja leveys);
 3. Etäisyydet lumen poisto;
 4. Teho;
 5. liikkumisnopeus;
 6. Lumenaurat bensiinin - polttoaineenkulutus.

Jos et välttämättä poistettava lunta pienestä tontteja, esimerkiksi lyhyen tien, on mahdollista ostaa ruuvi lumilinko. Se kulkee virtalähteestä ja on kompakti koko.

Puhdistukseen suuria alueita on parasta ostaa pyörivät lumi sneouborschik.Takaya koneessa on massiivinen ämpäri ja monivaiheinen vaihteisto. Tämäntyyppinen lumiaura helposti selvitä paitsi lumi, joka putosi viime aikoina, mutta suuret kielteiset ilmiöt.

Sato märkä, lumen tarvitsevat transmission vähenemistä. Keskimääräinen siirto on sopiva puhdistus alue irrallisen kannen, ja korkea siirto tapahtuu pääasiassa auton kuljetus.

Valinnan aikana raskaan auran kykyyn avata tiukka kytkentä pyörät hyvä ohjailu. Tällaisissa koneissa, vääntömomentti yleensä välitetään yhtäläisesti kaikille pyörille. Jos tätä vaihtoehtoa ei löydy, lumi ajoneuvo on vaikea ottaa käyttöön.

valmistajat lumiaurat

Suosituimpia ovat lumen koneita Patriot valmistajilta, MTD, Champion, Husqvarna, Honda ja muut.

Lumikoneet Husqvarna - maailmankuulu edustajia kuntien ja puutarhan koneet. Pääkonttori tämän yritys sijaitsee Ruotsissa Ionserde ja tehtaat sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Lumenaurat, koska korkean laadun tuodaan yli 70 maassa. Luotettavia, ympäristöystävällisiä, tehokkaita koneita lumityöt ovat saaneet luottamuksen monet kuluttajat. Tunnet- Husqvarnan Lumiaurojen malli ST 121E, joka voidaan puhdistaa pieni kerros pulmusia. Puhdistaa raskaampi kerrosten lunta laajoilla alueilla pitäisi ostaa lumikoneet Husqvarna 5524ST. Se on tehokkaampi ja suoriutuu helposti lunta.

Lumilinko Forester - kiinalainen laitteet lumityöt. On hyvä laatu ja edullinen hinta. Tämäntyyppinen lumilinko on varustettu sähkömoottorilla ja teho 1600 W sopii puhdistukseen lunta pienillä alueilla, kuten polkuja lähellä esikaupunkialueella.

Lumikoneet MTD Se on pitkään ansainnut maineensa vertaansa vailla luotettavuutta, korkealaatuista tekniikkaa kaikkialla maailmassa. Ne on varustettu moottorit 3,5-7,6 hevosvoimaa. MTD yhtiö perustettiin vuonna 1932, ja siitä lähtien se on kulkenut pitkän kaukana toimitus työkaluja muun teollisuuden ja korkean laadun, korkean teknologian laitteita myydään maailmanlaajuisesti. Yhtiön tuotanto tapahtuu Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Pääperiaate yhtiö: innovatiivisten teknologioiden, työ ammattitaitoisen henkilöstön ja kaiken tarvittavan.

Puhdistaa keuhkoja sloїv lunta talon lähellä ovat ihanteellisia itseliikkuviksi Lumityökalujen MTD M53 omalla tai MTD M56- ja MTD M61.

Lumilinko Champion - Tämä on todellinen siunaus sivuston omistajat, jotka arvostavat korkeaa elämänlaatua ja oman mukavuuden. Valitun mallin lumilingon voi olla enintään 5 vaihdetta eteenpäin ja kaksi takana tai yksi. Moottorin teho on 6,5-13 hv, ja leveys ruuvi on 114 cm.

Saksalainen yritys Huter - on yksi johtavista sähkölaitteita. Hän tuli mirhamia markkinoille vuonna 1979 ja on erikoistunut tuotantoon puutarhan koneet, kuten lumilinko.

Lumikoneet Snapper - Se on vanhin edustajat hollantilaisen korjuun ja puutarhan koneet. Vuodesta 1894 yhtiö on uudistaja alalla valmistustekniikka. He käyttävät tehokkaat moottorit ja Stratton Briggs, ovat erittäin luotettavia ja kestäviä tuotteita. Tämä tekniikka on riittävän tehokas hitsattu rakenne, joka mahdollistaa sen selviytymään lumen tahansa monimutkaisuus.

Lumenaurat Honda - Japani lumenpoistolaitteiden. Tutkittuaan kaikki kuluttajien toiveet, japanilaiset tutkijat ovat kehittäneet korkean teknologian, korkea laatu, tehokas ja luotettava laitteet lumityöt, tunnustettu maailmanlaajuisesti. Ne on varustettu moottorin tilavuus 4,4-9 hv

Mallien, kuten Honda HS550EA ja Honda HS621K1 GE puhdistamiseen tarkoitettuja pieniä kerroksia lunta. Puhdistukseen runsaamman lumen kerrokset ovat ihanteellisia lunta poistoaineet Honda HS622K1 ET ja Honda HS622K1 ETS.

Osta laitteet puhdistukseen

Osta laitteet lumityöt tässä: https://hoga.ru/catalog/tekhnika_dlya_uborki_snega/, kuten Tie-ja lumikoneet materiaali voi ostaa, ja lumi lapiot. Valikoima tässä valtava, hinnat ovat enemmän tai vähemmän normaalia. Kehotan kaikkia tämän verkkokaupan.

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Säännöt valinta lumiaurat todistamaan

Omistajat maan taloja ja mökkejä talvella ongelmana lumen poisto. Tämän tehtävän helpottamiseksi on tarpeen lumilinko. Löytää oikea malli se auttaa joitakin suosituksia ja sääntöjä valintaa lumiaura todistamaan.

Mitä -lumiauroja halutessaan antaa?

Lumisateet ovat väistämätön ilmiö talvella. Ja jos lumi sademäärä laskee hieman, irrota pihalla, raita tai tarvittava alustaa mahdollista lapiolla. Mutta kun suuri määrä lunta sataa, lapio yksinään ei auta. Sinun täytyy käyttää palveluja lumiauran todistamaan.

Moderni markkinat tarjoavat erilaisia ​​malleja, erilaisia ​​ja tyypit Lumityökalujen. Useista nykyisten kokoonpanolla täytyy valita paras vaihtoehto, joka täyttää kaikki toiveet ja vaatimukset.

Itse asiassa, lingon kompakti on erityinen mekanismi, joka muodostuu ruuvin (pyörivä elin), juoksupyörä (siivillä), voimansiirron (moottori) pesärunkoon (laite, joka kuljettaa lumen ulostyöntämissuuntaan). Siivikon lumi nousee osaksi saanti koteloon, ja sitten kääntämällä hienoksi osa lähtee pystyputken läpi, jossa on pyöristetty kärki-suojus. Hän orients suuntaan lumen, joka tulee ulos talvityökoneiden kone. Etäisyys, jolla lumi heitetään pois, voi olla jopa viisi metriä.

 • Yksivaiheinen mekanismeja on suunniteltu puhdistukseen pieniä alueita pörröinen tai märkä, ei jäisen lumen. Useimmiten tällaiset laitteet tehdään, ei-sähkökäyttöiset. Ne sopivat parhaiten ihmisille, jotka ovat hyvä liikkuvuus, koska tällaisten laitteiden sinun täytyy työntää. Erottuva etu yksivaiheista mekanismi kasvaa joustavuutta ja alhainen paino;
 • Tehokkaampi kaksivaiheinen mallia tehokkaat moottorit. Ne liikkuvat omalla tavallaan radalla tai pyörän pitoa ja pystyvät poistamaan mitään laajoilla alueilla lunta, vaikka jäinen. Toimintaperiaate mekanismien lapioi lunta avulla kauhan. Sitten ruuvin läpi roottorin ja lumen lähettämä teho tulee strontiumia. Heitto etäisyys voi olla jopa 15 metriä.

Jos puutarha-alue on pieni, pitäisi olla kunnossa, yksivaiheiset lumikoneet kuulusteltavaksi. Kaksivaiheinen talvityökoneiden laitteet on suunniteltu tehostamaan puhdistusta jäisen lumen laajoilla alueilla.

Kaikki lumi-clearing laitteet on jaettu kahteen tyyppiin: sähkö ja polttoaine. Tämä vaihtoehto mahdollistaa tulevan omistajan määrittää sopivan mallin voimanlähde.

Sähköinen ruuviakselisysteemin voit toimia hiljaa, ilman tarpeetonta melua. Tämä on merkittävä etu, koska tällaista laitetta voidaan käyttää milloin tahansa ilman että haittaa naapureille ja vuokralaisille. Se on kevyt, helppo käyttää (vain kääntää johto pistorasiaan ja paina käynnistyspainiketta). Tästä huolimatta, rajoitetaan huomattavasti ohjattavuutta koska säännöllinen kaapeli riittää 50 m. Etäisyys virtalähteestä. Powered by 220V.

Malleja sähkö lumityöt mekanismit ovat suuri kysyntä keskuudessa kuljettajien koska ne ovat ympäristöystävällisiä, edullisempia, ne on helppo varastoida ja kuljettaa, ja ei tarvitse erityistä hoitoa ja huoltoa. Kaira terät on varustettu kumia tyynyt, jotka estävät vaurioita päällysteen alueet, seuraa. Ainoa haitta on epäsuora sitoutuminen virtalähde ja kyvyttömyys liikkua itsenäisesti.

Levitä sähköinen Lumityökalujen ovat parhaita uutta lunta. Mikäli lumi on jo perustettu, ja se muodosti kuori, se on puhdistettava huolellisesti, poistamalla vähän kerroksia.

Merkittävä etu bensiinin -lumiauroja koostuu moottorin tehoon. Kokoonpano lumilingon tarjoaa kesämökkiläiselle kaksitahtinen ja nelitahtimoottoreille, jonka kapasiteetti on 5,5 hv. Ne on varustettu metallikotelo, pyörillä tai telaketjuilla asemaan, lapio lumiaita ja kierre-pyörivä mekanismi, joka mahdollistaa heittää lunta yli etäisyys 8 m. Paino koko corpus bensiinin lumiaura on 60 kg., Joka mahdollistaa itsenäisen lumen poisto. Operaattori vain näyttää suunnan.

Minor virhe - usein joidenkin rakenneosien häiriöiden (vyöt, vaihteet, moottorin osia, pyöriä). Suorittamaan lumen poistaminen on mahdollista missä tahansa syrjäseuduilla, koska ne eivät ole kiinni virtalähteeseen. Kiitos valtaa moottorin, on mahdollista poistaa jopa jäinen lumi, joka on yli 2 viikkoa.

Jos teet tarkistaa -lumiauroja, kannattaa pysähtyä suosituimpia merkkejä, jotka tuottavat laadukkaita laitteita: MTD, partneri, Husqvarna. Voit valita ja ostaa oikea hinta parhaat tuotteet, testattu erilaisissa olosuhteissa.

Omistajat suurten esikaupunkialueilla valitse universaali tekniikka muodossa mini traktoreiden ja teho puutarhajyrsimet. Tämä monikäyttöinen tekniikka, jota käytetään lumilinko talvella ja kesällä kuin maaperän käsittelyaineena (esim., MTD LN 200 H, Husqvarna PF 21 AWD).

Miten valita -lumiauroja todistamaan:

 • Puhdistus pieni terassi. Jos maa pidetään vähän aikaa talvella, se riittää ostaa sähkö lumilinko AL-KO snowline 46 E. Se on käytännöllinen ja helppokäyttöinen, helppo hallita eikä vaadi paljon säilytystilaa;
 • Kenkä pienellä alueella. Puhdistus irtolumi joka on viime aikoina laskenut, lumi välineitä voidaan käyttää Husqvarna ST 121 E tai MTD sarja M. On toimivampia malleja, jotka voidaan puhdistaa lisää lunta alueelle talon lähellä. Niissä on kaksitahtinen tai nelitahtinen moottorit;

Puhdistaminen suuri määrä lunta laajoilla alueilla. Se sopii parhaiten tähän tarkoitukseen malleja kuten MTD ME sarja ja Husqvarna ST 268EP. Tämä itseliikkuvat Lumityökalujen bensiinimoottoreita. Ne voidaan sekä seurata ja pyörillä, on kahvat lämmitys toiminto ja voi liikkua itsenäisesti. Moottorin käynnistämiseksi avulla käynnistysmoottorin. Moottorin tyyppi - kaksitahtinen (ruuvi roottori +);

 • Puhdistus suuria alueita vaihtelevassa maastossa. Nämä tehtävät vaativat tehokas tekniikka. Tällainen Husqvarna ST 268 ja EPT MTD Optima ME 66 T. On tela. Koneen paino - jopa 200 kg. Teho hv moottorit 9 Ne toimivat kaikissa olosuhteissa ja suoriutuu helposti enemmän lunta ja jäätä laajoilla alueilla.
 • Kukin malli lumiaura on omat erityispiirteensä ja suorituskykyä. Erilaisuuden vuoksi kokoonpanolla, sinun täytyy ostaa mekanismi, joka täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset ja ovat parhaiten selviytyä tehtävästä.

  Video Review lumiaurat

  Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

  Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

  Kyllä, jos sinulla on kesäasunto tai elää yksityiskodissa, jossa on huomattavan yksityisellä tontilla, ongelma lumityöt olemassa. Törmäsin tähän joka talvi. Jotenkin se ei heijastanut hankinta lumiauroja. Mutta artikkelissa kaikki on niin hyvin dokumentoitu, että ja halusin hemmotella itseäsi tällainen mekanismi. Olisin ostanut, luultavasti malli Husqvarna ST 121 E, tai jopa Husqvarna ST 268EP, jotta se olisi luotettava. Rakas lomanviettäjille, ehkä joku on käytettävä näitä laitteita tai muita malleja? Miten ne todistettu? Onko se kannattaa ostaa? Mitä neuvoja?

  1