Snow kone omin käsin

Lumilinko omissa käsissä: erinomainen vaihtoehto tehtaan malli

Talvella tahansa omistaja mökin tai omakotitalon kasvot tarvetta poistaa lunta pihasta, kävelytie, ajotieltä taloon, samoin kuin katon. Käyttämällä erityistä tekniikkaa, joka osallistuu vapauttamista monet yritykset helpottaa ja nopeuttaa. Mutta on toinenkin vaihtoehto: lumikonetta omin käsin. Kerää asettaa itse voimaa kaikille, jotka tuntee periaatteen lumilingon ja on teknisiä taitoja.

Tehokkaasti käsitellä puhdistamisen lähiverkon lumikoneet voi rakentaa omaa

Tyypit -lumiauroja talon omin käsin

Lumikoneet on suunniteltu mekaanisesti poistettu lunta halutun alueen. Niiden tehtävänä on kerätä lunta massa ja kallistamalla sitä keräyspisteeseen. Pyörittävän moottorin koneen, voi olla sähköinen tai bensiiniä. Erittäin -lumiauroja on jaettu itsekulkeva (raidan tai pyörä ajetaan), jossa on manuaalinen ohjaus, yksi-vaihe ja kaksi-vaihe.

Itsenäisten kokoaminen puutarhan koneet voidaan käyttää moottorin moottorisaha, sähkömoottori tai aisaohjattavaa sekä erilaisia ​​materiaaleja käsillä, joka varmasti on kaikkien kotitaloudessa. Ennen kuin teet lumilingon käsillään, olisi tunnettava lajikkeiden tällaisten laitteiden ja valitsemaan varteenotettava vaihtoehto.

Valinta lumilingon rakenteet riippuu monista tekijöistä, joista yksi on maa-alue, joka on tarkoitus käsitellä

Electric Lumityökalujen pystyvät hoitamaan pieniä alueita lähellä kotia, kuten kuistilla tai melko kapea rata. Poikkeamiselle lumikarttoja vaikuttavia määriä tämän laitteen ei toimi. Lisäksi hänen työnsä ei ole tehokas, jos on merkittäviä jäätä tai kinosten. Toisaalta, tämä tekniikka on melko pienikokoinen, helppo käyttää ja helppo säilyttää.

Kun poistetaan suuria määriä lunta on suuret alueet tekevät erinomaista työtä, itseliikkuvat lumikoneet on bensiinimoottori. Kun matkustaa yksin, nämä laitteet ovat erinomaisen ohjattavuuden ja korkea poisto alue. Tekniikka on riittävän suuri, mutta kun työ on ehdottomasti ei tarvita soveltamisessa fyysistä rasitusta.

Ennen kuin teet manuaalisen lumilinko omiin käsiinsä, meidän on pidettävä mielessä, että omalla mallit on suunniteltu puhdistukseen pienillä alueilla pulmusia paksuus on enintään 25-30 cm. Niitä käytetään pääasiassa päivittäinen puhdistus jalkakäytävien, puutarha polkuja ja kattojen litteä muoto. Nämä laitteet ovat varsin ketterä, mutta kun poistetaan tiivis kerros ohjaus tekniikka on vaikeaa, koska se on välttämätöntä työntää paitsi laitteen, mutta myös paksuus lumen edessään.

Lumiaura luonut omin käsin, kun moottori moottorisahan

Vinkki! Kokoa itsekulkeva lumi-poistaminen kone kotiin omin käsin, on käytettävä mahdollisimman paljon valoa yksityiskohtaisesti kuin työvälineiden on ponnistelujen kautta miehen.

Miten tehdä omin käsin lumilinko

Making kotitekoinen Lumiaura talon omin käsin - erinomaisen mahdollisuuden käyttää rahaa ostosta kalliita malleja johtavilta valmistajilta ja samalla vältetään aikaa vievä selvitys lumen alueelta avulla lapio. Lisäksi omatekoinen laitteita on ylpeys omistajalle maan talon tai huvilan.

Kokoa kotitekoinen lumikoneet on helppoa, jos meillä on käsitys toimintaperiaate tällaisen teknologian ja sen laitteen. Lumenpoistoon pinnasta kappaleet ja pihalla talonsa riittää kerätä ruuvi tai pyörivän mallin. Tämä yksinkertainen laite koneiden ja niiden valmistamiseen voimasta jokaisen. Making kotitekoinen lumilingon yhdistettynä omin käsin hieman monimutkaisempi, mutta voit selvitä niistä, jos haluat.

Lumikoneet voi olla joko itsekulkeva - pyörillä tai telaketjuilla levittämä ja joiden liike tarvitaan operaattori vaivaa

Ennen kuin teet kädet lumikoneet, on tarpeen määrittää moottorin tyyppi. Varustetuille ajoneuvoille polttomoottori, on huomattava, että se on riittävän vahva yksikkö, joka voi toimia minkä tahansa osan oman pinnan. Kuitenkin komponenttien ja polttoaineen kalliita riittänyt hänelle. Lisäksi haitat sisältävät monimutkaista teknistä sisältöä tällaisten laitteiden.

Mitä lumen poistaminen kone omin käsin sähkömoottorilla, jolloin voit käyttää mitä tahansa moottoria suhteellisen suuri sähkölaitteita. Sopiva moottori leikkurin tai sahat. Etuja tämän tekniikan ovat saatavuus sähkötehon puutteet - pieni toimintasäde. Kattamaan koko alueen tulee olla laajennus tai ulkona johdotus useita myyntipisteistä.

Vinkki! Kun kokoonpano sähkö lumilinko käsillään syytä huomata, että moottori tarvitsevat hyvän vedenpitäväksi, koska hän pelkää vettä.

Online löydät useita omatekoinen video lumilingon tarkistaminen joka auttaa tutustumaan tuotannon eri lumiauroja tekniikkaa.

Laite on pyörivä lumiaura

Making lumilingon käsillään peräisin moottorisahaa

Tärkeimmät edut kotitekoisia lumilingon moottorisahat ovat:

 • edullisia komponentteja (lisäksi voit ostaa käytetty moottorisahan halpaan hintaan);
 • korkean suorituskyvyn yksikkö;
 • tilaisuus tehdä perusyksiköitä käytettävissä romun.

Haittana on kyvyttömyys tarjota omalla ajoneuvoliikenteen.

Valmistuksessa kättensä lumilingon moottorisahan liikkeellepanevana voimana käyttämällä moottori. Mukautua moottori tällaisten laitteiden alla lumikoneet, se täytyy irrottaa runko ja hieman päivittää. kapasiteetti moottori vaikuttaa tärkeimmät indikaattorit lumilingon: laatu puhdistuma, poisto-alue ja muut parametrit.

Lisäksi moottorin lumilingon rakenne sisältää:

 • kaira kotelo (bucket) - se voi olla tehty pellistä katon;
 • ruuvin akseli - sopiva putken halkaisija 20 mm (¾ tuumaa);
 • kierteinen pinta ruuvin - on valmistettu pellistä, jotkut käyttävät kuljetinhihnan;

perustuu moottorin suunnittelussa sahan on määrärahat improvisoituja lumilinko

 • sivuosat - käytetään niiden valmistuksessa vaneri 10 mm tai teräslevy;
 • tukirakenteen (frame) - sinetöidyssä profiilin putken (alue 50 x 50 mm);
 • Kynä - putkesta halkaisija on 15 mm (½ tuumaa);
 • terä syöttämiseksi lumen purkukouru - metallilevystä 120 x 270 mm.

Tässä työssä voidaan käyttää piirustuksia lumilingon moottorisahojen kanssa kädet asettamat Internetin käyttäjille.

Muodostava ruuvi lumilingon omissa käsissä: video vaiheittainen valmistus

Tärkein työ elementti lumiaura kaira toimii. Se on leikkaava terä renkaat on kiinnitetty käyttöakseliin. Käytettynä kuiluputkessa noin 80 cm pitkä. Putket on näin keskustan läpi reiän läpi, jossa on sen jälkeen asetettu terän syöttämiseksi lumi. Pyöriessä akselin (putki) on kallistaa mela lumi.

Ennen kuin teet kädet lumilingon kaira, on tarpeen kehittää järjestelmä, tai käyttää valmiita piirustuksia, jotka on leikattu pois kehästä. Terät ruuvi on valmistettu teräslevystä. Tätä varten on metalli levy 4 on leikattu, leikkaa ne ja piirretty muodossa kelan. Valmiin osan kierre hitsattu putki: jossa kummallakin puolella yhtä.

Ruuvikuljettimen lumilingon: 1, 11 - pää laakeripesän puolikkaat (teräslevy s2, 4 kpl.); 2 - pääte akselin (terästanko d30, 2 kpl.); 3 - ruuvin akselin (teräsputki 42h6,5, 2 kpl.); 4,13 - MB nastoja (terästanko d6, 36 kpl.); 5, 17 - ruuvit (teräs, s2 levyt); 6 - keskiakselin (terästanko d40); 7, 16 - keskeinen laakeripesään; 8 - asteriski (z = 36, t = 1,05); 9 - mutteri M36h3; 10-160 205 laakerin (4 kpl.); 12 - M8 pultti (6 kpl.); 14, 15 - laakerit 236205

Lisäksi määritetään keskiakseli on hitsattu rinnakkain toisiinsa kaksi terää, joka heittää lunta. Reunoja pitkin putken on hitsattu metalli välikkeen kiinnittämiseksi kierteisen rakenteen. Spiraalin muotoinen terä toiselta puolelta kiinnitetty kannattimet, toisaalta - on keskeinen terät.

Vinkki! Valmistuksessa ruuvi lumiaura moottorisahojen kanssa kädet on erittäin tärkeää, että kelat metallin kierteelle sijaitsivat samalla etäisyydellä keskustasta ja häntä kohti. Muuten laite tärisee voimakkaasti.

Valmistukseen ruuvirungon jättää sen pituus on yhtä suuri kuin segmentin pituus akselin taajuusmuuttajan. Reunoista akselin hitsataan nastat, jolla se on laakeroitu. Niitä käytetään suljetuissa suunnittelussa, jotta vältetään lunta ja vettä. Saada selkeä näkymä ruuvin valmistuksen voi olla, jos tarkastellaan kotitekoinen video lumilingon: kädet kerätä lumilingon tässä tapauksessa on paljon helpompaa.

Rakenna oma käsissä lumiaura maasta moottorisaha

Valmistus alkaa kaira kotelon sivuseiniin. Tätä tarkoitusta varten kaksi metallista leikattiin ympyrän sisällä, jonka läpimitta on suurempi kuin ruuvin halkaisija kokoonpano on 6-7 cm. Kun sivuseinät on hitsattu kaareva puoliympyrän kokoa vastaava metallilevyn. Keskellä sivuosien on järjestetty reikiä, jotka on sijoitettu ruuvin avulla. Laakerit hitsataan sivupintojen ulkoreunojen. Putken osa asema on kiinnitetty hitsaamalla mukaisesti käytetty ketjupyörä (ketjupyörä sovi, esimerkiksi, moottoripyörä).

Seuraava siirry snegootvoda laitteeseen. Se voi olla valmistettu putki 100 mm halkaisijaltaan ja noin 1 m pitkä. Jotta asettaa putki kaira koteloon tekee reiän vastaava halkaisija. Sen pitäisi olla takana kaapin. Tähän reikään on asetettu lumilingon putki, on kiinnitetty pulteilla, joka on ylin laatikko.

Puitteet lumiaura tehty hitsaamalla kehyksen profiiliputkista. Ylittää rungon kulmista, jotka on kiinnitetty moottoriin asentaa. On huomattava, että voimanlähteen täytyy liikkua vapaasti pitkin kehystä ja voitava kiinnittää paikoilleen. Hitsattu runkoon kynällä sitä johdetut ohjataan moottorin käyntinopeuden kotitekoisia lumiauroja.

Kotitekoinen lumilinko päässä moottorisahan kanssa pitkittäinen moottori asettelu

Riippuen maaston lumilingon rungon varustettu pyörillä tai juoksijoita. Litteiden alueita, voit käyttää pyörän mäkinen ja epätasaisessa maastossa - juoksijoita. Perusta juoksijat valmistettu baareja, joka on kiinnitetty muovinen vuori hyvä slip.

Lumilinko omissa käsissä: edut sähköinen malli

Sähköinen lumikoneet on joitakin etuja varustettuja malleja polttomoottorit. Näitä ovat:

 • Suhteellisen hiljainen;
 • puuttumisen vuoksi suodattimien moottorin, polttoaineen, sytytystulppien tällaiset aggregaatit ovat helppohoitoisia ja huolto;
 • ei tarvita huoltoasemalla;
 • kevyt laitteet;
 • käytön aikana, ei ole savua;
 • alhaiset kustannukset ja erinomainen hyötysuhde.

Hiljainen ja kevyt rakenne - yksi tärkeimmistä eduista sähköinen lumiaura

Kuitenkin sähköinen lumilingot on vaikeuksia, esimerkiksi:

 • pieni moottoriteho (2 kW);
 • jatkuvaa seurantaa sähkökaapelin läsnä ollessa vahinkoa;
 • lyhyen kantaman (sikäli kuin pituus kantokyvyn);
 • tarve käyttää vaivaa laitteen liikkeelle.

Vinkki! Ennen lumikoneet sähkömoottorilla, poimia lanka eristys, joka kestää kuormituksen ja ei halki vaikutuksen alaisena pakkasta.

Kokoonpano sähkö lumilinko käsillään

valmistus sähkö lumiaura omin käsin tekniikka on hyvin samanlainen kuin laitteen bensiinin malleja, mutta liikkeellepaneva voima sähkömoottorista toimii tällaisia ​​laitteita. Tämä voi olla yksinkertainen moottori moottorisahan, hienontaa tai muita sähkötyökalun. Opastetaan kokoonpanossa käsillään piirtäminen sähkö lumilinko. Videoita aiheesta voi auttaa välttämään virheitä asennuksen aikana.

Esimerkki sähköinen laite lumilingon 1 - moottori; 2 - talja ajoneuvoon; 3 - muovinen viemäriputki; 4 - helppo mutka; 5 - pyörä; 6 - pakettikytkentäpalvelulle

Rakenteet ruuvin kokoonpano ja kotelo voidaan koota samalla tavalla kuin esimerkissä lumiaura ketjusahaöljyä. Jää kytkeä moottoriin. Tämä voidaan tehdä eri tavoin: vaihde tai hihnan siirto. Ensimmäisessä suoritusmuodossa, moottori pyörimisakseli on kohtisuorassa putken (akseli). Ruuvi kierretään vaihteiston, joka yhdistää akselin ja moottorin akselille.

Toisessa suoritusmuodossa oletetaan, että moottorin akselin ja ruuvin akseli on järjestetty rinnakkain ja yhdistetty hihnalla. Tämän järjestelmän avulla voit nopeasti poistaa ja asentaa moottori säätämällä hihnan kiristys asemaan. Töihin, voit käyttää valmiita piirustuksia, jotka voit säätää sopivaksi koon.

Lumenaurat varten Monitoimikoneen: toimintaperiaate ja pohjalta koottavien. Tuotanto versiot lumilingon omissa käsissä. Ominaisuuksia eri malleja. itsensä asennusohjeet.

Getting koottavia, kannattaa noudattaa muutamia ohjeita:

 • välttää epäonnistumisia moottorin seurauksena joutumasta Auger kiviä ja muita esineitä, sinun on käytettävä suojaholkki pultteja. Tämän johdosta ruuvit epäonnistuu, ja moottori ei ole juuttunut liian suurella kuormituksella;
 • leveys ruuvirungon valitaan perustuen pinnan koko vaativat puhdistusta;
 • yhdellä vaiheessa lumilingon laite olisi täytettävä kouru on sijoitettu ylä- ja puolella kehoa, jotka kulkevat ulos lumi pienempi etäisyys.

lumilinko moottori voi olla bensiini tai sähköinen

Ulkoasu lumilingon trimmeri omin käsin

Koota improvisoitua lumilingon leikkurin sovi kaikille Electrokos malliin. Jos rajain on kaareva tanko jossa on pyörivä siirto teräslanka, tämä työkalu on vähän virtaa, ja ei sovellu valmistukseen lumilingon. Yksi vaatimuksista on läsnä leikata sauvan ja suora siirto pyörimisliikkeen moottori on puolalta vaihde ja jäykkä akseli. Tällaiset laitteet ovat tehokkaampia ja voidaan käyttää lumiauroja.

Ennen irti lumen koneita leikata, sinun täytyy tarkistaa saatavuuden kaikki tarvittavat työkalut. Tarvitset hitsauskone, bulgarialaisen, pora. Sekvenssi toimii seuraavasti:

 • kotelo voidaan tehdä pieniä metallitynnyrit, joka on leikattu noin 15 cm: n päässä pohjasta. Keskellä on tynnyrin pohjalle on järjestetty aukko, johon on lisätty ulkoneva vaihde elementti. Reunoille porattu reikiä - etäältä samaan aikaan kiinnityksen vartija vaihdelaatikossa;
 • puolella piipun porausreikien neliön muotoinen mittaus 10 x 10 cm makuuasentoon lumi massa;

Lumenaurat, tehty trimmeri omin käsin

 • kolmas osa kotelon täytyy avata kansilehti tinan jotta reikä poistumista lumen osoittautui tiukasti keskellä;
 • valmistukseen roottorin tarvitsee neljä terää. Se on tarpeen leikata metallilevyn neljän mitoiltaan 25 x 10 cm. Nämä aihiot on leikattu siten, että saadaan muoto terän. Sitten ne hitsataan trimmeri levylle;
 • snegootvod voidaan jäljellä metalliosat rummun. Tämän leikata suorakulmainen kaistale 15 x 30 cm harkko on oltava mutka ja hitsaa sen sivuosien 10 cm ansiosta ne ulos työnnettäessä lumi ohjataan tiettyyn suuntaan ..;
 • Master terä. Se on valmistettu metallilevystä 30 x 40 cm taivutetut levyn siten, että puskurit olivat noin 2 cm: n korkeus .;
 • snegootvod hitsattu runkoon paikassa, jossa aukko poisto. Terä on kiinnitetty pohjaan. Lyhentäjällä korjata pultit. Roottori asetetaan veitsen trimmeri.

Lisätietoa rakentaa prosessi auttaa video lumilingon leikkurin omin käsin.

Laite on pyörivä lumilinko käsiään

Pääkomponentit omatekoinen pyörivän lingon heidän kätensä ovat:

 • polttomoottori varustettu äänenvaimennin;
 • polttoainesäiliö;
 • kaasuvivun vaijerin.

Valmistukseen kaikkien osatekijöiden lumilingon tarvitsee läsnä sorvi. Sitä käytetään säätää kaikkia yksityiskohtia mekanismista haluttuun kokoon. Jos tällaisia ​​laitteita ei ole käytettävissä, tuotantoa roottorin voi tilata kaupassa parhaan luonnoksia.

Tapahtumia laite lumilinko voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

 • kokoonpano ruuvi mekanismi;
 • valmistus roottorin;
 • kotelon kokoonpano;
 • kehyslaite.

Kunkin solmun tehtyään erikseen, ne on koottu yhdeksi rakenteeksi. Että lumilinko oli siisti, sen maali asennuksen jälkeen.

Laite improvisoitua pyörivä lumilingon: A - kotelo; B - roottorin levy; In - napa; D - terä; D - rengas; E - deflektori; F - kaavin; W - kiinnike; Ja - veitsi; K - kiskot; L - bar kahva; M - ahdin; H - poikkipalkin; Tietoja - baariin moottori; P - kynä

Komponenttien tuotantoon pyörivän lingon

Valmistusprosessi ruuvimekanismista samanlainen ruuvi laite lumen poisto koneen ketjusahan. Kuten ruuvi teriä voidaan käyttää paksu (10 mm paksu) liukuhihnalta. Mitat ruuvin kokoonpano on oltava mitat piirustuksissa.

Roottori on valmistettu metallilevystä paksuus 2,5-3 mm. Käyttämällä kompassi on tarpeen kiinnittää ympyrän arkki haluttu halkaisija ja leikkaa se mylly. Jotta terän, perustana osallistuu aihion sähkömoottorilla. Muodostettu metallilevystä terä. Ne hitsataan tasaisin etäisyydelle toisistaan ​​teräslevyn kiinnitetty napaan. Terien lukumäärä pitäisi olla vähintään neljä.

Lumiaura runko on kerätty hitsauksessa metallin kulma osien mukaisessa kehyksessä nykyisen järjestelmän. Kaikki osat kehyksen on kiinnitetty pulttaamalla.

Vinkki! Pyörivän lumi poistoaineet olisi käytettävä tehokkaampia laakereita, joka kestää selkäsaunan pyörivän mekanismin.

Varten koottavien lumen poistaminen koneen, voit käyttää materiaaleja käsillä

Kun kaikki komponentit lumilingon on valmis aloittamaan laittamalla ne yhteen yhdeksi yksiköksi. On pyörivä akseli ruuvin avulla työnnetään. Sitten koko tämä mekanismi kiinnitetty alustaan ​​pulteilla ja puristusrengaspari. Kiinnitys runkoon roottorin tuotetaan erityinen kiinnike. Kuten lumilinko kotitekoinen pyörivän lingon käytön muoviputki 100 mm.

Edut yhdistettyjen mallien lumilingon

Verrattuna ruuvi yksiköiden yhteinen suoritus lumikoneet ovat tehokkaampia toiminnassa, koska kuorma on jaettu itsensä ja ruuvisyöttimen ja roottorin. Heillä on tarpeeksi virtaa ja selviytyy puhdistusta alueelle lumipeitteen valtava määrä. Niistä eduista kotitekoinen lumilingot päästää:

 • erinomainen ajettavuus ja korkean suorituskyvyn laitteet;
 • moottorista riippuen, lumi heittopituus voi saavuttaa 12 m;
 • mahdollista säätää työleveys lumi;
 • kevyt paino koneet (20 kg) voidaan selviytyä puhdistus talot viereisen osan (mukaan lukien nainen);

Prosessi puhdistamisen alueelle lumen

 • lumilinko tilaisuus korjata omiin käsiinsä;
 • edullisia materiaaleja valmistettaessa kaikki komponentteihin.

Self-tuotanto pyörivät lumiaura on melko monimutkainen ja työläs työpaikka. Jos et ole perehtynyt tekniikalla, et ole tarvittavia taitoja tai joilla ei ole tarvittavia välineitä ja ostaa tehtaan malli, kunnes talouden avulla, voit tehdä omin käsin lumilapio.

Tee lumilentäjä itseäsi: videokertomuksia itse kokoonpanosta

Monille voi tuntua, että itsenäinen lumilautojen kokoonpano on erittäin vaikea tehtävä. Järkeistää sanonta "on parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa", monet käsityöläiset lähetä Internet-aiheisia videoita. Video sisältää tärkeimmät momenteet itsetäytteisten lumenpoistokoneiden kokoonpanosta sekä tietoja niiden rakentamisessa käytettävistä osista.

Internetissä löytyy valtava määrä videon ohjeita, jotka osoittavat erilaisia ​​vaihtoehtoja kotitekoisista lumenpoistolaitteista: moottori perustuu moottorisahaan, moottoripyörään ja sähkömoottoriin. Kaavioissa kuvataan leikkausmekanismin valmistusmenetelmä ja luetellaan mahdolliset materiaalit niiden valmistamiseksi.

Kaikki verkkoon asetettujen piirustusten mitat voidaan säätää omien tarpeiden mukaan

Verkossa on useita valmiita piirustuksia ja järjestelmiä erilaisten mallien lumiukkojen kokoamiseksi. Niitä voidaan käyttää oman mallin tekemiseen, kun taas kaikki piirustusten mitat voidaan säätää yksittäisen lumilevyn mukaan.

Videomateriaaleihin tutustuminen antaa hyödyllistä tietoa siitä, miten valmistaudutaan asianmukaisesti työhön ja säätää lumenpoistokonetta. Lumiturinkorjauksen videossa näkyvät visuaaliset tiedot usein esiintyvistä toimintahäiriöistä ja murtumisista, niiden poistamistavoista sekä laitteiden asianmukaisesta kunnossapidosta omilla käsillään.

Tutkittuaan perusteellisesti suunnitellut piirustukset, kaaviot, askel askeleelta tulevat ohjeet ja videomateriaalit, jokainen voi kokeilla käsiään kotitöiden valmistajana. Loppujen lopuksi jokainen autotalli tai työpaja on vanha ruohonleikkuri, moottorisaha tai muu työkalu, joka mahtuu sovittamaan sen lumipyörän alle. Ja ne, jotka epäilevät kykyjään, on parempi ostaa tehdasmalli.

Lumetus sähköauto: luokitus ja arvostelut suosituimmista malleista

Hygieeninen suihku wc sekoittimella: arvokas vaihtoehto bidee

Mangalia metallista omilla käsillä. Mitat, valmiiden tuotteiden valokuvat

Putken taivutin profiiliputkeen omin käsin: valmistusmenetelmät

Puutarhapolut omalla kädellään edullisesti

Mökkien ja talojen lumenpoistolaitteet: paras valmistajien katsaus

Tee itseäsi lumilaivoja - aivan voimalla

Mekaniikka lumen talteenottoprosessiin syntyi melkein 150 vuotta sitten, patentoi koneen, jolla puhdistetaan raidat lumikiviltä. Erikoisyksiköiden avulla voit puhdistaa lumen nopeammin ja suuremmissa määrissä kuin käsin perinteinen lapio.

Markkinoita edustavat laajalti tuodut pienet lumi-poistot. Mutta venäläiset käsityöläiset voivat helposti luoda omat, täysin toimivat vaihtoehdot. Tutkittuaan heidät selvitetään, miten lumi poistetaan koneesta omiin käsiimme.

Talon kotitekoisilla lumenpoistokoneilla on sama toimintaperiaate kuin tehdas Husqvarna, forte qi jy 50, cmi 163, lumiksen sf16353l. Ne kaappaavat ja siirtävät lumen suurella vaakasuoralla kiinteällä ruuvilla (auger).

Ruuvinterät ajetaan akselilla, joka pyörii laakereilla (käyttöakseli), joka välittää vääntömomentin moottorista.

Toiminnan periaate

Kun kone liikkuu eteenpäin, ämpäri, suppilon, kerääminen lumen massa ja auttaa heitä löytämään tiensä ruuvikuljettimet. Taivutettu terä potkurit, pyörivä, jauhetaan lumi ja työnnä se edelleen pumpun mekaanisesti työntää lunta ulospäin tyhjennysluukun.

Valmistellessamme työtä tarvitsemme:

 • piirustukset;
 • työkalut: avaimet, ruuvitaltat, file ja vasara, vipu ja pihdit, pora, bulgarialainen, hitsauskone ja mahdollisesti sorvi. Lisäksi tarvitaan ketjuja, ketjupyörää, holkkeja, laakereita, pultteja.

Tarvitaan myös tarvikkeet:

 • Teräslevy tai kattolevy.
 • Teräskulma on 50x50 mm.
 • Vaneri, 10 mm paksu.
 • Putket ¾ ja ½ tuumaa.
 • 1,5 metriä kuljetinhihnaa (ilman sivuseinämärenkaiden vaihtoa).
 • Moottori. Motoblock, se on polttomoottori (bensiini), tai sähkömoottori. Sähkömoottori tarvitsee kaapelia, joka on suunniteltu käytettäväksi nolla-lämpötilassa ja laadukas vedeneristys.
 • Vältä, että oikosuljetut lumi sulat voidaan peittää sähkömoottorilla, esimerkiksi leikata pitkin muovista 5 litran pulloa.

Snow puhallinyksikkö se on melko yksinkertainen ja siinä on perusrunko. Se on asennettu moottoriin, snagzagatyvayushchy kauhan, kahvat.

Tärkein työskentely osa on ruuvi, joka pyörii ja kerää ja siirtää lunta juoksupyörän, jossa terät lumi massa otetaan talteen ja syötetään ensimmäiseen onteloon mekanismin, ja sitten pakokaasujen-putki.

Itse valmistetun lumilaitteen malli osoittaa laitteen kokoonpanon.

Kaavio -1

Yksinkertaisin lumikenkä - yksivaiheinen. Lumikuorman ottaminen ja heittäminen lumilaivoista Champion 656, lux 163, Patriot suoritetaan vain pyörivällä ruuvilla. Kaksivaiheisissa malleissa ruuvia lisätään metalliterällä (Roottori) joka on kiinnitetty käyttöakselin keskelle.

Lisätietoa pyörivästä lumi-uraktorista saat videosta:

Suunnittelua käytetään suurien lumimäärien keräämiseen ja sen vapauttamiseen jopa 12 metrin etäisyydellä.

Moottoriteho määrittää lumitynnyrin tyypin:

 • Manuaalinen, mekaaninen. Moottorin teho on 2,5-5 hv. Ohjaa työosat ja yksikön eteneminen johtuu käyttäjän käyttämästä fyysisestä voimasta. Mekaaninen lumilautailu on helpointa tehdä omalla kädelläsi.
 • Uteliaana, The "mekaaninen lumilingon" kutsutaan myös lapio, jossa on muovinen kahva muodossa metalliniiteillä, joka on varustettu kääntöpuolella lujittavan jäykisteitä kiinnitetään etupuolelle pyörivän ruuvin.
 • Jos pidät oikean rinne lapiot, että ruuvi ei roikkuu ilmassa, ja sitä pyöritetään, tämä vaihtoehto "motolopaty" ilman moottoria on erittäin tehokas puhdistus ei ole pakkautunut lumi (10 cm) pienillä alueilla, etenkin syrjäisillä paikoilla.
 • Itseliikkuva. Tehokas moottori, 10 hv: stä, tarjoaa pyörien ja katkojen varusteiden ja liikkuvuuden.

Telaketjun lumiauto

Kuormalla syvälle lumiin Edullisesti telaketju. Lumikirjoitin omalla kädellä telaketjulla on helppo tehdä telaketjun radio-ohjatusta lasten autosta. Myös traktorin pienoinen traktori lähestyy.

Tämä malli voidaan varustaa ajovaloilla, web-kameralla ja hallita sitä kauko-ohjauksella. Lumi- poistolaitteita myytäessä telaketjuja pidetään tuottavimpina.

Asianmukaisella valmistelulla on realistista saada laadukas kotitekoinen lumilauta omalla kädelläsi. Piirustukset, jotka toteutetaan huolellisesti, auttavat tässä.

Tähän mennessä ruohonleikkurit ovat yksi suosituimmista työkaluista, jotka on suunniteltu toimimaan nurmikoilla lähellä taloa. Napsauttamalla linkkiä tutustumalla tämän ruohonleikkurin teknisiin ominaisuuksiin.

Maaperän viljelyä pidetään yhtenä maatalouden keskeisistä prosesseista, koska se on kynnetyn maaperän kohdalla, jossa istutetaan sekä viljaa että muita viljelykasveja. Täältä näet Pskov-auran eri tyypeistä ja eduista.

Minitractor - erinomainen ratkaisu maan käsittelyyn ja huoltoon. Venäläisen tuotannon vähittäiskauppiaat ovat luotettavia avustajia jo vuosia.

Huomionarvoista roottorin lumilingu "Blizzard" (Nuorten teknikkojen Penza-alueellinen asema), joka perustuu D-6-moottoriin. Malli D. Slonova (Altai Territory) moottorilla moottorisahasta "Ural-2T".

Alla on videokuva lumilinnasta "Blizzard":

1. Maastoauto V. Berezhny (Valdai, Novgorodin alue) perustuu kahteen ruuvipohjaiseen lumenpoistoyksikköön, joka toimii erinomaisena visuaalisena ohjeena.

2. Teräslevyn hitsauskotelo vahvistetaan kulmien kulmilla ja ylimääräisellä puolella. Se tarttuu maastoajoneuvon pohjaan kahdella kannalla, joka on hitsattu ruuvaan.

Järjestelmä-2

Ruuvimekanismi koostuu kahdesta nauhasta (vastakkain asetetut ruuvit Archimedes, jotka on hitsattu ulkoneviin nasteleihin M6). Kiertokangen ja akselin tähtien välissä on moottoripyöräketju.

Järjestelmä-3

Käyttöakseli on tehty maatalouskoneista poistetuilla ketjupyörillä ja laakereilla, kiinnitetyt napat ja nastat.

Järjestelmä-4

3. Lumiauto S. Khomyakov -kaavio, joka on piirretty yksityiskohtaisesti kaikkien koon mukaan, ei ole yhtä mielenkiintoinen ja yksinkertainen toteutus.

Järjestelmä-5

4. Ensinnäkin teräksisestä kulmasta hitsattu runko. Rungon ruuveilla on U-muotoinen profiili, joka kiinnittää helposti irrotettavan alustan moottorin alle. Sitten ½-in. Putkista valmistetusta ohjauskahasta asennetaan.

Alhaalta rungon pohjaan kiinnittävät pyörät tai liukumäet (sukset). Sopivia pyöriä voidaan ottaa vanhoista vaunuista, ja juoksijat ovat puupalkkeja, jotka on vahvistettu muovikotelolla.

5. Valmistettu pohja asennamme moottorin.

 • Kauhan runko on valmistettu raudasta, joka täydentää sitä vanerilla varustetuilla sivuseinillä. Kauha leveys on yli 50 cm, tarvitaan suurempi moottori. 50 cm: ssä sopii hyvin 6,5 hv: n teho.
 • Käyttöakseli on ¾ tuuman putki. Läpivientireikään putken keskelle kiinnitämme roottorin (120 × 270 mm.) Hihnojen kohtisuoraan hitsataan kulmat 25 × 25 mm. (kaksi kummallakin puolella) ja laita ura vauriohjaimen alle putken yhdelle puolelle.
 • Putken halkaisija, niin että se tulee laakereihin 205, pienenee kahdella lisäleikkauksella.
 • Laakerit on otettu auton kortilta. Mutta voit käyttää mitä tahansa suljettua (jotta ei saa lunta), esimerkiksi kardaanin tuki "Zhigulista".
 • Siirtohihna yhdistää akselin ja moottorin.
 • Terät leikataan ruuvin kuljetushihnan (4 rengasta, joissa kussakin 28-cm. Halkaisija) tai teräslevy (4-levyjä, kukin leikattu puoli ja taipuu helix).
 • Taajuusmuuttajana käytetään ketjua tai vyötä.

7. Päärunko on tehty raudasta tai 2 mm: n teräksestä.

Levytrauta

8. Ruuvin rungolle kiinnitetty lumi heittokappale on valmistettu 160 mm halkaisijaltaan muovisista viemäriputkista, jotka on päällystetty päällekkäin ja täydennetty kouruilla. Roottorin terän leveyden on välttämättä oltava pienempi kuin poistokelan halkaisija.

9. Suoritamme tehokkaammin maalatun mallin.

Hyödyllisiä vinkkejä ja varoituksia

 1. Kaasusäiliö on parempi sijoittaa huipulle, ja sen tilavuus ei suositella enempää kuin 2,5 litraa.
 2. Ei tarkoitettu talvikäyttöön Koneharat syytetään synteettistä öljyä.
 3. Heitetään pois lumen hiukkasten (oksat, kivet) ricocheted voivat vahingoittaa ympärillä. Käytä suojalaseja työskenneltäessä lunta työkaluja, ja älä käytä löysiä vaatteita, jotka voivat tarttua reunaan liikkuvia osia koneen.
 4. Että koska osuma suuret vieraat esineet eivät ole pysähtynyt moottori, ruuvit ja roottori on kiinnitetty käyttöakseliin murtopultit ja holkit. Ylikuormitus nämä "vartijat" ovat rikki ja moottori tallennetaan.
 5. Älä avaa polttoainesäiliön, tankkaamaan ajoneuvojen moottorin ollessa kuuma, antaa sille muutaman minuutin jäähtyä. Se suositteli puolen tunnin välein pitää taukoa työssä, jotta moottorin ylikuumenemisen.

Jotkut ostaa laitteita tehtaan takia takuu ja palvelu sitä. Toiset arvostavat fyysinen ilo työskennellä perinteisen lapio.

Ja niille, jotka haluavat suunnitella omia laitteita ja on asiaankuuluva kokemus alalta, täysin kykeneväinen luoda omia lumityökalut, aseistettu sopivia ohjeita ja neuvoja asiantuntijoilta.

Lumilinko omissa käsissä: askel askeleelta opas

Lumi, on tietenkin hyvä. Mutta kun kohtuullinen määrä. Ja tässä tapauksessa, asukkaiden yksityisen sektorin on jatkuvasti puhdistaa. Usein manuaalisesti tällaiseen työskentelyyn vaikeaa. Vaikka lapio ja on hyvä työkalu puhdistukseen suuren tontin jättää paljon aikaa. Puhutaanpa miten lumikoneeseen omin käsin. Tämä voi säästää rahaa ja silti saada oikea tekniikka.

Yleistä lumilingon

Tämä käyttökelpoinen tekniikka ilmestyi jo pitkään. Hän keksi kanadalainen joka oli jatkuvasti pakko käsitellä lumen vuoret kotinsa lähellä. Koska lumi poistoaineet merkittävästi parantunut ja parantaa tuottavuutta, tehokas ja helppo käyttää. Ennen kuin edetään suoraan asennustyötä, sinun täytyy käsitellä prioriteetin rakennetta. Eli hän ratsastaa lumilingon tai aiommeko siirtää manuaalisesti. Toinen vaihtoehto on halvempi ja yksinkertaisempi tekniseltä kannalta. Yleensä katsomme useita tapoja, miten tehdä lumikoneeseen omin käsin. Tarkemmin, keskitymme erilaisia ​​koneita. Mutta tämä kaikki kunnossa.

Perustana otamme vanhan moottorin moottorin hara. Tällainen moottori sopii meille täydellisesti. Koota kaira kotelon tarvitsemme pellistä. Kehysrakenne on valmistettu teräksestä kulma osan 50 x 50 mm. Järjestämiseen sivupaneelien tarvitsevat tavallista 10 mm vaneria. Meidän on myös jotain pitää kiinni. Kun vartta voidaan käyttää puoli-tuuman putkeen.

Ilmanotto moottorin, jolla varmistetaan sen jäähdytys on toivottavaa edelleen suojella joka estää tunkeutumisen hienoja lunta hiukkasia. Leveys Koneen tässä tapauksessa ei ole enempää kuin 65 cm, ja sen työskentely kehon tyhjentää raideleveys 50 cm. Tämä antaa meille tarvittavan joustavuuden ja liikkumisen helppous koneen. Ja nyt siirrymme käytännön osaan ja katsoa miten laadukkaita lumi kone omin käsin.

¾ tuuman putki voidaan käyttää ruuvin akseli. On tarpeen tehdä propyyli, joka on kiinnitetty metallin terä. Toimintaperiaate näyttää. Käytön aikana Kuljetinhihnan heittää lunta siirtyy lapaluun. Sieltä hän nojaa sivuilla. Kaira putki on toivottavaa varustaa seuraavasti. Asentaa se metalli terä ja neljä kumirenkaan. Vanha siirtohihna paksuus on ainakin 1,5 cm, voidaan käyttää materiaalina jälkimmäisen.

On ymmärrettävä, että kaira putki pyörii itseasettuvia laakereita. On välttämätöntä, että ne suljetaan. Tämä estää kosteuden pääsyn kehossa ja kestävyyden lisäämiseksi solmun. Lähetys voi olla joko hihnan tai ketjun. Ensimmäisessä hiljaisempia, mutta ei liian luotettava kello Muuten saattaa epäonnistua.

Auger lumilinko omissa käsissä: piirustukset ja kokoonpanojen

Seinät koneen rungon on oltava suurempi kuin itse ruuvi. Tämä on välttämiseksi laiduntaminen seinämiin työelin. Tyypillisesti moottori asennettu lumilingon, muulloin voi käyttää muissa ajoneuvoissa. Siksi on suositeltavaa antaa snap suunnitteluun. Tätä erityistä alusta rakennetaan. Tällä ratkaisulla on monia etuja. Ensinnäkin, työkalu on huomattavasti yksinkertaistettu puhdistus töiden jälkeen, ja toiseksi, poistamisen jälkeen moottorin yksikön helpompaa ajoittain. Kaikki metalliosat voidaan liittää yhteen hitsaamalla, mutta on toivottavaa käyttää kierteitetyn yhteyden. Myös, jossa on ensimmäinen piirros, joka ohjaavat kokoonpanoa. Tämän jälkeen laite voidaan ottaa käyttöön.

Mitattuna rakentamisen kone ei ole liian monimutkaista. Se soveltuu hyvin lumityöt alueilla kaikenkokoisille. Rakenteen kokoamiseksi, tarvitset sorvi ja hitsauskone. Periaatteessa samoja laitteita löytyy lähes joka kaupassa. Pohjana käytämme bensiinimoottorin, kaasuvivun vaijerin ja polttoainesäiliö.

Ensimmäinen vaihe on poimia aihiosta, josta tämän jälkeen sorvi roottori tehdään. Jos pelleillä tämä halu ei ole, niin se voi ostaa erikoistavarakaupan vähän rahaa. Ulompi roottori muistuttaa levy. Kun se on asennettu napaan, terät on kiinnitetty siihen, yleensä 5 kpl. Asennus terän suoritetaan edullisesti hitsaamalla. Melat kääntöpuolella voidaan varustaa rivoilla, jotka lisäävät tehokkuutta suunnittelun ja sen suorituskykyä.

Tuulettimen, sinun täytyy asettaa koteloon, joka suojaa häntä saamasta eri elementtejä. On huomattava, että eri piirien kokoonpano pääkohdat lumiaura liittyy sijoittamalla sylinterin pään eri kulmissa. Paras tapa jäähdyttää tehokkaammin sylinterin sijoitettu kulmassa 90 astetta.

Lumilinko tehdä käsillään

Meidän pyörivät lumi poistoaineet melkein valmis. Jää loppuun kokoonpanoon, ja välineet voidaan ottaa käyttöön. Roottorin akselia on laittaa. Se on asetetaan toisiaan sijoitettu kuulatyyppiset laakerit. Vahvistamisesta runkoon suoritetaan kätevimmin painerenkaan ja parin pultteja. Roottori suoraan laitteeseen on kiinnitetty niittejä. Hän säilyttää ja kiristysrengas, joka on erittäin kätevä. On toivottavaa varustaa koneeseen, jossa on irrotettava kaapimet. Tämä on tarpeen, jotta voidaan säätää leveyttä pitoa.

Joissakin tapauksissa se on erittäin kätevä toiminto, joka muuten ei ole käytettävissä kaikissa malleissa ostettu. Alue Snow roskat meidän tapauksessa olisi suuruusluokkaa 6 metriä ja on yksikkö paino 18 kiloa. Yleensä saat ketterä ja helppo asennus. Kuten näette, se on täysin mahdollista rakentaa Lumityökalujen omin käsin. Miten saada kotitekoisia Lumityökalujen, ymmärrämme. Nyt muutamia tärkeitä vivahteita.

Jos moottori saa kaikki suuret ja kiinteää elementtiä, onko kivi tai pala jäätä, se voi vaurioitua. Tämän välttämiseksi, tekevät suunnittelun turvallisuuden pultit. Älä unohda ja laakerit suljettua tyyppiä, mutta se on sanottu enemmän edellä. Jos päätät tehdä lumiauran kone kädet ajaa, sinun täytyy ymmärtää, että se on tehokas vain lyhyitä matkoja. Loput vastaavien laitteiden edullisempaa ja vähemmän melua kuin bensiinimoottori. Mutta minun täytyy tottua lanka, joka aina kummittelemaan sinulle. Kiinnitä huomiota käytettyä kokoamisessa rakennusmateriaali. Sen tulisi olla mahdollisimman kevyt, mutta samalla kestävä. Jos laite on liian raskas käsitellä niitä on ongelmallista.

Voit tehdä ja lumilingon varten Monitoimikoneen omissa käsissä. Piirustukset tässä tapauksessa käyttö on välttämätöntä. Että ne annetaan perus mitat ja ominaisuuksista koneen. Yleensä tämä ratkaisu on järkevää, varsinkin koska tämä tekniikka siirtyy pyörillä, joka on erittäin kätevä.

Käsittelimme tätä aihetta. Mitään monimutkaista, mutta se vie aikaa rakentaa, niin jotain ostaa, mutta joitakin yksityiskohtia raivata. Kun rakentaa prosessi on valmis, voit tuoda suunnittelua, jotta. Viittaa tässä kosmeettisia töitä, kuten maalaus, kiillotus ja niin edelleen. N. Tämän seurauksena kotitekoisia lumilingon eivät myöntää mihinkään ostaa. Mutta säästät huomattavan määrän, ja kokemusta näistä asioista tullaan kirjoitetaan ja pystyä neuvomaan aloittelijoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin