Snapdragon kukka kuva

Snapdragon: vivahteita kasvava siemenistä, istutus ja hoito

Olemme jo puhuneet lopettamista ja laskeutumisen ampelnye leijonankidat. Tämä artikkeli - leijonan kurkkuun tai Antirrhinum yleisesti. Kirkas, tyylikäs, mehukas kukka, joka on hieman pois muodista, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että hänen suosionsa on edelleen kesken kautta huiput. Se on hyvin valoisa, Kukkapuutarhat miellyttävä erilaisia ​​värejä ja hauskoja "kasvot" kukkia.

Snapdragon - monivuotinen kasvi, viljelty maassamme vuosittain. Tehtaalla on suora haarautunut sredneoblistvenny Bush. Korkeus vaihtelee suuresti kompakti laadut 15 cm 1 m jättiläisiä. Kolosovidnoe kukat kerätään kukinto. Gamma värit vaihtelivat, paitsi esittelee, sininen, lila sävyjä. Kukat ovat multitsvetnymi, kaksivärinen, Terry. On miellyttävä tuoksu. Laitos on ominaista pitkä, rikas kukinnan kukkii kesäkuusta asti pakkasta. Kun leuto talvi voi onnistuneesti talvehtivat ja kukkivat seuraavana vuonna. Kasvi rakastaa valoa, mutta voi kasvaa varjossa. Se voidaan istuttaa puiden alle. Kylmä sietävät, kuljettaa kohtuullisessa lämpötilassa eroja keväällä.

Tietenkin leijonan zevu ei voita krysanteemi, kotoisin joiden esi-isät eivät edes hallita löytää, mutta tämä kukka on myös yksi vanhimmista viljelykasvien - puutarhurit kasvaa sitä yli 500 vuotta. Kantaisä kaikki modernit lajikkeet (tällä hetkellä noin 1000) oli yksi laji - suuri Antirrhinum (Leijonankita).

Snapdragon tai Antirrhinum (Latin Antirrhinum.) - on suvun kasveja, numerointi noin 50 lajia monivuotinen ruohokasveilla. Suvun kuuluu perheeseen ratamokasvit (esim kuuluisia taiteilijoita kuten Rasvalehdet, toadflax, myös tämän perheen jäsen)

Homeland useimpia - Pohjois-Amerikassa.

Nimi Antirrhinum tarkoittaa kreikan kielessä "kuin nenä." Monissa maissa, kasvi sai kirkas, kuvaava nimi, joka parhaiten luonnehtii rakenne kukka - "koirat" (Venäjä), tai "purra lohikäärme», snap lohikäärme, (Englanti puhuvissa maissa), 'suulakihalkioita' (Ranska), 'suut' (Ukraina ).

1

Kaikki laadut luokitellaan eri kriteerien mukaan, kaikkein yksinkertainen luokitus - Kasvin korkeus:

 1. kääpiö -. Se on 15-20 cm kääntyessään ja viehättävä säiliö kasveja. Runsaasti pensaat, puoli versoja samalla korkeudella kuin tärkein. Se näyttää hyvältä Rock Gardens, kukkaistutuksia ja matot rabatkah.
 2. alhainen -. 25-40 cm He myös näyttävät hyvältä kukkaistutusten vuonna rabatkah, raja, matto koostumuksia, säiliöt, kattilat. Sivuversojen ja pääasialliset samalla tasolla.
 3. keskiarvo - 40-60 cm. Yleisesti sopiva ryhmä istutus, kukka vuoteet, voidaan leikata. Paljon haarautunut, Keski ampua - korkein.
 4. korkea - 60-90 cm kasvit painollinen mixborders tai sänkyä .. Sivuversojen ovat huomattavasti alhaisemmat kuin keskustan, minkä vuoksi kukkiva kasvi muistuttaa kynttilän. Maljakko elämä pysyy tuoreena 2 viikkoa.
 5. jättiläiset -. 90-130 cm käytetään samaan tarkoitukseen kuin korkein. Keski paeta ampuu paljon korkeampi toisella tasolla, alemmilla tasoilla ei.

Ruokinta ei tarvita, mutta laitos on hyvin kastellaan hyväksyä heikko ratkaisu monimutkaisia ​​mineraalilannoitteiden: 1 kertaa keskellä kesää.

 1. Sijainti tulee olla aurinkoinen, se on mahdollista - osittain varjossa.
 2. Varmista - hyvä salaojitus työmaalla!
 3. On suositeltavaa valita paikka tuulelta suojassa.
 4. maaperän happamuus - keskimääräinen, maa on hedelmällinen, valo, ravitsevia.
 5. Huolto on äärimmäisen yksinkertainen, vaatimaton kasvi: kastelu, poista rikkaruohot, irtoaminen.
 6. Kastelu vaaditaan vain runsas kuivan kuuman kesän.
 7. Kuihtuneet kukat, jos et aio kerätä siemeniä, nyppiä ja katkaisi haalistuneet nuolet, se stimuloi uusien syntyminen.
 8. Heti istutuksen jälkeen avoimella alueella syötetään orgaaninen, mineraali dressing toisen kerran - aikana Analysis (valmistettu urean, superfosfaatin ja kaliumsulfaattia).
 9. Jos kasvi on sairas ruostetta, tyvimädästä harmaahomeen, se heti pois ja polttivat purkamispaikasta irtoa fungisidia.
 10. Kalkin hyönteiset, toukat ja muut tuholaiset on parasta käyttää ehkäiseviä toimenpiteitä: ei liikaa ja seisovan veden, ei vettä niin, että vesi laskussa lehdet, poista tartunnan saaneista kasveista.
 11. Kukinnan jälkeen, lasku, leijonankidat leikataan, jolloin kanto on noin 5 cm, bioleikkuu -. Sitten ehkä kasvi perezimuet.
 12. Jos ei haluta säilyttää ensi kaudella, tai omalla alueella on liian ankarina talvina, joissa kasveja taatusti ole hengissä, siemeniä nuolet aika katkaista, jotta itse kylvö (tämä on tärkeää, kun kerää siemeniä - estää niiden putoaminen), sivusto kaivoi, kaikki kasvijäänteitä poltettu.

Snapdragon siemenet säilyvät elinkelpoisena useita vuosia. Pääsääntöisesti keskellä vyöhykkeellä sen kasvanut taimi menetelmällä, kylmä-kestävä kasvi, se sietää yöpudotuksen, mutta paluu jäädytetty liikaa hänelle.

Miten kasvaa siemenistä? Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Kylvö maaliskuun alussa.
 2. Jätevesisäiliön täyttää, sitten jauhettiin, sekoitetaan hiekan ja tiivistetty, kostuttaa sumutinta.
 3. Antirrhinum siemenet sekoitetaan hiekan ja levitä pinnalle, kevyesti painamalla. Voit ripottele siemenet ohuella maakerros.
 4. Suojalasi. Käyttöön noin 23 ºC.
 5. Tuuletus päivittäin. Ylimääräisen kosteuden lasin puhdistusta.
 6. 2 viikon kuluttua tulee olemaan versoja.
 7. Siirretään kirkas, mutta päästä eroon suorasta auringonvalosta.
 8. Lasi on irrotettu, kun kaikki siemenet itäneet.

Ensin hän ei kasva kovin nopeasti, se olisi kohtalaisen kostuta viljelykasvien välttäen liiallinen kosteus (muuten on olemassa vaara, että taimet Snapdragon kuolee "musta jalat"). Fallen ituja ovat todennäköisesti kärsineet, ne suositeltavaa poistaa asettamalla niiden kasvua ripottele puuhiilipölylle.

Sukellus taimet kun toinen aitolehti, taimi laatikot sukellusta tai erillisissä ruukuissa useista kappaleista. Sijoitettu valoisa paikka, vähitellen tottuneet raitista ilmaa, löytää esimerkiksi ikkunan (vain odottavat tarjous nuoret kasvit eivät kestä suoraa luonnoksia). Keski paeta kun viidesosa arkki nipistää, jos puolella liian "tarpeeksi kirkas" kasvaa, nipistää niitä.

Valmiin taimet istutetaan laatikoihin parvekkeella tai auki maahan puolivälissä toukokuun lopulla, säilyttäen 15 cm (kääpiö), 20-30 cm (sredneroslye grade) 40-50 cm. (High ja jättiläiset).

Tämä on erinomainen hillitä kulttuuriin, jos haluat luoda Surround mixborders, harjanteita pitkin raiteen - kirkkaampaan kasvi ei löydy. Ehkä hyvä ryhmässä istutuksia, täydellisesti yhdistettynä nurmikoilla. Sen istutetaan parveke, konttien ja ruukut. Sisustaa parvekkeet ja terassit.

Twinny Appleblossom napsahtaa

Leijonankidat voi olla hyvä paitsi yksin, mutta myös monimutkainen komposiitti kimppuja, esimerkiksi, toisessa se yhdistetään kimpun pionit, ranunkulyusami, ruusut, lisianthus, hydrangeas.

Snapdragon: viljely kukkia ja valokuvia

Tuoreet kukat tuovat huoneistoon tunteen lämpöä ja mukavuutta, tehdä talon enemmän asuin. Millaisia ​​kukkia kasvaa hänen asunnossaan, jokainen nainen valitsee itse, joka perustuu niiden maut ja mieltymykset. Mutta suunnittelussa maisemointi koteja, tulisi kiinnittää huomiota tällaisen kasvin, kuten leijonankidat.

Antirrhinum - valokuva ja kuvaus laitoksesta

Kukka muotoinen todella samankaltainen kuin avoin leijonan kidasta. Legendan mukaan se syntyi ansiosta Hercules, joka pelasti ihmiskunnan aggressiivista leijona. Verenhimoinen hirviöitä asui Nemean metsässä, joka oli antiikin Kreikassa. Hera päätti pelastaa ihmisiä pahasta leijona ja lähetetään Hercules tuhota eläimelle. Voittaja on onnistuneesti selviytynyt tehtäväksi, ja sitten Flora ja loi ihana kukka, joka on sittemmin päättänyt antaa rohkea sotilaat ja sankareita.

Laitos on myös nimeltään mautonta koira (Antirrhinum). Snapdragon - monivuotinen kukka perheen viikunamatomosaiikkiviruksesta. Mutta kuten tehtaan ensimmäisenä vuonna istutuksen jo kukkii ja antaa siemenet, sitä käytetään usein vuosittain.

Erityistä huolellisuutta vaaditaan, niin se voi kasvaa jopa noviisi. Luonnossa Snapdragon kasvaa vain Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Euroopassa. On noin kolmesataa lajikkeiden erivärisiä (paitsi sininen) ja korkeus (15-100 cm).

Istutus ja kasvava varustelu Antirrhinum

Toisin luonnonvaraisia ​​lajeja puutarhakasvi kukkia sillä on suurempi koko ja kirkas väri. Kukka kasvaa hyvin hedelmällinen maaperä neutraali, joilla on hyvin kehittynyt viemärijärjestelmään. Grow leijonankidat voi olla huoneolosuhteet, ikkunalaudalla.

hänen suosion puutarhurit johtuu seuraavista tekijöistä:

 • yksinkertaisuus;
 • kukinnan ensimmäisen vuoden kuluttua istutuksesta;
 • kirkkaita värejä;
 • kauniita kukkia alkuperäisessä muodossa;
 • pitkä kukinta-ajan.

Sisustaa puutarhat Seuraavat menetelmiä käytetään lasku:

 • Taimet. Tämä menetelmä on yleisintä puutarhurit. Menetelmä koostuu esi-kasvatettu taimia sisällä. Aluksi taimet kasvanut siemenistä, joka sitten istutettu avoimella alueella tai ruukkuihin.
 • Istutus maahan. Melko monimutkainen menetelmä kasvavien leijonankidat, koska se vaatii Vuodevaatteet aikaisin keväällä ja taimet voi yksinkertaisesti ole tarpeeksi lämpöä. Tällöin todennäköisyys saada kauniin vehreä kukkapenkkien vähentynyt huomattavasti.

Aluksi sinun täytyy valita siemenet. Erikoisuus myymälä auttaa valitsemaan väriyhdistelmät kaikkein uskomatonta värit, ja hyödyntämällä pakkaus - yhteensopivuuden määrittämiseksi värin ja sijainti laskua.

Tärkein valintakriteeri on kasvien korkeuden. Kasvaville parvekkeella yleensä kitukasvuinen useamman valitun (15-20 cm) luokkaja, muodoltaan palloja. Tehtaalla on matala ja leveä kukka harja, jonka kautta kukinnan aikana koirat sinun ikkunalaudalla kimallus kauniita värejä.

Hybridilajikkeiden korkeus versot, jotka eivät ylitä 30 cm soveltuvat myös kasvaa ruukuissa.

Kylvää siemenet taimet on parempi huhtikuussa.

Tätä varten:

 • siemeniä leijonankidat;
 • seula;
 • pieni spatula;
 • maaperän seos;
 • säiliö taimia varten (puinen laatikko, muoviset kukkalaatikot tai erilliset ruukut).

Maaperä asetetaan tasaiselle kerrokselle. Ihanteellisesti - tämä ei ole raskas löysä substraatti, jota ostetaan erikoistuneessa myymälässä. Siemenet on sijoitettava tiheään, muttei kovin tiukasti.

Kevyiden sormien liikkeiden avulla siemenet puristetaan maaperään ja ripottele päälle ohut kerros substraatti (käytä tätä varten seula).

Peitä ruokakalvo.

Taimien itäminen tapahtuu 20-23 ° C: n lämpötilassa. Tähtien ilmestymisen jälkeen voit aloittaa karkaamisen. Tätä varten kasvihuonekaasut on avattava ensin jonkin aikaa ja vähitellen lisäävät ilmanvaihtoaikaa. Tämän seurauksena elokuva ja täysin puhdas.

Snapdragon - hygrophilous kasvi, joten sinun on jatkuvasti seurattava maaperän tilaa ja tarvittaessa kostuttaa se.

Noin kuukauden kuluttua ilmestyy kaksi todellista lehtiä, mikä tarkoittaa, että on aika laittaa taimet yksittäiseen pottiin. Upeiden kukkien hankkimiseksi on tarpeen puristaa kasvien yläosat, kun ne saavuttavat korkeuden 10 cm. Tämän seurauksena sivuttaiskannat saavat lisäetuja kasvulle ja kehitykselle.

Jos ostat taimia kaupan - muista kiinnittää huomiota sen ulkonäköön. Juuristojärjestelmän tulisi olla hyvin kehittynyt, varsi on vahva eikä liian ohut, lehdet ovat täynnä vihreää väriä.

Ristirytmisten taimien istuttaminen maahan

Leijonan niskan istuttaminen avoimeen maahan on tehtävä keväällä - alkukesästä. Ehdot riippuvat tietyn alueen ilmasto-olosuhteista ja lämpötilajärjestelyistä. Jotta taimet selviytyisivät yön kylmästä napsautuksesta, on ensin lisättävä ja kovettua niitä.

Laskeutuminen tapahtuu luistin ja tuulen suojatulla osalla, joka voi olla hyvin valaistu tai hieman varjostettu. Maaperän optimaalinen koostumus on kompostin, turpeen ja hiekan seos.

Maaperä on kostutettava perusteellisesti. Kasvien etäisyys riippuu lajikkeesta: pienimuotoisia lajeja istutetaan järjestelmän mukaan 20 x 20 cm erilleen, keskikokoiset - 25-30 cm, korkeat - 40-50 cm.

Istutetut taimet tarvitsevat maaperän säännöllistä löystymistä, säännöllistä kastelua ja lannoitusta.

Koska sen vaatimattomuus, kukka ei vaadi erityisiä ehtoja viljely ja hoito. Aktiivisen kasvun ja kukinnan varmistamiseksi on tärkeää, että kasvi istutetaan säännöllisesti. Snapdragon on kylmänkestävä kulttuuri, joten älä pelkää, jos se jää hieman jäädytettynä yöllä - iltapäivällä kukat saavat alkuperäisen rehevän ulkonäön. Kastelu on tehtävä selkärangan alla aamulla.

Koko kasvukauden ajan kasvi on syötettävä monimutkaisilla lannoitteilla. Lannoituksen jaksotus - 14 päivän välein.

Vihje: ei antirrinum kukoistaa? Viimeistele pisimmät versot ja kukinta jatkuu. Jos poistat vaaleat kukinnot ajoissa - voit merkittävästi pidentää kukinnan aikaa.

Kasvava leijonan nielu ei ole niin vaikeaa, mutta joka tapauksessa on noudatettava kasvien hoitoa koskevia alkeisia sääntöjä, muuten tuholaiset voivat näkyä ja erilaiset sairaudet, kuten septoriosis, harmaa muotti ja musta jalka.

Ennen hoidon aloittamista on tarpeen poistaa tartunnan saaneita kukkia ja käsitellä maaperä sienen vastaisella aineella (sienitautien torjunta-aine ja vastaavat).

Perhoset, katpeet, ruoskat ja perhoset ovat pääasiassa leijonan narsisteen tärkeimmät tuhojat. Niiden torjumiseksi käytetään erikoistyökaluja, joita voi ostaa kukkakaupasta.

Kerää siemenet paperipussiin, niin anna heille riittävä ilmanvaihto. Siemen kerätään kypsymättömässä muodossa ja varastoidaan kuivaan huoneeseen. Keräys tapahtuu peduncle alaosista. Kasvin yläosat on kokonaan katkaistu ja hylätty. Kerätyt siemenet säilytetään enintään + 5 ° C: n lämpötilassa pahvilaatikoissa.

Kerättyäsi siemenet, paikka olisi kaivaa, jäännökset kasvi - polttaa. Jos leijonan pöllö kasvaa monivuotisena - on tarpeen leikata kukka ja jättää pieni prosessi. Talvella peitä se hiekan ja turpeen seoksella.

Kaikki istutusmääräykset ja kasvien hoitoa koskevat suositukset antavat sinulle nopean kasvun ja kehityksen sekä runsaan kukinnan.

Snapdragon (50 kuvaa): lisääntymisen, istutuksen ja kasvatuksen tavat

Leijonan nielu tai antirrinum kuuluu nurmettuneeseen tai puolikasvipuun kasvit perhe Podorozhnikovye (käytetään kuulumaan perheen Noricchnikov). kukkia Leijonan narsu vaivaa mielikuvitusta kauneuden ja värein. Tarpeettomana koristena parvekkeet, loggias ja puutarhan tontteja. Hemmottele kukintaan koko kesän ja syksyn puoliväliin asti.

Elegantti kukkapenkki, jossa on antirinaatteja

Kaunis vaaleanpunainen "zeviki" - kirkas puutarha koristelu

Upea valkoinen antirinaatti

Ornate punainen ja valkoinen Lion-eposes

Voimakkaasti haarautuneet tai yksivarren kasvit, joilla on paksu lehvistö, voivat saavuttaa korkeuden 20-80 cm. Niiden sauvanmuotoiset, haarautuneet juuret syvästi tunkeutuvat maaperään. Lionhead on monivuotinen. Kukkii myöhään syksyyn asti. Lämpimimmillä alueilla se on sovitettu talvehtimiseen avoimessa kentässä. Keväällä kasvi antaa nuoren kasvun ja kukkii jäätymiseen asti.

Näitä kukkia voidaan kasvattaa myös vuosikasveina. Snapdragon tässä tapauksessa syksyllä vedetään ulos maaperästä, ja sen siemeniä säilytetään kevään kylvämiseen saakka. Noin 50 lajia kasveja viljellään.

Paljon valkoisia antiruminumeja luo lomailmapiirin puutarhassa

Ensimmäiset XIX-vuotiaat osallistuivat leijonan kurkun tai antinuricum-saksalaisten tutkijoiden valintaan. Tähän mennessä on tunnistettu runsaasti lajikkeita, jotka luokitellaan pääasiassa kasvillisuuden mukaan:

 • 80 cm - korkea (leikkaus);
 • 40-60 cm - puolikova (yleinen);
 • 25-40 cm - matala;
 • 15-20 cm ovat käämikkäitä.

Kirkkaat moniväriset antirrinuumat - kauniit puutarhojen reunat

Korkea tai leikattu kukka käytetään lähinnä sellaisten kukkakimppujen luomiseen, jotka pysyvät vedessä jopa 10 päivän ajan. Tämä ryhmä sisältää seuraavat tyypit:

Erittäin kaunis vihreänvalkoinen antirinaatti

 • Anna Herman - vaaleanpunaisia ​​kukintoja kukintoja

Puhdistettu lempeä vaaleanpunainen antirumiini

 • "Canary" - on kirkkaan keltaisia ​​kukkia

Leijonan halkea kirkas, mehukas keltainen väri

 • «Rocket Orchid» ja «Rocket Lemon» - lilaisia ​​ja sitruunoita sisältäviä kukkia

Herkkä antlerinum sitruunan väri

 • "Arthur" - suurikokoisia kirsikkakukkia

Ylellinen lion syvälle syvä punainen väri - hieno kukka sänky koristelu

Upeat tummanpunainen antiruminat

Fiery-kirkas oranssinvärinen antirrhinum

 • "Swallowtail" - kaksi väriä: karmiininpunainen ja keltainen

Karmiinisen antirrinnan lempeä loisto

Puolikokoisten rypistyjen lajikkeiden pääversot nousevat toisen kertaluvun versojen yläpuolelle. Näihin lajeihin kuuluvat:

 • Golden Monarch
 • Valkoinen hallitsija
 • Scariet Monarch
 • rubi
 • Lipstick Silver
 • Tequila Sunrise

Pieniä sekä kääpiölajikkeita edustavat seuraavat lajit:

Monien antirumin lajikkeiden joukossa on kukka kaikille

Ihana "matto" Leijonan räystä

Kääpiölajikkeissa tiheät ja lyhyet kukinnot ovat litistyneet. Kääpiöleijonan ääressä kukkivat runsaammin kuin matalan kasvun lajit.

"Ruby Star" -lajin nimi esiintyi äskettäin. Siinä on kirsikan kukkia-tähtiä. Leijonan owl ampel, nimeltään "Lamphion", on johdettu vertikaalinen puutarhanhoito. On hienoa ripustaa korit.

Kasvi lisääntyy siemenillä tai lisäysmenetelmällä. Toista vaihtoehtoa käytetään melko harvoin, vain joidenkin terrymuotojen viljelyyn. Siksi kasvava leijonan nielu siemenistä on suosituin, helppokäyttöinen ja edullisin tapa.

Lämpimässä ilmastossa leijonan kurkku voidaan istuttaa ulkona kevättalvella. Siemenet kylvetään hyvin kostutetulle maaperälle, joka on peitetty ohut kerros maata ja peitetty kalvolla. Taimien levittämistä varten kalvo on poistettava päivittäin jonkin aikaa. Leijonan nielun siemeniä ei voida kaataa, ylimääräinen kosteus vaikuttaa kuolemaan.

Tämä lempeä ja tehokas kukka miellyttää sinua keväällä

Helppo hengitys keväällä talossa - kimpun lion's korvat

Vakavimmissa ilmasto-olosuhteissa leijonanporan ituja kasvatetaan kotona tai kasvihuoneissa. Kotona käytetään kukkakauppoja, joissa siemenet kylvetään kevättalvella. Ne itävät 3-4 viikkoa 22-25 ° C: n lämpötilassa.

Alustalle käytetään turpeen, puutarhan maaperän ja humuksen seosta. Kaikki komponentit otetaan yhtä paljon. Siemenet ovat hyvin kaadettuja ja peitetty kalvolla tai lasipurkilla. Kun ensimmäiset versot ilmestyvät, pinnoite poistetaan. Leijonan kurkun laskeutuminen maahan tehdään toukokuun puolivälissä. Laatikoiden parempaa sovittamista taimien kanssa muutaman päivän ajan ennen laskeutumista on jätettävä jonkin aikaa ulkona.

Upea tulos teoksistasi istuttamalla anti-

Kirkas satu puutarhassasi

Vaikka tämä kasvi on vaatimaton, mutta se kasvaa paremmin ja kehittyy hyvin valaistuissa paikoissa ja lannoitetuilla mailla. Maaperä valmistetaan viikkoa ennen leijonan nielun istuttamista maahan. Voit tehdä tämän istutettavaksi valitun sivuston jokaisen neliömetrin osalta seuraavasti:

 • 200 grammaa puuhiiltä;
 • 3 kg humusta tai kompostointia;
 • yksi ruokalusikallinen nitrofosque.

Maaperä lisäaineilla kaivetaan ja tasataan. Taimet olisi istutettava tylsää päivää. Nuoret versot, istutettu aurinkoisella säällä, eivät juurtu hyvin. Taimien välinen etäisyys on 25-30 cm. Maaperä täytyy irrottaa koko kesän ajan ja poistaa rikkaruohot siitä.

Noudata kaikkia istutusta koskevia sääntöjä - ja kukkaviljelmien ylelliset kukat ovat taatusti sinulle

Erittäin kaunis yhdistelmä valkoisia leijonan silmiä ja kirkkaan siniset kukat kukkapenkillä

Taimien eloonjääminen kestää noin kaksi viikkoa. Tämän jälkeen kasvin ensimmäinen lannoitus suoritetaan orgaanisella lannoitteella. Se voi olla nitrofoska tai muu lannoite, jossa on jäljellä oleva elementti.

Lannoitus tapahtuu joka toinen viikko koko kesän ja myöhäisen syksyn ajan. Tätä varten voit valmistaa superfosfaatin, sulfaatin ja urean seosta.

Kukkapenkkien kukat tarvitsevat jatkuvaa kastelua, mutta ylimääräinen kosteus voi pilata kasvin. Siksi on parempi vettä antirinaattia, kun maa kuivuu. Jotta ylläpitää tarvittavia kosteustasoja, maaperä voidaan puristaa tuoreella ruoholla tai humuksella.

Älä unohda vettä säännöllisesti Antirrhinum!

Kaunis, hyvin hoidettu kukkia Antirrhinum

Normaalille kasvulle ja hyvien leijonankidat keskimääräinen ilman lämpötilan on oltava 22-25 ° C: ssa Mutta tämä kukka kestää hyvin kylmää. Sen vuoksi, vaikka pieni voi selvitä jäätymispiste: -3-4 ° C: ssa

Puutteen vuoksi kosteuden leijonankidat voi alentaa lehtiä ja keskeyttää kukintaa. Siksi kasvit on ruiskutettava lämpimällä vedellä.

Säännöllinen suihkuttamalla lämmintä vettä palaa tuoreuden ja värien kirkkautta

Ihana leijonankidat - aihe ihailun vieraita ja ylpeyden puutarhuri

Kukkia kuin avoin aurinkoinen tila. Antirrhinum stand, tietenkin, ja osittain varjossa, mutta sitten laaditaan ja kukkivat huonosti. Riippumatta paikka kasvaa leijonankidat valitset, tärkein edellytys on suljettava pois lävistyksiä tuulelta.

Luoda Kimput karsintaa srezochnyh lajikkeita. Tämä lisää aikaa koriste kukinnan. Muiden laadut vain hidas kukinto poistetaan, mikä merkitsee lisäamplifikointi leijonankidat kukinta.

Leijonankidat erittäin vaikuttava näyttää sängyllä siellä ja kimppuja

Hennonvalkoista leijonankidat näytti hyvin vaikuttava vieressä muita kirkkaita värejä, unikko, esimerkiksi

Mellakka värit värikäs leijona suojista keskeytettyjä ruukuissa

Kasvi joskus näkyä punaisia ​​pilkkuja, samanlainen ruostetta. Tämä tarkoittaa, että se on tyvimädän Septoria vitsaus, root rot tai harmaa. Tällaisissa tapauksissa, potilaat ovat tapauksia, poistetaan välittömästi. Maaperä missä ne on kasvatettu, käsitelty fungisidin - anti-sieni huumeiden.

Kukat Snapdragon voi myös hyökätä näitä vaarallisia tuholaisia:

Joka tapauksessa tauti on aina helpompi ehkäistä kuin parantaa sitä, ja ajoi ulos kaikenlaisia ​​valmisteita asettui kasviparasiiteista.

Tämä upea kukka on erittäin maukasta kaikenlaisia ​​tuholaisia. On aika suojata kasvimaalta

Kohtalainen kastelu, ja ajoissa hoitoon tuholaisia ​​tarjoaa ylellisen kukinnan Antirrhinum

Siksi on tarpeen noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä kasvaville leijonankidat:

 • Kasvit eivät kasva lähietäisyydeltä toisistaan.
 • Kun kastelu kukat ja kostuttamalla osa maltillisen on noudatettava. Vesi ei saa pudota lehdet, kasvit kastellaan vain pääkäyttäjän.
 • Tuholaiset ja sairaat yksilöt paitsi pikaisesti pois, mutta kun paloi.

Sovelletaan kaikkia edellä esitettyjä suosituksia leijona zevu ei pelkää mitään tuholaisten tai tautien.

1