Skandinavian huonekalut

Skandinavian huonekalut

+7 (343) 379-06-82 MC GALLERY 11

Ekaterinburg Studencheskaya 11, 3. kerros

Salon SKANDINAVIA keskittynyt asiakkaisiin, jotka arvostavat yksinkertaisuutta, laatua, ympäristöä ja mukavuutta talossa. Skandinaavinen muotoilu: sisältää Suomen huonekalujen valmistajat maailmankuulu :. POHJANMAAN, TIMANTTI, Niemi, SECTO, CAPET jne voi täysin varustaa elintilaa pehmustetut huonekalut, astiat ryhmiä, sohvapöydät, seinät ja kaapit, sängyt, vuodevaatteet, kalusteet, matot, maalauksia, skandinaaviseen tyyliin.

Suomalaisista huonekaluista, ei ilman syytä, liittyy luotettavuus ja suorituskyky. Suomalaiset yritykset kunnioittavat itseään ja asiakkaitaan ja luovat huonekaluja, jotka ansaitsevat kiinnostuksesi ajan mukaan osoittautuneiden teknologioiden mukaan. Se on myös tyylikäs skandinaavinen muotoilu, joka perustuu yksinkertaisiin riviin, puupintoihin ja miellyttävästi istuviin materiaaleihin. Varmista, että kaikki suomalaisen huonekalun edut ja osta suosikkituotteesi voi vierailla näyttelytilalla SCANDINAVIA.

Talo on paikka, jossa voit piiloutua ympäröivän maailman hälinästä, omistautua levolle, perheelle. Siksi on niin tärkeää luoda oikea ympäristö talossa. Olemme valmiita tarjoamaan laadukkaita design-huonekaluja skandinaaviseen tyyliin, joka toimii uskollisesti monien vuosien ajan ja luo ainutlaatuisen mukavuuden.

Kiinnitä huomiota: huonekaluja valmistetaan 100% ulkomailla, noudattamalla kaikkein vakavimpia ehtoja ja turvallisuusvaatimuksia, ekologiaa. Nyt tämä on harvinainen tarjonta maahan tuotujen huonekalujen todellisille tunteville.

Kodin lämpö ja mukavuus ovat tärkeitä kaikille meille. Kovan päivän jälkeen palaamme kotiin ja tavallisesti istuvat sohvalla viettämään aikaa viihtyisässä perhepiirissä. Televisio edessä, mielenkiintoinen kirja tai vain kuppi tuoksuva teetä. Sen varmistamiseksi, että tällainen loma tuo iloa ja tyydytystä, huonekalujen valintaa tulisi lähestyä erityisen halutulla tavalla.

Huonekalut Suomesta on hämmästyttävä kauneuden ja mukavuuden tasapaino. Manuaalinen kokoaminen tekee jokaisesta kohteesta todella ainutlaatuisen. Tällaiset huonekalut tulevat varmasti olemaan perheen todellinen ystävä. Se on lämpimästi kylmä talven iltaisin ja viileää kesällä lämpöä.

SOFA SCANDINAVIAN STYLE Sohva on talon sielu. Hän on kaikkien olohuoneen keskeinen kuva, houkuttelee huomiota, antaa mukavuutta ja yhdistää perheen ja ystävien. Sohvalla skandinaaviseen tyyliin täydentää kodin ja luovat ainutlaatuisen ilmapiirin mukavuutta ja rauhaa ja koska laadukas toteutus, ja on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin, ja voi tulla todistajaksi elämäntarinoita useiden sukupolvien perheen.

SCANDINAVIAN STYLE SISÄASIASSA

1

Skandinaavinen tyyli on peräisin maista, kuten Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Tyyliin perustuvat luonnonmateriaalit ja vaaleat värit. Kaikki muodot ovat lakonisia ja yksinkertaisia, puutteellisuutta. Skandinaavisen tyylin pääpaino on toiminnallisuudella, luonnollisuudella ja minimaalisella sisustuksella ja jättää paikka kirkkailla aksentilla. Tämä on ihanteellinen valinta paitsi luonnonkaunis ihailijoille, myös niille, jotka haluavat täyttää kodin runsaalla valolla ja avaruudella.

Huonekalut skandinaaviseen tyyliin

Huonekalut skandinaaviseen tyyliin voi olla täydellinen lisäys mihin tahansa sisustukseen. Suunnittelussa on kuitenkin muistettava, että kaikki skandinaaviset sisustustuotteet yhdistetään ja luodaan yhtenäinen muotoilu. Tässä artikkelissa tarkastelemme erityispiirteitä skandinaavisen värin luomisesta sopivien huonekalujen avulla.

Skandinaavisen tyylin ominaisuudet

Tämä tyyli tuli Skandinaviasta ja yhdistää jokaisen yksityiskohtelun ja rationaalisuuden harkittua. Kaikissa Skandinavian sisustuksessa on alkuperäisiä sävyjä, mutta ne on valmistettu vain luonnonmateriaaleista. Tämän suunnittelun vaihtoehtojen häiriöt ja monipuolisuus eivät tarkoita sitä. Skandinavian huonekalujen pohjana käytetään ergonomisia materiaaleja, kuten luonnollista puuta, lastulevyä tai MDF: tä.

Skandinaavisen tyylin huonekalut on valmistettu puusta metallin, lasin ja kudonnan yhdistelmänä. Huonekalujen värit ovat tavallisesti rauhallisia mutteitettuja sävyjä, esimerkiksi maitomainen valkoinen, beige, hiekka, vaaleanruskea.

Tämä huonekalujen koristelu sopusointuisesti yhdenmukaistaa monimutkaisia ​​sävyjä. Ihanteellinen vaihtoehto on sisällyttää kokonaisvaltaiseen kuvaan kirkkaan turkoosi tai keltainen. Mutta yhä valkoinen skandinaaviseen tyyliin on edelleen tärkein.

Scandinavian huonekalusuunnittelu muodostuu paitsi värin ja materiaalin perusteella myös esineiden muodossa. Yleensä tämä on suorakulmainen muotoilu. Rungon julkisivu voi rajoittaa tiukkaa muotoilua. Esimerkiksi laatikossa voi olla sekä sokeat julkisivut että sisällyttäminen toisesta materiaalista. Kaikki skandinaaviset huonekalut ovat erittäin tilavia ja toimivat. Yleensä käytännöllisyytensä vuoksi huonekalut luovat mahdollisuuden käyttää sitä helposti.

Voit käyttää skandinaaviseen tyyliin ja tummempia puulajia, jotka ovat lähellä konjakkadun varjoa. Tällaisia ​​huonekaluja on usein yksinkertaisesti lakattu säilyttää puun rakenne. Lakalla voidaan käyttää sekä kiiltävää että matta.

Joissakin tapauksissa huonekalut peitetään vaalean sävyisellä maalilla.

Skandinaavinen tyyli ilmentää vapautta ja yksinkertaisuutta, joten sinun pitäisi luopua suurista kaappeista ja sohvista kevyempiä. Asunnon paras vaihtoehto on modulaarinen tai kokoontaitettava huonekalu, joka auttaa lisäämään elintilaa ja säilyttämään tilojen monitoimisuuden.

Ennen kuin suoritat sisustuksen skandinaaviseen tyyliin, kannattaa miettiä, onko kalustetta muutettava radikaalisti. Jos talossa on jo vaaleissa väreissä esineitä, esimerkiksi tuolit, joissa on verhoiltu verhoilu, on suositeltavaa korvata verhoilu sopivammalla skandinaavisella tyylillä. Näin voit saada oikean suunnittelun ja säästää huomattavan määrän. Mutta on muistettava, että verhoilun muutos on uskottu vain ammatti- tai kotimestarille, jolla on asiaankuuluva kokemus.

Lisäksi kalusteet voidaan palauttaa. Vanha lipasto on hiottu, hiottu ja peitetty vaalealla maalilla tai värittömällä lakalla. Harvinaisuudet näyttävät ainutlaatuisen hienolta tällaiselta sisätilalta.

Huonekalut riippuen huoneen toiminnasta

Skandinaaviseen tyyliin sopivan asunnon oikean kuvan luomiseksi on syytä harkita huonekalujen vivahteita talon jokaiseen huoneeseen.

Tavallisesti ystävien tai perheen kokoustiloissa tavataan hiljaisia ​​iltoja, joten tämän lähtökohdan tulisi olla mahdollisimman viihtyisä ja hiljainen, jotta se luo mukavuuden tunnelman.

Olohuoneen koristelu skandinaaviseen versioon:

 • Huonekalujen kestävyys puun luonnollisten lajikkeiden käytön vuoksi.
 • Paljon tilaa, joka mahtuu jopa suuriin vieraille huoneeseen.

 • Pienien sohvien ja taitettavien tuolien käyttö mahdollistaa niiden käytön lisävuoteina.
 • Huoneen valon lisäämiseksi verhoja ja tulleja ikkunoissa ei käytetä. Skandinaaviseen tyyliin sisustettu olohuone on tilava valoisa huone, jossa on pienet sohvat ja nojatuolit, joita täydentävät sohvapöydät. Huonekalujen vähimmäismäärä on oltava. Koristeena käytetään kasveja, jotka sopivat koristeluun.

  Tasapainottamaan tilaa ja luomaan lisää säilytystilaa Skandinavian olohuoneessa, seinät voivat olla pienten hyllyjen käytössä. Mutta älä kasaa niitä, vaan riittää, että asennat valokuvan sisälle ja muutamiin posliinikuoreihin.

  Makuuhuone ei ole kovin erilainen kuin edellä kuvattu skandinaavinen salonki. Se tehdään myös vaaleissa väreissä, joissa on pieni huonekalusarja. Makuuhuoneen sisätilojen tärkein elementti on sänky. Se voidaan peittää kirkkaalla matolla erottumaan yleiseen taustaan.

  Varastointilaitteina ei ole käytetty massiivisia kaappeja tässä. Heidän paikkansa ovat siistit yöpöydät ja lipastot. Jos haluat tallentaa pieniä asioita tai kirjoja yhdelle seinälle, on teline.

  Skandinaavisen muotoilun koko arvo tukee eri kokoisten mustien, keltaisten tai ruskeiden laatikoiden läsnäoloa. Hygieniat ja liinavaatteet ovat ihanteellisella paikalla niissä. Ne sopivat myös suurien tavaroiden, kuten tyynyjen ja huopien, tallentamiseen, mutta jos ne sijaitsevat seinän varrella ja ovat suuria mittoja.

  Mutta avoimen varastoinnin avulla sinun on jatkuvasti ylläpidettävä järjestystä ja järjestystä, koska nämä ovat tämän tyylin perussäännöt. Jos tarvitset vielä kaappia, sen muotoilu voidaan naamioida yhtenä seinästä sijoittamalla se kapteeniksi.

  Lastenhuoneen luominen skandinaaviseen tyyliin on yleinen vaihtoehto, joka ei muuta ulkonäköä, kun lapsi kasvaa tai osittain tekee sitä. Esimerkiksi hyllyn tai kirjoituskoneiden läsnäoloa voidaan muuttaa seinään, johon liitetään lapset idoli tai muut lapsen edut.

  Koska lastentarha on mahdotonta käyttää vain mykistettyjä huonekaluja, voit tehdä kirkkaita paikkoja koko huoneeseen. Tämä voi olla laatikoiden, mattojen, päiväpeittojen, maalausten ja valokuvien ja muiden huoneiden elementtien julkisivut. Mutta etu on edelleen luonnolliselle puun rakenteelle, joka muodostaa sängyn ja perus huonekalut huoneeseen.

  Koska lastenhuoneen tila on erittäin tärkeä, on suositeltavaa asentaa parvirakenteet alaosaan työskentelyalueeksi sängyksi. Skandinavian huoneen varastointijärjestelmä on pieni kaappi, joka olisi myös mieluiten peitelty seinäksi ja lipastoiksi.

  Skandinaavisessa tyylikkäässä keittiössä tarkoitetaan valon ja tummien sävyjen kontrastia. Ja heidän täytyy olla välttämättä luonnollisia. On huomattava, että jos keittiötila on kooltaan vaatimaton, huonekalut tehdään vain kevyestä puusta.

  Ihannetapauksessa näyttää pienen keittiösarjan, joka on täysin yhdistetty seinien sävyyn tai muutamaan sävyyn tummemmaksi. Ruokailualueella ei ole sijaa korkeita tuoleja selkään, voi olla vain ulosteet, hyvin, tai penkit, jos on tarpeeksi tilaa.

  Tummia sävyjä täydentää vaaleampi suunnittelussa lattiaan, esiliina työalueen, tekstiilit ja tarvikkeet. On syytä avoin kaapit, joka voidaan sijoittaa keittiötarvikkeet, mutta vain täydellisessä järjestyksessä ja harmoniaa.

  Huonekalut skandinaaviseen tyyliin on tulossa perusedellytys luoda tyylikkään ilmapiirin talossa. Se on yksinkertainen, selkeälinjainen, joten se voidaan tehdä jopa palautetusta kohteita. Tärkeintä - kirjoittaa asiantuntevasti kalusteet huoneessa suunnittelussa, jotta se todella mukava ja siedettävä.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Ominainen huonekalujen skandinaaviseen tyyliin (60 ideoita elämään)

  Huonekalut skandinaaviseen tyyliin voivat täydentää lähes mihin tahansa sisustukseen. Tämä tyyli on oma ainutlaatuinen maku. Mutta emme saa unohtaa, että Skandinavian huonekaluja voi olla sekä hyvä uutinen, ja päinvastoin, järkyttää. Siksi kaikki elementit sisustus on valittava yksi tyyli ja samalla näyttää luonnolliselta.

  Mitkä ovat sohvat, voit valita huoneeseen? Jotka tuolit sopivat pöytään? Miten valita taulukko juuri? Vastaukset näihin kysymyksiin, eikä vain löytyy alla.

  Olohuoneessa on alkuperäisiä huonekaluja karkea, käsittelemättömästä puusta. Mielenkiintoinen ratkaisu skandinaaviseen tyyliin.

  Tyylikäs olohuone sisustus skandinaaviseen tyyliin tehdään valkoinen. Pehmeä lumivalkoinen huonekalut on helppo ilmapiiri, mukava, ja jopa upea.

  Suunnittelusta makuuhuonetta Modulaariset huonekalut käytetty skandinaaviseen tyyliin. Toimintoasetusnäytössä ei liikaa turhia ja yhteystiedot.

  Tässä artikkelissa, lue:

  Tyyli, joka tuli meille Skandinaviasta, maksimaa- kohtuullisuutta ja järkevyyttä käytetyn tilan. Kaikki mukana aiheita ovat alkuperäiset värit, ja ne ovat kaikki valmistettu luonnonmateriaaleista. Skandinaavinen muotoilu ei siedä monimuotoisuus värejä ja liiallista sotkua. Pitkä pöytä voi tulla yhteistä sisustus.

  Scandinavian versio sisätilan, erityisesti, on tunnettu siitä, että puusta harmoninen yhdistelmä lasia, metallia ja joskus punottu muotoja. Home paletti - hillityt ja rauhoittavia värejä. Tuoli, sohva ja pukeutuja on tehty hiekasta, vaalea beige tai vaalean ruskea.

  Vireeseen hienostunut sävyjä, jotka paljastavat puolia, riippuen tulevan valon. Lämpöä sisustus voi tehdä sohvan skandinaavista muotoilua. Lisäksi voidaan sisällyttää kirkkaan turkoosi väri keltainen. Valkoinen väri luo perus suuntaan.

  Yksiö skandinaaviseen tyyliin mielenkiintoinen asettelua. Sisäkäyttöön vähintään huonekaluja, joka on siirtynyt pois huone tilava.

  Erinomainen valinta asunnon skandinaaviseen tyyliin on valmistettu massiivipuusta huonekalut.

  Skandinaaviseen tyyliin "tykkää" yksinkertainen mutkaton huonekaluja. Erityisesti sisustus näyttää täydelliseltä valmistetut kalusteet vaaleasta puusta.

  Skandinaaviseen tyyliin on ominaista paitsi sen luonnon materiaaleja ja erottuva ja jäljittelemätön väripaletti, mutta myös niiden muodot. Tuolit ovat yleensä suorakaiteen muotoisia. Erikseen, on todettava, että puhtaat linjat ja minimaalinen koriste voi estää erilaisia ​​kehyksen julkisivujen.

  Rinta voi olla "sokea", ja lasi sulkeumat. Kaikki huonekalut on toimiva riittää ja hyvin tilava. Omistaja on aina käsillä, ja ei ole sekaannuksen. Jopa sohva skandinaavinen muotoilu sisältää ylimääräisiä hyllyjä, jotka auttavat parantamaan yleistä toimivuutta.

  Scandinavian huonekaluista valmistettu klassisesta vaaleasta puusta.

  Olohuoneiden sulautuu sisätilat on sisustettu skandinaaviseen tyyliin vaaleaa puuta.

  Keittiö ullakolla järjestettiin vaatimusten mukaisesti ja skandinaaviseen tyyliin. Epätavallinen järjestely ikkunoita erinomaiset yhteydet päivänvaloa.

  Se on myös sallittua käyttää tummempia kallio, joka on lähellä varjossa konjakki. Rinta säilyttää koskematon puun rakenne, sillä suurin osa huonekaluista on peitetty kiiltävällä tai mattapintaisia. Tämä auttaa korostamaan luonnon puun rakenne. Joissakin tapauksissa, huonekalut voidaan peittää maalilla vaalean sävyjä.

  Pöytäjärjestys ominaista käytöstä ergonominen materiaaleja. Käytetään pääasiassa lastulevy tai MDF, joka on yhdistetty puusta.

  Luxury keittiö skandinaaviseen tyyliin sopivasti valitussa huonekalujen ja sisäänrakennettu kodinkoneet pieni asunto Kiovassa.

  Valko-harmaa värimaailma on klassinen esimerkki skandinaaviseen tyyliin.

  Emme saa unohtaa, että tämä tyyli tuo helppoutta ja vapautta, joten sinun täytyy yrittää pitää tätä johdonmukaisuutta. Paras vaihtoehto voi olla modulaarinen tai kokoontaitettava huonekaluja. Se lisää merkittävästi elintilaa ja samanaikaisesti huone on monikäyttöinen.

  Huoneessa voit lisätä erilaisia ​​hyllyjä, laatikoita ja markkinaraon. Ne voivat olla kätevää lisätä erilaisia ​​rihkamaa.

  Ennen kuin alkaa tehdä korjauksia ja valita juuri sisustus, on välttämätöntä ymmärtää, onko tarkoituksenmukaista tehdä niin. Jos huonekalut on valmistettu kevyestä puusta, on yksinkertainen ja seisoo suorat lahkeet, niin vaihda verhoilu. Hinauksen kalusteiden pitäisi tehnyt ammattilainen. verhoilumateriaalin tietyissä otettu sisätila. Sitä ei saa käyttää väärin ja liian värikäs kirkkaat värit. Voivat soveltua yksinkertainen matkapuhelin- tai pastellivärit. Samasta kankaasta voi tehdä verhot huoneeseen.

  Lumivalkoinen huonekalut huoneeseen luo sileä, rauhallinen ympäristö, joka voidaan laimentaa kirkkaan aksentti. Esimerkiksi orgaanisesti näyttää värillisiä tyynyliinat tyynyt, maalauksia, patsaita.

  Makuuhuonekalusteet skandinaaviseen tyyliin valittunsa hillitty, mobiili- ja toimiva. Siro ulkonäkö täysin täydentävät kokonaiskuvaa muotoilukonseptin.

  Lisäksi huonekaluja voidaan palauttaa. Lipasto, joka oli hänen isoäitinsä, ei välttämättä hylätä. Voidaan hiotaan voimakkaasti, hiottu ja peitetään matta tai kiiltävä pinta. Kaikki harvinaisuuksia katsoa orgaanisesti vain sisämaassa.

  Myös huonekaluja voi olla rooli ehdottoman mitään. Kuvioitu puu yhdistettynä lasia tai metallia, ilmenee joka kerta uudelleen. Lopullisen päätöksen tekemistä pitäisi ohjata henkilökohtaiset maun. nimittäin että harmonisesti sovi mihinkään sisustus, voit valita helposti.

  Tavoitteena skandinaaviseen tyyliin on luoda kodikas, viihtyisä sisustus.

  Elämiseen skandinaaviseen tyyliin pieni sohva valittiin. Tiukat geometriat eivät näytä vieviä ja kömpelö.

  1