Sivuraide kiven alla kuvan ja hinnan

Sivuraide kiven alla

Etupaneelin kiven alla - erilaisia ​​kuvioita ja värejä, paras valmistajat. Hintoja Sivuraide kiven alla. Täydellinen järjestelmä, mittaus, toimituksen ja asennuksen.

Tarjoamme Sivuraide kiven alla, tuotettu tunnettujen valmistajien Venäjän, Amerikassa ja Euroopassa.

Monet valmistajat tarjoavat etupaneeli erilainen rakenne, joka jäljittelee muuraus hakatusta ja karkea kivi. Ground sivuraide jokaisessa sarjassa on saatavilla useissa väreissä. Kaikki tämä on hyvä mahdollisuus tehdä valintoja.

Hinta Ground sivuraide saattaa vaihdella valmistajan nimen, käytetyt komponentit ja tuotantopaikka paneelit.

Ground sivuraide tehty suurin yritys Alta profiilia - valmistaja ja sivuraiteelle paneelit.

Seinäpaneelit T-sivuraide valmistettu Venäjällä "TEHOSNASTKA", joka toimii markkinoilla vuodesta 1998. Yhtiö tarjoaa sivuraide kiven alla useassa sarjassa.

Ground sivuraide Nailite (USA) - laatustandardin etu- paneelien. Nayla tarjoaa kolme sarjaa sivuraide kiven alla. Lisäksi standardi tuotetut levyt optiopreemio - luonnollinen viimeistely.

Etupaneelin laativat yhteisen Venäjän-saksalainen yritys Holzplast eurooppalaisiin laatuvaatimukset.

Ground sivuraide tuotti suuren yrityksen nykyaikaisen yrityksen. Yhtiö tarjoaa paneelit, jotka jäljittelevät muuraus hakatusta lohkoja.

Sokkeli paneeli alle rock tuottaa sekä kotimaan ja Länsi valmistajille. Ulkomaisessa Tehdas on jo kokemusta näiden tuotteiden tuotannosta. Monet tehtaat Yhdysvalloissa ja Kanadassa yli 40 vuotta. Venäjällä, sivuraide tuottaa melko äskettäin, mutta tekniikka, laitteet ja materiaalit käytetään Euroopassa ja Amerikassa.

valmistajan asennusohjeet sivuraide kiven alla

Asentaminen Nailite paneelit - Luonnonkivi (Stacked Stone)

Asennus sivuraide Wandstein

Asennus paneelit muovista on parasta jättää ammattirakentajille. Ohjaamaan töitä katsoa videon asennuksen.

Nailite pinota kivi

Ground sivuraide Niall kiven alla

T- sivuraide Alpine Rock

Ground sivuraide Novik pinota kivi

Villi kivi Niall Premium

Etupaneelin Wandstein Tuff

Monissa kodeissa jo panelointi kiven alla, sillä ne sopivat täydellisesti kanssa talon katolle ja tehdä jalo ja kallis. Loppujen lopuksi julkisivu talon - "käyntikortti" sen omistaja. Katsokaa kuvia myytäviä ja valitse sivuraide itse. Tilata ja ostaa levyjä voi olla myyntikonttoristamme. Soita ja me laskee kustannuksia materiaalin ja asennuksen sekä toimittaa tuotteita Moskovaan ja alue.

Osoite: 141400, Moskovan alueella, Khimki, ul .. nuoriso 1

Sivuraide kiven alla

Etupaneelin kiven alla - kaikki valmistajat ja sarjoja. Hintoja Sivuraide kiven alla. Täydellinen julkisivuja. Mittaus, toimitus ja asennus.

Tarjoamme Sivuraide kiven alla, jossa on laaja valikoima tekstuurin - hakatuista kivistä ja villi, suuret ja pienet lohkot. Jokaista versio tarjoaa useita värivaihtoehtoja.

Valmistajat sokkeliin paneelit - tunnettuja yrityksiä Venäjältä, Kanadasta ja Yhdysvalloista. Nämä merkit vapauttava sivuraide todistettu laatu, recertify.

Hinnat Sivuraide kiven alla ja dj - voidaan valita demokraattisempaan ja eliitin tuotteita.

Grand Line I-Front

Etupaneelin kiven alla - sarja

Tunnetuin ja luotettava valmistajat julkisivupaneelit kiven alla ja niiden keräämisen - Alta profiilin, Holtsplast, T-sivuraide, Niall ym.

Etupaneelin T-sivuraide tekstuuri kiven vapautuu TEHOSNASTKA useassa sarjassa ja hyvät värit. Eri demokraattinen hinta.

Ground sivuraide Nailite (USA) - tunnetuin tuottaja vailla laatua paneelissa on täydellisesti jäljittelevä luonnonkiveä.

Etupaneelin Alta profiili - suurin tuottaja Venäjällä tarjoaa erittäin laajan valikoiman hyvä valikoima värejä.

Ground sivuraide Royal Stone Venäjällä tuotettu tärkeä kampanja on sama nimi. Paneelien noudatettava eurooppalaisia ​​ja venäläisiä standardeja. Meidän markkinoilla se esitetään eri värejä.

Menestys sokkelin paneelin johtuu suuri määrä tuottajia ja siten muotoja ja värejä. Arkkitehdit, sekä luovia ihmisiä, kuten valinta kuvioita kivestä - iso tai pieni luonnollinen "villi" kivinen kivi alla pullot, graniitti ja laatta. Voit poimia sivuraide aidan ali, tai katto, kuten värien määrä on hyvin suuri.

Video asennusohjeet maahan sivuraide kiven alla.

Valaisin esimerkki sivuraide Niall näkee yhteiset vaatimukset järjestystä asennus sokkelin paneelit ja suosituksia siitä, miten valita oikea paikka aloittaa. asennus sivuraide melko yksinkertainen. Jälkeen katsottiin aluksi paras luonnonkiven rakennusmateriaali. Ja Sivuraide kiven alle mitenkään huonompi hänelle. Hän on tyylikäs ja muodikas, käytännöllinen ja moderni. Ja sen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin luonnollinen vastaava. Sokkeli sivuraide antavat tästä kodista aristokraattinen ulkonäkö johtuen vakiintunut maine. Suosittelemme asennus sivuraide avulla ammattitaitoinen henkilökunta.

Kuvia julkisivut talojen sivuraide kiven alla

Kuvissa näytämme pieni osa taloa myyntiin. Paneeli alle rock löytyi monella rintamalla. Koska sen rakenne, se voidaan yhdistää muihin väreihin tai muun tyyppisten maa ja vinyyliä. Paneelit voidaan asentaa sekä sokkelin, ja koko talo. Kuten muidenkin tyyppisten sokkeli paneelit, sarjan "kiven alla" voidaan käyttää myös ilman eristystä.

Nailite pinota kivi

Ground sivuraide Niall kiven alla

T- sivuraide Alpine Rock

Alta profiilia - Rocky Stone

Alta profiili - ja Granite Canyon

Etupaneelit Wandstein Tuff ja sirut

Julkisivu on mahdollista yhdistää eri värejä ja muotoja paneelien kiven alla. Tällainen sivuraide näyttää ylellinen ja kallis. Ja on yleisin sivuraide - luonnonkiveä.

sivuraide hinnat vaihtelevat valmistaja. On myös tärkeää, mikä teki paneeli ja mitä hänen laatua. Välillä - yksivärisiä, kaksi väriä ja kolmen värin paneeli. Hinnat näkyy hintaan.

Yleensä kiven alla sivuraide on:

 • kaunis - paljon päättyy
 • kestävä - suuri paneelin paksuus
 • luotettava - suojaa ulkoisille häiriöille ja sää.

Kaikki valmistajat ovat vaatimustenmukaisuustodistuksia. Käyttämällä paneelit turvallisesti, molemmat ulkopuolella, rakennuksen sisällä ..

Sivuraide kiven alla

Jopa kuvassa näkyy, että "kiven alla" edessä sivuraide näyttää ylellinen ja kallis, halvempi luonnollinen polymeeri materiaalia 7-10 kertaa. Meidän verkkokaupasta ostat tämän tyyppinen verhous ainutlaatuiset. Tuomari itse: jos jossakin verkkokaupassa edessä sivuraide "kiven alla" myydään halvemmalla kuin meidän hakemistoon, kertomaan siitä, ja me pudottaa hintaa vieläkin alhaisempi. Ja jos saat viimeistely FineBer tuotantoa materiaalien tai "Dolomiittien", 100 päivän kuluessa oston jälkeen, voit palauttaa järjestyksen ja saada takaisin rahoista.

Laskeminen ja materiaalien valinnassa

hoito kuuleminen

Tarvikkeet Ground sivuraide

 • Sokkeli paneeli Fineber

 • Ground sivuraide "Dolomiittien"

 • Päin talon sivuraide Walling "kiven alla" voi olla täydellinen tai osittainen - jos esimerkiksi haluat visuaalisesti korostaa tiettyjä arkkitehtonisia elementtejä. Kuitenkin itse asiassa, ja toisessa tapauksessa, ennen tilausta, sinun pitäisi laskea tarvittava määrä materiaalia.

  Olemme valmiita auttamaan. Soita zamerschika tilaamalla verkossa ja asiantuntijaamme tulevat paikalle, kun sinulle sopii. Eikä olla väärässä kanssa väri ja koostumus päättyy, pyydä huoltoliikettä tuoda esittelyn näytteitä seinää sivuraide "kiven alla" - tämä palvelu on ilmainen, ja hinta työn Mittajan on 2000 ruplaa. Muuten, tämä määrä tulee takaisin sinulle, kun tilaat yhtiömme asennus etulevyt.

  Huomaa, että työ olemme tehneet vain alueella Moskovan Kalugan, Moskovan ja Kalugan alueilla.

  Suosituin tasalle vinyyli sivuraide, "kiven alla", valmistaja yhtiö "Dolomiittien". Joka kuukausi hän tuottaa yli miljoona metriä pinnoitteen jäljittelee luonnon materiaali. Kasvi käyttää viimeisintä korkean tarkkuuden elektroniikka, ja sulamislämpötila polymeerimateriaalia ruiskuvalukoneessa oli 350 ° C

  Yhtiömme tarjoaa paitsi vähimmäishintojen vinyyli sivuraide, "kiven alla", mutta tarjoaa myös laajan valikoiman liittyvät palvelut. Turning meille, voit käyttää seuraavia palveluita:

  • tilata tuotteen toimitus mihin tahansa kaupunkiin Venäjällä
  • saada neuvoja koottavien ja toiminnan etupaneelit,
  • osto rakennusmateriaalien halvempaa kuin niiden kustannuksia (ks. "Osakkeet" -osiossa).

  Ja jos sinulla on ideoita tiiviimpää yhteistyötä verkkokaupastamme, olemme valmiita keskustelemaan niistä. Puhelin: +7 (926) 715 83 39.

  101SIDING - luominen julkisivut, jotka houkuttelevat näyttää!

  tallentaa ja valitse

  Venäjä, Moskovan alue,

  Mytishchi, Ostashkovskoye valtatie, Vlad. 14

  Puh. +7 (495) 748-93-39

  Obninskissa Kiovan valtatie, 33

  Puh. +7 (930) 753-80-33

  TK "Building 101", pav. K-25-26-K

  Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia

  yhtiömme? lähetä sitten

  viestin suoraan päällä ja me

  Kirjaudu sisään käyttäjänä sosiaalinen verkosto:

  Syöttäminen käyttäjäksi sosiaalinen verkosto, hyväksyt automaattisesti tietosuoja-. Jos sinulla on jo tili sivuillamme, voit liittää sen sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja tililläsi.