Sivuraide aluksella kuvat

Metallipaneelijärjestelmät aluksella: -Käyttäjän asennus omin käsin, puun alla, Hinat, Valokuva

Laiva metallipaneelijärjestelmät hallituksen: kestävä ja kaunis sivuraide kotiisi

Sen lisäksi, että vinyyli sivuraide johtajille joukossa pintamateriaalien tänään voi johtua myös, ja metallia sivuraiteelle. Kevyt, mekaaninen lujuus, säätä, melko helppo asentaa oman käden - kaikki tämä tekee metallipaneelijärjestelmät on hyvin suosittu ammattirakentajiin ja niiden joukossa, jotka ovat vain etsivät sopivaa ratkaisua kodin sisustus.

Yksi suosituimmista tyyppisiä metalli sivuraide on "aluksilla" - jollaisia, toistetaan sen muoto laivaan, ohjaus levyt ja päällekkäisiä. On tämä lajike metallipaneelijärjestelmät ja käsitellään meidän artikkeli.

"Laiva board": luotettava ja esteettisesti miellyttävä

Suunnittelu metallosaydingovoy paneeli

Sivuraide tyyppi "laiva board" muoto on varsin merkittävä: kunkin paneelin käsittää kaksi päällekkäistä riippuvan aalto jäljittelevä lankku leikata aluksella. Tämä muotoilu ei ainoastaan ​​paneelin "laiva board" mekaaninen kestävyys, mutta myös edistää tehokkaampaa veden hävittäminen.

Tyypillinen profiili sivuraide näet kuvassa:

Profiili metallipaneelijärjestelmät "aluksella"

Ylimääräinen plus "laiva board" - hyvä vastustuskyky tuulen kuormia.

Usein valmistajat tarjoavat metallisayding- alla vaaditut mitat - eli asennuksen aikana ei ole tarvetta leikata paneeliin.

Kuten muutkin mallit saydingovyh metalliseinillä "aluksen board" on perusteella tehdyt peltiä leimaamalla. Monikerroksinen rakenne kunkin paneelin antaa sille suuri vastustuskyky sään.

Klassinen "laiva board" on kuusikerroksinen rakenne:

 1. Emäs - teräslevy, jonka paksuus on 0,4-+0,6 mm;
 2. Sinkkianodi pinnoite (min - 275 g / m);
 3. Passivirovka (toinen korroosiosuojauksen tasoa);
 4. Aluke tarjoaa turvallisen otteen suojaava polymeeri, jossa on metallinen pohja;
 5. Polymeerinen kalvo;
 6. Lakka suojaava pinnoite.

Kukin päällystekerros suorittaa sen toiminnon, mutta keskeistä roolia polymeerin suojaava pinnoite. Se on eräänlainen polymeeripinnoitteen paksuus ja, suurelta erilaisia ​​malleja metallipaneelijärjestelmät "aluksella" eri valmistajilta.

Rakenne metallipaneelijärjestelmät paneelit

Polymeeri voidaan käyttää päällysteinä metallipaneelijärjestelmät "laiva board":

 • Polyesteri - yksi edullisimmista pinnoitteita. Sovellettu 25 m paksu, on kiilto. Polyesteripäällysteellä eroaa korkea elastisuus, sietää taivutusmuodonmuutos.

Hyväksyttäviä käytettäväksi lähes missä tahansa ilmastossa, melkein ei haalistu vaikutuksesta ultraviolettivaloa.

 • Polyesteri matta - paksumpi (35 mikronia) polyesteri-pohjainen pinnoite koostumuksia. Se on enemmän kuin polyesteri, kestävät haalistumista ja mekaanisia vaurioita. Tärkein ominaisuus - kiiltävä pinta.
 • Plastisolilla - pinnoite PVC 200 mikronia paksu kohokuvioitu pinta (kohokuvioimalla mahdollisia vaihtoehtoja puun).

  Plastisolilla pinnoite metallipaneelijärjestelmät pidetään yksi jatkuva ja kestävä.

 • "Laiva board" jäljittelemällä puu

  Etelä-alueet ovat edullisia sivuraide malli "laivassa olevan 'kevyt päällyste.

  • Pural - hiljattain ilmestynyt markkinoille perustuva päällyste polyuretaanihartsi suunnittelema Suomen insinöörit.

  Tärkein ominaisuus tämä pinnoite on suorituskyvyn ylläpitämiseksi laajalla lämpötila-alueella.

 • PVDF - komposiitti päällysteen seosta akryyli- ja polifenildiftorida. Kestävä, käytännössä ei haalistu, se on ominaisuus itsestään puhdistus.

  Metallipaneelijärjestelmät kuten "aluksella tapahtuvien 'PVDF- pinnoite sopii seinillä sijaitsevat aggressiivisessa ympäristössä - esimerkiksi rannikolla.

 • Edut "laiva board"

  Metallosayding "aluksen board" on useita etuja - miksi sitten viimeistely materiaali julkisivun jatkuvasti suosiotaan.

  Keskeisistä eduista tämän metallin sivuraide ovat:

  • Pitkä käyttöikä - oikein koottu "aluksella" voisi olla 25 vuotta tai enemmän, menettämättä mitään ulkonäköä tai suorituskykyä.
  • Suuri mekaaninen lujuus. vastustuskykyä vahinkoja ja stressiä.
  • Korroosionkestävyys käyttämällä korkean suorituskyvyn passivirovki metallia.
  • Helppo asentaa. lujasti kiinni maahan.

  Toisin kuin vinyyli sivuraide, metallipaneelijärjestelmät "aluksella" on vähemmän altis lämpölaajenemisen.

  Näin voit käyttää jäykempiä, ja näin - luotettavampia laitteistoa.

  • Leveä paletti. Kuten edellä todettiin, polymeerin käyttö pinnoitteiden tarjoaa metallipaneelijärjestelmät eri värejä, mukaan lukien variantit, jotka jäljittelevät väri ja tekstuuri puusta.

  Mitä kustannukset metallipaneelijärjestelmät, niin sen hinta voi vaihdella melko laajasti - valmistajasta riippuen, pinnoitteet ja muut parametrit. Tällöin markkinoilla riittävästi joten sopivan kustannusmalliin löydät lähes varmasti.

  Asennus metallipaneelijärjestelmät kuten "aluksen board"

  Asennus metallia sivuraide laatikon

  Asennettu "aluksella" ei ole vaikeampaa kuin mikään muu julkisivu sivuraiteelle.

  Hallitsemaan tekniikoita asennuksen, voit huolellisesti tutkittu sekä - välttää harmittaa virheitä - tutkia huolellisesti seuraavat suositukset:

  • Sivuraiteen "laivan board" asentaa vaakasuoraan. Näin ollen tarve asentamiseksi pystysuora kori puun tai metallin profiileja.
  • Alle metallosayding voidaan pinota eristys - tässä tapauksessa listojen mitoista on riittävä välys eristys ja sivuraide.
  • Asennuksen jälkeen eristyksen vuorella kulmat kulmikas nauhat - urissaan voi tehdä pääpaneelin metallipaneelijärjestelmät.
  • Alemmassa Puukoolaus alle sivuraide alkuperäisen kiinnikkeen.
  • Lukkokielekkeen napsahtaa paikalleen ensimmäisen paneelin metallipaneelijärjestelmät. Alemmas kerätä paneeli, vahvistamisesta ne vaipan erikoisruuveille.
  • Viimeistele asennus asentamalla vanteet, kynnykset ja muut koriste kohteita.

  Toivomme, että edellä ohjeet on hyötyä kaikille, jotka päättää asentaa metallipaneelijärjestelmät itse "aluksella" tyyppi. Ja jos teet sen oikein, olet varmasti nauttimaan kaikista eduista tätä kangasta!

  Suosittelemme edullisin tavaran ▼

  2018 Helppo liiketoimintaa. Varoitus! Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Muista kuulla pätevän ammattilainen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat omistajilleen

  Metallosayding Ship board - klassikko paneelit

  Markkinoille modernin rakennusmateriaalien avulla voit helposti rakentaa unelmiesi kodin, antaen sille omaperäisen ja jopa yksilöllisen ilmeen. Niinpä yleisin pintamateriaali tänään on sivuraiteelle.

  Tämä johtuu monikäyttöisyyttä materiaalia, joka on todella korkea laatu kohtuulliseen hintaan.

  «Ship board" - ulkonäkö ja perusulottuvuudet.

  Oblitsovyvaya talosi sivuraide, takaat sen julkisivu miellyttävä ulkonäkö monta, monta vuotta, lisäksi sellaiset elementtejä käytetään paitsi rakentamisen lisäksi jälleenrakentamiseen rakennusten kaikenlaisen.

  Suuri valikoima värejä ja kuvioita voit valita materiaalia, joka parhaiten korostavat rakennuksen arkkitehtuuria.

  Mutta huolimatta kaikista kuvioitu lajike, suosituin tyyppisiä sivuraide nykyään on "kalanruoto" ja "Ship aluksella." Nämä paneelit näyttävät hienoilta rakennusten tahansa muoto, koko ja määränpää, nauttia todella vaikuttava valikoima värejä.

  Talo, vuorattu "Ship aluksella."

  Piirteet metallipaneelijärjestelmät

  Aivan kuten vinyyli paneeli Mast metallipaneelijärjestelmät aluksella on toiminnallinen, taloudellinen ja kestävä homeelle.

  Hänen tärkeimpinä ominaisuuksina voidaan ilmaista seuraavissa kohdissa:

  1. Hinta. Todennäköisesti tärkein kysymys materiaalin valinta. Siten kustannukset metallipaneelijärjestelmät paneelit on verrattavissa hyvä kipsi, kun on vakava ulkoinen ja tekniset erot näiden materiaalien.
  2. Käyttöiän aikana paneelin tiedot eivät vaadi maalausta tai toteuttamisessa kunnostustoimia.
  3. Jos saastumisen, nämä levyt ovat helposti huuhdellaan vedellä letkusta.
  4. Kuumuutta kestävä, ja sen mukaisesti, ja palonkestävyys.
  5. Mekaaninen lujuus on lisääntynyt ja näin ollen, kestävyys, joka saavutetaan useita kerroksia materiaalia.
  1. Helppous kodin sivuraide leikata. Voit helposti asentaa paneelin metallipaneelijärjestelmät omin käsin. Tässä tapauksessa sinun ehdottomasti ei tarvitse mitään erityisiä taitoja, koska asennus riittävä tarkkuus ja vakavuus työssä.
  2. Ei vaadi pinnan esikäsittely ennen asennusta, eikä kipsi ja muuraus maalilla. Lisäksi ansiosta laatikot, sivuraide paneelit voidaan asentaa epätasaista seiniin. Sivuraide pystyy piilottaa paitsi väärinkäytöksiä seinien, vaan myös viestintää, joka antaa kodin esteettisen ja moderni ulkonäkö. Lisäksi tämä materiaali voidaan helposti asentaa kaikkein kaukaisissa paikoissa.

  Aluksella tapahtuvien puun alla kuva ..

  Ei pelkää äärimmäisissä lämpötiloissa. Siten, paneelit voidaan asentaa jopa hyvin alhaisissa lämpötiloissa.

 • Kestävä. Useimmat tunnetut valmistajat takaavat 50 vuoden elinkaaren näistä paneelit.
 • Suuri valikoima värejä ja kuvioita. Eli tässä tapauksessa mahdollista jäljitelmä puuta, tiiltä tai kivi. Samaan aikaan, metalli sivuraide on täsmälleen sama rakenne ja väri alkuperäinen materiaali, jolloin lähes mahdoton erottaa niitä.
 • Yleistä metallipaneelijärjestelmät

  • Sivuraide täyden materiaalia ilmestyi hieman yli 50 vuotta sitten Kanadassa. Muuten, nykyisin tuottamista aineistoista Kanadassa pidetään parhaana. Joten, aluksi sivuraide paneelit tehtiin puusta, mutta pian oli tarve halpa ja monipuolinen materiaaleja.
  • Ja siellä oli vinyyli, ja pian metallipaneeleihin. Tällaisia ​​materiaaleja on tunnusomaista keveys ja lujuus, mutta niiden asennus ohje ei aiheuta ongelmia edes aloittelijoille.
  • Perusteella valmistamiseksi kylmävalssatun metallipaneelijärjestelmät on kuumasinkitystä teräksestä, jonka paksuus on 0,5 mm. Top materiaali kattaa polyesteri prisma tai plastisolilla. Mukaan koostumus ja rakenne metallipaneelijärjestelmät on paljon yhtäläisyyksiä metalli laatta.
  • Suosio "Ship levyn" johtuu siitä, että materiaali on merkitty ainutlaatuinen suunnittelu, ei ole suoria ja teräviä kulmia, joka estää lian ja mahdollistaa helpon pesu paneelit.
  • Suunnittelu mahdollistaa asennuksen metallipaneelijärjestelmät materiaalin eristekerroksen alla sivuraide windproof kalvo.

  Siinä tapauksessa, että hyväksikäyttö materiaalin tehdään aggressiivisessa ympäristössä, sinun pitäisi valita sinkitty elementtejä alusrakenteen tai ylimääräinen pulverimaalaus.

  Asennettaessa metallipaneelijärjestelmät vain teräsvasaralla PurLine standardia tyyppiä.

  Puurakenteiden tässä tapauksessa eivät ole luotettavia, ja voi lopulta johtaa siihen, että suunnittelu tai vinossa ja tekee romahtaa.

  Tärkein etu metallipaneelijärjestelmät vinyyli paneelit

  Huolimatta siitä, että vinyyli sivuraide tänään säilyttää johtava asema markkinoilla, lupaavimpia sen kilpailija on vain metallia sivuraiteelle. Joten, tällä hetkellä yhä useammat ihmiset antavat etusijan metallipaneeleihin.

  Ja on olemassa useita vakavia syitä.

  1. Pääsääntöisesti, väri vinyyli sivuraide on rajoitettu pastellit. Tämä johtuu siitä, että tumma vinyyli sivuraide on altis korroosiolle kirkas aurinko.

  Ja vaikka jotkut valmistajat ja tarjoavat tumma vinyyli paneelit, niiden värit, pääsääntöisesti enintään muutamia lajeja.

  Tässä tapauksessa hinta vinyyli sivuraide lähes 2 kertaa suurempi kuin metalli, joka on varsin tarpeettomasti.

  Puolestaan ​​metallipaneelijärjestelmät on suuri värivalikoima ja sävyjä.

  Värivalikoiman metallipaneelijärjestelmät Deck ..

  1. metallipaneelijärjestelmät paneelit voidaan saavuttaa pituus on 6 m, ei voi ylpeillä kuin samanlainen muovimatto, joka laji harvoin ulottuu 3,8 m.

  Joissakin tapauksissa käytetään suuria paneeleja on kätevä ja edullinen.

  Sen erityispiirteet asennuksen materiaalin se kertoo videon tarjotaan sivuillamme.

  Sisustus metalli sivuraide, "aluksen board"

  Koristelu koteja sivuraide hyvin todistettu ympäri maailmaa koska se on luotettava ja estetiikka materiaalia. Venäjällä suosituimpia ovat vinyyli ja akryylipaneelit ja metallipaneelijärjestelmät laivalla. Mieti perusominaisuudet, toiminta ja asennus vivahteita metallipaneelijärjestelmät.

  Ominaisuudet Panel "aluksella"

  Tämäntyyppinen sivuraide saa nimensä yhdennäköisyys aluksen Puinen julkisivu liuskoja, joita aikaisemmin käytettiin Yhdysvalloissa pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen kodeistaan. Jälkeen sivuraide keksinnön paneelit on mennyt, vähemmän kestävä, mutta erittäin kallis.

  Metallosayding on teräslevylle, joka on varustettu lukon salpa ja rei'itetty reuna. Läpi ilman ongelmia kiinnitetty telakka paneeli, jolloin muodostuu tiivis liitos, joka estää tunkeutumista seinien sademäärä, ja kestää myös aggressiivinen vaikutus ulkoisen ympäristön.

  "Laiva board" tekee rakennuksen houkutteleva ja tunnistettavissa ansiosta epätavallisia värejä materiaalin, sekä erityisestä kokoonpanosta paneelit. Useimmiten tällainen sivuraide käytetään koristeluun taloja laajalla alueella vaakasuora menetelmällä.

  Geometria paneelien säilyy tiukasti ansiosta materiaalin tuottaminen erityistä automatisoitu valssaamon takuita laadukkaita tuotteita.

  metallipaneelijärjestelmät paneeli simuloimalla aluksen aluksella, on seuraavat mitat: pituus materiaali voi olla 6 m, mutta on suositeltavaa käyttää 4-mittari paneeli, jonka profiili 258 mm leveä. nauhan korkeus on jatkuva kuluessa 13,6 mm.

  Materiaali on korkein suojan ulkoisia vaikutuksia ja kemikaaleja. Siksi sitä käytetään aktiivisesti paitsi suojakuori taloja, vaan myös koristeluun julkisten tai teollisuuslaitosten (kahviloita, sairaalat, kaupat, varastoissa, tehtaissa, ostoksia paviljongit). Tämä edistää ainutlaatuinen rakenne metallipaneelijärjestelmät, joka koostuu seuraavista kerroksista:

  • päämateriaali - teräs;
  • kalvomateriaalia, joka estää hapettumista teräksen pinnan - galvanointi;
  • pinnoite, joka estää korroosio kehittää - passivointikerroksen;
  • suojaava pinnoite, joka parantaa tarttumista maahan ja viimeistely kerrokset - aluke;
  • kalvon puolelta levyn, joka parantaa materiaalin ulkonäkö - viimeistely koristeellinen pinnoite.

  Jolla on monikerroksinen rakenne, metallipaneelijärjestelmät on niin ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  1. Laaja värintoisto materiaalin (lähes koko paletti RAL).
  2. Syttyvyys (low syttymisalttiutta).
  3. Biologinen inertian (sivuraide ei houkuttele jyrsijöitä, bakteerit, home).
  4. Erinomaiset mekaaniset luotettavuus, kestävyys, antishokkiaktiivisuuteen.
  5. Kestävyys maksimilämpötila eroja (paneeli ei huonone edes lämpötilassa -60-120 astetta).
  6. Immuniteetti vaikutuksen kemikaalien, emäksiä, suoloja.
  7. Ympäristön puhtautta.
  8. Kestävyys (takuu valmistajalta annetaan 20-40 vuotta).
  9. Auringon UV-säteiltä.
  10. Alhainen herkkyys muodonmuutoksia.
  11. Ymmärrettävyyden, asennus tehokkuutta.
  12. Helppo huoltaa (ainetarpeesta alkeis käsittely veden kanssa lempeä pesuaineita).
  13. Alhainen lämpölaajenemiskerroin.
  14. Materiaalitehokkuus (kehittyneet valmistajat tarjoavat tuottamaan metallipaneelijärjestelmät tilata: se turvaa osto ylimääräistä materiaalia).

  Meidän pitäisi mainita joitakin haittoja tämän materiaalin. Ensinnäkin, se on paljon kalliimpaa kuin vinyyli tai akryyli vastineet. Toiseksi hän ei palaudu jälkeen kolhut ja naarmut. Kolmanneksi, kun ostat pitäisi pitää mielessä, että teräksen paneelit voivat lisätä yleistä kuormitus rakennuksen runkoon.

  Piirteet itse asennus

  Kiinnittimet tämäntyyppisten sivuraide omin käsin on mahdollista myös ilman käytännön kokemusta. Ostaessaan metalliseinillä suositella yksityiskohtaista käyttöohjetta ja asennus.

  On tärkeää soittaa apua mate, paljon kärsivällisyyttä, aikaa ja seuraavat tarvittavat välineet:

  • punkit "huilu";
  • Rakentaminen vuohet (tikkaat);
  • sirkkeli;
  • lyijykynä ja liitu;
  • naulat, ruuvit;
  • Metalli sakset;
  • mittanauha, Plumb, neliö;
  • tasolla;
  • palapeli;
  • klepochnik, vasara, ruuvitaltat ja muut.

  Tärkeää! Kun kyseessä on "alusten board" kategorisesti sulkea pois käytöstä tahansa leikkaus hiontarattaaseen hiomakoneet.

  Yhdessä paneelien sivuraide pitäisi ostaa mitään ylimääräisiä komponentteja, jotka soveltuvat väreissä.

  Laskeminen tarvittava määrä materiaalia on parempi ammattilaisia. Sillä tämä on erityinen muotoilu (projekti), jossa otetaan huomioon kaikki ulottuvuudet talon, sekä ominaisuuksia sen kokoonpano. Sen perusteella tuottaa arvioitua jakautumista pinta, merkki kohta ja asennus akselin.

  Pinnan rakennuksen tulisi valmistaa vastaavasti: seinä oldness puhdistettiin kipsi pöly ja lika poistetaan suunnittelukonstruktioita, joka voi estää asennuksen (putki antenni valot).

  Sorvaus toimii pohjana alle metalli paneeli ja asetetaan mielivaltaiseen välillä (yleensä 30-40 cm). Jos aiot käyttää eristeet, ne tiukasti kiinni erityisillä tappien levyn tässä vaiheessa. Kuilu eristeen eivät ole sallittuja! Sitten suljettu lämmitin kerros kosteuseristys kalvo.

  Koska sivuraide alle aluksen asennettua olennaisesti vaakatasossa, korin tulisi suorittaa käyttämällä pystysuuntaan asennetun metalli suluissa.

  Jos rakennuksen seinät on kunnossa, ja niiden poikkeama pystysuoraan 10 mm, vaipan ei tarvita.

  Asennus sivuraide valmis pinta suoritetaan tiukasti ylöspäin seuraavassa järjestyksessä.

  Ensimmäinen, aloituspiste liuska on määritelty selkeästi (taso alempi paneeli). Tämä tehdään tasolla. Linja piirretään liidulla, kattaa koko kehä rakennuksen, ja sen alku- ja loppupisteet on yhdistettävä. Ylälevy metallipaneelijärjestelmät kotona pitäisi selkeästi ruotuun. Se on kiinnitetty välein 25 cm kynnet korroosio ilman työntää materiaalia.

  Asenna kaikki kulmakappaleet, leikata aukot ikkunoita ja ovia. Ruuvinkannan on parempi käyttää ruuvimeisselillä kääntää: se varmistaa yhtä välykset tarvitaan lämpölaajenemisen sivuraide.

  Käyttäen snap-lukot lähtöaineena paneeli on seuraava bändi. On tärkeää varmistaa, että sitä ei ole tukevasti kiinnitettynä ja voivat liikkua vapaasti - se myös kompensoi luonnollista materiaalin paisuminen. Asennukset voidaan tehdä päällekkäistä pusku - kaikki riippuu ominaisuuksista rakennuksen. Kaikki liitännät ovat kunnossa ja esteettisesti päällekkäisiä telakointi baareja.

  paneeliasennukseen täydellinen telineeseen vanteet, rinteet, ikkunalaudat, ebbs. Viimeinen vaihe - lopullinen lankun asennus alla rakennuksen katolle.

  Ongelmia asennuksen aikana sivuraide omin käsin ei synny, jos työ harmonisesti ja siten tietty algoritmi. Tämän seurauksena voit merkittävästi säästää rahaa, ja saada kaunis toiminnallinen talon.

  • Mikä on parempaa metallipaneelijärjestelmät tai vinyyliä
  • Miten valita tarvikkeet metallipaneelijärjestelmät

  Sivustomme avulla voit helposti navigoida eri julkisivun tekniikkaa käytetään rakentamisessa asuintalot, kerrostalot, toimisto- ja teollisuusrakennuksia. Täältä löydät parhaan ratkaisun koristamaan julkisivuun ostoskeskus tai myymälän, miten harjoittaa erillisessä rakennuksessa ja se sijaitsee pohjakerroksessa multistory rakennuksen. Tiedot on hyötyä kokeneellekin rakentajille ja viimeistelijät seuraa viimeaikaista kehitystä tällä alalla.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin