Sisustussuunnittelijoiden verkkosivusto

designcrimea

jotka ovat vaikuttavia ...

Tilaa blogi sähköpostitse

 • PHOTOGALLERY HOME: IDEAS ON KEHITTYNYT 14.11.2016
 • Ruokailutila paikka luovuuteen 11/12/2016
 • Teksturoitu seinä: kauneus yksinkertaisuudessa 11.8.2016
 • Koululaisten ja aikuisten työpaikan järjestäminen 11.6.2016
 • IKKUNAARVIKKEET: MITÄ TIETÄÄ 02.11.2016

Luokat

TOP 10 sisustussuunnittelua

Blogimme on jo yli vuosi - ja tämä on aika riitä poistamaan omat kokoelmasi sivustoista, joista me piirrämme inspiraatiota ja ideoita. Suurimmaksi osaksi nämä ovat ulkomaisia ​​lähteitä ja kansainvälisesti tunnustetuista designstudiosta - niillä on todella jotain oppia.

Joten tänään haluaisimme tehdä luettelon TOP 10: stä parhaista sisustussuunnittelupisteistä IDEAS-studiossa olevien mestareiden mukaan:

1. http://www.elledecor.com/ - tämä on ehkä yksi arvokkaimmista resursseista, josta voit lukea sisustuksen suuntauksia, löytää mielenkiintoisia vinkkejä ja suunnitteluprojekteja. Monet tähtien sisätilat hämmästelimme täällä.

2. http://www.housetohome.co.uk/ - hyvä sivusto, jonka on luonut Yhdistyneen kuningaskunnan mestareiden ryhmä. Täältä löytyy käytännöllisiä sisustusvihjeitä talosi jokaiselle huoneelle, upea sisustus uusklassiseen ja perinteiseen tyyliin.

3. http://www.home-designing.com/ - sivusto, josta löydät aina todella kiinnostavia sisätiloja suunnittelustudioista ympäri maailmaa. Hankkeiden kuvat ovat aina erinomaista laatua ja tarkkuutta. Ja mikä on miellyttävintä meille - teoksemme löytyvät myös tämän resurssin sivuilta.

4. http://www.designinvogue.com/ - Amerikkalainen blogi, joka on omistettu sisustukselle, arkkitehtuurille ja muille aiheille. Täältä löydät kauniit sisätilat kalleimmista ravintoloista ja hotelleista maailmasta.

5. http://www.hgtv.com/ - tämä sivusto on tarkoitettu hyödyllisiin artikkeleihin, jotka auttavat valitsemaan oikean sisustuksen ja sisustuksen, ja aiheesta on myös paljon mielenkiintoisia videoleikkeitä.

6. http://www.roomenvy.co.uk/ - toinen blogi, joka kertoo kirkkaista projekteista ja tyyleistä. Täältä löytyy mielenkiintoisia projektihankkeita eri aiheista, esimerkiksi kuinka käyttää keltaista väriä sisustuksessa tai sisällyttää merenkulun tyyliin kotonasi.

7. http://www.homebunch.com/ - tämä on toinen sivusto, jossa voit tavata paljon pysyviä sisätiloja klassiseen ja uusklassiseen tyyliin. Lisäksi sisustuksessa on monia arvokkaita viestejä värimaailman teemalla.

8. http://www.mauriciokaram.com.br/ - suunnittelijan verkkosivujen portfolio, jolla on maailman nimi Maurizio Karama. Tässä töissä on tarpeen oppia kyky yhdistää kalliit sisätilat ja ylimääräiset lisävarusteet. Ottakaa esimerkiksi, kuinka tekijä käyttää maalauksia sisätiloissa.

9. http://thehappyhousie.com/ - itseopiskelijan Christa blogi. Täältä löytyy hyödyllisiä oppitunteja käsintehdyistä sisustuksis- ta ja asioiden oikeasta järjestämisestä ja siitä, miten voit muuttaa kotiasi ja saada siitä todellista iloa.

10. http://www.designsponge.com/ - Tällä sivustolla voit löytää paljon hyödyllisiä ideoita, olemme suosituin viestit hankkeesta ennen ja jälkeen, jossa voi selvästi nähdä, kuinka talon tai asunnon oikealla suunnittelulla.

Ja tietenkin, käy verkkosivuillamme - http://design-studio-ideas.ru/. Artikkelissa on hyödyllisiä ideoita suunnittelijoiden kokemuksista, tyyliopas auttaa sinua luomaan sisustuksen - Välimereltä minimaaliseen. Ja salkussa näet parhaamme.

Pidin tästä:

Navigointi tietueittain

TOP 10 sisustusarkkitehtuuria: 3 kommenttia

Erittäin hyvä valikoima sisustussuunnitelmia!

Cool sivustoja, pari lisätty kirjanmerkkeihin!

Sisustussuunnittelijoiden verkkosivusto

mikä tahansa monimutkaisuuden taso,

Teemme koko työkierron, alkaen

suunnittelu täytäntöönpanoon,

joten et vaivaudu

noin korjausprosessista, mutta vain

nauttia lopullisesta tuloksesta.

Otamme esineet mistä tahansa monimutkaisuudesta ja

footage - pienistä huoneistoista,

kauppakeskuksiin.

15 vuoden kokemus

ja ammattitaito, vahvistettu

Tilausmahdollisuus ei vain sisustussuunnittelussa vaan myös hankkeen monimutkainen suunnitteluosasto.

Henkilökohtainen, tekijän lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle mahdollistaa ainutlaatuisen sisustuksen luomisen.

Sisäosuuden pää "NanaDesign"

Tiimimme hoitaa kaiken konseptien kehittämisestä sen täysimittaiseen toteutukseen. Uskomme perinteisiin ja innovaatioihin. Kaikissa projekteissamme yhdistyvät kirkas taiteellinen kuva ja toiminnalliset ratkaisut. Päätehtävämme on näyttää arvojasi ja persoonallisuuttasi suunnittelun kautta.

 • Asuntojen sisustus 1 250 ruplasta / m 2. m
 • Mökkien sisustus 1 350 ruplasta neliömetriä kohden. m
 • Toimistojen sisustus 600 ruplasta / m 2. m
 • Säilytä sisätilat 900 ruplasta neliömetriä kohden. m
 • Ravintoloiden sisustus 1 200 hieroa / m2. m
 • Hankkeen uudistaminen 150 ruplasta neliömetriä kohden. m

Kiitos asunnossasi suunnitellusta työstä! Työ oli hyvä ja kätevä! Meillä oli teknisiä ja taloudellisia rajoitteita, ja Nana teki erinomaista työtä puitteissa. Korjaus meni huomaamatta! Huonekalut on valittu täydellisesti!

Nana ylitti kaikki odotuksemme 100%, se osoittautui täsmälleen mitä halusimme! Suosittelen sitä kaikille! Olemme erittäin tyytyväisiä: edullinen, yksilöllisesti oikea tapa työskennellä toimistojen sisätiloissa.

Paljon myönteisiä tunteita johtui yhteisestä yhteistyöstä NanaDesignin kanssa. Melko sattumalta olen nähnyt heidän työnsä Internetissä, ja sen jälkeen, kun soitin ja päätimme valita tämän yrityksen toiveistomme huoneen uudelleen suunnittelemiseksi, ei koskaan valitettavaa. Erittäin tyytyväinen operatiiviseen työhön ja valitsemalla huonekalujen valmistuksesta vastaava yritys ja tilojen rakentamisen toteuttamisesta vastaava yritys, yleensä kaikkien tekemien päätösten tehokkuus.

Sisustussuunnittelu: Top 50 englanninkielistä sivustoa

Internetistä voi tulla sisustussuunnittelijoiden (sekä ammattilaisten että amatöörien) inspiraation lähde, jos tiedät "kalapaikat"

Tässä "Wikipedia interiors" on ideoita kaikille. Resurssitietokannassa - yli miljoona kuvaa. Käyttäjät voivat luoda "ideoita kansioihin" ja tallentaa niihin mielellään valokuvia. Jos et löydä eniten "appetizing9raquo; keittiö on täällä, et löydä sitä missään.

Iso-Britannian kulttuuriperinnön kansallisen säätiön pölyisissä kansiin kuuluu ihana maailma. Suurimmat suunnitteluprojektit esitetään vierekkäisten vapaaehtoisten valokuvien vieressä, tekstiilien retusoinnin ja antiikin patonkien palauttamiseksi.

Salaperäinen ja erittäin kaunis sivusto käsitteellisiin sisätiloihin. Erityisesti kunnioitetaan täällä ideoita, kuten "15 kelluvaa portaikkoa sisätiloissa." Ehdotettujen vaihtoehtojen monitoiminnallisuuden korostaminen (esimerkiksi kirjahylly, joka muuttuu helposti nojatuoliin), lisää eksentrisyyttä.

Täältä saat selville naapurin talon kustannukset ja jos sitä myydään, voit etsiä sitä - vain suunnittelun inspiraation vuoksi. Huoneistojen ja huoneiden etsiminen, joissa voit majoittua yön, makuun, on vain miellyttävä lisäys. No ja "varpukset" käyttävät sitä vakoilemaan suunnittelua koskevia ideoita.

Älä yritä aloittaa saneerausta retrotyylisellä tavalla, ennen kuin katsot 1900-luvun outoja kiinteistöjä. Siellä edes Hampshiren satama pihdeissä, suoraan 60-luvulta, on edustettuna. Hinnat vaihtelevat kohtuuhintaan aina fantastiseen.

Jokainen pieni kompromissi, kuten ruma ovenkahva tai räystäskärki, voi tuoda perfektionisti kahvalle - aivan yhteen. Sivusto - ideoiden lähde ajattelevalle elämälle, jota New Jerseyn taiteilijan ohjaama Jaime Derrinker auttaa sinua tekemään viimeiset kosketukset. Viimeaikaisista viroista - valikoimasta mielenkiintoisimpia viinitelineitä ja sateenvarjo - ja kaikki taideteosten partaalla.

Lisätä sisätilojen maali! Hengentuote brittiläinen sisustussuunnittelija Will Taylor, "nuori mies, joka on pakkomielle sävyjä", tämä sivusto - hotline todellinen paletti kauden paljon ideoita ja vinkkejä koristeluun.

Täältä löydät valmiita ideoita jokaiseen makuun: onko kyseessä maalaistyylinen keittiö, julma parvi tai Art Deco-olohuone. Kaikki on hyvin kaunis ja tyylikäs. On myös "tuhoisia" viestejä, joissa kirjoittajat julkaisevat erityisen mauttomien sisätilojen valokuvia.

Katsaus parhaisiin tarjouksiin, kauppoihin ja kotisivuille tarkoitettuihin sivustoihin Ideal Home -lehden toimittajasta Alice Humphriesiltä. Hän tietää jotain tyylikkäistä ostoksista. Katsomme täältä ennen jokaista kaupunkiliikennettä.

Retki historiaan kiiltävien aikakauslehtien läpi. Tämä dokumenttiarkisto osoittaa selvästi, miten makut muuttuivat ja voivat innostaa sinua luomaan boudoirta kuusikymmentäluvulla tai 1800-luvun antiikkisessa salissa. Ja myös se voi toimia historiallisena varoituksena: osoittautuu, että kaikkien parhaiden New Yorkin huoneistojen 1970-luvun loppupuolella oli ruskean harmaita ruudullinen päällisiä.

Tällä blogilla voit tutustua brittiläisen aristokratian ja bohemien kodeihin. Erityisen tyytyväisiä meihin olivat taiteilijan David Gentleman ja neljän hengen Camdenin Sir Johnathan Millerin talon sisätilat Pohjois-Lontoossa.

Hauska blogi, joka osoittaa, miten kalusteet Ikeasta muuttuvat joksikin luovuudelta: tavalliselle kirjahyllylle - kissahakkaan; keittiön ääni - soapboxissa. Jokainen versio sisältää ohjeita ja innoittavia valokuvia "ennen" ja "jälkeen".

Sisustussuunnittelu guru Emma Fexeus, kotimainen Tukholman legendaarinen bloggaaja, valokuvia valokuvauksen jälkeen, upottaa design-talojen hillittyyn, toimivaan sisustukseen, jossa on maalaismainen piirre. Todellinen aarrekarva nykyaikaisen skandinaavisen tyylin ihailijoille.

Kuvia talosta, jonka ovat muuttaneet maailman johtavat arkkitehdit ja "interior9raquo; suunnittelijat. Sen tähtien joukosta, joiden taustalla on "pilkottu" blogin kirjoittajat - Philip Ho, perustaja Studio 8 Design ja kanadalainen suunnittelija Mar Silver. Rajoitetut tekstit ja moitteeton sisustus.

Amanda Wright, kuvittaja ja yhdessä keramiikan päällikön valokuvakehys, tämä blogi on niin innostava tekemään sisustus. Täällä voit oppia modernisoimaan saviastioita tai rakentamaan sohvapöydän, jolla on vanhempien levyjen kalanruoto.

Päivittäin päivitettävä blogi omistettu kotiin asioita, kuten sisätilat. Nelikymmenvuotisesta asukas Jerseyn Samantha Stensbridzh revels iloa rennosti roikkuu kuvakehys, ja osaa käyttää sisustuksessa pölyisissä filmikameralla.

Online päiväkirja kolmekymmentä amerikkalaisten, leivonnaiset ja ompelija, julkaisee käsin Maid etsii ja vuosikerta palkinnot, mutta myös asettaa hänen suosikki sisätilat muista blogeista.

Koko sen päivän innoittanut sisustusarkkitehti Rohini Wahissa. Välissä Kuvien julkaiseminen herkullisia tuoksukynttilöitä vohveli huopia aamulla sumu väri, suunnittelija kerää ylellisin sisustus, jossa on suuri näyttö. Hänen kierros tyypillisessä talossa fifties, joka kuvattiin "Revolutionary Road" - Eurooppalaisia ​​mannaa vuosisadan puoliväliin modernistien.

Blogi jälleenrakennusta ja sisustus, jossa ammattilaiset Klaus ja Heidi kronikka korjata hänen nelikerroksisen Georgian kotiin.

Tarkkaile tekstiilien seikkailuja opiskelija Polly Rowan, kun hän ei tee upeita tulosteita peruna sinetti, ja maalit akvarelleja ja grafiikkaa, sitten kokeilla käsi huovutus, kudonta ja kirjonta.

Blogi elämästä tyyliin "säästäväinen chic". Gillian tekee kotityöt jatkuvassa luovuutta. Hän neuloo, ompelu, leivontaan ja pelaa tyhmä. Yhdessä viestissä, se päivittää tavallinen valkoinen puuvilla tyyny. Toisessa hän kirjoo sateenkaari lasten peitto.

Päivitetään säännöllisesti, mutta söpö blogi perheen ja kodin sisustus Patricia McGinnis, nuori äiti Belfast. Hän kuvailee niiden ainutlaatuinen vuosikerta toteaa kuten Ercol sohva, harvinaisia ​​tulosteita ja maalauksia Trechikova suosikki puu-uunissa.

Stylisti ja kirjailija Länsi-Lontoossa Seniya Pell mielestä kaiken pitää olla käsintehtyjä, mieluiten - kotitekoinen. Blogissaan, se paljastaa tärkeä sisäpiirintietoa lisäämisestä huoneeseen identiteetin yksinkertaisia ​​asioita, kuten lasipurkkeihin.

Ompelija Orla Kiely ja Emma Bridgewater kerätään blogissaan mielenkiintoisin grafiikkaa ja piirustuksia, inspiroi kokoelmiksi verkossa ja säännöllinen ostosmatkat.

Hakijoiden otsikko "kaikkein ensimmäisen luokan moderni design hankkeita maailmassa", joista jokainen on käytettävissä erinomainen laatu. Aika rientää, kaogda katsella paraati luksusasuntoja, huviloita ja moitteettomasti tyylikäs aula arvostettu hotelli.

Sivusto on omistettu suosittu nyt luovaa kierrätystä. Pinterest näyttää kuinka puisia kuormalavoja tuoda tyylikäs huonekalut ja puiset laatikot kääntää kirjahyllyyn tai ruukkuihin.

Ihmisten yhteisö, jotka tietävät paljon suunnittelua. Jossa käyttäjät jakavat keskenään, mitä he innostuivat arkkitehtuurista sisätilat ja retro typografia ja mainonta.

Bulk galleria omistettu kangas tyyliin Twal de Jouy, josta tuli muotiin Ranskassa XVIII vuosisadalla. Ruyi tänään kokee elpyminen suosio sisustus ja vaatesuunnittelua. Sivusto sisältää upea käsinmaalattu teeastiasto, maljakko muotoinen kranaatti à la Banksy sininen Ruyi, ja - välipala - näyttelijä Ryan Gosling, kääritty kangas perinteisiä.

Värikäs, päivittäin päivitettävä blogi, sisustussuunnittelijat selvittävät rajoja luovuuden suunnittelussa. Tulokset näyttävät.

Smart blogi "Design äiti" Seattlesta Stephanie Brubaker. Noudattamalla sääntöjä "jossa käytännön - siellä on söpö", hän antaa paljon vinkkejä siitä, miten pitää talon, "brändi".

Päivittäinen annos luovan kierrätyksen, joskus ohjeet tutteja. Ideat törmännyt kuin naurettavan yksinkertainen (molemmat tölkit tehdä kynttilänjalka), tai vain naurettavaa (kääntämään pyörän telineeseen).

Holly Becker, amerikkalainen muotoilu bloggaaja, joka asuu Saksassa, tarjoaa näkymän yli 1000 "superfood" sisätilojen, kuten sivujen uusin kirjoja suunnitteluun, ja monet löytää muilta sivustoilta.

"Mikä omassa makuuhuoneessa?" - jännittävä kuva projekti asuntoja luovia ihmisiä. Vakoilusta, toteavat.

Lavastajan Jurgen Beneke hätäisesti luulee ensiluokkainen huonekalut yksinkertaisesta vanerin ja harja hopea maalilla.

Myyjä aitoja huonekaluja 50. Art Nouveau julkaistussa Tässä muutamia ehdotuksia eBayssa "onnellinen hinta."

Bloggaajat päällä kiinteistöjen seurasi lähinnä kuuluisuuksia ja niiden kiinteistökaupoista, sekä design innovaatiot - kuten Sveitsin "Army" kylpyhuone, kaikki osat, jotka pyörivät käytön aikana.

Twitterissä suunnittelija tulostaa ja taustakuvia Surrey, voi olla ensimmäinen tietää viimeisimmät kangasnäytteet, offset, ja prosessi korjaus kylpyhuoneessa Rachel.

Aarreaitta hyödyllisiä linkkejä: miten palauttaa vanhan kasvihuone, miten tehdä korjauksia makuuhuoneessa tyyliin Chebbi-chic, miten lisätä arvoa kotiinsa. Siellä on myös linkkejä uutisia. Esimerkiksi viime löytö: se kääntyy pois, määrä uudisrakentamisen Tanskassa on 80% korkeampi kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Blog ilman aiheetonta sentimentaalisuutta, mutta täynnä neuvoja lasten kasvatuksessa ja siivous. Hauskaa ja käytännön neuvoja vanhemmille, jotka ovat jatkuvasti loppumassa aika.

Yhtiö Cotswolds, on sitoutunut vuokraamaan lasista ja posliinista (pääasiassa häät), niiden tweets näyttää, miten valon sävy vuosikerta voi antaa sisätilojen upea tyylikäs. Siellä on myös julkaissut kuvia ostavat matkat - Soho Skotlantiin.

Se tarjoaa hyödyllistä tietoa nykyisestä ekologista suunnittelua ja suunnittelu pieniin tiloihin. Luonnehtia linkkejä artikkeleihin New Yorker, joka kasvaa vihanneksia paloportaat, ja miten ohjus siilo on muunnettu ylellisyyttä talon maanalainen.

Twitter vaikutusvaltainen lehden noin arkkitehtuurin ja muotoilun. On hyvä olla selvillä siitä, mitä tapahtuu maailmassa muotoilun - vaikka sinulla ei ole varaa siihen.

Onko sinulla ongelmia rakentamisen aikana? Kirjoita Twitteriin asiantuntijoita ja saada maksutonta neuvontaa rakentamisessa hengessä "tee se itse".

Hyödyllisiä vinkkejä ja heijastuksia muotoilusta entisöijä ja TV-juontaja Sian Astley. Aina hyvin erityinen Astley tarjoaa tuoreen näkökulman pohjoisella jalostus- etelässä herkkyys Kevin McCloud.

Twitter tarjoaa edullista kotiin vinkkejä (miten kevätsiivouksen omenaviinietikkaa), sisustus ideoita ja neuvoja lasten kasvatukseen.

Kauhutarinoista hengessä "rakas, se korjataan." Täällä nauttivat muista vioista: ostaa uusi sohva, joka oli liian iso etuoven tai tarinan siitä, kuinka rakennuksen ase misfired.

Nuo valitettavaa ostaa. Nojatuoli pussin muodossa uuniperunaa, epätavallinen tapetti, tyyny kuva Barry Manilow. Kaatopaikka katastrofaalinen virheitä sisustus.

Hyvää viserrys. "Asiantuntija väri" heijastuu muotiväreissä kauden ( "Rakastan keltainen!"), Mutta varoittaa, että "sisätilojen sävy-sävyyn - jo mauvais ton." Kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos Alan Partridge työskennellyt sisätilat lehden.

Pintester tarkastuksia käytännössä "yksinkertainen" kotiin vinkkejä ja ohjeita - kaikki vaihtelevalla epäonnistumisen. Varoitus: Joskus kirjoittaja käyttää kirosanoja.

Luovempi lähestymistapa epäonnistumisen - ja uusi todiste että kaikki vastaanottavaisia ​​parannusta.