Sisustus Lasten juhlien käsillään

Sisustus Lasten juhlien käsillään

Mistään äiti ei ole kauan odotettu loma, syntymäpäivä kuin hänen vauvansa. Pääsääntöisesti äidit ovat valmiita laittamaan maksimi henkistä ja fyysistä voimaa järjestämiseen festivaaleille. Ja jopa huolimatta pysyvä väsymys ja unen puute, viettää paljon aikaa etsimässä ideoita koristeluun lasten loma.

Tietenkin jokainen äiti toiminta perustuu käytettävissä olevan ajan ja laajuuden hänen luovuuteen. Mutta usein yleisin variantti, jossa äidit pysyä haku - ovat vakiona koristelu Shop "kaikki loma." He ovat niitä, että lasten tavarataloissa ja supermarketeissa jossa myydään kaiken juhla tarvikkeita, kuten kirjava köynnökset, helmiä, naamarit, lippikset, kiiltävä astiat jne Tietysti, tämä vaihtoehto on monipuolinen ja erittäin mukava, erityisesti rajoitetun ajan. Vain hyvin stereotyyppisiä ja usein mauton, tämä näyttää kaikkein shoplifting hopealanka. Sisustus Lasten juhlien niin se valmiita tarvikkeet on vaikea tehdä erityinen ja ikimuistoinen. Omasta kokemuksestani sanoisin, että ensimmäisenä päivänä poikansa syntymää oli koristeltu vain. Ja ehkä enemmän En halua tätä.

Katsotaan, onko mahdollista, että alkuperäinen tapa sisustaa lasten puolue käsillään välttäen tallentaa tarvikkeita? Mistä aloittaa? Tietenkin ajatus loma. Valitse se ei ole vaikeaa. Jos lapsi on vielä pieni ja voi sanoa tarpeeksi vain katsella häntä, hänen makuun peleissä, suosikki luokat, leluja. Puhuminen lapsi voi kertoa, että hän haluaa. Esimerkiksi poika ystäväni, joka teloitettiin 3 vuotta, hyväili junan ja halusi syntymäpäivä tuntea kuin kuljettajan sähköinen! (Tietenkin, kun äiti johdattelevia kysymyksiä, koska vauva on vielä ole aavistustakaan siitä aiheen ja tyyli).

Mutta kun idea on valittu, on aika olla luova.

huoneen sisustus lasten loma

Aloitetaan asunnosta. Tai huoneen. Se riippuu siitä, mitä mittakaavassa juhla päätämme. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - se on varmasti ilmapallot. Kirjava, kiiltävä ja matta, ne leijuvat lähelle kattoa, paalut miehittää joka kolkkaan, kaikkialla jalkoihin, ja joskus räjähtää. Ehkä pallot - tämä on vain sama muuttumaton ominaisuus vapaapäiviä, kuten kakku ja kynttilät. Riistää lapsen hauska ajaa ja räjähtää niitä anteeksiantamatonta. Joten anna pallot ovat, mutta ne täytyy poimia konseptin vapaapäivä. Toisin sanoen, valitse pallot värin ja muodon, vastaamaan suunniteltua teema loma.

Mutta omaperäisempi ja vähintään juhlava lisävaruste, joka täydellisesti korvata tai täydentää ilmapallot. . Tämän niin kutsutun POM-POM POM-poms tai paperia. Ne ovat melko helppo tehdä omin käsin. Kudokseen tai kreppipaperi niitä löytyy toimistotarvikeliikkeestä tai luettelo taiteilijoille. Toisin ilmapalloja, pom-poms koskaan puhjeta pään yli ja suoraan sanottuna se näyttää paljon enemmän tyylikäs kuin ilmapallot.

Lisäksi tupsuja, samasta paperia voidaan tehdä suureksi kukkia ja seppeleitä.

Kun koristelu tilaa lasten loma erityistä huomiota tulisi kiinnittää seppeleitä. Mutta ei niitä, joita myydään kaupoissa, ja missä lisäksi tulostus värikäs, vähän hyvää. Garland paperia lippuja, kuplat, nauhat, hahmoja eläinten tai riekaleiksi kangasta tehty omin käsin, näyttää erittäin söpö. Tärkeintä on löytää sopivaa materiaalia, ostaa liimaa, ja löytää jäteastioita kela köyden liiketoimintaa. On seppele pitäisi ehdottomasti tehdä applikointikuvio nimen kanssa syyllinen juhla.

Toinen versio koristelu huone - hehkulampun verhot paperilla piireissä. Sopivat koristeluun ovi ja ikkuna-aukkojen, samoin kuin vyöhykkeet erottaminen huoneessa (esimerkiksi pelejä ruokailutila).

1

Äiti yleensä ostaa ilmapallo, jonka numero ilmaisee, kuinka monta vuotta suoritettavan syntymäpäivä. Vaihtoehto pallo, joka on yleensä hyvin pitkä ja vie paljon tilaa, toimii lukuja tehty omin käsin. Ne voidaan leikata pois paperista, kankaasta tai tapetti. Voit pyytää miehensä näkivät ne tiheä vanerit. Sitten maalata värit, kiinni pyöreä kiviä, simpukankuoria, koristele helmiä, paljetteja. Kuva voidaan liimata pahvi, ja kiinnitä napit seinälle. Ja on mahdollista keskeyttää kattokruunu tai verhot. Inspiroiva ajatus suuri määrä käsillään tässä artikkelissa.

Ainutlaatuinen teemalla sisätilojen huone voidaan luoda kalaverkko. Vetämällä sitä katosta, voit jakaa sen erilaisia ​​leluja, muovi pallot tai ilmapalloja. Saamme hyvin epätavallinen katon!

Koriste loma pöytä käsillään

Joten huone on valmis, nyt koristavat pöytään. Täällä on tilaa mielikuvitus on rajaton. Pääsääntöisesti nuoret lapset eivät pidä istua pöydässä ja on yhteinen aikuisten ruokaa tavallisesta aikuisen ruokia. Se on niin tylsää! No, ei. Kun meillä on lasten puolue, anna juhlaa on nautittavaa ja herkullisia ja epätavallinen ruokia. Torttuja, alkupaloja ja cupcakes ja kakkuja voi koristaa vartaat hauska tageja. Tunnisteisiin kirjoittaa hauskoja tai toiveita painettu kasvot sarjakuvahahmoja. Salaatit (jos olemme terveellinen ruokavalio) voi jättää milloin levy ja kupin alla jäätelöä sekä lusikan käyttöä puutikkuja. Tikkuja voi kirjoittaa nimi tai lautasen. Jos äiti on siis erittäin huolissaan terveellisen ruokavalion syntymäpäivä poika ja hänen vieraidensa parempi idea kuin ottaa pelkkä muna ja koristella niitä tapaan pääsiäisen, ei keksiä.

Mutta ruoka ei tarvitse seistä pöydällä! Munkkeja, sämpylöitä, ja kuivaus voidaan ripustaa lankojen vierustat tai hyllyille, ikään joukossa lelut on talo-majaan kohtelee voi olla piilossa siellä.

Koristelu lomien omin käsin seisoo suureksi hyödyksi kaikenlaisia ​​läpinäkyvä säiliöissä: tölkit, pullot, karahvit, säilytysastiat jne

Vain seisoo siellä kaataa värillinen kohtelee - hyytelö pavut, hyytelö, vaahtokarkkeja, evästeet, pähkinät ja värikäs pöytä on valmis! Kaikki sisältö mieleen, ja se on hyvin mielenkiintoista ote jar. Kauneus purkkiin pitäisi sitoa värillinen nauha tai tehdä tarroja värillistä paperia (post-it Velcro puku).

No, ihan tyytyväinen, jos niin loma teema valitaan esimerkiksi teema "Autot", ja taulukko on koko tykistö suurten rekkojen, täynnä makeisia. Tytöille, variantti kauhat, koreja tai valmentajien prinsessoja. Yleensä tavoitteemme - esittää standardin epätavallista kohtelee.

Juomia ei välttämättä päde kupit. Paljon mielenkiintoisempaa sisustaa perinteisen tuttipullot mehua. Poista tarra, suihkussa hänen kiehuvalla vedellä, se ei ole vaikeaa. Liitä pullo väri tarra ja allekirjoittaa lapsen nimi. Älä unohda lisätä kaunis kirkas olki.

Ruokailuvälineet tarvittaessa voit liimata haltijoille Värilliset kartongit.

Tärkeintä, että kaikki käsitöitä, kaikki koristeet ja virvokkeita suunniteltiin samalla tyylillä ja värimaailma. Esimerkiksi jos meriteema valitsemme sininen ja valkoinen paletti kirkkaan punainen aksentti, ripustetaan kattoon verkon kohtelee valita evästeet muodossa kalaa tai leipoa omat muodossa Meritähti.

No, nyt harkita koristeet vieraille ja kaikkein Funny syntymäpäivä pahvi hylsyt osuvampia ovat jo kasvaneet lapset ja aikuiset, kuten malyshnya 3 vuotias ei kovin sovittu käyttää niitä. Ja se on hyvä idea olisi ommella tai sitoa nauhat kaunis - hikinauhat tyttöjä. Tai ostaa hikinauhat ja koristele ne paperi kukka tai perhonen tehty omin käsin.

Asiakkaat voivat keksiä syntymäpäivä rekisteröity rannerenkaat käsivarteen. Nuori jäsenet voidaan leikata pois huovasta ja tie liittimien hänen takki. Nuori nainen sitoa tai ommella mini-hattuja, joka voidaan helposti kiinnittää lapsen barrette.

Sankari päivä kannattaa ehdottomasti poimia ainutlaatuista wc. Voit ommella omiin käsiinsä vauvan nimen takana puseron tai korkki. Tai applikointikangas ja ommella. On toinenkin mielenkiintoinen tapa sisustaa vaatteita - käyttäen lämpösidosteisten Parveilevat paperia (tai sametti, koska se on yleisesti kutsutaan).

Valmisteltaessa lomalla, älä unohda tärkeintä - mitä vanhempi lapsi, sitä enemmän hän pystyy arvioimaan työtänne! Siksi parempi kuin voit miellyttää vauva - on koristella loma omin käsin. Anna sen kestää hieman kauemmin, mutta tulos oikeuttaa tehtyjä ponnisteluja. Tärkeintä ei ole unohtaa idea ja käyttää mielikuvitusta niin paljon kuin mahdollista!

Marie Tretjakovin

Hei kaikille. Olen toisena vuosipäivänä poikansa lapset tekivät olkea kuvilla klovneja.

Miten näette ryhmäni VKontakte http://m.vk.com/idei_prazdnika

Kiitos, hyvää yksityiskohtainen artikkeli, kokeile ajatus pom-poms ja useita (meille vuodessa), valokuvan raportin myöhemmin makasi blogissaan, jos kiinnostaa

Very nice. Lukiossa, menin ohjaajat tietenkin oli koristelu. Tausta juliste helpompi tehdä normaalin sieni pesuun ruokia ja koristella "suihkutetaan" kampa kampa ja hammasharja.

Cool tahansa lapsi)) Ja teimme samanlaisen naamiaiset viimeisenä päivänä poikansa syntymän lasten loma studio "Polly tuli kuvioihin" määräsi animaattorit. Se osoittautui hyvin viileä. Yleensä on syytä ajatella useammin tällaista lasten lomien do)))

60 ideoita lapsen syntymästä

Jos päätät juhlimaan loman kotona, koriste syntymän päivänä tärkeä rooli. Kun kaikki vieraat, melkein menee taloon, kokea maagisen tunnelman, jonka voit luoda omia käsiä. Vieraat ja syntymäpäivä poika heti, että tänään syntymäpäivä - ihana, onnellinen loma, jossa jokainen löytää paljon mielenkiintoisia asioita. Sinut melko helppo tehdä tilaa epätavallinen loma erikoiskoristuksella. Se tarjoaa erilaisia ​​koruja, joiden avulla voi muuttaa huoneen ja luoda loma sisustus millään tyylillä. Voit vapaasti ottaa lasten loma koristeluun lapsesi - lapset ovat mielellään auttaa sinua valita tilat koristeluun huone, pöytä, luoda sisustus loma omin käsin, ostaa kakun, ilmapalloja, seppeleitä.

Juhlakoristeet syntymäpäivä - tärkeä osa loma lapsesi. Kerromme teille ideoita ja auttaa sinua valitsemaan vaihtoehtoja sisustamiseen.

Suosituin ja välttämätön varuste syntymäpäivä - ilmapalloja. Lateksi tai folio, tai ilman heliumia, valoisa, kuvia kaikki värit - valinta on sinun!

Lapsen syntymäpäivä - tilaisuus sisustaa huoneen seppeleitä niiden koko. Lasten syntymäpäivä koriste voidaan tehdä tyyliin suosikki satu tai sarjakuva vauva, valitse haluttu väri kuviolla palloja.

Esimerkiksi sisustus ideoita ensimmäisenä päivänä syntymän tyttöjen kuuluisi koristelu pallot herkin sävyt, syntymäpäivä poika merirosvo tyyli täydentää sisustus sinisen ja mustat pallot, ja puolue Fixiki riittää varastossa tuotteita muotokuvia päähenkilöt.

Voit koristella huoneen, kiinnittää seinään kattoon pallot, järjestää niitä kukkapenkkiin tai pilvinen taivas, ne ovat täydellinen koristamaan lasten pöytä, ja lisäksi koriste-elementtejä, niitä voidaan käyttää lisävarusteina kilpailuihin ja sarjakuvan tehtäviä. Sisustaa lapsen syntymästä palloja tulee olemaan erittäin vaikeaa, koska valinta on valtava, sinun tarvitsee vain päättää väri, koko ja koostumus.

Lasten syntymäpäivä koriste voidaan täydentää alkuperäisen suunnittelun, jota kutsutaan "ilmapallo-yllätys."

Tämä on iso pallo jopa puolentoista metrin, katosta, jossa on:

 • karkkia;
 • konfetti;
 • serpentiinit;
 • ruusun terälehtiä;
 • pieniä palloja;
 • pienet lelut;
 • taika ennusteita;
 • lottokuponkeja;
 • ja kaikki, kertoo mielikuvitus.

Kulho voi tehdä sen itse tai ostaa asiantuntijoiden koristamaan lasten loma. Tämä muotoilu rikkoo lopussa puolueen ja suihkussa vieraat valmis yllätyksiä. Pop ilmapallo voi olla oma itsensä terävällä keppiä tai aseta sulake paristoilla. Huolimatta ilmeisen monimutkaisia, tämä ihme on täysin mahdollista tehdä omin käsin, tutkittuaan video mestarikurssi.

Jos lomalla on hyvin pieniä lapsia, muista, että niitä ei pidä säikähtää kova pamaus, kun popping yllätys maailmassa. Ehkä heidän pitäisi olla ajoissa vetäytyä huoneeseen, jossa kaikki tapahtuu.

Mielenkiintoinen sisustus saat, kun sisustaa huoneen muotoja ilmapalloja. Voit ostaa valmiina mestariteoksia, tai soittamalla luova kekseliäisyyttä, tehdä puhdistumaan pallot.

Nämä ovat isoja vaatekappaleita voit suunnitella loma:

Ottaen muotivirtaukset lasten syntymäpäivä koristeet, voit koristella seinään kukka niitty kukkia, vaihda kattoon pilvet dotting huoneen olet söpö sarjakuvahahmoja ja lapsia.

Sävellyksiä katto, suuri koko kimppuja juhla koristeluun edellyttää täyttämällä ilmapallot heliumilla, jotta sisustus oli päällä, kirjaimellisesti. Sisustaa huonetta tavanomaiset pallot voit käyttää teippiä, niiden turvaamiseksi halutussa muodossa.

Juhlakoristeet syntymäpäivä voi koristella kävely luvut folioilmapalloihin. Tämän keksinnön lomasi on aidon tuntuista satuhahmot. Luvut ovat täynnä heliumia ja kiinnitetty pieni kuorma.

Näillä pallot voit ottaa kuvan Mikki Hiiri, Pieni merenneito, Batman, Tuhkimo, ja muut hahmo lapsuuden unelmansa lapsesi.

Paperin koristelu syntymäpäivä muotivirtaukset sanelema käyttää tällaisia ​​koriste, kuten:

Pallot harmonikkaa - suurempi uurrettu paperi tuotteita, jotka hajoavat helposti ja muunnetaan kulhoon taittuu pinnalla. Useat pallot pystyvät suorittamaan roolia tärkein koristeluun syntymäpäivä.

Tällaisissa pallot joskus sijoitetaan LED että varovasti valaisee niitä sisältäpäin. Pallot-solu kuin haitari, mutta niiden pinta muodostuu useista soluista, jotka muistuttavat mehiläisiä.

Vuodesta ohuin paperi-tehty pallot tupsuja muistuttava suuri pioni kukka - samalla sumea runteleman terälehtiä.

Paperi harjat koristella reunan juhlapöydän, tuolit, verhot reuna tai luoda koko koostumus, koristelu harjat puiden oksat.

Paperi koristeet täydellisesti tukemaan tyyli ja värit vapaapäiviä.

Seppeleitä - se on hyvä tapa luoda sisustus lasten syntymäpäiväjuhlia omin käsin. Nämä tuotteet voidaan valmistaa melkein mitä tahansa: langasta ja lanka, kangas, on värillistä paperia ja kartonkia, niiden pieniä leluja kukkia, vaan yksinkertaisesti siksi kaiken kysyy mielikuvitus.

Paperi köynnökset leikataan muodossa liput, sydämiä, tähtiä, kukkia, eläinten siluetteja. Mielenkiintoinen muotoilu aaltopaperia: leikata osia muodossa faneja, jouset ja kukkia. Tekstiili seppeleitä olisi hieno leikata toivottuja kudos: ne muuttuvat harjalla, nauhoja, rusetteja, ja täyteainetta pakattu kierroksella laastaria ommellaan yhteen aivan osoittautua rätti lumipalloja.

Lanka sopii täydellisesti luoda monivärinen pörröinen tupsuja. Se näyttää hyvältä seppeleitä paperin ja kankaan nauhat, jotka koristavat kattoon tai seinään. Ne pystyvät täysin muuttaa huoneen ja muuttaa väriä.

Ihanan sovi juhla koristeet Garland origami. Koska jousitus sopii useimpien tavallisten ripustin, johon voit liittää köyden lintuja tai kukkia.

Lisäksi kotitekoisia tuotteita, voit koristella huoneen seppeleitä onnittelu iskulauseita. syntymäpäivä sisustus voi hyvinkin yhdistää käsintehtyjä koristeita ja myymäläsomistuksen.

Hyvä idea koristamaan seinää ns "seinä sanomalehti" - Whatman, jossa asiakkaat voivat piirtää ja kirjoittaa syntymäpäivä haluaa ja onnittelut. Voit hakea tätä suurta pala tapetti.

Seinä voidaan koristeltu Renja mielenkiintoisimmista hetkistä vauvasi elämää.

Kiinnittää huomiota suunnitteluun ja pöytä. Tuolit voivat pukeutua hameet valmistettu kangas, koristella nauhoilla sidottu keula, ja ommella pöytäliinoja rehevän röyhelöt.

Käytä sisustaa huoneen numeron - vuosien määrä syyllinen juhla. Se voidaan liittää korokkeella, ja tehdä hyvin luku:

On käynyt ilmi alkuperäisen kuvan tai iso kortti.

Custom Garland ulos karkkia koukussa lanka zefirok tai vaahtokarkkia.

Erinomainen istuvuus sisustus lapsen syntymästä paperilla levysoittimet, järjestää esimerkiksi, on juhlapöydän.

Ympäri huonetta voidaan laajentaa perinteisen ilmapalloja pakattu läpinäkyvään paperi- tai huntu ja sidottu nauhat molemmin puolin - käynnistyy kirkas fake karamelli.

Tee osapuoli voi olla kirkkaampi ja hauskempaa, joka tarjoaa suosittu loma ominaisuuksia. Prinsessan oli vuoden vanha?

Anna vieraille koristelu muodossa pientä kruunua, jotka on asennettu päähän nastat.

Jotta juhlaa poikansa tyyliin gangsterit? On väärennetty viikset on kiinni, musta mini-hatut, kiinnitetty leukansa kuminauha ja paperin rusetit. Tai ehkä lapsen syntymäpäivä tuli hiiri, puput ja pennut? Älä unohda koristella vieraille korvat muodossa kauluksia.

Voit luoda karnevaali tunnelma, loma tähän tyyliin tarpeeksi antaa jokaiselle erilaisia ​​naamioita. Kuvia lapsen syntymäpäivä on kaikkein alkuperäisen ja hauska.

Päivänä lapsen syntymä on erittäin sopiva olla sellainen Toimitukset:

Kun valmistelu festivaalin ei ollut aikaa, ja ne on sisustettu syntymäpäivä ei ole enää mahdollista, tuki tulee valmiiksi eriteemaisella.

Tärkein etu tämän tuotteen - on että ostat valmiin ratkaisun loma, voit varmistaa, että se pysyy vain pito ja hyvällä tuulella. Sarjat on järjestetty värimaailman ja keppiä tiettyyn loma skenaario.

Hintaluokassa on riittävän suuri, riippuen sisällön määrää. Useimmiten standardi setti sisältää:

 • korkit, kruunut, hatut;
 • venyttää jälkiä seinään merkintä;
 • seppeleitä;
 • ilmapallot;
 • pelit;
 • koristeet ruokaa (valintaruudut alkupaloja, hameet leivoksia, tyylikäs putket juomat);
 • etiketit juoman.

Mikä on syntymäpäivä lapsi voi tehdä ilman loma kohtelee! Helpoin tapa, helpompaa ja turvallisempaa antaa pöytään paperi- ja muovi astiat, koska se ei ole rikki eikä vahingoita ketään, jos lapset saavat jopa pahaa ja tehdä vähän juhlallinen sekasortoa.

Tässä tapauksessa on särkymätön ruokia esitetään kaupoissa valtava valikoima ja voit ostaa lautaset ja lasit lapsen suosikki värejä ja featuring suosituin elokuva hahmot ja sarjakuva keskittyen. Toinen plus: sinun ei tarvitse käsitellä astian-, olkaa iso roskapussi.

Koristelu juhlapöydän ovat:

 • kupit ja levyt;
 • haarukat, lusikat, veitset, muovi;
 • kirkas pöytäliina;
 • lautasliinat;
 • Stand kakkuja, alkupaloja, voileipiä;
 • muovia maljakoita kukkia;
 • Cocktail putket juomat;
 • kynttilöitä kakku.

On järkevää käyttää kertaluontoisia pöytäliina valoisa ja värikäs kuva, koska tämä sisustus piilottaa tahroja, jotka näkyvät vuotanut juomista. Ei vain lapsi voi istua pitkään aterian, joten loma pöydän sopii pieni annosteltua ruokia, kuten:

 • pikkupurtavaa;
 • voileivät;
 • torttuja;
 • kakut;
 • karkkia;
 • mini pizzat;
 • liha ja kasvis kebab;
 • lihaa ja vihanneksia viipaloituna varten salaattibaari;
 • viipaloidut hedelmät;

Jos kuitenkin oletetaan kokoontumiset pöydässä, on hyödyllistä järjestää kortteja nimet vieraita edessä jokaisen istuimen. Voit liittää ruokailuvälineet nauha, joka kirjoitetaan vieraan nimi.

Syntymäpäivä on vieläkin mielenkiintoisempi, jos lapset saavat käydä Syntymäpäiväjuhlat pieniä lahjoja. Voit laittaa laatikoihin makeaksi yllätyksiä suklaata, miniatyyri kakkujen tai antaa jokainen vieras pieni pehmolelu.

Voit antaa tytöt kauniit hiukset leikkeen, ja pojat - taskulamput. Jos lapsesi osaa jo puuhastelun käsitöitä käsillään, hän voi keksiä ja valmistella lahjasta apua tai omasta. Hyvä idea antaa vieraille elementit huoneen koristeet, kuten ilmapallot. Tämä voidaan tehdä lopussa loman, on jakaus vieraille. Pieni matkamuisto välttämättä ulotu kaikille osallistujille lasten syntymäpäivä loma tunne. Voit lähettää valokuvia lasten loma kaikille, jotka oli sinun juhlissa, koska se on helppo tehdä, ja vaikutelmia ollenkaan säilyvät parhaiten.

Yhteinen valmistelua ja toteuttamista festivaalin voi olla hyvä perheen perinnettä. Let kattaa kaikki sukulaiset - itse asiassa yhteinen työ nostaa. Sisältävät mielikuvitusta, tuo hyvän mielen, mukana lapset itse - sankareita tilaisuudessa ja olet varmasti onnistua!

Syntymäpäivä lapsi: 100 valitaan ideoita unohtumaton loma

Harmoninen väriyhdistelmä suunnittelussa lastenhuoneeseen syntymäpäivä

Vanhemmat vuosittain ihmettelevät, miten sisustaa tilaa lapsen syntymäpäivä, kakku leipoa, mikä tyyli valita, etsiä ja jakaa ystävien kanssa. Loppujen lopuksi tämä loma tapahtuu vain kerran vuodessa, ja lapsi odottamassa häntä pelokkaasti. Päätimme helpotetaan äitien ja isien ja keränneet alkuperäisiä vaihtoehtoja koristamaan kodin ja pöydän pallot ja muut sisustus. Joten, aloitamme?

Ihastuttava seppeleitä värillisiä pisteitä, koukussa lanka

Ennen kuin ostat tarvittavat koristeet syntymäpäivä, tutustu vinkkejä loma:

 • Tutkitaan kuvia kakkuja ja juhlava sisustus Internetissä.
 • Kaikki koristeet huoneen ja pöytä on oltava turvallisia.
 • Pick vaalea sisustus.

Kukka runsaasti sisätilojen tilaa synttäreille

Vihje! Koruja pitäisi olla kevyt, helposti purkaa ja taitettu, vie vain vähän tilaa. Näin voit pitää ne kotona ja nauttia sisustus tulevina vuosina.

Garland paperia lippuja voidaan koristeltu tavarat huoneesta

 • On suositeltavaa järjestää huoneen ilman lisämaksua. On täysin mahdollista, koska voit leipoa kakun itse, ja kaikki mitä tarvitset on jokaisessa talossa koristella syntymäpäivä.

Fabulous sisustus lastenhuone tyyliin "Alice in Wonderland"

Kesällä Hawaiian motiivi suunnittelussa

Voit keksiä temaattisen koristelu talon, ja tilaa lasten synttäreille tyyliin tutkijat. Lasten tutkimusohjelmat ovat yhä suositumpia. Todisteita tästä - useita kuvia tästä aiheesta Internetissä.

Tiedeaineita lasten syntymäpäivä tänään suosiotaan

Mielenkiintoisia sisustus nuorille kemisti

Voit ostaa seinien jaksollisen ja kaavioita fyysisen lakeja. Vuorottelevat ne pallot, virvokkeita pöydällä välillä polttimo täynnä värillinen neste (sopivia tavanomaisia ​​hedelmämehua), ripustaa pieni lauta, jolle liitu kirjoittaa onnittelut.

Tähtitieteellinen teemoja loma sisustus

Pienokaiset aivan kuin merihenkisesti

Suosittelemme koristella lastenhuoneeseen syntymäpäivä sisustus, tehty omin käsin. Esimerkiksi, voit käyttää kangasta tai paperia köynnöksiä ja liput.

Omatekoinen tekstiili seppeleitä nimetty syyllisiä juhlia

Tällaiset koristeet voi ostaa erikoisliikettä, mutta sinun tulee olla mielenkiintoista tehdä omiin käsiinsä! Tarjoamme sinulle seuraavaa algoritmia:

 1. pahville piirtämään malli-varojen muodossa perhosia, lintuja, aurinko, kukka, tai mikä tahansa muu muoto;
 2. huolellisesti leikattu työkappaleen
 3. liittää sen värillinen paperi- tai leikkaus tapetti, ympyrä ja leikkaus;
 4. valmistetaan haluttu määrä lukuja ja korjata ne paksu lanka, pitäen etäisyys 10-15 cm.

Luo vauva valoisa, värikäs loma

Ajatus! Äskettäin pystysuora köynnöksiä tullut niin suosittu kuin vaaka, joten on syytä yhdistää molempia sisustus.

Pystysuora kotitekoinen seppeleitä värilliselle paperille herkkä sävyt

Vihje! Kuten seinä sisustus käyttää sanoja "Hyvää syntymäpäivää!", Leikattu sarjakuvalehti. Täydennä hänen pallot. Voit myös ostaa vasara Thor, keinotekoinen kynnet Wolverinen tai Batmanin peittää.

Kakku pöydällä syntymäpäivä lapsi voi helposti leipoa itse. Tietenkin voit ostaa todellinen työ makeisten taiteen muodossa luku Hulk tai Black Widow, mutta jos et halua pidä siitä, siellä on paljon enemmän vaihtoehtoja. Esimerkiksi leipoa pyöreä tai suorakulmainen kakku ja koristele se värillinen lasite ominaisella kuviot (www sopii Hämähäkkimies, BAT - Batman, valkoinen tähti sinisellä pohjalla - Kapteeni Amerikka).

Luominen kakku lapsen syntymäpäivä, korostetaan hänen suosikki merkki

Lasten synttäreille teema Batman ilahduttaa pikku supersankari

Vihje! Viime vuosina se on yhä muodissa siirtoa valokuvia kakkuja. Miksi ei ostaa pikku amatööri supersankareita, kuten herkku, koristeltu kuvilla suosikki merkkiä?

Luoda alkuperäisen koriste loma pöydän, tulostaa värillisiä kuvia teema supersankareita ja liitä on kiinni

Hyvä idea rekisteröintiin syntymän pojan tyyliin supersankareita

Party tyyliin kuuluisan sankareita kirjojen JK Rowling ovat suosittuja jopa kesken vanhempi sukupolvi - mitä voimme sanoa lapsille! Järjestää lasten loma kotona kirkas la Tylypahkan, sinun täytyy valmistautua hyvin.

Synttäreille tyyliin Harry Potter tarvitse olla pöllö

Animaattorit lapsille ja kutsu

Vihje! Erinomainen idea loma tyyliin Harry Potter tulee olemaan kutsun ryhmään lasten viihdyttäjiä syntymäpäivä. Ne voivat näytellä opettajien Tylypahkassa, tai muita merkkejä, jotka vetoavat lapsellesi. Aktiivisuutta ja hilpeällä taataan kaikille mukana prosessissa!

Mitä tulee kutsuja, ne tulee muistuttaa kirjain, joka vastaanotti oppilaita koulussa taikuutta. Käytä tähän keinotekoisesti vuotiaiden paperi (kasteltu vahvaa teetä tai kahvia) ja muovailuvaha tulostaa logolla Tylypahkan.

Erikoispaperia ikääntymisen vaikutus tulee olemaan erinomainen perusta kutsun syntymäpäivä tyyliin Harry Potter

Voit ostaa erityisiä sauvat tai käytä materiaaleja käsillä - esimerkiksi leipätikut. Nurkassa laittaa luuta pelata huispauksen, seinä koristella Julisteet kuvaavat Harry, Ron ja Hermione. Ja älä unohda laittaa legendaarinen sankari juhlat pyöreät silmälasit!

Pikku sankareita legendaarisen bestseller Harry Potter

Syötävä wands synttäreille tyyliin Harry Potter

Ajatus! Et voi tehdä ilman kuuluisa punainen tiiliseinä. Käytävällä välillä katon ja turvallinen lattia kangas taustakuva tiili kuvio ja tehdä siitä pystysuuntaisen uran, jonka kautta asiakkaat saavat Tylypahkaan. Ohitettuaan seinät antavat kukin viitta ja hattu.

Mitä ruokaa, on toivottavaa sisällyttää valikossa ruokia mainittu kirjoja tai elokuvia. Se voi olla suklaa sammakot, kurpitsa evästeet, eclairs ja kuuluisa kakku melassia.

Ajatus! Suosittelemme, että koristaa nesteiden mehuja merkitty uhkaava nimillä - "Dragon Blood", "Snake eliksiiri", jne

Pipareita teemalla kuvia tyyliin Harry Potter

Koristele loma pöytä suklaa sammakoita. He voivat tehdä sen itse

Tietenkin, että jotkut sanoivat yksityiskohtia täytyy ostaa, mutta loppupäivän juhlia lapsen syntymän tyyliin Tylypahkan tehdä kotona!

Herkullinen hedelmä alkupaloja ilahduttaa lapsia

Monivärinen ilmapallot olivat ja ovat edelleen suosituimpia budjetti vaihtoehto ja rekisteröinti tilojen lasten osapuolille. Internetissä voit löytää monia kuvia monimutkaisten koostumusten pallot sekä yksinkertainen ja ytimekäs sisustus.

Vihje! Ensinnäkin päättää millaisia ​​palloja. Ne voivat olla tavallisia tai heliumin puhallettava. Pallot ensimmäisen tyypin täytetään heliumilla - aine, jonka avulla ne voivat kellua kattoon, kun taas yksinkertainen pallot voidaan sijoittaa lattialle tai seinillä.

Suuri helium ilmapalloja pystysuora garland poninhäntä

Erittäin mukava katsoa värejä palloja. Tee niitä ei ole vaikeaa. Puhaltaa useita pyöreitä palloja on sama väri yhdistääkseen ne niin, että saadaan kentällä. Koristaa keskellä keltainen pallo.

Kirkas ilmapalloja muodossa eksoottisia hedelmiä tulee piristää

Epätavallinen läpinäkyvä pallot ilahduttaa vauvan syntymäpäivä

Vihje! Lisäksi sitä voidaan käyttää koristeluun puhallettava luvut vastaavat syntymäpäivä ikää.

Toinen yksinkertainen, mutta tehokas sisustus - katosta suurten pallon yllätyksiä. Se voidaan täyttää juhlavat, serpentiinit, karkkia. Tällä vakava hetki sinun täytyy räjähtää pallo lapset ehdin kiinni hänen yllätys.

Hyvin yksinkertainen, mutta houkutteleva vaihtoehto huoneen sisustus pallot - satunnaisesti hajallaan lattialla kirkas helmiä. Voit olla varma, että lapset arvostavat tätä sisustus arvostaa!

Satunnaisesti hajallaan ilmapalloja lattialle Give loma keveys

Suuret puhallettavat pallot kirkkaat värit näyttävät hyvältä kaikissa sisätilojen

Niin, se ei ole välttämätöntä olla mestari Aerodesign luoda alkuperäisen koristelu päivän ilmapallot syntymäpäivä. Esitelty kuvassa näkyy hyvin yksinkertainen ja tarttuva koostumus palloja.

Makea kakku pöydälle ja sen pitäisi olla keskeinen osa sisustusta on lasten puolue. Se on parasta koristella pöytäliinan väri valkoisena loppuun juhla voidaan peittää paikkoja.

Valoisa ja epätavallinen loma sisustus on unohtumaton muisto vauva

Kuvan alkuperäinen sisustus tilaa lasten puolueen tyyliin "Alice in Wonderland"

Sisustus Lasten pöytä tyyliin Nalle Puh

Vihje! On suositeltavaa hankkia lautaset ja kupit kuvia suosittuja piirroshahmoja ja sarjakuvia. On parasta kertakäyttöastioita, koska se ei riko, ja se ei tarvitse pestä.

Kertakäyttöiset vauvan ruokia tulosteita - käytännöllinen ja hauska

Kaunis kirkas ruokia teema syntymäpäivä

On monia tapoja, miten helposti koristella pöydän minun syntymäpäivä ja tehdä sen omin käsin:

Kohtelee muodossa glomerulaarisen langan puolue

Paperi kukkia soveltuvat koristeluun tytöille loma

Tuotteisiin ja fantasioita kotona, voit valmistaa mielenkiintoisen aterian juhlapöydän

 • Curly voileipiä, cupcakes ja mini kakkuja. Valmista tavallista voileipiä ja leivonnaisia, ja sitten myydä niitä muovin läpi evästeen leikkureita.

Kaunis maukkaita suklaa muffinsseja kermalla

Evästeet Tölkkiolut muffinsseja - täydellinen herkkupala lasten pöydän

 • Alkupaloja. Oliiveja ja munat voidaan keittää vartaissa pienoiskoossa pingviinejä ja hedelmiä - pyramidi.

Hedelmät vartaat - herkullinen, hyödyllinen ja valoisa

 • Fabulous voileipiä. Niiden valmistamiseksi on tarpeen osoittaa hieman mielikuvitusta ja etsiä asianmukaisia ​​kuvia näytteen. Esimerkiksi, suosittelemme tehdä tomaatin puolikkaat leppäkerttu, koristele se takaisin tippaa majoneesia ja laittaa pala voideltuun keksejä.

Epätavallinen loma taulukko iloksi lapsen

Berry vitamiini koreja - täydellinen viihdettä pienimmille

 • Alkuperäinen salaatteja. Voit antaa heille eräänlainen kala, kilpikonnia ja käärmeitä, koristelu yläosassa asteikot oliivit, oliivit ja kurkut.

Tee valtaistuimella syntymäpäivä

Pienimmille voi olla mielenkiintoista koristella purkit jogurtti

Yhteenvetona toteamme, että suunnittelun sekä lasten osapuolten - vievää, mutta luova ja hauska prosessi. Ja vaihtoehtoja koristelu huoneeseen, jossa pöytä ja hoitoon minun syntymäpäivä, on paljon enemmän kuin voitte kuvitella. Älä pelkää mielikuvitusta, itse puuhastelun sisustus - niin vauva arvostavat työsi.

Pallot, köynnöksiä ja paperi kukkia piristämään syntymäpäivä vierasta

Pyjaman puolue keiju talossa

Herkkä ja ilmava sisustus tyttöjen päivä syntymän

Siinä tapauksessa, että täydellinen puuttuminen vapaa-aikaa, muista, että animaattorit lapsille - se on myös hyvä tapa ulos. Äläkä unohda kakku ja muita makeisia - ne olisi kruunu loma! Ja, mikä tärkeintä, älä lannistu, jos budjetti ei salli järjestää vauvalle liian tyylikäs juhla - uskokaa minua, kuin lapsi olimme aina paljon arvokkaampi tietoon vanhempien sijaan taloudellinen näkökohta. Saattaa hyvinkin olla, että sisus on iloinen kaikkein vaatimaton loma, kunhan luot sen koko sydämestäni, vilpitön ja äärettömän rakastava lastaan. Onnea perheenne!

1