sisal valokuva

Mikä on sisal. tuotannon sisal

Sisal tulee Meksikosta. Tällainen Agave, se antaa kova tiheä kuituja, joita käytetään valmistuksen eri artikkeleita. Tuotanto sisalia ovat Kiinassa, Brasiliassa, Kenia, Tansania ja Madagaskar.

Sisal - monivuotinen kasvi, joka elää tavallisesti 7 ja 10 vuotta. Sisal kasvaa trooppisilla ja subtrooppisilla ilmastossa ja edullisten lämpötila yli 25 astetta. Laitos koostuu ruusukkeen kanssa xiphoid lehtiä. Lehdet tavoittaa puoli kaksi metriä pitkä. Jokainen lista päättyy terävällä selkärangan. Elinkaaren aikana yksittäisen kasvin antaa 200-250 lehtiä. Vuoden loppuun elämänsä, kun ajan 7-10 vuotta, kasvi lähtee Keski floriferous varret jopa 6 metriä korkea. Kukinnan jälkeen, kasvi kuolee. Hedelmää jalostukseen sisaltuotteiden tuottaa - se on hybridi.

Ensimmäinen leikkaus sisal jättää hyvin terävällä veitsellä. Poista kaikki piikit lehdistä. Lehdet käsitelty erityisellä koneella, joka erottaa kuidut sisal pehmeä osa. Kuidut pestiin vedellä jäämien poistamiseksi pehmeä osa sisal. Nämä tähteet voidaan myöhemmin käyttää lannoitteena. Sisalkuituja lähetetään edelleen kuivaus. Kun kuidut ovat kuivia, ne lajitellaan, puhdistetaan, käsiteltiin ja pakattu edelleen käytettäväksi erilaisten tuotteiden valmistuksessa.

sisal on yksi laajimmin käytetty luonnonkuitua, tuotanto sisalia ei ole kallista. Siksi sitä käytetään monilla teollisuuden aloilla. Sisalkuituja tehdä langan köydet ja tekstiiliteollisuudessa tai maaperää paperituotteiden valmistuksessa.

Sisal on täysin biohajoava. Tämä on hyvin kestävä materiaali, joka on vähän huoltoa minimoi kulumisen. Sisal ei käytetä pehmopaperin valmistuksessa, koska sen kuitu on hyvin vaikeaa.

Sisal on helppo värjätä, niin se tekee valtava värivalikoima - suurin kaikista luonnonkuituja.

1

Sisal kuitua käytetään valmistuksessa köydet, tavoitteet, kalaverkko, tuotannon sienet, pussit, matot. Joskus sisal käytetään autoteollisuudessa. Koostumus sisalkuituja ovat selluloosa (noin 65%), hemiselluloosaa (12%), ligniini (noin 10%), vahaa (2%).

 • Sisal kuitu - erittäin kestävä materiaali, jossa on alhaiset käyttökustannukset ja vähäinen kuluminen.
 • Alhainen hinta ja saatavuus.
 • Sisal antistaattinen, käytännössä eivät houkuttele pölyhiukkasia lähes eivät ime kosteutta.
 • Hienolaatuinen voidaan helposti värjätä.
 • Zvukopoglaschayuschie on hyvät ominaisuudet.
 • Kyky venyttää.

Muinaisista ajoista lähtien käytetään tuottamaan sisalköysituotteita, koska se on erittäin vahva, kestävä ja pystyy materiaalin venyttämiseksi. Sisal käytännössä tuhoutui suolaisessa vedessä, joten sitä käytetään tuotannossa kalaverkko ja köydet.

 • Sitä käytetään merenkulkualalla kiinnitys-pieniä veneitä ja erilaisia ​​kiinnikkeitä.
 • Usein käytetty teräsvahvistetut Hissiköysi ydin.
 • Maataloudessa pakkausmateriaalina (köydet, langat).
 • Autoteollisuudessa
 • Valmistukseen vyöt, mattoja, kylpy tarvikkeet, tossut, lautasliinat
 • Tuotantoon eläintuotteiden (matot, "tsarapalok" hihnat)
 • Käytettävät matot itsenäisenä materiaalia, ja yhdessä villan pehmeyttä.
 • Tuotannon pakkauksen kukkia (mesh, nauha, laatikot)
 • Kukat koristeluun.
 • Materiaalina eritasoisten needlework.

sisal - erittäin suosittu materiaali keskuudessa neula naisia, koska se on erittäin edullinen, se on helppo asentaa, se näyttää todella hyvältä lopputuotteessa, sen soveltaminen on hyvin laaja. Koska se tekee perustan maalauksia ja paneelit, topiary, pakkauslaatikot, eri matkamuistoja, sekä sisal koristeltu erilaisia ​​maisemaa. Sisal käytetään laajalti valmistuksessa nukkeja ja leluja. Laaja valikoima värejä voit luoda epätavallisia käsintehtyjä mestariteoksia ilman käteistä panostusta.

Myymälässämme on aina suuri valikoima sisalin eri värejä kukkasuunnittelijat ja luovuutta. Yksityiskohtia, jotka voidaan tehdä värillisiä sisalkuituja, katso artikkelini "käsitöitä sisal."

Kuinka tehdä topiary Sisalin

Topiary - paitsi kaunis sisustus huoneessa, mutta myös alkuperäinen, edullinen lahja, jolla on merkitystä enemmistön juhlallisuuksiin. Tämä lisävaruste on nimeltään puu onnea, se varmasti miellyttää joka kädellä. Valmistukseen Topiary usein sisal - melko jäykkä kuitu, joka saadaan lehdistä Agave Meksikon Bush.

Ohjeet tuotantoon sisalia Topiary

Koristetehtävä puu onnen koostuu kruunu, varsi ja jalusta, johon se on kiinnitetty. Kruunu voidaan antaa mikä tahansa muoto: sydän, kolikon, geometrinen kuvio. Mutta suurin osa mestareiden tehdä siitä palloksi. Piippu voi olla mitä tahansa: suora tai kaareva. Näin ollen, tehdä siitä sopivan sileä suora tikkuja ja oksia, johdot. Jalusta on valittu sopivasti kokoinen säiliö: lasi tai lasipurkkiin tai pienen potin.

Jotta Topiary sisalia, voit ryhtyä kuitu: muodossa lankojen ja kankaiden. Väri voi olla mikä tahansa, mutta on pidettävä asuinympäristöihin tai tyyliä juhla, kun joka päätti esitellä omaperäinen lahja. Riippumatta valitun sisal, se on yhtä hyvin vierii palloiksi. Ne koristavat kruunu puita.

Jotta topiary valmistettu sisal, master-luokan sinun täytyy huolellisesti tutkia ja valmistaa kaikki tarvittavat materiaalit. Suurta apua valinnassa ideoita luovuuden Valokuva tulee olemaan. Töihin tarvitaan:

 • vaahto pallo tai sanomalehden (valmistukseen tarvittavaa kruunu pohja, johon on kiinnitetty sisal helmiä);
 • pieni pyöreä säiliö (purkki voidaan käyttää vanupuikoilla, maaleja tai guasseja);
 • liimapuikon, "Moment9raquo; tai "Titan9raquo ;;
 • rakentaminen tai alabasteri kipsi seos;
 • lanka tai puiden oksat (vaaditaan valmistus tynnyri);
 • elementit pistävät pohja (helmet, glitter, helmiä).

Jos perusteet kruunu päätti käyttää paperia, se vaatisi lanka, joka tulee kääri tehty omin käsin paperin pallo. On tärkeää varmistaa, että hän oli kaikkein tiheä ja sileä.

Valmistusprosessi koriste puiden

Making topiary käsittää seuraavat käsittelyt:

 1. Sanomalehden käsillään tehdä pallo, jonka halkaisija on 5-7 cm, tai ottaa samankokoisen vaahto pallo, joka voidaan leikata pala kovettuneen vaahdon.
 2. Naskalilla tai kiinteän sauvan sopiva halkaisija lävistää kruunu pohja niin, että tuloksena reikä voisi lisätä materiaalia, joka on valittu runko.
 3. Kapasiteetti on täytetty kipsi Seokseen kaadetaan vesi, ja seosta sekoitettiin.
 4. Aseta keskellä piipun purkit palloa ja pidä se tässä asennossa niin kauan kuin koostumus ei kovetu. Sen jälkeen seos laimennettiin jälleen vedellä ja kipsi täytetty säiliö.
 5. Nyt sinun täytyy luoda mistä sisal omissa käsissä kruunu puita. Jos materiaali on valittu kangas, leikata pieni pala sen muodossa neliön. Nipistää kämmenten välissä ja alkaa rullata palloa. Jos terä on huonosti pilling, kädet voidaan kostuttaa vedellä. Ovat keskimäärin pallon halkaisija oli 5 cm vaaditaan 25-30 palloja. Topiary määrä näitä elementtejä riippuu niiden läpimitta.
 6. Seuraavaksi jatka johtuvan koristeluun. Tätä tarkoitusta varten sopiva paperi eri värejä, narut, nyörit, lanka, kangas. Jos valitset jouset, se on tasaisen haava rungon ympäri, ja kärki jäljellä tahna. Tämä tippa liimaa myöhemmin haluat piilottaa käyttämällä koristeluun: helmiä, paljetteja, paljetteja, lehtiä.
 7. Edetä suunnittelu kruunu. Pallot alkavat kiinni yläosaan pohjan ja vähitellen siirtyä alaspäin. Topiary sisal voidaan valmistaa helmiä eri värejä, jotka antavat taimi juhlava ulkonäkö.
 8. Rekisteröintiä säiliön, joka toimii tukena, voit käyttää jar hieman suurempi kuin siinä, jossa puu on perustettu. Pieni säiliö työnnetään suuri, hyvin muodostettu rako on täytetty kiviä, helmiä tai muu materiaali.

Samoin voit tehdä Topiary sisal hedelmää.

Sisal ja sisal pallot (video)

Jos aiot tehdä uudenvuoden Topiary, sinun täytyy varastoida Joulukuusen neuloja ja erilaisia ​​lisätarvikkeita. Tinsel, Joulukuusen rikki leluja, konfetti jne juhlimaan uudenvuoden voidaan tehdä Topiary "Elochka9raquo;. Tällöin kruunu puiden antavat sopivan muotoonsa sen loma tyylillä.

Herringbone sisal tehty samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta puuta onnea.

Ero on vain siinä muodossa kruunu. Sisal puu - erinomainen joululahja kollegoille, perheen ja ystävien kanssa.

Kruunu puu valmistettu vihreä kangas, taitettu kartion muoto. Se on liimattu tai parantaa koriste neulat hopealanka sade, jouset, miniatyyri leluja. Joulukuusi voidaan koristeltu Garland ja toimia yövalo.

Jos kärki kruunun käyrä, tämä antaa taimi mysteeri ja charmia. Tänä jouluna Topiary muistuttavat satu metsä, ja varmasti miellyttää sekä vauvan aikuisten. Se voi antaa tai laittaa koristeeksi heidän huoneistossa. Spectacular joulukuusi tehty sisalin varmasti luo talossa iloisen tunnelman. Yläosa jalustan on koristeltu käpyjä ja kuusen neulasia. Suoritettuaan työpaja, näet miten tehdä topiary tahansa loma ja juhla.

Galleria: Sisal Topiary (15 kuvat)

Oletko koskaan kokenut sietämätöntä kipua nivelissä? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua helposti ja mukavasti;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kipu harjoituksen aikana tai sen jälkeen;
 • tulehdus nivelissä ja turvotuksessa;
 • kohtuuton ja joskus jopa sietämätön painava nivelkipu.

Ja nyt vastatkaa kysymykseen: oletko tyytyväinen tähän? Onko mahdollista kestää tällaista kipua? Ja kuinka paljon rahaa olet jo "sulautunut" tehottomaan hoitoon? Se on oikein - on aika lopettaa tämä! Oletteko samaa mieltä? Siksi päätimme julkaista eksklusiivisen haastattelun professori Dikulilla, jossa hän paljasti salaisuudet eroon nivelkipuista, niveltulehduksista ja niveltulehduksesta.

Huomio, vain TÄNÄÄN!

Navigointi tietueittain

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Kopiointi ilman välitöntä viittausta materiaalin lähteeseen on kielletty.

Sisal Photo

Jatkamme luodessamme omalla kädellä ballerinaa, mestariluokan alkua, jonka löydät täältä.

Aloitetaan nyt muodostaa tyttömme.

Hanki suosittelut osoitteesta Masterclassy.ru!

Lisätietoja löydät meiltä

1