Sirkkeli omin käsin

Pyörösaha paikallaan omin käsin: piirustuksia, valokuvia, mitat

liikkumaton kiertävä sahat markkinoilla ovat melko kalliita. Jos kuitenkin haluat malli, voit tehdä omin käsin. Tämä edellyttää standardin työkaluja. hitsauskone käytetään asettamaan runkoon. Lukita terä, poraa tarvitaan. Ennen kokoamista laite olisi pidettävä mielessä, että suunnittelussa kiertävä sahat voivat olla hyvin erilaisia.

Pyörösaha (kiinteä) kanssa kädet käsisahan on melko yksinkertainen. Ensisijaisesti täytyy kerätä taulukkoon. Tätä tarkoitusta varten, metalli profiilit. Päät aihiot liitetään hitsaamalla invertteri. Suoraan sahanterä on asennettu haltijalle. Yksinkertainen paikallaan pyörösaha omin käsin ohituslähdöstä kerätään shkiftom pieni leveys.

Joissakin tapauksissa kantta käytetään suojaamaan laitetta. Paksuuteen kierrättämiseksi sahoja käytetään yleisesti hammastanko tyyppi. Muutokset nokka Pinola hyvin harvinainen. Kommutaattori- moottorit asennetaan, jonka kapasiteetti on 3,3 kW. Tässä tapauksessa, lisää sopiva alusta valmistettu teräslevystä.

Laitteet pesukoneen

On pyörösaha (kiinteä) käsillään yksinkertaisesti pesukoneesta. Tätä varten otetaan moottori. Sahanterä on suositeltavaa valita halkaisijaltaan 30 cm. Shkift käytetään kammella lähetyksen. Monet asiantuntijat neuvovat ohjain asettaa pituus 33 cm. Working levy on sijoitettu rungon etuosaan. Syöttömekanismin tässä tapauksessa voidaan jättää pois. Lujittamiseksi metallikehikko käytetty alue. Laippa asetetaan usein kuljetettavaksi. Lopussa työ on tärkeää korjata vauhtipyörän.

Hyvin usein asiantuntijat menossa sirkkeli omin käsin. Piirustukset mallien yhteen polttopisteeseen voi löytää monenlaisia. Monet heistä käytetä nokan lunettes. Asiantuntijat suosittelevat, että ensimmäinen paikka aloittaa kokoamisen rungon. Jalat tässä tapauksessa voidaan tehdä puusta baareja.

Asettamisen jälkeen toiminta levy asetetaan oppaita. Niiden yläpuolella on tarpeen vahvistaa vaakasuoran akselin. Reunalla alustan liittää alue, ja asuntojen rakentaminen on harvoin käytetty. Lisäksi on olemassa monia malleja ajaa Lunette. Ne ovat kooltaan suuria. Laakeri numero on yleensä asetettu yläpuolella toimiva levy. Joissakin tapauksissa tuki on hitsattu lähellä tappi.

Muutaman pysäkin melko vaikea menossa sirkkelisahan omin käsin. muuttaminen piirustuksissa osoittavat käytön ohjaustapin. Se alkaa rungon kokoonpano malli työkappaleen. Tätä varten profiilit valitaan ruostumatonta terästä. On myös tärkeää huomata, että teline voidaan kiinnittää hitsaamalla invertteri.

Työskentely levy asennettu viimeisen käännöksen. Joskus sirkkeli (kiinteä) omin käsin on keräilijä moottori 3 kW. Voit säätää selkänojan asentoa käytetään vauhtipyörä. Sänky tällöin olisi vahvistettava telineisiin. Asennon muuttamiseksi siirtoa varten paksuus.

1

Laite piirustuksiin kampi räikkä

Se on kampi Ratchet paikallaan sirkkeli omin käsin (kuva alla) käyttäen telineeseen tukea. Joissakin tapauksissa, syöttömekanismi. Ensinnäkin kokoonpanossa on tärkeää tehdä asennuksen alarungon. Voit tehdä tämän, valinnut kaksi profiilit, ruostumatonta terästä. Asettaa määrä laakerin vaativat hitsausinvertteri.

Sitä käytetään myös liittää kiskot työpöydän. Shkift asennettu vain ristielimen. Reunalla pöydän juotettu metalli ulkopuolelle. Tässä vaiheessa kokoonpano on tärkeää laskea etäisyys sahanterään. Keskimäärin se on 22 cm. Jotta suojata kädet käyttää puuaita. Opas on tärkeää vahvistaa laskuri. Lunette usein asennettu laipan takana. Vauhtipyörän pyörimään vapaasti, edellyttää ei iso alusta. Se on vahvistettu oppaita.

On myös tärkeää huomata, että hyvin usein muutoksia ilman tukea. Tapit käytetyllä lähetyksiä. Herkkä kädet asettaa pienen levy. Sänky on useimmiten käytetään teroitettu päät. Vakaa suunnittelu on kiinnitetty alustalle. Jos ajatellaan yksinkertainen malli, opas voi käyttää puusta. Kerääjä moottori käytetään 3 ja 5 kW. Päättyy työtä sahan kokoonpanotehdas pysähtyy.

Kahdella lunettes helposti menee Sirkkeli (kiinteä) omin käsin. Mitat taulukon tässä tapauksessa riippuu terän halkaisijasta. Leveys alustan, ei yleensä ylitä 35 cm. Jotta muutetaan kokoonpano sijoitetaan ensimmäiseen kehykseen. Metalli profiilit sovitetaan 3,4 cm. Tapit ovat pääasiassa taakse asennettu lunettes.

Joissakin tapauksissa kehys asetetaan kaksi pysäkkiä. Sulkakynä käytetään mato vaihteella. Jos ajatellaan suuria muutoksia, ne ovat käyttäneet laaja viritys. On myös tärkeää huomata, että alemman lohkon asianmukaisesti asetettu 56 cm. Jotta säätämiseksi lunette sovelletaan kääntyvä vauhtipyörä. Juuri näin terä on sijoitettu yli poikkiluistin.

Tee näki tässä sarjassa saattaa olla omillaan. Tätä tarkoitusta varten, kehys on asetettu 34 cm leveä. Varten vaste Kulma helpompi tehdä metallia profiili. Jossa on numero on kiinnitetty telineeseen ruuveilla. Monet asiantuntijat neuvovat Lunette asennettu viimeiseksi. Ohjaa sahaa valittu 34 cm.

Podruchnik Helpointa laajasta baarissa. Collector moottori on sijoitettu sahan, jonka kapasiteetti on 3 kW. Siirto telineeseen lavalla. Sahanterä on kiinnitetty käyttöakseliin. Paksuus normaalin muuttaminen olisi kiinteästi. Suojellakseen kädet, voit käyttää aidan.

Miten tehdä mallin tyyppiä TS 825?

Jos on olemassa työkaluja helppo tehdä tätä paikallaan sirkkeli omin käsin. Piirustukset Tämän rakenteen löytyy monenlaisia. Kuitenkin yleisin järjestelmiä pidetään kaksi lunettes. Jossa on useita tässä tapauksessa on asetettu rajat baarissa. Kommutaattoripään moottori valittavissa ei ole suuri teho. Shkift asennetaan keskiosan työtason.

Syöttömekanismin tässä tapauksessa ei tarvita. Varten kiinnittämiseksi metallilevyn levitetään alueella. Oppaita sahaa käytetään matalalla. Vapaan liikkuvuuden selkänojan käytetään vauhtipyörän pyörivän mekanismin. Pienempi yksikkö on hyvin suojattu. On myös tärkeää kiinnittää erityistä huomiota asennuskehykseen. Jalat malleja voidaan tehdä tavallista baareja. Vain sahanterä sijoitetaan lähelle keskustaa pilariin.

Kokoaminen sarja GKS 190

Tämä sirkkeli (kiinteä) omin käsin menossa vain harjattua moottori 4 kW. Laakeri määrä voidaan asettaa tiskillä. Tätä tarkoitusta varten, käytä pientä vauhtipyörä. On myös tärkeää huomata, että shkift salliman 5,6 cm. Vaihteisto on useimmiten asetettu tasaista lepoa. Kaikki tämä on tarpeen vapaan pyörimisen akselin. Kehys tässä tapauksessa, helpoin tapa tehdä baareissa. Telineet parempi valita pieni leveys.

Laippa on tavallisesti asennettu laiturin reunan. Tällöin vetoakseli ei saa joutua kosketuksiin oppaan. Liitti nauha asennetaan useimmiten takana vastaanotossa. Alustan leveys ei saa ylittää 68 cm. Suojaa helpoin tapa asentaa ruuvi. Kuitenkin vaihdelaatikosta sen pitäisi olla turvallisen välimatkan päässä. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä alempaan tukeen. Vain laaja profiilit on suositeltavaa lisätä vakauttamiseen. Korkeus paksuus tässä tapauksessa ei saa ylittää 30 cm.

Tämä sirkkeli (kiinteä) omin käsin menossa kovaa. Ensinnäkin on tärkeää huomata, että moottori vaativat 4 kW. Monet asiantuntijat tässä tapauksessa kannattaa käyttää vain teräskiskot. Asentaa ne pitäisi olla takana vastaanotossa. Podruchnik useimmiten tapahtuu baarissa. On myös tärkeää huomata, että stop tarvitaan rakentamiseen.

Shield on suositeltavaa asentaa lähelle selkänoja. Laakeri sarja asennetaan telineeseen. Tässä vaiheessa on tärkeää laskea tarkan etäisyyden sahan terän. Vähimmäisetäisyyden annettiin 3 cm. Sänky on useimmiten käytetty neljällä jalalla. Jotta voidaan asentaa oppaan hitsausinvertteri käytetään. Alempi yksikkö on asennettu vaihteiston. Lunette on tärkeää lukitseminen ja Ratchet tässä tapauksessa ei tarvita.

Miten tehdä mallin tyyppiä GKS 144?

Mainittu pyörösaha (kiinteä) kätensä menee moottorin teho 2,2 kW, ja kehys on valittu 40 cm. Määrä laakeri on kiinnitetty telineen etuosaan. Opas on helpointa käyttää pientä leveyttä. On myös tärkeää huomata, että se kestää vauhtipyörä laiterunkoon. Se on kiinnitetty pyörivään mekanismiin. Läppä tarkoituksenmukaista tehdä teräslevystä. Kotelon tässä tapauksessa ei tarvita. Suoraan jalat voidaan asettaa alueelle. Lunette Saw valittu ole suuri leveys. Tukilevy on kiinnitetty viimeisen käännöksen.

Sarja kokoaminen K-CS 1300

Tämä sirkkeli (kiinteä) omin käsin menee hyvin yksinkertainen. Kehys käyttämän mallin 34 cm. Tässä tapauksessa laakeri numero on asetettu laskurin. Välittömästi sen jälkeen terä laitetaan vahvistamisesta oppaita. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä harjattu moottori. Tässä tapauksessa, sen teho on oltava vähintään 4 kW.

Laippa levitetään teräslevyn. Podruchnik tarkoituksenmukaista asettaa takana vastaanotossa. Tätä tarkoitusta varten kaksi reikää tehdään työtason. Lunette on tärkeää vahvistaa moottorin kyljessä. Kotelon ei tarvitse asentaa terän. Pienempi yksikkö on heti podbiratne korkealta. Paksuus on parempi käyttää rullamekanismia.

Laitteet tämän sarjan kerätään moottorit keräilijä 3 kW. Jos uskot, että asiantuntijat, sitten podruchnik paremmin puun käyttöä. On myös tärkeää huomata, että tuki tulee asentaa päälle työkappaleen. Ratchet tässä tapauksessa moottorisaha ei ole asennettu. Lähetystä käytetään yhdellä kädellä.

Kuinka tehdä pyörösaha omin käsin

Sirkkeli - on työkalu, jota ilman se ei voi tehdä jokin yleismies. Tämä laite on erityisen totta maan talon tai huvilan. Mutta manuaalinen työkone ei ole aina kätevää, ja tehtaan koneet on melko kallista.

Ulospääsy tästä tilanteesta voi olla tuotannon laitteen kanssa kädet. Tämän perusteella kone ei voi vain olla kädessä pidettävä sirkkeli, mutta myös porakonetta tai Bulgaria.

Suunnittelu pyörökoneessa

Jotta runkona pyörökoneessa omin käsin on hyvin yksinkertainen. Valmistukseen tarvitaan eniten tavanomainen puutavara ja melko vähän aikaa.

Ennen kuin ajatella tulevan rakentamisen koneen, on tarpeen laskea kuormaa, jota se altistuu. Tärkeintä sängyssä - se luotettavuutta ja vakautta. Tehokkaille tuotanto sahat perusta on hitsattu vahvistettu teräsrakenne. Mutta tämä laite ei tarvitse käyttää käsiään.

Jos olet juuri päättänyt tehdä puunkäsittelykoneeseen, tarvitset otettava huomioon perusparametrit laitteet. Koska terä voi olla erilainen, tietenkin, voi olla erilainen ja runkorakenteen.

Ensimmäinen asia määrittää sähkötyökalu. Pääsääntöisesti kotitalouskäyttöön hankittuja laitteita, jossa tuotanto parametrit eivät ylitä 850 wattia. Mutta esimerkiksi rakentamiseen mökkejä ja maa taloa usein tarve näki erittäin suuri määrä puuta.

Eli kuljettimet ja tehoa tarvitaan enää. Mutta kokeneet mestarit eivät neuvo ostaa sahat, jossa luku on yli 1250 wattia. Laitteen asentamista kodin työpajassa ei todellakaan ole perusteltua. Ja työtä se vain kasvattaa sähkön hintaa.

Mitä suurempi koneen tuottavuus, sitä vakaampi pohja on välttämätöntä häntä. Ammattikäyttöön tsirkulyarok yleensä asennuskanta, hitsattujen profiili. Joskus he jopa ilman koteloa betonoidaan lattiaan. Koska laite värähtely voi johtaa hengenvaarallista.

Syvyys ehdotetun viillon. Tämä parametri riippuu materiaalin paksuus voidaan käsitellä koneeseen. Tämä luku ja puoliammattilais- koneet vaihtelee välillä 5-8 cm. Leikkaamiseen suuri levyt ja vaneri, joka on tarpeeksi.

Mutta tässä työskennellä tukkien tällä koneella on jo epämukavaa. Lisäksi on todettava, että tämä ominaisuus on hätävara sahan pienenee. Syvyys leikkaus on pienempi kuin noin 1 cm. Mutta tämä voidaan välttää, jos järjestetty runkoon taulukon mahdollista alentaa tai nostaa asemaan.

Valmistuksessa työkalun kädet tarvitsevat pohtimaan sen pyörimisnopeus. Jos tarvitset pyörösahaksi hankintoja rakennusmateriaalien, luku voi olla pienempi. Jos tarvitset puhtaan ja puhdas leikkaus, haluttu nopeus on melko korkea. On välttämätöntä, esimerkiksi huonekalujen valmistuksessa.

Mutta tässä tapauksessa, on olemassa tiettyjä vivahteita. Muovien leikkaus, tämä juoma ei sovi. Koska hyvin nopea työkalu ajaa lämpenee, ja muovi alkaa sulaa.

Siksi on parempi valita koneessa, jossa nopeus ei ole enemmän kuin 4500 kierrosta / min, tässä tapauksessa, kehyksen pyörösahan voi olla puusta tehty. Tärinä tämä kone on alhainen ja lisävahvistusta taulukon ei tarvita.

Niin lopulta, on tarpeen säätää, on sijainti painikkeiden ja muiden säätimien koneeseen. Koottaessa saha omin käsin älä unohda, että pääsyä ohjauspaneeliin Sen on oltava turvallisia. Erityisen tärkeää on sääntönä, kun avoin osa terän sijaitsee pöydän alle.

Tässä suoritusmuodossa, paneeli kytkimet ovat parhaiten ulkopuolelta koneen joko tehdä pöydän nousussa. Tämä malli on kätevä laite huoltoa. Sitten, kun otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat ja pieniä asioita, voit aloittaa heti kokoonpano taulukossa.

Making pyörösaha omin käsin

Yksinkertaisin versio runko kuljetin - tehty rakenne lankkuja ja paksua vaneria. Lisäksi työkalu on asennettu suoraan alapuolella paikallaan työtaso. Näin erityinen rako tehdä taulukossa alkuun.

Mitat pöydän, voit muuttaa tapaa, jolla on kätevä työstää sitä. Esimerkiksi kuvaa keskimääräistä pöydän korkeus on 110-120 cm. Mutta paljon riippuu yksilöstä kasvuun, työvälineiden. Voit myös muuttaa pituutta työtaso valintasi.

Jos aiot työskennellä laudat, joiden pituus on yli 2,6 m, sitten päiväpeitossa tarvitsee enemmän. Tässä tapauksessa suoraan rakenteeseen täytyy tehdä muutoksia ja edelleen lisää tukee (Jalat). Muuten pöydän luo voimakas tärinä.

Työtasot yleensä käytetyt vaneri, joiden paksuus on vähintään 5 cm. Mutta on myös mahdollista valita ja pleksi tai lasikuitua levyjä. Mutta käyttö DSP ammattilaiset eivät suosittele, että tämä materiaali ei ole riittävästi luotettavaa.

Työkalut ja materiaalit kokoonpanoon

KÄSIPYÖRÖSAHAN on pakollisesti annettava oppaita. Ne auttavat sahata puu on paljon tarkempi. tällä grafiikalla hitsattujen nurkka ja on kiinnitetty kannen puristimet.

Kiinnitä kiinteitä ohjaimia ei ole toivottavaa, sillä myöhemmin et voi muuttaa kantaansa.

Pöytä- rakenteita tarvitset näitä materiaaleja:

 • rauta levyt;
 • vaneri;
 • palkki koko on 50 x 50 mm;
 • plakin koko on 50 x 100 mm;
 • teräs kulma opas;
 • kaksi puristinta;
 • Kädessä pidettävät sirkkeli.

Tarvitset myös pre-kokki kaikki työkalut, joita tarvitaan rakentaa taulukossa:

 1. Ruuvimeisseli, porakoneen.
 2. Rautasahalla tai sähköinen palapelin.
 3. Välineet mittausten (mittanauha, neliö, viiva).
 4. Manuaalinen leikkuri tai jyrsijä.

Kun kaikki on valmis, voit alkaa koota hyvin pöydän. Joskus Masters kerää työtasot tarpeettomia ruokailuun tai keittiön pöydälle. Mutta tämä rakenne ei todennäköisesti ole pitkä. Koska paljon järkevämpää kaikki elementit suunnittelun tehdä omiin käsiinsä. Tällöin voit myös ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeet.

Valmistus pyöreä koneen työtasot

pöytärakenne alkaa valmistuksen tasot. Vanerilevyjen on merkitty siten, että molemmat reunat ovat katteen koko reunojen kanssa rauta arkin. Vaneri leikattu rautasahalla tai palapelin.

sahauskatkaistaan ​​reuna voidaan käsitellä leikkuri, mutta tämä ei ole välttämätön. Koska kehys tärkein parametri on luotettavuus, ei ole houkutteleva. Työtaso korvautuu "karkea" hiekkapaperilla.

Bottom työtasot merkitä rako pyöreä ympyrä. Mikä on ensin mitata mitat yksikön pohjat. Tämä on helpointa tehdä, jos laite ruuvata asemaan ja vain leikata noin halutun osan sahan. Nämä mittaukset määrittäminen edellyttää istuimen.

Avulla manuaalisen teräpalkit valitaan syvyydessä noin 0,9-1,1 cm. Jos sinulla ei ole leikkuria, minkä jälkeen työ voidaan tehdä käyttämällä talttaa, mutta aikaa se vie paljon enemmän.

Sitten, kun istuin on tehty, kokeile saha, ja tarvittaessa muuttaa uran. Merkitse paikka lähtö ympyrän ja lukon kiinnittimet. Jos sinun on ympyrä nousivat ja laskivat, sinun täytyy asettaa heiluri mekanismin työtasot.

Tässä tapauksessa rako on tehtävä muodossa katkaistun pyramidin. Tässä kuvitteellisessa kärki pyramidin ohjataan alaspäin. Suoraan runkoon nostomekanismin on paras Teräksestä näkökulmista, hitsataan toisiinsa.

Layout kiinnittämiseksi poikittaisten ja pitkittäisten liuskojen, jotka toimivat jäykisteet, se on parasta asentaa nurjalle puolelle pöydän. Vain hihna valmistettu baarissa. Sinun on:

 • Kaksi poikittaista osaa, työtasot pituus on yhtä suuri leveys miinus 9,7 cm kummallekin puolelle.
 • Kaksi pitkittäisripoja, yhtä suuria miinus pituus kannen 7-9 cm kummallekin puolelle.

sinun täytyy tekevät pesiä ruuveja. Reikiä on tarpeen vahvistaa kansi niin, että taulukon vasemmassa yläkulmassa kehyksen reunan 7-9 cm. Kiinnittimet pitäisi olla yhtä luotettava ja kestävä.

Ensimmäinen kiinnitin on asennettava noin 40-50 mm: n päässä reunasta telineeseen. Välinen etäisyys ruuvit noin 23-25 ​​cm. Kaikki kohdetta porautua. Ruuvi on kiinnitetty kansi puolelle niin, että sen pää on täysin upotettu puussa.

Aluksi kiinteät poikittaisrimojen. Alkuun taulukon oli vahvin, rautatie reuna on ensin tarpeellista preparaatti puuseppä liimaa. Suunnittelu korjata puristimet, eikä niiden poistaminen, ruuvattu ruuveilla.

Työtaso antaa kuiva täysin. Jälkeen samalla tavalla asetettu pitkittäinen kisko. Sitten, kiristämällä runko-osia toisiinsa asettamalla kaksi kiinnikettä kummallakin puolella. Nyt voit irrottaa kiinnikkeen.

Pöydän jalat on valmistettu baarissa. Korkeus tuet voidaan valita yksitellen. Käytännössä kätevin tapa koneen töihin, kun työtaso sijaitsevat lantion tasolla. Ennen kiinnittämistä jokainen jalka tarvitse sostrogat niin, että jalka oli pohjasta kulmassa. Näin ollen alustan pohja-alueen tulisi olla hieman suurempi ero kärjestä alueella.

On parasta korjata jalat teräksen kulmat. He tarvitsevat vähän valmiiksi kuorma siten, että koneen rungossa on "välike". Tämä antaa pöydälle lisäresistanssin. Käytettynä kiinnityspulttien kanssa pesurit, varmistaa korkit niiden ulospäin. Muuten, käytön aikana voidaan loukkaantua ulkonevaan osaan haltijalle.

Koko rakenne on vakaa, jos lisätukea vetää lävistäjä nauhat. Ne on kiinnitetty pareittain kummallakin puolella koneen.

Pinta kannen kiillotettu ja käsitellään lakalla tai päällysteenä teräslevyä, joka on kiinnitetty ruuveilla. Aivan lopussa, oikeaan paikkaan, on kiinnitetty suoraan työkaluun.

Pöydällä alkuun voi olla myös tehdä ulkoasu, se auttaa sujuvasti ja oikein sahan puuhun. pyörösaha ohjauspaneeli on sijoitettu koneen ulkopuolella. Pääsääntöisesti se on kiinnitetty yhteen pöydän jalat. Siinä kaikki sirkkeli kädet valmiina.

Sirkkeli omin käsin - luotettava, käytännöllinen, halpa!

Joka kotiin työntekijä omistaa paikallaan penkki saha - se säästää aikaa ja turvallisuutta. Voit ostaa valmiina paikallaan sirkkeli. pieni kone hinta alkaa 9000 ruplaa, enemmän tai vähemmän kunnollinen paikallaan sahat myydään hintaluokassa 30-100 tuhatta euroa.

Huolimatta ilmeisen monimutkaisia ​​suunnittelun, valmistuksen kotitekoisia sirkkeli voi olla mikä tahansa isäntä ottaa metallitöitä alkeis taitoja. Varsinkin suunnitteluprosessia on mahdollista lisätä toimintoja, jotka eivät ole valmistajan toimittamat.

Miksi tarvitsemme pyörösahalla

Ennen työn aloittamista on tarpeen määritellä perustavoitteita penkki näki. Jos sinun tarvitsee vain näki puun talveksi, tai tehdä perus kirvesmiehen kuin valmistuksen aidan - riittävän vahvan pöydän paikka sahanterän. Tällaiset variantit ovat suosittuja maaseudulla.

Tietenkin, joista kumpikaan ei turvallisuutta ja toiminnallisuutta käytettäessä tällaista laitetta ei voida pitää.

Jotkut näistä "mallien" on akseli kiinnittämiseen veitsien höylän tai Oiko. Pääsääntöisesti kulmasta tai kanavan keitetty sängyssä, kiinteä moottori käytöstä poistetun tehtaan ilmanvaihto, ja sen avulla on pyörän vääntömomentti välittyy asemaan. Kuvaillaan yksityiskohtaisesti valmistuksessa tämän koneen tekniikka ei ole mitään järkeä.

Toinen asia, jos haluat suorittaa puutyöosaamisen. Tässä tapauksessa on tarpeen koordinoida taulukko oppaita, jotka on tallennettu eri kulmissa. Koska paikallaan saha voi työskennellä pieniä työkappaleita - on tarpeen huolehtia käyttäjän turvallisuuden. On toivottavaa saada aikaan säätämiseksi pyörimisnopeuden ja mahdollisuutta helppo vaihtaa levyjä, joilla on erilaiset halkaisijat.

Välttämättä yläpuolella levyn asettaa suojakotelon ja pyörivien osien toimilaitteen sulje kannet. Käynnistyslaite on varustettu turvakytkimellä, "stop" -painiketta sijoitetaan aina saatavilla ja tehnyt suuria.

Miten tehdä sirkkelisahan tarkkaillen tasapaino talouden toimivuus ja turvallisuus

Runko voidaan valmistaa metallista kulma (avoin U) hankittiin romu kerääjät. Jos teillä on keinot - viittaavat varastointiin metallivalssaamoissa. Jalat voivat tehdä vanhoista vesiputkia yhdistävät kulmistaan.

Sinun täytyy käyttää Sähköhitsaus. Vaadittu kulmikas vahvistavat puomin yhteys. Yläosan rungon (joka rakentaa taulukko) ja korokkeella sähkömoottorin tehty nurkassa puolella ei pienempi kuin 50 mm.

Jos kone on varustettu pyörillä liikkuvuutta - ne olisi Teräsvanteilla ja ovat salvat. Mitä suurempi massa sängyssä - vakaampi on laitteen ja turvallisempaa se toimii.

Työ- pinta on terästä, duralumiinista tai silumiinia arkki. Hyväksyttävää käyttää PCB, akryyli- tai vedenkestävä vaneri. Päälle vanerin täytetty sinkitty. Tärkein edellytys - materiaali ei saa murtua tärinää, niiden pinta on sileä ja painumisen estämiseksi painon alla vähintään 50 kg. Jos työtaso crack vääristyminen - asemaan kuljettimia hilloa.

Tämä johtaa vamman tai aihion. Käyttämällä suosittu OSB ja lastulevy materiaaleja ei ole toivottavaa. Nämä materiaalit eivät kestä tärinää ja voi murentua ratkaisevalla hetkellä.

On kaksi vaihtoehtoa valmistukseen työ ura pyöreä levy. Voi näin raon kautta tai sijoittaa kaksi puolikasta pöytälevyn etäisyyden päässä toisistaan. Levy on työntyvät taulukon yläpuolella ei ole enempää kuin 1/3 halkaisijasta.

Mistään työtä leikkaaminen puun kirvesmiehen - tarvitsevat luotettavan sivutuki. Se voi olla metallinen tanko tai alueen massiivipuuta. Säädä työ rako voi olla järjestetty yhdensuuntaisesti urat pöydälle tai kiinnittää vain lopettaa kiinnikkeillä.

Asenna moottori "silmämääräisesti" on mahdotonta. On tarpeen laskea valtaa. Levyä varten 350 mm, edellyttää moottorin 1 kW 170 mm ja riittävän 500 wattia. Hyvä vaihtoehto - moottori vanhan pesukoneen.

Se on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, joiden keskimääräinen kuorma. Jos se on tarkoitettu toimimaan levyllä 350 mm - voidaan käyttää voimalaitteen b / y Teollisuuden ilmanvaihto. Suuret moottorit asennetaan tavallisesti peltien (iskunvaimentimet), jotka estävät tarpeettoman tärinää.

Paikallaan sahat on mahdoton hyväksyä, koska hihna tai hammasvoimansiirtolaitteisto ei tarjoa pysyvää sitoutumista. Siksi moottori on kiinnitetty kovaa ja tukevalle alustalle. Säätää kiristysrullan on järjestetty mahdollisuus siirtää moottorin.

Paras vaihtoehto - kiilahihna. Voit käyttää kiemurteleva hihnan täydellisenä taljoja auton moottori. Hihnaveto takaa tietyn turvallisuuden häirintä levy (esimerkiksi naula tyhjä). Toisin kuin jäykkä voimansiirto, vaihteisto, hihna luistaa hihnapyörän, joka estää tuhoutumisen pyöreä levy.

Jos moottorin ei nopeuden säätöä voidaan tehdä vaihdettavissa hihnapyörät eri halkaisijat. Sen avulla käyttämään levyjä kaikenlaisten, eri ajonopeus.

Ehkä kriittiset osat kotitekoisia sirkkeli. Pienimuotoisen valmistus putken pala ei ole turvallista, joten se on parasta tilata sen hyvä Turner tai ostaa valmiina. Sama koskee asennusta varten laakerit. Tallentaa, voit käyttää Hub sarjat autosta.

Laakerit on suojattu pölyltä, tähän tarkoitukseen välisten urien laakerikaulukset kattamaan tiiviste on asennettu.

Akseli voi olla rako, jossa on kiinnikkeet höylän veitset. Tässä tapauksessa on saatava tasapainoon. Se voidaan asentaa myös liitetiedostoja jyrsintään. Sitten kone voidaan valmistaa paneeli ovet ja listat monimutkainen muoto.

Käynnistin on vastattava lähtö sähkömoottorin. Turvallisin vaihtoehto - painiketta, lämpösuoja ylivirta. Tässä tapauksessa, häirintä levy voi automaattisesti pois päältä. Vaihde on asennettu dielektriseen materiaaliin, johdotus on luotettavasti eristetty metallikehys. sammutuspainike sijaitsee helppokäyttöisessä paikassa, se on painettava vaivattomasti.

Usein nämä koneet on tallennettu ulkona. Näin ollen, sähköinen osa on suojattava suoralta altistumiselta kosteudelle. Suunniteltaessa koti-tehty pyörösahat pitäisi olla mahdollista sen korjaus, kuluneiden osien vaihto.

Liikkuvat osat voidellaan. Ennen käytännön työstä piirustukset, jotka tarjoavat jokainen yksityiskohta. Virhettä valmistuksessa edellyttää hankkimaan uutta materiaalia, mikä väistämättä lisää kustannuksia rakentamisen.

Pyörösaha hiomakoneen tai pyörösaha

Jos sinun täytyy työskennellä massiivisilla Puuaineilla ei ole mahdollista tuottaa pienikokoisia paikallaan saha valmiista työkalun.

Valmis ja riittävän turvallinen työkalu. On olemassa kaksi versiota kiinteissä sovelluksissa.

Voit kiinnittää pohjaan pöytäsaha jolloin levyä ilmestyi pinnan yläpuolella halutulle korkeudelle. Ongelmana on, että kytkin ei ole käytettävissä. Siksi sinun täytyy estää sitä ja kahtena liipaisimen tai säännöllisiä kytkin pyörösahan ruumiin. Tämä on tehokas, mutta turvallinen.

Kuinka käyttää sirkkeli välittäjinä näette tämän videon

Toinen vaihtoehto - Sliding kehys. Kahden samansuuntaisen metallia kiskoilla pohja. Se asettaa runko rullien ja kiinteä pyörösaha. Työkappale on paikallaan ja pyörösahan, liikkuvat pitkin ohjauskiskoja kelkkaan, leikkauksia haluttuun kulmaan. Tämä yksinkertainen valmistaa kone voi todella tehdä ihmeitä työkappaleiden pienikokoisia.

Tämä sähkötyökalu on arsenaali jokaisen itseään kunnioittavan ohjattu. Sen sijaan, että leikkaus tai hiomalaikan voidaan asettaa vaihde sahat.

"Grinder" on tukevasti kiinnitetty pöydän reunan, kuten akselin suuntainen pöytälevyn. Vasta sen jälkeen voidaan asentaa kulmahiomakoneissa teräksen hammaskiekko.

Aivan kuten tapauksessa sirkkeli - on tarpeen harkita säiliöaluksen laukaista. Jos "Bulgarian" on varustettu suojaa sähkökatkon verkossa - on tehtävä muutoksia suunnitteluun katkaisijan. Jos yksinkertainen rakenne - vain asentaa pistorasia kytkin, ja kulmahiomakoneet kantoraketti näppäimet ovat lukossa "ON".

Kaikki edellä viitataan yksinkertainen hoitomenetelmiä puun kuivaus, eli "rinnakkain" ja "kohtisuora". Jos haluat suorittaa monimutkaisia ​​puusepän, ​​sirkkeli on parannettava.

Kuinka tehdä puuntyöstökone pyörösahan

Oikeastaan ​​tekee osa (eli ajaa itse) pysyy paikallaan. Keskeistä koko koneen - liikkuvat koordinoida taulukossa. Optimaalinen - tehdä yksi puoli liikkuvan pöytälevyn niin, että se liikutetaan jäykästi kiinnitetty suhteessa toiseen puoli ja sahanterän.

Voit tehdä tämän liikkeen huonekalutarvikkeet ostetaan voimakas "kelkka" Laatikoiden tai liukuovia. Alaosa luistin on kiinnitetty runkoon, ja liikkuvan päälle, kiinnitetty puoli taulukossa. On tärkeää saavuttaa yhdensuuntaisuuden puolikkaat sekä vaaka- että pystysuunnassa. Ei vastareaktio ei pitäisi olla, muuten se jumittaa sahan.

Asennettu liikkuvan pöydän laitteen kiinnittämiseksi työkappaleita merkintä etäisyys levyn sahat ja asennuksen kulma. Lukko tulisi olla mahdollisimman suuri vapaus sijoittaa työkappaleen samalla varmistaa, että se on turvallinen kiinnitys. Voit käyttää puristin.

Aihio kiinnitetty liikkuvaan pöytälevyn alle halutun kulman, vaunu on siirretty, levyn sahaa kohde haluttuun kulmaan. Säätämällä korkeutta työkappaleen, on mahdollista leikata jopa viestintään uria. Turvallisuussyistä kiinnitä työkappale olisi jätettävä pääsy käyttäjän käsi työalueella sahan.

On myös mahdollista saada aikaan pyöreän kiekon tasossa poikkeama pystysuoraan. Tämä lisäys laajentaa ominaisuuksia koneen ja voit suorittaa monimutkaisia ​​asetuksia leikkauksia.

Toinen vaihtoehto lisätä monipuolisuutta paikallaan pyörösahan - heiluriripustus levyn.

Moottorikäyttö ja ajaa on asennettu tilakehys. Toiselle puolelle saranoiden varassa taulukon alla, toisella puolella on kiinteä ruuvi korkeus säädin. Levy saattaa nousta yli työpöytään ennalta määrättyyn korkeuteen, jolloin valinta aihion paksuus. Yhdessä säädettävä pyörimisnopeus kuten variantti mahdollistaa yhden akselin, joka on asennettu pyörien eri halkaisijat.

Kotitekoinen sirkkeli mahdollistaa paitsi säästää rahaa, mutta myös lisätä niin paljon ominaisuuksia kuin haluat. Ja käyttää helposti saatavilla materiaaleja voit tuoda sopeutumiskustannuksista nollaan.

Miten tehdä käsin pyörösahat paikallaan, on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä, piirustuksia ja jossa esitetään muutamia esimerkkejä toteuttamisesta, joka voidaan ladata täältä

Hyvä idea, olisi yksinkertainen elektroskhemku jossa poikkileikkaus johdot erityisiä valmiuksia.

Hyvää iltapäivää, olisin tänne shemku juuri mitä tarvitaan ja miten se yhteyden yksinkertainen versio, etsivät miten kerätä Sirkkelisahalla uncredited, vain sahaus garbylya, yhdestä asiasta olen varma, että sinun täytyy saada moottori pesukone, mutta mitä ja miten mennä En tiedä ... auttaa ....

Hei, Catherine. Valitettavasti en tiedä parametrit teidän moottori, mutta olen lopussa artikkeli on linkki ladata asiakirjan, joka löytyy moottorin kytkentäkaavio, sekä yksityiskohtainen kuvaus ja piirustus omatekoinen pyöreä koneita. Kuule, ehkä se olet täysin tyytyväinen. Jos ei, kirjoittaa, ajatella jotain. Mutta minun täytyy tietää ominaisuudet moottorin tyyppi, kapasiteetti, kierrosluku.

1