Simulaattori Pres

Simulaattori koti- ja ammattikäyttöön media - miten valita ja mistä ostaa

Kaikkein ongelmallisin alue tarvitsevat erityistä kuormaa sen laihtuminen on vatsaan. Erityisen kova naisille, joille luonto on antanut luonnollinen rasvakerros täällä ja yksi ruokavalio kauneutta ei saavuteta. Ammattilaiset neuvoa heitä treenata lehdistö simulaattori, mutta jotkut haluavat työskennellä kotona?

Laitteet tämäntyyppistä on paikallinen painopiste - on tarkoitus tutkia lähinnä vatsan lihaksia, mutta ne voivat vaikuttaa edelleen, ja muilla aloilla. Eri simulaattorit vatsalihasten eräänlainen stressin, että ne antavat (teho / aerobinen), sen mitat, vaatimukset koulutustaso henkilön toimii heidän kanssaan.

Mukavuus, siirrettävyys ja edullisia enimmäkseen - pääpiirteistä tällaisten kuoret. Kotiin kouluttaja lehdistölle voi olla yksinkertainen ja sopii myös henkilöille, jotka eivät saa korkeita kuormia (jumppapallo, ajomatkan, ab-rulla), ja ne voidaan korvata ja täysin amatööriyksiköille (crosstrainerilla vatsalihakset, absleyter jne).

Professional kouluttaja lehdistölle

Toisin kuin tällainen ammuksen kotoa - ei ainoastaan ​​koko ja pääasiassa kokoontaitettava muotoilu, mutta myös monimutkaisuus toimintaa. Ilman ohjeita aloittelija voi pudota hämärtyvät. Ostaa ja käyttää urheilu simulaattori painaa kotiin testin jälkeen, on toivottavaa kuntosalilla, paitsi etäopiskelu valokuvan. Laitteet on tarkoitettu henkilöille, joilla keskisuuri tai suuri kuntoa, ja kuorman saanut sitä - valtaa, mahdollisesti vapaita painoja.

Simulaattorit lehdistölle kotona

Suurin osa laitteistosta, joka on asennettu kuntosalilla, ja voidaan siirtää asunnon, mutta vain jos se on tarpeeksi tilaa, joten asiantuntijat keksittiin kompaktit yksiköt paikallisesta vaikutuksesta vatsalihaksia. Tältä pohjalta tänään, ja erottamaan tärkeimmät simulaattoreiden lehdistölle:

 • Mobile - hula-vanne, fitbol SARS rata (video) levyn myostimulator.
 • Lattia - penkki / board, ellipsoidista absleyter, baareja.
 • Wall - alueesta, rekki.

Tämä muotoilu löytyy kuntosali, mutta se sopii myös kotiin tutkimuksiin, salliessa lattiatilaa. Special Voimistelupenkit-press mahdollisimman tehokkaasti auttaa pumpata vatsan Classic kiipeää kehon alaosassa lukko. Sopii miehille ja naisille. Hinta riippuu toimiva - olemassaolo tai mahdollisuus säätää kaltevuuden jalkanosto (Roman penkki lehdistölle) se lisää merkittävästi. Suuntaa antava hintaluokassa - 1700-3000 s.

Ellipsilaite kotiin

Toinen vaihtoehto kuntosalilla - stepper symbioosi ja "pyörä". Ellipsilaite lehdistölle ja vatsan kuormat kaikki lihakset: liikunta tapahtuu seisten, henkilö suorittaa etenevää liikettä jalat, painamalla poljinta menossa ympyrän, kun yrittää pitää kehon suorassa. Lisäksi voit työskennellä kädet, mikä lisää kuormitusta tasolle. Vähemmän simulaattori piilotettu hinta - 10000 s. ja edellä, ja mitat.

Halpaa (200 s.) Ja kompakti laite, joka on pieni pyörä kahvat sivuilla, kuten naiset helpotukseksi työskennellä hänen kanssaan. Roller simulaattori median käyttöön pystyasennosta polvillaan, kuorma luoma tarve säilyttää tasapaino liikkeessä. Kehitetään edelleen spin. Jos joudut leuanveto ja vahvistaa syviä vatsalihaksia, tämä on erinomainen vaihtoehto, erityisesti nuoret äidit.

1

Tämä simulaattori swing lehdistö näyttää metallinen kaari pienellä tyynyn alle pään alareunassa ja erityistä painoa vatsan. Luokat pidetään makuuasennossa, kuorman takana lähes liitoksia myös ei vaikuta, joten tämä simulaattori on sopiva käytettäväksi suuri joukko henkilöitä. Haitta - tarve pitkä (puoli tuntia) liikuntaa ja nähdä tuloksen, läsnäolo ja orientaatio yleistä fyysistä kuntoa. absleytera kustannus - noin 3500 s.

Toimintaperiaate Tämän laitteen muistuttaa vaakasuora palkki välike, vain kiinni-laakerit sijaitsevat sivuilla ja suhteellisen pieni. Harjoituksen aikana, keho on ilmassa, saa riippua ulos, ja pumppaus lihaksia tapahtuu omalla painollaan voimalla nostettaessa jalka. Rekki, nojapuut-lehdistö Talo ei sovi aloittelijoille, on keskittynyt enemmän miehiä, mutta tulos nopean hänestä.

Myostimulator harjoitteluun vatsalihasten

Asiantuntijat vaativat elektrotrenazhery keksinnön laiska. Ihmisestä ei tarvitse tehdä mitään: laite on kulunut vatsan, ja koska Purkausvirta, joilla pyritään lihasten pumput niitä. Merkittävä plus - sähkö kouluttaja lehdistölle voi käyttää vaatteiden alla kaikkialla, ja aerobinen liikunta hän ei, ei aiheuta väsymystä. Kuitenkin lihasmassa ei kasva sitä, kuutiot ei näy. Hinta tällainen laite - 600-900 s.

Yksinkertainen muovista tai metallista vanne hula-vanne on tunnusomaista painotus, niin kuormitus lihakset johtuu puhaltaa ne yhdistettynä liikkeitä. Jos vääntää vanne painaa vatsan joka päivä, voit luoda kaunis vyötärö, mutta ei toimi saavuttaa kuutioiksi. Hula-vanne voi jättää mustelmia ja hematomas, jos oikein valittu paino ja koko, ja kouluttaja ilmentymisen lihaksen se ei ole tehokas. Kääri kustannus - noin 1000 ruplaa.

Monipuolisin ja hyödyllistä kaikenlaisia ​​ihmisiä kunto kouluttaja - suuri käyttää pallo. Se sopii mainiosti myös raskaana oleville ja äskettäin toimitettu naisia, ihmisiä, jotka ovat ylipainoisia tai selkäytimen vammat. Niistä eduista ja edullinen hinta - 300-400 s. Rock paina fitball tytölle, koskaan edes harjoittavat voimistelu, se on helppoa, mutta sinun täytyy poimia joukon harjoituksia ja tehdä sitä säännöllisesti, koska kuormitus hänen alle hallitus / baareissa. Työ lihasten havaitaan lähinnä silloin, kun yrittää pysyä tasapainonsa.

Miten valita kouluttaja lehdistölle

Jos jätät pienemmän liikkuvan ohjukset ja miostimulyatory jonka hyöty on epävarma, niin poimia koti-size simulaattori - vaikea tehtävä. Sinun täytyy päättää, millaisen kuorman olet harkitsee saada (teho / aerobinen) osana suunnitelmaa swing lehdistö simulaattori, joka kuitenkin haluat käyttää lihaksia, jotka laitteiden toimintaa tarvitaan.

Asiantuntijat suosittelevat kiinnittämään huomiota merkkejä, jotka harjoittavat ainoastaan ​​vapauttamaan ammattivalmentajat kotiin kohde ja kuntosaleja, jos haluat ostaa laadukkaita laitteita. Näistä näkyvät:

Edullisempia, mutta vakiintunut päätellen vastauksia asiantuntijoiden:

Jako ryhmiin voidaan suorittaa lajista kuorman, joka vastaanottaa henkilön liikunnan aikana tai luettelon klassinen komponentit:

 • Shell - fitball, rulla, levy, vanne. Nämä kohteet ovat keskittyneet enemmän vahvistamiseen, eikä vakavia muodostumista lihaksissa, sopii naisille. Ominaista edullisia, voit ostaa Torneo.
 • Simulaattori - penkki tai kalteva penkkiä, jne. Absleyter suuria aggregaatteja, jotka aktiivisesti vaikuttavat lihaksia painoilla .. Sitoutua niihin voi molempia sukupuolia. Johtaa keskuudessa ammattivalmentajat Body Sculpture ja Horizon Andes.

Tällä tarkoitetaan sitä kohtaa, kuorman taso ohjaus periaate, joka on asetettu simulaattori (edullisesti soutu tai elliptinen katsottuna laitteet painossa). Ammattilaiset seuraavanlaisia:

 • Mekaaninen - haittapuolena on melu. Esitetty Body Sculpture, DFC.
 • Belt - luonnehditaan usein edullisia simulaattoreissa, hyvin lyhytaikainen. Minulla Atemi, DFC.
 • Magneettinen - kuorma Vaaitustarkkuus on keskimäärin, mutta voit ostaa hyvä kouluttaja vähin kustannuksin. Hae Svensson Body Labs, Applegate.
 • Sähkömagneettinen - uudenaikaisin, Great toiminnallisuutta, vaan edellyttää verkkoyhteyttä. Johtajat - Happi, Horizon Andes.

Täällä valinta on helppo tehdä - jos aiot tehdä laihtua vatsan alueella ja koulutus verenkiertoa huomiota on kiinnitettävä staattisen sydän, pieni kuntosali kuoret:

 • Rollers - Bradex, AB rulla.
 • OrbiTrek - DFC, Pronssi kuntosali.
 • Fitball - Bradex, Torneo.

Jos haluat saada houkutteleva helpotus, lisäämään lihasmassaa, sinun täytyy pakottaa ammattivalmentajat:

 • Penkki (Roman puheenjohtaja, hyperextension) - TD Ovelon, Body Craft.
 • Baarit - Body SOLID, happi.
 • Soutulaite - KETTLER.

Jos olet kotona ei ole järjestänyt täydellinen kuntosali, sinun täytyy löytää tapa päästä simulaattorin arkitodellisuus. Kevyen toimintaa, kuten aerobic mobiili tarpeeksi kuoret, mutta vakavampia laitteita on nähty säännöllisesti voimaharjoittelun:

 • Lohko lastaus järjestelmä (kuten Body Solid) ei sovellu pienikokoisiin huoneistoja, keskitytty vain ne, joilla on korkea kuntoa.
 • Paikallaan kuntolaitteita vatsalihakset - baarit, OrbiTrek jne on enemmistö tuottajista (KETTLER, HouseFit), hyvät asunnossa.
 • Folding rakenteet - penkkipunnerruksia, soutulaite, jne mahtuu jopa pieneen tilaan, on lajitelma Bredowin DFC Torneo.

Ymmärrät ominaisuudet laitteiden valinta säännöllistä koulutusta, mutta silti on epäillyt tietyn mallin? Voit auttaa simulaattoreita luokitus lehdistölle joka sisältää tehokkain ja kätevä kotikäyttöön vaihtoehtoa:

 1. Svensson Body Labs EZM. OrbiTrek magneettinen tyyppi. Näytöt syke, vailla sisäänrakennettu ohjelmia, on 8 tasoa lastaus, toimi itsenäisesti. Suurin haittapuoli on hinta - 37000 s.
 2. Body Sculpture BR-2200. Soutulaite, joka on kätevä liikkua asunnon, poistaa varastointiin. Monipuolinen, se kestää jopa 120 kg. Kustannus - 8500-9000 s.
 3. Weider 190 TC. Penkki, joka lisäksi käsittää telineet painoja, kallistuskulman säätö. Voit ostaa 8300 s.
 4. DFC 103B. Perusversio penkki, joka on vailla erityisiä toiminnallisia, ei korkeussäätö tai halua, mutta tämä kone pienikokoinen, maksaa noin 5000 ruplaa.
 5. AB rulla. Se sijaitsee viimeinen paikka vain siksi, että ne kuuluvat kuntokeskus ammuksia. Haitta - voidaan tilata verkkokaupasta, mutta hinta on alhainen (1500 s.). Roller täydellisesti toimii ylemmän ja alemman abs päätellen arvion, mutta vino lihakset vaikuttaa heikko.

Video: Miten swing lehdistö simulaattori

Älä huijatuksi mainonta houkutteleva kuvat TV kaupoissa! Olen niin houkutusta ostaa simulaattorin Wonder Core Smart, poistaa rasvaa vatsa. Tuote on selvästi mökki, katsella ja epämiellyttävä liikunta mitään normaalia tietoa. Hukkaan heitettyä rahaa, lehdistöä voi änkytys.

Mahdollisuus mennä sinne huoneeseen, ja näkymät vatsan synnytyksen jälkeen kauhistuttaa, niin osti kuntokeskus kuoret: penkki Dakine AB raketti (b / Y mainos) ja fitball Torniosta. Yhteensä maksoi 2100 ruplaa. Hän pakotti itsensä tekemään harjoituksia joka päivä 15 minuuttia - 1,5 kuukautta meni ensin havaittavissa valokuva (joka ohjaa dynamiikkaa) tuloksia.

Tyypit simulaattoreita lehdistölle kotona

Kiitos simulaattori lehdistö voi jopa olla kotona saada täydellinen litteä vatsa Esteetön kuutioiksi. Artikkelissa auttaa ymmärtämään, mitkä ovat urheilu yksiköitä koteihin ja miten pumppaamaan lehdistölle käymättä kuntosalilla ja turvautumatta ammattivalmentajien ja hälventää suosittu myyttejä liittyy saada arvokkaiden "kuutiot".

Edut kuntoilulaitteet lehdistölle

Pitääkseen vatsalihaksia hyvässä kunnossa ei välttämättä mene kuntosaleja. Monet kieltäytyvät tällaisesta toiminnasta hyväksi kotona liikuntaa.

Jälkimmäinen on useita selviä etuja:

 • säästöt tilaus kuntosalille;
 • koululuokka useammin;
 • säästää aikaa - sinun ei tarvitse matkustaa kuntosali ja takaisin;
 • aikataulu saliin ei rajoita sinua - voit tehdä milloin tahansa;
 • liikuntaa rytmi ja kun on mieliala;
 • tilaisuus kysyä sen ilmapiiri luokissa - esimerkiksi käynnistä suosikki musiikkia, jne.;
 • hygienia - kuntoiluvälineitä käytät vain;
 • Et häiritse ulkopuolisille;
 • sinun ei tarvitse välittää ulkonäkö - voi harrastaa mukava koti puku;
 • riippumattoman määrityksen kuorman ja kesto istuntoja.

Miksi kehittämiseen lihasten käyttää simulaattoreita

Jos päätät ladata lehdistön kotona, pitää muistaa, että harjoituksia lehdistölle ei aina anna toivottua vaikutusta. Alkuvaiheessa kuorman niitä riittää. Mutta tulevaisuudessa tarvitaan erityistä kuntolaitteita lehdistölle.

Heillä on useita etuja:

 • mahdollistavat suorittaa erilaisia ​​harjoituksia lihakset laadun vauhdissa;
 • tuottava klassinen harjoitukset;
 • mahdollistavat kuormituksen kasvu tasolla;
 • anna käyttää välittömästi kaikki lihakset (obliques, vaihde), ei vain ylävatsan;
 • tehokkaita ja mahdollistavat anatomiset ja biokemialliset ominaisuudet organismin;
 • edulliseen hintaan.

Simulaattorit lehdistölle - koko joukon erilaisia ​​urheiluvälineitä. Tämä kuntolaitteita on erikoistunut ja joilla pyritään ratkaisemaan erityisongelmia. Sen avulla voidaan tarkasti ja tehokkaasti kouluttaa vatsalihakset ja takaisin.

Yksinkertainen, mutta varsin suosittuja urheiluvälineitä lehdistölle. Se edustaa pyörän (joskus - kaksinkertainen), jossa on kaksi kahvaa. Sitä käytetään sekä amatööriurheilijoiden ja koska se vaikuttaa moniin lihasten segmentteihin kehon ja eri elimistön. Keskihinta: 250-700 ruplaa.

Työskentely rulla ei suositella kaikille. Henkilöt, joilla on nikamien tyrä tai usein kipua alaselässä on parempi kieltäytyä näistä harjoituksista.

Se näyttää kuori lauta (kaareva tai suora) rullan jalka. Kokoelma kallistuskulma on säädettävissä. Keskihinta: 1700-5000 ruplaa.

Jos riittävä fyysinen harjoittelu penkki voidaan taivuttaa tai lisäpainoja.

Tämä suspensio silmukka, jonka muoto on ainutlaatuinen pussit kyynärpäät. Ne ovat kiinni kehyksiin. Silmukat ovat itse kierteitettyjä aseet. Stabiiliin asentoon, jonka hidastushaarat viistoon asentoon. Keskihinta: 1000-3000 ruplaa.

Tehokkain liikuntaa - nostamalla jalat Wiese ilman suoraa tukea. Silmukoita voit käyttää vapaa alkuperäiseen asentoon ja vähentää rasitusta kyynärvarren ja olkapään nivelet.

Kartoitus on varustettu kaksi tyynyä ja pehmeät tyynyt jaloille. Tuoli on nousussa ja korkeutta voi säätää. Keskihinta: 8000-20000 ruplaa.

Asentaminen auttaa kehittämään lihaksia vatsa. Se myös vahvistaa takaisin, lantion ja pakarat lihaksia.

Myös hyvä kuntolaitteita lehdistö voi olla tavanomainen rekki ja nojapuut. Jälkimmäinen voi kiinnittää seinälle baaria ja mahdollisuuden suorittaa ylimääräisiä harjoituksia.

Press: mitä sinun täytyy pitää se hyvässä kunnossa

Podkachenny painamalla lisäksi ulkoisen edut ratkaisee useita ongelmia pitää kehon hyvässä kunnossa. Elastinen vatsan on ennen kaikkea suojella sisäelimiin. Se ei salli siirtymisen mahassa, suolistossa, virtsarakossa.

Loppujen lopuksi, kun siirrymme, laitamme vakava remontti sisäelimissä. Tämä johtaa häiriöitä verenkiertoa. Tämä ei salli lehdistön. Hänen estyneenä, se vahvistaa kehon elinten kertynyt rasvaa.

Määritelty paina suorittaa muita tehtäviä:

 • estää taudin;
 • Se tarjoaa happisaturaation sisäelinten;
 • parantaa lihasten koordinaatiota;
 • parantaa verenkiertoa;
 • kehittyy selkärangan ja varmistaa sen oikeaan asemaan;
 • alaselän suojaa ylikuormitusta;
 • yhdistettynä hengitysharjoituksia normalisoi verenpaine;
 • Se luo normaalin vatsan paine kuin varmistaa oikea hengitys;
 • Se pitää mahan venymistä aterian yhteydessä ja edistää nopeaa kyllästyminen.

On olemassa useita viitteitä tehdä harjoituksia suunniteltu toimimaan vatsalihaksia:

 • alentaa vatsan sisä-;
 • rikkominen motiliteettiin;
 • sappitiesairaus;
 • Joskus se auttaa kivuista lannerangan alueella (suhteellinen arvo);
 • taipumus kiven muodostumista;
 • jos ongelmia maha-suolikanavan (gastriitti tai mahahaava, koliitti);
 • maksasairaus.

Vahvat lehdistö on tärkeää, että naisilla. Se auttaa tekemään sikiöön raskauden aikana, ja myös yksinkertaistaa synnytyksestä ja jälkikannosta muodon.

Syyt heikkenemisen vatsalihasten

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat kielteisesti valtion lehdistön. Lihakset heikentää, tulee kupera vatsa ja roikkuva. Laihduttaminen tai syömällä oikein auttaa vain vähentää kehon rasvaa vatsan, mutta eivät palaa elastisuutta lihaksia. Jotta sävy lehdistön tarvitaan urheilutoimintaan.

Tärkeimmät syyt, joiden on heikkenemisen vatsalihasten:

 • puute säännöllinen liikunta;
 • hypoaktiivisen (liikunnan puute);
 • istumatyö (tämä koskee myös oppilaat ja opiskelijat), jolla on pitkä istuin Rectus vatsan on hiipumassa;
 • huono ryhti;
 • huonoja tapoja.

Erityisen raskaita vahinkoja tupakointi aiheuttaa. Se johtaa muutoksiin solutason lihaksen aineenvaihduntaa. Tupakointi ei salli kehon käsitellä kunnolla proteiinin aminohapot lihaskudoksessa. Se paksuntaa verta ja hidastaa kuljetus ravintoaineita.

Joka kouluttajat voivat tehdä sen itse

Haluttaessa simulaattoreita lehdistölle voidaan tehdä itsenäisesti. Esimerkiksi löytyy paljon askel askeleelta ohjeet suunnitteluun koti Roman puheenjohtaja, penkki lehdistölle sekä vaakapalkeilla ja palkit.

On myös mahdollista käyttää sijasta urheilukanava simulaattoreita improvisoitua.

Päähaitat omatekoinen laitteet - se ei ole turvallinen tai ehkä tuota haluttua kuormaa. Myös kotitekoisia pommeja eivät aina anna riittävää mukavuutta harjoituksen aikana.

Ravistamalla lehdistö, monet ohjaavat virheellistä tietoa. Tämä häiritsee tuottava ja lykkää tulosten saavuttamiseen.

Yleisimpiä myyttejä ovat:

 • Ylemmän ja alemman paina tarvitsevat erilaista harjoitusta. Tämä ei ole aivan totta. Harjoitusohjelman lehdistötilaisuudessa kovia kaikki rectus vatsan lihaksia. Siksi et pysty pumppaamaan erillinen osio sen.
 • Kiertämällä tehokkaampia simulaattoreissa. Tämä on toinen yleinen väärinkäsitys. Vaikutus liikunta on lähes sama, mutta kierre vähemmän turvallinen. Erotuksen aikana vyötäröllä lattiapinnasta, käytetään kuten Flexor lantion. Niiden järjestelmällinen liikarasitukseen vaikuttaa lonkkanivelestä. Tämän seurauksena - selkäkipu. Koska tällainen simulaattoreita kuormitus alenee.
 • Enemmän reps - enemmän kuutioita. Itse asiassa tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat saavuttaa litteän vatsan. Jos olet kiinnostunut kuutioita - joudut työskentelemään lisäpainoja. Tässä tapauksessa sinun on tilaa noin 10 toistoa.
 • Voimaharjoittelua polttaa rasvaa. Tämä ei ole niin. Haluttu helpotus saavutetaan ruokavalio.
 • Selkäkipu - rungosta nosto istunnossa. Johtaa epämiellyttäviä tuloksia eivät käytä, ja sen vilpillisen täyttämisen. Vauhti pitäisi olla rauhallinen, älä päivittää tarpeen sujuvasti ilman nykimistä. Sinun ei pitäisi tehdä paljon toistoja.
 • runko kääntyy voimistelu keppi hartioilleen - kapea vyötärö. Vaikutus harjoituksen, itse asiassa pieni. Lisäksi Nopeatempoinen huono vaikutus alaselän.
 • Koulutuksen tulisi olla päivittäin. Tämä ei ole niin. Lehdistö täytyy levätä. Siksi kolme tiiviin harjoittelun viikossa olisi riittävä.

Rock lehdistö on hyväksi terveydelle ja vahvistaa koko kehon. Voit tehdä sen kotona. Tärkeintä - suorittamaan kaikki tehtävät selvästi ja oikein, jotta ei aiheuta haittaa kehon ja tehdä käyttää tuottavin.

Yrittää ottaa rauhallisesti eikä peretruzhdaetsya lihaksia. Tulee 3 kertaa viikossa. Jos mahdollista - tehdä simulaattoreissa. Ne lisäävät tuottavuutta, jotta oppitunteja tehokkaammin ja mielenkiintoinen.

 • Ambisport - tehokas kuntoiluun © Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia tältä sivustolta on kielletty.

  Valitsemalla kouluttaja laihtuminen vatsa ja sivuille - swing lehdistö kotiin!

  Mielenkiintoista odottaa sinua artikkelissa?

  Osallistu urheilullinen harjoituksia ei voi vain olla huoneen valmentaja käyttäen vieviä simulaattoreita. Kompakti kuntoilulaitteet laihduttaa vatsan ja puolin anna järjestää hätävara kuntosalille suoraan kotoa.

  Valitse tehokkain liikuntaa laihtuminen kotona auttaa suosittelut ihmisiä kokeilla niitä itse. Kuitenkin lisätietoja tulisi tutkia erikseen, enemmän siitä, mitä olemme ja mitkä ovat kodin kuntolaitteita päästä eroon ylipainosta, lukemista.

  Lisäksi suosittelemme lukea materiaalia miten swing lehdistölle kunnolla.

  Simulaattori painaa Ab Rocket Twister

  Mukava kouluttaja laihtuminen kotona. Se näyttää epätavallista, kuin outo korkean karmituoli. Istuin kahvat viidellä eri pehmeitä teloja, jotka täytyy pysyä alle takaisin. Tarkoitettu raskaaseen vauhdissa paina. Merkityksessä tämä malli on, että koulutuksen aikana rullat pidetään hyvin takaisin ja kaulan. Tämän seurauksena nämä osat eivät kireät, ja koko kuormitus menee erityisesti lehdistölle. Oppitunneilla, voit säätää rullat erikseen. Selkänoja on säädettävissä, myös on useita säännöksiä.

  Tietenkään emme voi täysin väittää, että Ab Rocket Twister paras kouluttaja laihtuminen kotona, vaihtelevia arvioita siitä. Se on etunsa ja haittansa.

  Se vie paljon tilaa, sivukahva pikemminkin haitata eikä kovin lujasti kiinnitetty istuin itse. Kuitenkin hyödyt ovat huomattavat:

  • Toimii yksinomaan paina;
  • Ei väsymys takana ja kaulan;
  • Sopii naisille ja miehille.

  Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat vakavasti pumppaamaan lihaksia lehdistölle ja tilavat huoneet.

  Ja tässä video simulaattorin Ab Rocket Twister:

  Simulaattori painaa Ab Circle Pro

  Koulutusta simulaattoreita laihtuminen naisten ja miesten voi helposti siirtyä talon, jos ostaa urheiluvälineitä. On hyvä harjoitus reidet, pakarat painamalla. Hänellä on 3 eri kuormitus, on mahdollista kokeilla kaikkea ja valita sopivin.

  Laite on tietokoneistettu, suunnittelu pieni osa näytön, se heijastaa määrä liikuntaa ja polttaa kaloreita. Ymmärtää, miten käyttää tätä simulaattori laihtumiseen vatsa ja sivut, on tarpeen lukea ohjeet. Se kaikki melko käytettävissä kuvattu.

  Lyhyesti, on Ab Circle Pro on kahdentyyppisiä harjoituksia voit tehdä: lehdistölle ja reidet pakarat. Poseeraamaan tekevät odottamaton, on välttämätöntä, polvillaan ja pitämällä simulaattori kynä, siirrä tietyllä tavalla. Itse asiassa kaikki liikkeet tehdään jalat ja lonkat. Valmistaja kertoo, että laite voidaan tehdä 3 minuuttia päivässä, saada hieno tulos. Teoria voi tarkistaa säännöllisin työllisyyttä.

  Yleensä se on melko hyvä kouluttaja laihtuminen kotona. On kuitenkin mahdollista laskea, jos käytät vialla. Tasapaino voi olla tässä asennossa ei ole ketään. Se ei ole suositeltavaa työskennellä hänen kanssaan, jos on taipumusta huimausta.

  Ja tässä video simulaattorin Ab Circle Pro:

  Simulaattori lehdistön Wonder Core Smart

  Se on yksinkertainen rakenne, kevyt ja pienikokoinen. On aiheellista korvata standardin harjoituksia kuntosalilla laihtua naisten työskennellä vain yhden laitteen mukava. Se on vain pieni alustan ja kaiteet, jotka on kiinnitetty ihanan pehmeitä tyynyjä. Säännöllisessä käytössä simulaattorin avulla:

  • Säätää paino;
  • Pumppaamaan lehdistö;
  • Parantaa lonkan linja;
  • Vahvistaa pakarat;
  • Kouluttaa lihaksia aseiden;
  • Treenata jalkojen lihaksia;
  • Hieronta takaisin.

  Sopivasti yksi malli voi korvata useita erilaisia ​​simulaattoreita. Valitsemalla juoksumatto on paras kotiin laihtuminen, kannattaa kiinnittää huomiota Vander Cor Smart. Se sopii aloittelijoille maailmassa urheilun ja ammattilaisille. Tällä laitteella, voit tehdä paljon liikuntaa luonteeltaan erilaisia, voimakkuus ja tehokkuus.

  Vaikka hänkin on sen pieni haittoja. Esimerkiksi se voi harjoittaa vain ne, jotka painaa yli 120 kg. Joukko harjoituksia melko vaikea hänelle keksiä omia, täytyy ottaa yhteyttä ohjaaja.

  Ja tässä video simulaattorin Wonder Core Smart:

  Ne, jotka ovat aktiivisesti etsivät tehokkainta liikuntaa laihtuminen kotona, todellinen suosittelee harkitsemaan tätä kiinnostava vaihtoehto vahvistamiseksi takaisin ja paina. Suunnittelu ei ole liian vaikeaa: alustan, kolme riviä rullia selälle, tuki, joka pitää niitä ja pyörät. Houkuttelee että rakenne voidaan kääntää 360 astetta säätää intensiteetti liikuntaa.

  Kun luokat toimivat obliques, alaselän ja abs. Epämukavuutta niskan ja selän ole apua rullat. Valmistajat lupaavat hyviä tuloksia viikon rasituksen jälkeen laitteen laihtuminen. Naisten ja miesten Yhteensä Cor on yhtä helppo käyttää. Niistä puutteet voidaan todeta vain yhdenmukaisuuden harjoituksia.

  Ja tässä video simulaattorin Total Core:

  Vinkkejä valita lemmikin simulaattorit

  Kysymykseen siitä, mikä on parasta kotiin exerciser laihtua, on vaikea yksiselitteisesti oikean vastauksen. Mutta on olemassa muutamia vinkkejä. Miten käyttäytyä, kun valitset?

  Ennen kuin ostat, sinun on selvitettävä, mitä tavoite on: poistaa vatsa pumppaamaan lihaksia tietyssä paikassa tai saavuttaa yleinen sävy. Jos tehtävä on vain tuoda lehdistölle tilaan elastisuus, se kestää yhdenlaisen simulaattoreissa. Kun prosessi taistelua kaunis elin, jopa kädet ja jalat hyvässä kunnossa, katsotaan kotikäyttöön melko monimutkainen rakenne.

  Määrittämisen jälkeen varten valinta-algoritmin on:

  • Nähdä ulkonäkö. Katso kaikki yksityiskohdat, kuvitella, miltä se näyttäisi kotona.
  • Touch simulaattori. Tuntuu laatu pintoja. Tarkista laitteet. Tutkia, miten kerätty, purkaa, säätää.
  • Katso, miten se toimii. Katsokaa käsikirjasta, kierre yksityiskohta, muuttaa asetuksia säätää tasoja. On toivottavaa testata vahvuus alustan, kahvat, rullat tai muita elementtejä.
  • Yrittää työskennellä kaikkien kouluttajien laihtumiseen vatsan ja kylkien, jotka alunperin piti. Tehdä niistä enemmän liikuntaa, varmista, että ei siis aiheuttaa kipuja.

  Lue arviot, jotka ovat jo käytössä. Selvitä, mitä ongelmat ovat ja ammattilaiset. Kuitenkin valita itselleen parhaiten kouluttaja laihtuminen kotona arvion eivät täysin luottaa. Oikea luottaa enemmän tunteitaan, aseta laite ominaisuudet ja vaatimukset sen tehokkuutta.

  Eri kuntoilulaitteet laihduttaa kotona omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet ja heikkoudet. Yksi ja sama laite erilaisia ​​vaikutuksia ihmisille eri kuntoa. Joten valinta paras simulaattori itse on otettava vastuullisesti. Myös valinta kouluttajien neuvoa ottamaan ammattivalmentajien, ne auttavat sinua valitsemaan kuori sinulle yksilöllisesti.

  1