Silkki kipsi käsillään video oppituntia

Silkki kipsi: ominaisuudet tupakoitsijat voidaan soveltaa, levitysmenetelmiä

Tämä viimeistely materiaali tunnetaan myös nesteen taustakuvan ja voidaan käyttää seinien ja katon talon. Sen pitäisi olla sellainen, että kipsi on paljon kalliimpaa kuin tavallinen tapetti, mutta voit tallentaa, jos kaikki työ tehdään yksin. Kun tekniikka silkkiä koriste kipsi kädet eivät poikkea työn ammattilaisia.

Niin se näyttää sisätilojen

Millä aloilla voidaan käyttää silkki kipsi

Kuivatuksen jälkeen päällyste on hyvin kestävä, ja mikä tärkeintä, on korjattavissa, joten mitään erityisiä rajoituksia no. Ainoa asia, joka tulee välttää - kostutat kipsi, se voi johtaa paikallinen muutos väri ja paikalla on liian erotu seinästä.

Kiinnittää huomiota! Päällyste kostutuksen jälkeen tulee pehmeä ja joustava, niin että pieniä halkeamia pinnalla voidaan poistaa yksinkertaisesti zater ongelmallinen paikka lastalla.

 • toimittamaan olohuone, makuuhuone ja muut huoneet enemmän tai vähemmän vakaa mikroilmaston;
 • keittiössä on myös mahdollista käyttää nestemäistä taustakuva, mutta, koska spesifisyys tilaa, on toivottavaa kattaa kipsi kuivauksen jälkeen kerros läpinäkyvä lakka. Tästä johtuen on mahdollista märkä puhdistus. Osa seinää suoraan pesuallas, leikkuulauta on vielä parempi LATTIALAATOITUS;

Kuvassa - esimerkki käyttää silkki kipsi keittiössä

 • kylpyhuoneessa, tämä trimmaustyypin on myös hyväksyttävää, mutta on toivottavaa soveltaa lakka on jo useita kerroksia on vakuutus.

Kiinnittää huomiota! Clearcoat mahdollistaa märkäpuhdistukseen huoneessa.

Tämä pinnoite on melko lämpöä kestävä, joten ohjain sallii koriste kipsi jopa viimeistelyyn uuneja. Lämmitys ei vaikuta tila päällysteen ja väri, niin kauan kuin ei ole kosketuksessa liekin.

Tutkimme teknologian soveltaa silkki kipsi

Päävaiheet ovat samat kuin tavanomaisen kipsi - koulutus pohja, koostumus sovelluksen, sen tasoitus. Mutta samankaltaisuutta voidaan jäljittää vain yleisesti, yksityiskohtia prosessi on vielä hyvin erilainen kuin normaali kipsi seinään.

Tässä vaiheessa sinun täytyy saavuttaa suurin vahvuus ja tasaisuus seinään. Vaikka valmistajat ja kirjoittaa, että koriste kipsi voidaan poistaa pieniä virheitä (matalia kuoppia pinnalla pesuallas, halkeamia), mutta tämä lisää kulutusta rakenne. Ottaen huomioon sen hinta, on parempi viettää päivä tai kaksi kitti ja pohjamaali kuin overpay silkki kipsi.

Sitä voidaan pitää optimaalinen tätä emästä valmistelu:

 • kipsi (kerrosten lukumäärä riippuu tasaisuus pohjan). Voit käyttää säännöllisesti osa kauppahinnasta pusseihin 10-25 kg, hinta laukku on välillä 200-400 ruplaa, niin paljon perheen budjetti ei vaikuta;

Kipsirappaus sovelletaan parempi kuivalla tiellä

 • edelleen tarpeen 2-3 kertaa käsittelemään pinnalle aluke "vesilukon" tai mikä tahansa muu analogi;

Alukkeen on oltava täysin vedenpitävä

 • kun se on toivottavaa maalata seinät / d valkoista maalia.

Kiinnittää huomiota! Kun itse, muste ei ole riittävästi vettä vastus, joten jos et käytä pohjamaali, se ei ole luotettava suoja. Kun sitä sovelletaan kipsi keltainen voi näkyä pinnalle, kosteus vain vetää ne pois seinien paikoissa, joissa oli ruuvia, liittimet.

Työskenneltäessä kipsilevy esiintyy usein ongelma - kuivaamisen jälkeen liuos pinnalla näkyvät yhdensuuntaista valoa raidat. Tämä johtuu siitä, että kipsi GCR suorittaa vain saumat, ainoa tapa välttää se - kitti koko pinta levyn kokonaan.

Valmistus ja soveltaminen silkki kipsi

Saadakseen täydellisen varjossa Seoksen voi ostaa erikseen valkoista rappausta ja erillinen värin hänelle. Valmistaja värimaailman voi olla mitä tahansa, kunhan varjossa lähestyi.

Kiinnittää huomiota! Verrattuna ulkomaisten kanssa, kotimainen tuotanto väri tulee suurempia määriä saada samaa väriä. Se ei vaikuta yhtä kipsi.

Mistään seosten myymälöissä esitellään esimerkkejä siitä, miten se huolehtii sovelluksen, mutta se on parempi tehdä koetta maalilla. Esimerkiksi koriste kipsi silkki tavoin eri näkökulmista, joka näyttää normaalin mustetta, se loistaa helmiäinen, paljon riippuu maalausmenetelmÄstÄ (siveltimen suuri tai pieni).

Välttää kosketusta seoksella metallia, joten erä suorittaa muoviastiassa. Metalli-työkalut on eliminoitu, ja sekoittamalla seosta tehtävä käsin, jos yrität tehdä tämän, esimerkiksi jossa suutin-sekoitin pora, lähtö saamme tasaiseksi massaksi alkuperäisestä laskusta on unohdettu. Seos voidaan soveltaa, ja tuore, mutta se on parempi antaa sen seistä 12 tuntia.

Kiinnittää huomiota! Joskus, jossa pussi kuiva-aines on pieni pussi paljetteja. Ne on kaadetaan astiaan vettä seokseen, joten vain olla helpompi sekoitetaan koostumukseen.

Arvioidut kustannukset pakkausten eri valmistajilta

Edelleen työtä tehdään tässä järjestyksessä:

 • rappaus alkaen kulma muovi raastin sovellettu vähän seoksen (se pitää hyvin muotonsa ja levitteet), tasainen liike jakaa se tasaisesti ohut kerros seinälle. Optimaalinen paksuus on 1,5-2,0 mm, ja virtausnopeus normaalitasolle ja pohjaseinämä väri ei ole havaittavissa;

Kiinnittää huomiota! Saavuttamattomissa paikoissa kohdella ensisijaisesti (kapeat ulokkeet, syvennykset, alueilla ympäri kytkimet, pistorasiat jne. D.).

 • 2-3 tuntia lasta voi kävellä kipsi ja lopuksi kohdista pienet epätasaisuudet;
 • nopeuttaa kuivaus voi tuuleta huone, mutta ilman sitä kipsi kuivuu 2-3 päivän kuluessa.

Ja siitä, kuinka paljon silkki kipsi eri alueilla Venäjän federaation lukea muita artikkeleita sivustollemme.

Silkki koriste kipsi: hyviä ja huonoja puolia

Tekstiili peite, jota kutsutaan silkkiä koriste kipsi tai nestemäinen tapetti, on lupaava uusi alalla koristelu seinät ja katto.

Tuotantoon silkki kipsi käytetään vaarattomia osia luonnollista alkuperää: selluloosa, silkki kuituja, mineraalitäyteainetta, selluloosa liimaa ja lisäaineiden muodossa hieno helmi, kiille ja loistaa. Silkki kipsi alun perin myydään erissä, ja laimennettiin vedellä ennen käyttöä mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Neste tapetti Tämän tyyppiset voidaan soveltaa omaan, ilman osallistumista Korjaustöiden ammatillisen esiintyjiä.

Neste silkkitapetit on paljon kiistattomia etuja tarjoamalla tämäntyyppisen kattavuus laajaa suosiota.

 • Silkki kipsi ei pelkää kaarevuus seinien ja epätasaiset reunat. Tämä kipsi pystyy aukon ympärillä pistorasiat, jalkalistojen ja karmit.
 • Neste silkkitapetit ei ole saumoja, joten kun sitä sovelletaan ei tarvitse valita kuvan.
 • Silkki kipsi on huokoinen rakenne, joka säilyttää lämmön hyvin ja antaa äänieristys.

 • Tämä ympäristön pinnoite on kyky "hengittää."
 • Kutistuminen neste tapetti kotona ei kiire ja ei muotoaan joustava ja voi venyttää.
 • Silkkikuidut koostuu nestettä tapetti ei haalistu vaikutuksen alaisena auringon säteet ja ei muuta väriä ajan myötä. Tämä laatu mahdollistaa käytön silkki kipsi aurinkoisessa alueilla.
 • Avulla nestemäisen silkkitapetit luo ainutlaatuisen muotoilu ainutlaatuisia maisemia, luvut ja sarjakuvahahmoja.
 • Sovelletaan tämä pinnoite mihin tahansa pintaan helpotusta.
 • Luonnollisia ainesosia päällystekoostumuksessa on antistaattiset ominaisuudet, eli neste tapetti ei kerää pölyä.

Haitat silkki kipsi voivat olla esimerkiksi seuraavat:

 • Silkkiä pitkä kipsi kuivuu - jopa 72 tuntia. Syy kuivaamiseksi pitkään - mikrohuokoisen rakenteen.
 • Neste tapetti on erittäin hygroskooppista, joten niitä ei voida käyttää huoneessa, jossa korkea kosteus tai altistuu suoraan veteen.
 • Silkki kipsi on hyvin Se imee hajuja, joten niitä ei ole syytä käyttää keittiössä tai alueilla, joilla on paljon savua.
 • alhainen kulumiskestävyys Se ei salli käyttää materiaalia paikoissa jatkuvasti ihmisten liikkumisen.

Saada seinää, täysin peitetty nestettä tapetti, lue ohjeet, katsella videota ja yritä käynnistää sovellus ei ole paraati huoneeseen.

Asiantuntijat neuvovat suorittamaan tavallista maalarin valmistelua pinta, eli puhdista pinta vanha maali ja lika, ja peitä se pohjamaali tai öljyvärimaalaus.

Seos kaadettiin paketin erilliseen astiaan ja täytetään vedellä ohjeiden mukaisesti. Jälkeen homogeenisen massa komposiitti levitetään katon ja seinien telalla tai lastalla. Kiinteä taustakuva yksinkertaisesti kiinnitetty seinään käsin, ja sitten, kun taikina kaulitaan sitä eri suuntiin. Silkki kipsi levitetään kaoottinen liikkeen metalli lastalla.

Melkofakturnuyu kipsi voidaan soveltaa seinien hajotusilmaruisku, se säästää materiaalia, mutta vaatii osallistumista asiantuntijoita.

Riippuen kosteuden ja lämpötilan aikana päällyste kuivuu 12-72 tuntia.

Tämä pinnoite näyttää uskomattoman kaunis, esittelee eri kuvan eri kulmista. Läpikuultava vaikutus seinien luo helmi vaikutus täytemateriaalia ja valon leikkiä.

Hoitaa silkki kipsi käyttämällä tavanomaista pölynimuri. Se ei ole välttämätöntä pestä vedellä tapetti, koska se on hyvin liueta.

Mutta tämä sama ominaisuus mahdollistaa helposti palauttaa silkkiä kattaa. Saastuminen voidaan poistaa tavanomaisella puhki tai liota, puhdas pintaosan ja soveltaa sitä uusi kerros kipsiä.

Valmistajat silkki kipsi tarjoavat yli sata värejä ja sävyjä, joka antaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia mielikuvitusta ja luovuutta suunnittelussa tiloissa.

Valokuvassa on silkkipainovaihtoehtoja, ja lyhyt oppitunti antaa kattavan ohjeen. Toista liikkeitä päällikön takana, ja saat ainutlaatuisen hienon päällysteen seiniisi.

Silkkikanavan tyypit ja sovelluskehitys videokuviin

Ei niin kauan sitten, suosituin tapa koristella ja koristella seinät asunnossa olivat taustakuvia ja kaikenlaisia ​​värejä. Aika ei kuitenkaan pysy paikallaan - löydämme uusia ja uusia materiaaleja. Yksi heistä on silkki-kipsi, joka imitoi saman nimisen kangas.

Kaunis pinnoite, miellyttävä silmään ja kosketukseen. Soveltuu huonekalujen sisustukseen lähes kaikissa historiallisissa malleissa ja monilla etnisillä. Tänään puhumme tämän materiaalin tärkeimmistä ominaisuuksista. Lisäksi opit silkkipainatuksen soveltamiseen useilla eri tavoilla.

Sisustuksessa oleva silkkipinta koristelee tilaa mistä tahansa tarkoituksesta. Aineiston tekniset ominaisuudet mahdollistavat myös "vaikeilla" alueilla - keittiössä ja käytävällä.

Hyödyllistä tietoa materiaalista

Pinnoite on tavanomainen koostumus koriste laastarit: mineraalitäyteainetta, vesi-dispersiivinen polymeeri väritys ja helmiäispigmentti, lisäaineet antamaan "Silk" vaikutus. Joissakin tapauksissa seos sisältää metalloituja hiukkasia. Koristeiden ominaisuuksien lisäksi silkkiastioissa on myös muita etuja:

 • Paloturvallisuus.
 • Ekologinen puhtaus.
 • Korkea halkeamiskestävyys.
 • Ei ole teräviä hajuja ja myrkyllisiä huuruja käytön aikana.
 • Voidaan käyttää sekä seinissä että katossa.
 • Helppokäyttöinen silkkipainatus. Video, joka on alle ilmeisen esimerkin.

Silkkipintakortin haitat: vaurioituneiden alueiden korjauksen monimutkaisuus, korkea hinta.

Silkkipalkki makuuhuoneessa. Sängyn päähän tehdään koristelu viimeisteltyyn pinnoitteeseen

Valmistelu työstä, materiaalinkulutusta

Koristeellinen kipsi "silkki" on erittäin vaativa substraatin laadusta, jota sovelletaan. Siksi yksinkertainen kohdistaminen myöhemmällä pohjustuksella on pieni. Seinien lisäkäsittely on välttämätöntä päällystysalukkeen avulla. Sitä tulisi sävyttää tulevan viimeistelyn päällä. Viimeistelyyn tarvitsemme:

 • Kipsi-massa.
 • Kohler.
 • "Venetsialaista" lastalla, jossa on pyöreät reunat.
 • Spatel-apulainen.
 • Harjaa pohjustukseen.

Silkkipintaisen kipin kustannukset riippuvat koostumuksen laadusta sekä käytettyjen kerrosten lukumäärästä ja paksuudesta. Keskimäärin tämä on 200-400 grammaa neliömetriä kohden.

Koriste-kipsi märkä silkki. Yhdistetty viimeistelykuva

Silkkipainatuksen "nestemäinen silkki" pohjapäällyste tehdään ohut ja sileä ilman helpotusta. Levittämisen jälkeen jätetään seinät kuivumaan 1 - 2 tunnin ajan riippuen siitä, mitä pakkauksessa olevasta pakkauksesta on annettu. Toisen kerroksen levitys suoritetaan kahdessa vaiheessa:

 1. Spatel-apulainen, heitä pieni määrä silkkipintaista kipsiä ja työnnä ohut tasainen kerros pinnalle.

Silkkipintainen kipsi. Peruskerroksen valokuva-sovellus

 1. Välittömästi, odottamatta koostumuksen koventamista, alamme muodostaa helpotuksen. Se tehdään lian avulla lyhyillä liikkeillä kaaren suuntaisesti. Kun piirustuksen luominen työalueelle on valmis, sen pitäisi olla hieman "tasoitettu" samalla työkalulla.

Piirustus huovalla

Kuivausta varten "märkä silkki" -eristepinta jätetään päivälle, ellei ohjeissa toisin mainita.

Koriste-stukkotyyppinen silkkitie. Seinäpäällystysprosessin video.

Valmistelutoimet ovat täsmälleen samanlaiset kuin alajaksossa kuvatut. Ja prosessi itsessään on erilainen. Tärkein ero on se, että jotkut työt tehdään lyhyellä halkeilla.

 • Käyttämällä lastalla katetaan seinät koristekuvion pohjakerroksella. Jätämme pakastimeen pakkauksessa ilmoitetun ajan.
 • Toinen kerros levitetään rullalla. Kun jalostettu alue on noin 1 m 2, laita tämä työkalu sivuun ja ota se lasta.

Koristeellinen kipsi "silkki". Kuva seinäpinnoitteesta toisella kerroksella

 • Pitkillä liikkeillä tasoitamme "turkislakan" - merkit rullalta.
 • Työkalun lyhyet liikkeet muodostavat tekstuurin.

Pidämme lastankaulaa noin 15 asteen kulmassa

Silkkipainatuksen käyttö samettiaineella

Sävytettyä maata ei tarvitse käyttää täällä. Teemme tavallisen tasoituksen ja levitämme syvän tunkeutumisen adhesiivista koostumusta. Meillä on vain yksi työskentelykerros. Vaihe yksi. Stukkipastaa levitetään seinälle ei liian ohut kerros, lyhyet sotkuiset lyönnit. Murskaaja liikkuu vasemmalle tai oikealle vasemmalle ylös / alas. Loppujen lopuksi - päinvastoin. Saatu rakenne näkyy selvästi seuraavassa valokuvassa.

Ensimmäinen vaihe: työmassan soveltaminen seinään

Vaihe kaksi. Aluksi alkaa rakentaa raaka-aineen koostumus. Lyhyissä liikkeissä, ilman puristamista, vedämme silkkipainatuksen. Instrumentin kerääntyvä koriste-koostumus ylimäärin poistetaan spatula-auttajalla 2-3 tunnin liikkeen jälkeen. Käsitelty pinta jää kuivumaan. Toiminnallinen vahvuus, se nousee noin päivässä.

Toinen vaihe: piirtäminen

Kuinka valmistautua ja levittää omia käsiäsi sementtilaastia

Toteutustavat koristekasveja, video- ja valokuvaesimerkkejä

Valettu alusta: kuva, arvostelut, näkymät, koon koot ja asennus; pvc-vuori ulko- ja sisustustöihin

Äskettäin etsin jotain silkkiastiasta omiin käsiini. Oppitunnit, video joitain. Videota voi silti löytää, mutta tämän aiheen hakukoneissa pelkkä neste-taustakuva.

Kyllä, siellä on. Minulla on silkkikansi makuuhuoneessani. Tutkin arvostelua pitkään ennen kuin jatkat. Lopulta se osoittautui erittäin hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin