silikoni pöytäliina

Läpinäkyvä pöytäliina varten keittiön pöydän

Keittiön pöydän vaatii usein pöytäliinat - pinnan suojaamiseksi ja tehdä tilaa enemmän koriste. Jos ennen äitimme ja isoäitien käytetään juhlatilaisuuksissa tekstiili pöytäliina pellavasta ja puuvillasta, ja arkielämässä - käytännön vahakangas, niin moderni kotiäidit valinta on paljon laajempi. Nykyään naiset voivat valita erilaisia ​​pöytäliinoja vaihtoehtojaan, niiden muodot ja koot, ja mikä tärkeintä, aineet, josta ne on valmistettu.

Erittäin suosittu nyt nauttia läpinäkyvä pöytäliinat keittiön pöydän. Jos värillinen pöytäliina ei sovi kaikkiin keittiöihin, mutta valkoinen on liian epäkäytännöllinen, läpinäkyvä - mitä tarvitset. Piirteet läpinäkyvä pöytäliinat keittiöön ja katso artikkeli. Tarkastellaan mitä materiaaleja ne on tehty, mitä ja -kokoisia he tulevat, ja samaistua noin-hintoja näistä izdeliya.A Tässä Skatertny kangas matot ja kuinka usein sitä käytetään, on nähtävissä täällä.

Mieti, läpinäkyvä liinoja jotka muodostavat useimmiten ostetaan nykypäivän markkinoilla kaupallisia tuotteita.

  • kierros. Tämä on klassinen muoto keittiö ja ruokasali pöytäliina. Ihanteellinen kaareva pöydän. Nämä tuotteet ovat ominaista tyylikäs ulkonäkö, ja näyttää hyvältä huoneessa keittiössä. Mutta näyttää vahakangas pöytäliina pöydällä keittiössä, näet tästä.

Pyöreä läpinäkyvä kangas keittiön pöydälle

  • Soikea. Soveltuu loma pöytäliina melko suuri pöytä. Useimmiten koristeltu elegantti reunus pohjaan pitsi, ne näyttävät hyvältä. Mutta pöytäliina peitti loma pöytä, ja mitä pitäisi kiinnittää huomiota, voit oppia tämän artikkelin.
  • Suorakaiteen ja neliön. Käytännön vaihtoehto joka päivä tavallisen keittiön pöydän. Erittäin mielenkiintoinen neliö pöytäliina tarkastellaan myös pyöreän muotoinen pöytä. Ja tässä on, miten voit poimia vettä hylkivä kangas pöydälle keittiöön, ja miten sitä käytetään oikein. Katso artikkeli tästä.

Läpinäkyvä kangas keittiön pöydälle suorakulmainen

Kerromme, kuinka määrittää koko tuotteen.

Mukaan klassisen canons, kankaalla on oltava suurempi kuin pinta-ala pöydän. Ja peräti 20 prosenttia. Jos tuote on tarkoitettu juhlatilaisuus, se voi ylittää koko pöytätasot, ja 70-80%, roikkuvat melkein lattialle. Ja jos se on pöytäliina päivittäin keskikoko - 30-40% enemmän alueen työtasot riittää.

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota näyttää ja miten käyttää pyöreän pöytäliina keittiöön.

1

Usein läpinäkyvä kankaalla on valmistettu materiaalista, kuten polyvinyylikloridista. Tämä monipuolinen materiaali käytetään valmistuksessa ikkunat, ja muovipusseja, ja, kuten kävi ilmi, jopa kankaalla. Harkita erityisen pöytäliinat läpinäkyvä PVC.

Läpinäkyvä PVC pöytäliina keittiön pöydälle

ensiksi, edulliseen hintaan. Kukin omistaja varaa ostaa talon tällaista tuotetta.

Harvinainen käytännöllisyys. Pöytäliina PVC ei pelkää vettä, likaa ja tahroja - kaikki saastuminen on helppo poistaa tavanomaisilla kankaalla.

Pöytäliina varsin koristeellinen. On helppo koristella keittiö, jolloin se raikas, tyylikäs ulkoasu. Erilaisia ​​malleja, malleja ja piirustukset tämän materiaali on niin suuri, että kaikki kotiäiti valita.

Pöytäliina on hyvä monipuolisuus ja hyvin valittu, voi koristella sisätilojen melkein minkä tahansa ruokaa. Tuote on hyvin käytännöllinen eikä vaadi erityistä hoitoa itse. Sen helppo tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla ja harjaa pois muruset syömisen jälkeen. PVC-tuotteet on ehdottomasti ei suolattu eikä tarvitse pesua.

Jotkut käyttäjät väittävät, että pöytäliina valmistettu PVC voidaan laittaa kuumia pannuja, ja tuote ei haittaa - kangas on sulanut, ei hemmoteltu jne On kuitenkin syytä varoittaa, että tämä tieto ei ole oikein ... Tietenkin pöytäliina hiljaa kestämään, jos laitat sen muki tuoreeltaan kaadetaan kuumaa kahvia. Kuitenkin, se ei ole suositeltavaa laittaa tuote kuumalla paistinpannulla tai muita lautasen että juuri poistettu tulesta. Tässä tapauksessa tuote ei todennäköisesti murtaa ja sulaa.

Mutta näyttää Teflon pöytäliina pöydällä keittiöön ja kuinka valita ne, totesi täällä.

Suuri etu PVC pöytäliinoja, että he voivat valita, kuinka läpinäkyvä valkoinen ja läpinäkyvä värivaihtoehtoa. Tällainen lajike voit järjestää keittiö huone paremmin.

Mieti myös erityisen läpinäkyvää tuotteita silikonia. Ne, kuten pöytäliinoja PVC on puolensa.

Läpinäkyvä silikoni pöytäliina keittiön pöydälle

Silikoni pöytäliina erittäin tyylikäs ja koristeellinen ilmeen. Ne ovat kuin hienoja pitsi. Joskus vain lyhyen matkan huomaa, että se ei ole ompelu ja luonnollinen materiaali ja synteettinen tuote.

Silikoni pöytäliina eroavat kasvoi lujuusominaisuudet. Sopii niille kotiäidit, jotka arvostavat luotettavuutta ja on suuri, meluisa perhe - pienten lasten ja eläinten. Silikoni tuotteet kestävät jopa aktiivista päivittäistä toimintaa.

Ja tässä on se, miten se näyttävät vahakangas pöytäliina ovaalinmuotoinen pöytä ja osaavat käyttää sitä oikein. löytyy tässä artikkelissa.

Läpinäkyvä silikoni malli näyttää lumoava ja puu, ja varsinkin lasi keittiön pöydälle. Se antaa painoton ilmava keittiö tilaa, joten sitä voidaan käyttää varten "laimennus" sisätilojen on liian raskas - suurikokoisen tumman keittiö asettaa.

Silikoni pöytäliina on usein ei ole esitetty, joka mahdollistaa käyttää sitä tiukasti, minimalistinen sisustus. Moderni muoti aivan kuten sisustus ja oli tyytyväinen. Koska luku myös korostaa siro muoto huonekaluja.

Silikoni pöytäliina usein ilman kuviota

Silikoni tuotteet käytännöllinen, koska se on helppo poistaa likaa, rasvatahrat eivät syö. Silicon malli pitkään säilyttää täydellinen ulkonäkö. Tuote on joustava, voi olla muodoltaan taulukon missä tahansa.

Silikoni etu PVC, että se helposti kestää korkeita lämpötiloja. Monissa kodeissa on moderni silikoni Leivontavuokia että uuni kestää valtava lämpöä. Joten voit levätä helppoa - se on teetä tai jopa kuumalta liedeltä pöytäliina jotenkin hengissä menettämättä koriste- ja tekniset ominaisuudet.

Silikoni tuotteet täysin äänettömästi. Ei tule kahina, ei kahina, ei muita ääniä koskettavaa.

Lopuksi on syytä huomata, että silikoni läpinäkyvä pöytäliina on todella käytännöllinen ja edustava samanaikaisesti. Ne ovat suosittuja länsimaissa, ja nyt sitä toteutetaan hyvin nopeasti ja elämässämme. Sinun arvostavat myös niiden käytännöllisyys, kestävyys, monipuolisuuden ja koriste.

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitkä ovat läpinäkyvän suojakalvon pöytäliina PVC ja kuinka paljon ne näyttävät hyvältä.

Tuotteet on valmistettu läpinäkyvästä puuvilla pitsi - täydellinen ratkaisu, mutta sopivat paremmin juhlatilaisuuksien luonnollisina materiaalia käytännöllisyys keinotekoisten ei voi verrata. Puuvilla on myös hyvin kaunis, mutta vaatii usein pesuissa.

Läpinäkyvä pöytäliina keittiön pöydällä puuvillasta pitsi

Tällainen tuote muistuttaa hieman läpinäkyvä tylli ikkunassa. Se sopii joulupöytään läheisissä perhepiirissä, tai pieni henkilökohtainen juhla. Puuvilla pöytäliinoja läpinäkyvä kaupoissa esitetty varsin monenlaisia. Epäilemättä löydät mitä tarvitset.

Ole varovainen kun ruokaa pöydässä pöytäliina. Luonnon puuvillaa voi olla niin intensiivisesti imevät rasva ja lika astiat, niin se ei pese pois.

Lisäksi kannattaa katsoa kuin katsoa kestävä liinat kyllästetty keittiö ja kuinka valita oikea.

Kuitenkin, jos olet ostanut tuotteen, johon on lisätty viskoosi tai polyesteri, niin tämä vaihtoehto on paljon käytännöllisempi. Blend vaihtoehtoja helpompi pestä pois, ja eivät pelkää öljytahroja. Lisäksi ne eivät myöskään rutistaa. Mutta jos puuvilla mallia voidaan keitetty tai hoitaa valkaisuainetta, sitten sekoitekuidut, eli "numero" ei toimi. Ne eivät kestä korkeita lämpötiloja ja vaativat erityistä varovaisuutta.

Tämä suoritusmuoto on luonnollinen tuote raina käsitellään teflonia tai erityisiä akryyli ratkaisu. Seurauksena tämän käsittelyn luonnon kangas saa suuremman lujuuden ominaisuuksia, se on vahingoittumaton tahroja, kyyneleet, vahinko melkein "ei tapettu." Tuloksena oleva materiaali ei ime vettä, likaa hylkivä.

kyllästetty

Tuote on erittäin käytännöllinen ja lujat ominaisuudet. Jopa vuotanut viiniä tai kahvia jälkeen pyyhkiä sienellä ei jätä mitään jälkiä tuotteeseen.

Etuna tässä mallissa on, että se ei ole kuin keinotekoinen tuote on valmistettu muovista, ja jolla on kaikki sen etuja. Lisäksi, kyllästetty "hengittää", eli väliseen tilaan pöytäliinan ja kierrättää ilman pöydän pintaa suojaavat sientä, hometta ja lahoamista.

Läpinäkyvä päällystetyt kankaat ovat tunnettuja mielenkiintoinen suunnittelu. Voit helposti valita sopivimman hyvästä ruuastaan. Ja samalla pitää silmällä lahja tyttöystävä tai äiti, koska tämä edistää runsaasti erilaisia. Saatat myös olla kiinnostunut oppia lisää mitkä ovat pöytäliinat ravintoloihin tilata ja miten ne voisi näyttää.

Saimme tietää, kuka valmistaja tarjoaa nyt meille paras valinta läpinäkyvien keittiö liinoja kivutonta hintoihin.

Kanadalainen valmistaja tarjoaa tyylikkään mallin PVC, työ on niin ohut, että etäisyys luo uskoa tuntuu luonnolliselta pitsi. Koristeet - Perinteinen: kukka, kasvi. Tuote 110h140 cm suorakulmainen muoto maksaa 352 ruplaa.

NIKLEN tuottajalta

Tämä kiinalainen kaupan ja teollisuuden tuotemerkki tarjoaa laadukkaita tuotteita polyesteriä. Mallit ovat todellisia taideteoksia - kaunis, mutta käytännöllinen. Kustannukset läpinäkyvää pitsiä tuotteiden 85x85 cm - 1776 ruplaa.

Agness tuottajalta

Kiinalainen tavaramerkki Clubilta pitsikuvio kutoa PVC. Kustannukset tuotteiden kukka koristeena 85x85 cm - 780 ruplaa.

Jos haluat ostaa tiukan käytännöllinen malli ilman nauhoja ja muita koriste, sopii päivittäiseen käyttöön ja sopii moderni sisustus lakoninen, valitsi venäläisten tuotteiden tiukan suorakulmainen muoto. Tällaiset liinat ovat sileitä tiheä elokuva PVC, joka on ihanteellinen läpinäkyvä kerros suojaa työtaso. Mutta se näyttää joukon pöytäliina ja tuolien on nähtävissä täällä.

GreeTextile tuottajalta

Tällaiset tuotteet ovat erittäin edullisia. Esimerkiksi pöytäliina 180h120 senttimetrin maksaa vain 57 ruplaa. Voit myös ostaa pöytäliina pitsi.

Jos liina - siis selvää, kuten tiedätte, näkyvä pinta huonekaluja. Siksi on erittäin tärkeää tässä tapauksessa, että pinta oli virheetön: scuffs, halkeamia, tahroja, likaa. Muuten, läpinäkyvä kerros päälle ei piilota puutteet huonekaluja, mutta vain korostaa.

Jos pohdit muotoinen tuotteita, sinun kannattaa yöpyä klassinen versio. Tällaisia ​​tuotteita ovat sopivia, pääsääntöisesti tahansa sisustukseen. Classic ajaton ja tarkoituksenmukaista kaikkialla.

Olemme arvioineet ominaisuudet läpinäkyvän pöytäliinat keittiön pöydän. Kuten olette nähneet, erilaisia ​​nykyaikaisia ​​tuotteita high-tech-materiaalit sallii tehdä varsin päteviä ja käytännöllinen valinta, joka sopii mihin tahansa keittiöön.

  1. Svetlana

Erittäin kätevä vaihtoehto. Toisaalta suojaa pöydän vaurioilta, saastuminen, ja toisaalta voit nähdä ulkonäkö pöydän (puhun täysin läpinäkyvä liinalla). Ostin nakuyu keittiöön jälkeen hänen "testaus" on ostanut olohuoneeseen, vain ostanut avoimia kuvioidut, t. To. Valkoinen taulukko näyttää erittäin mielenkiintoinen. Läpinäkyvä kuviollinen antaa yleensä hieman virkistää sisätilojen.

Käytännön vaihtoehto klassinen ja juoksija: 60+ tyylikäs silikonia pöytäliinat pöydälle

Käyttö nykyaikaisen tekniikan avulla pöytäliinoja ulkonäköä

Keittiön pöydän - huonekalu, joka vaatii liinoja usein. Se ei ainoastaan ​​suojaa pintaa ja antaa tilaa korkeintaan koristeellinen vaikutus. Aiemmin meidän äidit ja Grandmothers edullista käyttää tekstiili- liinoja valmistettu puuvilla ja pellava, sekä arkipäivinä käyttäen käytännön vahakangas, moderni kotiäidit on laajempi valikoima. Nykyään naiset voivat valita pöytäliinat joukossa lukuisia muotoja, kokoja, värejä, kuvioita ja muita ominaisuuksia. Kysymys on, että värilliset kankaat eivät sovellu kaikille keittiö ja kodinkoneet riittämättömästi käytännön. Siksi paras vaihtoehto - silikonista liinoja keittiöön. Me Seuraavaksi tarkastellaan kaikkia sen ominaisuuksia, tutkii ja tunnistaa materiaalit, joilla on ohjeellinen hintaluokassa.

Harmoninen yhdistelmä "kulta" ja valkoinen pöytäliina - keittiö koristelu

Nykypäivän markkinoilla kaupallisiksi tuotteiksi tarjosi useita pöytäliinoja. Ne esitetään eri muodoissa ja liittyä loistava valinta.

  • kierros - klassinen valikoima keittiön ja pöytäliinat. Tämä vaihtoehto sopii pieni keittiön pöydälle lasista. Nämä tuotteet on tyylikäs ja tyylikäs.

Pöytäliina PVC on käytännöllinen ja miellyttävän ulkonäön

  • soikea Tuotteita voidaan käyttää loma-ja päivittäin, ne soveltuvat jopa suurikokoisten taulukoita. Useimmiten alareunassa näiden pöytäliinat on koristeltu pitsireunuksella, mikä tekee niistä erityisen houkuttelevia.

Tyylikäs sisustus pitsi

  • Suorakaiteen ja neliön pöytäliinat - käytännöllisin vaihtoehto jokapäiväiseen, varsinkin jos puhumme tavallisen keittiön pöydän. Vaikka taulukossa on pyöreä tai soikea muoto, voit koristella liinalla.

Kukkapainatus tuo kevät mieliala

Vihje! Mukaan sääntöjen etiketti, kangas on oltava suurempi kuin työtason alueella, - 20% tai enemmän. Jos puhumme tuote, joka käytetään juhlatilaisuus, sen koko voi olla paljon suurempi kuin pöytälevy.

Tällä hetkellä markkinoilla on suuri määrä tuotteita on saatavilla eri materiaaleista. Yleisin PVC - polyvinyylikloridi. Sitä käytetään valmistukseen pöytäliinoja, koska se on monipuolinen materiaali valmistuksessa käytettävän ikkunoiden, muovipakkauksia ja enemmän. On useita etuja PVC-tuotteiden:

  1. Edullinen. Ehdottomasti jokainen perhe on varaa ostaa tällaisen tuotteen.
  2. Käytännöllisyys. Tämä tuote ei pelkää vettä, tahroja, likahiukkaset. Siksi, jos kangas on altistunut näitä tekijöitä, voit poistaa ne käyttämällä tavanomaista liinalla.
  3. Optimaalinen koristeellisia kuvioita. Tämä tuote on yksinkertaisesti koristella keittiö, antaen sille houkuttelevan, tyylikkään ilmeen. Koska erilaisia ​​malleja, malleja ja piirustuksia suuri modernin kotiäidit on suuri valikoima.

Ennen kuin valitset tietomalli, on tarpeen tutustua tarkemmin niiden ominaisuuksiin.

Koska viimeinen ryhmä mallien, tietojen pöytäliinat on omat etunsa. Esimerkiksi koristeellinen ulkonäkö, lujuus, yksinkertaisia ​​sääntöjä ja käyttöolosuhteissa. Silikoni tuotteiden läpinäkyvä muotoilu näyttää elegantti pöydät tahansa materiaalia. Keittiö on kevyt ja ilmava, puuttuminen malli auttaa säilyttämään erinomaisen muoto huonekaluja.

Tärkeää! Silikoni tuotteet sisältää vain poistamalla likaa ja tahroja. Se on joustava ja voi säilyttää muotonsa pitkään.

Jos haluat jotain satunnaisia ​​ja jännittävää keittiöön, käytä puuvilla pitsi, luonnonmateriaalina - paras ratkaisu. Puuvilla näyttää täydelliseltä, mutta liittyy usein toistuvaan pesuun. Joten kannattaa noudattaa varovaisuutta päättäessään käyttää tällaista pöytäliinoja, koska se imee tahrat rasvasta, jota on vaikea pestä pois.

Tässä suoritusmuodossa oletetaan, luonnollinen kangas, joka on erityinen käsittely ratkaisu. Käsittelyn aikana kangas tulee suurempi lujuusominaisuudet ja käytettävyys, on haavoittumaton, pakenee repiminen, vahinko voi likaa hylkiviä. Siksi tämä tuote tekee kyllästys mahdollisia käytännön ja mukava käyttää.

Impregnointiväliaine ei imeytyy kankaaseen pöytäliina

Tällä hetkellä se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mutta niiden hinnat eroavat toisistaan. Halvin ovat PVC pöytäliina, luonnon puuvillasta tuotteet ovat kalliimpia.

Vihje! Kustannuksista huolimatta, on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin muita vaihtoehtoja, kuten käytännöllisyys, hieno, yleistä suorituskykyä kestävyyttä.

Keskimääräiset kustannukset tuotteen hinta on noin 400 ruplaa ja kalliimpia pöytäliinat ovat 1000 ruplaa. Valitsemalla oikein tuote, voit luottaa mukavan aterian perheen kanssa ja tuntuu niin mukava kuin mahdollista!

silikoni pöytäliina

Työpöytäsi ilman naarmuja, sirut, kolhuja ja tahroja.

Jäljellä ostaa.

Työpöytäsi ilman naarmuja, sirut, kolhuja ja tahroja.

Jäljellä ostaa.

Pienin mitta enemmän alennusta!

Jotta voidaan leikata leveys 45 cm

hinta per 1 m². m 3300 1290 s.

on peilipöytä, liukumaton matto laatikossa, pad työ, vuori ikkunalaudalla

* Tarjous on voimassa 17/01/18 - 31.1.2018

Joukko lasinaluset d 15cm / 6 kpl *

alle kupit, lasit, kynttilät

* Alennus koskee kaikkia tilauksia Term deystviyas 01.01.18-20.01.18

ympyrän halkaisija 60 cm

ympyrän halkaisija 90 cm

ympyrän halkaisija 110cm

ympyrän halkaisija on 120 cm

Pii pad ECO arkki - täydellinen ratkaisu

Suojaamaan pöytää "lasten taide"

Lasten kanssa kukat elämän! Ja he haluavat maalata kukkia, multaa, käsitöitä käsitöitä. Luova impulssi maali, savi, levitetään liimaa ja työtaso. Silicon pad ECO levymäisien pelastuksen vanhemmille! Se säästää työtaso, hermoja, ja luova lapsi asenne.

Se on jo pitkään haaveillut pöydän lasin. Hän sopii täydellisesti sisälle, mutta sitä mieltä, että lasi ei ole käytännöllistä.

Tai pöydälle jo ostanut. Nyt peläten vaikutusta ja kovan äänen, huolellisesti laittaa levy varovasti järjestää esineitä, pelko esimakua. Ja niin väsynyt puhdistaa pöydän sormenjälkiä!

Käytännön ihmistä ..

Et voi kuvitella pöydän pinnan ilman suojaa. Käytä tekstiilikangas, mutta en muista mitä pöytäliina peräkkäin ...

Vaimeni, toinen kylä pesussa, kolmannessa paikalla, ja neljäs ei voi seistä, että hän liukuu pois pöydältä. Tarvitsemme uuden, käytännöllinen ja kestävä.

Säilyttämiseksi sisustus

Olet kannattaja luonnonmateriaali. Väri, rakenne ja muoto työtaso on tärkeä osa sisätilaan. Tässä tapauksessa, puinen pöytä on suojattava kosteudelta, naarmuilta ja lämmön altistumista.

8 pistettä kangas ECO Sheet

Helppo puhdistaa liasta. Ei pesee!

Älä piilota ansioita pöydän, toisin kuin tekstiili pöytäliinat

Se kestää lämpötiloja -70-250. Vuodesta vuotanut teetä ja kahvia on ohi!

Suojaa pöydän vedeltä, emäksiä, naarmuja.

Lujasti kiinnitetty pöydän pinnan päälle, liukumaton.

Se ei jää sormenjälkiä

Hajuton, toisin kuin PVC pöytäliinoja.

Erinomainen alentuu, mikä on tärkeää lasi pöytä

materiaali: 100% silikoni (luokka: ruoka)

Lämpötilojen kestävyys: välillä - 70 + 220

Kemikaalien kesto: Happoja, emäksiä, suolaliuokset, alkoholit,

koko: yksittäisiä pyynnöstä

Hyötyjä vuori ECO Sheet

Silikoni on täysin myrkytön ja siten täysin turvallinen.

Se kestää lämpötiloja -70 + 220.

Ole epämuodostunut. Kestää kosteutta, auringonvaloa, öljyjä ja emäksiä.

Helppo asentaa ja ei vaadi erityistä hoitoa ..

Varoitus! Markkinoilla on suuri määrä myyjiä, liikkeeseen silikoni halvempia materiaaleja, jotka ovat vain pinnallisesti muistuttavat häntä. Pääsääntöisesti se on PVC (PVC), tai PET. Ne ovat huonompia kuin silikoni monin tavoin, ja niiden kustannukset ovat paljon pienemmät. Esimerkiksi PVC voi olla hajua, kun sitä kuumennetaan allokoi Wren aineita ja vähemmän elatichen lämpöstabiilia.

Tilaukset ja toimitukset

Täytön jälkeen sovellus Manager

kanssasi ja keskustella Tilauksen yksityiskohdat

Tilauksesi numero. Tee talletus 20% arvosta tavaroiden ja aloittaa tuotanto kankaalla alla kokosi

Tee täysi maksu tavaran kuriiri tai kuljetuksen kampanja toimisto (valinta) ja saavat tavarat.

1