Siivous viemäreiden

Mikä olisi parempi keino puhdistamiseksi Viemäristövalurautaputket?

Jäteveden talossa on erittäin tärkeä tehtävä. Kun järjestelmä toimii oikein, harvat ihmiset ajattelevat työstään. Mutta tuloksena tukos, joka hidastaa takaisinveto veden tai tekee niistä mahdotonta tehdä pikaisesti muistaa mahdollinen tapa puhdistaa putkia. Tietenkin, poista tukos voi ottaa yhteyttä asiantuntijoita, mutta monet ihmiset haluavat käsitellä ongelmaa itse käyttämällä kemialliset välineet puhdistusta viemäriputkeen.

Kun puhdistus savupiipun on parempi ottaa ammattilaisia ​​tukossa viemäreihin selviää omasta. Poistaa tukkeutumisen viemäriputken voi olla eri tavoin.

Voit käyttää mäntää tai köysi, mutta monet ihmiset haluavat käyttää kemiallisia tuotteita puhdistamiseen putkia. Etuna tässä menetelmässä on sen yksinkertaisuus, vastaanottavan vaatii vähintään vaivaa.

Lisäksi kemikaalit puhdistamiseen viemäri anna puhdistettava likaamatta käsiä. Kanteessaan ei tarvitse purkaa järjestelmän ja poistamalla lika putkista. Mieti, mitä tarkoittaa valita puhdistaa ja miten sitä käytetään oikein.

Koulutus tukos voi johtua eri syistä:

 • Virheellinen käyttö jäteveden tulee putken suuri roskat - lumput, muovipussiin, jne.
 • Kertyminen sedimentin seinille putkista. Käytössä on viemäriputkien sakkaa vähitellen muodostunut rasvasta ja saippuajäämiä. Lisäämällä vähitellen paksuus lietteen kerroksen ja putki on suppilomainen, ja tämä johtaa häiriöitä jäteveden ulosvirtaus.

Vihje! Välttämiseksi tukkeutumisen sedimentin kerääntyminen, on suositeltavaa poistaa säännöllisesti putken avulla suojavälineiden.

 • Korroosio putkissa. Jos kotona on vanha viemäriverkkoon koottu Valurautaiset putket, syy usein tukkeutumista voidaan syöpyneet putkien. Ajan sisäpinta valurautaputkien yhä karkea, joten se on viivästynyt eri roskia, mikä johtaa muodostumiseen tukoksia.

Vihje! Jos syy tukoksia - vanha, kuluneet putket, paras tapa on suorittaa järjestelmän vaihdon.

 • Virheet suunnittelu ja asennus, myös voi johtaa tukoksia. Ehkä putket noudattaen alla väärässä kulmassa tai kokoamisen aikana pienempiä putkia käytettiin kuin vaaditaan sääntöjä halkaisija. Tämä on kaikkein vaikea poistaa syy sulkeumien muodostumiseen. Ainoa tehokas keino ulos olisi huoltotyöt työtä asennuksen viemäriverkostoon.

Siten ennen valita paras työkalu puhdistukseen viemäriputket, pitäisi miettiä, mitä aiheutti onnettomuuden. Esimerkiksi, jos ruuhkainen vuoksi rag on pudonnut putkeen, tehokkain ratkaisu on käyttää kaapelia varusteet.

Jos tukoksia on muodostettu vuoksi suunnittelu tai asennusvirhe tai heikentymisen putken, ongelma voidaan väliaikaisesti ratkaista käyttämällä mekaanista tai kemiallista puhdistus-. Kuitenkin saavuttaa radikaali ratkaisu ongelmaan, on vaihdettava putkia.

Tehokkain käyttää kemiallisia puhdistusaineita on, jos tukos - sedimentin kertyminen seinille putkista. Käytetyt työkalu putkienpuhdistukseen auttaa palauttamaan järjestelmän.

Käyttämällä "kotimainen" tarkoittaa

Poistaa pieniä tukkia viemäriputket kädet, voit avulla improvisoitua keinoin, ei rahaa ostaa erikoistuotteita. Miten puhdistaa järjestelmän ostamatta kemikaaleja?

Yksinkertaisin keino puhdistaa viemäriputken - vuodattaa kuumaa vettä järjestelmään. Voit käyttää sitä, sinun täytyy keittää vesiämpäriin ja kaada kiehuvaa vettä viemäriin. Jos kerros sedimentin pienten putkien, tällainen hoito on riittävä.

On mahdollista puhdistaa putkien folk korjaustoimenpiteitä. Yksinkertainen tapa päästä eroon pieni kerros plakin putket - on käyttää ruokasoodaa ja etikkaa. Nämä aineet ovat lähes joka kodissa. Työ tehdään seuraavasti:

 • Puolet standardi pakkaus sooda varovasti nukahtaa viemäriin tai kylpyamme.
 • Sitten oli tarvetta kaataa lasillisen tavallista etikkaa.
 • Vuorovaikutus näiden kahden materiaalin on kemiallisia neutralointireaktion. Tämän reaktion aikana, suurin osa kerrostumien putkien seinämät hävitetään.
 • Eristämisen jälkeen vaahto pysäyttää putken on oltava pestiin vedellä, eli vain avoin vesihana (edullisesti kuuma).

Käyttämällä erityisiä rahastoja

Kotiin korjaustoimenpiteitä selviytyy vähäisin tukkia, mutta jos tilanne on vakavampi, se on parempi ostaa tärkein väline putkienpuhdistukseen. Me ymmärrämme mitä huumeita olemassa ja kuinka valita parhaat välineet putkienpuhdistukseen.

Muoto vapauttamaan kaksi ryhmästä ovat:

 • Löysä - rakeinen tai jauhe. Nämä varat ovat yleensä pakattu folio pussit, yksi pussi on suunniteltu yhden hakemuksen.
 • Nesteen tai geelin. Nämä varat pidetään turvallisempia. Ne ovat parempia pesty, joten putken on riski pienenee haitallisia vaikutuksia.

Riippuen aktiivisen pääainesosan voidaan jakaa kahteen ryhmään huumeiden:

 • Emäksisillä aineilla. Emäkset täydellisesti liuottaa rasvaa, joten nämä työkalut soveltuvat hyvin käytettäväksi keittiöissä.
 • Happamia aineita. Happo on täysin poistaa plakkia ja saippualla liuennut hiukset, joten näitä lääkkeitä käytetään parhaiten kylpyhuoneet.

Katsaus suosituin tapa

Nykyään valmistajat tarjoavat laajan valikoiman työkaluja puhdistusta viemäriputket. Mieti suosituimmat tuotteet:

 • Mr Muscle. Brändi tuottanut koko linjan tehokkaita keinoja puhdistamiseen putkista. Tämän raemaisen aineen, ja geelit, ja vaahtoava. Lisäaineita löytyy tarkoitettujen valmisteiden ehkäiseviä puhdistukseen, sekä tehokkaampi antizasor, joiden käyttö mahdollistaa tiheän sakan liuottamiseksi tulppa putkeen.
 • Luetelmakohta. Se on tehokas työkalu puhdistukseen mainostetaan laajalti, joten valmiste kuullut paljon. Sarjassa saatavilla lääkkeitä estämään, poistamaan pienet tukkeumat ja ensihoidon hätätilanteissa, kun vesi ei mene hukkaan.
 • Pothan. Keinot universaali, se tyhjentää viemäriputkien rasvasta, kalkki ja kollageeni plakkia. On muistettava, että Pothan - on ammattilaisen työkalu, se on erittäin keskittynyt, joten kun työskennellä sen kanssa pitää tarkkailla tarkkuutta, kädet tulee suojata kumihanskat.
 • FCPF. Tämä valmiste tuotetaan pellettejä. Rivi edustaa kaksi lääkkeen suoritusmuodossa, ensimmäinen on tarkoitettu kaatamalla kuumaa vettä käyttäen toista - on mahdollista käyttää kylmää vettä.
 • Mole. Se on tunnetuin työkalu puhdistukseen viemäriputket, se on saatavilla yli 50 vuotta ja on voittanut yrityksen maine kuluttajien keskuudessa. Valmiste on valmistettu useat valmistajat, joten se voi erota hieman koostumukseltaan ja valotusaikaa. Siksi ennen kuin sinun täytyy lukea ohjeet huolellisesti.

Standard Käyttöohjeet erityisiä rahastoja

Ostamalla erikoistyökalua, sinun täytyy huolellisesti ohjeet, jotta tiedät tarkalleen, miten tehdä puhdistus jäteveden. Meidän täytyy varmistaa, että valittu lääkeaine, joka soveltuu käytettäväksi tyypin putket, jotka on asennettu huoneiston. Standard käyttöohjeet huumeiden on seuraava:

 • Ensinnäkin meidän pitäisi huolehtia turvallisuudesta. On välttämätöntä parantaa ilmanvaihtoa (avaa ikkuna tai päälle poistopuhallinta), kädet pitäisi kumihanskoja, kasvonaamion terveyden suojelemiseksi.
 • Nyt sinun täytyy päättää annoksen mitattuna pois oikean määrän lääkettä.

Vihje! Tyypillisesti valmistajat tuottavat tuotteita pakkauksiin yhden hakemuksen. Jos ostit laitos suurkontissa, on tarpeen mitata oikean annoksen.

 • Jos valittu lääkitystä nesteen tai geelin, mitatun annoksen lääkettä kaadetaan viemäriin. Siinä tapauksessa, jos lääke on kuiva, sitten varovasti kaada se uppoaa, ja sitten kun se liittyy 1-2 lasillista vettä.
 • Nyt sinun täytyy kestää tietyn ajan (viipymäajan merkitty pakkaukseen).

Vihje! Lisätä aikaa harkintansa nopeus ei suositella, koska se voi huonosti vaikuttaa valtion putkien.

 • Viimeinen vaihe - pesu vedellä järjestelmä, sen toteuttamiseen tarvitaan 10-15 minuuttia avaa vesihanan.

Eri menetelmiä käytetään puhdistamiseen viemäri. Valitsemalla tehokkain riippuu siitä, onko se ollut tukos. Erikoiskemikaaleja ovat tehokkaita, kun tukkeutumista on muodostunut sakka kertynyt putken seiniin.

rakentamiseen ja korjaamiseen viemäri kädet

Puhdas zabivshuyusya viemäri: luettelo varojen

Puhdistaa viemäriputki, jossa käytetään kemiallista ainetta, joka perustuu sisältää happoa tai alkalia.

Puhdistusputkia vesisuihkulla suurella paineella

Poistaa pieniä puukenkiä tai estää niiden esiintymistä, voit myös käyttää käytettävissä olevia keinoja tai laitteita, jotka ovat saatavilla jokaiseen kotiin.

Tärkeimmät syyt viemäri tukoksia:

 1. Virheellisestä käytöstä - viemäriputkeen kuuluvat liukenemattomia osia (tähteet, hygienia, hiekka, hiukkasia tai sienet lumput jne.), Ei saa viivästyttää ristikko purkaa jätteen sakkoja, jotka on puristettu kiinteä kapealla putkilinjan ja päällekkäin vesipitoisen virran.
 2. Kerrostuminen eri luonnon sademäärä - pesuaineiden, saippuat, rasva, proteiini aineet - pahenee ajan, kun putket on syöpynyt, ja korroosiota karhea pinta talletukset viivästyvät enemmän.
 3. Virheet suunnittelussa valmisteilla.

Merkkejä tukos putkissa

Normaalissa käytössä jäteveden, ensimmäinen merkki tukkeutuminen on epämiellyttävä haju, joka saniteetti- varusteet. Syy siihen mätänevät rasvaa ja proteiinia kerrostumien sisäseiniä valmisteilla. Vakavammissa saastuminen putki on huono (hidas) veden poistaminen viemäriin jne. Se voidaan nähdä vain satunnaisesti, ja usein huomiotta, kunnes tilanne on pahempi.

tukos tapahtuu, kun:

 1. On vikoja vanhojen vesijohtojen sisäpuolelta ne kuuluvat suuret kerroksia sedimenttien ja pitkään ei puhdistaa.
 2. Virheellisestä käytöstä saniteettilaitteiden.

Ilmeisin piirre - vesi ei poistu ollenkaan.

Puhdistus viemäri folk menetelmät

Poistaa pientä putkea epäpuhtauksia, kuten saippuaa tai rasva plakkia, kuumaa vettä voidaan käyttää. Tässä tapauksessa sinun laadullisesti poistaa toivottuja talletukset ensimmäisellä 2-3 metrin putkia. Sitten vesi jäähdytetään ja lakkaa liuottaa rasvaa.

Voit poistaa pienen plakin kova vesi, käytä ruokalusikallinen ruokasoodaa. Se kaadetaan suoraan putkeen. Sen jälkeen, kun se kaadetaan seinät etikkaa (9%). Suhde on 1: 1 (puoli kuppi). Koska neutralointireaktion mittakaavassa rakenne on tuhottu (plakki).

koska Etikka ja ruokasoodaa reagoivat voimakkaasti tarpeeksi, tulppa on suljettu. Sellaisenaan, putki jätetään joksikin aikaa (kuten puhdistus kesto riippuu siitä, kuinka saastumisen putket), ja sitten pestään kiehuvalla vedellä.

Voit käyttää seosta suolaa ja sooda, mutta se on reagoinut hitaasti. Hänkin huuhdellaan kiehuvaa vettä. Voit myös yhdistää eri tavoin.

Kun tukkia pieni mäntä

Yhdessä auttaja kemiaa käyttäen tavanomaisia ​​mäntä - tämä nopeuttaa huomattavasti putkilinjan puhdistuksen, säilyttäen tehokkuutta.

Kemikaaleja auttaa poistamaan bakteereita ja hajua hajoamista. Joten sinä samanaikaisesti puhdistaa ja desinfioida valmisteilla. Tämän avulla "kemian" haitalliset este puhdistuksen aikana kylpy. Sen pinnalla voidaan jättää hiukkasia pesuainetta, joka vahingoittaa ihoa kylvyssä.

Fysikaalisia putkienpuhdistukseen tukkeudu

Jos tukkeutunut viemäri perusteellisesti (pesuallas, wc vesi seisoo tai toimii hyvin hitaasti), puhdistaa köyden avulla tai rautaa mäntä. Kaapeli suoraan lävistää tukos. Koska on mahdotonta ennustaa tarkasti, missä se on muodostunut, kaapelin pituus tulisi olla vähintään 10m.

Sen sijaan, että kaapelikanavan puhdistukseen voidaan käyttää letkusuuttimeen kartio ristikko, joka ruuhkia suuren paineen vesi syötetään.

Mäntä kautta tyhjiö vetää osa kiinteä likaa (hiukset, ruokajäämät ja niin edelleen.) Alkaen kapean putken osan irrottaa se ja sitten työntää lisää ilmaa puhaltaa läpi putken.

Tällä hetkellä lisäksi perinteinen kartion muotoinen ilmanpoistajat ovat saatavilla shpritsepodobnye tehokkaampia ja erikoistuneita puhdistamiseen nieluja wc (on erityinen muoto mukavuussyistä).

Erikoiskemikaaleja puhdistukseen letkut

Laadulliset puhdistukseen putken sisällä kehitetty monin eri keinoin, joka perustuu kaustinen sooda, kalkki tai vahvaa mineraalihappoa. Suosituin ja kuuluisin niistä:

 1. "Mr. Muscle" - tehokas geeli siivooja vastuuvapauden plakin alkuvaiheessa sen esiintyminen.
 2. "Mole" - jauhe, joka ravistellaan ennen käyttöä säiliössä kaadetaan putkeen. Jälkeen 1-2 tuntia, pesu suoritetaan kuumalla vedellä putken; Käyttäjien arviot väittävät, että "Mole" - paras Kotimaisten rahastojen puhdistamiseen viemäri, mikä laadullisesti eliminoi rasvakertymiä ja saippualla pinnoite putket.
 3. «TIRET» - puhtaampaa sekä metalli- ja muoviputket.
 4. "Pothan" tai "FCPF." - voimakkaita aineita, jotka lisäksi plakin poistaa ihokarvat, paperi, mittakaavassa, jne arvostelu näistä varoista ovat positiivisia, niitä suositellaan äärimmäisissä tapauksissa.

Tällöin puhdistuksen aikana putken "Pothanom" ja "FCPF" sinun täytyy olla hyvin varovainen - se on pakollista käyttää suojaavia kumihanskat ja mielellään parantaa ilmanvaihtoa tiloihin, joissa työ tehdään (esim avoimet ikkunat). "Pothan" tulee jauheen muodossa, "FCPF" - muodossa rakeita. Molemmat työkalut lisäksi puhdistustehon pintojen myös tunnusomaista korkea hinta.

Puhdistus viemäriputket kotona (video)

Käyttöehdot kemikaalien puhdistukseen viemäriin

Jos aiot puhdistaa putki jollakin edellä mainituilla tavoilla, lue käsikirja käyttää. On tärkeää, ettei ylivalottamaan ratkaisun putken pintaan, koska aine alkaa syövyttää seinämien aiheuttaisi ruosteen kaivojen ja muita epämiellyttäviä vaikutuksia. Kaikki nämä aineet pestään pois runsaalla lämpimällä tai kuumalla vedellä.

Jotkut välineet putkiston puhdistamiseksi voidaan täyttää (tavallisesti geeliytynyt) nieluun vaikka läsnä veden taso, joka ei jätä.

Jos käytät jauhetut aineet olisi varmistettava, että ne toimivat oikeassa paikassa, eikä asettua pinnalle pesuallas, wc, jne ja syövyttävät sitä. Tehdä tämän, poista kaikkea vettä ylä- ja alapuolella tukos - voi vaatia osittaista purkamista tiettyjen putkilinjan (joka ei ole välttämätön silloin, kun puhdistus sen geeliä).

Kemiallisin keinoin poistaa tukoksia Viemäristövalurautaputket

Kunkin ehdotetun määriteltyjen kemikaalien määrää suositellaan laadukasta puhdistusta. Voit käyttää enemmän, mutta yleensä se on epäkäytännöllistä ja joskus jopa haitallista.

Käyttämätön materiaali yksinkertaisesti pestä pois vielä tulossa ja laskeutuvat sen seinät. Jos se ei pestä pois ajoissa, se reagoi mukaan määränpään ja muita.

Mikä tahansa näistä varoista tulisi käyttää kerran puolessa vuodessa ehkäisyyn viemärin tukoksia, ja poistaa haitalliset bakteerit ja muut eliöt valmisteilla.

Tilavuus tehoaineiden (ja medioille) hätä puhdistusta suurempi kuin suunnitelmallisesti, joka myös puoltaa säännöllistä huoltoa.

Paras keino puhdistamiseen Viemäristövalurautaputket: arvostelut

Viipymättä ratkaista ongelmia tukkeutumisen jätevettä tulee käyttää tehokkaita keinoja. On kuitenkin toivottavaa saada käsitys siitä, miten soveltaa näitä muotoiluja luoda prosessi toiminta nykyaikaisen kodin elämää ylläpitävää järjestelmää.

Käyttö folk korjaustoimenpiteitä: kuuma vesi ja sooda

Poistaa tukos Viemäriputket voidaan ja avulla improvisoitua keinoin, jos et halua käyttää rahaa ostosta erikoisvalmisteiden. Tätä varten, sopiva kiehuvaa vettä, joka on kaadettiin systeemiin. Tämä vaatii suuren määrän vettä kiehuvaksi ja kaada kulhoon. Jos talletus on pieni, tällainen käsittely olisi tarpeeksi.

Varsin tehokas väline puhdistukseen viemärijohtoineen ja voidaan ruokasoodaa. Sen avulla voit päästä eroon pienen plakin kerroksen. Sooda voi täydentää etikkaa. Puolet jauhe pakkauksissa tarvitse täyttää kylpyhuoneen pesuallas tai upota. On myös kaadetaan lasin etikkaa.

Kaksi ainetta alkaa vuorovaikutuksessa, kemiallinen neutralointi reaktio tapahtuu. Tässä prosessissa, osa sedimentin seinille tuhottu. Lopettamisen jälkeen vaahtoaminen on välttämätöntä pestä putki veden kanssa avaamalla hana.

Keinot poistaa tukkii keuhkot - "Mr. Muscle"

Jos etsit Siivous viemäriputket, voit kiinnittää huomiota yksi suosituimmista - "Mr. Muscle." Se on vaahtoa tai geeli, joka voi auttaa pääsemään eroon hiukset ja ruoan tähteitä järjestelmässä. Yksi hänen toimia - poisto epämiellyttäviä hajuja viemäri tuhoamalla elävät bakteerit tunneleissa.

Tehokkaammin ongelmiin taistelevat vaahtoa kuin geeli. Käytettäessä "Mister Muscle" ei pitäisi olla suurempia vaikeuksia. Seos kaadettiin tyhjennysaukon, edelleen ovat vesi ja odottaa tietyn aikaa. Sitten putket huuhdellaan vedellä.

Ehkäisyyn keuhkojen tukkeutumaan tätä työkalua hyvin tehokkaasti. Erityisen tärkeää pitää ajan valmistajan suosittelema, koska kemiallinen toiminta voi olla hyödyllinen vain tietyssä määräajassa altistumisen. Lisäksi rakenne voi vahingoittaa materiaaleja putkien.

Tehokas, mutta vaarallinen - "Bugs Pothan"

Ennen kuin valitset yhden tai muulla puhdistukseen viemäriputket, kannattaa harkita useita vaihtoehtoja. Lisäpisteitä olisi kohdennettava "Bugs Pothan." Tällä rakenteella on mahdollista poistaa kalkkia, hiukset, paperi- ja ruoka jäämiä. Jos käytät on käytettävä suojakäsineitä ja varmistaa, että laitteisto ei osu pintaan pesuallas, vaatteita, lattia, seinät, kylpyamme ja tietenkin ihon.

Käytettäessä "Pothana9raquo; kuoren on tarpeen poistaa vettä. Tämä suositus ei ole vain kulhoon, vaan myös alla olevaan tilaan pesuallas 5 cm. Noin 100 grammaa keinot täytetään reikään ja odota 3 minuuttia. Edelleen, nielu kuppi täytetään kuumalla vedellä, ja jätetään jälleen tarkoittaa samanaikaisesti.

Seuraava vaihe on pestä putki lämpimällä juoksevalla vedellä. Tämä puhtaampia on tehokas, mutta on yksi haittapuoli, joka on ilmaistu kalleus. Kun käsittelet hänen täytyy noudattaa sääntöjä, koska muuten voit saada palovammoja. Jos poistaa tukos haluat käyttää se on väline puhdistukseen viemäriputket, on tarpeen varmistaa tehokas huoneen ilmanvaihto.

Jos uskot, että mainonta, työkalu nimeltään "Tiret9raquo; Se voi vapauttaa elimistö monimutkaisten tukoksia. Lääke on tarkoitettu muovi- ja metalliputkien. Se kaadetaan tyhjennysaukon pesuallas tai kylpyamme, seistä 5 minuuttia, kun taas monimutkainen tukoksia valotusaika nousi 30 minuuttia.

Putket pestään syötettävän veden paineen alaisena. Joskus aktiivista yhdistettä käytetään lisääntynyt pitoaika ennen 10 tuntia. "Tiret9raquo; kaadetaan tyhjennysreikä ja jätettiin sinne koko yön. Kuitenkin tässä tapauksessa, sinun pitäisi olla valmis epämiellyttäviä seurauksia.

Tehokasta, mutta vaatii tiukkojen turvamääräykset "Flup9raquo;

Jos haluat käyttää kotona korjata puhdistukseen viemäriputket, kannattaa harkita useita ratkaisuja ehdottamia markkinoilla. Muun -granulirovanny "Flup9raquo;, joka voidaan esittää koostumuksen kaatamalla kuumaa tai kylmää vettä. Reaktionopeus on suurempi toisessa tapauksessa.

Käyttö on ohjeiden mukainen. Jauhe kaadetaan tyhjennysaukkoon ja veteen imeytyy. Sisältö alkaa sytyttää. Ennen huuhtelua pitää säilyttää 3-15 minuuttia. Lisäksi vesi kytkeytyy päälle ja toimitetaan suurina määrinä. Tämän työkalun avulla voit päästä eroon:

 • kalkkipitoisista kerrostumista;
 • kollageenikuidut;
 • rasvan ja elintarvikkeiden jäämät.

Kun työskentelet lääkkeen kanssa, sinun on oltava varovainen, vältä tuotteen hankkimista vaatteille ja iholle ja käytä kumihanskoja. On erityisen tärkeää suojata silmäsi.

Yksi johtajista on "Mole9raquo;

Putkistojen puhdistusvälineet "Krot9raquo; on yksi tehokkaimmista. Jos putki on tukossa, sinun on suoritettava toimenpiteet seuraavassa järjestyksessä: 40 ml: n formulaatio kaadetaan tyhjennysreikään. Tilavuutta voidaan nostaa 120 ml: ksi. Seosta annetaan 2-3 tuntia. Ohjeissa voi olla lyhyempi aika, joka riippuu vaikuttavista aineosista ja niiden määrästä.

Putket pestään vedellä seuraavassa vaiheessa. Tämä kemikaali puhdistusaineiden puhdistamiseen auttaa eroon ruoan, rasvan ja kollageenikuitujen jäämistä. Käytettäessä epämiellyttävää hajua poistetaan. Voit myös käyttää ainetta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. "Krot9raquo; tuotetaan eri valmistajien toimesta. Välineet voivat poiketa tehoaineiden sisällöstä ja pitoajasta. Puhdistuksen laatu ei vaikuta, mutta ennen kuin käytät formulaatiota, on tarpeen lukea ohjeet.

Koostumuksen "Deboshir-geeli"

Parhaiden keinojen valitseminen jätevesiputkien puhdistamiseksi kannattaa kiinnittää huomiota suosituimpiin, mm. "Deboshir geeli". Se on varsin tehokas eikä ole niin vaarallinen verrattuna rakeisiin yhdisteisiin. Edut ovat sedimenttien ja tukosten pitkäaikainen kesto, vahingoittumisvaaran pienentäminen sisustuspinnoille vahingossa tapahtuvan maahantulon yhteydessä ja alhaisemmat kustannukset. Tällainen työkalu ei ole kovin kallista, joten voit järjestää ennaltaehkäisevän puhdistuksen kuuden kuukauden välein odottamatta järjestelmän heikkenemistä.

Käyttö "Chimney9raquo; ja "Pipeline 9raquo;

Viemäriputkien puhdistamiseen parhaiten kuuluvat se, että se vaikuttaa tukkeutumiseen nopeasti ja ei vaurioita järjestelmää. Erinomainen jätevedenpuhdistin on "savupiippu". Hän on vakiinnuttanut itsensä ammattilaisten ja tavallisten kuluttajien keskuudessa. Tämän lääkkeen avulla voi viemättää viemäreitä erilaisista ongelmista. Koostumus auttaa poistamaan saippuaa, hiuksia ja mineraalimuotoja.

Aineen avulla on mahdollista puhdistaa sifoni. Riippuen siitä, minkä tyyppinen putki asunnossa tai talossa, voit valita annoksen, koska suurissa määrissä "Chimney9raquo; voi vaikuttaa haitallisesti tiivisteeseen. Ennen kuin ostat puhdistusaineita muovisten viemäriputkien puhdistamiseen, tutustu kokoonpanoon.

Kaikki valmisteet eivät sovellu PVC-tuotteisiin. Mutta erinomainen vaihtoehto on "Truboma 9raquo;", jota pidetään tänään myös talousarviona. Se on varsin tehokas eliminoimaan nopeasti esteet pesualtaan, keittiössä ja kylpyhuoneessa. Melko harvinainen "Trumpet9raquo; Käytetään WC: n puhdistamiseen, koska esinahkainen päällyste ei pysty selviytymään, mikä pätee erityisesti monien vuosien ikäisiin kerrostumiin. Jos ennen sitä toteutettiin jätevesijärjestelmän hydraulinen puhdistus, niin "Trubomoy9raquo; voit kaataa ennaltaehkäisyyn.

Ei niin suosittu, mutta ei vähemmän tehokas General Fresh Super Nurek ja KRET. Asiakasarvostelut

Jos et vieläkään voi itse päättää, minkälainen puhdistin viemärinpuhdistukseen on parempi valita, voit myös katsoa, ​​ettei se ole niin suosittua markkinoilla olevissa yhdisteissä. Niistä on General Fresh Super Nurek, jota kutsutaan myös kodinhoitolaitteeksi. Koostumus sisältää aktiiviset alkalit, antibakteeriset lisäaineet ja rasvanpoistoaineet.

Tämä lääke ostajien mukaan on yleismaailmallista. Se voidaan ostaa jauheena tai nestemäisenä. Tuote kaadetaan viemäriin ja jää jonkin aikaa. Toiminnon lopussa pesuallas pestään kylmällä vedellä. Älä käytä lämmintä tai kuumaa, jolloin tapahtuu epätoivottu kemiallinen reaktio.

Kun tarkastellaan parhaita keinoja viemäriputkien puhdistamiseen, näet niistä kuluttajien mielipiteet KRETista, jonka avulla voit puhdistaa kaikkein likaisimpia putkia vain viidessä minuutissa. Tätä ainetta käytetään lisävarusteena hätä-putkistoon. Jos putki lyödään ja vesi kohoaa, seos kaadetaan varovasti tyhjennysaukkoon. Säilytä pelletit iholta, koska tässä tapauksessa kuluttajat voivat aiheuttaa vakavaa ärsytystä.

Vaihtoehtoinen ratkaisu on Mellerud-rakeet, joiden avulla voidaan poistaa nivelen tukkeumat. Tämä työkalu sopii täydellisesti ongelmiin taiteissa, mikä erottaa sen muista. Tämän lääkkeen keskimääräiset kustannukset ovat 800 ruplaa.

Tutustuminen viemäriputkien puhdistusvälineitä koskeviin arvosteluihin kannattaa kiinnittää huomiota Chirtonin "Clean Gutters" -puhdistukseen. Tämä koostumus luodaan natriumnitraatin ja kaustisen soodan pohjalta. Seos on sinertävänruskea rae. Tämä kemikaali on suhteellisen turvallista. Arvioiden mukaan se on pistävä haju, joka nopeasti katoaa ja ei ole pysyvää.

Valotusaika on 15 minuuttia. Yksi paketti on suunniteltu yhdelle sovellukselle. Edut kuluttajat tunnistavat tehokkuuden, edullisuuden ja nopeuden. Ostajat sanojensa mukaan, kuten se, että koostumuksessa ei ole klooria. Rakeet eivät pölyä, joten ne ovat käyttökelpoisia. Talossa vaarallista ainetta ei ole tarpeen säilyttää, koska pakkaus on suunniteltu yhtä käyttötarkoitusta varten. Vähemmän kuluttajien mukaan vain tämä koostumus ei ole kaikissa myymälöissä.

Paras keino estää - "Sanox clean drain"

Jos ihmisten keinot edellä kuvattujen viemäriputkien puhdistamiseen eivät ole sopineet, voit käyttää ainetta ehkäisyyn. "Sanox-nettojäähdytys" sisältää 30% amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita ja natriumhydroksidia. Se toimii heti, mutta haju on hyvin pistävä. Putket eivät ole vahingoittuneet kemiallisen reaktion aikana.

"Sanoks9raquo; ei kykene selviytymään voimakkaasta tukkeutumisesta ja ennaltaehkäisystä tulee parhaansa. Pullo on suunniteltu 2 käyttökertaa varten. Etuihin olisi kohdistettava alhaiset kustannukset, suojakotelon läsnäolo lapsilla ja mahdollisuus käyttää kaikkia tyyppisiä putkia. Työkalulla on haittapuolet, ne ilmaistaan ​​epätaloudellisessa ja hitaassa toiminnassa.

Jotta talotekniikka toimisi kunnolla, se on puhdistettava aika ajoin. Mutta jos tukkeuma on jo muodostunut ja vedenkulutus on hidastunut tai pysähtynyt kokonaan, on mahdollista selviytyä ongelmasta yhden puhdistusvälineen avulla.

Muun muassa olisi huomattava, että "Mole9raquo; tai "Debrecier9raquo; Ensimmäinen valmistaa useita valmistajia. Käytännössä on käynyt ilmi, että nämä koostumukset ovat melkein samanlaisia ​​tehokkuudessa, mutta ne voivat poiketa turvallisuudesta, kustannuksista ja kemiallisesta koostumuksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin