Siivous sohva

Siivous sohvia, soveltamismenetelmiä

Varmasti jokainen meistä on edessään ongelma, miten likainen huonekalut, onko sohva, tuoli tai sänky. Valitettavasti kaikilla ei ole mahdollisuutta soittaa kotiin ammattilaisille, jotka tekevät puhdistaa huonekaluja. Mutta älä masennu, kaikki mitä voi tehdä itse. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten voit puhdistaa sohva yksin.

Tärkeintä puhdistaa sohvan - se ei pilaa, niin sinun täytyy ymmärtää ja tietää mitä materiaalia on sen pintaa. Helpoin tapa puhdistaa - tämä märkä imurointi kemiallisin asein, tarkoitettu tahrojen poisto ja puhdistus päällysteen koko. Heillä on miellyttävä tuoksu, tappaa bakteereja, ja on hajunpoistovaikutus. Siten vetää kosteutta ja kuivauksen lyhenee.

Nykyaikaiset sohvat myydään irtopäällysteiset voidaan pestä tavallisten jauheiden ja nestemäistä pesuainetta, saatavilla talosi. Tärkeintä tällä menetelmällä ei vahingoita lukot ja painikkeet irrottaminen ja ei voida pestä korkeassa lämpötilassa estää kankaan kutistuminen ja koon.

Siten sohva ja nahan korvikkeena riittävästi pyyhkiä erikoisratkaisuja tämäntyyppisille pinnoitteita. Paras tapa poistaa likaa ja tahroja näiden pintojen on saippua ratkaisu, joka on erityisen hyvä, kun talo on taaperoille. Jos nahan pintaa jälkiä kirjoittamisen väline, kuten kynällä, sitten parhaansa pyyhkiä alkoholiin perustuvia ratkaisuja.

On toinenkin epämiellyttävä hetki - se on hometta, näyttää siltä, ​​jos se pestään vuolaasti ja huono kuiva, mikä pintansa sieni huokoset ihon. Näihin ongelmiin, se on parasta käyttää etikkaliuosta. Ja sohvalla tekstiilituotteiden pesu vie aikaa, plus aika kuivaukseen.

 1. pölyämistä
 2. tahra
 3. välitön puhdistaminen
 4. Luodaan kasa ja poistaa ylimääräisen kosteuden
 5. kuivaus

Ensimmäisessä vaiheessa sopivalla tavanomaisella pölynimuri. Jos kotona on hyvä pölynimuri on kallista, se tulee useita liitteitä. Puhdistaa sohva on täydellinen pieni kärki ja se on kätevä kerätä pölyä.

Tämän jälkeen sinun on tutkittava hyvä sohva ja tunnistaa paikkoja, joita oli esikäsitelty erityistä tahranpoistoainetta. Tämä on seuraava vaihe puhdistusta. Tahranpoistoaineiden voidaan jakaa kahteen tyyppiin - yleinen ja suunnattu toimintaa. Tehokkain ja yhteisiä ovat: Unimah Ultra, Antipyatin, tohtori Beckmann Vanish, Amway .

Vakiintunut puhdistusaineet auton sisätilat, yleensä kuiva kasetti kutakin sellaista kudosta. Keinot hoitaa nahka auton sisätilojen selviytyi hyvin likaa, tahroja huonekalut nahka, valkoinen nahkasohva, tahrat kynät, markkereita, kyniä. Unimah Ultra sopii tahrojen viini tahroja briljanttivihreää, jodia, kahvi, huulipuna. Tohtori Beckmann Vanish, Amway, Antipyatin - tahrat öljyn, rasvan, haju ja virtsan tahrat, hedelmät tahroja, teetä tahrat, mustetta. Nämä varat voi ostaa kaupoista, sekä erikoistuneita, mutta pitäisi kiinnittää huomiota käyttöohjeisiin ja tyypin kangasta, jota sovelletaan sen toimintaa.

Seuraava vaihe on välitön sohva puhdistus. Tämä edellyttää välineitä puhdistukseen sohva, samoin kuin sopiva matto puhtaampi, sienellä tai harjalla ja mikrokuituliinan. Puhdistusaine laimennetaan vedellä ja kermavaahdon rikas vaahto. Nuo tahroja sohvalla, joka oli käsitelty tahranpoistoaineella, voi hangata sienellä tai siveltimellä, tärkeintä - tarkistaa ennen työstää näkymätön puolella sohva tarkoittaa, että se ei tuhonnut ulkonäköä verhoilu.

Nyt on aika rättejä. Kostuta se vaahtoa ja puhdista sohva, tärkeintä - älä missaa ja älä menetä sivustot, ne yksinkertaisesti olla likainen. Kokeile hankausta torkut samaan suuntaan, että pinta ei erota. Kun olet puhdistanut, älä unohda, että sinun tarvitse huuhdella puhdistin pinnasta sohva. Voit tehdä tämän, jälleen, vain käyttää puhdasta vettä ja rätti.

Jälleen kerran on syytä tyhjiö sohva luoda nukka- ja ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Mutta valitettavasti, ei jokainen pölynimuria voidaan käyttää tämäntyyppistä työtä. Et voi käyttää niitä, joissa asennettu pölypussi, ja mikä parasta, pesua pölynimuri. Viimeinen vaihe on kuivataan sohva. Yleensä kesällä se Se kestää keskimäärin 15-20 tunnin. Talvella hieman.

Jos on lapsi, rajoittaa jäädä huoneeseen, jossa sohva kuivuu, sama pätee eläimille.

Folk korjaustoimenpiteitä puhdistukseen huonekalujen

Älä unohda "mummon" menetelmiä ja puhdistusaineita.

 1. Seos sitruunamehua ja ruokasoodaa edesauttaa jälkiä huulipunaa.
 2. Tärkkelys, talkki ja liitu - rasvatahrat.
 3. Suolaa auttaa selviytymään jälkiä viiniä, kyniä, marjoja, teetä, hilloa.

Asetonia ja alkoholia rättiin - tahra kynät, huopakynää, aspiriini vedessä - veritahroille ja joskus partavaahto auttaa poistamaan joitakin tahroja.

Uusi väri harja ja kääritty sideharsolla ja liotetaan suolaliuoksessa (1 tl 1 l. Vesi). Sametti ja muhkeat verhoilu imurointi ei voi olla parempi vain pyyhkiä liinalla. Tärkein periaate puhdistus - älä käytä enemmän kemikaaleja, puhtaalla kankaalla suuntaan kuitujen. Jos mahdollista, peitä sohva, ja sinulla ei ole ongelmia puhdistus tahrojen. Toivotan teille onnea ja aina puhdas huonekaluja!

Siivousvälineet pehmustetut huonekalut ja sohvat

Tässä artikkelissa opit paras keino puhdistaa sohva, nojatuolit, tuolit ja muut pehmustetut huonekalut. Tietoonne esitämme yleiskatsauksen suosituimmista puhdistusaineista ulos kaupasta ja folk koostumuksia, joita käytettiin jopa meidän isoäidit. Valita sopivin tyypin pilaantumista ja verhoilu puhdistus vaihtoehtoja ja siirry järjestyksen palauttamiseksi hänen kotiin.

Kemialliset tuotteet puhdistus huonekalujen

Nopeaan ja laadukas verhoilu puhdistus likaa on parasta käyttää puhdistukseen vaahtoa. Tämä on ihanteellinen välineet kemiallisen pesun verhoiltuja huonekaluja, valmistettu materiaaleista, jotka ovat pelkäävät kosteus (silkki, sametti, Tapestry). Vaahto verhoilu kosteuttaa, mutta se auttaa pääsemään eroon tahrojen ja raitoja.

Ravista säiliö, jossa puhdistus- koostumuksen ja tarkasti soveltaa koostumus on likainen pinnalle. Jakaa aine tavanomaisen sieni pehmuste, joten pehmeä liikkein. Odota hetki, että vaahto voi toimia ja liuottaa likaa. Vasta sitten jäänteet koostumuksen kanssa huonekaluja.

Cleansing Spray tahranpoistoainetta

Nykyään kaupoissa kodin kemikaalien edustaa monenlaisia ​​suihkeita, tahranpoistoainetta eri valmistajilta. Ne myydään yleensä erityiseen säiliöön, jossa on kätevä spray. Tällä työkalulla puhdistaa huonekalut on erittäin helppoa. On tarpeeksi, jotta se saastuneelle alueelle ja pyyhi puhtaalla liinalla tai sienellä. Toista toimenpide uudelleen päällä kunnes jälkeäkään jää.

Jauhe tulisi valita, jos ei likaa on syönyt liikaa verhoilu. Sitä levitetään pinnalle jonkin aikaa ja jätti kunhan saasteita. Vaihtamisen jälkeen jauhe väri se poistetaan imurilla.

Tahrojen konsentroitiin shampoo

Tällainen väline puhdistamiseksi sohva konsentroituna shampoo hieno sopivia märkäpuhdistukseen pinnan. Ennen liiman aineen materiaaliin ja sekoitetaan se veden kanssa, piiska vaahtoon ja varovasti hieroa huonekalujen pinnoite. Odota, kunnes vaahto kuivuu ja poistaa jäännökset puhdistuskoostumus pölynimurin.

Folk korjaustoimenpiteitä hoitaa huonekalujen

kalja yksinkertainen helppo poistaa tahrat monista tuotteista. Valmistamiseksi konsentroitiin pesuainekoostumus liuotettiin pieneen määrään vettä lempisaippuastaan. Varovasti hieroa sitä lika pehmeällä puuvillakankaalla vastaan ​​torkut.

alkoholi liuos tehokkaasti taistelee jälkiä muste ja kosmetiikka. Valmistaa sitä helppo: se on riittävää sekoittaa 200 ml: aan pelkkää vettä 5 ruokalusikallista alkoholia. Kostuta sieni nesteen kanssa ja tahrat.

etikkaliuoksella auttaa selviytymään epämiellyttäviä hajuja. Jotta se liukenee litra vettä pari ruokalusikallista etikkaa. Pinnan käsittelemiseksi koostumus, ja anna kuivua luonnollisesti.

Maitoa tai vatkattu muna valkoiset - erinomainen työkalu Puhdistus nahkaistuimet ja verhoilu antaa kiiltoa ja pehmeyttä. Ajoittain hiero materiaaliin näiden aineiden ja tuote ilahduttaa sinua sen kauneutta ja täydellisyyttä.

kylmä vesi auttaa selviytymään jälkiä punaviiniä tai tuoretta verta. Kostuta pumpulipallo sen ja varovasti tahrat. Jos tahrat ovat kuivuneet - pre-pehmentää niitä, laittaa märkä kangas päälle. Puhdista saastunut alue harjattu kylmällä vedellä.

Lämmintä suolaista vettä pestä pois kahvitahrat kanssa verhoilu. Yksinkertaisesti liuotetaan veteen, hieman suolaa, käsittele liuoksella, jossa oli likainen paikkaan ja anna materiaalin kuivua.

suolaa - Tämä on loistava talana puhdistaa verhoiltuja huonekaluja. Laita se vuoto ja 15-20 minuutin vettä tavalliseen tapaan. Pysyy pois Harjatkaa tai suolaa jäännös ja hoitaa tahra sopivalla tavalla.

Vodka tai alkoholia auttaa torjumaan jälkiä alkaen vuotanut alkoholista.

Tärkkelyksestä tai sooda hyödyllistä, jos haluat poistaa rasvatahrat. Niitä olisi sovellettava niin pian kuin mahdollista saastumista. Muutama minuutti myöhemmin siivoojat imuroinnin huonekaluja sinun täytyy kerätä ja käsitellä pesuaineseos ware.

Astianpesuainekoostumus myös auttaa puhdistus jälkiä suklaata tai hilloa. Muista huuhtele verhoilukangas säästää häntä jäänteitä pesuainetta.

bensiini, liuotin on asetoni tai sopiva ohjaamiseksi muste.

partavaahdoke poistaa tahrat rasva ja muste. Soveltaa sitä likaa ja jätä se joksikin aikaa.

hapankaali Se auttaa tehokkaasti poistaa pölyn pinnalta huonekalut ja palauttaa se entiseen tuoreuden. Vain ripottele se pinnalle tuotteen ja varovasti puhdistaa verhoilu pehmeällä harjalla. Jotta ei käytä keino poistaa haju sohvalta hapankaali ehdotti ensin huuhdeltu puhtaalla vedellä.

Etikka, sekoitetaan ammoniakin näyttää seuraavan helposti hedelmämehu kanssa verhoilu. Sekoita näitä ainesosia suhteessa 1: 1 vastaanottaa ja pyyhi koostumus tilaa pilaantumisen.

Älä unohda keinot käsillä

Real auttajia puhdistaa pehmeällä kalusteet on pölynimuri, höyrypuhdistimet, pesukoneet. Näiden käteviä työkaluja puhdistuksen helpottamiseksi huonekalujen ja säästää aikaa. Joten, jos sohva tai tuolit on irrotettavat kannet tai viitat, voit helposti poistaa ne, lähettää pyykin pesukone ja tehdä muita kotitöitä.

Tavanomainen pölynimuri voi helposti poistaa kuiva roskat, murusia, pöly, ja puhdistus - itsepäinen lian ja tahrojen. Imuri on erinomainen vaihtoehto uuvuttavan manuaalista puhdistusta. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen - se on jakautunut tasaisesti pinta puhtaampien tuotteiden pehmustettujen huonekalujen, joka kaadetaan erityiseen säiliöön, ja kiinnittää takaisin liuennut kontaminaatiota kemikaalia.

Höyrypesurilla selviytymään pilaantumista, jopa ilman tukea puhdistus- koostumuksia. Tahrojen poisto tapahtuu kuumaa höyryä, joka syötetään takapenkkien. Sen lisäksi, että saastuminen sen täydellisesti desinfioi pinta - poistaa pölypunkit, virukset, bakteerit ja mikrobit. Höyrypesurilla ei pitäisi käyttää keinona puhdistamiseen nahkaistuimet ja velour tuotteita.

Hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä

 • Kemialliset koostumukset käytettäväksi vain hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa käytetään suojakäsineet ja hengityksensuojaimien;
 • Uusi työkalu puhdistukseen verhoilu testi huomaamaton verhoilu osa ennen sen koko esineen pinnan;
 • Valitessaan kemiallinen merkintä siihen tarkasti ja tiukasti noudattaa sääntöjä aineen käytöstä;
 • Märkä puhdistusmenetelmä ei suositella verhoiluun silkki, sametti ja kudos;
 • Älä käytä vain kaksi puhdistusaineita huonekaluja, ei saada odottamaton reaktio johtuu sekoituksen. Odota muutama tunnin kuluttua aineen ja käsitellä vain takapenkkien pesuaineen muiden koostumuksen.

Näinkö? Kerro kaverille

Muista sisällyttää puhelimitse tai sähköpostilla!

Str. Tapestry, d. 39

c 09:00 ja 21:00 - ei ulostulo

Olemme sosiaalisia verkostoja

Copyright © 2008-2018 - siivousyritys «Phoenix» (Pietari)

Mitä ja miten levätä verhoiltuja huonekaluja?

Valitseminen puhdistusmenetelmä perustuu verhoilumateriaalia

Ennen kuin alat puhdistaa välttämättä selvittää, mitä materiaalia se on verhoiltu. Kunkin kangastapetit sopivat niiden keinoja ja menetelmiä puhdistus:

 • Velour, parven, Chenille - yleisesti käytetty materiaaleja verhoilu. Ennen puhdistusta ne ensin kuivaa se kankaalla, ja käsiteltiin sitten saippualiuoksella. Puhdistettava materiaali vastaan ​​nap ja pyyhittiin sitten kuivalla kankaalla vanha.

 • Luonnollista tai keinotekoista ihoa pyyhi kostealla liinalla ja välittömästi hyvin kuivaa. Jos tahrojen annetaan vodka tai alkoholin liuos. Ja älä unohda suorittaa kiillotus.

 • silkki verhoilu on hyvin oikukas. Höyrypesurilla lähtee hänen jalanjälkiä, ja työkaluja, kuten Vanish, sillä se on vasta. Puhdista se pehmeällä harjalla, joka on kääritty puuvilla kastetulla kankaalla heikko vetyperoksidin tai ammoniakkia. Vaikeammissa tapauksissa voi tehdä ilman asiantuntijoiden avulla.

Puhdistus verhoilu verhoilu pöly ja lika

Ensimmäinen, poistaa pölyn sohva ja nojatuolit. Tämä estää pölypunkit asunnossa. Siksi on hyvä tehdä puhdistuksen säännöllisesti. Pöly auttaa pääsemään eroon pölynimurin. Parempi käyttää laitetta märällä puhdistustoiminto. Positiiviset tulokset saavutetaan myös vanhentunut - Knockout:

 • Laatimaan erityisen liuos - 1 litraan puhdasta vettä Sekoita suola (2 tl) ja etikka (1 tl).

Jos näiden huonekalujen puhdistuksen jälkeen tahroja on jäljellä, niitä hierotaan saippualla ja vedellä. Se on valmistettu tavallisesta kotitalous- tai nestemäistä saippuaa. Ratkaisu kostutetulla puuvillakangasta ja hiero että paikalla. Tämä menetelmä soveltuu verhoilu, joka voidaan suorittaa märkä puhdistusta.

Menetelmät vaikea puhdistaa tahroja verhoilu

Vaikka saippualla ja vedellä ratkaisu selviytymään monia läiskät "Hurraa", on olemassa joitakin kappaleita torjuttava erityisellä tavalla:

 • kynttilöitä. Paikan päällä laittaa paperipyyhkeellä ja silittää hänen lämmintä rautaa.

Seuraavassa videossa hän käyttää 4 eri tavoin puhdistaa tahroja pehmustettu tuoli:

Kuiva ja syvä puhdistus pehmustetut huonekalut

Kemiallinen pesu sohvien ja nojatuolien merkitsee ei vain nakutuksen ja imurointi, mutta myös käytön vaahdot ja jauheet. Kuitenkin vaahto on niin tiheä, että materiaali ei kastu. Puhdista ne kuivalla pyyhkeitä tai pölynimurilla.

Koeteltu vaahto huonekalujen puhdistukseen Vanish. Perustuvat valmistajan suositusten, se on valmis, levitetään likainen paikkaan, ja sitten puhdistaa kuiva pyyhkeet tai pölynimurilla.

Jauhe on myös hyvä taistelevat saastumista, mutta sillä ehdolla, että hän kärsi tuoreen märkä kohta. Muuten se on ylimääräinen märkä. Levitetään käyttövalmis jauheet, ja keinoja - maa liitua, talkkia, sen suola tai sooda.

Puhdistus verhoilu höyrypesurilla

Kemiallinen pesu on parempi lopettaa höyrypesurilla, koska se ei ainoastaan ​​poista likaa, mutta myös selviytyä bakteereja, punkit ja viruksia. Ja palauttaa tuoreus verhoilu. Mutta eivät kaikki kudoksia sopivaa höyryttämällä. Hoito-ohjeet valmistajan määrittelemä huonekalujen, älä sivuuttaa niitä.

On välttämätöntä käyttää 1 kerran 3 kuukaudessa. Tässä tapauksessa ei ainoastaan ​​puhdistaa verhoilu, mutta myös täyte pehmustetut huonekalut. Tuen pölynimurin, höyrypuhdistuslaitteilla tai manuaalinen knock-out. Päätehtävänä syväpuhdistukseen eroon pölyä huonekalut ja desinfioida, jotta vältetään ulkonäkö hyönteisiä. Tietenkin on mahdollista poistaa iso vanha tahroja. Miten tehdä kotiin menetelmä, näet video:

Siivouskoneiden verhoiltuja huonekaluja

Kemianteollisuus ei pysähtynyt. Tänään hyllyiltä löytyy paljon erikoistyökaluja puhdistukseen verhoiluun. Esimerkiksi linja tuotemerkit Denkmit, Gallus, PROCHEM, Sama. Ne edustavat useita tuotteita märkä ja kuiva puhdistus, samoin kuin on olemassa erityisiä aineita tahrojen poisto. Kun käytetään parhaan tuloksen, suorittaa kaikki valmistajan suositusten.

 • Alkuperä täplät - biologisia tai kemiallisia.

siellä yleismaailmallinen, auttaa pääsemään eroon lian ja vesiliukoiset erikoistunut, selviytyä lisää tahrojen - muste, liima, kumi, ulosteet ja haju eläinten suojaamiseksi verhoilu haalistumista.

Video: Valikoima Puhdistus pehmustetut huonekalut

Seuraavassa videon osoittavat selvästi tyttö miten tehdä syvä puhdistus huonekalujen märkä ja miten käsitellä eri paikoissa:

Virkistää ja puhdistaa verhoiltuja huonekaluja avulla erikoistunut ja folk korjaustoimenpiteitä voimasta omistajalle. Kuitenkin muista tehdä testi uuden pesuainetta huomaamaton alue huonekaluja. Kun tuntematon tyyppi verhoilu tai valmistajan suositusten, on parempi pelata varman päälle ja soittaa siivouskoneiden palvelua.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin