Siirappi viburnum

Siirappi viburnum

Kalina antiikin ajoista koskee laitoksia, joiden ihmeellisiä ominaisuuksia. Marjat kerätään sen jälkeen, kun ensimmäinen pakkaset lakko, tämän ajanjakson aikana, hedelmät kyllästää useimmat hyödyllisiä ominaisuuksia. Talteen, varastoida pitkiä, niin se on tehty tyhjä, joka sisältää siirappia.

Hyödyllisiä ominaisuuksia Viburnum siirappi:

Valmistuksessa siirappi, marjoja ei kohdistu pitkä käsittely, jotta ne säilyttävät hyödyllisiä ominaisuuksia ja vitamiineja. Sekä marjat, siirappi löydetty laajalti hoidossa eri vaivoihin. Käyttö läsnäolosta johtuen kompleksiyhdisteiden ja tanniinit. Esimerkiksi siirappia Heisi käytetään hoitamaan aluksia. Säännöllinen saanti tekee niistä joustava ja vahva, tästä, automaattinen verenpaineen laskua. Siirappi myös tehokkaasti selviytymään hoitoon vilustuminen ja tartuntatauteja. Sweatshop toiminto on erityisen tärkeää, että flunssa ja kurkkukipu. Haihtuva, jossa on runsaasti Viburnum, rauhoittaa ja normalisoida toiminta hermostoon. Tahansa tautia etenee nopeammin, jos yhteistä lääketieteellistä hoitoa, lisäämällä siirappia viburnum. Kalina edistää kudosten uudistumista, joten siirappi voi auttaa parannuskeinoa ihotulehduksia: Silsa ja furunkoloosille. Se myös poistaa turvotusta, jotka liittyvät sydän- tai munuaisvaivoja. Kohonnut kolesteroli on suuri ongelma, joka liittyy monia ihmisiä, siirappi normalisoi että valtion. Lähes kaikki maksasairaus, johtua väärästä valumisen sapen ja täällä viburnum siirappi tulee pelastus. Naiset tunnettu ongelma tuskallinen kuukautiskierron aikana, heisi säätelee erkaumien määrä lisää sävy kohtu ja on kipua lievittävä vaikutus. Tilastot osoittavat, että ihmiset, jotka usein kuluttavat siirappi viburnum, vähemmän todennäköisesti kärsivät vilustuminen ja muut kokonaisuutena, se osoittaa vahvistaa tuotteen ominaisuuksia ja positiivinen vaikutus immuunijärjestelmään. Kaikki vanhemmat ihmiset osaavat hyötyä Viburnum, he kutsuvat sitä pilleri kaikkiin ongelmiin, voi sanoen on erittäin kovaa, mutta melkein uskottava. Luettelo vitamiinit, jossa on runsaasti Viburnum, se on hyvin pitkä, siirappi hyväksyy ne lähes kokonaan. Se on kätevä toteuttaa, sokeri pehmentää karvaus ja erittäin johdonmukaisuus merkitsee eri sovellus. Kun itse siirappi on miellyttävä ja maukas herkku. Ratkaista tuskallista, kuivaa yskää, tulee siirappi viburnum, se rauhoittaa hengitysteissä, johtaen ysköksissä lähtee paremmin.

Vasta käyttöön siirappi viburnum:

Haittaa käytöstä Viburnum on minimaalinen, mutta se voi tapahtua, jos olet allerginen tuotteen. Yliherkkyydestä, yksittäistapauksesta pääasiassa viburnum Siirappi hyvin siedetty.

Jos sinulla on pieni näyttö mobiililaitteita, täysversio ei suositella.

Kopioida tekstiä tietoja KIELLETTY.

Siirappi viburnum: viisi parasta reseptejä - miten valmistautua talven viburnum siirappia

Punainen heisi - jalo marja, joka antiikin ajoista lähtien arvostettiin sen monia parantavia ominaisuuksia. Viburnum auttaa taistelemaan sairauksia ruoansulatuskanavan ja urogenitaalimuutoksia järjestelmä. Mutta siitä huolimatta sen tärkein "plus" suurin osa ihmisistä on, että se pystyy tukemaan immuunijärjestelmää kunnossa aikana pahenemista vuodenajan virustaudit. Ja tämä ei ole vitsi, heisi todella auttaa!

Viburnum maku on hyvin erityinen, niin tuore sitä käytetään harvoin. Talvella korjuuta viburnum, johon on lisätty sokeria tai muuta makeutusainetta, älä maku marjat ovat paljon pehmeämpi ja miellyttävämpi. Valmistettu Viburnum hilloa, hilloa ja karkkia sekä ajetaan mehun tai siirapit Roll pankeissa. Tässä artikkelissa löydät viisi parasta reseptejä hyödyllinen siirappia viburnum.

Marjastaa kun ensimmäinen halla. Yleensä tämä on marraskuun. Stuck ensimmäinen halla, marja saa makea maku. Kalina talteen puun koko klustereita ja sitten suoraan ennen käsittelyä, poista hedelmiä oksat.

Riippumatta näytti olevan puhtaita marjoja, ne tulee olla varma pestä haalealla vedellä. Intensiivinen fyysinen vaikutus viburnum deformoituu välttää tämän, se pese ne suuressa kattilassa tai vain huuhtele välittömästi siivilä. Kalina obsushivayut paperilla lautasliinat tai seulan ristikko.

Paras Reseptit Kalinovoye siirappi

Rajoittamattoman määrän Viburnum marjoja läpi lehdistön juicers. Saatu mehu punnitaan. Suhde sokerin ja mehu Kalinov - 1: 1. Paremmin sokeria myydään, siirappi voi olla vähän lämmin tulessa, ei vievät kiehuvaksi. Myös, massa voidaan jättää huoneen lämpötilassa useita tunteja. Tässä tapauksessa, sokerin myös hyvin liuennut.

Ennen kaada siirappi pulloihin, säiliöihin pestään ja steriloidaan. Säilytettävä jääkaapissa kuukaudessa.

Lirin Lo omalla kanavalla tarjoaa nopean luku- resepti ruoanlaittoon Kalinovoye siirappi ilman kuumennusta

Paksu siirappi Heisi sitruunahapolla

Vuodesta Viburnum purista mehu. Litrassa tuoremehua kestää 2 kg sokeria ja 2 tl "ananas". Sokeri sekoitetaan mehu ja keitetyt massa lämpöä 5-7 minuuttia. Tämän jälkeen annetaan sitruunahappo siirappi ja keitetään vielä minuutti.

Saada avoimemman rikaste massaa suodattimen läpi muutamia kerroksia cheesecloth. Lämpimässä jälkiruoka täytettiin pulloihin ja säilytä pimeässä. Lähetä siirappi kylmänä ei ole tarpeen.

Kalina on täynnä vettä niin, että neste on täysin peitetty marjoja. Laita kulho vähimmäis- tuleen ja keitä kunnes tarjouksen Kalina. Se riittää 15-20 minuuttia. Sen jälkeen, kun se on saatettu hienon seulan sideharso, taitettu useita kerroksia. Kalina keitetyt kaadetaan seulan ja jätettiin yön yli ilman painamalla hedelmää.

Seuraavana päivänä, määrä kirkkaan punainen mehu mitata litran purkki. Jokaista mehulitraa mittaa 1 kilo sokeria. Ainesosat sekoitetaan ja kuumennetaan paino 15-20 minuuttia, kunnes paksu. Ennen täyttämistä siirappi jälleen kireät kautta cheesecloth.

Marjat keitetty pieneen määrään vettä ja sitten puristetaan juustoliinan läpi. Mehu puristetaan marjoista Viburnum, tuotti jäännöksen, niin valmistaa siitä kaikkein avoin siirappi, hänen puolestapuhuja. Jälkeen 3 Chasa muun massan Heisi saostuu. Ylempi osa, läpinäkyvä neste kaadetaan toiseen astiaan mittaamalla sen määrä. 1 litra nestettä, lisätään 1,5 kiloa sokeria ja vanilja terän kärkeen. Vanilliini ja vaniljasokeri voidaan korvata. Massa laittaa tuleen liuottamiseksi sokeria kiteitä. Kuuma siirappi kaadetaan pankit ja korkkien tai kannet.

viburnum marjat raaka trituroitiin läpi raskasmetallia seulan. Nahat ja siemeniä ei heitetty. Heidän edelleen haudutettua osaksi teetä tai valmistukseen käytettävän hyytelöä.

Paksu mehu viburnum lisätä luonnollista hunajaa. On parempi, jos se on nestemäistä. Tässä tapauksessa se on helpompaa ja nopeampaa liueta. Jos hunajaa sokerin ja paksuuntunut, sen esilämmitetty vesihauteessa. Hunaja siirappi heisi säilyttää jääkaapissa kuukauden ajan. Käytä sitä jälkiruoka voi olla, sekä kulinaarinen ja lääkinnällisiin tarkoituksiin. Ehkäisyyn vilustuminen ja flunssa on tarpeeksi ottamaan 1 rkl siirappia päivässä.

Siirappi viburnum

Valmistus aika: tuntematon

Joten, valmisteluun siirappi heisi valmistaa seuraavista ainesosista:

Ainesosia, jotka meidän täytyy valmistautua ennen töihin, olemme jo varattu. Se pysyy nyt vain edetä prosessin ruoanlaittoon siirappia. No, se on tärkeää ymmärtää, että kaikki marja siirappi valmistettu täysmehua. Eli ennen kuin kokki sitä, meidän täytyy valmistautua mehua. No saada alas?

Sitten obsushennye Viburnum marjoja päättyy harjanteelle ja tutkia niitä varten pilalle. Jos jokin tietenkin me heittää ne pois. Meitä valmistautumaan siirappia vain hyviä vahingoittumattomia marjoja tarvitsevat.

Sitten valmistettujen hedelmien heisi pottiin. Ja valmis aloittamaan mehua. Voit tehdä tämän, keitä marjat keskilämmöllä, kunnes kunnes ne ovat täysin pehmeitä. Kun olemme murskaa ne takana ruokalusikallinen.

Valmistella hienon seulan, ustelennoe useita kerroksia juustokangasker-, ja kaada se kaikki pannun sisällön. Odota muutama tunti, kunnes kaikki neste yhdistyvät ja saada mehu, joka meidän täytyy valmistautua siirappi. Kaada mehu pannulla, lisäämällä siihen kidesokeria (1,5 kg sokeria 1 litraan mehua viburnum), kuumennettiin täydelliseksi liuottamiseksi sokeria. Sitten läikkyä valmistamia pankit, hermeettisesti suljettu purkki ja liikkuvan alas kaulan. Peitä tyhjä paksu kangas ja jäähtyä hitaasti. Mahdollisesti oluen panon aikana siirappi voidaan lisätä makua vanilliini, noin 1 gramma per 1 litra mehua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin