sihteeri desk

LiveInternetLiveInternet

 • Nippu griffoneilla ja kaikki-kaikki-kaikki (126)
 • Ortodoksinen (17)
 • Käsintehtyjä (689)
 • Ompelu (204)
 • Työni (91)
 • Muutokset (59)
 • Neulonta (54)
 • Huovutus, Felt käsityöt (51)
 • Scrapbooking, käsitöitä tehty paperista ja pahvista (49)
 • Kirjonta (48)
 • Decoupage (33)
 • Maalaus puuta, kangasta, lasi ja keramiikka (27)
 • Peitto (19)
 • Reunus (13)
 • Saippua (9)
 • Taloni (496)
 • Keittiö (199)
 • Olohuone (81)
 • Makuuhuone (58)
 • Parveke (36)
 • Käytävät (35)
 • Kylpyhuone-wc (31)
 • Oma Fazenda (376)
 • Puutarhanhoitoon (124)
 • Leikkaus (117)
 • Ideat (377)
 • Ruoanlaitto (301)
 • Minun reseptejä (78)
 • Henkilökohtaiseen hygieniaan (126)
 • Hiustenhoitotuotteita, hiusten leikkaamiseen kampaus (46)
 • Make-up, meikit (35)
 • Manikyyri, pedikyyri (32)
 • Kasvojen Hoidot (24)
 • vartalonhoito (11)
 • Muoti (60)
 • Belichye (154)
 • Hyödyllisiä vinkkejä (65)
 • Koe (5)

-Etsi Blogit

-säännölliset lukijat

-tilasto

Kirjoituspöytä huonekaluja menneiden vuosisatojen moderni sisustus

Monet ihmiset virheellisesti uskovat, että monikäyttöinen huonekalut ilmestyi aivan äskettäin, kun tuli aika toimittamaan ei ylellinen asuntoa ja pieni asunto. Samalla tarina vie useita vuosisatoja ajassa taaksepäin kertoa alkuperästä yksi mielenkiintoisimmista ja toiminnalliset tyyppisiä huonekaluja - toimisto. Todellakin, tällä hetkellä sihteeri niin suosittu kuin XVIII vuosisadalla., Kun hän ilmestyi ensimmäisen kerran. Tänään paneudutaan maailman retro ympäristöjä ja oppia hieman lisää tästä huonekaluja.

Kalusteet sihteeri valokuva

Hieman historiasta työvaliokunnan

Kuten aiemmin mainittiin, sihteeri ilmestyi XVIII vuosisadalla, mutta joidenkin lähteiden toistaiseksi hänen ulkonäkönsä XII-XIIIcc. Se on secretaire naiset tuon aikakauden oli kirjoitettu tuhansia kirjeitä heidän lukuisissa laatikot ja pitivät rakkauskirjeitä, ja valtionsalaisuuksia. Siten Piirisihteeri-helposti vaihdettava samaan aikaan ja työpöytä, ja turvallinen, ja vaatekaappi.

Nykyiset mallit hieman muutettu, mutta, kuten ennenkin, ne edustavat kaappi laatikoilla ja taitto hylly, joka toimii työtasolle. Suuri määrä laatikot pitää kaikki kirjoitusneuvot käsillä, mutta samalla täysin järjestyksessä. Salainen lukot ja turvallinen lukot järjestelmä vaalia tärkeitä asiakirjoja uteliailta katseilta.

Mikä on sihteeri

Valkoinen valokuva sihteeri

1

Contemporary sihteeri - työpöytä

Harkita aluksi hyvät kalusteet, sihteeri nopeasti rakastui miehen puolet ihmiskunnasta, tulossa työpaikalla keisarit ja kuninkaat. Esimerkiksi Napoleon Bonaparte otti matkan taitettava tie sihteeri - taitettuna se vie vähän tilaa, mutta vastaanotossa oli aina siellä, vaikka taistelukentällä. Ja sitten tämä käytännölliset kalusteet mieleen lääkäreitä, jolloin myymälän tilata lääkärin instrumentit ja lääkkeitä.

Nykyisin kirjoituspöytä sisustettu moderni sisustus, jossa yhdistyvät työ ja tilava vaatekaappi. Aristokraattinen tyyppinen huonekaluja ripaus retro-sovitukset ja klassinen ja moderni sisustus. Tärkeintä valita oikea muoto, väri ja viimeistely toimisto.

Sihteerin tehtävissä kokoontaitettava pöytä tietokone

Sihteeri sisustus valokuvan

Sihteeri sisustus: mahdollisuus käyttää

Nyt sihteerit usein "antiikki": tummaa puuta veistetty koristeluun. Tavara on täydellinen klassinen sisustus ja moderni tyyli, barokki ja rokokoo, mutta missään nimessä sovi nykypäivä. Valittaessa huonekalut sisätilojen tarpeen muuttaa lähestymistapaa ja näyttävät enemmän tiiviissä muodossa puuttumisen kanssa herättävää loppuun. Tällaiset moderni sihteereitä pieniä määriä myös läsnä markkinoilla huonekalujen tuotantoon. Ja jos ennen kuin ne on valmistettu kokonaan massiivipuuta, se on nyt huonekalut voidaan tehdä MDF, laminoitu lastulevy, lohkottu viilu. Ja vain muutama on varaa sihteeri massiivipuuta.

Kaunis sihteeri sisätilassa

Sihteeri - vanhat huonekalut

Vuosikerta sihteereitä, on yleensä suuri koko, ne on valmistettu kalliita puusta, on tumma väri (ruskea, viininpunainen) ja koristeltu kaiverruksia. Klassisen sisustus kuten aristokraattinen huonekalut, josta huokuu vakautta ja tyylikäs, sopii täydellisesti.

Sihteeri vuosikerta valokuva

Vanha sihteeri sisätilassa

Sihteerit art deco -tyyli ja tyylikäs muotoja ja usein musta tai valkoinen. Kirjallinen kaapit maan tyyliin, pääsääntöisesti yksinkertainen muoto, ilman viimeistely, joskus hiertymät kehoon.

Interior sihteeri

Vuonna moderni sisustus sihteerinä on joskus osa huonekaluista, ja se on yksi osioista "stenki9raquo;. Se on kuin sisäänrakennettu työtä, joka ei vie paljon tilaa, ja samaan aikaan, on osa kuulokkeen.

Contemporary sihteeri valokuva

Tämä monipuolinen huonekalu sijaitsevat pääasiassa olohuoneessa. Koska kompakti työasema, hän helposti laittaa sen pinnalla laptop, pöytälamppu ja silti paikka kaikenlaisia ​​tiedostoja ja kirjoja. Työskenneltyään kaikki nämä varusteet pois, ja kansi suljettuna, kääntämällä sihteeri tavallisessa vaatekaappi tai lipasto.

Moderni sisustus sihteerit

Mutta mitä oli mukava ja tilava sihteeri, sitä ei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön hänelle. Pöytätietokoneen se ei laita, ja jalat ei liian kätevää jatkuvasti koskettamaan laatikot. Kuitenkin vaihtoehtona koti mini-toimistossa se sopii täydellisesti.

Sihteeri voi laittaa paitsi olohuonetta, mutta myös kirjasto, toimisto ja jopa makuuhuoneessa. Tärkeintä löytää paikka kompakti työasema, jossa se ei häiritse eikä siinä oteta ylimääräistä neliön kuvamateriaalia. Tämä kuvaus on täydellinen nurkassa sihteeri-pukeutuja, jonka avulla voit tallentaa erilaisia ​​asioita paljon laatikoita, ja toimii työpöytä avoin kansi.

Valkoinen sihteerin lasten huoneet

Sihteeri desk kuva

Mihin sihteerille

Kompakti työpaikka edellyttää paitsi aikuisten myös lapset. Joskus kaappi-sihteeri opiskelija laittaa lastentarha, jolloin se korvaa vastaanotto ja sijoittamalla kannettavat atk-laitteet ja muut tarvikkeet kouluun. Ehkä paras vaihtoehto olisi käyttää suuri kirjoituspöytä työ- ja opiskelu sekä sihteerin kannettavan tietokoneen tai tietokoneen, mutta jokainen vanhempi valitsee huonekalujen perustuu ulottuvuuksia lapsen huoneeseen, joten ohjaajat ovat tarpeettomia.

Puinen sihteeri kierteellä

Sihteeri ja työvaliokunnan - veljekset

Usein secretaire näköinen ja toimistoissa. Molemmat huonekalut on kompakti työasema, vain sihteeri - se on enemmän vaatekaappi liukuva tai saranoitu kansi, ja puhemiehistö - versio pöydän päällysrakenteen. Viimeksi tasaisesti seisoo neljällä jalalla ja on pieni kooltaan, joka sopii täydellisesti lähes jokaiseen sisustukseen. Samalla läsnäolo työtasolla ja hyllyt papereita voidaan käyttää lyhyen työjakso, esimerkiksi istuu hänen takanaan, voit maksaa laskuja tai kirjoittaa ostoslistan kauppaan.

Puinen sihteeri kierteellä

Puinen sihteeri valokuva

Antiikin sihteeri valokuvaketjua

Ja sihteeri, ja työvaliokunta ovat erilaisia ​​monitoimi huonekalut, mutta ensin suorittaa enemmän toimintoja, mutta toinen on kompaktimpi. Varmasti ei tarvitse olla asunnossa molempia samaan huonekalu, joten valitse mikä on enemmän tarpeen tai mitä on parempi - vain sinä.

Bureau ja sihteeri

Oppiminen Bureau ja sihteeri. Ero näiden asioiden? Miten ne toimivat? Joillekin heistä se on helpompaa kirjoittaa? Mikä on parempi valita oman olohuone, makuuhuone tai toimistossa?

Kuvassa:

Keskiajalta. Tämä aihe talon olosuhteissa - samanikäinen kuin kirje- genre. Niinä päivinä, kun ihmiset vielä sävelsi toisiaan kirjeitä, paperia, ne tarvitsevat erityistä huonekaluja. Pöydässä-desk istua mukavasti, mutta hänen -laatikot - lukita avaimella koko romanttinen kirjeenvaihtoa. Bureau tekemistä meidän aikamme!

Ranskan silti tarkoittaa mitä tahansa sanaa työvaliokunnan työpöytä, jonka pinta on peitetty paksu kangas samanniminen. Kuitenkin tämä suppea tulkinta: eniten huonekalujen valmistajat ymmärtävät pöydän alla työpöytä drop-lehtiä ja useita-toimistot laatikoita.

"Bureau of the King". Tämä malli Lieriöreikäisissä kannen julkaistiin ensimmäisen kerran Ranskassa Ludvig XV. Hän keksi hänen tuomioistuin cabinetmaker Jean F. Aubin, ja hänen apulaisensa, JA Henri-François Riesener hienostunut muotoilu ja valmistettu ensisijaisesti kuoleman jälkeen mentori - noin 1770. Että työvaliokunnan sylinterin kansi - kuninkaan toimisto - oli prototyyppi modernille työpöydälle.

Valokuva: 4268 mennessä Tonin Casa tehtaalta.

On olemassa kaksi versiota alkuperä Office: miehet ja naiset. Mukaan ensimmäinen - epätodennäköistä - keksintö aiheen meidän on pakko keskiajan alkemistien, joka oli peitetty korkki pöytä kokeiluja. Näyttää todennäköisemmältä, versio alkuperän puhemiehistön laatikko kalteva kansi - kuten naisten piti jalokiviä ja viestejä innokas ihailijoita. Response pikku muistiinpanoja, yleensä kirjoitettu reunalla pukeutuja makuuhuoneessa (enintään XVII luvun kartanossa, ei ollut erillinen toimisto huonetta).

Joka tapauksessa, historioitsijat ovat tehneet syntymän Toimistokaapit lopussa XVII vuosisadalla. Lippaat tai on lujasti juurtunut "podstavke9raquo; ja alkoi valmistaa yhtenä kokonaisuutena - pöydän kirjaimia. Ja tähän asti, puhemiehistö - pääelementti klassisen tilanteen.

Perinteiset toimisto. Suunniteltu olohuoneeseen tai budoaari. Kun suljettu, se näyttää jättiläinen arkku jalat. Tämä toimisto ensisijaisesti suorittaa koriste funktio - käytä sitä voidaan pidentää tai laskea työtason (se on saranoitu). Yleensä nämä mallit tarjoavat valmistajat klassisen huonekalut.

toimiston pöydälle. Se on kaksi versiota. Ensimmäisessä - ei, että muut, kuin muutosta desk. Alle topom on kapealla tai laatikon, ja sen yläpuolella - niin sanottu "nadstroyka9raquo;. Ei taitto hyllyille tai työtasot ei ole säädetty. Toisessa suoritusmuodossa, osa makaa työtasot, avaamalla säiliöistä. Suljettuna valtio on tavallinen työpöytä. Kirjoituspöytä ja tarjoavat klassista ja modernia tyyliä.

Kuvassa:

Televisio sopii ihmisille työskentelevät paperit: on laatikot ja lokerot tallentaa helposti asiakirjoja.

Pukeutuja toimisto. Suunnittelu edustaa varastointi järjestelmä ylimääräisiä (liukuva) työpinnan. Pöytälevy voi olla joko suora tai kalteva. Rinnassa Office, toisin Bureau of taulukon, istua alas ja sivuttain vain lyhyesti. Tai jopa kirjoittaa seisomaan.

Kuvassa:

Esimerkkejä rinnassa ylhäältä, joka muuntaa sen analogiseksi työpöytä.

Työpöytä konsoli. Kapea ja yleensä melko korkea malli: niitä mukavasti seisomaan ja pudottaa muutaman rivin. Joskus konsoli asetetaan vaihtoehtona pöydän makuuhuoneessa, jossa et halua sekoita tilaa suuren huonekaluja.

Kuvassa:

Konsoli-toimisto poikkeaa perinteisestä konsolin vain päällysrakenteen päälle.

määritelmä: Sihteeri - eräänlainen toimisto, pitkä kirjahylly saranoitu tai liukuva aluksella kirjallisesti.

Bureau perusteella kaapin. Jälleen työvaliokunnan ja sihteeri - eri huonekaluja. Secretaires ei kutsuta vastaanotto ja korkea kirjahylly (sisällä ja ulkona), jossa kokoontaitettava tai sisäänvedettävä kirjoitusalustalla sijasta yksi keskeisistä laipat.

Pari vuosisataa sitten sihteeri pidettiin etuoikeus aristokraattien, symboli korkea sosiaalinen asema. Kuuluisin esimerkki - sihteeri rikki pediments, yleinen päivinä Englanti Queen Anne (1702-1714). Tämä malli kunnioittavasti kopioitu monet modernit tuottajien klassiki9raquo;.

Kuvassa:

Sihteeri kutsuttu kotelo saranoitu tai liukuva työ- pöydälle.

Muoti arkkua: klassisia ja nykyaikaisia

Kuka keksi pukeutuja, miten se eroaa taulukoita tai arkkujen ja missä "liikkuva" modernisti keittiökaapit? Levitämme tarina lipasto.

Miten valita tilava lipasto kohtuulliseen hintaan

Joilla on määritellyt koko ja muotoilu, ettei ole tarpeen unohtaa merkittäviä toiminnallisia yksityiskohtia: laadukkaita oppaita, vahva laatikot, kestävä kahvat.

Trendi: huonekalut matkalaukkuun tyyliin

Tilanne hengessä valtamerihöyryt ja risteilyaluksia. Suunnittelijat aktiivisesti luoda sisustus, selvästi muistuttaa matkalaukut.

Miten järjestää tilaa pesualtaan alla?

Puhdistus keittiö on ollenkaan, mutta miten järjestää paikka hänen harvat tietävät. Jotta ei kääntää roskiin alla allaskaappi, valita oikea kalusteet ja sisältöä.

Puiset huonekalut: Koska Itse asiassa ja ulkonäkö

Mikä tekee puukalusteet - ei tyhjäkäynnillä kysymys. Loppujen lopuksi yhdessä esineitä luonnon joukko aktiivisesti myydä huonekaluja, jotka vain näyttää puusta.

Kalusteet ja varusteet leluille

Eternal vanhempi ongelma - mihin hajallaan koko talon ja leluja. Mitkä ovat välineitä, vapauttaen tilaa talossa ja miellyttävä, myös lapsille?

Tänään, olet todennäköisesti asettaa valmiiksi makuuhuoneisto. Useimmat tarjoavat kymmeniä yhdistää keskenään artikkeleita kalusteita makuuhuoneessa. Kerää oikea makuuhuoneessa asettaneet.

Tärkein ero rinnan muiden varastointi järjestelmät - vedettävä laatikkoa. On olemassa erilaisia ​​laatikoita. Millä perusteella ne on luokiteltu?

Millainen kalusteita olohuoneeseen? Tämä riippuu paljolti siitä, millaisia ​​asioita ja esineitä aiot tallentaa sinne.

Jalusta on usein kutsutaan varsin erilaisia ​​esineitä. Mikä tekee jalusta jalusta ja että se eroaa kaappeja ja laatikoita? Minkä tyyppisiä pollarit on olemassa?

Jokainen koti on oltava vähintään kaksi erillistä paikkaa jalkineita. Yksi suulla, on suunniteltu pari että olemme ammunta, palasi kaduilla. Toinen - Jalkineiden sesongin.

Mitä moduuleja pitäisi työntää keittiökalusteet? Se riippuu alueesta tilojen, talousarvion ostamiseen keittiökalusteiden ja tuotteiden ja kohteita, jotka aiot tallentaa.

Valikoima kylpyhuonekalusteet ei ole yhtä laaja kuin vaikkapa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Mutta on paljon valinnanvaraa.

Seistä TV: luokittelu

On olemassa kolme pääryhmää kalusteita kotiteatteri, ja jokainen niistä on erityisiä vaatimuksia.

sihteeri desk

Sihteeri: huonekaluja menneiden vuosisatojen moderni sisustus

Monet ihmiset virheellisesti uskovat, että monikäyttöinen huonekalut ilmestyi aivan äskettäin, kun tuli aika toimittamaan ei ylellinen asuntoa ja pieni asunto. Samalla tarina vie useita vuosisatoja ajassa taaksepäin kertoa alkuperästä yksi mielenkiintoisimmista ja toiminnalliset tyyppisiä huonekaluja - toimisto. Todellakin, tällä hetkellä sihteeri niin suosittu kuin XVIII vuosisadalla., Kun hän ilmestyi ensimmäisen kerran. Nykyään yhdessä verkkosivuilla "Dream House" paneudutaan maailman retro ympäristöjä ja oppia hieman lisää tästä huonekaluja.

Kalusteet sihteeri valokuva

Hieman historiasta työvaliokunnan

Kuten aiemmin mainittiin, sihteeri ilmestyi XVIII vuosisadalla, mutta joidenkin lähteiden toistaiseksi hänen ulkonäkönsä XII-XIIIcc. Se on secretaire naiset tuon aikakauden oli kirjoitettu tuhansia kirjeitä heidän lukuisissa laatikot ja pitivät rakkauskirjeitä, ja valtionsalaisuuksia. Siten Piirisihteeri-helposti vaihdettava samaan aikaan ja työpöytä, ja turvallinen, ja vaatekaappi.

Nykyiset mallit hieman muutettu, mutta, kuten ennenkin, ne edustavat kaappi laatikoilla ja taitto hylly, joka toimii työtasolle. Suuri määrä laatikot pitää kaikki kirjoitusneuvot käsillä, mutta samalla täysin järjestyksessä. Salainen lukot ja turvallinen lukot järjestelmä vaalia tärkeitä asiakirjoja uteliailta katseilta.

Mikä on sihteeri

Valkoinen valokuva sihteeri

Contemporary sihteeri - työpöytä

Harkita aluksi hyvät kalusteet, sihteeri nopeasti rakastui miehen puolet ihmiskunnasta, tulossa työpaikalla keisarit ja kuninkaat. Esimerkiksi Napoleon Bonaparte otti matkan taitettava tie sihteeri - taitettuna se vie vähän tilaa, mutta vastaanotossa oli aina siellä, vaikka taistelukentällä. Ja sitten tämä käytännölliset kalusteet mieleen lääkäreitä, jolloin myymälän tilata lääkärin instrumentit ja lääkkeitä.

Nykyisin kirjoituspöytä sisustettu moderni sisustus, jossa yhdistyvät työ ja tilava vaatekaappi. Aristokraattinen tyyppinen huonekaluja ripaus retro-sovitukset ja klassinen ja moderni sisustus. Tärkeintä valita oikea muoto, väri ja viimeistely toimisto.

Sihteerin tehtävissä kokoontaitettava pöytä tietokone

Sihteeri sisustus valokuvan

Sihteeri sisustus: mahdollisuus käyttää

Nyt sihteerit usein "antiikki": tummaa puuta veistetty koristeluun. Tavara on täydellinen klassinen sisustus ja moderni tyyli, barokki ja rokokoo, mutta missään nimessä sovi nykypäivä. Valittaessa huonekalut sisätilojen tarpeen muuttaa lähestymistapaa ja näyttävät enemmän tiiviissä muodossa puuttumisen kanssa herättävää loppuun. Tällaiset moderni sihteereitä pieniä määriä myös läsnä markkinoilla huonekalujen tuotantoon. Ja jos ennen kuin ne on valmistettu kokonaan massiivipuuta, se on nyt huonekalut voidaan tehdä MDF, laminoitu lastulevy, lohkottu viilu. Ja vain muutama on varaa sihteeri massiivipuuta.

Kaunis sihteeri sisätilassa

Sihteeri - vanhat huonekalut

Vuosikerta sihteereitä, on yleensä suuri koko, ne on valmistettu kalliita puusta, on tumma väri (ruskea, viininpunainen) ja koristeltu kaiverruksia. Klassisen sisustus kuten aristokraattinen huonekalut, josta huokuu vakautta ja tyylikäs, sopii täydellisesti.

Sihteeri vuosikerta valokuva

Vanha sihteeri sisätilassa

Sihteerit art deco -tyyli ja tyylikäs muotoja ja usein musta tai valkoinen. Kirjallinen kaapit maan tyyliin, pääsääntöisesti yksinkertainen muoto, ilman viimeistely, joskus hiertymät kehoon.

Interior sihteeri

Vuonna moderni sisustus sihteerinä on joskus osa huonekaluista ja edustaa yhtä luvuissa "seinään." Se on kuin sisäänrakennettu työtä, joka ei vie paljon tilaa, ja samaan aikaan, on osa kuulokkeen.

Contemporary sihteeri valokuva

Tämä monipuolinen huonekalu sijaitsevat pääasiassa olohuoneessa. Koska kompakti työasema, hän helposti laittaa sen pinnalla laptop, pöytälamppu ja silti paikka kaikenlaisia ​​tiedostoja ja kirjoja. Työskenneltyään kaikki nämä varusteet pois, ja kansi suljettuna, kääntämällä sihteeri tavallisessa vaatekaappi tai lipasto.

Moderni sisustus sihteerit

Mutta mitä oli mukava ja tilava sihteeri, sitä ei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön hänelle. Pöytätietokoneen se ei laita, ja jalat ei liian kätevää jatkuvasti koskettamaan laatikot. Kuitenkin vaihtoehtona koti mini-toimistossa se sopii täydellisesti.

Sihteeri voi laittaa paitsi olohuonetta, mutta myös kirjasto, toimisto ja jopa makuuhuoneessa. Tärkeintä löytää paikka kompakti työasema, jossa se ei häiritse eikä siinä oteta ylimääräistä neliön kuvamateriaalia. Tämä kuvaus on täydellinen nurkassa sihteeri-pukeutuja, jonka avulla voit tallentaa erilaisia ​​asioita paljon laatikoita, ja toimii työpöytä avoin kansi.

Valkoinen sihteerin lasten huoneet

Sihteeri desk kuva

Mihin sihteerille

Kompakti työpaikka edellyttää paitsi aikuisten myös lapset. Joskus kaappi-sihteeri opiskelija laittaa lastentarha, jolloin se korvaa vastaanotto ja sijoittamalla kannettavat atk-laitteet ja muut tarvikkeet kouluun. Ehkä paras vaihtoehto olisi käyttää suuri kirjoituspöytä työ- ja opiskelu sekä sihteerin kannettavan tietokoneen tai tietokoneen, mutta jokainen vanhempi valitsee huonekalujen perustuu ulottuvuuksia lapsen huoneeseen, joten ohjaajat ovat tarpeettomia.

Puinen sihteeri kierteellä

Sihteeri ja työvaliokunnan - veljekset

Usein secretaire näköinen ja toimistoissa. Molemmat huonekalut on kompakti työasema, vain sihteeri - se on enemmän vaatekaappi liukuva tai saranoitu kansi, ja puhemiehistö - versio pöydän päällysrakenteen. Viimeksi tasaisesti seisoo neljällä jalalla ja on pieni kooltaan, joka sopii täydellisesti lähes jokaiseen sisustukseen. Samalla läsnäolo työtasolla ja hyllyt papereita voidaan käyttää lyhyen työjakso, esimerkiksi istuu hänen takanaan, voit maksaa laskuja tai kirjoittaa ostoslistan kauppaan.

Puinen sihteeri kierteellä

Puinen sihteeri valokuva

Antiikin sihteeri valokuvaketjua

Ja sihteeri, ja työvaliokunta ovat erilaisia ​​monitoimi huonekalut, mutta ensin suorittaa enemmän toimintoja, mutta toinen on kompaktimpi. Varmasti ei tarvitse olla asunnossa molempia samaan huonekalu, joten valitse mikä on enemmän tarpeen tai mitä on parempi - vain sinä.

Oli hyvin mielenkiintoista lukea ja nähdä.

Hyvä valikoima valokuvia.

Kiitos! Erittäin mukava valikoima foto.Sekreter- kivoja mebel.Dazhe ei podozrevala..Prosto kompastuneet mukava käytettyjen sekreter.A etsivät pieniä kirjoituspöytä hänen pienessä kabinet.Posle artikkeli tulessa taki..Sekreter kevyt ja monikäyttöinen niitä joka nurkka on kodikas ja mukava ... Jos upeyu, varmista, että ostat sen ... Kiitos!

1