shtroblenie seinät

Shtroblenie seinät alle johdotus - valmistelutyö

Ennen kuin aloitat valmistella seinät shtroblenie on tehtävä tasainen voimalaprojekti eli suunnitelma ulkoasun kanssa istuimet asennuksen kytkimet ja pistorasiat.

Shtroblenie seinät alle johdotus on varsin aikaa vievä prosessi. Useimmiten tarvitaan uusia johtoja onteloita tapahtuu, kun asennat uuden sijainnin kytkimet ja pistorasiat, sekä uuden valaistuksen laitteiden kunnostusta asunnossa.

Aikana shtrobleniya paljon pölyä vapautuu kuitenkin estää pölyn leviäminen muihin huoneisiin, on suositeltavaa ripustaa tulo kostutetulla liinalla, kuten lakanat.

Sillä shtrobleniya katto on suositeltavaa käyttää vakaalle jalustalle. Lähestymistapa ja askel-tikkaat, mutta korostetaan tekee sen ongelmallista, koska alhainen stabiilisuus.

Työkalut tarvitset:

 • - taso (käytettävissä laser), mittanauha ja kynä;
 • - taltta ja vasara;
 • - punch kaksi kruunua 80 ja 65 mm: n (ja liitäntärasiat ja huuhtele);
 • - bolgarka timantti levy tai seinä chaser.

Ennen käynnistämistä shtroblenie on tarkistettava, älä mene sinne tiellä tulevaisuudessa Stroebe vanhaa kaapelia. Ja jos niitä on, niin ei ole stressiä niihin.

Voit tarkistaa seinät tässä tapauksessa erityinen laite - ilmaisin. Lisäksi emme saa unohtaa turvatoimet työskenneltäessä sähkötyökaluja.

Hyvin usein shtrobleniya prosessi, monet liittyvät ensisijaisesti vasaralla, koska tämä työkalu on saatavilla lähes kaikille. Mutta on toinenkin, erikoislaitteet suunniteltu juuri tällaiseen työhön.

# 1. Joten, bulgarialainen timanttilaikalla on suuri suorituskyky, syvällinen reunat ovat sileät ja melko helppo vähentää esteettinen laji. Haittapuolena tällaisen työkalun on erittäin suuri pölypäästöjä - heti kun aloittaa työnsä - koko huone on verhottu paksu verhon syövyttävien rakentamisen pölyä.

Se ei ole kovin hyödyllistä hengityssuojainta ja suojalasit, avoimet ikkunat ja täydellinen poistaminen huonekaluja huoneeseen - tiili pölyä voi tunkeutua jopa läpi oviaukkojen, liimaa elokuva.

# 2. Taltalla ja vasaralla yksinkertaisesti suorittaa Stroebe kipsi on suuri syvyys (1,5-2 cm), mutta tehdä uraan tiili, ja vielä enemmän niin, että betoni taltalla on lähes mahdotonta.

# 3. Sopivampana työkalulla voit käyttää joukko "punch-bit" - lähinnä koneellinen vasaralla. Päähaitat tämä työkalu on paljon melua ja tärinää - tehdystä työstä asunnossasi tulee välittömästi kaikkien tiedossa naapureita.

Seurauksena shokki uusia kipsi katetaan tarpeetonta halkeamia ja vanha voivat kimmota koko kerrosta. Tuloksena on karkea ja epäsiisti Stroebe kuten saksia vysreblennaya näkymätön eläin.

# 4. Paras väline shtrobleniya seinät seinään chaser. Se on modifioitu hiomakoneet, varustettu kahdella pyörällä, alustan liikuttamiseksi pitkin seinää. Se voidaan kytkeä työkalun runkokoteloon kokoamiseksi pölynimuri.

Roilokone on suunniteltu erityisesti tällaista työtä, joiden avulla muutaman minuutin, voit tehdä laadukkaita ja tarkka Stroebe. Kaksi levyä antaa kaksi kertaa niin paljon pölyä kuin yksi, joten kun työskennellä Roilokone voi tehdä ilman rakentamista pölynimuria, joka on liitetty koteloon väline.

Pöly ei vaikuta ainoastaan ​​henkilö, vaan myös väline. Suorittamaan yhden aikatyön ostaa pölynimuri Roilokone rakentamiseen ei ole kannattavaa, koska se on melko kalliita työkaluja. Jos mahdollista, se on parasta palkata näitä työkaluja.

usein shtroblenie seinät alle johdotus suoritetaan lävistimen. Ensinnäkin, sinun täytyy valmistella pintaan seinät - huomaa lyijykynällä polkukenttään johdotus ja asennuspaikka kytkimet ja pistorasiat.

Suunniteltaessa johtoja, on huomattava, että risteävien lankojen eivät ole sallittuja, ja kaapelin pituus tulisi olla mahdollisimman pieni.

Suorittamaan aukot kytkimet, pistorasiat, laatikoita käytetään pakkaamiseen rei'ittäjää "kruunu". Prosessissa työskentely vasaraa tulee käyttää henkilökohtaisia ​​suojaimia - suojalasit, maski suojaamaan silmiä ja kasvoja.

suorittamaan Stroebe johdoilla pitkin merkitty rivit pienin mahdollinen etäisyys toisistaan ​​on porattu rei'itin tarvitaan syvyys. Poistaa siltojen välillä reikien pora asetetaan tasomainen taltta ja sisältyy ilman poraamista tilassa.

Sitten Stroebe sopivat johdot reikiin asetettu Kotelot, liitäntäkoteloiden. Sitten kaikki johdotuselementteihin kiinnitetään alabasteri.

Työstää vankka tiiliseinä ei riitä taltta ja vasara - tarvitsevat tehokkaampi työkalu - Bulgarian timantti levy tai vasaran ja taltan ja vasaran viimeistellä joitakin yksityiskohtia.

Jos seinään ei ole vielä peitetty kipsi, niin ongelma voidaan paljon yksinkertaistaa. Mukaan seinään merkitään kaikki johdot, jotka mukailevat välein 25-40 cm porattu reiät tappeja.

Näissä paikoissa avulla ruuvit ja erityisten kiinnikkeiden valjaat on kiinnitetty seinään. Koska kiinnittimet voidaan käyttää kappaletta samaa lanka. Asennuksen Avainkilpi jakorasioille on proshtrobit vastaaviin reikiin.

Näin ollen on asennettu johdotus työntyy pinnan yläpuolelle 4-5 mm ja se on upotettu helposti riittävän ohut kerros kipsiä.

Shtroblenie seinät alle johdotus - vihjeitä

Ennen työn aloittamista, jäänteet seinät vanha tapetti, ja muita kohteita, jotka voivat haitata liikkumista Roilokone. Paloja tapetti voi tukkia laitteen kotelo estää paeta pölyä, jolloin se voi olla hätätilanteessa.

Ennen viimeistelyä suositteli suoraan seinään teipillä ja merkki huomata etäisyyden kulmien seinät ja katto Stroebe, ja sitten ottaa kuvan kaiken ja säästä.

Tarvittaessa korjaukset tulevaisuudessa näitä kuvia löydät paikan johdotuksen välilehtiä helposti. Myös nämä valokuvat, voit tarkistaa, kun haluat ajaa naulan seinään tulppa tai ei vahingossa pudota lanka.

Making reiät laatikoiden tai kotelot parhaiten seuraavasti:

 1. 1. - keskelle poraa pieni reikä (8 mm);
 2. 2. - kruunu tehdä pienen merkin osoittamaan ääriviivat tulevaisuuden reikiä;
 3. 3. - Radan poraa 8-10 reikää ohut;
 4. 4. - kruunu doburit reiän.

Kun aukot laatikoita tai podrozetnik voi kompastua vahvistaminen. Se on ehdottomasti kielletty vaurioittaa venttiileitä paneelitalot. Tämä johtaa rikkomisesta vahvuus seinien ja rakenteiden talon koko, joka voi myöhemmin johtaa halkeamia seinissä ja niiden täydelliseen tuhoon.

Jos pistorasia asennetaan matalalla korkeudella lattiaan, työtä seinillä shtroblenie voidaan vähentää huomattavasti asettamalla johdotus lattiassa.

1. lankojen ja asennus asennuskehikko seinään jonkin matkan päässä kattolaatan säädellään?

2. Kuvassa edellisessä artikkelissa, laatikko kokoonpano vaikuttaa alhaiselta. Ja vaakasuoran venyttely hänen lanka. Todennäköisyys törmäisi erittäin korkea ??

1. lankojen ja asennus asennuskehikko seinään jonkin matkan päässä kattolaatan säädellään?

2. Kuvassa edellisessä artikkelissa, laatikko kokoonpano vaikuttaa alhaiselta. Ja vaakasuoran venyttely hänen lanka. Todennäköisyys törmäisi erittäin korkea ??

1. kysymys: 35 senttimetriä katosta.

Oikean päätöksen - siirtää radalla.

Epäilen, että olet jäljittää kaapelit Stroebe "aaltoilu" s miksi, ihmetteli?

Shtroblenie seinät ja pinnat johdotus omin käsin: askel askeleelta opas

Jos talo johdotus on muuttunut, se ei ole aina vahvistetut vanha kanavilla. Jotta ei häiritse estetiikkaa sisätilojen, paloturvallisuuden takaamiseksi, suojaavat johdot vaurioilta sen tekee peitelty ja piilotettu Stroebe - pitkittäiset syvennykset hakattua seinään, kattoon. Laadintamenettely pintojen munivan johdotuksen shtroblenie kutsutaan.

Perusasetukset shtrobleniya seinät alle johdotus

 • Shtroblenie kanavat tukiseinässä voi vaikuttaa sen kantavuuden, kuitenkin siten, toiminta edellyttää, että koordinointia hallinnassa arkkitehtuuri. On mahdollista saada lupa shtroblenie kantavien seinien tiili taloa, suhteessa kielto paneelitalot, pääsääntöisesti kategorinen. Ongelma voidaan ratkaista johdotus seinämät kipsilevy. Asennuksesta tällaisten seinien me kuvattu tässä artikkelissa.
 • On myös ehdottomasti kiellettyä suorittaa shtroblenie vuonna lattialaatan, horisontaalinen kaapelointi on kirjattu etäisyydellä 15-20 cm niistä.
 • Ei voida käyttää Stroebe kirjailtu sauma levyjen väliin.
 • Etäisyys kulmat, ovi ja ikkuna-aukkoja ja leikkaus urien tulisi olla vähintään 10 cm.
 • Shtroblenie tulisi suorittaa vähintään 40 cm: n päässä kaasuputket.
 • Shtroblenie seinät ohjaamiseksi kätensä pitäisi tehdä vaaka- tai pystysuoraan, tasoissa rinnakkain tai kohtisuorassa lattiaan. Ainoa poikkeus - ullakkohuoneita mahdollisuuksien shtroblenie rinne.
 • Suurin jatkuva pituus Urat voi olla 3 m, syvyys ja leveys - 2,5 cm.
 • Jos malli paksuus enintään 8 cm, kaapeli on vedettävä pitkin lyhintä tietä, jos vähemmän - rinnakkainen rakenne linjat.

Johdotus järjestelmä shtrobleniya

Video opetusta Stroebe seinät

 • Jos kipsi kerros on tarpeeksi paksu, se voidaan asentaa alle Stroebe johdotus vaikuttamatta perusta. Tässä tapauksessa sallitut Stroebe kattoon ja laakerin seiniin.
 • Tiiliseinää horisontaalinen Stroebe on parasta vahvistaa välisen sauman tiilirivit sen sijaan tehdä pystysuora shtrobleniya leikkaamatta tiili.
 • Vaikeinta Stroebe betoni, se on kaikkein kestävä materiaali.

Saat shtrobleniya johdotus voidaan käyttää tällaista työkalua:

Käsityökaluja soveltuu vain alhainen kovuus shtrobleniya aineet - kipsi, kuten kipsi, vaahto, pehmeä kivi, tiili vähemmän

Taltta tai taltta yhdessä vasaralla. käsityökaluja soveltuu vain alhaisen kovuuden materiaaleista shtrobleniya - kipsi, kuten kipsi, vaahtoa, pehmeää kiveä, tiiltä vähemmän (tarvitset taltta Kovametalliseos- kärki). Täytäntöönpanossa työn omin käsin on edullisin taloudellisesti tiellä, koska se ei edellytä ostamista instrumentin. Sen etuna on myös minimaalinen pölyä. Suurin haittapuoli - aikaa ja vaivaa, joten tämä menetelmä sopii ainoastaan ​​pieniä määriä.

Bulgarian timantti levy - sopii kaikkiin kiinteiden syystä saat nopeasti Stroebe kanssa täysin sileä reunat.

Poravasara tai iskuporakone - sopivat tiili ja betoni seinät (Paitsi lujat betoni), menetelmä on melko edullinen ja vaatii hyvin vähän osaamista työskennellä sähkötyökalun. Hiukkasten muodostuminen on vähäistä, mutta prosessi on melko työvoimavaltainen ja pitkäikäisiä, Stroebe saatiin rosoiset reunat ja on parannettava. Vakava haittapuoli tässä menetelmässä on korkea melutaso.

 • Bulgarian timanttilaikalla - sopivat minkä tahansa kiinteän syystä, tuottaa Stroebe nopeasti täysin sileä reunat. Työkalu pienen budjetin ja riittävän yksinkertainen käyttää. Shtroblenie mylly mutta suuri määrä hienoa pölyä, joka on tärkein haitta tämän menetelmän.

  Roilokone - erityinen työkalu reunapaksunnoksia tätningsmaterialet tahansa kovuus.

  Roilokone - erityinen työkalu reunapaksunnoksia tätningsmaterialet tahansa kovuus. On pitkälle erikoistunut, kalliita, lähinnä käyttävät ammattilaiset. Stroebe voit tehdä tarvittavat leveys ja syvyys sileä reunat ilman haketus, varustettu pölyn kerääjä.

 • Tämän lisäksi työkalu shtrobleniya seinien alle johdotus tarvitaan:

  • indikaattoreita tai metriä havaitsemiseksi vanhan värin;
  • tasolla;
  • pölynimuri;
  • henkilökohtaiset suojaimet - suojalasit, käsineet, hengityssuojainta.

  sisällön ↑

  Shtroblenie seinät alle johdotus on tehtävä-merkintä, joka suoritetaan käyttämällä taso ja kynä mukaisesti edellä normien

  Jos haluat shtroblenie seinät esivalmisteisuus talon, johdotus on läpäistävä kantavan seinän ja katon, tarkistaa paksuus liimakerroksessa. Jos se ei riitä rakentamiseen urien leikkaaminen on lisäksi rappauspinta. Vaihtoehtona on seinäpinnat kipsilevy, rakentaminen keskeytetään tai venyttää kattoon - tiedonanto on piilotettu alla.

  Shtroblenie seinät alle johdotus on tehtävä-merkintä, joka suoritetaan käyttämällä taso ja kynä mukaisesti edellä mainittujen sääntöjen, ottaen huomioon sijainti aukkojen, uurteita ja ulkonemia, jotka muodostavat täydentäviä kulmat, viestintä, ja vanha kirjaukset.

  Shtroblenie alle kaapelin tulisi tehdä ottaen huomioon se, että se on sopimaan aallotetun holkki, paksuus ja syvyys leikkausurilla määritetään ottamalla huomioon koko jälkimmäisen.

  Jos se ei voi poistaa, jopa ennen kuin aloitat työn tarpeen yksilöidä kuulemalla vanhan suunnitelman, jos sitä ei ole - ja testaaja tai indikaattori, ja vedä. Uusia johtoja ei saa sama tai päällekkäinen vanhaan.

  Kynä hallussa 2 rinnakkaista kunkin Stroebe. Ei vain merkittyjä reittejä leikkaamalla uria, mutta myös tilaa kytkimet, pistorasiat, kytkentärasia.

  Shtroblenie alla kaapeli olisi toteutettava ottaen huomioon se, että se on sopimaan haitariletkua, paksuus leikkaus urien ja syvyys määritetään ottaen huomioon koko viimeinen. Se koostuu johdotus ja sijoittaminen sähkölaitteita.

  shtrobleniya tekniikka: askel askeleelta opas

  Työ suoritetaan järjestyksessä:

  1. Yhdensuuntaisia ​​uria pidettiin etäisyyttä, joka Stroebe leveys. Roilokone voit tehdä kaksi uraa samanaikaisesti.
  2. Urat valitaan haluttuun syvyyteen kädellä taltta tai lävistin, jossa on suutin-taltta.
  3. Urat puhdistetaan pölystä ja maaperän, sitten on mahdollista aloittaa tehdyn johdotuksen.

  Yhdensuuntaisia ​​uria pidettiin etäisyyttä, joka Stroebe leveys.

  Käytettäessä meistin tekniikka on hieman erilainen:

  1. Ensimmäinen, koko radan pituuden välein 10-15 mm: n poraa reiät tehdään syvyyteen Urat kohtisuorassa pintaan nähden.
  2. Kiinnittämisprosessin valittu meistin, joka on pidettävä kulmassa 45⁰;
  3. Reunat ovat samassa linjassa suuttimen - puoliympyrän talttaa.

  Ensimmäinen, koko radan pituuden välein 10-15 mm: n poraa reiät tehdään syvyyteen Urat kohtisuorassa pintaan nähden.

  • Jos ei ole tarpeen valtaa, se voi vuokrata, parempi valita Roilokone arvo vuokrasopimuksen (260 hieroa. päivässä, riippuen merkki ja malli) on verrattavissa kustannuksiin vuokrata lävistimen (200 hieroa.) tai jauhin (240 hieroa.), ja hyödyt ovat ilmeiset.
  • Roilokone tai jauhatuslaitteiden parempi vuokrata täydellisenä teollisuusimurin, ne keräävät pölyä paremmin kuin kotimainen. Keskimääräinen vuokra hinta 400 ruplaa. päivässä.
  • Stroebe seinät Grinder paremmin yhdessä, Avustaja on joko kostuttaa pinta bryzgalki vähentää pölyä tai pitää suutin pölynimurin turvallisen matkan päässä työkalun Stroebe seinät pölystä.

  sisällön ↑

  Shtroblenie seinät alle johdotus - kaikkein yksinkertainen sellainen shtrobleniya (verrattuna shtroblenie putken alapuolella), työ voidaan tehdä itsenäisesti. Kustannukset niiden täytäntöönpanon asiantuntijoiden riippuu materiaalista seinät ja väline.

  • kipsi, kipsi seinä - 100 ruplaa / m n.; ..
  • tiili - 200 ruplaa / m., p ..
  • betoniin - 300 ruplaa / m., p ..
  • katossa - kaksinkertainen tekijä;
  • kustannukset epäsäännöllinen muoto shtrobleniya lasketaan erikseen.

  Toimeksiannon shtroblenie ammattilaiset voivat luottaa siihen, että ne tarjoavat parhaan suunnitelman electrocommunications tyynyjä.

  shtrobleniya tukiohjelmaa elementtitalo

  Shtroblenie pinnat johdotus - työstä, jota voit tehdä itse, mutta on tarpeen noudattaa tiukasti sääntöjä ja varmista, ettei kieltoja shtroblenie. Työvoimakustannukset ovat riippuvaisia ​​työkalun ja pintamateriaali, jolle suoritetaan shtroblenie. Vältä pölyämistä töiden ajaksi mahdollistaa erikoistyökaluja - Urajyrsimet yhdessä pölynimurilla, se voi vuokrata.

  Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

  Tilaa päivitykset Sähköposti:

  Kuinka yhdistää dvuhklavishny valokytkin omin käsin: useita vaihtoehtoja

  Miten yhdistää sisäänkäynti kytkin: Liitäntä järjestelmään

  Mikä parasta edullinen mittari sähkön

  Opi oikein asentaa ja kytkeä valonheittimet varten kipsi enimmäismäärä

  115054. Moskova, Kosmodamianskaya NAB., 52, s. 11

  Shtroblenie seinät alle johdotus - muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä

  Muuttamalla vanhoja johtoja tai ensiasennukseen uusia johtoja talossa vaatii esivalmistelu seinien ja shtrobleniya vastaavien reikien ja urien seiniin.

  Nämä työt vievät paljon aikaa ja vaivaa, mutta nykyaikaisten työkalujen ja uusien teknologioiden soveltaminen mahdollistaa käyttää niitä nopeasti ja tehokkaasti.

  Vaihtoehdot shtrobleniya seinät alle johdotus

  Laadulliset laskeminen huuhtele talon tarve Stroebe seiniin, tämä työ voidaan tehdä paljon nopeammin käyttämällä nykyaikaisia ​​rakentamiseen työkaluja.

  • Helpoin ja edullisin tapa kaikki shtrobleniya seinään - manuaalinen menetelmä taltalla ja vasara. Tämä menetelmä on melko työläs ja vaatii paljon energiaa tuottaa samaa laadukasta työtä ja piirtää sileä ura ei onnistu lainkaan halu. Toinen haitta tässä menettelyssä katsotaan olevan työn kesto sekä huomattavat melua työnkulun.

  • shtroblenie käyttämällä rei'itin Se mahdollistaa jakautuminen seinän paljon nopeammin, mutta tämä menetelmä on myös monia puutteita. Ensinnäkin, kun käytetään tällaista laitetta ei voi murtaa suora viiva, Myös myöhemmin on edelleen korjata rikki seinään. Toiseksi Tämä menetelmä on melko meluisa. Kolmanneksi vasara - sähkötyökalulla, ja siksi vaatii jatkuvan yhteyden nykyiseen sähköverkkoon. Mutta tämä työkalun käyttö säästää aikaa ja energiaa, että aseen käytöstä sallii Stroebe seinät mahdollisimman nopeasti mahdollisimman vähin määrä pölyä.

  • shtroblenie myllySe tarjoaa sujuvan ura, Tämän suoritetaan lävistys kaksi rajalinjojen ja merkityn rajan, ja sitten keskellä ojan on tarkoitus lisäksi kohokuvioinnin tai taltta tai lyönti. Tällainen menetelmä katsotaan taloudellisesti kallista, koska se edellyttää ostamista timantti sahat, se antaa hyvän tuloksen.
  • Grooves vasaporaa - ei ole paras vaihtoehto, koska tämä menetelmä vaatii paljon aikaa ja vaatii paljon työtä. Tässä tapauksessa, ensin tavoitteen mukaisesti etäisyyden päässä toisistaan ​​meistetään reikä, ja sitten siirretään pora vasara ja suoritetaan suoraan shtroblenie seinään.
  • Paras vaihtoehto laatua shtrobleniya seinään käyttää Roilokone - erityinen työkalu, jossa on kaksi rinnakkaista sahanteriä samanaikaiseen leikkaamiseen juoksuhautoja molemmin puolin. Roilokone avulla toimimaan mahdollisimman nopeasti, mutta sitä pidetään ammattilaisen työkalu ja ostaa sen ainoastaan ​​yhtä käyttökertaa varten epäkäytännöllinen.

  Valmistella tilaa shtroblenie seinät

  Ennen asian shtroblenie seinät, huone on ensin valmistautua mitä on välttämättä siirtää kaikki huonekalut, ja kiinteät sisustustavaroita huolellisesti eristää liinalla tai paperilla.

  pölyn levitä muualle huonetta, kun lävistys seinät paikoin - luonnollinen prosessi, ja estämään se ei toimi, jos he halusivat, mutta voit minimoida lian muihin tiloihin. Tehdä tämän, ripustaa kostutettu arkki tai tarpeettomia rag, mikä tärkeintä, että se kattaa koko edessä sisäänkäynnin kulku on välttämätöntä laittaa märkä rätti, ja suulla.

  Rakentamisen aloittamista tullaan soveltamalla jälkiä seinään, se nopeuttaa työnkulkua ja anna tehdä työn tarkasti ja oikein. Soveltamiseksi merkkien voi käyttää mitä tahansa laitetta, mutta luotettavin ja kätevä tapa - piirtää viivan tavalliseen markkeri. Kun shtroblenie piirretään rivit tahriintumaan liitu ja pölyltä, joten kannattaa ottaa kynän kirkas väri.

  • Meidän materiaali auttaa laskemaan poikkileikkaus johtoja asennettaessa johdotuksen.
  • Käytössä omituisuuksia johdotuksen puutalossa täällä.
  • Tämän linkin, puhumme liiketunnistimia valaistukseen.

  Tärkeä näkökohta on Laske tarvittava leveys Stroebe, kuten virheellisesti kohokuvioitu kappale tehtävä säätö työtä. Koska seinä on edelleen altistetaan viimeistely, klo irtoa Stroebe parempi tehdä reikä hieman laajempi, kuin tarvitaan. Tässä tapauksessa, määrä viimeistelytyö kasvaa hieman, mutta ei tarvitse toista kertaa Stroebe seinän tapauksessa eroavat toisistaan ​​koon syvennysten ja vahvistamisesta kanavat.

  Top vinkkejä laadun shtrobleniya seiniin

  Nopeasti ja tarkasti suorittaa shtroblenie seinät alle sähköjohdot, käytä neuvoja kokeneita käsityöläisiä.

  • Kantavien seinien, on joitakin rajoituksia: Urien pituus ei saisi olla enemmän kuin 3 metriä, kun taas sallitut leveys 2,5 cm. Suositellulla kantavien seinien antaa piilossa johdotus mahdollisimman lyhyen polkuja.
  • Laske arvioitu aika tehdä toimet voidaan olla seuraavat kriteerit: Stroebe pitkittäinen mittari voidaan lävistää noin 2 minuuttia, ja reikä laatikko kestää hieman kauemmin - jopa 3-4 minuuttia.
  • Kipsilevy ja tiiliseinät paremmin Stroebe kruunu.
  • Toteuttaa Stroebe betoniseinään paras vaihtoehto olisi pistimen kanssa suuttimen muodossa taltta, tämä työkalu voi helposti murtaa betoni ja ei vaurioidu kosketuksessa vahvistaminen.
  • Sisäseiniä sähköisiä shtroblenie kannattaa tehdä rinnakkain rakentamisen linjat.

  • Ei ole tarpeen hakea shtrobleniya betoni tai tiiliseinää jauhatuslaitteet pienitehoisia, todennäköisesti, tällainen laite ei anna hyviä tuloksia, mutta voi palaa muutaman ensimmäisen minuutin käytön jälkeen.
  • Muista Tarkista vanhat johdot seinään, koska se ei vahingoita suositella jo asennetun sähköjohdolla (tietenkin, jos et halua poistaa ne kokonaan ja korvataan uusilla kaapelit).
  • Urat tulisi sijoittaa siten, että sähköjohdot ja kaapelit, uusia johtoja ei koskaan leikkaavat. Äärimmäisessä tapauksessa - matkojen määrää tulisi minimoida.

  Siellä on muutamia ohjeita, jotka auttavat paitsi suorittamaan shtroblenie laatua, mutta myös huomattavasti säästää aikaa työn.

  • Ei suositella käytettäväksi korkeudessa shtrobleniya tikkaat, koska se ei ole kovin vakaa rakenne. Koska useimmat rakentaminen työkalut on huomattava paino, niin niiden käyttö epävakaalle suunnittelu voi aiheuttaa loukkaantumisia.
  • Missään tapauksessa Älä käytä viallisia tai vaurioituneita työkaluja, kuten shtroblenie seinät edellyttää sellaisten fyysistä voimaa, minkä vuoksi kone on huomattava rasite. Tämä voi johtaa epäonnistumiseen yksittäisten osien laitteen ruumiinvamman ja vahinkojen lopullisen työkalun.