shprosov

Shprosov muovi-ikkunat: suosituksia valinta

Saada alkuperäisen ikkunan suunnittelu ei tarvitse asentaa ikkunan ympärille. Tarpeeksi käyttää koristeellinen kudos - jakopuitteiden. Niistä tulee tyylikäs sisustus ikkunoita, antavat talon edessä eleganssia ja klassismi. Korvaamaton koriste jakopuitteiden ja lasitus moderneja rakennuksia, rakennettu tai historiallisia antiikki rakennuksia.

On olemassa useita erilaisia ​​koriste weavings. Siksi ennen niiden järjestys on tarpeen tarkastella lähemmin tämäntyyppinen koristelu ikkunan malleja esteettisesti ja toiminnallisesti, ja oppia lisää heistä.

Jakopuitteiden ikkunoihin ovat hyvin erilaisia: leveä, kapeat, suorat ja veistetty, kaareva tai pyöreä. Muut luvut muodossa auringon, tähtien luotu liittämällä nauhojen eri näkökulmista. -Alan suljettu yksikkö voi olla symmetrinen tai epäsymmetrinen, on sama kenttä tai jaettuna useita pieniä alueita muodoltaan epäsäännöllisiä.

Harmonisesti ja monipuolisin ilmeen suunnittelu tai jakamalla jakopuitteiden ikkunoissa, koska ne ovat osa ikkunan kehyksen. Täydellisyys ikkuna antaa yhtenäisen mallin.

Aiemmin sideaineiden käyttö oli tarpeen, koska kustannukset lasin oli suuri. He asentanut sen kehyksessä pieniksi paloiksi. Tähän mennessä niiden käyttö on harvinaista. Joko rakenteellisin jakopuitteiden käytetään vain silloin, kun suuri alue lasien.

Paino, kuten ikkunoiden on merkittävä, siksi, edellyttävät lisävahvistusta. Tätä varten, lasi elementit leikataan ja asetetaan erikseen, kuormituksen vähentämiseksi. Erottamalla kutoa puusta, metallista tai muovista profiilin leveys vaihtelee.

Muovi ikkunat jakopuitteiden ovat massiivisia, koska leveys vaikuttaa hinta tällaisen ikkunan rakennetta.

On syytä huomata, että jakopuitteiden voidaan asentaa myös kattoon ikkunat ulkoasun. Lisääminen ikkunaverhot tai kaihtimet voit laadullisesti muuttaa Windowsin ulkoasusta. Älä vialla mainita, että asentaa Windows ullakolla voit tehdä sen itse. Tämä auttaa meidän artikkeli.

Venetian jakopuitteiden variative ovat koriste päällekkäin. Se on valmistettu pääasiassa muovista, harvoin puusta ja alumiinista. Levyt liimataan kaksipuolisella teipillä tai pehmeää silikonia, kestävä ulkoisille vaikutuksille, jossa sisä- ja ulkosivu, tai vain yksi.

Falshperepletov eri leveys, joten tunnetaan myös Venetsian jakopuitteiden, ei rajoita vaihtoehdot ikkuna. Falshperepletov kuviot ovat valmiina muovi-ikkunat, jotka voidaan poistaa tarvittaessa muuttaa lukua.

Koristelu ikkunoiden kultainen shprosov

Kustannukset pieni venetsialainen shprosov. Lisäksi voit ostaa valmiina runko ja aseta se ruudun.

Wien jakopuitteiden kiinnittämällä tekniikkaa, kuten Venetsialaiseen ja eroavat vain sijainti lasin sisälle välikappale. Tämä luo vaikutuksen rakenteellisten shprosov. Tiiviste on parannettu luotettavuus ja tehokkuus.

Viennese shprosov leveys 20-76 mm, ja korkeus pinnan yläpuolella lasi on 8-12 mm.

Classic jakopuitteiden ovissa ja ikkunoissa

jakopuitteiden välillä lasiruutujen sisälle asennettu ikkuna-aukon välikkeen leveys 12-18 mm. Levyt pidetään yhdessä erityisen rajat liitin.

Volumetrinen kuviollinen jakopuitteiden ikkunoissa näyttävät erittäin houkutteleva, joka antaa suunnittelun rikas näyttää.

Ohut levyt 8 mm leveä voi taipua ja antaa heille tahansa muoto. Ne massavärjätty, lakattu, viilutettu kalvo voi olla koristeosista ja kaksivärinen varjostusta.

yläpuolella jakopuitteiden liitetty runkoon, joka on asennettu puurunko. Ulkopuolelle asennetun, koskematta lasin itse. Siten, sade tai lumen vapaasti virrata alas pitkin lasi.

Overhead jakopuitteiden voidaan tehdä omin käsin. On syytä huomata, että niitä ei käytetä pyörivää ja liukuikkunat.

Anna omaperäisyys kuvan yrityksen pystyvät ohuita jakopuitteiden ikkunoissa, jotka eivät estä virtausta auringonvaloa sisälle toimistoon.

Koristeltu ikkuna maan mökkejä klassiseen tyyliin, näyttää vankka ja rikas, antaa heille ylimääräinen omistajan arvovaltaa silmissä vieraille ja naapurit.

Windows shprosov miehittää arvoinen paikka ravintoloissa ja kahviloissa.

Se näyttää hyvältä koriste kudonta ja muita tyylillisiä ratkaisuja. Vintage tyyliin voidaan käyttää kaareva, gothic, avattavissa ikkunoissa kullalla shprosov. Bysantin-tyylin puoliympyrä kirkon näyttää ikkunan.

Valitessaan PVC ikkunat jakopuitteiden, kannattaa harkita arkkitehtuurin rakennuksen julkisivuun. Ne voivat poimia itse tai ota yhteyttä suunnittelijoille. Ja sen avulla erityisiä ohjelmia, tarkastella tuloksia valitun asettelu ulkoa sen ruumiillistuma elämässä.

Tilaustiedot koristeltu muovi-ikkunat, sinun täytyy kiinnittää huomiota niiden leveyteen, tyyppi, väriaineita, sijainti, muoto (suora, kaareva tai kaareva).

Eri sävyjä shprosov

Muodot yhdisteet ovat myös erilaisia, on mahdollista luoda piirustuksen tai käyttää suorassa kulmassa.

On tärkeää muistaa, että usein sijoitettu koristeellinen jakopuitteiden näyttää huonoa ruudulla.

Älä unohda kestävyyttä ja laatua. Käyttöiän shprosov välillä lasien, sama kuin yksinkertainen muovi-ikkuna. Pidetään vähemmän kestävä ja yläpuolella venetsialainen jakopuitteiden.

On syytä huomata, että muutos valmiissa ikkunat ja välillä lasien ishprosami ei toimi, niin valinta kuvio ja väri kutoa on käsiteltävä vastuullisesti.

Mikä vaikutus on lämmönjohtavuus ikkunan jakopuitteiden

Lämmönjohtavuus ikkunasta - yksi tärkeä olosuhteiden valinnassa lasitus.

Shprosov rikkoo lasitavara yhdiste heikkenee lämpöä eristävä laatu ikkunan. Tämä johtuu siitä, että alhainen lämmönsiirtokerroin maahan lasi yhteyden ikkunan profiilin, jossa lämmön pois nopeasti.

Verrattuna ikkunoita koristeellinen kudos, kerroin lämmönjohtavuuden koristeltu ikkunat 10-20% korkeampi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksinkertaiset ikkunat shprosov kylmempää.

Suuri määrä ikkunan asettelujen johtaa suurempiin kustannuksiin lämmitykseen. Mitä suurempi asettelu, sitä nopeammin lasitus luovuttaa lämpöä huoneeseen.

Overhead jakopuitteiden suunnittelussa maalaistalon

Ikkunat Wienin jakopuitteiden lasin sisälle välike vähentää myös eristyskykyä. Se tulee eräänlainen sillan johtavasta kylmä, joka voi aiheuttaa huurtumista ikkunan ja sen jäädyttämistä.

Kylmin rakenteellinen jakopuitteiden, ja alumiinin välillä lasiruudun - alempi eristys koskematta lasitus.

Ikkunoiden venetsialainen jakopuitteiden ei käytännössä ole vaikutusta lämmönjohtavuuden ikkunan.

Onko haittoja ikkunoita jakopuitteiden?

Lisäksi suuri lämmönjohtavuus, rakenne- ja venetsialainen jakopuitteiden on ominaista, että läsnä on raitoja sateen jälkeen. Vesi pesee pois pöly kerääntyy ulkonevat liuskat, sekä lika pysyy nivelissä ja lasi kudos.

Rakentava jakopuitteiden eivät salli luoda monimutkaisia ​​kuvioita ja suorittaa mutkia pienellä säteellä.

On monia vaihtoehtoja, miten sisustaa huoneen, eikä vähiten on valaistuksen tässä asiassa. Miten tehdä asennus katto valaistus omin käsin, opit artikkelista http://vse-postroim-sami.ru/engineering-systems/electrician/1768_potolochnaya-podsvetka-svoimi-rukami/. On myös syytä kiinnittää huomiota huonekalut, ja joskus suunnittelun elementtejä voi olla hyvin toimiva, esimerkiksi pehmeä pääty.

Suuri määrä koriste-elementtejä voi pilata rakennuksen julkisivu sekä vähentää valoa läpäisevän ikkunan.

Jakopuitteiden sisään eristyslasilevyille korkean värähtelyn alueilla matalataajuisen tulisi välttää. Värinästä ilman, ajan mittaan, ne voivat irrota ja lakko lasi, joten epämiellyttävä hurja.

Hoito muovi-ikkunat koristeellinen kudos on sama kuin tavallisen ikkunan malleja. Vain viettää enemmän aikaa pölystä ja ulkoisesta lika lisäkilpien on ruudussa.

Koriste jakopuitteiden siisti liikkeet vaivattomasti pyyhkiä, ei siirtää niitä.

Hinta jakopuitteiden on ikkuna riippuu ikkunan koon, tyypin aukon, käytetty profiili määrä kamerat ruudussa kiinnitysmenetelmä lasilevyille ja materiaalit niiden valmistusta.

Anna ylellisyyttä ikkunan koriste jakopuitteiden yhdisteitä käyttäen on erinomainen ratkaisu. Ikkunat ovat ainutlaatuisia, ja ulkonäkö talon - houkutella utelias näyttää tällä hetkellä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

Jakopuitteiden muovi-ikkunat. Tyypit ja ominaisuudet valinta

Paitsi geometria ikkunan vaikuttaa luomiseen alkuperäistä tyyliä. Yksi yleisimmistä tavoista koristella ikkunan malleja on antaa niille shprosov (koriste-levyt). Julkisivu, joissa on PVC-ikkunat päällystetty heidän shprosov hankkii erityisen tyylikäs, tyylikäs. Koriste-elementtejä kutsutaan shprosov, usein mukana lasitus rakennusten eri tarkoituksiin ja suunnittelu - nykyajan ja vintage tyyliä.

Soveltaa erilaisia ​​kudontatyypit, joka voi merkittävästi muuttaa ulkonäköä koko ikkunan rakennetta, siis ennen tilaamista, asiakkaat maksavat erityistä huomiota siihen, mitä jakopuitteiden voidaan luonnollisesti täydentää suunnitteluun.

Moderni markkinat muovi-ikkunat tarjoaa erityyppisiä shprosov:

Näin ollen asiakas voi helposti täysin muuttaa ulkonäkö ikkunan, varustaminen kaarevalla tai suoraan jakopuitteiden, veistetty muodossa eri geometriset muodot, ympyröitä, tähdet, jne.

Sijainti shprosov ei myöskään aseta mitään rajoituksia aloja alueilla, joiden sijainti voi olla symmetrinen tai ei. Jakamalla jakopuitteiden talletettu ikkunan sallivat jolloin saatiin tuote valmiin ulkonäkö, harmonisesti täydentäen sen suunnitteluun.

Käyttäen shprosov aikaisemmin oli melko välttämättömyys, koska korkeat kustannukset lasin. Asennus koriste lisää kehys tuottaa pieniä osia. Kehittäminen nykyaikaista tekniikkaa on poistanut tarvetta rakentavaan jakopuitteiden, mutta niiden käyttö on edelleen kysyntää elvyttämiseen asuntojen ja liikerakennukset tiloissa muovi-ikkunat, jos ne ylittävät vakiomittoja.

Ottaen huomioon vakavuuden suunnittelun suuret ikkunat, niiden lisäksi tarvitaan vahvistettava. Lasin lujittamiseksi, sen osat on leikattava ja aseta erikseen, mikä vähentää yleistä kuorman toimintaan.

Hinta rakenne shprosov riippuu ensisijaisesti massiivisuus tuotteen ja sen leveys.

Vuodesta suunnittelun näkökulmasta, alkuperäisen ilmeen ullakon, varustettu Windows koristeelliset jakopuitteiden. Saattamaan päätökseen täydellisestä muuttumisesta auttaa tyylikäs verhot tai kaihtimet esittämällä alkuperäinen.

Asianmukaista huolellisuutta ja tietämystä koukerot prosessin, joka asunnonomistaja voi varustaa shprosov ikkunan houkutella taiteilijoita.

Uudet ikkunat jakopuitteiden voidaan varustaa koriste-elementtejä eri kokoisia ja muotoisia

Listat kuuluvat venetsialainen tyyppi, yhdistää useita lajeja. Useimmissa tapauksissa käytetään valmistettaessa metallia, polymeeriä tai puu. kaksipuolisella teipillä tai silikonia käytetään vahvistamisesta kourun. Nämä materiaalit kestämään ankarissa ympäristöissä ulkoisen vaikutuksen alaisena, mikä tekee niistä sopivia paitsi kotitöihin, mutta myös lukita ulkopuolelta.

Venetian jakopuitteiden, jota kutsutaan myös falshperepletami antaa jaa fantasioita asiakkaita ja suunnittelijat. Kuva falshperepletov kuvioita ikkunan rakenteisiin voidaan muuttaa, jos tämä on tarpeen.

Tuotteet ovat edullisia, ja mahdollisuus ostaa valmiita kehyksiä helppo asentaa sen kaksinkertainen ruudussa ikkunat, jotta tämä menetelmä koristelu kohtuuhintaisia ​​useimmille asunnon.

Sisustuselementti lähellä

Jakopuitteiden kuuluva wieniläisen tyyppi, samankaltaisella menetelmällä kiinnittämiseksi venetsialainen jakopuitteiden. Tunnusmerkki on sisäinen järjestely lasin sisälle erityinen spacer luoda vaikutus kuin rakenteellisen jakopuitteiden. korkea luotettavuus ominaisuus tiivisteen ja kourun leveys on enintään 76 mm. Pinnan yläpuolella lasituksen shprosov ulkonee enintään 12 mm.

Asennusmenetelmä välillä lasiruudun shprosov - sisäinen, erityisellä reikä, joka on varustettu välikappale. Kiinnittämiseen käytetyt maljat ristin liitin.

Jakopuitteiden, tehty muodossa kolmiulotteisen mallin, anna erityistä muutosta ja kunnioitettavan muotoilu. 8 millimetrin taivutus, luoda kaikkein monimutkaisia ​​kuvioita ja muotoja. Väritys tuotettujen massan, jossa sovelletaan lakan tai elokuva. Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi hakemassa katuojaan laatikko kaksivärinen kiinteytymistä.

Jakopuitteiden koristelistat liittää runko, joka on asennettu runkoon puun. Tuote on kiinnitetty ulkosivulle, koskematta lasin pintaan. Tämä overlay voit koristella ruutuun ilman vaaraa lian kerääntymistä pölyn lasille paikoin shprosov asennuksen. Huonolla säällä ja lika sadepisarat hiljaa valua pitkin lasin pintaa, helpottamalla omistajat välittävät ikkunat.

Asettaa väärä jakopuitteiden ei ole vaikeaa, mutta niiden käyttö on rajoitettu: jos venttiili avataan pyörittämällä tai liu'uttamalla mekanismi sen käyttöä tulee välttää.

Ohut jakopuitteiden voi antaa alkuperäisen kuvan ikkunan, joka mahdollistaa esteettömän tulevan valon huoneeseen.

Ikkuna jakopuitteiden sallivat varustaa klassinen esikaupunki asumisesta (ks. Kuva alla). Muotoilu PVC hankkii lisää ylellisyyttä ja kunniallisuuden on muiden silmissä. Erityisen vaikuttava on varustettu Windows soveltavaa levyt ravintoloissa ja kahviloissa.

Koriste siteet avulla voidaan hyödyntää ja täydentää vuosikerta, goottilainen tyyli, koristella kultalevyt ja kaaret. Bysantin tyyli on suositeltavaa käyttää puoliympyrän muodot muistuttavat ikkunoiden kirkoissa.

Valinnassa tärkeitä huomioon arkkitehtonisia piirteitä rakennuksen. Valinta voi luottaa ammatillinen suunnittelija tai tehdä se itse. On olemassa erityisiä ohjelmia katsella näyttää ikkunan suunnittelu yleiseen suunnitteluun talon.

Lisäksi suunnitella shprosov, merkitys on ulkoleveys, tyyppi, väri, muoto ikkunan rakentamista. Käyttämällä erilaisia ​​yhteyksiä, luo ainutlaatuisen kuvio tai kiinteiden levyjen suorassa kulmassa. Virheellinen valinta koriste sitovia voi merkittävästi heikentää suunnitteluikkunaan.

Välillä lasiruutujen shprosov riippuu tuotteiden laatua ja niiden vahvuus. Yleensä käyttö osuu yksiin keston kanssa koko ikkunan rakennetta.

Valmis inter-lasi kuvio shprosov ei voi muuttaa, joten sitoutumisen valitseminen on käsiteltävä vastuuta.

Mikä vaikutus on lämmönjohtavuus ikkunan jakopuitteiden

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista suunnittelu on kyky eristys. Vuonna Jos rikot shprosov lasieris- pahenee. Alhainen lämmönsiirtokerroin havaittu lasi-ikkuna profiilin nivelissä, jossa lämpöhäviöt havaittu. Lämmönjohtavuus ilman varustaa ikkunoita sisustus yli 10-20%. Näin ollen, jossa shprosov johtaa pienempiin suorituskykyä lämmön säilyttämiseen.

Liiallinen määrä ulkoasu nostaa ylläpitokustannukset huoneen lämpötila.

Viennese jakopuitteiden kanssa välikkeen samalla tavalla vaikuta lämmön säilyttämiseen. Spacer toimii siltana, johtava kylmää ilmaa, mikä johtaa siihen ongelmaan ei voida sulkea pois ja huurunpoisto jäädyttämistä. Pahin hold lämmön jakopuitteiden rakennustyyppiä; välillä lasien koriste-elementtejä alumiinin, myös vähentää eristys. Venetian jakopuitteiden eivät muuta tyyppiä lämmön johtuminen suorituskykyä.

Onko haittoja ikkunoita jakopuitteiden?

Rakentava jakopuitteiden, lisäksi korkea lämmönjohtavuus, tunnettu siitä, että muodostamalla juovia jälkeen sää. Samoin tunnettu venetsialainen jakopuitteiden. Rakenteellisista shprosov mahdotonta luoda monimutkaisia ​​kuvioita ja käyrät pienellä säteellä.

Making tila riippuu tasosta luonnonvaloa. Yhtenäisestä suunnittelu riippuu myös valintaan huonekaluja ja muita sisustuselementtejä. Annosteltava soveltaminen koriste-elementtejä ulkoasusta julkisivun ei katsoin ranted. Vuori muodossa shprosov vähentää rajan valoa huoneeseen.

ilma värähtelyt johtavat siihen, että tukirakenne tönäistään ja aiheutti epämiellyttäviä hurja iskeytyy tyynyjä lasille.

Jakopuitteiden eivät vaadi erityistä hoitoa. Se mahdollisti standardi asettaa toimia sekä tavallisten muovi-ikkunat. Kuitenkin, tyynyt voivat aiheuttaa lisääntyneen muodostumisen likaa, ja siksi ne vaativat useammin puhdistusta. Puhdistamiseksi jakopuitteiden hierottiin varovasti vältetään mekaanisen vaikutuksen.

Kustannukset ikkunat koriste-levyt määräytyy tyyppi avaamisen mekanismi, käytetyt materiaalit ja niiden laatu, määrä kameroita, jne.

Luoda ainutlaatuinen kuva talon suositellaan varustaa ikkunan design kaunis koriste jakopuitteiden. Suunnittelu ikkunat tämäntyyppisen paranee merkittävästi, jolloin rakennuksen edessä erityisen glamouria ja vastuullisemmin.

Ota lähettää kysymyksiä ja kommentteja toimittamaan meille kautta yhteyttä!

Windows shprosov

Maa taloja ja mökkejä on usein ikkunat suuri alue. Tietenkin kirkkaan luonnonvaloa tekee talon valoisa ja viihtyisä. Kuitenkin ikkuna iso lasi alue, menettävät voimansa. Luonnollisesti valmistajat ikkunat jäisivät ilman asianmukaista ongelmanratkaisu ja soveltamalla periaatetta "uusi - hyvin unohdettu vanha" tarjota kuluttajille uusi muotoilu - ikkuna jakopuitteiden.

Mutta tänään ei aina käytä tällaisia ​​teknisiä ratkaisuja on tarve vahvistaa ikkunan. Usein nykyaikainen muovi-ikkunat näyttävät hyvältä tumma piste kirkkaalla ja värikäs julkisivut uuden rakennuksen. Siksi valmistajat ikkunoiden ja oli neuvokas, joka tarjoaa kuluttajille alkuperäinen osoite ongelman ja alkoi suunnitella ikkunat koriste jakopuitteiden.

Niin mikä on ikkuna jakopuitteiden?

Shprosov - koriste tai rakenteellista kalterit ikkunoissa, jonka tarkoituksena on vahvistaa tai koristelu metallista ja muovista ja puiset ikkunat. Jos rakentava jakopuitteiden käytetään vahvistamaan huomattavasti ikkuna-alueen, koriste jakopuitteiden käytetään koriste, visuaalisesti jakaa leveä tai korkea ikkuna pienempiin elementtejä.

Se näyttää todella hyvältä, ja ilmeisesti, niin ikkunan jakopuitteiden ovat niin suosittuja.

Useimmiten käytetään tällainen koriste-elementtejä ikkunoiden rakentamiseen asuintalot, huviloita ja mökkejä. Kuitenkin ottaa päättäneet asentaa ne ikkunat, pitäisi kuunnella neuvoja ammattilaisten ja tietää, mitä he puhuvat käytöstä jakopuitteiden. Ja pitäisi ensin puhua millaisia ​​shprosov ovat ja mitä eroa niiden välillä.

Jakopuitteiden ikkunoihin on saatavissa eri malleja: suorat reunat tai hiottu, leveä, kapea, kaareva. Shprosov yhteydessä keskenään voidaan toteuttaa eri kulmaan, jotka yhdessä voivat luoda piirtoikkunassa ehdottomasti missään muodossa.

Tällaiset rakentava jakopuitteiden ovat osaksi sitovaa. Ne jakavat ikkunan kehyksen vähemmän elementtejä, jotka on asetettu tilaan yhden lasitus. Ne on valmistettu samasta materiaalista kuin ikkuna profiilin (PVC, puusta, alumiinista).

Tällaiset elementit ovat eniten kysyntää. Niitä kutsutaan myös vääriä jakopuitteiden tai falshperepletami. Ne on jaettu lajikkeet: Venetian jakopuitteiden, jakopuitteiden välillä laseista ja yläpuolella.

Koriste jakopuitteiden ovat leveitä ja kapeita ja eri materiaaleista valmistettuja. Valittaessa leveä tai ohut koriste shprosov syytä pitää mielessä, että laaja jakopuitteiden voidaan taivuttaa vain säteellä jopa 8 cm.

  • Jakopuitteiden välillä lasien ovat liuskoja alumiinista tai muovista-vuorattu lasi vedettäessä. He jo makasi tuotantoa ikkunoiden, joten mitään sellaista jakopuitteiden lopputuotteessa ja ei voida vahvistaa.
  • Venetian jakopuitteiden kutsutaan enemmän falshperepletami. Ne on liimattu uiko- tai sisäpinnalle lasin, tai molemmin puolin. Useimmiten venetsialainen jakopuitteiden ovat muovia, mutta on olemassa rakenteita puusta ja jopa alumiini. Jos tarpeen, ne voidaan poistaa, koska ne on asennettu kaksipuolisella teipillä tai tiiviste.
  • Overhead jakopuitteiden - se on erillinen kehys, joka naulataan ikkunan kadulta. Overhead jakopuitteiden voidaan käyttää ainoastaan ​​puuikkunoita. Tärkein etu tällaisten shprosov katsotaan, että ne eivät ole vierekkäin ikkunan, ja näin ollen, ikkuna on vähemmän saastunutta sade ja pese ne säästeliäästi.

Mikä vaikutus on lämmönjohtavuus ikkunan jakopuitteiden

Ikkuna valmistajat viittaavat siihen, että suuri määrä shprosov lisää merkittävästi lämmönjohtavuus ikkunan, joka puolestaan ​​vähentää laatua lämmöneristys huoneen. Ikkuna, jossa on lämmönjohtavuus jakopuitteiden on 10-20% suurempi kuin ilman ikkunaa. Niinpä tämä ikkuna on kylmempää.

Mutta on otettava huomioon rakentamisen jakopuitteiden. Siten kylmin rakentavia jakopuitteiden. On kuitenkin syytä huomata, että vaikka alempi lämmöneristys jakopuitteiden välillä lasiruudun ei vähemmän kuin alumiinia, joka on "uvodit9raquo; lämpöä. Ne, jotka valitsivat venetsialainen tai yläpuolella koriste-elementtejä ikkunan, et voi huolehtia: on lämmönjohtavuus, heillä ei ole käytännössä mitään vaikutusta.

Onko haittoja ikkunoita jakopuitteiden?

Suurin haitta rakentavan ja venetsialainen jakopuitteiden on niiden korkea zagryaznyaemosti. Sateessa ikkunoiden likaa viipyy nivelissä shprosov ja lasia. Kun otetaan huomioon tämä tekijä, meidän on pidettävä mielessä, että välillä laseista jakopuitteiden ei vaikuta saastumista luovuttamisesta ikkunan ja yleiskustannukset, mutta ei estä sade purot virtaavat alas lasia, mutta ennen pesua ikkunat on poistettava.

Kestävyys ei saa myöskään unohtaa valittaessa shprosov. Luonnollisesti paras design ratkaisu on välillä lasiruudun, joka kestää vain niin kauan kuin ja itse ikkunan. Pidetään vähemmän kestävä ja yläpuolella venetsialainen jakopuitteiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin