Shimo Ash valo kuva

Shimo Ash moderni sisustus

Luoden kauniin sisustus liittyy huolellista työtä valittaessa tyypin materiaaleja, värejä ja kuvioita. On tärkeää, että kaikki tiedot yhdistettiin toisiinsa muodostaen yhden kuvan. Tänään, suunnittelijat loppuun huoneistoissa käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Yksi suosituimmista on Shimo tuhkan lajeja. Millaista materiaalia, ja miten sitä sovelletaan huoneeseen?

Sisätilojen asuntoja löytyy usein kohteita hyvin samankaltainen kuin puun varjossa maitomaista kahvia. Ominaista näiden tuotteiden on läsnä terävä ja eri kaistan. Tämä materiaali kutsutaan tuhka Shimo.

Shimo Ash valo

Levitä on mahdollista mitään tyyliä.

 • Tyyliin Provencen tuhkan Shimo voi täysin yhdistää valoisissa.
 • Klassisen sisätilojen materiaali sopii parhaiten.
 • Trendikäs minimalismi jos luotu käytettäväksi valmistettujen esineiden tuhkaa Shimo. Tämä tyyli liittyy käytön neutraaleja ja vaimennettu sävyjä, joka on valittu materiaali.

Kunkin edellä olevan levyjä voidaan turvallisesti käyttää lattiapäällysteen väri valkoinen tuhka. Se antaa tilaa tunteen keveyttä ja tuoreutta. Yhdistelmä eri sävyjä tahansa huoneeseen hyötyvät.

Shimo Ash valo sisätilassa

Tämä materiaali on jäljitelmä puuta, joka on rakenteeltaan veining luonnonmateriaali. Tuotteet on valmistettu tumman tuhkan Shimo sisätilojen hallussaan rikas suklaa väri.

1

Shimo Ash valoa sisätilojen makuuhuone

Huoneistot löytyy usein nämä tiedot tilanteesta tumma suklaa väri tuhka:

 • Ovien paneelit.
 • Alkuperäinen insertit huonekalujen rintamilla.
 • Kirjahyllyt.
 • Leaf vaatekaapit.
 • telineeseen paneeli.
 • Huonekalut runko-osat.
 • Työtasot työpöydät.
 • Lattia.

Sisäoven paneelit

Tummempia tuhka huonekaluja Shimo sisätilojen yhdessä valossa kohteita, voit luoda hyvä versio klassisesta sisustusta, kuten näkyy kuva.

Vaalean ja tumman tuhkan Shimo sisustus, luoda kaunis järjestely tahansa huoneeseen. Esimerkiksi viimeistelyyn keittiön työtasot suunnittelijat käyttävät usein ja keittiökalusteet, valmistettu materiaalista, Shimo tuhkaa. Miellyttävä värit Tällaisten mallien täysin sovi keittiöön järjestelyyn. Tämän lisäksi tiukat muodot ja hyvä yhdistelmä valon ja pimeyden paneelit voivat luoda erityinen tyyli huoneen.

Shimo Ash sisätilojen keittiön

Spektri esineen käytön Ash Shimo mahdotonta rajoittaa tarkoituksena tai koko tiloissa. He menevät täydellisesti melkein minkä tahansa tyylin, koon ja muiden ominaisuuksien huonetta.

Shimo Ash olohuoneessa sisustus

Light tuhka Shimo sisätilojen olohuoneen tuo tunteen keveyttä ja tuoreutta. Erityisen tärkeitä laatutiedot ovat pieniä olohuoneisiin. Kuvassa miten Huonekalujen tuhka Shimo täydellisesti yhdistyy yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu salin vaihtoehto.

Wall tuhka Shimo valon sävy

Erinomainen valinta vieras, on monikäyttöinen seinä yhdistettynä tumma ja vaalea tuhka Shimo. Tämä huonekalu on käytännöllinen. Kun monet laatikot ja markkinaraon seinään voidaan sijoittaa koriste-esineitä, TV-laitteet, kehystetty valokuvia ja muita henkilökohtaisia ​​tavaroita. Yhdistelmä tumman ja vaalean pinnat, ei vähennä visuaalista tilaa, jolloin se erityinen maku.

Wall tuhka Shimo valossa ja tummat sävyt

Nykyään on muodikasta käyttää sisätilojen tehdyt tuotteet tuhka Shimo. Tämä materiaali on esitetty tumma ja kevytversio, jonka avulla voit luoda tyylikkäitä ja alkuperäinen sisustus. Käytännöllisyys ja monipuolisuus materiaalin mahdollistaa käyttää sitä millään huoneessa neliöimistä ja määränpää. Koska nämä ominaisuudet, tuhkan Shimo on erittäin suosittu moderni sisustus.

Valon käyttö ja tumman tuhkan Shimo sisätilassa

Valon käyttö ja tumman tuhkan Shimo sisätilassa

Shimo Ash, valo ja pimeys hyvin usein moderni sisustus.

Kevyt tuhka on Shimo sävy kahvia maidon, jossa on terävä ja selkeä raidat, matkien puurakenteen tuhkaa. Tämä väri sopii seuraavista tyyleistä:

• Provence - käytön pastellivärit kirkkaita roiskeet muita värejä;

• Classic - hillityt värit ja paljon puukalusteet;

• Minimalismi - hillityt ja neutraalit sävyt sisätilojen.

Sisätilojen valon väri tuhkan Shimo voidaan käyttää huonekaluja, laminaattilattia ja sisäovet. Hän ei vain antaa helppous ja mukavuutta huoneeseen, mutta myös visuaalisesti lisätä tilaa.

Tumma ash Shimo - tämä tuote on tumma suklaa väri, Streaked puurakenne tuhkaa. Käytetään luomaan erottuvalla sisustus.

• etätunnisteiden huonekalujen julkisivut, huonekalut paneelit;

• yläluomi Telineet;

• Kotelon toimistokalusteet;

• lattia laminaatti.

Sisätilat insertit valmistettu tumman tuhkan Shimo osoittautua tyylikäs ja käytännöllinen. Sopivin vaihtoehto - luomista klassiseen tyyliin.

Katsotaanpa käyttöä valon ja pimeyden tuhkan Shimo sisätilassa

Shimo Ash valo

Shimo Ash tumma

TV pöytä tuhka Shimo

Light tuhka Shimo sisätilojen olohuoneen

Wall tuhka Shimo valoa

piipittää

Jättää kommentin, sinun tulee kirjautua

Suositut artikkelit

Sisustus huone Valokuva Taustakuvat yö kaupungin

Edut kaappi olohuone, TV

Projektista

Mebika - moderni portaali korjaus-, sisustus ja kalusteet. Täällä voit löytää inspiraatiota, keskustella asiantuntijoiden ja valitse paras ratkaisu kotiin tai toimistoon. Jäseneksi ja saada paras ja henkilökohtainen kokoelma aineiston

Kalusteet: Shimo Ash valo

tuhka-värillinen huonekaluja Shimo valoa Chelyabinsk

Kompakti seinä olohuoneeseen edulliseen hintaan. Koko: 1530 * 1560 * 400 mm. Niche TV: 900 * 650 mm. Värit: wenge / valkaistu tammi, saarni Shimo valo / pimeä. Shaped telineeseen.

Seinän olohuoneen edulliseen hintaan. Koko: 1660sh 1820v * * 432g mm. Niche TV: 960 * 828 mm. Väri: Tuhka Shimo valo / pimeä, wenge / tammi-aineista. Paino: 90 kg. Takaseinän sisältää seinäkiinnitykseen.

Halpaa seinä olohuone jossa muotoiltu teline. Leveys: 1500 mm. Korkeus: 1600 mm. Syvyys: 400 mm. Markkinarako TV 1050 * 670 mm. Väri: valkaistu tammi / wenge, tuhka Shimo valo / pimeä.

Kompakti seinään olohuoneen turistiluokan. Koko: 1500 * 1680 * 420 mm. Värit: Oak wenge / valkaistu tammi, Shimo tumma / vaalea Shimo. Vaatekaappi hyllyillä, iso laatikko ulosvedettävä.

Seinämän olohuoneen modernilla tyylillä edulliseen hintaan. Koko: 2100 * 1820 * 440 mm. Kapealla TV 1310 * 740 * 440 mm. Värit: wenge / valkaistu tammi, saarni Shimo valo / pimeä. Kaapissa hylly.

Halpaa ja olohuoneen seinää. Suosittu, toimiva malli. Koko: 2100 * 1820 * 410 mm. Niche TV: 1200 x 1000 mm. Värit: wenge / valkaistu tammi, saarni Shimo valo / pimeä.

Kompakti keittiö turistiluokan edulliseen hintaan. Leveys: 1600 mm. Värit: Ash Shimo tumma / vaalea. Kaappi altaan alla lasku ei ole valmis työtaso. Hinta ei sisällä siivousta, lautasen, seinälevy. Voimme varustaa lisämaksusta.

Modulaarinen keittiö lasitettu ylempi julkisivu. Hinta riippuu kuvan laitteet. Väri Headset: Shimo tuhka tumma / vaalea. Väri työtasot: Onyx. Leveys: 1500 mm. Syvyys: alempi kaapit: 425 mm, yläkaapit: 290 mm. Korkeus: alempi kaapit 840 mm, yläkaapit 626 mm. Allaskaappi 810 mm. korkeus, se ei ole varustettu työtaso. N600-1YA alempi kaapit, ... lisää »

Tatiana 1800 (Vavilon58) - 6700 ruplaa.

Valmis keittiö. Leveys: 1800 mm. Värit: wenge / valkaistu tammi, saarni Shimo tumma / vaalea. Vaihtoehdot: - ylempi kaappi 800 mm. - ylempi teline 600 mm. - ylempi teline 400 mm. - alempi kaappi pesuallas ilman työtaso 800 mm. - alempi kaapin työpöydän 600 mm. - alemman kaappiin 4 laatikkoa 400 mm. - työtaso, color ... Lisää »

Halpaa ergonomiset istuimet seinän yhdistetyn värin. Koko: 2100 * 1785 * 400 mm. Värit: Wenge / Loredon mänty, saarni Shimo tumma / vaalea tuhka Shimo. Niche TV: 900 * 700 mm. Kaapissa hylly.

Nopea haku huonekalut

Olivia 3-8830 ruplaa.

Valencia 3-13 940 ruplaa.

1