Shelter hortensiat videolla talvi

Miten järjestää Hortensia macrophylla suojaa talven

Piirteet Hortensia macrophylla

Viljelyyn puutarhassa Hortensia on erittäin kätevä - se verottaa maaperään keskiarvon (juurtumista jopa huono savi), pystyy kasvamaan jopa kaksi metriä, joten sitä voidaan käyttää luomaan suojauksia. Mutta tämä pensas on suosittu puutarhurit myös yksi ihana ominaisuudet - valoisa, suuret kukinnot voivat vaihtaa väriään maaperän laatu.

Laitoksesta toiseen paremmin sekoitus turvetta, hiekkaa, turvetta ja pohjalakana, jotta juurtua ja kasvaa hydrangeas hyvin. Pensas tulee vastata maaperän happamuus: kukat maalattu vaaleanpunainen heikosti alkalisessa väliaineessa, ja happamuus on yli 5,2 pH auttaa varmistamaan, että näkyvät sinertävä. Macrophylla lajikkeet ja valkoiset kukat eivät voi muuttaa väriä.

Huomiota tulisi kiinnittää ja kattavuus - hortensiat tulisi istuttaa varjoisaan paikkaan, mutta laitos on oltava vähintään kuusi tuntia päivässä saada auringonvaloa. Myös valitessaan paikka purkaa, etsiä alue, joka ei ole palanut.

Ei ole väliä mitä luokan macrophylla hortensiat valitsemasi sivuston, he vaativat ilman lämpötilaan, ja hyvästä syystä, koska juuret ovat lähellä pintaa. Siksi, jos et ota eristys toimenpiteitä, kasvi voi jäätyä hieman. Pensas ei siedä lämpötila laskee alle 18 astetta, ja vaikka tällainen laitos ei kuole, mutta sen sijaan, että kukka varret, talven jälkeen, se voidaan kattaa lehtineen. Tämä johtuu siitä, että munuaiset edelleen kukinnan "noudattaen" ensimmäisessä elämän kiertokulusta, koska sinun täytyy kattaa pensaat talveksi kevään Hortensia elossa ja pystyy antamaan kukinnan versoja.

Kasvattajat toi myös talvella-kestäviä lajikkeita:

Tärkein ominaisuus puutarhurit, jotka ovat näiden lajikkeiden Hortensia macrophylla - kyky kehittää nuput kuin versot tänä ja viime vuonna, antaa vuosittain kukinnan toukokuusta lokakuuhun. Kuitenkin jopa kestäviä lajikkeita on oikea, jos olet koteloinnin Hortensia talvella.

Koulutus Hortensia macrophylla lajikkeita kylmää tulisi aloittaa, ei kun tuntuu ensimmäisenä syksynä lämpötilavaihtelut, ja hyvissä ajoin - keskellä kesää. Ensinnäkin meidän pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mitä olet kastelu kukka. Asianmukaisesti ottaa tämä ylimääräistä vettä, mieluiten sadevettä kalkkia ehtinyt laskeutua, koska kasvi ei siedä sitä. Edelleen, koska heinäkuun lopussa, haluat alkaa tehdä fosfori-kalium lannoite typen sijaan kasveille entistä säänkesto muutoksia ja helpommin läpi kylmä.

Puhkeamista syksynä varren lähellä juuret korjatun lehdet ja lopettaa kastelu hortensiat - se on tehtävä, jotta on aikaa jäykistää alkunsa nuppuja, joka estää jäätymisen. Loppuvaiheessa valmistelun suojassa kasvien leikkaus kukintoja, mutta on tärkeää, ettet vahingossa tartu versoja nupullisina, jos kasvaa hydrangea ylitykset, kestäviä lajikkeita.

Ohjeita suojaa talven

Monet puutarhurit joka päätti ensin tehtaan hortensiat, ongelmana, että sen jälkeen lepotilassa kasvi runsaasti peitetty lehtiä, mutta ei halua kukkia. Ja usein syynä on se, että Bush ei ollut suojaa talven jättäen varren peremerzaet. Koska ei pidä laiminlyödä eristyksen puutarhan kaunis, jos haluat, että kesällä se tahtoo sinua niiden kukintoja.

Menetelmät hortensiat suojaa talven vaihtelee sen iästä, ja kypsä kasvit voivat eristää seuraavasti:

 • Ensimmäinen noin holkki sijoitetaan laudoista ja heille suuntaan varren kasvua, esitti mutkia ja kiinnitetty, esimerkiksi muovijalusta. Top laittaa vedenpitävä materiaali (lutrasis tai agrospan) ja kaadettiin sitten useita kauhat kuiva lehdet ja kalvopäällysteisiä;
 • toinen vaihtoehto ei tarkoita vahva prigibaniya varsi sen sijaan pohjan Bush on täynnä puutarha maaperän ja etäisyys noin toimittamaan pieniä laatikoita, jotka on kallistettu varret ja korjata. Seuraavaksi sinun täytyy kattaa kurssin agrospanom ja elokuva;
 • sijasta laivanlankut makasi ympärillä pensas kuusen oksat ja kuivia lehtiä nukahtaa. Lisäksi versot sijoitettuna ympyrään, kiinteä, ja päälle sinun täytyy tarjota suojaa samoja oksat ja lehdet lutrasilom vuorotellen niitä kerroksittain. Ylimpänä on luonut vedenpitävä materiaali, kuten elokuva.

Jos olet nuori kukka istutettu kuluvana vuonna, on tarpeen olla varovainen ja yritä vahingoittaa versoja. Ja riippumatta siitä, onko sinulla talvi-sitkeä kasvi tai ei, mutta ensimmäinen talvi minkäänlaisen on suojeltava. Voit tehdä tämän ensin preparaatin - leikata taimet kahdeksan senttimetriä, poistamalla lehdet kokonaan. Sitten Holkkipyörät ripottele lehtiä tai turvetta, peittäen taimet, jotka on aseteltu päällekkäin kuusen oksia, elokuva ja korjata joitakin tavaroita, kuten kiviä tai laudat.

Toinen vaihtoehto edellyttää piilossa nuori hydrangea kasvi kasvit ympärillä verkkoon laatikoiden tai enemmän, jotta voidaan luoda pesäpaikka versoja. Tuloksena tila täytetään kuivalla lehtiä, oksia ja vedä pinottu kalvo. Älä huolehdi siitä, että tällainen "höyrysauna" kukan tuhoisaa - jos tiivistyminen johtaa ulkonäön homeen varret, sinun täytyy yksinkertaisesti pestä pois vedellä tai kaliumpermanganaattiliuos.

Tärkein hoidossa minkäänlaista hydrangea - on antaa sille oikea valmistautuminen kylmä. Älä laiminlyö eristys kasvi- ja jos HID pensas, älä kiirehdi avata keväällä, koska epävakaa sää ja pakkasta voi vahingoittaa termofiilisten pensaita. Mutta kun oikein järjestää hydrangea talvella, voit olla varma, että koko kesän ja syksyn se ilahduttaa sinua upeat kukinnan.

Video "suojaa talven Hortensia"

Kunnolla säilyttää kukkivat hydrangea lepovaiheessa talviaikaan, suosittelemme, että tutustut tämän tiedon. Täältä löydät hyödyllistä tietoa niille, jotka ovat menossa pitämään hydrangea talvella.

Suojaa talven Hortensia: miksi ja miten?

Jotta hortensiat tyytyväinen kauneudellaan, on tarpeen kattamaan talvella. Monet lajikkeet kukkien pystyvät talvehtimaan ilman suojaa, mutta on todennäköistä, että kukka jäätyä. On tarpeen ottaa huomioon ilmasto-olosuhteet alueella.

Tarve suojella Hydrangeas talveksi

Kylmän kauden, kukka tulee suojata pakkaselta, tuulelta, lumelta ja sateelta. Koska mikään lajikkeen voi sietää talvella - lämpöä rakastava kasvi.

Jos kukka ei ole suojattu, se voi jäätyä hieman versot, varret ja jopa juuristo. Tällöin kukka huono alku kasvaa keväällä, ja kukinta on epätodennäköistä.

Näin ollen tämä suoja prosessia olisi mietitty huolellisesti, ja syyskuussa se on jo tarpeen poistaa alemman lehdet, jättäen vain alkuun, tämä tehdään, että yhteen puumaisille versoja nopeammin.

Useimmat lajikkeet tarvitsevat suojaa talven. By kylmänkestävyys ovat japaninhortensia, puu, mutta niitä suositellaan kattamaan talvella puutarhurit.

Lajikkeiden Hydrangeas jotka tarvitsevat talven suojaan:

Madame Emile Mouillere

Ikuisesti Ever Punainen

On olemassa useita osoittautunut tapoja kattamaan:

 1. Kasvuun versoja pensas alueiden tulee jakaa ja taivuta näitä osia maahan, kiristä. Koska versot tämä kasvi on melko joustava, huoli, että ne rikkovat se ei ole välttämätöntä, tärkeintä - tehdä se huolellisesti. Sitten peiteholkki kuitukankaita. Top laittaa lehdet terveiden puiden tai sahanpurua, joka kattaa kaikki kalvoa tai paksua pussin Bush ei kastu sateelta ja lumelta. Lopuksi ylhäältä laittaa jotain muuta kudosta, esimerkiksi vanha takki, matto. Jätä se kevääseen.
 2. Pohjaan kukka, on lähempänä juuria maahan pour 3-4 kauhat. Taivuta versot maahan ja kiinnitä ne laatikot. Peitä kuitukangasta ja kattaa kaikki elokuva.
 3. Sitoa Bush köyden ja varovasti aseta se maahan, missä valmistautua ajoissa hallituksen nauloilla ajettu niihin kiinnittämiseksi versoja. Laittaa päälle paljon sahanpurua ja kattaa kaikki elokuva.

Shelter nuori hortensiat

Puhkeamista lämmin kevät päivää, eivät heti paljasta hortensiat, koska se voi satuttaa paluuta kylmän ja pienetkin pakkaset. Jos avajaisissa oli pieni hometta, se tarvitsee vain huuhdella vedellä - se ei haittaa tehtaan.

Vaikein ajanjakso elämän kaikki laadut ja tyypit hortensiat - tämä on hänen ensimmäinen talvehtiminen. Tarjota turvallinen paluu on pakollista, muuten kukka heikkenee tai ei perezimuet. Puhkeamista syksyn kasveja pitäisi leikata, jättäen noin 10 cm ja viljelykasvien tarve ja kaikki lehdet.

Useita tapoja kattaa:

 1. Koko pensas nukkumaan kuivia lehtiä terveistä puista tai sahanpurua. Kansi foliolla ja kiinnitä kiviä tai laudat.
 2. Suojella nuoria kukka avulla levyt, verkot. Tilaa kotelon Täytä lehtiä tai sahanpurua, lisää hieman maa, ja päälle kaikki polyeteeni kääri ja kiinnitä se hyvin.

Ii hortensiat, jotka kukkivat - sen kauneutta, josta on mahdotonta repiä silmäsi. Siksi, jos oikein järjestää talven, he iloitsevat sen kauneutta kukkakauppa monta vuotta.

Jotta voidaan valmistautua kukkien talven, sinun on suoritettava seuraavat neuvoja kokeneet puutarhurit:

 1. Heinäkuussa, kukat syötetään fosfori-kalium lannoitteita.
 2. Vähitellen vähentää kastelua minimiin syyskuussa, antaa signaalin kasvi valmistelut kylmän jakson.
 3. Trimmaa kaikki alemman lehdet, jotta versot odrevesnet.
 4. Okuchit kaikki värit maan 10 cm etäisyydellä juuret.
 5. Estämiseksi punkit, kirvoja ja muut loiset, lähtee paremmin kerätä ja polttaa.

Kun piilossa kukkia talvella, on välttämätöntä ottaa huomioon erityisesti lajien kukkien, kaikenlaista On otettava huolellisesti. Puutarhurit kehotetaan miten piilottaa Hortensia:

Kukinto ennen suojissa on parempi leikata

Tämä laji on corymbose valkoisia kukkia, kukinta-aika hankkia vihertävä värisävy. Huolimatta siitä, että monet lajikkeet ovat resistenttejä kylmää, ne vaativat hilling.

Kukinta tapahtuu vain versoja vuoden, joten jos vähän jäätyä hieman vanhempi versoja, se ei vaikuta kehitykseen kukka.

Monet eivät suosittele leikata haalistunut kukkii talvella, mutta kokenut puutarhurit kiinni siitä marraskuussa, se on parempi leikata, kuten painon alla lunta ja pakkasta voi rikkoutua paeta. myös on suositeltavaa leikata ei lignified versoja, koska ne eivät pysty talvehtimaan.

Tämän luokan edustajina enemmän painoarvoa, verrattuna muihin Hortensia. Se kukkii muodossa pyramidin kukkia. Aikana kukinnan värimuutokset: alussa kukkien kanssa vihertävä sävy, kytke valkoinen ja vaaleanpunainen lopussa kukinnan. Tämä ominaisuus on erittäin houkutteleva kukkakauppias.

Hydrangea macrophylla - nirso näkymä

Kaikkein nirso kaikenlaisten hortensiat. Voit suojaa talven tulisi antaa paljon huomiota, koska jos se tehdään väärin, vaaleanpunainen ja sininen kukinnot enää ole, ja se on hyvin alhainen talvella pelottomuus.

Kukinta tapahtuu vanha puu. Bloom niin kauniisti, että viljelijät ovat halukkaita tekemään suurimman rahaa ja vaivaa sen säilyttämiseksi talvella.

Tämäntyyppinen täytyy peittää pois talvella kylmä. Koska munuaiset muodostetaan nykyisestä versoja, ne täytyy ehdottomasti säilyttää.

 • 2015-2016 © Gardenaddict.ru - yhteisön puutarhanhoito innostuneita ihmisiä.

  Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi ilman aktiivista linkki sivustollemme lähde on kielletty.

  Miten piilottaa hydrangea talvella Moskovan alueella ja keskellä kaistaa (video)

  Puutarhurit ovat hyvin tarkkaan katsot miten hortensiat suojaa talven. Laitoksessa on ensin leikattu pois huono versoja. Hortensia on kaunis kukassa, ja se olisi odottaa väkivaltainen kukkivat keväällä, pensaan takaa pitäisi hyvää huolta. Koko kasvukauden ajan, se pitäisi syöttää.

  Hydrangea puutarhassa - syksy hoito

  Kasvi ilman säännöllistä lannoitusta lannoitteita, jolloin vain 2-3 silmuja. Sivuilta kasvaa kitukasvuinen näennäinen hortensiat. Bush, saavat säännöllisesti lannoitetta keskeisiä hivenaineita viikoittain kukinnan tullaan täynnä nuppuja.

  Lopussa kauden holkki olisi tehtävä yleinen puhdistus, poistetaan heikko ja pieni versoja, kuivattiin kukinto. Talvella hydrangea pitäisi jättää vain terveitä vahvat ripset.

  Kestävin lajike hydrangeas tähtiä, se kestää lämpötiloja -30 ° C: seen;. Tämä lajike ei tarvitse kattaa täydellisesti. Riitä kattamaan juuri ympyrä. Näin saat suojata juuristo jäätymisen. Siksi tämä lajike sopii lähiössä ja keskiosassa.

  • Kaada sijasta kuiva löysä maaperä juuri kerroksen 20 cm.
  • On mahdollista tehdä yhdistetyn suojaa juuret kaada kerros humusta 10 cm, sitten kerros lehtiä, jonka paksuus on sama ja kerroksen puutarha maaperän 10 cm.
  • Edelleen, et voi murehtia suosikki, se siirtää helposti vakavia pakkaset.

  Ei paha talvet ja erilaisia ​​hortensiat puiden mutta se on silti syytä kansi kokonaan. Eteläisellä alueilla maan eivät edes välitä siitä. Joku puhdistaa pesää pienistä versoja syksyllä, ja joka jättää työn keväällä.

  Hortensia rakastaa vettä, mutta lasku vuosina rankkasateiden tehdä yli pensas kota. On parempi tehdä vedenpitävä kangas- tai polyeteenikalvo pieni Lodge. Tämä auttaa vähentämään veden määrää syötetään juurille.

  Liiallinen kosteus voi aiheuttaa juuret jäädyttämistä. Tämä varotoimenpide on erityisen tärkeää alueilla, joilla ankarat talvet.

  Ennen tarhan pensas hydrangea, yhdistävät ampuu useissa nippuja ja ne kumartua maahan. Aiemmin maa, jossa tullaan noudattaen versot päällystettyä kerrosta lapnika. Jos et saa valittua männyn oksia, Peitä pieniä oksia tai korvaavia laatikoihin. Peiteholkki tahansa päällystysmateriaalit tai saman kuusen oksat. Viimeisen sulkeminen bush polyeteenikalvosta, hyvin puristettu kansi reunaan.

  Yhden vuoden taimet vaativat huolellista suojaa.

  • Ensimmäinen, sinun täytyy mäkeä pohjapinta-alaan nagresti niin paljon maata kuin mahdollista.
  • Sitten varovasti Nestle nuoret versot, samanikäisiä usein jäätyä.
  • Kattaa niiden kuusen oksia tai risuja, ja sitten menee AGROTEKS tai LUTRASIL ja edelleen polyeteeniä.
  • Mikä on mielenkiintoista, hortensiat eivät pidä tuuli. Siten, että reuna tarhan ovat prikopat. Ylhäältä, voit heittää vanhan huopa tai matto.

  Keväällä, taimet avautuu vähitellen, aikavälein. Poistettu peitekerros, odota noin viikon, niin seuraava, älä unohda loppuun pitkiä menettelyjä otgresti maapallon ympäri alaslaskettavaa ympyrä. Älä kiirehdi mennä suojaan Hydrangeas, ennen toukokuun alussa, tärkein Keep of paluuta pakkasta.

  Shelter macrophylla hortensiat talveksi

  On syytä yöpyä Hortensia macrophylla, ne ovat todellakin vastustamaton, valtava hatut kukintoja, ei jätä ketään kylmäksi.

  Aluksi tämä lajike kukkii vain valkoinen, lisäämällä maaperään tiettyjen komponenttien, saat pinkki, sininen, vihreä väri. Tällaiset raznotsvete voidaan saada samoilla Bush.

  Etelä- ja Keski-Venäjällä kasvatetaan lajikkeiden hydrangea macrophylla kuin puutarha kasvi. Eteläosissa kasvi ei vaadi suojaa talven.

  Keskellä vyöhykkeellä, se on jo tarvittavan pääoman kansi, mitä jäädyttää oksat kuin se kukkii kahden vuoden versoja. Nestle hydrangea pensaita lähiöissä ja lähialueilla eri tavoin.

  Valmistelut talvi alkaa loppukesällä:

  • sidoksia puhdas typpilannoitteiden, korvaamalla ne kaliumfosfaatti ja lisäaineita;
  • vähensi merkitsevästi kastelu;
  • varret poistetaan alemman lehdet, se auttaa lignification oksia;
  • Lehtiin säilyttää, koska ne suojaavat silmujen jäädyttämistä;
  • poista varovasti kuivattu silmuja, ampuu vahingoittamatta munuaisia.

  Ensimmäinen vaihe on huolellisesti okuchit juuret paksu kuiva maaperä tai humusta. Sitten sinun täytyy laittaa laudat ympärillä pensas ja ne sitovat oksat. Täyttämällä sen jälkeen paksu kerros kuivia lehtiä. Lopussa tämän prosessin on piilottaa kaikki ei-kudottua kangasta ja miten puristaa päät prikopat tai suojaa. Suojia sopii sahanpuru, turve, havupuu kuusen oksat.

  Pohjois-osissa keskimmäinen vyöhyke käytetään ylimääräisiä eristys ja katto polyeteenikalvo. Siksi ennen suojaa talven hydrangea, pitäisi valmistella tarvittavat materiaalit. Video näyttää perusvaiheet valmistaa kasvien kylminä ajanjaksona.

  Kierrellä ja kaarrella asetettu metalliverkolla, uni hydrangea kuivia lehtiä, koko rakenne on kääritty kattomateriaalina ja peitetään kalvolla. Yhä halla lisätä kerroksia kattomateriaalin ja kalvo, jotkut on sovitettu tätä tarkoitusta varten, vanha mattoja. Tällaiset menetelmät ovat sopivia suojia alueellaan asti Uralille.

  Uralin ja Siperiaan, isolehtisikuri hydrangea on kasvanut potin kasvi. Piha kasvi tämä pensas kasvaa siellä, mutta ei kukintoja. Kylmä juoksijat sai jäädytetään eikä suojaa, hänen puutarha, hän kukoistaa.

  Pussitettu yksilöt talvehtivien kellareihin tai kellareissa, kannustaa puutarhurit tyylikäs hatut kukinnot. Kyllä, vaikea mennä ylös ja alas 10-12 litran ruukuissa kukkia, mutta ne ovat vaivan arvoista.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin