Sementtilaasti kipsiseinää varten mittasuhteet

Kuinka valmistaa sementtilaastia kipsiseinää varten: koostumus ja mittasuhteet

Kaikki käytettävissä koostumuksia kipsi on jaettu kahteen tyyppiin: laiha ja rasvaa. Vähärasvaisen koostumukset, tunnettu siitä, että läsnä on sideainekomponentin - kalkin tai sementin. Kuivaamisen jälkeen käsitellyn pinnan ei halkeamia, kuitenkin, indikaattorit vahvuus heikkouksia. Osana vähärasvaisen tuotteen korkea pitoisuus sideaine. Kuivauksen aikana, ne voivat antaa suuremman kutistumisen halkeamia. Tästä syystä se on erittäin tärkeää valita tarkka suhde sideainekomponentin ja aggregaatti.

Tänään valmistaudumme koostumus Kipsi voi olla eri tavoin. Suosituin reseptiä voi sisältyä seuraavanlaisia ​​kipsi:

 1. kalkkikoostumus. Saada se sinun täytyy ottaa kalkkikitti ja hiekkaa suhteessa 1: 5. Jos seos ei ole kipsi, on välttämätöntä korjata tämä puute avulla vettä. Täältä löydät osuudet Laastien rappaus.
 2. savi-. Se on käyttänyt kaikki samassa suhteessa kuin kalkki, vain lisätä lujuusominaisuudet lisää kalkkia, kipsiä tai sementtiä.
 3. Glinoizvestkovy. Saada se, sinun täytyy ottaa savea, kalkkia ja hiekkaa suhteessa 1: 0,4: 5.
 4. Glinogipsovy. Valmistuksessa täytteet on tarpeen ottaa taikina savi, hiekka, kipsi suhteessa 1: 3: 1/4. Lue mitä stukki valita.
 5. Glinotsementny. Tällainen ratkaisu voidaan saavuttaa, jos valmistuksen aikana käyttää seuraavassa suhteessa: savi: sementti: hiekka 1: 0,2: 4.
 6. Kalkki-kipsi. Saada se ottaa kipsin ja hiekkaa suhteessa 1: 4. Saadulle koostumus on ominaista hidas kovettuminen, siten nopeuttaa asetus kannattaa lisätä kipsiä ja sementtiä.
 7. Glinogipsovy. Sen valmisteluprosessi on samanlainen kun täytyy saada kalkki-kipsi, kalkki vain korvattu savea.
 8. sementti. Saada tällainen kipsi, sinun täytyy ottaa sementin, hiekan ja kalkin suhteessa 1: 4: 0,1.
 9. Sementti ja kalkki. Valmistusprosessi on samanlainen kuin sementti laasti, kattohuopa veden sijasta välttämätöntä käyttää kalkkimaidon.

Video - osuuksia sementti laasti rappaus seinät:

Miten valmistautua laasti

Kypsennyksen on saada aikaan tietty koostumus. Mutta kuitenkin ennen kuin käytät hiekkaa, sen pitäisi käydä läpi siivilän. Lisäksi, jotta saadaan homogeeninen koostumus on tärkeää suorittavat jatkuvasti sekoittaen. Saatuaan epähomogeeninen rakenne ratkaisu, et voi saavuttaa laadukas kytkin substraatin kanssa. Kun sekoita kaikki ainekset, on tärkeää tarkistaa rasvapitoisuus koostumuksen ja tönäisi hänen airo. Normaalille rasvapitoisuus tyypillinen pieni tarttuvuus airo. Täältä voit lukea, kuinka paljon sementtirappaus- kuivuu.

Tämän koostumus on otettava sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1: 3. Voit myös käyttää muita suhteissa - 1: 6, mutta tässä se on tärkeää ymmärtää, että jos osa ratkaisua on hiekan määränä yli 3 osaa, sillä on alhainen plastisuus indeksin. Siksi suorittaa viimeistelytyöt tällainen aineisto on epämiellyttävä ja vaikea.

Kypsennyksen sisältää seuraavat toimet suunnitelma:

 1. Kaada hiekkaa dia laatikossa.
 2. Peitä se useita kerroksia sementtiä.
 3. Kaikki sekoitus, ja sitten hitaasti lisäämällä vettä.
 4. Valmis harkitsemaan ratkaisua, joka muistuttaa johdonmukaisuutta paksua kermaa.
 5. Haluttaessa seos voidaan sijoittaa kipsi tai PVA-liimalla, jolloin koostumus on mahdollista lisätä kovettumisaika.

Tuotteen saamiseksi täytyy alkaa ottaa ainesosia, kuten sementin, hiekan ja kalkin suhteessa 1: 4: 1.

Sen jälkeen, jotka noudattavat tätä toimintasuunnitelmaa:

 1. Poltettua kalkkia on lisätty ämpäri, lisätään lämmintä vettä sellainen määrä, että se on täysin peitetty kalkkia.
 2. Välittömästi peitä kannella ja laita päälle raskasta esinettä. Juuri parhaillaan kiehuvaa kalkkia voidaan ruiskuttaa sivuilla.
 3. Kun kemiallinen reaktio on ohi, on tarpeen huolellisesti rasittaa saatu koostumus, käyttäen sideharso.
 4. Yhden päivän jälkeen tuote on valmis edelleen luomiseen kipsi.
 5. Laimenna sementin ja hiekan, lisää maito kalkin ja varovasti sekoita, kunnes koostumus ei ota yhtenäiseksi rakenteeksi.

Saada tämän osan, sinun täytyy ottaa kalkkia ja hiekkaa suhteessa 1: 3. Tämän jälkeen sammuvia kalkki vettä, lisätään siihen hiekan ja nesteen tekevät prosessin jauhamalla seos hieman helpompaa.

Suorittaa sekoitusprosessin kunhan seos ei sisällä kokkareita. Sen jälkeen, lisää hieman hiekkaa ja vettä. Käytössä liuoksen ulkonäkö tulee selväksi mielen valmiina vai ei. Tämän seurauksena pitäisi saada keskimääräinen tiheys massan ja normaali rasvapitoisuus.

Pinnoittamalla kipsilevyjen

Ennen kuin menet suoraan soveltamiseen ratkaisu, on välttämätöntä tehdä perusteellinen valmistelu pinnan. Voit tehdä tämän, on tärkeää jakaa koostumuksen kaikkien nykyisten saumat, liitokset levyt ja epätasaista. Kulmista peitetty kitti liittää alumiiniprofiilien. Sen jälkeen levyt voidaan soveltaa alukkeen liuokseen. Ole varovainen tämän, levyt eivät olleet liian märkää, muuten se johtaa niiden muodonmuutoksia. Kun valmisteet painoarvoa, voit edetä välitöntä soveltamista ratkaisua.

Video - kipsi seinät sementtilaastilla omin käsin:

On tärkeää noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 1. Jakaa koostumus on kipsi- levyjen täytyy ohut kerros.
 2. Pienet lyönnit levitetään kahtena kerroksena.
 3. Levittämisen menetelmässä kipsi pitäisi tapahtua lastalla tai telalla. Jos päätät käyttää lastaa, sinun pitäisi mennä, kun lastalla saada täysin tasainen pinta.

Seinämien Vaahtobetoniasuintalot

Valmistusprosessin yhteydessä käytetään kevytbetoni alumiinijauhetta, mikä puolestaan ​​mahdollistaa saavuttaa solurakenne. Tämän seurauksena materiaali saa tarvittavat vesihöyryn läpäisevyys, alhainen lämmönjohtavuus ja erinomainen äänieristys. Tässä tapauksessa on tärkeää valita Seinien, koska virheellisesti katsonut tapahtumat voivat osaltaan tuhoaminen uuden pinnoitteen. Lue paremmin kipsi seiniin kevytbetoni.

Menetelmä kipsi silikaatti lohkot tapahtuu mukaan seuraavan kaavion mukaisesti:

 1. Aluksi hoitoon seinään pohjusteliuoksessa. Lisäksi sen rakenne on akrilatsiloksana yhteys, jonka kautta on mahdollista saavuttaa hydrofobisia ja kiinteyttää ominaisuuksia.
 2. Nyt sinun täytyy suorittaa asennuksen lasikuituverkkoa. Näin voi varmistaa vahvuus levitetty kerros.
 3. Nyt voimme siirtyä suoraan Liuoksen levitys. Niitä sovelletaan laasti ainoastaan ​​viimeistely talon ulkopuolella. Jos sinun täytyy tehdä viimeistely sisällä, paras vaihtoehto olisi käyttää kipsi ratkaisu.
 4. Levittämisen jälkeen liuos odottaa muutaman päivän, ja sitten soveltaa maali höyryä läpäiseviä.

Video - kipsi seinät sementti hiekan laasti:

Tyypillistä vaahtomuovikappale, tosiasia on, että se ei ole suositeltavaa käyttää sementtiliete puhtaassa muodossa. Tässä se on välttämätöntä lisätä erityisiä lisäaineita, joiden koostumus on esillä olevan kipsi on vahva liima ominaisuuksia. Päällysteen prosessissa seuraavan suunnitelman toimia:

 1. Levitä pohjamaali seinät tunkeutua syvälle ratkaisun.
 2. Jakaa pinnalle ensimmäisen kerroksen kipsiä. Hänen push betoniteräsverkko. Sen jälkeen, kun verkko on päällystetty aluketta.
 3. Kun kaikki huolellisesti kuivattu, se on mahdollista allokoida toinen kerros kipsiä, jonka jälkeen kaikki huolellisesti kohdista.

Ennen kuin haet rappaus puisen seinän, sinun täytyy huolellisesti kaikki valmistelevat toimet. Aluksi pölystä ja jälkiä muut epäpuhtaudet. Sen jälkeen tuottaa kohdistus seinien Surface trimmaus ulokkeita tai urat samaan pakkaukseen epäonnistumisia. Kun leikkaus on sileä pinta, on tärkeää suorittaa resektio kipsi on voinut saada jalansijaa. Voit sitten siirtyä seuraaviin toimintasuunnitelman:

 1. Täynnä vyöruusu. Tämä termi viittaa puulistat, jonka leveys on 20 mm ja jonka paksuus on korkeintaan 5 mm. Ensimmäinen kerros paanun asennettu vinosti 45 °: n kerros 5 cm: n välein.
 2. Kootaan toinen kerros on kohtisuorassa ensimmäiseen. Tämän seurauksena pitäisi muodostaa ruudukon, joka jakaa ratkaisu.
 3. Voit aloittaa pakkaaminen vyöruusu pitäisi olla alareunassa seinään, nousee hitaasti. Kiinnittimien pitkin nauhan reunoja. Mutta sitä ennen sinun täytyy kostuttaa vyöruusu vettä niin, että se ei ole jaettu.
 4. Kun käytät laastin pinnan puinen seinä tulisi suorista se puisella kellua.
 5. Laastari tulee puhumaan 1-1,5 cm vyöruusu. Muista noudattaa tarkistaa tasaisuus seinät, käyttäen taso tai sääntö. Jakamisen jälkeen ensimmäinen kerros on tarpeen odottaa hieman kauemmin, niin että se on täysin kuiva.
 6. Hyvin usein, kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros käsittää rappauspinta halkeamia. Mutta älä huoli, koska kaikki aiheutuvat viat häviävät toisen kerroksen levittämistä.
 7. Kun kipsi on kuivunut, pinta pohjustetaan. Näitä tarkoituksia varten, sinun täytyy liimata PVC tai alabasteri.

Video - sementti laasti Kipsi seinät:

Käsittely tiili povrehnostey asentamista majakat

Tuottaa korkealaatuisia käsittelyn tiiliseinien, pitäisi noudattaa tällainen suunnitelma:

 1. Suorita viiltämällä seinäpintaan syvennys muuraus nivelet 1 cm.
 2. Kiinnitä kynnet asennukseen majakat.
 3. Käsitellä pinta vedellä.
 4. Asettaa majakat paksuuden liimakerroksessa, suorittavat ruiskuttaa.
 5. Jakaa aluke 2-kerros liuosta, ja kuivauksen jälkeen, sileä pinta.
 6. Pura majakat ja soveltaa seuraavan kerroksen.
 7. Suorita lopullinen kohdistus ja sileä pinta seinät.

Voit myös nähdä, onko sovellettu koriste rappaus kipsi. Levittämisen menetelmässä kipsi on sama varaus kuin menetelmä sen valmistamiseksi liuosta. Kun kaikki tiukka noudattaminen osuus ja laatu käytettyjen ainesosien riippuu vahvuus ja kestävyys levitetty kerros. Suorittaa kaikki työ hitaasti, huolellisesti ja hyvässä uskossa, niin taatusti saada toivottua tulosta. Saatat myös olla kiinnostunut video, samoin kuin rakenteellista kipsi sisustus työtä. Täällä voit nähdä valokuvan koriste kipsi sisäseiniin. Linkkiä luetellaan ne laastaria sisustus. Tiedot mittasuhteet uunin kipsi ratkaisu löytyy linkistä.

Oikeat mittasuhteet seinä kipsi ratkaisu

Kipsi tai kangas, joka on kerrostettu pinnalle rakentamisen aikana, on pakollinen vaihe ennen viimeistelyä.

Tämä erityisesti valmistettu rakennus seos (liuos), joka kiinteytyy kuivauksen jälkeen muodostaen kiinteän tasaisen pinnan valmis viimeistelyyn.

Useimmissa tapauksissa se on valmistettu käyttäen kohdistus seinät, korjaus vikoja, sekä tiivisteet tekniikan kanavat, jotka on muodostettu korjaus prosessi, esimerkiksi silloin, kun annettu uusia johtoja. Pinnasta tulee tasainen, sileä ja esteettisesti miellyttävä.

Tarkka osuus seinämän kipsi ratkaisu mahdollistaa valmistettu seos kuivaamisen jälkeen suorittamaan toimintonsa eikä murene ajan. Hänen oikeus valita, sinun täytyy olla yleinen käsitys siitä, millaisia ​​seokset ja niiden tarkoitus. Tietoa niiden pääkomponenttien ja sovellusmahdollisuudet avulla voidaan helposti siirtyä olemassa olevaa valikoimaa ja soveltaneet asianmukaisesti päätökseen niiden käytöstä.

Tyypit kipsi ja niiden ominaisuudet

Koristelu seinät voidaan käyttää ulkona ja sisällä, ja on jaettu kolmeen pääryhmään:

 • standardi, kuten suojan ulkoisen ympäristön (ulkoseinä) tai korjaamalla pintavikoja, mukaan lukien yhdenmukaistaminen, tiivistys rakojen polttoaineen kanavien ja valmistelu viimeistely viimeistely koriste pinnoitteet ovat yleensä ohut kerros;
 • Suojaava käyttää eriste toiminto tai näytön, esimerkiksi, vähentää melua, varaava tai estää tunkeutumisen säteilyn;
 • koristeellinen aikana käytetään viimeistely pinnoite (musta, kivi, venetsialainen, grafiitti).

Kunkin on tunnusomaista spesifinen koostumus, valmistamiseksi, joka vaatii tarkka osuus seinä kipsi ratkaisu.

Valmistella ratkaisu kipsi seinät, osuudet ovat supistava elementti (sementin, kalkin tai kipsi), aggregaatit, yleensä hiekka, ja vesi.

Riippuen sideaineen määrä komponenttia, ne ovat:

 • laiha, koska ei ole halkeamia, mutta huono vahvuus;
 • rasvaa, joka voi murentua ja kutistua.

Lean seokset ovat helposti liukumaan pois lastalla rasva päinvastoin kiinni siihen. Tavoite tahansa rakentaja - valmistautua ratkaisu kipsi seinät, joiden osuudet olisi optimaalinen.

Lisäksi liuokseen lisättiin varovasti valmiiseen huuhteluaine työn helpottamiseksi seoksella. Yksinkertaisin suoritusmuoto on tavanomaisessa, nestemäisessä saippuaa tai jauhe pesuun, mutta on olemassa erityisiä teollisuuden lisäaineita.

Hakemus tehdään yleensä kolme kerrosta, jotka on yksilölliset osuudet seinä kipsi liuosta:

 • ensimmäinen (obryzg) levitetään vähintään 5 ja enintään 9 mm täyte kaikki epätasaisuudet muodossa ja se on samanlainen hapankermaa;
 • toinen (maa) - ydinkerros, jota voidaan soveltaa useita kertoja ja sen tiheys taikinan;
 • kolmas (viimeistely takki) levitetään kerros ei ole enempää kuin 4 mm, tarvitaan pinnan kostuttamiseksi sakeudessa samanlainen obryzg.

Kun on olemassa ratkaisu valmistamiseksi kipsi seinään, mittasuhteet eroavat sideaineen määrä, yleensä sementtiä. Ensimmäisen kerroksen erittäin vähän, toinen määrä kasvaa ja tulee enintään kolmannessa.

Kun viimeistely seinät käytetään useita perustyyppiä koostumusten. Nykyään käytetään pääasiassa kolmea seosta:

 • sementti, yleisin ja suosituin, tunnettu siitä, että suurin vahvuus, mutta pitkään jähmettymisen;
 • savi aikana käytetään sisä- ja ulkokäyttöön hoidossa puupintojen;
 • kalkki, edullinen analoginen sementti seoksia, käytetään usein kipsiksi, kiihtyvä ajan jähmettymisen ja lujuuden lisäämiseksi.

Lisäksi, riippuen tilanteesta, muissa suoritusmuodoissa voidaan käyttää myös:

 • kipsi - kaikkein harvoin johtuu nopeasti (minuuteissa) aloituskohtaan ja se lukittuu puolessa tunnissa;
 • Sekoitetaan - otlichayuschaesya samanaikaisesti käyttämällä useita erillisiä osia;
 • erikois- - käytetään tiettyjä lisäaineita riippuen käyttötarkoituksesta.

Yksi tärkeät parametrit, jotka määräävät tyyppi toivottu ratkaisu, on kosteustaso. Haluttu koostumus on valittu riippuen mikroilmaston. Jonka hyvin yleinen ja koskee suosittu laasti kipsi seinät, osuudet valmistukseen tunnetaan myös ystävä, ja jotta se onnistuneesti sovellettu sekä sisä- että ulkopuolella.

Jotta voitaisiin paremmin ymmärtää, nyt katsotaan yksityiskohtaisesti mittasuhteet kipsi liuosta seinät, joita nyt käytetään tahansa rakennustyöt.

Luotettavin, yksinkertainen ja yleisesti yleinen tapa. Voit tehdä sen, sinun täytyy tiukasti priorisointia.

Työ alkaa valmistamiseksi kaikki osat ja, ennen kaikkea, hiekka. Sen tulee olla kuiva, niin varmasti seuloa. Sitten puhdistuu perusteellisesti kaikista kokkareet, erityisesti savea. Hiekka punainen tai vaalea ei ole suositeltavaa käyttää väriä, se alentaa laatu lopullisen seoksen ja suoritusarvot ja käyttää suojaamaton ja ei olla raakaa.

Seulonnan jälkeen voit alkaa valmistautua laasti rappaus seinät. Mittasuhteet vaihtelevat riippuen on käytettävä sementti. Esimerkiksi soveltaen leima M400, 1 osa sementtiä riittävän 4 muodostaa hiekka. Jos käytät M500, osien lukumäärä kasvaa viiteen. Rikkominen johtaa laadun heikkenemistä viimeistelyt on kielletty. Kuivat aineosat sekoitetaan perusteellisesti valmistettuun astiaan. Tämä voidaan tehdä käyttäen sekoitinta, lisätään vasara, lapio tai betoninsekoittajassa.

Menetelmän valinta riippuu vaaditusta volyymin. Jos joudut itseopiskelua, käyttäen riittävän suuri rakennus ämpäri 15 tai 20 litraa, jossa voit valmistaa ratkaisu kipsi seinät omin käsin osuudet pysyvät samoina. Jos työ tehdään useita ihmisiä, on järkevää käyttää suureen kattilaan tai betonimylly.

Intiimi seos lisättiin asteittain, jolloin koostumus paksu kerma.

ominaisuudet laasti

Jotta voitaisiin vähentää kustannuksia on joskus korvattu sementtiä sammutettua kalkkia, joka on lähes ei vaikuta laatuun. Varsinkin kun kalkki ja sementti laasti Kipsi seinät mittasuhteet ovat lähes identtiset.

Sen piirre on käyttää vain sammutettua kalkkia. On melko helppo tehdä kotona tuhlaamatta paljon.

Hankittu kalkki kaadetaan lämmin, mutta ei kuumaa vettä suuri säiliö, ja kun reaktio on mennyt loppuun suodatetaan, tyypillisesti juustoliinan läpi. Sitä voidaan käyttää aikaisintaan yhden päivän.

Liuoksen valmistus vaatii myös noudattamista sekvenssin.

Ensimmäinen, puhdistettiin kalkki kokkareiden sekoittaen. Sallittua käyttää vettä tai hiekkaa pieniä määriä. Jolla on tasainen koostumus, voi edetä seoksen valmistamiseksi.

Vaadittu rakenne saadaan, jos yksi osa painosta esittää kolme kalkkia hiekan, esiseulottu ja puhdistetaan. Yhdessä hiekka syötetään vettä vähitellen. Tämä jatkuu, kunnes liuos on muistuttamaan paksu homogeeninen massa. Minkä jälkeen se voidaan käyttää 12 tunnin ajan.

Ominaisuudet laasti aikana ulkotöihin

Yleensä kalkkiseosta käytetään vain kuiva ilmasto. Jos julkisivu käsittely on rajoitettu, osuus liuoksen kipsi ulkoseinien sisältää pieniä määriä kipsiä.

Tämä mahdollistaa hänen alkavat kovettua muutaman minuutin, täysin otverdevaya puoli tuntia.

Liuoksen tekemiseksi, 3 litraa valmiiden kalkkia lisättiin 1 kg kipsiä. Mutta on otettava huomioon ajan jähmettymisen ja työmäärän, muuten se kovetu ennenaikaisesti.

Käyttämällä savi on edelleen varsin yleistä puutaloja. Valmistaa vahva savi laasti kipsi seinät, osuudet tulisi sisältää sementtiä, kalkkia tai kipsiä.

Se tarvitsee alumiinioksidia, edullisesti rasvaa, joka on kasteltu muutaman tunnin. Seos on tärkeää jatkuvasti lisätä vettä ja sekoita, kunnes se hankkii tiheys.

Helpoin tapa valmiste koostuu lisäämällä seulottua hiekkaa suhteessa yhdestä kolmeen. Mutta se ei ole kovin kestävä. Tämä on korjattu lisäämällä näiden komponenttien 5,1 osaa sementtiä. Tämän ensimmäisen sekoitetun sementin ja savi, joka on sitovia osia, ja sitten hiekka.

Joskus sementti on korvattu kalkkia, mutta pakollista kasvu osittain 1/2. Voit myös lisätä kipsiä, mutta enintään 1/4.

Osuus eri komponenttien saatu liuos aina vaihdella tehtävän tyyppi ja kerros. Tyypillisiä suhteet annetaan alla olevassa taulukossa.

Nämä osuudet eivät ole vakioita ja voidaan säätää tapauskohtaisesti.

Nykyisin lähes kaikki valmistajat tarjoavat laajan valikoiman valmiita kuiva-aines. Kaikki mitä tarvitaan ennen työn aloittamista - on ottaa tarvittava määrä vettä ja valmiin kuivalaastia, sitten sekoita kaikki huolellisesti, yleensä kahdesti. Seos on valmis käytettäväksi. Pääsääntöisesti ne ovat aina hieman kalliimpia kuin kustannukset tulevat osat, jos ostaa erikseen.

Niiden tärkein etu on ilman, että on tarpeen sekoittaa useita erilaisia ​​komponentteja oikeassa suhteessa. Lisäksi, myynti irtotavaran tuotetaan suurina määrinä, mikä ei aina ole kätevää. Esimerkiksi, ei ole järkevää hankkia sementti 25 kg, jos se on tarpeen sulkea pienen reiän seinään. Siksi, kun pieni määrä työtä valmiiksi kuiva-aines on hyvä vaihtoehto.

Asianmukaisesti valittu osuudet kipsi liuosta sisäseinän tai ulkopuoli ovat yksi tärkeimmistä olevia korjaustoimia. Mutta jopa ihanteellinen suhde olisi hyödytön, jos rappaus suoritetaan sääntöjen vastaisesti pinnalle levitetään. Siksi on välttämätöntä kiinnittää huomiota kaikkiin ja kaikissa vaiheissa. Vain tässä tapauksessa voimme odottaa myönteisiä vaikutuksia.

Vaihtoehtoisessa, paksuus ja kerrosten lukumäärä on sama merkitys kuin koostumus. Virhe voi johtaa erittäin epämiellyttäviä seurauksia. Soveltamisen erityisen työkalu on tehty, ja pakollinen aikaväli säädetään kunkin seoksen.

Kuitenkin vähintään kokemusta tällaisen työn, suosittelemme pakollinen määrä koeajoja pienillä tiloilla, arvioida omaa valmiuksia.

Työkalut ja erityispiirteet yksittäisten pintojen

Jos työ tehdään käsin, tarvitset tietyt työkalut rakennusten:

Levitetään ensimmäinen ja toinen kerros tehdään lastalla, kolmasosa - lastalla. Yleensä ensimmäinen kerros on kerrostettu tukiverkon vahvistaminen. Kun pinnoitusta kipsin seosta käytetään.

Pinnat suuria eroja käsitellään käyttämällä erityisiä majakat rakenne helpottaa prosessia sovellettaessa kohdistamisen ja kipsi.

Mikä voisi olla osuutta sementtilaastin Kipsi seinät?

Miten saada laasti Kipsi seinät osuus komponenttien käyttöehdot - nämä ovat kysymyksiä usein syntyy rakentamisen aikana rakennuksen tai korjaus rakennuksen.

Kipsi voidaan soveltaa eri materiaaleja, jotka elementit on tehty rakenteita. Tällainen kerros voi olla ulkopuolella tai sisäpuolella.

Valmistamiseksi kipsi

Kysymys sementti kipsi seinät, osuudet sen osien ja olosuhteet sen käyttö ei ole jotain erittäin monimutkainen ja salainen. Tietysti mikä tahansa isäntä on omat pikku salaisuuksia, jotka mahdollistavat hänen kokki vain ajaa ylös, mutta yleinen koulutuksen periaatteet laadun ja luotettavan ratkaisun käytetty useita vuosia ja ovat osoittautuneet tehokkaiksi käytännössä.

Stukko on yleisin menetelmä yhdenmukaistaa eri pintojen rakenteen aikana ja ulkoa viimeistely toimintoja. Ensinnäkin, rappaus seinät ja katto sisälle huoneeseen, sekä ulkopinnoille seinien, mukaan lukien julkisivu. Tämän tehtävän materiaali työntää erilaisia ​​vaatimuksia, sillä stukko tärkeä kosteuden kestävyys, pakkasenkestävyys, kestävyys alhaisessa lämpötilassa; ja sisustamiseen etualalle plastisuus ja sopeutumiskykyä.

Liimakerroksessa voidaan soveltaa erilaisia ​​materiaaleja: betoni, tiili, kevytbetoni ja kuona lohkot, puu, lastulevy, vaneri. Siksi valittaessa liuoksen koostumus on tärkeää kiinnittää huomiota sen tarttumista näihin materiaaleihin.

Perinteinen tekniikka rappaus seinät ja katto sisältää käyttöönoton kolme kerrosta eri toimintoja. Pohjakerros (obryzg) levitetään suoraan pinnalle vastaavan rakenne-elementin varmistaa tarvittava adheesio laastarin ytimen massasta ja täyttää suurimman karheudet. Tällaisen kerroksen paksuus on 4 mm. Ratkaisun koostumus on tarpeeksi juoksevaa ja joka sisältää tyypillisesti ei sisälly kalkkia.

Toinen (keskimmäinen) kerros pidetään valmisteltuun ja sillä on kasvanut paksuus - enintään 15-20 mm. Sen tärkein tehtävä - yhdenmukaistaa koko tasaisen seinämän (katto), riippumatta pinnan laatu (karheus). Johdonmukaisuus ratkaisu tämän kerroksen tulee muistuttaa paksu taikina, ja sen adheesiota ei tapahdu seinän materiaalin ja sisäkerroksen kipsi sementtiä.

Kolmikerroksinen kipsi overlay

Alkuun tulevan kerroksen (viimeistely takki) on tarkoitettu pintamateriaalin tasoittaa myöhemmin maalausta tai liitu. Kerrospaksuus on yleensä pieni - 3,5 mm, ja liuoksen koostumus on oltava mahdollisimman muokattavaksi.

Periaatteeseen, että sekoitetaan liuokseen, jossa koostumus

Kysymys siitä, miten liuoksen valmistamiseksi, on yksinkertainen vastaus sekoittamalla peruskomponentit, kuten sideainetta, täyteainetta ja vettä. Ja ominaisuuksien parantamiseen tuo lisää pehmentimiä ja muita lisäaineita. In voidaan käyttää sementin, kalkin ja saven tai niiden yhdistelmät sideaineena ainesosana. Oikeiden sideaine otetaan huomioon sijainti seinämän (sisäinen tai ulkoinen) ja jossa määrätään laastarit.

Suuttimet sekoitin Laastin

Perinteiset ja paras täyteaine on hiekkaa. Yhdessä sideainekomponentin se luo yhtenäisen rakenteen, joka on riittävä lujuus ja kestävyys halkeilua. Suhde näitä komponentteja on keskeinen rooli muodostumista korkean laadun ja luotettava rakenne kipsi. Lisäämällä eri määriä vettä saadaan aikaan haluttu konsistenssi liuosta, nesteen (obryzg) taikinamainen (maa) tai kermainen. Vesipitoisuus liuoksessa vaikuttaa jähmettymispiste. Ottamalla käyttöön erilaisia ​​lisäaineita voidaan muuttaa plastisuus liuosta, joitakin sen ominaisuuksia ja jähmettymisen aikana. Kun valmistautuu kipsi seinät omin käsin, sitä käytetään usein lisäaineina PVA liima, saippuat, pesuaineet, jne

Tarkoituksesta riippuen ja edellytykset edelleen toiminnan kipsi on useita yhteisiä tyyppejä:

 1. Sementti-hiekka laasti voidaan kipsi ulkopuoli (edessä) ja ulkoseinät ja katot alttiina kosteudelle, korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, auringonvalolle. Tämä kipsi voidaan soveltaa sokkeli seinän ulkopuolella. Lisäksi, sitä voidaan käyttää sisällä: kylpyhuoneet, keittiöt, kylpyhuoneet, jne.
 2. Sementti-kalkki sideaine komponenttia käytetään samalla tavalla kuin edellisessä rakenteessa, mutta on suurempi sitkeys.
 3. Hiekka-kalkki, kalkki-kipsi-kalkki-hiekka ja savi-hiekka laasti käytetään kipsi sisätiloissa alhainen kosteus.
 4. Seos liuos savi sementtiä tai kipsiä, savi-hiekka laasti voidaan levittää kipsi sisäseinään apu- ja maatilan rakennuksia.

Valitsemalla oikein sideaineen ja täyte-elimen, voi tarjota rasvapitoisuus on toinen ratkaisu. Siten, rasva liuos on suurempi pitoisuus sementin tai muun sideaineen verrattuna hiekkaan. Liuos on korkea tiheys, mekaaninen lujuus, mutta lisäämättä pehmittimien, on olemassa vaara, nopean halkeilua. Lisäksi tällainen ratkaisu on erittäin kallista johtuen kustannusten ylityksiin sementtiä. Lean ratkaisut pidetty taloudellisesti muotoiluja: niillä on suuri täyteainepitoisuus ja kustannussäästöjä vähentämällä sementtiä. Tämä koostumus ei murru, mutta on alhainen mekaaninen lujuus. Se on suunniteltu ei-kriittiset toiminnot. Optimaalinen mittasuhteet sementin ja hiekan aikaan normaali rasvapitoisuus liuoksen.

Sementti on ja luotettavin sideaine, mutta myös kallein.

Kestävyys riippuu materiaali sementin: korkeampi luokka, sitä suurempi lujuus.

Jos se on tehty kipsi seinät sementtilaastilla, se on yleisesti käytetty Portlandsementti M400, että täysin täyttää kaikki vaatimukset. Vuonna malootvetstvennyh rakenteissa, joissa on järkevää ajatella taloutta, on mahdollista käyttää M300 merkki sementtilaastilla. Sokkelialueella etuseinä alueilla, joilla on korkea kosteus on sopiva portlandsementti M500.

sementti lujuus kasvaa kovettumisen aikana, ja saavuttaa maksimin 28 päivä. Asetettavissa liete alkaa jo jälkeen 12-15 minuuttia, ja kovettuu täysin läpi kipsi 11-12 tuntia.

Kalkkia lisäämällä sementin, kun niitä käytetään yksin tai koskee vain sammutetulla tilassa. Kalkin voidaan sekoittaa jauheena (pushonka), kalkki- maito (seos veden kanssa suhteessa 1: 8-10), kalkkilietteen. Jälkimmäisessä tapauksessa, sammutettu kalkki sekoitetaan hiekkaa suhteessa 1: 3 vedellä ja sekoitetaan, kunnes paksu taikina johdonmukaisuus.

Hiekka pidetään välttämättömänä ydin. Se on helppo luoda yhtenäinen rakenne, jossa sementti, kalkki, kipsi, savi, samalla voimakkaasti sekoittaen. Jotta voidaan varmistaa laadukkaan kipsi seinät sementtilaastilla, se on parasta käyttää siivilöity joki hiekka hienoa ja keskipitkäjyväinen. Kokofraktiot voivat olla: hienorakeista - 0,2-0,5 mm, keskipitkän - 0,5-2 mm. Koostumuksen hiekan tulisi olla orgaanisia epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa homeelle prosessi, samoin kuin savea, lietettä, ja muta sedimenttien.

Kipsi lisää merkittävästi lujuutta kipsi seos

Kipsi käytetään joskus rappaus perustuvia ratkaisuja kalkki kotitaloustyötä. Se lisää lujuutta kalkin koostumus ja vähentää huomattavasti kovettumisaika liuoksen (5 min). Etuna kipsin sideaineena on kutistumisen puuttumisen kovettumisen jälkeen liuos.

Kipsi ulkoseinät ja sisäseinät märkätiloissa, se on yleisimmin käytetty yksinkertainen sementti-hiekka laastista sementin ja hiekan suhde 1: 3, ja lisätään vettä, kunnes sakeus on paksu kerma. Tällainen ratkaisu olisi käyttää 1 tunnin, joten valmistettu sopivaan tilavuuteen. Jos kipsi levitetään kuivissa tiloissa, käyttää suhteessa 1: 4, ja joskus 1: 5. Lisätä plastisuus ja kovettumisaika kipsi ulkoseiniin voidaan valmistaa sementtilaasti ja hiekkaa suhteessa 1: 2 lisäämällä kalkkia kitti muodossa seosta 0,5 osaa.

Kipsi sisäpuoliseen seinän tai katon 3 kerrosta, suositellaan seuraavat koostumukset (erää kohden valmistus 200 l liuosta):

 1. Tarvitaan tekee: sementti - 30 kg (23 litraa) hiekkaa - 248 kg (155 litraa), sammutettua kalkkia - 17 kg (34 L), vesi - 50-52 litraa.
 2. Ja precoat -kerros: sementti - 23 kg (18 l), hiekka - 255 kg (160 litraa), sammutetun kalkin - 20 kg (40 L), vesi - 50 litraa.
 3. Ylempi kerros: sementti - 16 kg (12 L); Hiekka - 260 kg (165 litraa); Se sammutettu kalkki - 18 kg (36 L), vesi - 50 litraa.

Lisätä kovettumisaika liuoksen, ts keston lisääminen käyttämällä valmistettu liuos voidaan lisätä puusepän liimaa, mutta suhteessa enintään 2-4%. Samanlainen vaikutus, mutta lisätty ominaisuus, jolla on pehmentävä lateksiliimayhdistelmään, jos ne on lisätty määränä, joka on 15-20% sementin sisällön.

Parantaa palonkestävyyttä palo savi liuokseen lisätään

Se kohdistaa pehmentävä vaikutus lisäämällä lietteeseen nestemäistä saippuaa tai pesuainetta. Tarttuvat yleensä osuus 80-100 g per 10 litraa liuosta. Ennen käyttöönottoa pesuaineen sekoitetaan veden kanssa, jolloin muodostuu paksu lietteeseen. Kuten lisäksi pehmitintä, voidaan käyttää savea. Aiemmin hän sekoitettiin vedessä (yksi tai kalkkia).

Koriste värillinen liuos, kun sitä sovelletaan uloin kerros kipsiä, voidaan lisätä seokseen, jossa oli pigmenttiä (väriaine) haluttua väriä. Jos tarpeen, lämmönkestävyys parantamiseksi kipsi (esim. Lähellä uunissa tai kylpy), joka sementti-hiekka laasti kertyy erityinen samotti tai tulipalon savi jauhe. Tällainen ratkaisu voidaan rapattu seinä edes takkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin