sekoittimet valokuva

Miten valita hana keittiöön - paras tuottajille. Valita hyvä keittiön hana, video

On kysymys valinta keittiön hana tulee hoitaa vastuullisesti, koska huono ostaa tehdä kotitöitä epämiellyttäviä ja jopa sietämätön. Myymälät tarjoavat laajan valikoiman eri malleja nostureita. Tarkastellaan tarkemmin niiden lajikkeiden ja kysymys siitä, miten valita keittiön hana.

Tyypit sekoittimet keittiö kuvat

Suunnittelun, sekoitusventtiilit ovat 3 tyyppiä: venttiili, yhden vivun ja läheisyys (touch).

Venttiili hanat keittiöön - se on katoamaton LVI "klassikoita". Tasapainottaminen kylmän ja kuuman veden tuotetaan säätämällä venttiilit kuuma ja kylmä vesi. On olemassa kahdenlaisia ​​venttiiliyksikön -, jossa sulkuventtiili (niin kutsuttu "single-turn") ja jossa on kumitiiviste (kierrä muutama kierros).

"Yksi kierros" helppo hallita - on tarpeen avata venttiili yksi kierros, ja vedenpaine on maksimi. On muitakin lajikkeita keraamisia suuosien - "poluoborotnaya" ja "neljännes neuvotella."

Tämä rakenne on etunsa: keramiikka ei pelkää korkean lämpötilan veden (toisin kumitiivisteet). Tämä on tärkeää, jos kuuman veden lähde - elektroboyler. Myös keraaminen nosturi axlebox tunnettuja korkea kestävyys. On olemassa myös joitakin haittoja: keraaminen pinta mekanismin naarmuuntuu helposti ruosteinen metallihiukkasia, jotka saavat veteen joskus.

Pään osat kumitiiviste ole tätä haittaa. Mutta niillä on myös puutteita: kumityyny kuluu nopeasti. Jos koti veden lämmitin on asennettu, toimittaa veden lämpötila yli 60 astetta, on vaikea säätää loput vettä. Tämä johtuu lämmitetty vuorauksen, joka laajenee lämpötilan vaikutuksesta ja päällekkäin suuttimen pään osia.

Kaikki venttiili sekoituslaitteita on yhteisiä etuja: suhteellisen alhaiset kustannukset ja hyvä ylläpidettävyys (se on helppo poimia varalla).

Yhden vivun malleja kuuma ja kylmä vesi avataan ja säädetään vivulla-kahva, joka avautuu kasetti mekanismin muodossa pallon. Niistä ilmeisiä etuja tämä malli - helppokäyttöisyys, takuu vuotoja, koska patruuna on yleensä suljettu tiiviisti.

Ohjaamaan yksiotehana riittävän vähäinen taito. On olemassa useita erilaisia ​​tällaisia ​​sekoittimia. Eurooppalaiset valmistajat niputtaa tuotteitaan keraaminen patruuna, ja Kiinan - muovia. Keraaminen patruuna takaa pitkän käyttöiän laitteita, mutta tuotteiden kiinalaiset valmistajat on monta kertaa halvempaa. Kaikki yhden vivun hanat on yhteinen epäkohta: ne vikaantuvat sisältämät epäpuhtaudet vesijohtovettä joskus. Myös ne ovat hieman kalliimpia kuin perinteiset venttiili malleja.

Ei-yhteyttä (sensorinen) hanat keittiöön kontrolloi ilman suoraa kosketusta laitteen pinnan. Integroitu elektroniikka (infrapuna-anturi), reagoida esityksen nokan käteen, välittömästi avaa veden ja suorittaa muita toimintoja. ohjauspaneelin asetetaan anturin vasteaika, ja veden lämpötila, matka-ajan ja muut asetukset.

Niistä suunnittelu edut - helppokäyttöisyys, vesi on päällä vain tarvittaessa ja sammuu automaattisesti. Tärkein haittapuoli korkea hinta kontaktittoman sekoittimen.

Kaikki keittiösekoittajalle laitteita erotetaan ja asennuspaikalle: jotkut heistä on kiinnitetty pöytälevy, muut - seinään. Wall mikseri on kätevä, että pöydällä ja jotkut pesu on paljon vapaata tilaa. Mutta yleisempiä malli, asennus joka tuotetaan työtaso. Niiden korkea juoksuputki mahdollistavat tiskata paljon mukavuutta.

Asuntojen joidenkin mallien solid-cast - sitä ei voi pysäyttää osia. Valukotelo tarjoaa poikkeuksellisen luotettavuuden - sillä ei yksinkertaisesti mitään rikkoa. Hoitaa tämä kromi "kaunis" paljon helpompaa. Mutta tämä muotoilu on merkittävä haitta - epämiellyttävä käyttää niitä. Näin ollen, suurin osa keittiöhanat joukkue on rakenne, joka tarkoittaa sitä, kääntyvä nokka ja muita pyöriviä osia. Jotkut sekoittimilla on irrotettava rakenne, helppo purkaa ja laittaa vieressä pesuallas.

Saat kätevästi käyttäjien valmistajat tuottavat järven nokat eri muotoja ja pituuksia. Ennen kuin ostat tuotteen, suosittelemme yrittää pestä - äänestää selvästi edut design. Muoto nokan on U-muotoinen, S: n muotoinen, z-muotoinen, r-muotoinen, C-muotoinen tai J-muotoinen. Pitkin pituus nokka on lyhyt (19 cm), väliaine (jopa 24 cm) pitkä (enemmän kuin 24 cm).

Usein keittiötyöskentely liittyy useita tiskaus, nesteitä sisältäviä astioita, jne Nämä työt on vaikea tai mahdoton valmistaa standarditekniikoita käyttäen nostureita nokat. Helpottamaan työtä keittiössä on suositeltavaa ostaa moderneja laitteita on vedettävä nokka. Näiden sekoituslaitteita on vedettävissä sisään nokka vedensyöttöletkun. letkun pituus vaihtelee 0,2-1,5 metriä - joukko mahdollisia vettä pesuallas ja sen vieressä, lattialle.

Valmistajat niputtaa niiden tuotteita luotettavia kulutusta kestävä letku valmistettu erityisestä joustavasta materiaalista. Perinteisesti hanat vedettävällä kastelukannu voidaan jakaa kahteen ryhmään: kompakti ja ammattimainen. Kotiäidit, säännöllisesti harjoittaa tiskaus useita pesuallasta, suosittelemme ostamaan ammattilainen eräänlainen keittiötuotemarkkinoiden. Jos astiat eivät ole niinkään, ostaa kompakti tuotteen - se on paljon halvempaa.

Kaksi lajia eroavat ulkonäöltään. Niinpä pienet mallit letkun, joka on piilotettu sisällä nokka on oltava tilan kytkin. Tällaisten järjestelmien on oltava vähintään kaksi - tavallinen "hiilihappoa jet" ja "sielujen". Suutin "suihku" pilkkova tiukka vesisuihkun takaa hellävarainen pesu tuotteita herkkä pinta: lehtivihreästä, vihannekset ja sienet.

Ammattimaisessa sekoittimet vedettävä letku sijaitsee erillään alapuolelle. Tämä letku on erilainen rakenne - se on vahvistettu jousen massiivista terästä. Lopussa letkun on jet-tyyppinen säädin, sen pää.

Tämän rakenteen ansiosta voit säätää pituutta ja korkeutta nokan, joka on kätevä ja käytännöllinen. On olemassa useita lajikkeita keittiöhanat joustavalla nokka. Pohjimmiltaan tämä ryhmä sekoittimet keittiöön kuuluu laitteita dia-out kastelukannu. Myös jotkut valmistajat alueella, jota edustaa draw-off-laitteen nokka, joka koostuu useita segmenttejä toisiinsa suluissa.

Yhdistelmä (double nokka)

Usein vesijohtovettä on huonolaatuinen, se on hieman hyväksyttävää turvallista ihmisravinnoksi. Siksi asiantuntijat suosittelevat asentaa keittiöön juomaveden puhdistus suodattimet. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, valmistajat ovat alkaneet tuotannon LVI hanat suodatusjärjestelmä.

Standardi suodatus järjestelmä sisältää kaksi astetta puhdistusta. Aluksi, kalvon tapahtuu veden avulla puhdistus epäpuhtauksia ja sulkeumia, ja sitten vesi puhdistetaan kloorin ja muut epäpuhtaudet aktiivihiilen avulla. Puhdistettu vesi juomakelpoista, syötetään erityinen, ohut, nokka ja sen sulkuventtiili. Lisäksi nokka sijaitsee lähellä ydintä. On myös sekoitusvesijohtohanat kääntyvä nokka - se puhdistettua vettä syötetään samalla nokan raakatuotteena.

Valmistajat vodosmesiteley luoda tuotteita aina kaikkein yksinkertaisia ​​malleja ja päättyen sekoittimet asiakkaille mahdollisimman hienostunut maku. Monet ihmiset valitessaan avustavan ruoanvalmistuksen kiinnittää huomiota hänen ulkonäkönsä. Useat tuotteet erottuu kulmikkuutta, kun taas toiset ovat tasainen muoto. Kaupallisesti saatavia tuotteita eri värejä - Chrome mustavalkoiseksi. Joten ennen kuin ostat miettiä millaista hanan on tarkoituksenmukaisempaa suunnittelu keittiön.

Suuri merkitys on valmistajan valinnan mukaan: tuotteet eurooppalaisten merkkien eritellään laadulla ja erinomainen ulkonäkö. Kehittämään malleja osallistua kokeneita ja lahjakkaita suunnittelijoita.

 • Grohe sekoittamalla laite Hansgrohe-hanat, valmistettu Saksassa. Tunnettu laadusta ja muut saksalaiset merkit - Blanco, Standart, Hansa, Kaizer (Kaiser).
 • Vodosmesiteli Damixa tuotettu Tanskassa, sekä alan yrityksiä Gras, ovat tunnettuja luotettavuudestaan ​​ja erinomainen ulkonäkö. Damixa malli tunnetaan monimuotoisuutta.
 • Webert italialainen tuotemerkkejä, Piados, Zucchetti, ei ole huonompi laatu tuotteiden tanskalaisen Damiksa.
 • Niistä Ranskan brändi suuri kysyntä tuotteet yritys Jacob Delafon.
 • Suomen brändin Oras vapauttaa valikoima saniteettitavarat jokaiseen makuun.
 • Bulgarialaisen yrityksen Vidima on tuottanut hyviä ja edullisia LVI.
 • Vodosmesiteli Esko (Tšekki) on tehty nykyaikaiseen teknologiaan laadun metallituotteet.

 • Pinnoitus - päällystetään klassisen variantti sekoituslaitteet. Tämä pinnoite hygieeninen ja kestävä ja on houkutteleva ulkonäkö.
 • ruostumatonta terästä pinnoite laatu ei ole huonompi kromipäällystä mutta on harvinaisempaa.
 • Emalointi - uudenlaisen kattavuus vaihtelee näyttäviä näköisiä. Tämä pinnoite on haitta - emali on tunnettu sen hauraus.
 • Messinki, kupari, pronssi - nosturit sellaisella pinnoitteella, "retro style" täydentää sopiva sisustus.
 • Kultaus. Omistajat luksusasuntoja ja kotitaloudet haluavat koristella sisätilojen kylpyhuoneen ja keittiön hanat kullattu.

 • Messinki - perinteinen materiaali venttiilit. Kestävyys messinkiseokset takaavat teoreettinen käyttöikä on kymmeniä vuosia. Sekoittamista venttiilit Brass valmistajat antavat takuun 1 vuosi tai enemmän.
 • Pronssi messinki ei huonompi monia piirteitä, vaikka sitä käytetään harvemmin. Pronssi retro - suosittu varjoa sisätilojen faneja "retro" -tyyliin.
 • Kupari on viime vuosina yhä useammin valmistuksessa käytettäville vodosmesiteley in "retro" -tyyliin. Terveys on valmistettu seoksista, joissa on korkea kuparipitoisuus, on jalo tietty väri.
 • Silumiinia - alumiini-pii metalliseos, tunnettu siitä, että alhainen hinta. Tehty tästä metalliseoksesta LVI halpa hinta luokkaan. Silumiinia - hauras ja lyhytaikainen metalliseos. Tuotteet silumiinia valo, useita kertoja kevyempi kuin messinki ja kupari. Näin ollen, määrittää materiaalin helpoin paino.
 • Muovi - helppo ja halpa materiaali. Hänen heikkoutensa - kiiltävä pinnoite kuluu nopeasti, ja menettää houkutteleva ulkonäkö.
 • Keramiikka - uusi high-tech materiaalista. Vodosmesitel keittiö keraaminen eroaa muista tuotteista sen erikoisen vaikutelman - se on tyylikäs, miellyttävän näköinen kehonsa "kiven alla." Mutta on näistä laitteista ja niiden puute keramiikka - hauraasta materiaalista, joka on helposti vaurioitunut tai pahasti naarmuuntunut.

Vodosmesiteli keittiö saastuttivat nopeammin kuin heidän kollegansa perustettu kylpyhuoneessa, koska ne kuuluvat rasvan ja jäänteet sisällön likaisia ​​astioita. Voit varmistaa, että sekoitin ei menetä alkuperäisessä muodossaan, muista noudattaa seuraavia hoitosuositukset:

 1. Puhdistuksen aikana kromattu pinnat, älä käytä hankaavia aineita - sooda, karkea sienet, kaapimet.
 2. Pese sekoitin pehmeällä sienellä tai liinalla liottaa lämpimässä vedessä. Jos saastuminen ei ole helppo pestä, liota pehmeällä liinalla saippuavesi.
 3. Kun läsnä on vakava saastuminen, jota ei ole pesty pois saippualla saa käyttää tehokkaita työkaluja, kuten "Domestos". Tällaisen pesun aikana välineet, varmista, että "kemia" pestä pois välittömästi puhdistuksen jälkeen pinnalta rasva ja lika.
 4. Pestä nosturit vahvaa happoa, joka sisältää klooria, ehdotti tarkoittaa enintään kerran neljänneksellä.

Nyt suurin osa sekoittimia aiotaan hankkia kauppaketjut ja kauppoja, viittaa yksivipuinen tyyppiä. Ne ovat helppokäyttöisiä ja suhteellisen edullinen. He ovat haittoja: tällaisia ​​sekoittimia epäonnistua veden sisältämän vanhan putket metallihiukkasia, ruostetta jne Näin ollen, samanaikaisesti asennuksen yksiotehana suositeltavaa asentaa suodatin puhdistamiseksi juomavettä.

 1. Asennus ja liitännät vodosmesitelya luottaa vain kokeneita ammattilaisia. Asettamalla sekoitin, sekä korjaukset vaativat tietoa, taitoa ja kokemusta.
 2. Tarkista täydellisyyden sekoittimen. Lisäksi laite veden sekoittamiseksi, kitti sisältää letkut, kiinnikkeet, jne. Jos ostat tuotteen epätäydellisen, erityisesti palkkio, se on vaikea ihmiselle ylös.
 3. Hanan valitseminen, kysy myyjältä osoittamaan sitä ja liittää viemäriin. Kokeile se on kätevä käyttää teitä.

Osuus kommentit ostoksia kokemus, ja käyttöä varten keittiön hana. Tuotteet valmistajan haluat ja miksi?

Miten valita keittiön hana - eleganssia ja tyyliä moderni keittiö hanat

Keittiö on perinteisesti yksi tärkeimmistä kuluttajia veden asunnossa. Siksi keittiö LVI asettamat tiukat vaatimukset. Ensinnäkin, pestä ja keittiöhanat on varmatoiminen, helppo huoltaa ja tarpeeksi vahva. Lisäksi sekoitin yhdessä pesuallas on luoda harmoninen kokonaisuus, oikein sovi sisätilojen keittiön te valitsette.

Miten valita keittiön hana

Valitaan ja asennetaan keittiön hana - vakava asia, sillä avaamme tätä aihetta tarkemmin. ja miten valita keittiön hana moni voi olla vaikeaa, koska ei ole tietoa niiden tekniset ominaisuudet, täällä puhumme muutama niiden muotoja riippuen sisällyttämistä vesistöihin, korkeus kääntösäde, toiminnallisuus, muotoilu, valmistaja.

Miten valita keittiön hana - tyyppiset keittiöhanat

Vesi menetelmä sisältää keittiöhanat on jaettu:

Dvuhventilnye sopivat täydellisesti klassinen keittiöön kiinteä sisustus, mutta suuri kysyntä he eivät käytä viime vuosina.

Keittiöhanat dvuhventilnye

Yksivipusekoittimia ovat mukavin keittiössä, koska ne mahdollistavat nopean ja helposti kontrolloida lämpötilaa ja veden virtaussuunnan.

Yksivipuinen keittiön hana

Kontaktiton ja tekee ovat eksoottisia - ne vesi alkaa virrata vain käsissä erityisen esityksen sisäänrakennettu valokenno. Näitä sekoittimia sopivat erinomaisesti keittiön tyyliin hi-tech ja ekologista tyyliä. Lisäksi ne vähentävät merkittävästi veden kulutusta.

Kosketusvapaa keittiön hana

Suunnittelun keittiöhanoissa eroavat sekoittimet kylpyhuoneessa muodossa nokan. Veden virtaus tässä pitäisi kuulua selvästi keskelle pohjan tiskiallas, tai hyvin pienellä virhemarginaalilla. Se on parasta valita hana nokka, jonka keskimääräinen nostokorkeuden - virtana vettä ei voida ruiskuttaa, ja sen alla on sopiva työskentelyä. Valitse sopiva korkeus olisi perustuttava määrään pesun keittiöön.

Mikseri pöydälle

Toinen tekninen ominaisuus, joka on otettava huomioon valittaessa keittiö hanat, se on säde pyöriessään - kuin se on suurempi, sen parempi.

Se on erittäin kätevä käyttää keittiöhanoissa integroidulla kytkimet astianpesukoneet laiterakentamisenkin työskentelee joukko vettä. Tällainen sekoitin suojaa vuotoja ja säästää ylimääräisiä annetun vesijohdot asunnossa. Huomioi myös malleja, joissa on sisäänrakennettu veden suodatin: ne ovat vain kaksi nokan: normaalin ja juomaveden, joka on myös kätevä.

Keittiöhanat valokuva

Toinen tärkeä seikka - suutin muotoilu. Moderneissa hanoissa on mahdollisuus välittömästi kuuluu 2 veden virtaukset - vahva, kevyt suutin-suihku kylpemiseen herkkä marjoja.

Keittiöhanat valokuva

Hanan valitseminen, ja muistaa miten asennat sen - seinään, rakennettu pesuallas tai keittiön työtaso.

Keittiöhana suihkulla työtaso

Viime aikoina melko suuri joukko tällaisia ​​malleja. Yleensä tämä ulosvedettävä hanat kastelukannu suihku. Ulosmittauksesta voidaan helposti kastella tahansa määrä astioita tai pestä paljon vihanneksia joka puolelta.

On olemassa useita erilaisia ​​keittiön hana suihku. Ensinnäkin, se on sekoitin, jossa on joustava letku, joka on tallennettu pesuallas ja ulkopuolella leechki työntyy ulos vain pää. Mukavuus tämä malli on kiistaton, koska se sopii täydellisesti jopa retrotyyliä, etkä saa käsiin työskennellessään.

Keittiöhana erillinen suihku

Keittiöhana erillinen suihku viemäriin

On myös malleja, joissa suutin-suihku vedetään ulos sekoittimen (tai sekoitin suutinrunko).

Mikseri suihku valokuvien keittiö

Suihkuhanalla keittiöön

On myös malleja, joissa kasteluletkukela on kiinnitetty pidike runkoon kiinnittynyt sekoittimen.

Keittiöhanat suihkulla

Keittiöhanat suihkulla

Keittiöhanat suihkulla

Suihku sekoitin keittiö kastelukannu on erittäin helppo käyttää, joten se on yhä suosittu ihmisten keskuudessa, jotka rakastavat elää mukavasti.

Valmistajat keittiöhanat

Joka tapauksessa vastaus kysymykseen, mikä on parasta keittiön hanat eivät universaali - kaikki riippuu henkilökohtaiset vaatimukset siihen. Ainoa asia, että suosittelemme teille, niin se on vain saada paras keittiöhanat - tuotannon kiinteiden valmistajat Euroopasta, jotka tarjoavat vain laadukkaita tuotteita. Esimerkiksi suuri määrä positiivisia arvioita on Grohe hanat keittiöön sekä muut LVI tähän yritykseen. Yhtä mielenkiintoista on malli italialaisten yritysten valmistus sekoittimet Nicolazzi Carlo Frattini, Zucchetti sekä Saksan Hansa Hansgrohe ja monet muut.

Punainen sekoittimet Zucchetti Keittiö

Nicolazzi sekoittimet keittiöön

Keittiöhanat sisätilassa

Jos olet päättänyt toiminnallisia ominaisuuksia, sinun pitäisi myös kiinnittää riittävästi huomiota valittaessa suunnittelu keittiön hana.

Ensinnäkin, sekoittimen pitäisi yhdistää pesuallas. Tämä tandem olisi myönnetty vastaavaa materiaalia tai yhdessä tyylillä.

Keittiöhanat sisätilassa

Sitten kiinnittää huomiota sijainti nupit ja vivut. Keittiö tyyliin retro tai klassinen tyyli fit "vanha" sekoittimet kaksi vipua tai koriste nosturi sijaitsee putkessa sekoittimen. Nämä vivut voidaan sijoittaa kehon ulkopuolella sekoittimen ja laitettiin pieneen koriste kantaa kummallakin puolella tyhjennysputki.

Keittiöhanat dvuhventilnye

Yksivipusekoittimia on myös esitetty erilaisia ​​malleja - tyypillisesti käyttövipu on joko ylhäältä tai sivulta, tai jopa muodossa pienen kytkimen.

Yksivipuinen keittiön hana pronssi

Pelkkä Sekoitin putki voidaan muodostaa, kuten klassiseen tyyliin (pyöreä muoto, tasainen viiva, klassinen muotoilu) ja tahallinen teknis tyyli - selkeät, vähintään osia ja koruja.

Contemporary Keittiöhanat

Ihannetapauksessa materiaali, josta valmistetaan keittiön hana, olisi helppo puhdistaa. Tämä yleensä kromi tai matta terästä. Nämä sekoittimet ovat yleismaailmallisia, ne ovat sopeutuneet mitään tyyliä.

Contemporary Keittiöhanat

Huomaa myös hanat kuparista tai messingistä hanat "lehtikullalla". Täysin sovi karu sisustus ja musta keittiön hana.

Musta keittiön hana

Keittiön hana pronssi

Muista, että ennen miten valita keittiön hana, sinun täytyy määrittää sen helppouden ja houkutteleva ulkonäkö työalueen.

Hanat - erityisen suosittuja malleja +50 kuvat

Nykyaikaisissa kodeissa kylpyhuone on nyt muistuta paljoakaan huoneeseen, jota käytettiin muutama vuosikymmen sitten.

Se muutti suunnittelu, valtava määrä kehittynyttä teknologiaa. Tämä paikka oli paitsi enemmän toiminnallisia, mutta myös on tullut esteettinen ulkonäkö.

Tältä osin on kokenut suuria muutoksia ja hanat kylpyhuoneeseen, koska niillä on johtava rooli.

Nykypäivän markkinoilla rakennusmateriaalien on laaja valikoima laitteita, joista on tullut kertaluokkaa enemmän toiminnallisia.

Jokainen ostaja voi nyt valita tuotteen, joka soveltuu erinomaisesti hänelle, sillä kokoonpano on melko laajennetaan.

Mietitäänpä tarkemmin, mitkä mallit ovat suosituimpia ja usein käytettyjä.

hanat seinä

Vakiintunut markkinoilla, kun ne tulevat mukavampaa verrattuna niihin, jotka olivat markkinoilla vain muutama vuosi sitten.

Huomaa, että valitsemalla hana kylpyhuoneeseen, jossa on suihku, lähes aina suosinut näitä malleja. Ne ovat yleensä luokitellaan: poluoborotnye venttiilit, yksivipuinen ohjainta.

Ne on varustettu kastelukannu, joka on liitetty taipuisan letkun. Yksivipusekoittimia ovat suosittuja, koska niiden helppokäyttöisyyden täysin estää rikkoutuminen.

Sen ulkonäkö on varsin houkutteleva, tuote sopii harmonisesti kaikki mallit. Joten jos etsit parasta hanaa turvallisesti ostaa tämä.

Yksivipuiset mekanismit ovat halvempia, mutta laatu jättää paljon toivomisen varaa. Usein erittelyt kyseenalaistavat rationaalisuuden ja oikeellisuuden osto tällaisen mekanismin.

Yleisimpiä kuin koskee suoritusmuotoihin taloudellinen, koska se mahdollistaa sen, että sekoitin 1 pikemminkin kuin 2.

Se on samanlainen rakenne seinään, mutta tärkein ero on varsin pitkä ja joustava nokka. Hänen ansiostaan ​​laitetta voidaan käyttää kylvyssä ja pesuallas.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että asennus sekoittimen kylpy tämäntyyppisen on täynnä yksi epämiellyttävä asia - aina mikseri heittää sinun täytyy sammuttaa vedellä, jottei kaataa hänet lattialle.

Tähän mennessä hyvin suosittu ostajia. Ehkä syy tähän oli halu piilottaa letkun, joka yhdistää laitteen suihkun.

 • Loppujen lopuksi ei jokainen omistaja asunnon näin ruma letku. Huomaa kuva hanat kylpyhuoneeseen, joka on esitetty alla.

  Se osoittaa, miten hyvin mekanismi maskit letku. Mutta ostaa se, varaudu siihen, että sinun täytyy muuttaa letkun muutaman kuukauden välein, sillä pienistäkin taittunut se kaatuu.

  Vertailun vuoksi muut laitteet on vaihdettava letku vain kerran 6 kuukaudessa. Joten ennen kuin teet ostoksen, on syytä harkita, olisiko hyötyä sinulle.

  Seinän sisään sekoittimet

  Jos etsit parasta sekoittimen kylpy, sitten tietenkin, sinun pitäisi lopettaa valinta tästä tuotteesta.

  Suurin ero sekoittimen talon, että sijainti säätövipu on ei millään tavalla vaikuta sijainnin poistoaukot.

  Voit asentaa tuotteen, jos se on vähemmän havaittavissa.

 • Lattia Sekoitin - Onko se mukava?

  Niille, jotka haluavat tällaisen korkeatasoisen muotoilun, koska korkean teknologian, on mieluisia ulkona laitteita, jotka on kehitetty nimenomaan tätä tyyliä.

  Jos olet ajatellut, millaista mikseri sopii kylpyhuoneeseen, joka on sisustettu tyylillä, joka ei siedä ylilyöntejä, sinun pitäisi ajatella vain ostaa lattia mikseri.

  Runsaasti mielenkiintoisia muotoja, värejä, voit valita malli, jossa lakoninen ylellisyyttä, hienostunut muotoilu.

  Ulkoisesti mekanismi näyttää erittäin siisti, koska linjaliikennettä veden taitavasti naamioitu yksi, kaksi telineissä. Samat periaatteet ja on itse sekoittimessa.

  Useimmiten käytetään yksivipusekoittimia, poluoborotnym mekanismi. Tämä sekoitin kylpyhuone pitkä, joten voit käyttää sitä mukavammin.

 • Me kiinnittää huomiota siihen, että osto sekoittimen pohjan on perusteltua vain siinä tapauksessa, jos sinulla on melko suuri kylpyhuone.

  Muuten, on parempi luopua ajatuksesta.

  Mutta jos olet omistaja melko suuri kylpyhuone, sinulle annetaan enemmän valintoja et ole liian rajatulla tiloissa.

  Ajatellut miten valita hana kylpyhuoneessa, aina muistaa: ennen kuin ostat tervetullut olisi varmistettava, että se täyttää täysin sinun tarpeisiin ja vaatimuksiin.