Seistä kenkiä käytävällä kuva

Seistä kenkiä käytävällä: ominaisuudet ja edut

Kaikkiaan pieni tai iso eteinen tarvitsee vain kaappiin kenkiä. Seistä kenkiä eteisessä - se avustaja jostain kotiäiti jotka pitävät kengät turvallisesti ja varmistaa järjestyksen käytävällä.

Tärkeimmät kysymykset valinnassa taulukoissa hallissa ovat:

  • Mihin sijoittaa?
  • Miten valita?
  • Mikä on toiminnallisuus taulukoiden?

Yrittää selvittää tilauksen kaikkiin kysymyksiin.

Jalusta kengät on yleensä sijoitettu käytävällä sisäänkäynnin läheisyydessä. Jos eteinen on pieni, niin erityisiä herää kysymyksiä, mihin sijoittaa. Mutta jos iso eteinen, niin mitä teet? Valitse vain suuri kaappi, voit heti kaapin käytävällä istuin, jonka avulla voit paitsi myymälän kenkiä, mutta myös laittaa yhdellä kengät mukavuutta.

Sijoitettu kaappi periaatteessa missä tahansa sinulle parhaiten sopii. Tärkeintä on, että se ei estä kulkua ja oviaukkoja, ja se oli niin lähellä oven. Se on erittäin kätevä siinä mielessä, että siellä on vähemmän likaa huoneissa kulunut.

Alkuperäinen kivi alla kengät eteisen täysin sovi sisustukseesi ja auttaa pitämään kengät lemmikkieläimistä. Jotta jalustat kenkiä voi olla paikan päällä https://www.qpstol.ru

1

Valinta tietyn tyyppinen kivi riippuu:

  • eteinen koot;
  • eteinen konfiguraatiossa;
  • On muita ylimääräisiä huonekaluja.

Harkita yksityiskohtia. Koko salin valitessaan kaapit vaikuttaa suoraan mitat kaapit. Esimerkiksi suuri sali mahtuu seisomaan, minkä kokoisia tahansa, johon voit tallentaa kaikki perheen kengät, mutta ei täyttämättä tilaa. Jos eteinen on pieni, se on parempi valita seistä eikä yleistä, pitää se vain tarpeen kausiluonteinen kenkiä.

Konfiguraatio sali edistää myös valinta taulukoista. Niinpä pitkä ja kapea hallit jalustat parempi valita liian pitkä ja kapea, mutta korkea. Neliön pieneen käytävään hyödyllinen hyvin pieni ja kapea kaappi, joka ei ota kulku sisäovet.

Ja tietenkin, läsnäolo huonekalujen valintaan vaikuttava taulukoita. Onko se välttämätöntä ollenkaan? Ehkä muut huonekalut riittää tallentaa kaikki kengät. Ja jos kaappi vielä tarvitaan, mutta se on tarpeen määrittää toiminnallisuuden e.

Riippuen saatavuudesta muiden huonekalut, curbstone alla kengät voi myös suorittaa muita toimintoja. Joten, pukeutuja peili käytävällä säästää tarvitse ostaa ylimääräinen peili käytävällä. Yöpöytä istuin sopii pieni eteinen, jossa ei ole tarvetta lisäksi olla istuin jne

Tärkeintä on valita oikea ja sitten kaappi on ihanteellisesti mahtuvat sisätilojen käytävällä.

Valitsemalla tyylikäs kenkä kaappi

Kasa kenkiä lähellä etuovi on yleinen ongelma monissa kodeissa ja asuntoja. Tallentaa koko kirjon kengät on erittäin vaikea löytää, varsinkin jos sinulla on iso perhe ja pieni eteinen. Ja jos olet nainen muoti, joka on kengät jokaisen mekko, että tarvitaan paikka tallentaa kengät vieläkin perusteltu. Hyvä ratkaisu tähän ongelmaan - kenkä kaappi, Loppujen lopuksi se voi olla kätevä ja kompakti paikka kaikenlaisia ​​kenkiä jokaiselle perheenjäsenelle.

Kaappi kengät aina ajankohtainen huonekalu, onko se pieni eteinen, kapea käytävä ja suuri sali. Pääsääntö sisustuksessa - kaiken on oltava kunnossa, kuten kenkiä. Valitse obuvnitsy tai kaappien kenkiä riippuen tyyliä sisustus, perheen koon ja määrän malleja kenkiä. Mutta älä unohda miettiä, miten usein kävijät tulevat voit sijoittaa kengässä kaapissa riitti kaikille.

Suosituin malleja kaappien kenkiä

Nämä kenkä kaapit ovat erittäin mukavat. Ne on tehty pohjalta ikkunat, ovet vain. Iso plussa malleja Bona kaappien - se on heidän suuri kapasiteetti. Näissä kaappien kengänpohja ei ole epämuodostunut ja kuivuu hyvin.

Jos sinulla on pukuhuone, The Kenkäkaappi Puomi voidaan ilman ovia. Vastaanotto showcase kenkä tässä tapauksessa olisi ihanteellinen tähän.

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi ohuen kenkä on erittäin kompakti ja tilava. Se on valmistettu taitto-ovet avautuvat 45 ° tai 90 ° mallista riippuen. kaappi leveys on enintään 30 cm, joten se sopii pienimmätkin sali.

Slim-kaappi kengät eivät ole pölyä ja on sijoitettuna tiivisti. Mutta on huomattava, että kenkä laittaa Sliema vain kuivataan ja puhdas, muuten muut kengät, ja hän kaappi, on saastunut. Niinpä ilman kuivausta tai avohyllyt kenkiä et voi tehdä.

puuta käytetään yleisesti lastulevyn valmistukseen tai ohut-kaapit. Niiden värit ovat hyvin erilaisia, joten voit helposti poimia muunnelma kenkä kaappi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen käytävällä.

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Suosituin nykyään pidetään kaapissa kenkiä. Moderni, esteettinen muoto, erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja mahdollistavat täydellisesti varustaa tilaa salin, eteisen tai käytävällä. Tämä kenkäteline on käytännössä ei poikkea tavallisen kaapista, vain sijasta osia vaatteita rakennettu hyllyt kenkiä, joka voidaan kiinnittää ja nostettavissa. Hyllyt kengät voivat olla niin kauan kuin on tarpeen, mutta samaan aikaan, kenkä kaappi osaston voidaan varastoida ja muut asiat - laatikkoa kenkä, välineet jalkineet, käsilaukut ja muut tarvikkeet.

Myös yhdistetyn kaappeja. Tämä vaihtoehto on hyvin omaperäinen ja varsin käytännöllinen. Yhtäältä se on helppo säilyttää kenkiä, ja jälkipuoliskolla - vaatteita ja hattuja.

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Huonekalujen valmistajat tarjoavat nyt paljon vaihtoehtoja peilikaappi kenkiä. Tällainen kaappi tulee välttämätön ominaisuus huonekalut, jos sinulla ei ole pukeutumispöytä tai pukuhuone peili. Lisäksi peilin pinta on aina visuaalisesti laajentaa tilaa ja tekevät sisustus kevyempi ja mukavampi.

Jos säilytät kengät pukuhuoneessa, olisi syytä laittaa ei ole edes vaatekaappi, ja joitakin alkuperäisiä hyllyt kenkiä, joka täydentää tyylikäs sisustus kastike.

Obuvnitsa eteinen

Hylly renkaat kuva

Kaappi renkaat kuva

Kenkäteline auki

Kenkäteline auki

Epätavallinen Kenkäkaappi

Vaatekaappi-kaappi kenkiä yleensä pieni koko ja se on suunniteltu kausiluonteista kenkiä. Ovet on saranoitu niin kaappiin ja hyllyt 2-3 kenkä sijoitetaan. Lähes aina jalustat kenkiä myydään yhdessä kuulokkeita, vaatekaapit, peilipöytä tai henkarit, ja voidaan suorittaa pehmustettu uloste pehmustettu istuin, tai taulukoita, joita voit laittaa hajuvettä, kosmetiikkaa ja koriste-elementtejä - maljakko kukkia, kehystetty valokuvia, koriste simpukankuoria, ekibany luonnonvaraisia ​​kukkia ja korvat, hyvin usein käytetään suunnittelussa sisätilojen syksyn, ja paljon muuta.

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Helpoin vaihtoehto huonekalut kenkä varastointi - kaappi Kenkäkaappi (tai kaloshnitsa). Tämä vaihtoehto sopii varastointiin ja kuivaus vapaa-ajan kenkiä. Se on avoin teline hyllyillä, jotka voivat seistä käytävällä tai käytävällä, jos sitä tullaan käyttämään kuivausteline kengät, ei ole parempaa paikkaa kuin parveke tai loggia, et löydä. Kenkäkaappi - se on erinomainen vaihtoehto Kenkäkaappi pieniä asuntoja.

Vaatekaappi Kenkäkaappi Shoe

Kenkäkaappi kenkä

Kenkälaatikosta - ei ole ainoastaan ​​olennainen osa huonekaluja, vaan myös osa sisustusta. Sisustaa ja koristella kenkä kaapit käyttäen lanka, kudottu koostumus rottinki ja bambu, peili, lasi, kangas insertit, koristetarrat. Erilaisia ​​malleja Kenkäkaapit ja mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja avulla voit luoda ainutlaatuinen ja harmoninen sisustus käytävällä.

Sisustus eteinen: valitse kompakti kaappi kengät

Meillä kaikilla on enemmän kuin yksi pari kenkiä kaikkina vuodenaikoina, joten obuvnitsa käytävällä - asia ehdottoman välttämätöntä. Sen avulla voi vapauttaa tilaa ja siivoamaan käytävällä. Lisäksi säilytykseen kenkiä voi pidentää suosikki kengät.

Jopa pieni perheen kaksi tai kolme ihmistä kengät voivat toteuttaa kaikki vapaa tila on pieni eteinen. Kaappi kengät eteiseen ratkaisisi tämän ongelman. Tärkeintä - valita laadukas tuote, suunnitella tilaa ja oikein järjestää huonekaluja.

Tahansa obuvnitsa, onko jakkara hylly kenkiä eteisessä tai tavallista kaapin pitäisi olla mahdollisimman lähellä etuovi. Joka päivä, riisua oman kengät kynnyksellä ja käyttää kenkiä koko käytävällä et pidä. Siksi suunniteltaessa korjaus kiinnittää huomiota tähän tärkeään kysymykseen. Tämä järjestely obuvnitsy käytävällä säästää lialta ja sen seurauksena, pysyvä puhdistuksia.

Kaikki hyllyt kenkiä voidaan jakaa useita erilaisia. Otetaanpa tarkemmin jokainen niistä ja valitse räikeimmät etuja ja haittoja.

Seistä kenkiä paikka voi olla osa sarja huonekaluja, ja voi ostaa erikseen. Sisäänrakennettu pehmustettu istuin on paljon etuja. Ensinnäkin, se on kätevä. Vanhuksen tai raskaana oleva nainen olisi helppo laittaa kenkiä. Toiseksi, hyvin obuvnitsa istuimen voi olla kirkas osa aulan ulkoasua. Valokuvan - Seiso kengät pehmustetut istuin eri tavoin.

Kirkas print verhoilu - sisä- kuori

Tällainen suoritusmuoto on sopiva pienikokoinen sali, jossa vuoksi jokaista neliösenttimetriä. Ripustin kaappi järjestää kaapu ja on hyvä paikka säilyttää kenkiä.

Useimmiten, kenkä kaappi ripustin myydään yhdessä muiden huonekalujen

Toinen kunnollinen vaihtoehto kapea käytävä, joka on yksinkertaisesti sopivaa paikkaa suurempien huonekaluja. Tietenkin, kapeat obuvnitsa tuskin mahtuu kaikki kengät, mutta hän vain selviytyä nykyisestä parin nykyinen kausi. Ja muita kenkiä voit laittaa kaappiin ensi vuoteen.

Asiantuntijan lausunto: Toinen kunnollinen vaihtoehto - obuvnitsa nurkkaan käytävällä. Se ei vie paljon tilaa ja on helppo käyttää.

Tyypillisesti tämä malli on kompakti, joiden leveys on enintään 20-25 cm. Wall obuvnitsa käytävällä on makuuasentoon hyllyt ja seinäkiinnitykseen. Toisaalta, et voi siirtää sitä, toisaalta - tämä varmistaa sen kestävyys.

Wall obuvnitsa sopii moderni sisustus

Obuvnitsa sali yhdistettynä peili - se on toinen mielenkiintoinen vaihtoehto tallentamiseen kenkiä. Näiden huonekalujen löytyy tahansa erikoisliikkeen. Vain pitää mielessä, että tämä ei ole kokovartalopeili, ja se on eteisessä on tarpeen.

Epätavalliset kaappi kengille peili

Tämä malli on etunsa ja haittansa. Se on jatkuvasti tuuletettu kengät, ei ole tarpeen pestä jokaisen uloskäynti kadulle, ja löytää oikea pari, ei tarvitse avata kaikki ovet ja hyllyt. Toisaalta, avoin obuvnitsa käytävällä ei suojaa kenkiä ulkopuolelta pöly, joka väistämättä laskeutua suosikki kengät.

Mennä tekemään kantaa teline kenkiä kädet - Ei vaikein tehtävä. Tietyllä taitoa, voit luoda omia huonekaluja yksilöllinen design helposti. Mutta niille, jotka ovat innokkaita toimimaan, mutta ei väleissä nauloilla ja vasaralla, tarjoamme hyvin yksinkertainen vaihtoehto. Maalaa puiset laatikot eri värejä ja laittaa päällekkäin. Sopivasti sisätilojen sali tällaisen hylly kenkiä missään tapauksessa ottavan paikkansa.

Ja tehdä siitä entistä helpompaa varastointi kesäkengät. Ei välttämättä käsitellä tammi tai mänty, yrittää tehdä seistä laatua kenkiä, koska voit tehdä sen! Tarvitset tiheä kangas, pari nauloja ja inspiraatiota.

Kuvagalleria

Kuvassa - obuvnitsa eteiseen monin eri tavoin. Kaunis design-tuote, muista innostaa sinua ostoa tai uusien kalusteiden ja muutosta sen eteinen.

1