Seinäpaneelit ulkomaalaukseen sisustuksessa

Mitkä ovat etupaneelissa ulkotilojen somistamiseen talon: tyypit ja valmistajat

Making korjaukset talossa, yksi tärkeimmistä vaiheista pidetään loppuun seinät ulkopuolella. Nyt melko tavallista nykyaikaisia ​​materiaaleja, jotka koristavat talon. Näin ollen ne eivät ole vain koriste, vaan toimivat myös suojaa erilaisia ​​haitallisia ympäristötekijät. Ja lähes kaikki rakennusmateriaalien julkisivun koristeluun kotona osoittaa lämpövaikutus ja on hyvä äänieristys.

Rakentamisen markkinat tarjoavat paljon vaihtoehtoja julkisivujen ja ne vaihtelevat niiden ominaisuuksien ja hinnan. Esimerkiksi, paneeli on valmistettu luonnollisista materiaaleista maksaa paljon suurempi kuin bar synteettistä materiaalia.

Tässä keinotekoinen paneeli laatu en anna periksi. Kun teet valinnan, ihmiset kiinnittävät huomiota ulkoisiin ominaisuuksiin. Vasta sen jälkeen kysellä hintoja. Siksi on parasta tutkia markkinoilla rakennusmateriaalien etukäteen. Joten voit arvostaa kaikki positiivisen puolen ja pienistä virheistä tämän tai tuon materiaalin.

Mutta on vajaa tiili paneeli sisustus talossa, joka löytyy yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

On hyviä ominaisuuksia, jotka luonnehtivat tämänkaltaisia ​​paneelit. Ensisijaisesti materiaali on ympäristöystävällinen ja palamaton. KMEW - japanilainen yhtiö, joka harjoittaa tuotantoa tällaisten paneelien noin 40 vuotta.

Japanin paneelit ovat vakiomittoja. niiden pituus on 3 metriä, leveys -. 3, 5 cm: n paksuus vaihtelee 14-21 mm. Kaikki paneelit ovat kiinnittyneet käyttämällä samaa menetelmää. Joten ne ovat helppo ja kätevä korjata. Japanin paneelit ovat:

 • hyvän äänenvaimennuksen ja äänen eristys;
 • tulenkestävä;
 • korkea lujuus;
 • resistenttejä eri ilmenemismuodot ulkoisen ympäristön, kuten häipyminen ja sade;
 • alhainen paino, joka ei lataa perusta;
 • kätevä ja helppo käyttää.

Viimeistelyyn voi käyttää Paneeli jonka koostumus on kuvattu tässä artikkelissa.

Video - julkisivu seinäpaneelit ulkokäyttöön koristeluun talo:

On myös haittapuolia, jotka ovat tyypillisiä useimpien materiaalien:

 • korkea hinta
 • asennus sorvaus talon seinään.

Muovi seinäpaneelit Leroy Merlin, hinta ja muut ominaisuudet kudoksen löytyy tässä artikkelissa.

Ehkä tämä materiaali on yleisin tänään. Tässä muodossa massa on positiivisia. etuja:

 1. Performing hyvän suojan sateelta.
 2. Kun se altistetaan UV-säteiltä eivät pala pois, käyttämällä nykyaikaista teknologiaa tuotannossa.
 3. Lämpötilaero siirretään hyvin.
 4. Valtava valikoima keskuudessa värejä.

Jos haluat muovipaneelit täysimääräisesti täytäntöön kaikki sen toiminnot, on tarpeen kattamiseksi seinät yksi kerros vedeneristys. Ne voidaan voipaperi, glassiinipaperi. Muovipaneelit tehdään eri muunnelmia. Ne voivat olla suuria ja pienikokoisia, voi olla useita kerroksia, voi olla pitkä ja kapea. Yleensä monimuotoisuus niiden suuret. Yksi lajikkeiden muovipaneelit pidetään sivuraiteelle.

Katon sandwich-paneelit vaihtoehtona osittain sisustaa taloa tietyin edellytyksin rakentamisen ja rakennuksen arkkitehtuuria.

Se on pinta, joka on lankku rakenne. Tämä materiaali on erittäin siisti ja tyylikäs tarkastelemme rakennuksen. Sivuraide ole kranttu siitä, mitä rakennuksen. Olipa talo tai kesämökki - seinään on muuttunut. Tuota sivuraide eri värejä ja erilaisia ​​muotoja. Vaipalla kotiin vie hieman aikaa. Se voidaan tehdä itsenäisesti sivuraide vahvistamisesta melko yksinkertainen. Koristamaan talon sivuraide säästää aikaa ja rahaa.

Paneeli on valmistettu alumiinista tai galvanoidusta teräksestä. pinta myös tehdä tai rei'itetty tai sileä. Metalli paneelit on suojaava pinnoite. Per 1 neliömetri elementtien paino on noin 9 kg, eli olisi otettava huomioon kuormituksen perusta.

Yksi vaihtoehto on puunkäsittely seinäpaneelit kylpyhuoneeseen, jonka kuvaus löytyy tässä artikkelissa.

Pidetään kevyin alumiinipaneelit. Etuna teräspaneelit on se, että ne vastaavat erittäin hyvin vahva lämpötilavaihtelut, ja voi toimia ääriolosuhteissa meidän korkeuksiin. Edut metalli paneelit:

 • Kestävä - käyttöikä noin 30 vuotta;
 • vedenkestävä;
 • voidaan pakastaa ja sulattaa noin 50 kertaa;
 • tulenkestävä;
 • ei vaikuta korroosiota.

Tämä viimeistely vaihtoehto seinäpaneelit viimeistelyyn käytävä on nähtävissä täällä artikkelissa.

Lisätietoja seinäpaneelit ulkopuolista viimeistelyä varten tiiliä löytyy täältä tässä artikkelissa.

Jos haasteena paitsi koristavat seiniä talon, mutta myös eristää sitä, sinun pitäisi tarkastella sandwich-paneelit. Ne koostuvat useista kerroksista eristys. Myös koostumuksessa on höyryn ohjaus kerros, muovi ja metalli. Tämän tyyppisiä paneeleja on hyvin siedetty lämpötilan lasku ja niillä on hyvät ääneneristysominaisuudet. Yleensä Kiinnitä paneeli ruuveilla. Mutta jos perusta seinät betonia, on tarpeen viitata ankkureita. edut:

 • pitkä käyttöikä;
 • laajalla lämpötila-alueella erot;
 • ympäristöystävällisiä;
 • paloturvallinen.
 • haavoittuva kokoonpanon aikana ja edelleen toiminta;
 • pinnoitteen vaurio tapahtuu huolimattoman käsittelyn;
 • jäätyy nivelissä, kun lämpötila laskee alle 20 astetta.

Artikkelista, voit selvittää, mitä koko Paneeli seiniin voidaan käyttää rakentamiseen tai korjaamiseen.

Toisessa osastossa, joka on yleisempää keskuudessa massoista, se on vuori. Usein sitä käytetään viimeistelyyn sisälle taloon. Tämä on perusteltua siksi, että se on helppo käyttää, helppo puhdistaa. Vaikka ulkopuolelta tulevan hän varsin perusteltua. On pakkasta kestävä, korkeissa ja matalissa lämpötiloissa ei ole muotoaan. Jos haluat käyttää tavanomaisia ​​PVC paneelit ulkopinnat, sitten lopulta se johtaa siihen, että ne eivät yksinkertaisesti kestä UV-säteiltä. Joten nyt tuottaa vuoria, joka on vastustuskykyinen vaikutuksia aurinkoa. Tämä tehdään lisäämällä tiettyjä komponentteja ja lakka-.

ECOPAN - Vulture paneeli. Tyypillisesti, rakennus on rakennettu kokonaan tästä materiaalista. Ne koostuvat lastulevyn, paksuus ei ole enemmän kuin 10 mm. Se koostuu polystyreenistä eristys. On olemassa paljon positiivisia ECOPAN. Ensinnäkin se on hinta. Tällaisten paneelit monissa maissa rakentavat taloja. Mitä muita etuja tekee ECOPAN?

 1. Erittäin hyvä lämmöneristys. lämmönjohtavuuskerroin on paljon suurempi kuin puun. Tämän seurauksena voit säästää enemmän kodin lämmitys.
 2. Kestettävä melko raskaita kuormia, vaikka se voi tuntua, että Vulture paneelit ovat melko heikkoja ensi silmäyksellä.
 3. keveys, joka saavutetaan, koska alhaisen tiheyden komponentteja.
 4. Palonsuojamateriaaleilla. Kyky pitää liekin yksi tunti.

Tämäntyyppinen paneelit jaettu, on massa viimeistely vaihtoehtoja.

 1. alle tiili. Käsittelyn jälkeen seinäpaneelit alle tiili, voit katsoa kotiisi uudella tavalla. Tällainen materiaali puhuu siitä oman hyvä maku. Mutta on tarpeen tietää, että tällainen materiaali maksaa melko kalliita. Itse paneelien ovat kalliita, ja sinun täytyy käyttää materiaalia tehdyn ja ohjattu. Jos vertaamme ja koristekivet paneelit, ja tietenkin, paneelit maksaa paljon halvempaa. Löytää eroja vain siinä tapauksessa, että tulevat lähelle talon. Kaukaa, kukaan ei huomaa, että seinät on vuorattu paneelit. On olemassa kahdenlaisia ​​paneelit: yhdistetyn rakenteen ja yhtenäinen. Yhdistetyt rakenne on eristekerros. Yleensä se on polystyreenivaahtolevy. -julkisivulevyt on kiinnitetty kuuman yhdistettä. Tässä tapauksessa on tehokkaampaa kuin liimaa. Etuna paneelit ennen muurauksen on, että ne voidaan asentaa kaikissa sääolosuhteissa.
 2. alla kiven. Käyttäen luonnon tiili koristeluun, huomaa, että se ottaa hyvä määrä rahaa. Näin ollen, alle tiili paneeli on hyvä vaihtoa varten. Erittäin kallis ja kaunis näyttää talosi. Sen ominaisuudet ovat samanlaisia ​​paneelin alla tiili. Yhdistetyt paneelit on myös eristekerros, toinen kerros toimii koriste-elementti. Pino levyjä voidaan erityisellä liimalla tai metalli vuori. Tällöin metalli profiilit on asetettava etukäteen. Hinta paneelit riippuu paneelin paksuus, väri, materiaali, josta ne on tehty. Paino on hyvin pieni, ja voit asentaa ne itse.
 3. klinkkeri. Pääkomponentti tulee klinkkeri laatat. Aluksi laatta tehtiin munivia päällystys kappaleita. Mutta parhaillaan havainto huomattiin, että se on kestävä, täysin tuo lämpötilan muutoksista, säilyttää lämpöä. Pian alettiin käyttää julkisivuihin. Tällaiset paneelit ovat hyvin estää esiintyminen muotit ja sieniä.

Kuinka käyttää vedenkestävä seinäpaneeli kiven alla, voit lukea tästä artikkelista.

Kuvassa - paneelit ulkoista Sisusta talossa:

Sokkeli paneeli käytetään vuori rakennuksen kellariin, joka on heikoimmassa asemassa. Hyötyjä sokkeli paneelit:

 • Se sietää kosteutta;
 • lämpötilaero ei vaikuta paneeli;
 • kestää mekaanista rasitusta;
 • materiaali ei ole alttiita korroosiolle.

Cap koska eri värejä ja kuvioita voidaan tehdä hyvin houkutteleva ja mielenkiintoinen. Asennettaessa on otettava huomioon, mitä pitää tehdä ja lisälämpöeristeenä ja vedeneristys. Pinoaminen paneelit, tee se lämpötilassa, joka ei pienempi kuin 0. Vain ruuveja tai nauloja apuna asennuksen.

 1. Khol muodostumista. Wandstien paljon voisi yhdistää malleja ja kaikkia positiivisia puolia polymeerimateriaaleja. Neliöhinta vaihtelee 300 ruplaa.
 2. Docke-R (Deck), alkuperämaa Saksa. Tyypillisesti paneeli tämän valmistajan käytetään viimeistelyyn ostoskeskukset, pieniä taloja ja kylpyjä. Neliömetri maksaa 500-700 ruplaa.
 3. FineBer. Tuotteet on valmistettu PVC paneelit. Usein käytetään rakennuksen kellariin. Mutta käyttää muihin osiin rakennuksen. Noin 1000 maksaa neliömetriä.
 4. Alfa Profiili - Myös erikoistuneet PVC paneelit. Tunnettu siitä, että hyvin kestävä lumisateen. Kustannukset yhden paneelin noin 8, $ 5.
 5. Nailite Kansainvälinen - yhtiö, joka on alkanut kehittää markkinoita vuonna 1978. Hän on johtava joukossa muun valmistajien. 900 ruplaa, kustannukset yhden paketin.

Video - eristetty julkisivupanelit ulko sisustuksessa:

Kun etupaneelin, annat hänelle toisen elämän. Hän on houkutteleva ja erottuu joukosta. Voit valita paneelit, jotka sopivat rakenne ja väri kotiisi. Voit myös poimia ja oikean hinnan itse.

Päätimme viettää hieman uusi asia meidän talo tänä kesänä. Itse rakennus meillä tiilestä tiili ja loppusyksystä on tarpeeksi viileä. Niinpä päätimme kädenlämpöi avulla Japanin paneelit. Samalla päivittää ulkoasua talon. Sanon, että nyt tuntuu siltä, ​​että talo oli parempi pitää lämpötila - ei ollut niin kuuma, ja samalla se pitää lämpöä. Ja ilmeisesti täysin eri talossa. Naapurimme, jotka eivät olleet kesällä mökillä, äskettäin kysyi yllätys: "Kun on aikaa kesän aikana rakentaa uuden talon." Vaimoni vastasi heille ja vain hymyilee. Jolloin näyttö on paras ja nopein tapa antaa hänelle paras näkymä loosin?

Anton, te puheenvuorossaan selvästi ,, taipunut. Sanon, että nyt tuntuu siltä, ​​että talo oli parempi pitää lämpötila - ei ollut niin kuuma, ja samalla se pitää lämmön ,, - Joten se ei ole niin kuuma Voi vain seinän kuivua ja pahentuvat johtuu siitä, että viileä? kesällä, seinät alkoivat syret.Vy saattaa jopa ei ensi näkemältä pochuvstvovat.A noin pitää lämpimänä, se on vain talosi ,, lakkasi hengittämästä.

Todellakin, kun se tulee päin talon olet törmännyt paljon kysymyksiä. Kuten aina haluaa halvemmalla ja nopeammin, hyvin, silti se oli kaunis. Valitsimme sivuraiteelle. Lempivärejäni "oliivi" tai "pistaasi" on varastossa. Katseli videoita internetissä, ja aviomies itsensä alttiiksi luuranko ja tuppeen. Käyttäytyy tämä materiaali on erinomainen sekä talvella että kesällä. Laajenee ja supistuu alle lämpötilan muutoksia. Erinomainen clean kesällä. Se on erittäin taloudellinen verrattuna muihin pinnoitteet.

Nyt markkinoille päällystysmateriaalit ulkotilojen somistamiseen paljon lajeja. Alkaen tunnettu sivuraide ja lohko - house, paneeleihin muovista ja metallista ja joustavammin Nyt kivi. Ensimmäinen askel on määrittää suunnittelun ja budjetin. Sen jälkeen, ota ammattilaisten kanssa. Jos valinta budjetin vaihtoehtoja - on vinyyli sivuraide, Blockhouse, metallipaneelijärjestelmät. No, jos haluat antaa kotiisi ainutlaatuisen ulkonäön ja tilan, on olemassa sopivia: Japanin paneelit tai nykyisin muodissa joustavaa kivi. Mutta joka tapauksessa, mitä valitsisit, aina noudata asiantuntijoiden neuvoja.

Anton Talosi vain pysähtyi, .dyshat. Mitään hyvää näissä paneelit net.Samy paras materiaali on puuta.

Seinäpaneelit ulkotilojen somistamiseen talon: julkisivuverhousten vaihtoehtoja

julkisivu leikata monista syistä, ensisijaisesti pelastaa seiniin tuhoilta Luontoäiti pitämään lämpö rakennuksen sisällä, ja tietenkin luoda houkutteleva ulkonäkö.

Teollisuus on julkaissut useita lajikkeita materiaaleja, että on aika laatia katalogin helppo suuntautumiseen tässä suuri määriä rakennusmateriaalien nimiä.

Mikä seinäpaneelit ulkokäyttöön kotiin ollut markkinoilla?

Seinäpaneelit niin monta eläintä on omat lajia ja alalajia, tässä on luettelo perustarvikkeista nimet:

Yhdysvaltain otsikko liittyvät leikkuulauta, joka oli pakattu julkisivuun rakennuksen toisiinsa tietyssä kulmassa. Tällä hetkellä tämä nimiini seinäpaneelit varten ulkovarusteiden talon. Ne vaihtelevat materiaalin valmistus. on olemassa:

Ns vinyyli aluksella, joka koostuu 80%: vinyyli, jossa kalsiumkarbonaattia lisätään, titaania, ja erilaisia ​​pigmenttejä.

Jotta saadaan tuote muutettiin vinyyli pöly yhdistetään komponentit sulatetaan ja johdetaan suulakepuristimen läpi, eli ekstrudoidaan aukon läpi, joka antaa profiilia aluksella.

Standardi mitat: pituus 4 m - enintään 2,5 m - vähintään; leveys 30 cm; materiaalin paksuus - 1,2 mm.

Tuotantoon metalli levyjä käytetään alumiinia tai terästä. Halutun profiilin metallilevyn vedetään telojen erityisen koneen avulla.

Menetelmä on nimeltään kylmävalssaus. Tuloksena päällystetty esimuotti karkea sinkki, kromi, aluke kuvio, jonka päälle on levitetty polymeeripinnoite ja läpinäkyvä.

Paino yksi paneeli on 3,5 kilogrammaa, vakio leveys 25 cm, paksuus on enintään 0,6 mm, pituus 4 metriä.

Sivuraide puukuitu - on valmistettu puukuituja sekoitetaan polymeerin aine. Saatua seosta kuumennetaan, puristetaan paineistettu, jotka on valmistettu sivuraide täysin emittoivan puu, mutta ovat erinomaisia.

Vapauttaisi jopa 12 cm leveä ja 5,5 metriä pitkä, materiaalin paksuus on 9 mm. Yhdiste levyt tapahtuu tavalla harjan ura yhteys.

Sementti - valmistetaan yhdistämällä selluloosakuituja sementin, ja muodostaa paineistettu. Se lähettää puun. Pakkasta kestävä. Se ei pala. Ei kiinnosta sivuraide jyrsijöitä, hyönteisiä. Suuri paino on merkittävä haitta.

Tuotetut levyt jopa 12 mm, leveys 20 cm tallennettu pituus alueella 3-3,6 metriä.

Saydingovye plakin asennettu rakennuksen julkisivu on useimmiten laatikon, joka on tehty puupalkit tai metallia profiileja.

Seinän ja talo sivuraide eristys on lisätty, erilaisia ​​tiivistys- kalvon.

Monikerroksinen viimeistely paneelit

Noudattamalla levyt sisältävät nykyaikaisia ​​materiaaleja:

Thermopanels. Monikerroksinen kakku, luonut useita vuosikymmeniä sitten Saksassa varten eristys julkisivujen. Se tehdään lomakkeita, jotka on annettu keraamiset laatat, ja nukahtaa päälle polyuretaanivaahto.

Muodossa höyryllä kuumennetaan kunnes täydellinen liukeneminen pelletit. Jäähdytys tapahtuu imurit paineen alaisena 24 tunnin ajan. Muovi laatat kytketty yhdestä materiaalista.

Tällä hetkellä teollisuus tuottaa julkisivu lämpö levyt, jossa on kaksi erilaista eristys, polyuretaanivaahto ja suulakepuristettua polystyreeniä.

Paksuus eristys voi olla alueella 30-100 mm. Eristys on kiinnitetty alustaan, joka on vedenkestävä vaneri.

Asennusta rakennuksen julkisivu tapahtuu kahdella tavalla, jos seinät ovat sileät, levyt kiinnitetään suoraan seinään tulpat. Seinät, joilla on poikkeavuuksia tai puuta, vaneria, joiden asennus rimat kiinnitetään aluksella myös tulpat.

Molemmissa tapauksissa levyjen välinen tila ja seinä on täytetty polyuretaanivaahdolla. Ompeleet ovat välttämättä suljettu laasti.

Jatkamme verrata viimeistely levy ruokaa, tämä ruokalaji on sisällytetty otsikko, sandwich - kaksi viipaletta leipää jotain maukasta keskellä. Viimeistely paneelit kaikilta osin vastaa tämän otsikon, mutta sen sijaan leipää käytetään:

Ohutlevyn päällystetty polymeerillä;

Täyte on valmistettu kaikista materiaaleista eristää rakennus, mutta usein käyttää mineraalivillaa, paisutettu polystyreeni, polyuretaani vaahtoa.

Kiistattomia etuja ovat helppous materiaalin alhainen lämmönjohtavuus, nopea asennus, ei ylimääräisiä viimeistelytyöt, valmistuksen helppous.

Tämä kahden (oriented strand board OSB), joiden väliin on liimattu polyuretaaniliima polystyreeniä, jolloin aikaan liimaus paine kohdistuu voima on yhtä suuri 18 tonnia.

Meidän aikanamme aloimme korvata YMP lastulevy (DSP). Paksuus on levyjen 12 mm, lämmitin voi olla paksuus 100-250 mm, leveys paneelien - 1250 mm, pituus 2800 mm, tai eri, tai 2500 mm.

Edut ja paneelit eivät luetella ne vastaavat edut lämmittimet, joita käytetään luomaan lautaselle. Me vain mainita helppous ja nopeus pystytys rakenteita käyttämällä näitä rakennuksia.

Näihin kuuluvat levyt luotu:

Metallilevystä valmistettu alumiinista tai teräksestä sinkillä, päällystetty polyesteriä, Pur. Levy Paksuus - 0,6 mm. Paino 8 kg. Puute - kulunut lämpöä.

Keraaminen paneeli koostuu hiekasta, savesta ja orgaanisia lisäaineita. Valmistettu kalsinoimalla paineenalaisena. Erottaa terrakotta ja klinkkeriä. Ihmisarvoa ulkonäkö, kestävyys. Haitta - paljon painoa.

Polymeeri - PVC (vinyyli) täydennetty stabilisaattoreita. Valtavasti erilaisia, eri sävyjä, asennuksen helppous, kestävyys. Haitta voi murtaa kylmyys.

FRP paneelit valmistetaan sekoittamalla lasikuidut hartseilla. Emittoi pinta, pakkasta kestävä, kestävä, ei voida häipyminen auringosta. Haitta - kallista.

Videoita käytöstä julkisivuverhousten paneelit:

Kyllä, valinta on hyvin laaja, ja vain sinä voit päättää, mitä paneelit koristella julkisivu oman talon. Joka tapauksessa, olet oikeassa.

Kerro tästä artikkelin soc. verkot!

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki lähde.

Seinäpaneelit ulkotilojen somistamiseen talon: tyypit ja kuvaukset

Jos päätät ostaa seinäpaneelit ulkotilojen somistamiseen kotona, sinun on ensin päätettävä, mitkä saatavilla markkinoilla sinulle sopii parhaiten.

Kuvaus metallipaneeleja

On tärkeää tietää ennen valintaa mittojen seinäpaneelit. Näin ollen, kun kyseessä on terästuotteiden, sitten niiden paksuus voi vaihdella 0,48-0,61 mm; kun taas pituus on pienempi kuin 4000 mm; ja leveys vaihtelee 200-250 mm. Metalli paneelit on polymeeripinnoite, ne ovat sinkittyä terästä ja alumiinia. Pinta voi olla sileä tai rei'itetty. Niillä on suojaava pinnoite polymeeri polyesteristä tyyppi. Materiaalin paino on noin 9 kiloa neliömetriä kohden. Jos et halua lopettaa ei ollut voimakas paine perusta, se on tarpeen valita alumiinipaneelin joka on helpompi levätä, sen paino on noin 7 kiloa neliömetriä kohden. Kuitenkin, terästuotteiden voi läpikäydä suurempi lämpötilan muutoksia. Ne voivat toimia erilaisia ​​-50-80 astetta. Suojapinnoite on aine, joka on pysyvä värin.

Metalliset seinäpaneelit ulko viimeistelyyn talot ovat kestävyys, niitä voidaan käyttää jopa 30 vuotta tai enemmän. Ne kestävät jopa 50 sykliä jäädytys ja sulatus sekä eri kosteudenkestävyys. Ne eivät ruostu ja ovat paloturvallisia. Lämpötila ei ole vaikutusta tällainen negatiivinen pinta, jopa silloin, kun äkillinen muutos sääolosuhteet tuotteen ei muuta muotoaan. Niitä on helppo perustaa, muun muassa, ne voivat olla eri kansi ja sävy.

Metalli paneelit on kiinnitetty vaakasuoraan ennalta oppaita. Voit asettaa pystysuunnassa, mutta se ei salli hankkia tarpeelliset Tiivistä liitokset.

Haitat metallipaneelien

Keskuudessa haitat tällaisten päättyy voidaan tunnistaa, että se ei ole eriste. Muun muassa asennus voi aiheuttaa lisäkustannuksia, koska se on välttämätöntä ostaa lisäelementtejä, joita voidaan annostella huomattavan summan.

Seinäpaneelit ulkokäyttöön talo voidaan puusta kuituja. Perustana tällaisista tuotteista ovat pilkottu puukappaleet, jotka puristetaan valmistuksen aikana huomattavaa painetta ja lämpötilaa. Rooli sideainekomponentin toimii orgaaninen polymeeriyhdiste. Valmistuksessa fenoliformaldehydihartsi ei sovelleta. Tällainen pinta on helppo poraus ja sahaus, joka on erittäin kätevä asennettavaksi. Niitä voidaan käyttää 15 vuotta, ja muun etuja voidaan tunnistaa muita kuin halla, verhoiluun voidaan käyttää jopa 100 sykliä jäädytys ja sulatus. Johtuen siitä, että materiaali on suuri tiheys, se ei muuta muotoaan, ja ei kuulu halkeamia. Nämä seinäpaneelit ulkopuolista viimeistelyä ovat ympäristöystävällisiä kotiin. Ne tarjoavat suojaa ja energiansäästöä. Muun muassa niillä on hyvä äänieristys ominaisuuksia. Mount niistä on varsin yksinkertainen. Kiinnitys on toteuttaa ruuveilla, jotka on asennettu rei'ityksen kautta, joka sijaitsee yläreunasta. Yksittäiset elementit on liitetty lukon kielen ja uran.

Tässä koriste on sen haittapuolia, jotka ilmaistaan ​​palavuus ja turvotus kosteudelle altistuessaan. Näin ollen, viimeistelyyn julkisivulaatan tulisi valita, jotka on valmistettu käyttäen vahvistavia materiaaleja synteettistä hartsia tyyppiä tai vettä hylkivä. Kustannukset näiden paneelien voi vaihdella 15-80 dollaria per neliömetri.

Valitsemalla seinäpaneelit varten ulkoinen viimeistely puutalon, voit valita vinyyli paneelit. Ne ovat yleisimpiä rakennusten päällystämiseen. Tuotteet on valmistettu polyvinyylikloridia PVC polymeerien, jotka modifiointiaineita lisätään. Vinyyli pinta paneelit, joita kutsutaan sivuraide, voi olla hyvin erilaisia, esimerkiksi, kohokuvioitu tai tasainen. Mitat paneelit voivat olla myös erilaisia, joten pituus voi olla sama kuin 3,6 metriä, kun taas leveys -. 23 cm Jos on tarve säästää, kannattaa valita jälkimmäisen lajia, joka on käytännöllisempi. Paneeli melko helposti toisiinsa osioiden muodostamiseksi eri kokoja. Nämä seinäpaneelit ulkokäyttöön kotiin valokuvia, jotka on esitetty artikkelissa, kohdistuu lämpölaajeneminen, tästä syystä lähtö asennus kynnet on pitkänomainen kompensoimiseksi. Asettaa viimeistely nauloja voidaan käyttää, valmistettu alumiiniseoksesta, joka poistaa ruostetahrat. Niistä eduista vinyyli paneelit voidaan erottaa kestävyyttä, he voivat palvella jopa 30 vuotta. Ne voivat toimia laajalla lämpötila-alueella -50-50 astetta. Täydellisesti paloturvallinen, vedenkestävä sekä työskennellä heidän kanssaan melko helposti, koska ne vain leikata. Niiden paino on vähäinen ja vain 5 kg neliömetriä kohti, joka poistaa tarpeen vahvistaa perustusten. Materiaali ei joudu alttiiksi korroosiota ja rappeutuminen. Sen helppo asentaa ja asentaa. Ultraviolettivalossa materiaali ei menetä alkuperäistä väriä. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon ja haitat. Valitsemalla nämä seinäpaneelit alla kiven ulkoa päättyy, sinun pitäisi tietää, että matalissa lämpötiloissa viimeistely haurastuu, halkeamat voidaan kattaa ja täysin split. Hän ei selvitä tuulen ja aiheuttaa tärinää. Kustannukset Tällaisen julkisivun koristelu on suunnilleen sama to $ 7 per neliömetri.

Kuvaus muovi julkisivu tuotteet

Jos olet viimeistely seinäpaneelit, jotka on valmistettu polymeereistä, voit luottaa melko vaikuttava kestävyys, joten käytä materiaali on 40 vuotta. Maali kykenee läpikäymään 100 sykliä jäädytys ja sulatus. Materiaali veden vastus, eikä turpoa vedessä, se ei ime öljyä ja ei säilytä hajuja. Viimeistely voi toimia lämpötilassa -60-70 astetta. Materiaali ei pelkää täysin happoja ja heikkoja emäksiä. Paneelit ovat vastustuskykyisiä auringon johtuu siitä, että valmistuksen aikana päällystetyn valonkestävämpi väriaineita. Ne ovat kevyitä ja paloturvallisuus sekä iskunkestävyys. Metalli seinäpaneelit ulkokäyttöön ovat varsin vaarallisia osalta tulipalon vaikka liekki vaikuttaa niihin. Mutta polymeerisen paneelit on yksi haittapuoli, joka on ilmaistu jakamista myrkyllisten jätteiden sulamispiste. Osta voi lopettaa maksaa 11 dollaria per neliömetri.

Ulkoinen viimeistely polyuretaanivaahdon

Polyuretaani toimii sulava muovi, joka on solurakenne. Koristekerrosjärjestelmä ne on tehty keraamisten laattojen. Paneelit on asennettu pystysuoraan, menetelmä kiinnityksen laatikon. Mikä on varattava ruuvit ovat ruostumatonta terästä. Tällaiset tuotteet ovat hyväksi jopa puoli vuosisadan, ne ovat kylmää kestäviä ja kykenevät läpikäymään 1-100 sulatus ja jäädytys sykliä. Lisäksi laatuominaisuuksien, on tärkeää tietää mitat ja seinäpaneelit, tämä määrittää tarvittava määrä materiaalia viimeistelyyn. Kuvatun rakennusmateriaali suojaa lämpöhäviöitä. Tulenkestävä materiaali ja estää palon leviämisen. Hän alkaa sulaa vain siinä tapauksessa, että liekki vaikuttaa siihen. Veden imeytyminen pyrkii nollaan. Materiaali selviää pinnoille, jotka ovat kaarevia muotoja. Paneelit eivät kuulu rappeutuminen ja vaikutusten biologisia ja kemiallisia aineita. Tällaisia ​​leikata helposti ylläpitää ja sen paino on 5 kg per neliömetri.

Jos haluat valita eristetyt seinäpaneelit ulkopuolista viimeistelyä, kannattaa kiinnittää huomiota sandwich materiaali, joka koostuu useista kerroksista. Viimeistelykappaleet koostumus metalli ja muovi, ja höyrysulku. Tämä paneeli selviytyy äänieristetyt ominaisuuksia, sekä eliminoi lämpötilaero. Asettaa tällaiset paneelit ruuveilla. Jos joudut työskentelemään betoniperustalle, on tarpeen käyttää tulpat. Liitokset voidaan käsitellä edelleen tiivistemassaa. End saumat täyttää mineraalivillaa tai rakentamisen vaahtoa, ja sitten koristella baareja.

Seinäpaneelit ulkokäyttöön tiili voidaan tehdä "sandwich" tekniikoita. Tällöin voit luottaa kyky toimia jopa 30 vuotta. Käytä Kaupan voi olla laajalla lämpötila-alueella. Tuotteet ovat paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä.

Huonoina Kuvattujen materiaali voidaan tunnistaa vaativat varovaista käsittelyä asennuksen ja käytön aikana. Karkea käsittely voi vaurioittaa pinnoitetta ja itse tuotteen. Kun lämpötila lasketaan -20 ° jäädyttää paneeli voi alkaa nivelet. Näissä paikoissa, vaikka jäätä voi muodostua.

Tällaisia ​​tuotteita ovat itsepuhdistuvat pinnoite. Tällaisessa levy - noin 10 prosenttia selluloosakuituja ja muovia, kun taas loput 90 prosenttia - on kiviainesten ja sementtiä. Tällainen sisustus on universaali, sitä voidaan käyttää korjaukseen julkisivujen ja rakennusten lämmöneristys. Pinnan viimeistely voi olla polyuretaani maali tai akryyli maalilla. Levyt voidaan tehdä jäljitelmä erilaisia ​​materiaaleja. Näiden paneelien, julkisivu voi näyttää tältä, jos se on vahvistetut marmori tai tiili. Käyttöikä Tällaisten tuotteiden on 20-vuotias, niiden pakkasta - huipulla läpikäyvän materiaalin 100 sykliä jäädytys ja sulatus. Koristelu ei kuulu homeelle ja korroosiota. Kykenevät läpikäymään merkittäviä ja usein lämpötilan muutoksia. Vasta, kun olet lukenut kaikki myönteisiä ja kielteisiä puolia jokaisen erilaisia ​​viimeistelyjä, voit tehdä valinnan. Aluksi sinun täytyy päättää, että sinulle ensisijaisilla, ehkä tämä laatu, ja mahdollisesti kustannuksia. Joillekin ja tekee tärkeitä vain helppo asentaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin