Seinäpaneelit kylpyhuoneen valokuvan

Paneelit alla laatta kylpyhuoneessa, wc, keittiö

Korjaa kylpyhuoneen - kallis ja pitkä yrityksen. Monet välineet vaativat seinien viimeistelyä. Mutta on materiaaleja, joiden avulla voit nopeasti ja edullisesti laittaa kaiken kuntoon. Yksi vaihtoehdoista - vedenkestävä seinäpaneelit kylpyhuoneeseen. Ne ovat erilaisia ​​ja eri muodoissa vapautumista. Yleinen - nopeus ja asennuksen helppous ja alhaiset kustannukset (verrattuna laatta).

Muovinen laatta näyttää hyvältä

Vedenpitävä seinäpaneelit kylpyhuoneeseen - se ei ole vain kuuluisan teline paneelit PVC. On olemassa neljä eri viimeistely tämäntyyppisiä materiaaleja:

 • Perustuu korkeapaine MDF.
 • Kuitulevyä, laminoitu vedenkestävä kalvo.
 • Päällystetyn levyt PVC-kalvo.
 • Arkki PVC paneelit.

Useimmiten seinäpaneelit kylpyhuoneisiin koristeltu "alla laatta" tai mosaiikki. On ymmärrettävää - yleisin suunnitteluun. Piirustus simuloi ja saumat - ne ovat hieman upotettu, värjätty eri väriä. Aivan kuten alkuperäisessä. Kun hyvä suorituskyky ei voi välittömästi ymmärtää - ennen kuin laatta tai seinäpaneelit alla laatta. Ero - suuntaa kiillon. Paneeleissa se on melko helppo. Mutta viime vuosina yhä suositummaksi on käyttää matta keraaminen koristeluun Kylpyhuoneiden - se on helpompi huolehtia (ei näy jälkiä vettä). Täällä ero on todella vaikea saada kiinni ei tunne pintaan.

Useimmiten vedenkestävä paneelit kylpy koristeltu alle laatta, mutta on muitakin lukuja

Voit myös löytää vaihtoehtoja jäljittelevä kivi (marmori, luonnonkivi), muuraus, puuta, nahkaa ja muita luonnon materiaaleja. Jos puhumme ulkonäkö laaja valikoima, ja löytänyt erittäin mielenkiintoinen design.

Seinäpaneelit perustuvat MDF, puukuitulevy ja lastulevy on saatavana kolmessa muodossa:

 • Lankut (säleet), jotka on liitetty toisiinsa lukon.
 • On laattoina neliön tai suorakaiteen muotoinen. Mitat voivat olla erilaisia ​​- 50 * 50 * 100 cm ja 100 cm, voidaan liittää avulla lukot, erityisiä profiileja tai pusku ..
 • Peltiä levyt. Se on enemmän levyjä, jotka voivat olla seinän korkeus, kun kaikki (tai lähes kaikki) loppuun. Leveys on tyypillisesti 120 cm, korkeus 250 cm tai 270 cm.

vapauttava muoto on valittu mallista riippuen, että he haluavat saada. Huomaa, että muoto julkaisu riippuu asennustapa. Teline seinäpaneelit on kiinnitetty laatikon, kaksi muuta lajit voivat myös runkoon, ja voi olla - suoraan seinälle. Tässä tapauksessa valinta riippuu siitä, kuinka käyrät seinään.

Vaikka kaikki materiaalit on sama nimi, niillä on erilaisia ​​ominaisuuksia. Ensinnäkin eriasteisen vesitiiviyden. PVC voi kestää vahingoittumatta suoraan kosketukseen veden kanssa, MDF ja lastulevyt - oikein tiivisteprofiilit ja laminointikalvo eheys. Paneeleihin perustuvat lastulevy eniten alttiina kosteuden, niin että, jos mahdollista, se on parempi käyttää viimeistelyyn kylpyhuone, keittiö, käytävä ja muilla alueilla, joilla on suhteellisen normaaleissa käyttöolosuhteissa.

Se näyttää puuta, itse asiassa - on seinäpaneelit

Näiden 100% vedenpitävä PVC paneelit. Tämän muovilevy useita millimetriä paksu (tyypillisesti 3 mm), jolloin kohokuvio. Näkyvä osa paneelin avulla erityisen kulutusta kestävä maali levitetään kuvan. Näiden vedenkestävä seinäpaneelit kylpyhuone voidaan käyttää ilman mitään epäilystä. Vesi, he vain eivät pelkää.

Ne on asennettu suoraan seinälle - kiinni kosteudenkestävä formulaation. Lisäksi seinät ei tarvitse olla täysin sileä. Muovi hyvä piilottaa väärinkäytöksiä, erityisesti syvennykset, mutta teräviä ulkonemia parempi poistaa. Samanlaisia ​​paneelit leikataan saksilla tai terävällä veitsellä, liimattu peräkkäin. Risteyksestä voi olla edelleen läpikäydä kosteutta kestävä tiiviste - läpinäkyvä tai poimia sävy.

Rekisteröimiseksi kulmien on myös erityinen muovinen profiileja, jotka samaan aikaan ja telakka materiaali ja antaa yhteisen viimeistellyn ilmeen. Yleensä hyvä vaihtoehto talousarvio korjata seinät kylpyhuoneessa.

Alueilla korkea kosteus ja mahdollisuus suora kosketus veden seinäpaneelit voidaan käyttää perusteella MDF. Tietyn materiaalin käyttäen korkeapaineista tekniikka, jossa levy on saatu hyvin tiheä. Hiukkaset puun puristettu yhteen niin tiukasti, että veden välillä tuskin läpäisee. Parantaa suorituskykyä lisätään ylimääräisiä sideaineita ja kyllästys, jotka tekevät perusteella käytännöllisesti katsoen vesitiivis. Tämän seurauksena kosketusnäytön kosteus MDF seinäpaneelit ovat enemmän kuin muovia.

Tämän perusteella laminointikalvo levitetään kuva, ja kaikki tämä on peittää ohut tiheä kerros läpinäkyvän polymeerin. Tämä elokuva - lisäesteen vettä ja sen ansiosta voit käyttää vedenkestävä seinäpaneelit kylpyhuoneeseen, vaikka alalla suorassa kosketuksessa veden kanssa.

Tämän tyyppinen viimeistely materiaalin ominaisuus: viimeistelyssä oli vedenpitävä takki saumoja. ne ovat myös paikkoja vierekkäisyys lattiaan ja kattoon. Estää kosteuden palojen saada materiaalin sisällä. Näin asennus - takaa pitkän käyttöiän, vaikka viimeistely kosteissa tiloissa.

Valinnassa materiaali, varo: monissa liikkeissä on seinäpanelin MDF kuivissa tiloissa. Niiden asennus kylpyhuoneessa - virhe, koska hyvin pian ne loimi.

Kuitulevyjä tehty samanlaista tekniikkaa, vain puukuitujen on karkeaksi fraktioksi ja pienempi tiheys. Näin ollen, ne ovat alttiimpia kosteutta - voi turvota. Tämän epäkohdan, impregnoitu materiaali vedenkestävä formulaatiot. Paras kylpyhuoneisiin katsotaan kovalevyn paneeli bitumi kyllästys, joka tunnetaan myös nimellä kovalevy.

Yhteensä puukuitulevy kyllästetty

Lisäksi kuitulevyn laminoitu kalvo, joka on levitetty suojaava pinnoite. Tämä materiaali on myös kutsutaan laminoitu tai kovalevyä orgalitovye seinäpaneelit. Kuten MDF, elokuva - lisäsuojaa kosteutta, ja sen on oltava kokonaisluku. Asennettaessa on tarpeen myös promazyvat saumoja ja leikkauksia.

Seinäpaneelit on valmistettu lastulevyä vielä suurempi puuta - hakkeen ja pieniä siruja. Tavallinen tavaraa pelkää veden sisäänpääsyn. Korkean kosteuden ja turpoaa kuivauksen jälkeen on jo normaalissa tilassa ei palauteta. Seinäpaneelien käytetään vedenpitävä versio - lisäämällä ylimääräisiä sideaineita. Kuten muissakin tapauksissa, pinta laminoidaan. Mutta senkin jälkeen, vessassa viimeistely materiaali ei ole välttämätöntä. Lukuun ottamatta - erityinen vedenkestävä paneelit. Mutta hinta on lähes sama kuin kosteuden kestävä MDF, ikään kuin valita kaksi, MDF on selvästi parempi.

Jäljitelmä laatat seinät levyn pintamateriaalien - tapa nopeasti ja edullisesti tehdä korjauksia kylpyhuoneessa

Seinäpaneelit lastulevy hyvin viimeistely wc, käytävällä tai käytävällä. Niitä on vaikea taakka ja suuressa mekaanisessa rasituksessa. Joten he esiintyivät hyvin näillä alueilla. Mutta valitessaan etsiä luokan formaldehydipäästöt. Tuotanto tätä materiaalia käytetään synteettisiä sideaineita, jotka vapauttavat formaldehydiä. Tämä parametri on normalisoitu ja seurataan. Niiden asiakirjojen perusteella Latinalaisen kirjain E, ja vieressäni numerot. Vähäpäästöisimmän luokan E0 - ei ole korkeampi kuin puuta. Turvallinen - E1. Tällaisten materiaalien edes saa tehdä lasten huonekalut. Muu materiaali on parempi olla ottamatta - niitä ei voida käyttää asuinrakennusten.

Seinäpaneelit kylpyhuoneeseen

Spesifisyys kylpyhuoneet liittyy käytön kosteutta kestävä ja pitkäikäinen materiaali, kuten keraaminen laatta. Kuitenkin tänään on olemassa vaihtoehto seinä kaakeloitu kylpyhuone seinät. Tässä tapauksessa optimaalinen ratkaisu on vedenkestävä seinäpaneelit kylpyhuone.

Täytyy sanoa, että tällaiset tuotteet ovat suhteellisen uusia, niin harvat ihmiset tietävät ominaisuudet ja tunnusmerkit. Monet ammatilliset käsityöläiset jo luokiteltu seiniin uuden sukupolven. On todella hyvin kestävä ja kestävä materiaali. Lisäksi sen pinta on yleensä käsitelty erityisellä yhdisteellä, joka tarjoaa kosteussulun, joko kokonaan hydrofobinen.

Nykyään seinät Käyttämällä näitä materiaali:

 • polymeerit;
 • MDF;
 • puuta.

Selvittää, mikä paneeli on parhaiten kylpyhuoneeseen, on hyödyllistä oppia lisää takin näistä.

Tämän tyyppinen pinnoitus on tehty polyvinyylikloridista. Valmiin tuotteen päällystetään sumuttamalla, suojaa paneeli burn-out ja lisää sen kestävyyttä. Johtuen solujen tämäntyyppisen rakenteen seinään tulevan parantaa suuresti kohinanvaimennus huone.

Muovipaneelit kylpyhuoneeseen arvostelut asiantuntijat ja tavalliset kuluttajat nykyään lähtevät enimmäkseen myönteisiä. Nykyään se on ehkä suosituin verhous materiaalia. Jo useita ymmärrettävä ominaisuuksia PVC paneelit ali kosteuden, kemikaalien kestävyys puhdistusaineita ja korkea hygienia. Lisäksi tällaiset pinnat eivät pelkää antistaattiset aineet ja lämpötilan vaihtelut. On tarpeen mainita edullisia tämän tuoteryhmän, suurin osa käytettävissä isännät.

Haittoja tämän materiaalin asiantuntijoiden määrite alhainen lujuus mekaanisia vaurioita ja epämiellyttävä pistävä haju ostamien tuotteiden Häikäilemättömät valmistajat. Siksi yritä valita paneelin päässä kuuluisasta ja luotettava valmistaja.

Vedenpitävä paneelit MDF kylpyhuone on myös varsin suosittuja. Tämä vuori on valmistettu sahanpurusta painamalla korkeassa paineessa. Toisin kuin lastulevyjä, jossa liima-aine levitetään formaldehydihartsit, kuten laattojen sitova jäsen on aine vapautuu puutavaraa. Niinpä tämä materiaali pidetään ympäristön kannalta turvallisen asuinkäyttöön.

Erityinen pintakäsittelyyn pinnoitekerroksen suojaa sitä kosteudelta ja tekee immuuni lämpötilan muutoksiin. Lisäksi tällaisia ​​tuotteita on ominaista suuri lujuus verrattuna vastaaviin polymeerien. Jos vertaa on paljon parempi kestävyys mekaanisia vaurioita vuoria levyt ja muovipaneelit kylpyhuoneessa, Real Masters ensimmäisestä materiaalista. Tämän tyyppinen seinä maali kestää myös muodostumista sen pinnalle haitallisten mikro-organismeja kopio sieni.

Jos puhumme kustannuksista materiaalia, se voi johtua keskelle hintaluokkaan. Hankinta paneelit lastulevy on käytettävissä niin monia mestareita.

Haittoja ovat kuitenkin mahdollisuus rappeutuminen laidoituksen vakio kosteus pääsy jos vahinkoa ulomman suojakerroksen.

Toisin kuin yleisesti luullaan, tämä vaihtoehto seinät kylpyhuoneet kehityksestä johtuen alalla muotoilun teknologiaohjelma ja kemianteollisuuden on tullut todellisuutta tänään. Tämä on kaikkein ympäristöystävällisin ja win-win kannalta koristeluun ratkaisun. Ensinnäkin, kylpyhuoneen käyttäen vedenkestävä puulaji. Toiseksi, kukin levy on päällystetty molemmilta puolilta hydrofobisilla kyllästys ja lakka, joka tekee tuotteen käytännöllisesti katsoen immuuni altistavat sen spray.

Seinäpaneelit kylpyhuoneessa puun on yksi suuri epäkohta - erittäin suuret kustannukset. Se johtuu tästä vuori ei ole niin suosittu kuin molemmat edellisten tyyppejä.

Jokainen huone on ainutlaatuinen siksi, suunnitteluun sen sisätila on lähestytty erikseen. Kehittäjät ja valmistajat seinäpaneelit ovat ottaneet huomioon tähän vivahde. Tällä hetkellä on olemassa useita muunnelmia tämäntyyppisen ihon.

perinteinen telineeseen ja kuviollinen tuotteet eivät periaatteessa eroa tavalliseen asennukseen muovista vuoria. Tyypillisesti, nauha materiaali on 125-300 millimetriä, joiden paksuus on 8-12. Pituus vaihtelee 2700 ja 3400 mm, jonka avulla voit valita malli, jossa sopiva korkeus kylpyhuoneeseen koosta.

Erittäin helppo asentaa Hyväksytty kohdetta neliön muotoinen jossa sivut 300-980 mm. Tällainen viimeistely voidaan yhdistää eri väri ja rakenne muunnelmia mikä parantaa merkittävästi niiden esteettiset ominaisuudet.

Laaja-kokoinen kylpyhuone sovi verhouslevyt koko 1220-2440 millimetriä. Nämä levyt voidaan asentaa kokonaan tai osittain leikata haluttuun kokoon ja yhdistää ne muotokappaleiden tai muiden kiinnityslaitteiden koriste-elementtejä.

Positiiviset ja negatiiviset puolet verhoilulevyn

Seinäpaneelit kylpyhuoneen kuvia, arvosteluja ja kuvaus, jotka on esitetty tässä artikkelissa, on etuja vuorattu kylpyhuone laatat. Ensinnäkin on sanottava siitä nopeudesta ja asennuksen helppous. Tämä iho voidaan asentaa myös ennalta valmistautumattomana seinät, mikä auttaa säästämään rakentamisen seoksia ja viimeistelijät. Tämän lisäksi seinäsomisteiden ei tarvitse olla ammatillinen välineitä ja taitoja.

Erittäin tärkeä kohta on niiden tehokkuutta. Jos vertaa kustannuksia keraamisen limakalvon alhaisen hintaluokan seinälevytykseen paneelit ylellisyyttä, uusin versio maksaa paljon halvempaa. Lisäksi laskemme laattojen edellyttää osallistumista kokenut käsityöläisiä ja siten lisäävät rahoituskustannuksia niiden käyttökustannukset. Asennusseinämä koristelu suunnittelu, vaikka ihminen voi, jolla ei ole kokemusta rakennusalalla.

Jos puhumme menetelmistä tehdyn, seinäpaneelit liittyy monenlaisia ​​mahdollisuuksia. Kokoaa nämä järjestelmät voivat olla jompaankumpaan suuntaan, riippuen siitä, onko optinen vaikutus sinun täytyy luoda.

Laaja valikoima värejä ja kuvioita materiaalien eri simulaatioita moninkertaistaa arvo tämän ihotyyppi. Nykyään on mahdollista valita materiaali melkein mikä tahansa väri ja rakenne. Lisäksi on olemassa joitakin malleja, jotka simuloivat myös jalometalleja. Mietitty muotoilu ja osaava sekaiholle auttaa luomaan ainutlaatuinen ja upea sisustus.

Mitä tulee toimintavarmuuteen, eivät ole huonompia seinälevy laattoja. Ne ovat kestäviä, melko vahva ja ei pelkää korkea kosteus huoneessa.

Helppo ylläpito on toinen etu näitä malleja. Ne yleensä kuljettaa hankaamattomia kemiallisia puhdistusaineita ja älä menetä samanaikaisesti houkutteleva ulkonäkö. Vahingon sattuessa tai muodonmuutoksen yhden elementin koristelu voidaan helposti ja suuria taloudellisia investointeja tilalle. Asianmukaista hoitoa ja huolellinen käyttö seinäpaneelit voi kestää melko pitkään.

Tietenkin tämä ihotyyppi on joitakin haittoja. Kun se on asennettu kehysprofiilin WC-alueella laskee hieman. Lisäksi muovituotteet voi sietää mekaanisia iskuja. Tässä tapauksessa parempi jättää niiden asennusta paikoissa asennuksen raskaita huonekaluja tai yläpuolella LVI. Se on myös parempi pidättäytyä MDF oleville alueille levyn, joka saa aina vettä esimerkiksi lähellä kylpyammetta. Pienikin vaurio suojakerroksen virtaamasta niiden ja nestemäinen lauhde spray voi johtaa elementin muodonmuutoksen. Sinun pitäisi tietää, että myös palonkestäviä rakentaminen ei takaa sinulle täyden paloturvallisuutta.

Valinnan helpottamiseksi pinnoitus, galleriassa tämän artikkelin löydät sen esimerkkejä ja kuvia. Muovi seinäpaneelit kylpyhuone on esitetty monenlaisia, joten on hyödyllistä määrittää välittömästi viimeistely materiaalia. Opiskeltuaan sen muunnelmia ja ominaisuudet, sekä selvittää edut ja haitat kunkin, voit olla tarkan kuvan haluamasi malleja.

Riippumatta materiaalin tyyppi, olisi kiinnitettävä huomiota hydrofobisia tuotteen ominaisuuksia. On syytä muistaa, että kotelo on suunniteltu ulkotöihin ei sovellu sisustukseen kylpyhuoneet.

Lisäksi on hyödyllistä tarkastella laatusertifikaatti ja passin näille tuotteille. Muista, todistettu valmistajat varmasti täydentää niiden tuote. Muista kysyä turvallisuudesta paneelit ihmiskeholle, useimmiten se koskee rakenteita polymeerien.

Jotta vältettäisiin ennalta arvaamattomia ongelmia asennuksen aikana tuotteen, saada tarvittavat liitososaa oikeaan määrään. Tietenkin tarvetta mitata seinät, jotta voidaan laskea tarvittava määrä materiaalia. Aivan kuten useimmissa tapauksissa ei ole pelastamisen arvoinen, se on parempi ostaa pieni marginaali menoja leikattaessa tai vaihtaa elementti, jos se on vaurioitunut huolimaton asennus.

Trim voidaan asentaa joko ennalta muodostetun kehyksen profiiliteräksiä, tai suoraan seinään. Tyypillisesti ensimmäinen suoritusmuoto käytetään, kun seinä pinta on hyvin kaukana ihanteellisesta. Juuri tämä kiinnitysmenetelmä tehottomampi, koska se vähentää alueen kylpyhuone.

Maljaukseen suoraan laiturilla, se suunnata tarpeen mukaan ja soveltaa pohjustava päällystekerros. Huomaa, että materiaali viimeistelyyn huoneeseen, jossa aiot asentaa, se on parempi sijoittaa muutaman päivän ennen asennusta.

Alkaa tarttua paremmin elementit huoneen nurkassa. Yhdenmukaistaa komponenttien koko kone master suositeltavaa käyttää kartonki- tai pala vaneria, hieman suurempi kuin elementin koko.

Asennus seinäpaneelit huoneessa ovat keskikokoisia se ei kestänyt yli neljä tuntia.

Siten seinäpaneelit on hyvä vaihtoehto laatat. Ne ovat niiden ominaisuuksissa hieman huonompi hänelle, mutta niiden hinta on paljon pienempi, ja asennus - helpompaa.

Seinäpaneelit kylpyhuone

Koska korkea kosteus seinät kylpyhuoneessa käyttävät usein leikata seinäpaneelit tai laattoja. Nämä materiaalit ovat käytännöllisiä, niitä voidaan käyttää helpottaa asennusta ja huoltoa. Samaan aikaan kuvassa paneelit kylpyhuoneisiin katso enää huonompi kuin muovinen laatta. Erikoistuneen lehdistä löytyy useampi kuin yksi versio tyylikäs viimeistely tällä aineella. Seinäpaneelit kylpyhuone ovat varsin hyvää palautetta asiakkailta. Asennus ei pitäisi vaatia paljon voimaa.

Viimeistelyyn käytetään useimmiten seinäpaneelit muovia, akryyli ja MDF.

Ei niin kauan sitten, paneelit seinät kylpyhuoneessa alettiin valmistaa haketta (MDF). Tämä materiaali on saanut hyviä arvosteluja siitä rakentajat.

Viite: MDF rakenne on samanlainen kaikille tunnetuille puukuitulevy, mutta sen tiheys on monta kertaa suurempi. Tuottaa nämä levyt painamalla pelimerkkejä ligniinin, joka vapautuu puusta kuumentaen. Toinen vaihtoehto paneelit - PVC. Niitä ottaen kova polyvinyylikloridi, ja käyttäen huuhteluaine antaa sille halutun muodon. Akryylipaneelit kylpyhuoneeseen on tehty synteettisestä hartsista, heillä on toinen nimi - pleksi.

Kun jokin näistä suosituista materiaalien tutkittava tärkeimmät edut ja haitat. MDF on korkea kosteuden kestävyys, ja lämmöneristyskyky. Laatat tämän materiaalin ovat kestäviä ja hygieeninen. Johtuen siitä, että ne on saatu puusta ne ovat puhtaita ympäristönäkökulmasta ja eivät aiheuta haitallisia aineita kuumennettaessa.

Paneelien akryyli helpompi tavalliseen lasiin, mutta ne ovat vahvempia kuin 5 kertaa, ja kestävät jopa voimakkaan iskun. Tämä materiaali kestää myös poraus, sahaus ja piirustus kaiverrukset. Akryyli täysin myrkytön ja ei säteile haitallisia aineita kuumennettaessa.

Suosituin PVC seinäpaneelit kylpyhuoneeseen. Se on kevyt ja vahva materiaali, joka kestää kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Lisäksi PVC ei kerää pölyä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Fit-paneeli PVC on kätevin eikä vaadi erikoistyökaluja.

Tärkeää! Merkittävä haitta - pistävä haju - on seinää muovipaneelit kylpyhuoneeseen joitakin yrityksiä, jotka eivät valvo niiden laatua ja käytettävä heikkolaatuisia raaka-aineita. Kuten viimeistely materiaaleja voidaan erottaa tunnusomaisesta haju jopa hetkellä valinnan.

Miten pääsee paneelit eri materiaaleista?

Tiet onko seinäpaneelit kylpyhuoneeseen? Kallein ovat paneelit kylpyhuoneen seinät MDF. Ne ovat käytännöllisiä, mutta vesi on tuhoisa heille. Nämä paneelit voivat vahingoittua, jos olet täyttänyt naapurit ylhäältä, mutta jonkin aikaa niitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa. Edullisin paneeli - PVC, mutta ne ovat kestäviä. Erityisen merkillepantavaa on alhainen iskunkestävyys, kun verrataan materiaalin MDF tai akryyli.

Akryyli seinäpaneelit kestävin ja kallista. Jotta voitaisiin vähentää niiden kustannuksia valmistajille yhdistää ne puuta ja muita materiaaleja. Tästä ominaisuus, valmiin paneelin eivät vaarannu, mutta hän on alkuperäinen ulkonäkö ja edullisempi hinta.

Yleisin koristelu seinät kylpyhuoneessa PVC paneelit, koska ne vaihtelivat ulkonäöltään ja edullisempia. Tällainen materiaali on sopiva otelochnogo hoito, asennus, ja johtaa muun muassa sen kosteuden esto-ominaisuudet.

Erottaminen edelleen materiaaleja, on myös paneelien luokittelun riippuen tuotantotekniikka ja koko. Erottaa nämä tyypit seinäpaneelit:

 • Arkki. Kaikkein helppo asentaa ja vaativat vähemmän aikaa kokoonpano, koska koko niiden yleisesti 1.25h2.5 mittari ja paksuus 3-7 mm;
 • Kuviollinen telineeseen. Kokonsa samanlainen vuori. Niiden leveys vaihtelee 13-28 cm, ja pituus paneelin 2,5-3,8 m, paksuus 8-14 mm;
 • Kuviollinen laatta. On neliön muotoinen. Jos käytät väriä paneelissa voit luoda piirustuksen seinälle. Koko yhden neliön voi vaihdella 30-95 cm. Usein ne ovat muistuttaa eniten keraamiset laatat.

Valita paneeli näky ja laskeminen materiaalin riippuu siitä, mitä haluat saada tuloksen. Wall arkki paneelit soveltuvat piilottaa väärinkäytöksiä, piiloutua ne ja viestintä johdot. Voit tehdä tämän, ne on melko paksu. Hammastanko ja laattoja soveltuvat hyvin Sisustuspinnoille. Nämä tiedot ovat samat kaikille materiaaleille ja muovi seinäpaneelit kylpyhuoneeseen useammin mitat ovat samat kuin akryyli- tai MDF.

Ero on myös materiaalin ulkonäkö. Pinnoitteen tyyppi erotetaan kiilto ja matta paneeli. Vastaanottamaan kiiltävän kiiltävän pinnan laatat päällystetty erityistä loppuun.

Tyypin kuvio ja erottaa painettu kalvo paneeleja. Ensimmäistä erityistä maali levitetään liikkuvan menetelmä, ja on liimattu toiseen kalvoon. Vähiten vakaa kuvio paneelien toista tyyppiä, koska pinta voi lopulta irrota ja tulevan ulkonäkö on pilaantunut.

Oikea asennus seinäpaneelit kylpyhuoneessa? Ennen korjausta käyttäen PVC seinäpaneelit kylpyhuoneeseen, sinun täytyy valita keino löytää ne seinään. Jokainen niistä on etunsa ja haittansa.

Asennus seinäpaneelit kylpyhuoneessa on mahdollista avulla liimaa.

Sinun pitäisi tietää: Ongelma voi olla vahvuus tämäntyyppisen yhteydessä seinäpaneelit. Jos sinun on lopulta purkaa paneeli, se on melko vaikea tehdä. Puutteiden korjaamiseksi epätasaisten seinien, tämä menetelmä ei ole sopiva, koska kaikki väärinkäytösten näkyvät tämän viimeistelyn.

Tässä tapauksessa, kuten jos asennat piilotettu asennus, se on parasta ennalta tasata seinään kipsi tai kipsilevy rakentamiseen. Ja kun kiinnikkeen kiinnittämistä karkea linjaus on välttämätöntä ensinnäkin, jotta sen ei tarvitsisi porata seinään ajaa sitä Chopyk. Kun seinän tiili tai betoni, korjaus kylpyhuoneen seinäpaneelit vaatii paljon työtä.

Yleensä tapahtuu viimeistely kylpyhuoneen seinäpaneelit asennettu laatikon. Tätä varten kiskoihin tai häkki. Hänelle ja kiristä ruuvit. On myös mahdollista kiinnittää kannattimet kiskoilla uppoasennukseen. Tämäntyyppinen mount on yleisin, seinäverhousta näin valtaa ketään.

Asentamisesta seinäpaneelit kylpyhuoneessa? Paneelit kylpyhuoneeseen on paras asennettu laatikon nauloilla tai ruuveilla, sekä erityisten kiinnitys- profiileja. Kylpyhuone ei koske kuivissa tiloissa, niin suoraan seinään ei tarvitse asentaa paneelit. Lisäksi käyttämällä laatikot voit asentaa valot ja piilottaa alla paneelien putken.

Asennus seinäpaneelit eli koreja mahdollistaa myös asennuksen lämpö- ja äänieristys. Tämä menetelmä on sopiva, ja mitä ei tarvitse erityisesti valmistella ja kohdistaa seinämän. Kori piilottaa kaikki väärinkäytöksiä, jos sellainen on.

Mitä työkaluja tarvitaan asentaa seinille kylpyhuoneessa? välineet trimmausta paneelit - hacksaw väliin jää raot hampaiden ei ole enemmän kuin 1 mm, ja ruuvimeisseli. Kuten näette, laite on minimaalinen.

Verhous alkaa käsittelyn liuoksen pinnan, joka estää proliferaatiota ja sienen ilmaantumista ja hometta.

Koska profiili on mahdollista käyttää puupalikat muokata koko rautasahalla. Kun seinä on käsitelty voidaan asentaa korin, johon tullaan jälkeen kiinnitetty seinään paneelit kylpyhuone.

Vihje: Kiinnitä profiilit välein 5 cm: n, ja niiden suunta on kohtisuorassa asennuslevyyn. Jos esimerkiksi ennen oblitsevat kylpy muovipaneelit, valitset teline pintamateriaalien ja aikoo lähettää heidät yhdensuuntainen lattian, on tarpeen asettaa profiilin pystysuoraan.

Aloittaa kokoamalla kannet vasemmalta huoneen nurkassa oikealle tai päin oviaukosta. Prosessissa on tärkeää jatkuvasti tarkistaa avulla vesivaa'an on asennettu oikein. Kulmissa on asennettava erityinen kulmat, ja lähellä edessä oviaukkoa laudaksi. Katto ja lattia on tarpeen jättää pieni rako on noin sentin.

Ominaisuudet ja mahdolliset virheet

Kun korjaus tähän tilaan kylpyhuone, viimeistely seinäpaneelit on useita ominaisuuksia:

 • Usein varastoinnin aikana tai asennuksen seinäpaneelit voimakkaasti taipunut tai mutkalla. Tämä ei ole mahdollista, erityisesti jos materiaali on valmistettu ohuesta muovista. Tällöin voit pysyvästi menettää ulkoasua ja pilata paneeli. Muutamaa päivää ennen asennuksen alussa on tarpeen tehdä materiaalin kylpyhuoneessa, joten hän pystyi ostamaan samaa kosteuden huoneen.
 • Jos päällyste myydään suojakalvolla, se on parasta se irtoaa paneelista lukot, ja pääpinnalle ei ole poistettu. Kokonaan poistaa elokuva voi olla valmistumisen jälkeen työtä.
 • Leikkaaminen paneelien on oltava pieniä vannesahan pykälien olivat sileitä ilman purseita. Leikkaus tulisi suorittaa etupuolelta ja kuva on tarve ylläpitää sitä paneeliin näytti siisti ja näytti kallista. Parempi viettää aikaa valintaan luku, kuin päästä lopulta mauton sisustus.

Koristelu kylpyhuoneen seinäpaneelit on melko helppo ja käytännöllinen. Hoito PVC viimeistely materiaali on kevyt, ainoa rajoitus - älä käytä orgaanisia liuottimia ja kemikaaleja. Niiden soveltaminen voidaan värjätä, joka ajaa kaikki työt tyhjäksi. Yksityiskohtaisempia ominaisuuksia viimeistely kylpyhuone paneloitu huone, näet meidän video-ohjeita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.