Seinän nurkkaan olohuoneeseen

Valitsemalla kulmaseinäosat olohuoneeseen: 3 tyypit

Kulmaseinäosat - erinomainen vaihtoehto pienille oleskelunurkkaus seinä olohuoneessa - se on hyvä huonekalu joka huoneeseen tulee houkuttelevampi eikä sekainen. Juuri tarvitaan useimmissa huoneistoissa Hruštšovin tyyppi. Ne ovat pieniä, ne voivat usein löytyy viereisiin tiloihin, mikä on paljon hankalaa. Vaihtoehtoja monia. Jokaisella tuotteella on omat erityispiirteensä.

Seinän nurkkaan kaappi olohuoneeseen

Niille, jotka ovat suuri huoneisto, käytännössä se ei ole vaikea valita huonekalut olohuoneeseen. On erityisen tärkeää, että on olemassa mahdollisuus valita sisätilojen esineitä eri kokoja, värejä ja tyylejä. Huonekaluihin L-muotoinen on omat erityispiirteensä, sekä paljon positiivisia, minkä vuoksi ne ovat suosittuja ympäri maailmaa.

Kulmaseinäosat ei vie paljon tilaa ja sopivat täydellisesti melkein mihin tahansa sisustukseen

 1. Ne ovat erinomaisia ​​säästää tilaa. Tämä perus- ja tärkeä asia, varsinkin huoneistoja pienikokoinen. Tässä huonekalut mahtuu erilaisia ​​asioita ja esineitä, ja ne ovat aina käsillä ja piilossa uteliailta katseilta.
 2. Kulmaseinäosat olohuoneessa voit piilottaa vikoja täysin tasainen kuin seinillä ja lattialla. Kulmat huonetta altteimpia vikoja, ja siksi on tarpeen valita sellainen rakenne, jos on erehdys kunnossa.
 3. kulmaseinäosat pieni huone on paras vaihtoehto, koska ne sopivat täydellisesti mahtuu kohteita ja eivät vie paljon tilaa.

Nykypäivän valmistajat tarjoavat valtava valikoima huonekaluja seinämäkulma tyyppi, se voi olla kaapin ja modulaarinen.

Tällaisia ​​huonekaluja seinän alkoi laskea liikkeeseen 70 vuoden viime vuosisadan ja on sittemmin parantunut vain tuotteita, houkuttelevampi, toimiva ja mikä tärkeintä, ne voidaan ostaa alle järjestys. On mahdollisuus hankkia ei-standardi tuotteita olohuoneessa, ja muotoilu vaatekaappi ja ilman sekä kaiken kokoisille. Esimerkiksi, seinä voi olla pyöreä, neliö, suorakaide ja kulmikas.

Nykyaikaiset seinät voidaan varustaa eri elementit:

Erikoisuus modernin, erityisesti pyöreä seinät, jotka eivät vaadi paljon tilaa, ja ne ovat naipopulyarneyshimi maailmassa. Kuka olisi uskonut, että voit asentaa pyöreä seinään? Ole suora ja kulmikas ja pyöreä. Ajatuksena on todella omaperäinen ja se nopeasti voitti sydämet taiteen ystäville.

Pyöreä seinä olohuoneessa ei vain näyttää alkuperäisiä, mutta myös varsin käytännöllinen

Tyypillisesti, ympyränmuotoinen seinä, - rakenne moduuleja. Moduulit voivat olla hyvin erilaisia ​​korkeus, koko ja luonnollinen viimeistely.

Seinä voi olla täysin tilauksiin tai muodossa myönnettyjen vaihtoehdot huonekalutehdas. Jos valita oikea suunnittelu, muoto, sisustus ja materiaali, seinän tulee suuri lisäksi kaikkiin huoneisiin. Modulaarinen seinä vanhene koskaan, ei tylsää eikä varsinkaan lakkaa olemasta suosittu. Kun ostat pitäisi asettaa itsellemme muutamia kysymyksiä ja päättää ensimmäinen paikka on mitä tarvitaan rakentamiseen. Jos huonekalu tullaan käyttämään varastointitilat asioita ja tarvikkeet, sinun pitäisi valita suurempi kaappiin. Jos tuote on tarpeen, jotta pystytään tarvikkeet, koristeet ja samankaltaista tuotetta, seinään on varustettava näyteikkuna ja baari.

Nykyaikaiset seinät voivat olla hyvin monenlaisia, mutta tärkeintä on, että ne eivät riko harmoniaa huoneeseen ja sen ulkonäköä. Erittäin suosittu värit pidetään wenge ja valkaistu tammi tai maitoa. Jos ne yhdistyvät toisiinsa, seinään tarjoaa tyylikkään ja siro elementti huoneessa. Nurkka modulaarinen seinä, vaikka pyöreä, vaikka yhteistä, voi olla erittäin hyödyllinen ja käytännössä yleistä, ja asennettu kaappien alle puku ja ulompi vaatteet. Valinta riippuu vain ostajan ja huoneen ominaisuuksia. Paljon parempi uskoa ammatti valikoima osia, niin että hän voi koota niistä päteviksi ja kompakti. Modulaarinen rakenne voi täydentää ja muuttaa aikana operaation, jonka avulla voit tottua niihin ja asuvat pysyvästi päivitetyt sisustus. Ne voivat vaihtaa paikkaa, ja ei tarvitse huolehtia siitä, millaisia ​​huonekaluja heikkenee, koska kaikki osat ovat toisistaan ​​riippumattomia. Kustannukset moduulirakennelmien yli asuntojen, mutta menot on sen arvoista, koska he ovat parhaita.

Onko kulmikas seinät ovat olohuoneeseen

Kuten aiemmin mainittiin, seinät sali ovat hyvin erilaisia, mutta ensin on syytä kiinnittää huomiota niiden kapasiteettia. Ei saa laittaa kulmiin lasten kun on mahdollisuus ottaa käyttöön kaunis seinä, joka voi tuoda valtavia etuja. Nyt voit nopeasti ja helposti voittamaan tahansa kulmassa huoneessa, ja vahingoittamatta sisustus. Mitä aikaisemmin makasi näkyvästi kuten astioita, palvelu, kirjoja ja vastaavia kohteita voidaan sijoittaa hyllyille ja on kunnossa. Jos sisustaa huonetta jalkalamppu, sijoitettu lähelle seinää tai asennettu valaisimia, ja huone ja huonekalut hankkii uuden ja erikoisen vaikutelman.

On huomattava, että kulma seinään paitsi ei vie paljon tilaa, mutta myös hyvin toimiva

Malleja seinät voivat olla hyvin erilaisia:

Kukin näistä lajikkeista - se on suuri ja tyylikäs kaluste, joka voi tulla välttämätön tuote kotona.

Huonekaluja nautittavaa toiminnasta ja juuri sellaista, olisi sen suorittaminen kesti hyvin herkkä. Joskus valitsemalla seinä-to-face ja että ensimmäinen tulee käsi, sitä ei kanssa korreloivan -tuoteperheestä ja sen ympäristössä. Ei jokainen sisätiloja kunnostettiin seinään kaappien alle hänen pukunsa.

Nyt valmistajat voivat tarjota:

 • Wall lokerot lelut;
 • Wall mahdollistaa yhdistää keittiö olohuone;
 • Seinät yhdistetyn tyyppi;
 • Tyylikäs ja omaperäinen muotoilu.

Monimuotoisuus maailman kulmikas seinät kuinka suuri, että jokainen voi löytää itsensä, mitä se tarvitsee

Käytännön ihmiset, jotka eivät pidä liian kirkas sisustus, erinomainen valinta tulee seinään dia, joka pystyy visuaalisesti suurentaa tilaa, jota tarvitaan useimmissa huoneistoissa. Kulmikas seinät voivat olla tilaa niin, ja muut huoneet, esimerkiksi lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen. Kompakti koko, houkutteleva ulkonäkö ja monipuolisuus ovat mieluisia jokaiselle asiakkaalle.

Valittaessa kalusteita kotiin, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä se on valmistettu materiaalista. Varsin usein halpa väärentäminen ei voida valmistaa puusta, ja tekstuuri, haitallisten exuding hartsia.

Suhteen viimeistely, ei ole mitään erityistä rajoitusta, koska ovet voidaan maalata tai peittää:

 • valokuvatulostus;
 • lasi;
 • muovi;
 • Koristeellinen elokuva.

Kulmaseinäosat olohuoneeseen (video)

Laitteisto huonekalut pitäisi täysin sovi HF tyyli ja design, ja sitten se todella pystyy täyttämään odotukset asiakkailleen.

Todella paljon vaihtoehtoja. Joten ennen kuin ostaa, se olisi hyvin harkittu malli huonekaluelementtien olivat "väärässä paikassa". Onnellinen ostoksille!

Kulmaseinäosat olohuoneessa (valokuva sisätilaan)

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kulmaseinäosat olohuoneessa: mukavuus ja ergonomia

Kulmikas seinät ovat hyvin käytännöllisiä, koska sen avaruutta ja hyvät esteettiset ominaisuudet kulmikas seinät myydään valmiita tilauksiin ja tästä syystä on mahdollisuus poimia tavara mieleisekseen huoneessa, jossa mitään mittoja. Niiden avulla täyttää tyhjät kulmat kehä huoneen tai aseta yhtenäisen rakenteen. Tällaisia ​​tuotteita ovat välttämättömiä säilyttäminen eri kohteita, kohteita ja kodinkoneet. Avulla nurkkaseinät huoneessa, voit piilottaa kuoppia seinillä sekä peittää hankala ulkoasua huoneen, joka on erittäin kätevä.

Seinän nurkkaan kaappi olohuoneeseen: tyyli on

Huonekalujen olohuone näyttää hyvältä tasainen mitään mittoja. Luonnollisesti tarpeen kussakin koossa noutaa tuote. Esimerkiksi tilavaa huonetta, voit valita suuria artikkeleita, joissa valtava määrä laatikot ja hyllyt. Tässä huoneessa, vaikka suuri muuri on täydellinen sisustus pystyy luomaan mukavuutta ja kodikkuutta. Lisäksi kulma istuma täydellinen pehmustetut huonekalut kulmikas tyyppi, joka on erittäin kätevä ja omaperäinen.

Erikoisuus näiden seinien on, että:

 • Niiden avulla voidaan merkittävästi säästää tilaa huoneeseen;
 • Tuotteet riittävän tilava ja monitoiminen;
 • Ne visuaalisesti laajentaa pieni huone.

Seinään kulmakaapin on monia etuja: tällainen rakenne voi peittää epätasaisuus seinät ja laajentaa tilaa visuaalisesti

Oikein valittu sisustus miellyttää joka taloudessa ja tuo paljon positiivisia tunteita. Kulmikas huonekalut, erityisesti seinä, voi olla sekä kompakti ja pitkä, jonka valinta riippuu huoneen mitat ja asiakkaan mieltymykset. Tällä hetkellä erityisen suosittu modulaarinen rakenne, joista yhden tuotteen voit kerätä kohteita tai järjestää tilaa niin, että se kätevää. Avulla moduulien ei voi vain luoda luova sisustus, mutta myös täyttää jokaisen huoneen nurkassa, joten se oli toimiva ja käytännöllinen.

Moduulit voidaan jakaa tilaa vyöhykkeelle:

Oikaisevat kodin sisustamiseen ei ole helppoa, mutta jos sukeltaa luomista harvinaisen miellyttävä ilmapiiri, saat kalustettu huone niin suhteellisesti, että kaikki ovat tyytyväisiä. Comfort luonnollisesti riippuu paitsi huonekalut, mutta myös sisustus, tarvikkeet ja tekstiilit. Joten älä unohda kohteita, kuten pehmeä matot, verhot värisävy huoneen sekä yhdessä kulmikas huonekalut.

Huonekalut kulma tyyppi koskaan pilata ulkoasua huoneen, jos sen koko sopii neliön tilaan.

Corner seinään huoneessa: valintaperusteet

Klo järjestely olohuoneen tulisi kiinnittää huomiota pohjapiirroksen.

Että on mahdollista valita huonekaluja, jotka on:

Kulmaseinäosien tilaa television, niin ei tarvitse ostaa erillistä kaappiin

Jos tarkasti laskea koko huoneen ja poimia tuotteen suunnitelman mukaisesti, huonekalua sopii täydellisesti sisustus, tee se on moderni ja tyylikäs erittäin houkutteleva. Jos välttämättä halua asentaa iso seinä, voit käyttää kulmassa modulaarinen huonekalut, joka koostuu erillisistä, toisistaan ​​riippumattomat tekijät. Tällaiset pakkaukset voidaan täydentää vaatekaappi, hyllyt ja roikkuu mezzanine.

Myynnissä löytyy valtava määrä nurkassa huonekalut, jotka voidaan valita mukaan:

Modulaarinen ilma- seinillä voi olla merkittävä osa perustuu, sekä muita kohteita. Tällaisia ​​malleja pidetään kevyt näköisiä, modernia, vaikka asennettu olohuoneessa klassisen ilmeen. Pura seinäkulmakaapin moduulin tyyppi on hyvin yksinkertainen, aivan kuten ja liikkua, että voit liittää mielikuvitusta ja muuttaa sisätilojen mieleiseksesi. Ne ovat erittäin helppo siirtää tai poistaa huoneesta.

Wall täysin sovi sisälle, väri on oltava eri väriä seiniin

Elementtien kesken modulaarisen seinän ulkopuolelle tyyppi ikkunoita voi olla läsnä paikannus pieniä esineitä, hyllyt alle tekniikka ja televisio, sekä osastoja vaatteita tai ruokia.

Seinät olohuone nurkassa kaappi

Jotkut uskovat, että kaapit ole sijaa olohuoneessa, koska ne on tarkoitettu vain huonetta. Mutta itse asiassa, valitsemalla oikein huonekaluja huoneessa, sitä voidaan käyttää tallentamaan erilaisia ​​lisävarusteita. Jos tilaa huoneeseen sallii, voit sijoittaa suuren seinän pituus nurkassa kaappi puolin. Pohjimmiltaan nämä tuotteet ovat asettaneet aidan vastapäätä sisäänkäyntiä, joka ei kätkee tilaa eikä pilata huoneeseen.

Modulaarinen vastakohtana kokonaisuudessaan nurkkaseinät voidaan siirtää suoraa säännöllistä mallia.

Moderni nurkka kaapit voidaan asentaa eri kulmiin huoneen. Niiden osien universaali, jonka avulla on mahdollista järjestää oven niin, että ne voisivat toimia mukavasti kuin mahdollista. Jos tällaisia ​​kohteita koristele värikkäitä roikkuu valaisimet on kooltaan pieni, huone valaistaan ​​miellyttävän lämmintä valoa ja tulee paljon houkuttelevampaa. Valikoima modernit huonekalut voi tilata kulma seinät mieleisekseen tai tuotteen keräämiseksi eri elementeistä.

Jos huone on pieni, niin seinä nurkassa kaappi on erinomainen vaihtoehto, joka on huomattavasti säästää tilaa

Käytännössä mitään rajoituksia:

Suosituin tyylejä pidetään modernin ja nykytaiteen, koska ne ovat ihanteellisia huonetta tyyli klassista, modernia ja hi-tech. Värisävyjä voi olla vaaleanpunainen tummaan. Tummat sävyt näyttävät enemmän tyylikäs ja tiukka, mutta vaaleanpunainen ja kevyt pehmeämpi ja romanttinen. Ei ole väliä mitä väriä materiaalin annetaan etusija, jos se on puusta, seinä on varmasti miellyttää sekä kotitalouksien ja vieraat.

Alunperin näyttää seinän väri kypsiä kirsikoita, koska se täyttää tilan tuoreutta ja mehukkuus.

Kulmakaapit alla TV: mitkä ovat

Voidaan kiinnittää seinään pyöreitä? Ehkä! Vain se ei voi kutsua seinän ja kaapin alle TV, jonka valinta vaihtoehto on yksinkertaisesti valtava.

Kulmikas TV pöytä vie hyvin vähän tilaa ja tarjoaa erinomaisen ulkonäkö, niin että sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen

Tällaiset kohteet voivat olla erilaisia:

Jalustat voi olla joko sileä tai esiintyy epätavallista käänteitä. Mitä tulee hintoihin tällaisia ​​tuotteita, se riippuu siitä, miten monimutkainen suunnittelu, valmistaja ja materiaali. Erikoisuus Näiden jalustat on, että niiden avulla voit sijoittaa laitteensa huoneen nurkassa, missä sitä tarvitaan.

Alkuperäisen ilmeen kaksivärinen pöytiä TV. Tällaiset tuotteet auttavat peittämään epätasaisuudet seinät ja lattia. Muotoilu sopii tiukasti seinään, ja ottaen huomioon, että ne on tehty kahta väriä, ne visuaalisesti jakaa huoneen kahteen alueeseen, ylempään ja alempaan, joka edistää laajentamiseen tilaa.

Variantit nurkkaseinät olohuoneessa (video)

Lopuksi toteamme, että jotkut valmistajat ajattelevat kautta kaapit niin perusteellisesti, että heillä on jopa aukkoja kaapeleille, mukavat kahvat ja tilava hyllyt. Jos ostat huonekaluja korkealaatuisia ja mieluiten klassista ja modernia tyyliä, voit nauttia pitkän aikavälin toimintaa, mukavuus ja käytännöllisyys tuotteen.

Kulmaseinäosat olohuoneeseen - monenlaisia ​​huonekaluja tahansa sisustukseen

Nurkka huonekaluja ei voi vain täyttää tyhjät kulmat huoneita, vaan myös optimoida ympäristöä. Ottaa huomioon olohuoneessa, tämä toiminto kantaa kulma seinään. Voimme vain pätevästi valita tulevat osat.

Puhumme joissa olohuoneessa tulisi varustaa nurkkaan seinään ja katsoa päälajiketta tämän huonekaluja. Lopussa artikkelin - hinnat ja valokuvat kulmikas seinät.

Laitteet olohuoneen nurkassa seinää - päätös vastuita eikä layout ja mittasuhteet huoneen. Avulla näiden huonekalujen on helppo piilottaa seinään vikoja ja väärinkäytösten vuoksi muodostuva korjata asuntoja. On kolme keskeistä etuja kulma huonekalut:

 • tilaa säästävä (et sotkua olohuoneen pöydät, kaapit ja muut esineet);
 • salaaminen puutteita suunnittelu;
 • Vastaanottaa (runsaus osioita seinä, joka mahtuu kaikki tarvittavat, televisio).

Pienille huoneistot kulmikas seinä pidetään erinomainen ratkaisu, mutta meidän ei pidä unohtaa huoneeseen kokoonpano.

Varustamalla sali nurkkaan seinään, voit lisätä sisustus pehmustetut huonekalut laatikoilla. Nämä ratkaisut vähentävät tilan tukkima.

Seuraava video esittelee sinulle mielenkiintoisia malleja modernin kulmikas seinät salin:

Muunnelmia ja tuotteen ominaisuudet

Ennen asentamista seinäkulmakaapin harkittava huolellisesti suunnitelma huone - joten voit täydellisesti laskea sopivaa ostetun huonekaluja. Muunnos voi olla kuori-ja modulaarinen - jälkimmäisessä tapauksessa, voit "muokata" seinään ja siirtää sen toiseen osaan huoneen.

Kulmaseinäosat kaavoitettu tilaa, joten se mukava ja ergonominen. Toteamme joitakin ominaisuuksia, kuten huonekaluja:

 • tiiviys;
 • käytännöllisyys;
 • Koska vähäinen elementtien (joissakin).

Usein kulmikas seinämämoduulin suunnittelijoiden lahjoittaa vaatteita. Se ei ole jäykkä välttämättömyys, vaan - klassisen standardia. Muoto ja koko kulmaero seinät eivät eroa merkittävästi. Toimistoissa setti voi sisältää:

 • TV osasto;
 • soinniton osa tallentamiseksi eri komponentit;
 • avohyllyt ja telineet;
 • saranapuolta laipat;
 • laatikot;
 • viistot ikkunat.

Niche alla TV sopii kulmikas muotoilu on erityisen harmoninen.

Luokitus ei ole rajoitettu kulma seinien ja modulaarinen pakkaus ratkaisuja. Tällainen huonekalut on jaettu eri tyyppejä riippuen tarkoituksesta ja muotoilu. Alla katsomme suosituin lajikkeiden nurkkaseinät.

Moderni nurkka paneeli huoneet

Mitkä ovat suuntauksia tuotannossa modernin kulmikas seinät olohuoneessa? Enemmän huomiota suunnittelijat tekevät toiminnallisuutta ja monipuolisuutta. Etualalle, modulaarinen seinät, huonekalut vähitellen palautetaan takaisin menneisyyteen.

Nykyaikaiset ilma- seinillä on laaja valikoima väripaletin, suunnitteluratkaisujen ja materiaaleja. Valmistajat tarjoavat kuin halvempien mallien perusteella tehdyt lastulevyn ja kalliiseen seinän puusta. Tässä ovat suurimmat erot moderni kulmikas malleja:

 • toiminnallisuutta;
 • ergonomia;
 • minimalistinen muotoilu;
 • modulaarinen ratkaisuja;
 • ympäristöystävällisyys.

Vaikka näennäisesti vaatimaton moderni ulkoseinä voi olla kalliimpaa kuin klassinen - syy piilee "täyte" ja valmistusmateriaalit. Oikean mallin, kiinnittää huomiota materiaali (puumassan, lastulevy tai lastulevy) ja laatu varusteet.

Budjetti suoritusmuodossa ovat suhteellisen MDF julkisivut, jotka perustuvat puukuidun. Tämä ratkaisu mahdollistaa välitä ympäristövaikutukset ja ei merkittävästi vaikuta perheen budjetin. Wall puusta ovat kalliimpia, mutta ne kestävät paljon kauemmin.

Valokuva nurkka modulaarinen seinä olohuoneessa

Huonekalut klassikoita pitäisi aiheuttaa assosiaatioita vanhan ja joitakin perustavaa laatua. Joissakin malleissa on raja Englanti tyyliin, ja maa, mutta joitakin eroja on edelleen olemassa (tiukat linjat, läsnäolo tietyillä segmenteillä). Klassinen kalteva seinämä on suuri kapasiteetti, ominaisuudet ja säätelevät tiukat julkisivut muodoissa.

Sanomattakin on selvää, että perus-aineena klassinen seinä on puu? Jopa lastulevy, liimaa seinä jäljittelemään tekstuuri puun. Classic seinään kiinni tiettyjä värejä:

Kulmaseinäosat huonekalut olohuoneeseen klassiseen tyyliin eri värejä

Kirkas ratkaisut täydellisesti kultainen torvilla kahvoja ja muita koriste-elementtejä. Perinteinen vintage chic lähiöiden älä mene pois muodista meidän päivinämme. Huomaa, että tyyliin "Classic" liittyy erilaisia ​​moderni design havaitsee:

 • Toiminnallinen mekanismi laatikot;
 • valaistus;
 • mattapintaisia ​​lasin fragmentit julkisivun.

On olemassa erilaisia ​​tyyli- ratkaisuja kulmat seinien. Jotkut ovat yhteisiä suuremmassa määrin, toiset - vähemmän. Harkita muutamia esimerkkejä:

 • Maa. Nämä kulmikas muotoilu eri kapasiteettia ja kotoisaa tunnelmaa. Maa tyyli voi vaihdella alueellista toimivaltaa (on Välimeren, Skandinavian, amerikkalainen ja Englanti tyylejä, ja Provence). Julkisivut asianmukaisen tulostuksen, kukkakuvioin, listat, puuta.
 • Hi-tech. valmistusmateriaalit - MDF, lastulevyä, muovia. Tervetuloa sileä osio, joka voidaan avata painamalla keuhkoissa. Lasi julkisivut ja valettu kiilto.
 • Moderni. keinotekoisia materiaaleja, mutta voidaan jäljittää puhtaat linjat, ei tavallinen, voimakkaat värit (lokalisoitu eri moduulit) ovat tervetulleita tänne.
 • Fusion. Nurkassa fuusiorakenteita harmonisesti sekoittaa materiaalit ja tyylillisiä ratkaisuja. Visuaalinen keveys ja toimivuus nykyaikaa leikkaa perusteellisuutta klassikoita, ja muovin ja lasin rauhanomaisesti rinnakkain puusta.

Kulmaseinäosat salissa tyyliin hi-tech

Nurkka liuokset sisältävät usein erilaisia ​​yksiköt ja osastot. Jos hyllyt, vaatekaappi ja kaappi alla televisio oli pitkään tottunut, toimistossa tai tietokoneen työpöydän tuntuu omaperäisyys. Itse asiassa monet omistajat yhdistää olohuone tutkimus ja kirjasto niin yllättynyt kulmikas seinät taulukko ei ole tarpeellinen.

Tällaiset päätökset tehdään pimeässä sävyjä liiketoimintaa, ne heijastavat vakavuutta vuokranantaja. Tässä ovat suurimmat erot kulma seinien tämäntyyppisen:

 • Buffet on ergonominen, turvallinen terveydelle muoto;
 • moduuli sisältää paitsi taulukossa, mutta myös varattu tila järjestelmän yksikkö;
 • Kaappi on varustettu peilattu ovet;
 • kuulokkeet suuntautunut yhtä suuriin ja pienikokoisia asuntoja.

Photo seinä nurkassa pöytä olohuoneessa

Miniatyrisointi vaikuttaa ja kulmikas muotoilu, joka vasta ensi silmäyksellä näyttää olevan tilaa vieviä ja massiivinen. Nurkka mini-seinä yleensä koostuu:

 • kirjahyllyt;
 • hyllyt vaatteita;
 • TV kaapit;
 • kaappi astiat (ei aina);
 • laatikot.

Joskus nämä päätökset voivat sisältää vaatekaappi, jossa on paljon ripustimet ja hyllyt. Liukuovet, kuten kaappeja, joka merkittävästi parantaa suunnittelun toiminnallisuus. Lisäksi on olemassa mini-seinä seuraavat lajikkeet:

Photo nurkka mini-seinä olohuoneessa

Kuvia ja hintoja kulmikas seinälle olohuoneessa

Katsaus valmistajat, emme aio viettää paljon aikaa. On huomattava, että perinteisesti markkinoita hallitsevat Italian ja Ruotsin huonekalujen valmistajat. Valtavirran segmentti kapealla käytössä Venäjän ja Puolan.

Laatu valkovenäläiset ja Ukrainan tehtaat jättää vielä paljon toivomisen varaa. Mainita joitakin suosituimmista malleista kulma seinät olohuoneessa, että voit ostaa tänään, unohtamatta niiden kustannukset:

 • "Napoli". Klassinen joukko, joka koostuu yhdistetyn kotelot, ja saranoitu kulma kohdat, kapselin ja kaksi jalustat. Tarjoaa valaistus, hinta - 23640 ruplaa.
 • "Duet 3". Wall, varustettu läpinäkymätön lasit, muodostuu tyyliin korkean teknologian. Tuottaja - tehdas "Borovichi" kustannus - 28200 ruplaa.
 • "Fidži» № 19. modernisoitu klassikko sviitti 35000 ruplaa. Värit - Belfort tammi, wenge, combi.
 • "Astoria 1". Elite klassinen seinä, liotetaan beige väri teräs paneeli. Yksinkertainen (kannalta suunnittelu), mukava ja ylellinen asia. Hinta - 55260 ruplaa.

Valokuva kulmikas seinät salin

Alla annamme kuvia onnistuneista suunnitteluratkaisujen kulmikas seinät. Teet elävät erilaisissa sisätilat ja pystyy valitsemaan ideaalimallin mieleisekseen. Hyvää katselu!

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

Olohuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin