Seinän eristys polystyreeniä sisällä videoita kädet

Seinän eristys polystyreeniä sisällä omissa käsissä: video

Jos huomaat, että huonelämpötila on voimakkaasti riippuvainen säästä ja ulkolämpötila, kannattaa kiinnittää huomiota eristys. Tämä on syy valtava lämmityskustannuksissa ja suuri ilmankosteus. Tietenkin, paras vaihtoehto tässä tapauksessa - eristää seinän ulkopuolella. Mutta ei aina omistajat talon tai asunnon on mahdollisuus muuttaa ulkonäköä julkisivun.

Eristä seinät sisäpuolelta on parasta aloittaa korjaukset nämä käsittelyt väistämättä kuluttaa viimeistely. Sen pitäisi myös olla huolellisesti lähestyä materiaalin valinta ja miettiä vedeneristys. Miten parhaiten eristää seinät sisäpuolelta? Ja miten saavuttaa suurimman lämmöneristys?

Polystyreeni - tunnettu synteettinen materiaali, joka on jo varsin pitkään Sitä käytetään sisä- ja ulkotilojen somistamiseen. Levyt valmistetaan vaahdottamalla, ja materiaali on erilainen jäykkyys ja tiheys.

Suhteellisen edullista ja pitkä käyttöikä, styrox tulee ehkä paras ehdokas rooli eristys seinissä. Niin mikä on tämän materiaalin etu?

Edut polystyreeni eristys sisällä

On syytä huomata muutama "ammattilaiset"Polystyreeni seinien sisällä Aiemmin mainittu. Joukossa:

 • korkea kosteus;
 • vesihöyryn läpäisevyys;
 • erinomaisesti lämpöä säästävä ominaisuuksia;
 • mittapysyvyys;
 • vastustuskykyä bakteerien kasvua;
 • mahdollisuus suorittaa töitä milloin tahansa vuodesta.

Mutta se on myös tarpeen siirtää ja "haittoja»:

 • palavuus materiaali;
 • vähentäminen tilan tilavuus.

Miten eristää seinät sisäpuolelta polystyreenistä: askel askeleelta opas

Jos päätät seinien eristystä sisältä, niin varaudu kovaa työtä. Ottaa tarkasti kaikkia vivahteita, yksi virhe voi johtaa merkittävään heikkenemiseen eristyksen sekä esiintymisen tiivistymistä. Ja vaikka polystyreeni on suojattu homeen kasvua, mutta kipsi ja tapetti voi tulla paikka muodostumisen sieni. Kunnolla eristää seinät, seurata vaihe vaiheelta ohjeet.

Aloita sinun täytyy olla mukana valmistelussa seiniin. Missään tapauksessa älä jätä vanha tapetti, maalata tai kipsi. Kaikki vanhan maalipinnan pitäisi purkaa. Se ei vain voi aiheuttaa hometta, mutta varmasti muodostaa ilman "tasku", joka tässä tapauksessa on sopimatonta.

se on toivottavaa puhdistaa pois seinät kaikki kerrokset ja päästä betonin tai tiili perusta. Sitten tulee toinen vaihe valmistelun seinien - puhdistusta. paras siirtää seinäpinnan pölynimurin, mutta voit tehdä ja luuta pehmeällä liinalla. Kiinnittää huomiota niihin aloihin, joilla raaka täplät näkyvissä. Jos osa pinnasta iski sientä, muista hoitaa tämän paikan antiseptisiä.

Asiantuntijat kuitenkin suosittelevat antiseptinen kattavat koko seinäpinta kokonaan. Näin estät homeen kehittämiseen suunnatut erittäin eristys ja koristeellinen viimeistely.

Kiinnitä huomiota ja viat seinään. Syventää, kuoppia ja halkeamia on katettava tiiviste tai kipsi ja puhdas. Erityisen vaikeissa tilanteissa, linjassa seinät. Kun kaikki manipulointia tarvittavat Pohjusta pinta. On suositeltavaa käyttää pohjamaali tunkeutua syvälle.

Suurin ongelma kohdataan asennettaessa styroksi on yksilöllistä telakointi laatat. Väliinsä joka tapauksessa tulee olemaan kuilu. Miten välttää arvokkaiden lämpöä? Älkää yrittäkö korjata levyn liitoksen yhteinen. Päinvastoin, jättää pieni rako on noin 5 millimetriä.

Kiinnitä levyt tarvitsevat erityistä liimaa, laittoi pallon materiaalista. Ensimmäinen rivi on sijoitettu pienen matkan päähän lattiasta. Noudattamaan poistuma oli helppo, suosittelemme, että asetat liikuntasaumat tulpat kokoon. He suorittavat rooli "rajat", jota käytetään yleisesti laattojen. Täten levyjen välinen etäisyys pysyy muuttumattomana liiman kuivumisen. Voit myös käyttää erityisiä muovia ankkureita kiinnittämiseen eristys.

Vasta kun kaikki levyt kiinnitetään seinälle, voit siirtyä tiivistesulku. Miksi tällaisia ​​suuria aukkoja jäi? Niiden avulla voit täysin puhaltaa tilaa vaahto. Toteutettava vaahto tulisi olla tukevasti raossa. Mutta ole varovainen, liian paljon vaahtoa voi vääntää kasvaessa koko lämmittimen. Kun vaahto kovettuu kokonaan, leikattu pois ylimääräinen.

Seuraava askel - eristäminen, ilman luotettavaa seinien tehdä. Parasta käyttää folio elokuva. Työ ei kestänyt kauan. Kalvo on liimattu seläkkäin seinämän poikki alueella. Ole varovainen, folio puolen tulisi noudattaa polystyreeniä.

Nivelet täytyy olla lisäksi "saada" foiled tape, joka auttaa ylläpitämään eheyden höyrysulku ja suojata tulevia korjaus esiintymisen kosteuden.

Eristys höyrynsulkukalvo - ei ole paras viimeistely huoneeseen. Piilottaa "spektaakkeli" on karkea loppuun. Helpoin tapa - rappauksen pintaan. Mutta se on harkitsemisen arvoinen yksi ongelma - kipsi ei voi saada jalansijaa folio elokuva. Tämä materiaali on tarpeen mukaan luotettava kiinnitys.

Tätä tarkoitusta varten, koko alueen seinien on kiinnitetty eristetty vahvikeverkon, jonka silmäkoko on 5 mm. Yksittäiset osat on sijoitettu päällekkäin kuten epäolennaisen tiiviste on edelleen piilossa kerros kipsiä.

Sen jälkeen, esikäsitellylle pinnalle levitetään kipsi. Heti kun kerros kuivuu, seinä on valmis viimeistelyyn.

Viimeistely asettaa kehyksen

Toinen tapa piilottaa eristys - Viimeistely kipsilevyä tai muovipaneelit. Tämä edellyttää esikäsittelyä seinät - asennus puurunko. Sälepohja asennettu välein 60 cm, tämä etäisyys tarpeeksi luotettava kiinnittäminen tahansa materiaalia. Ne ommellaan seinäpaneelit, kipsilevyä tai muovista.

Sisäseinä eristys vaahto - Tekniikka

Ei kolhi hampaansa kylmässä asunnossa tai omakotitalon, sinun täytyy miettiä ajoissa lämpenemisestä.

Ensimmäinen ja merkittävin lähde lämpöhäviö kodeissa - seinään. Mutta jos talo, mökki tai autotallissa kysymys lämpeneminen usein päätyneet ulomman teosten asunnossa, varsinkin jos se on julkisivu ja sijaitsee kaupunginosissa, joissa se on kiellettyä muuttaa arkkitehtuurin rakennuksen ulkonäköä, etusija annetaan sisäisen eristyksen.

Lämpeneminen ullakolla, sekin on mahdollista vain sisäpuolelta. Vaikka oikeudenmukaisuus, on huomattava, että seinien eristystä vaahdon sisällä asunnossa vaatii vielä suorittamalla korjaus- ja viimeistelytyöt.

Lisäksi vaahtoa, sisäisen eristys voidaan käyttää mineraalivillaa, polystyreeni tai polyuretaani spray vaahto. Kuitenkin useimmat omistajat haluavat sitä vaahtoa. Miksi tämä eriste?

Edut eristys sisältä:

 1. edullisia;
 2. myrkyttömyys. Tämä parametri on erityisen tärkeä, koska suoritetaan sisäseinän eristys vaahto;
 3. Yksinkertainen, intuitiivinen tekniikka suorituskyky;
 4. mahdollisuus eristää omiin käsiinsä;
 5. erinomaiset lämmöneristysominaisuudet vaahdon (kerroin lämmönjohtavuus 0,038 W / m ° C).

Parempi kuin kuvassa havainnollistettu esimerkki. Samasta tuloksen joudut käyttämään vaahtoa 100 mm ja 160 mm. mineraalivillaa. Vertailu muiden materiaalien kanssa on esitetty kaaviossa.

Kaavio - vertailu eristysominaisuuksia vaahdon muiden materiaalien kanssa

Kaavio osoittaa, että tehokkain on vielä käytettävä vaahtoeristeen seinien sisäpuolelta.

Valinta eristys seiniin

Perusvaatimukset otettava huomioon valittaessa vaahdon ovat: tiheys ja haluttu paksuus. Mitä tulee tiheyteen, tiheämpää materiaali on helpompi työstää. Hän ei lennä pois muodossa palloja huoneen poikki.

Mukaan normit DSTU B.V.2.7-8-94 "Polystyreeni levyt. TU "vaahto jaettu neljään ryhmään, ja on merkitty seuraavassa järjestyksessä: PSB-C 15-C 25 DPM, DPM-35 ja C-S DPM 50. Kunkin tuotteen ominaisuudet luokka on esitetty taulukossa

Taulukko - valinta polystyreeniä käytetään seinien - merkintä ja ominaisuudet

Kirjaimet PSB-S tarkoittaa vaahdon valmistusmenetelmä - bespressovy menetelmä. Ominaisuuksia näiden laadut muutu pitkään aikaan (jopa 40 vuotta).

Samaan aikaan monet ihmiset virheellisesti uskovat, että luvut lopussa merkki todellisen tiheyden materiaalin. Kuitenkin, se ei ole. Kun kaikki, mukaan mainittujen DSTU

Ote State Standard vaahdon tiheyden

otettava merkki ei ole pienempi kuin DPM-S 25 lämmöneristeenä seinien.

Toinen kohta - on vaadittu levyn paksuudesta. Monet ihmettelevät, miten valita vaahdon paksuus. Vastaus riippuu monista tekijöistä:

 • lämpötilaolosuhteissa alueella;
 • tuulen suunta ja voimakkuus;
 • seinä materiaalit (tiili, betoni, puu);
 • odotettu kasvu lämmön jälkeen lämmöneristystä.

seinään eristys vaahto sisäpuolelta opas

Töihin tarvittavat rakennusaineet ja työkaluja.

 1. vaahto;
 2. serpyanka nauha-yhteinen yhdiste;
 3. polymeeri verkko;
 4. liima sementin;
 5. sateenvarjot (erityinen tappien kiinnittämiseksi vaahto);
 6. yleispohjamaaliksi;
 1. telalla tai siveltimellä, Harjat pohjustus ja kapasiteetti samat;
 2. vasara ja pora;
 3. lastat;
 4. hiekkapaperi;
 5. tasolla, hallitsija ja lyijykynällä.

Sisäseinät vaahtoeristeen säädetään rakennusurakoiden toteuttaminen useassa vaiheessa:

Ennen kuin aloitat sinun täytyy:

 • korvata Windows tarvittaessa. Muuten, eriste vähenee nollaan;
 • Puhdista seinä tapetti, kädenvääntöä kynnet, jne.;
 • korjataan kaikki halkeamat;
 • poista sieni. Jos se ei pestä pois, sen täytyy olla puhdas pois hiekkapaperilla;
 • purkamaan sokkeli;
 • leikata lattia on levyn paksuus. Materiaali asennetaan ainoastaan ​​kantaja-pinnoitteen;
 • kohdista mahdollista karheus seinät. Muuten, ilma jää arkkien väliin, joka on täynnä offset kastepisteen.

Tässä vaiheessa seuraavat vaiheet:

 • valmistettu seinä pohjamaali on käsitelty. Niistä monenlaisia ​​erän ratkaisut etusijalle universaali seoksen luotettu valmistaja. Esimerkiksi hyviä arvosteluja noin Seresit ST-17. Sen levityksen jälkeen seinään ohuen kalvon, joka takaa ja bioturvallisuus ja parempi tarttuvuus liimaseoksen seinään;
 • seinä kuivua. Riittää varmistaa hyvä ilmankierto huoneessa;
 • -merkintä. Kuten käytäntö osoittaa, että suurin osa seinistä asuntoja rakennettiin Neuvostoliiton aikana (Hruštšov ja elementtitalot), epätasainen. Jos olet samaa, piirrä niin lähellä lattiaa. Käytössä se tasoitetaan. Sitten seuraava sarja arkkeja menee suhteellisen tasaisesti. Miksi sukulainen? Koska valtion keskihajonta suunniteltu +/- 10 mm levyn koko 1x1 m. Pohja ja sivut upotettu vaahdon tähteet. Samasta syystä ei tarvitse tehdä useita aihioita ja levitetään piirustus seinälle - vain nurkassa.

Seinän eristys vaahto sisällä voidaan tehdä kahdella tavalla:

 • runko menetelmä. Tätä menetelmää käytetään, jos aiot vielä viimeistelyyn Kipsilevy tai panelointi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että seinämän paksuus LE ja profiilit 27 mm. Vaahto on niiden välissä. Paksuus 27 mm. ei liikaa, jotta voidaan suorittaa laadukasta seinän eristys vaahto sisälle taloon. Mutta alla kerrossänky runko menetelmällä se sopii täydellisesti. Tämä johtuu siitä, että sen alapuolella ratkaista puun puinen kehys, jonka paksuus on vähintään 50 mm.
 • kehyksetön menetelmä. Jos aiot lopettaa seinät kitillä.

Vaahdon eristää seinien sisäpuolelta - sekvenssi prosessin, kun kehyksetön lämmittäen tai täyteainetta kipsi

Getting asennus vaahto seinään. Työ alkaa alhaalta, etäällä nurkkaan.

 • levitetään arkin liima-liuos. Menetelmän sovellus on esitetty kaaviossa;

Menetelmä liiman vaahto

 • arkki levitetään seinän ja lattian (jos se on epätasainen, niin vetoa kaista) ja puristetaan;

Vaahdon levittämisessä seinään ja lattiaan

Ei työnnä kaukana tai myydä luetteloon.

 • Keski-arkki porattu reikä naulan sateenvarjo (sieni);
 • sateenvarjo levy on kiinteä;
 • varmemman kiinnityksen kulmissa arkin myös tukkeutua varjoja.

Sijoittaminen sateenvarjot varmistaa vaahdon

 • Jos levy vaahtopolystyreenistä tasainen, voit suorittaa asennuksen tällaisen järjestelmän.

Järjestelmä vaahto asennus

Tällainen laite mahdollistaa säästää sateenvarjo, mutta tekee asennuksesta useita "hatara".

Sisäseinään eristys vaahto oli korkeampi laatu, toinen rivi on siirtymään arkkia. Tämä asennus järjestelmä varmistaa ilman kohtisuorassa nivelet.

Kaavio siirtymä Vaahtolevyt asennuksen aikana

 • niin, että rakenne ei salli lämmön risteyksessä arkin olisi rako;
 • kaiken ylärivi arkkien sinun täytyy säätää kokoa. Cut vaahto rakentaminen tai tavanomaisen vannesahan terän (jos sen paksuus on enintään 50 mm);
 • saumaus. Ompeleet paksuus on yli 10 mm, on välttämätöntä tiivistää vaahto tähteet. Niille vähemmän kuin 10 mm. voit puhaltaa pois vaahto;

saumaus vaahto

Viipaloida piti tiukasti hänen takapuolelle vaahtoa on sovellettava.

 • tarra-serpyanku nauha. Nauha on hyvä, koska se on yksi puoli käsitelty liimalla. Se on helppo liimata. Hinta nauhat merkityksetön, on vaikea yliarvioida täällä, koska se suojaa sauman muotoaan. Ilman sauman nauha murtuu;

Ulkoneva liitokset poistettu kellua vaahto.

 • kitti hattuja sateenvarjoja. Vain ne, jotka on upotettu vaahtoon. Periaatteessa konepelti "piilottaa" aikana seinään kitti. Mutta sitten myöhemmin seos on päällystetty paksulla kerroksella, ja kestää kauemmin kuivua.
 • pinnalla päällyskerroksen liima levitetään. Leveys kerros on yhtä suuri kuin leveys lujiteverkon.
 • Verkko on sovellettu, ja piilottaa alla seoksen kerroksen.
 • kun seinä on täysin kuiva, voit aloittaa koristelu.

Taittuu ruudukon

Seinän eristys sisältä vaahto - video

Lopuksi toteamme, mitä ei kannata säästää sisäisellä eristys vaahto:

 • ilmanvaihtoon. Tätä tehtävää ikkunat kehyksiä reikiä. Muovi ikkunat on varustettu heidän oletuksena, mutta reiät puurunkoiset puuttuvat. Ilmanvaihtoa tarvitaan, jotta kondensaation välttämiseksi.
 • on eristeen paksuus. Kuvassa näkyy siirtämällä kastepisteen.

Kastepiste Offset - järjestelmä

 • eristyksen tiheys. LD-eristys ei salli saada suunniteltua vaikutus vaahto eristys seinien sisäpuolelta.

Tiheys vaahto - tekijä

 • alukkeeseen. Huono pohjamaali ei suojaa sinua homeen ja sienten kehitystä.

Homeen ja homeen seinillä

Huomata vaahto eristys parvekkeiden ja lasitus on spesifisyys, jolla haluat lukea lisää.

Kommentit (2)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Seinän eristys sisältä polystyreenistä säästää vuokralaisten kerrostalojen

Seinän eristys sisältä polystyreenivaahtoesteet

Ankara Venäjän olosuhteissa monet omistajat asuntojen kohtaavat jäädyttämistä seinät, alhaisen lämpötilan sisälle asuntoon ja vastaavat epämukavuutta asuinpaikka. Yksittäisten kehittäjien on mahdollisuus edetä vaiheiden toteutukseen soveltaa riittävän seinämien paksuus, tehokas lämmöneristys ja muita menetelmiä. Vuokralaisten kerrostalojen, erityisesti niiden ylemmissä kerroksissa tarvitse kamppailla tätä tilannetta on itse asiassa tekee erilaisia ​​työtä, esimerkiksi viettää sisältäpäin seinien eristystä styrox tai muista materiaaleista. Miksi sisällä? Kyllä, koska se on hyvin vaikea järjestää ulointa eristystä, esimerkiksi korkeudelle 8 kerrosta. Tämä ongelma vain teollisuuden kiipeilijöitä, ja tehokkuus eristys on vaikea ennustaa - liikaa yksilölliset tekijät täällä. Näin ollen, asukkaat korkeiden sopii ainoastaan ​​sisäisen käsittelyn seinät.

Kaikista lämpöeristyksen teknologian erityisen suosittu sisällä seinän eristys polystyreeniä, yhteistä - vaahto, tämä materiaali on yksinkertainen ja helppo työstää, on vaatimaton ja on turvallinen terveydelle ja ympäristölle. Lisäksi polystyreeni on palamaton, kestää mekaanista vaikutusta, ei muuta muotoaan ja ei tuhoa sitä. Luonnollisesti eristekerroksen vähentää lattiatilaa, mutta arkki polystyreeni on paljon ohuempi kuin muu lämmittimet, joilla on sama tai jopa suurempi lämpö- eristysominaisuudet. Näin ollen, sisäseinän eristys polystyreeni on kaupunkilaisille, luultavasti paras ratkaisu vastaan ​​jäädyttäminen seinät ja alhaisissa lämpötiloissa huoneistoissa.

Kuten jo edellä mainittiin, polystyreeniä on erittäin helppokäyttöinen, lämmin avulla seinän voi jopa noviisi rakentamisen asioihin. Töihin ei vaadi erikoistyökaluja ja taitoja tarvitsee vain tarkkuutta ja perusteellisuutta.

Seinän eristys polystyreeniä

Ennen kuin voit eristää seinää, on varauduttava. Tätä puhdistettavan pinnan lian ja vanhat pinnoitteet, puhdista pois kaikki irtonainen alueilla. seinän tarkista huippuja ja laaksoja, ja ne, ja muut emme tarvitse. Kaiuttimet fragmentit kaataa, ja syvennykset on suljettu sementtilaastilla tai kitti.

Seuraavaksi laita seinälle erityisen liimalla. Voit ostaa sen lähes joka rautakaupasta. Valittaessa liima kiinnittää huomiota sen koostumus oli tolueeni - se on kosketuksessa polystyreeni aiheuttaa kemiallisen reaktion, joka johti polystyreeni hajoaa sen osatekijän komponentit ja menettää sen ominaisuuksia. Parempi valita liima, jotka on erityisesti suunniteltu polystyreeni - se antaa parhaan liimattavat pinnat ja ei vahingoita eristystä. Levitä liimaa seinään on paksua vaahtomuovia levyt liimataan tukevasti seinään.

Jälkeen seinään sotkee ​​liimalla laittavat - jotka laittavat! - levyt eristys, lujasti painamalla niitä seinään kiinnittämiseksi asetus. Polystyreenituotteet on helppoa, kunhan painetaan ei tarvitse. Kun kaikki levyt liitetään, nivelet on suljettu vaahto, tai se voi tunkeutua nivelten kosteutta ja kylmä.

Loppuvaiheessa - höyry, polystyreeni

Nyt sinun täytyy järjestää höyrysulku - paisutettua polystyreeniä ei pidä liikaa kosteutta - siitä mätänee ja preet. Höyrysulku sopii tiukasti muovikalvo, se on liimattu päälle vaahtomuovia liimaa. Styroksi nivelet ja seinät on tiivistetty vaahto, tärkeintä tässä - älä liioittele, muuten vaahto voi repäistä eristeen seinästä. Top lämmitin sulkeutuu kipsilevy ja koriste pinnoite.