Seinämaalaus tulppaanit sisätilojen kuvat

Seinämaalaus tulppaania sisätilassa (kuva)

Mural - seinänpäällysteet soveltavan valokuvaukseen tai piirustus. Ne liimataan seinään muistuttavat tavallisia taustakuva, mutta tarkempi yhdistämällä osia kuvan. Sitä käytetään, Kuvio näytti kiinteänä aineena. Jos joudut sisustaa kotisi, jotta se kirkas baari, luovat epätavallinen ilmapiiri, helpoin ratkaisu olisi sekä moderni taustakuvia.

Taustakuvat - tämä on niin yksityiskohtaisesti, että voidaan täysin muuttaa minkä tahansa sisätila, olemaan hänen tärkein painopiste. Siksi niiden valinta on käsiteltävä erittäin huolellisesti. Useimmat Valokuvatapetti - tylsä, mutta voit löytää ja kiiltävä. Mitat voivat olla erilaiset, riippuen liittää pintaan. Pienimmät on suunniteltu sisäovet. Hieman suurempi koko on tapetti, jota käytetään koriste seinät. Jos haluat järjestää seinätilaa, liitä yli hänen täyspitkä kuva taustakuvia.

Kohtausten valinnan ja maisemia, joita käytetään näihin tarkoituksiin valtava. Tämä voi olla loputon kenttiä, merimaisemat, kaupunki, eksoottisia eläimiä, ja jopa ruokaa.

Suosituin ovat koostumukset, jotka edustavat tulppaanit. Siksi näiden tapetteja sisustus, kuva, joka alkoi ilmestyä usein luetteloita valmistajien, voit luoda nykyaikainen ja kaunis sisustus.

Yhden parhaan vaihtoehdot seinät ovat tapetti tulppaania. Kukka-aiheita käytetään usein sisätilat yksityisten kodeissa ja toimistoissa.

Tulppaanit - yksi ensimmäisistä kevään kukat, ne antavat meille hyvällä tuulella ja kiehtoo sen iloisilla väreillä. Jos on taustakuvia tulppaania, ei tarvitse käyttää tuoreita kukkia huoneeseen sisustus. Kuvia kukkia taustakuva, valittu sopimaan huonekalut ja muut tarvikkeet huone, on riittävä luo illuusion suuri kukka puutarha, sijaitsee aivan kotona.

Värivaihtoehdot sisustus kuvalliset Taustakuvat

Kuten tiedetään, tulppaanit tulevat eri väriä: valkoinen, keltainen, punainen, jota ympäröivät vihreät varret tai ilman niitä. Nämä yhdistelmät vaikuttavat edelleen sisustus.

 • Green tulppaanit. Kuva tulppaania vihreä näyttää parhaalta. Monet ihmiset haluavat käyttää näitä taustakuvia. Ja tämä seikka on sen selitys. Green tunnetaan rauhoittava ja rentouttava ominaisuuksia. Mukaan Feng Shui, tämä väri symboloi elämää, ja ennustaa monia jälkeläisiä. Joten, jos pari haluaa saada lapsia, valokuva vihreä tulppaanit makuuhuoneessa edistää tätä. Kaikki sävyjä vihreä pidetään neutraaleja. Siksi kannattaa yrittää laimentaa väriä kirkkaan tarvikkeet sisustus, kuten viitat huonekalujen tai tyynyjä. Sitten, sisustus näyttää harmoninen ja houkutteleva. Jos väri et pidä siitä, kiinnitä huomiota muihin väreihin.
 • Valkoinen tulppaanit. valkoinen on yhdessä puhtautta ja viattomuutta . Hän on symboli henkisyys, on henkilö rauhan tunne. Ottaa huone Valokuva Taustakuvat valkoiset tulppaanit, voit houkutella omaan majoitus eteenpäin. Jos sisustaa hallitsee väri, se tekee tilaa enemmän valoa ja ilmaa. Välttämättä tarvitse miettiä asianmukainen valaistus, se on parasta sijoittaa palaa eri kulmissa huoneen. Menestynein ratkaisu on sijoittaa samanlainen valokuvatapetti olohuoneessa tai toimistossa. Pohdiskeluun näitä kauniita kukkia täyttää sinut voimaa ja rohkeutta antaa.
 • Seinämaalaus punaisia ​​tulppaaneja paras paikka keittiössä. Makuuhuone tässä tapauksessa ei toimi, koska punainen - väri intohimo ja nukkua tällaisessa tilanteessa on vaikeaa.
 • Yhdistelmä tulppaanien eri värejä ja sävyjä. Erittäin mukava katsoa, ​​esimerkiksi vaaleanpunainen tulppaanit. ne ovat symboli hellyyttä ja romantiikkaa. Tärkeintä - älä liioittele, ja lisätä sisätilojen muita värejä.
 • Keltainen tulppaanit liittyy lämpöä, aurinkoa. näiden taustakuvat ihanteellinen hämärässä, jossa ei ole valoa ja perä.

on olemassa erilaisia tyyppisiä kukkia kuva. Kukin tyyppi on sopiva tietylle huoneen.

 • Kukkapenkki - 10-15 tulppaanit esitetään suuressa mittakaavassa. Erilaisia ​​kirkkaita värejä ja ympäröivät vihreät varret näyttää erityisen kaunis ja harmoninen. Parasta kaikessa nämä taustakuvia käyttää in lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen.
 • Kimppuja. Teki minimalistiseen tyyliin, ne ovat aina miellyttää isäntiensä. Esimerkiksi pitäytyi keittiössä taustakuvia voi tulla eräänlainen symboli kiitollisuutensa henkilön valmistaa ruokaa muille.
 • Panoraamakuva kukkia - kuva, yleensä kattaa koko seinän. Niiden avulla voit visuaalisesti tehdä tilaa tilavampi. Yleisesti ottaen ne edustavat tulppaani kasvaa vihreän kentän horisonttiviivan. Useimmat harmonisesti nämä tapetteja näyttää olohuoneessa.
 • Photo seepia - osoittaminen yksi kukka kirkkaasta harmaalla taustalla. Nämä tapetit liittyy aina jotain omaperäistä ja romanttinen. Ne ovat täydellisiä sisätilojen tyyliin "moderni", Se näyttää hyvältä studiossa.

Vinkkejä Photowall

Tapetoida seinät valokuva tapetteja huoneissa vähän huonekaluja. Muuten on vaikutusta ruuhkautumiseen huoneeseen.

Käytä Mural seinälle lisätä visuaalisen tilan.

Kaikkein tunnettujen valmistajien tämäntyyppisestä taustakuva - saksa. Jos laatu sinulle on tärkeää, lopeta valinta niitä.

Älä käytä Mural tupakoitsijoita alttiina äärimmäisille lämpötiloille ja erittäin kosteissa olosuhteissa.

Noudata valinnan liimaa, jos tapetit hallitsee valkoinen väri. Seurauksena väärän valinnan, he saattavat tummua.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, voit helposti saada haluttu tulos on luoda Kaunis ja tyylikäs sisustus.

Prosessin liittäminen seinien Valokuva Taustakuvat

 1. Etukäteen, valmistaa kaikki työkalut ja tarvikkeet tarvitset.
 2. Tasoittaa seinäpinnoille välttää muodonmuutoksen tapetti.
 3. Asettele kaikki osat kuvan lattialla saada käsityksen tuomita sakkoihin järjestyksessä.
 4. Tämän jälkeen kiinnittää seinään alat valokuvatapettia elementtejä ja mahdollisesti prosessin soveltamisen taustakuva.

Tämän seurauksena saat sisustus, joka on jo vuosia luoda sinulle positiivista kevät tuulella.

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

© 2018 "Kun keittiö" Kaikki oikeudet pidätetään

Mitä sinun täytyy tulppaanit seinälle?

Tulppaanit sisustus on voittanut erityistä rakkautta ihmisiä. Kuva näistä väreistä käytetään yhä enemmän suunnitteluun ikkunoiden ja seinien sisustus. Mutta päätti kohokohta kotona ja ostavat taustakuvia, ihmiset väistämättä kohtaamaan ongelmia: miten voittaa heitä sisustus, mitä väriä valita seiniin? Autamme sinua.

Ensimmäinen fotoshtory "Keltainen tulppaanit" on tullut bestsellereitä, ja nyt toimistomme tulla usein pyydetty kertomaan, mitä tapetti Valokuva Taustakuvat yhdistettynä "vihreitä tulppaanit." " Olemme uusi ympäristöriskien arviointi kysymys ammatti-suunnittelijat, ja se, mitä hän sanoi.

olet suunnittelija Sisustus? Kerro meille hankkeista - ehkä me kirjoittaa sinusta artikkeli! Lähettää sähköposteja [email protected]

Article kirjailija: Shelnova Margarita, [email protected]

Valokuva viihtyisä sisustus asunnon klassiseen tyyliin.

Olemme keränneet parhaat neuvot ja sisustussuunnittelijat ovat valmiita kertoa miten visuaalisesti laajentaa tilaa.

Lasten huone on yksinkertainen ja käytettävissä olevat materiaalit

Videoesitys palkkion Photowall ORTHO alle yksittäisen tilauksen.

Mural tulppaanit

Haluatko keväällä mieliala, paitsi itselleen vaan myös hänen huoneisto, too? On ehdotettu virkistää sisätilojen, pokleit taustakuvia. Tulppaanit Mural mahdollisena kuvion valinta, tehdään keskustelumme tänään: mitä yhdistää sisustuksessa ja mitkä värit ovat sallittuja ja mitkä tulisi välttää valitsemalla sellainen tilavuudeltaan kuva - on.

Suosituin taustakuvia tulppaania

Prosherstit Internet, löydämme ehkä suosituin laji valokuvatapetti kuvan kanssa tulppaanit.

Tämä Mural Komar (Saksa) «Tulppaanit» - Komar 8-900 tulppaanit.

Photo 1 - Vihreä tulppaanit saksalaiselta Komar

Alkuperäisessä, valmistaja tarjoutuu ostamaan taustakuvia nämä ominaisuudet:

tuottaja: Komar (Saksa).

hinta tällainen Valokuvatapetti on noin $ 52 koko kuvan.

Ja siitä valmistaja näkee täydellinen sovellus päällysteen seinät sisätilojen sali:

Photo 2 - Tulppaanit sisätilojen olohuoneen (valmistajan Version)

Nyt katsomaan miten tiedot Mural kirjattu sisätilat osa huoneistoista. Aloitetaan onnistuneen projekteja.

Huoneistossa-studio on yksi mielenkiintoisimmista vaiheista korjaus - suunnittelu alueilla. Tärkeintä on noudattaa sääntöä: ei massiivinen rakenne!

Vyöhykejaon suorittaa paremmin muuttamalla seinät, lattia tai katto, valaistus erot, sekä mahdollista muodostaa toiminnallisia alueita ominaisuus järjestely huonekalut.

Tällöin tekijä hankkeen päätti suojella makuutila päässä virkistysalueen läpi hyllyt. Tämä muotoilu ei estä pääsyä valon muuhun huoneeseen, eikä näytä niin painava.

Seinämaalaus kuvaa tulppaanit yksiö käytetään häntä ei vain koriste-elementti, mutta myös tarkoitus rajata tiloja.

Sinun pitäisi tehdä hyvin, jos:

Sinulla on melko suuri, valoisa huoneisto / huone. Kuva tulppaanit melko laaja, niin ahne tilaa: pieniin ja ahtaisiin tiloihin asettaa tällainen epälooginen.

Stucco suunnitelma tehdä vaatimaton: yhdenmukaistaa kattoon ja maalattu valkoinen väri. Hallitseva väri tahra sisäosassa olisi vain seinään. Jos päätät jaella aksentteja maalaamalla koko katon sävy vihreä varsi, olet vaarassa hajottaa tilaa huoneeseen. sinulla on mukava tässä huoneessa.

Muuten, valaistus on myös suositeltavaa tehdä mitään valonheittimet, muoviputket, tai palaa huoneeseen nevychurnymi lasi kattokruunut / kattokruunut "alla kide."

Väri huonekaluja huoneessa täsmää värit kuvan taustakuvia.

Koristelu ja huonekalujen värivalikoima sallittu neutraali väri (esim, harmaa) sekä kevyitä, laimenna keltainen, oranssi, vaaleanvihreä sävyjä.

Ja kyllä, kiinni raja yksinkertaisuuden muotoja: suorakulmainen sohvat ja pöydät, neliö tyynyt eri värejä. Ilman kokeita.

Photo 3 - Kiinnitä huomiota siihen, että painatus tapetti päättyy seiniin, eli makuutila 'Ogryzkov' luku ei ole - on vain valkoiset seinät

Toinen esimerkki "miten" näkyy kuvan alla.

Seinämaalaus pysyvät painopiste sisustus, joka on sidottu loput elementit:

 • valkoinen leikata ja sisustus voit keskittyä luku;
 • piirustus itsessään on loogisesti oikein - pää sängyn;
 • Tulppaanit eivät ole kireällä seinään, joka olisi puristaa huoneen poikki, ja sijoitettu keskelle seinämän, jolloin valkoinen tila sivuilla;
 • vihreä huopa sävy maan alla vihreä tapetti hienosti on sopusoinnussa seinänpäällysteen ja niin edelleen.

Photo 4 - Tulppaanit makuuhuoneessa

Nyt ei voi tehdä.

ensimmäinen virhe. Täyttämättä tilaa.

Kapealla käytävällä välillä eteinen ja keittiö liittänyt taustakuvia tulppaania.

Mikä on niin tärkeää käytävällä tätä elettä haluaa korostaa suunnittelija? Huonekorkeus, joka ei selvästikään riitä tällaisen massiivinen hahmo? Tai ehkä passage leveys, joka ei riitä edes vapaalle liikkuvuudelle huoneesta toiseen?

Lisäksi, tilavuus kuvion täysin ei näe mitään yhdestä kulmasta. Tilavuuden tulisi olla näkyvissä.

Muuten - mitä järkeä tällaisen tapetti?

Kuvitella, että käymme läpi tämän käytävän keittiöön aamu kupin kahvia. Silmissä aurinko lyöntiä, tapetit ja antaa välähdyksen maksimi voimme nähdä - vilkkuva vihreä varret. Tässä tapauksessa jopa kohdevalo katossa ei auta tilannetta.

Johtopäätöksenä ehdottaa itse: pieni huone (esim käytävällä tyyppi), kolmiulotteinen kukkatapetit liima ei suositella.

Photo 5 - Kapea käytävä ja tilavuus taustakuvia, ovatko ne kuvaavat tulppaanit ja muut kukat ovat ristiriidassa

Alla olevassa esimerkissä, kaikki näyttää paljon harmoninen: tilaa enemmän sävy huonekalut Hyväksytty käyttäen lasia ja metallia, sekä mahdolliset paremmin tällaisen loppuun. Mutta epäily on vaikuttava lattiapinnan.

Sitoutui naturalismi - tuoda sen loppuun! olisi parempi se oli sama laminaatti tai linoleum lempeä tulosta.

Photo 6 - vielä 'keittiö tulppaanit'

Kriitikot, ehkä riitä. Haluaisin lopettaa jotain hyvää. Esimerkiksi, on hyvä suunnittelu sali samalla tulppaanit seinillä.

 • viereisen seinän vastaamaan mallia;
 • täysin valkoinen huonekalut;
 • kestävää tyyliä.

Photo 7 - Tulppaanit hallissa

Älä ajattele, että vain tulostaa tulppaania keräämisessä kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien! On myös mahdollista suunnitella sisustus Valokuva Taustakuvat ruusuja.

Photo 8 - Pink tulppaaneja seinämaalaus Komar

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin